Sonja 6.14

()

Haar verjaardag

Ik liep met Sonja door de stad toen we in een winkeletalage een elektronische fotocamera zagen liggen die wel heel veel was afgeprijsd. Onze oude camera was echt versleten wat zich onder meer uitte in een enorm batterijverbruik en had bovendien heel wat minder pixels dan deze.

“Laten we even binnen kijken” stelde ze voor en zo kwamen we ’s avonds thuis met een nieuwe camera hoewel we de aanschaf niet hadden gepland. Ze maakte meteen een hele serie foto’s van de kinderen, daarbij de gebruiksaanwijzing soms openslaand om de vele mogelijkheden te leren kennen. Terwijl ik in de pannen roerde om het avondeten voor te bereiden bleek ze later een stuk of zestig foto’s te hebben genomen waar echt heel leuke tussen zaten. Ik maakte een nieuwe map aan in de computer en zette ze meteen op de harde schijf waarbij Sonja nieuwsgierig meekeek omdat ze dit ook meteen wilde leren.

‘s Avonds pakte ze de camera nog een keer toen de kinderen naar bed waren gebracht en begon mij te fotograferen. Nu ben ik bepaald niet erg fotogeniek om het mild uit te drukken en echt leuk vind ik het dan ook niet om gefotografeerd te worden, maar ik liet haar rustig haar gang gaan. Ik had al bedacht dat ik dan ook een serie foto’s van haar zou kunnen maken ‘om de camera te leren kennen’.

Ze liet me op het computerscherm zien wat ze had opgenomen en wilde toen nog even de beste foto’s opslaan in een aparte map. Ik leerde haar hoe ze de foto’s gemakkelijk kon kopiëren en zo een “best of” album kon samenstellen. Terwijl ze daarmee bezig was keek ik het boekwerkje door dat erbij hoorde en bestudeerde ik de camera en de scherminstellingen. Het bleek gelukkig een eenvoudig te bedienen apparaatje dat wel tal van mogelijkheden had wat betreft zoomen, nachtopnames en portretstanden. Ik experimenteerde er wat mee en gebruikte Sonja als model waarbij de afbeeldingen op het schermpje er veelbelovend uit zagen. Maar dat lag vooral aan Sonja. Ze droeg een zomerjurkje dat haar lange slanke benen toonde, haar borsten kwamen er prachtig in uit (vooral van boven af gefotografeerd) en haar donkere krullende haarlokken hingen tot over haar schouders. Haar sprekende ogen, mooie licht opgemaakte lippen en haar neusje, alles maakte het gemakkelijk om een mooie opname te maken. Ongemerkt voor haar maakte ik ook een stel opnames zonder flitslicht onder de tafel en close-ups van haar gezicht, haar benen en haar borsten.

Toen ze de camera vroeg om te proberen of ze ook overweg kon met de aansluiting en goed had onthouden hoe de software werkte keek ze verrast op toen ze haar tangaslipje groot op het scherm zag verschijnen. Op een andere foto waren zelfs haar tepels te zien toen ik van over haar rug naar voren had geleund. Ze noemde me een stoute jongen maar opperde wel dat ze het eigenlijk wel spannend vond om mij ook zo te fotograferen. Ik stelde voor een aparte map te maken met ‘ondeugende’ foto’s die voor ons privé bestemd waren zodat we ze bezoek, laat staan de kinderen, ermee zouden kunnen confronteren.

“Ja, te gek, dan maken we er gewoon onze eigen pornoserie van!” opperde ze, een ideetje dat ik wel zag zitten.

“Een zelfontspanner zit er ook op” vertelde ik waarop ze verbaasd vroeg of dat echt zo was. Ik demonstreerde het haar en dat die echt functioneerde toonde ik haar toen we samen op de bank zaten en in de lens keken. Het lichtje begon te knipperen en snel trok ik haar jurkje omhoog om haar daarna te laten zien hoe haar slipje de contouren van haar poesje verraadde.

“O, maar dat was gemeen” commentarieerde ze lachend maar stelde toen nadenkend vast dat je dan wel heel spannende foto’s kon maken.

“Nou, gewoon, als we neuken of jij me likt of zo…” verklapte ze toen ik vroeg wat ze daarmee bedoelde.

Ze wilde het meteen uitproberen en ik prepareerde de camera daarvoor in de goede positie. De bank viel binnen de zoeker en ik nestelde me naast haar op de zitting.

“Nee joh, dan moeten we toch naakt zijn?” Merkte ze snugger op en gooide haar uitgetrokken kleren achter de bank buiten zicht van de zoeker. In rap tempo volgde ik haar voorbeeld en zaten we naakt tegen elkaar aangedrukt te kijken naar het fototoestel, maar er gebeurde natuurlijk niet.

“Een afstandsbediening zou ook wel handig zijn” zei ze, maar ja, zover was de techniek nog niet. Na een drukje op de opnameknop spoedde ik me snel naast haar en jawel, even later knipperde het flitslicht en weerklonk een zachte klik. Op het schermpje bleek dat het toestel goed had gefunctioneerd maar de foto zag niet uit vonden we allebei. Die is voor de ‘prullenbak’ zei ze lachend en zette de camera op tafel neer om haar handen vrij te hebben voor mij. Binnen de kortste keren trok ze mijn lul stijf terwijl we elkaar kusten en ik mijn best deed haar vochtig te vingeren wat wonderbaarlijk snel lukte. Het daaropvolgende half uur rende ik op en neer van de bank naar de camera en poseerden we likkend en pijpend voor het toestel.

Toen waren we het wel zat en ik was blij toen ze me daarna klaar pijpte, ook al had ik graag een foto gehad van het moment dat ik in haar mond klaar kwam en ze daarna belletjes blies met mijn sperma. Daarna likte ik haar kutje en vingerde haar daarbij tot ze ook haar hoogtepunt bereikte. Voor we naar bed gingen legde ik het fototoestel maar weg en verzamelden we onze kleren om de meiden niet te confronteren met onze uitspattingen. We kropen lekker tegen elkaar onder het dekbed en vielen al snel in slaap. Na nog een paar avonden vermaak met de camera hadden we toch al heel wat spannende foto’s gemaakt die gelukt waren, hoewel de meeste meteen gewist konden worden. We ontdekten dat we ook lukraak konden opnemen vanuit de hand, waarbij het altijd wel de vraag was of we in beeld waren, de camera stil hielden of dat het toch te donker was.

Niettemin hadden we wel een ‘albumpje’ vol kunnen schieten met geslaagde kiekjes van Sonja en mij op de bank en in bed, pijpend, likkend, vaginaal en anaal neukend en onszelf bevredigend (de makkelijkste om te maken door de ander). Het was niet moeilijk om er een DVD van te branden waar ze automatisch werden afgespeeld en een paar keer keken we zo naar onszelf terwijl we lagen te vozen in de kamer met elkaar. De camera werd vooral nog gebruikt om kiekjes te maken van Katja, Miranda en hun klasgenootjes die over de vloer kwamen en bewees zo goede diensten, want ook andere ouders waren blij met de foto’s lieten ze ons weten.

Het voorjaar brak aan en voor we het wisten naderde de datum 8 juni, de verjaardag van Sonja.

Ik was nog niet vergeten hoe zij me had verrast toen ik jarig was en ze me de sling had gegeven, die regelmatig de slaapkamer sierde. Een tijd lang al had ik me afgevraagd hoe ik haar kon fêteren, maar kwam tot de conclusie wel een saaie piet te zijn door geen geschikt cadeau te kunnen bedenken. Natuurlijk, voor de familie en de kinderen was het niet zo lastig uit te pakken met heel veel bloemen en wat flessen lekker doucheschuim. Ook gaf ik haar een saunabon inclusief verwenprogramma in het beautycentrum, maar over ons ‘privégeschenk’ dacht ik lange tijd na. Pas op de dag voor haar verjaardag besloot ik haar een handgeschreven tegoedbon te geven die te besteden was in een seksshop. Een totaalbedrag had ik verdeeld in DVD ‘s, kleding en speeltjes zodat ze zelf kon gaan shoppen. De sling had ze via een postorderbedrijf besteld had me later opgebiecht en daarbij vertelde ze me ook nog nooit in een seksshop te zijn geweest.

“Ja, een keertje, toen mijn ex me mee naar binnen trok. Ik vond het maar niks en was blij toen we weer naar buiten liepen” vertelde ze me beschaamd hierover toen ik haar hiernaar gevraagd had.

Regelmatig viel er een catalogus op de deurmat van een verzendhuis en dan was zij de eerste die hem helemaal bestudeert en al vaker hebben we dingen in overleg besteld. Zelf maakte ik er geen geheim van wel eens een erotiekwinkel binnen te stappen en zij informeerde altijd nieuwsgierig naar wat ik had gekocht en verder nog had gezien. Ieder voorstel van me er eens samen binnen te stappen had ze afgeslagen tot nu toe, zelfs als we samen aan de kuier waren, omdat ze bang was dat ‘iemand haar zou zien’.

We hadden op haar verjaardag een drukke dag die al vroeg begon met een gedichtje en een liedje van de kinderen aan de rand van het bed om zeven uur ’s morgens. Het kwam goed uit dat haar verjaardag op een vrijdag viel en we de dag erop dus konden uitslapen, maar toch hadden we allebei een snipperdag opgenomen. Voor de kinderen naar school gingen gaf ik de cadeautjes al aan Sonja, behalve de envelop die ik pas aan haar gaf toen we de ontbijttafel hadden leeggeruimd en de afwas hadden gedaan. Bij een kopje koffie zat ze tegen me aan gekropen en ze leek verrast toen ik zei nog een presentje voor haar te hebben.

Ze las het briefje en staarde me stil aan om me daarna te vragen of dat wel serieus bedoeld was.

“Jazeker, wat dacht jij dan? En de bon is vandaag geldig, dus kunnen we meteen vertrekken als je wilt” bevestigde ik haar.

Ze keek beduusd voor zich uit en voelde zich, terecht, nogal overvallen door de uitnodiging.

“Welke jas wil je aantrekken lieverd?” Vroeg ik haar vanuit de gang omdat ik had gezien dat er een miezelregen naar beneden viel. Ik hielp haar in haar leren jas en trok zelf een jack aan waarna ik de deur opende en haar galant voor liet gaan.

“Dank je wel gekkie” zei ze me toen we richting seksshop liepen en trok me stevig tegen haar aan. “Maar je blijft wel bij me hè?” alsof ik haar ontvoerde naar een spookhuis.

Ik stelde haar meteen gerust en opperde een brunch te genieten in een bistro als we klaar waren met haar inkopen. Ze knikte monter maar keek nog wel snel even om haar heen toen we de deur naderden. Eenmaal binnen begroette ik de eigenaar, Joost, die me al langer als klant kende en ik liet Sonja zien hoe de winkel was ingedeeld. Al snel bleek niets meer van de verlegenheid van haar en pakte ze de artikelen uit de schappen om ze nader te bekijken. Daarna liep ze naar de bakken met films en bestudeerde hoe ze waren gesorteerd en keek een enkele keer naar de doosjes maar liet al snel een paar bakken links liggen.

“Fat” en “pregnant” vielen meteen af zo te zien nadat ze een paar hoesjes had bekeken en ook de tekenfilms vond ze maar niets. Achterin de zaak lonkten een paar kledingrekken en daarin bleek ze meer interesse te hebben want daar liep ze meteen op af zodra ze die had opgemerkt. Ik vertelde Joost dat ze jarig was en ik haar daarom mee had genomen om wat dingen uit te zoeken. Hij vond het een origineel cadeau en dacht meteen na over hoe hij dan ook tegoedbonnen in zijn aanbod kon verwerken. Joost knikte met zijn hoofd om mijn aandacht op Sonja te richten. Ze keek om zich heen en ik liep snel nar haar toe.

“Hebben ze hier ook pascabines?” Vroeg ze zacht. Maar dat kon ik me eerlijk gezegd niet voorstellen. De zaak was verder leeg, dus speelde ik de vraag hardop door richting kassa.

“Nou, eigenlijk niet, maar als u wilt kunt u een filmcabine gebruiken” zei hij. Daar achter, wees ik Sonja en gebaarde naar een gangetje achterin de zaak. Ik liep haar voor en toonde haar de filmkamertjes en ze volgde me met drie klerenhangertjes in haar handen, alle drie met lak-kleding en klein van snit. Zoiets had ik nooit voor haar uitgezocht maar was verrast door haar keuze.

Ze wilde de deur al sluiten maar liet me toen snel binnen.

“Eigenlijk schaam ik me best wel” gaf ze toe. “Ik voel me net zo’n sloerie om hier rond te lopen winkelen.” Even later, toen ik haar had uitgelegd dat dat echt niet nodig was en had aangeboden te vertrekken bleek ze het toch wel spannend te vinden en zei best nog wel even rond te willen kijken. Ze deed haar jas uit en ook haar andere kleren lagen al snel op de bank waar doorgaans mannen zich op zitten af te trekken maar dat vertelde ik haar maar niet. Ze hield haar slipje aan toen ze het eerste broekje aantrok, een zwarte short. Daarna paste ze het topje en voelde hoe het zat om het meteen af te keuren. De cups sloten niet aan omdat het was gemaakt voor iemand met wel heel omvangrijke boezems en ook het broekje zat bepaald niet elegant rond haar lichaam gesloten.

Het tweede setje dat ze had meegenomen was van fel rode kunststof maar was van binnen gevoerd met een katoenen stof. Het broekje paste haar heel goed en vroeg ernaar uitgetrokken te worden. Ook het topje zat strak om haar lijf zonder haar af te knellen en liet haar tietjes prachtig naar voren komen omdat er soort van BH in was verwerkt. Ik had mijn keus al gemaakt, maar wist ook dat zij het was die moest kiezen. Ze probeerde nog het broekje van het derde setje dat volledig doorzichtig was maar naar beneden kijkend zei ze dat ze zich net zo goed met huishoudfolie in kon wikkelen voor hetzelfde effect. Dit beaamde ik maar vond het wel een leuk idee om te onthouden en vertelde haar dit ook.

Het liefst had ik een paar euro in de filmautomaat gegooid en even een kort nummertje met haar gemaakt in de filmcabine eigenlijk maar dat vond ik niet passend dus hield ik me in. Ik hield de deur voor haar open en nam het rode setje alvast mee naar de kassa terwijl zij de andere twee terughing en verder rondkeek in de winkel. Joost liep naar de koffieautomaat en kwam terug met twee bekertjes in zijn hand en vroeg toen hoe Sonja haar koffie dronk. Even later bood hij ook haar een bekertje aan terwijl ze voor het rek stond te kijken met voorbinddildo”s. Tot mijn verbazing nam ze alle tijd om op haar gemak rond te kijken, ook in de bakken met DVD ‘s, wat ik samen met Joost constateerde en hij complimenteerde me met zo’n vrouw.

“Ik heb nooit iets gewonnen in een loterij” gaf ik hem toe, “maar Sonja zou ik er voor willen opgeven als ik de keus had.”

“Eigenlijk vond ik het best wel leuk om zo eens op mijn gemak rond te kijken” zei ze toen we een uurtje later lekker zaten te eten. “Maar alleen had ik het nooit aangedurfd om in zo’n zaak naar binnen te stappen, raar eigenlijk…”

Ik troostte haar door te zeggen dat de meeste bezoekers zich nogal schamen maar wees haar op de goed gevulde draagtas die we meezeulden en thuis zouden uitpakken. Behalve de kleren zaten er ook nog twee films in, een ‘voorbindvlindertje’ en een strap-on met dubbele dildo die ze een beetje verlegen in haar hand had gehouden. Ik zag het en was naar haar toegelopen waarop ze hem snel had teruggelegd in het rek.

“Wil je me daarmee pakken?” vroeg ik haar, waarop ze nerveus lachend had toegegeven dat wel eens leuk te vinden, maar dit toch wel vreemd vond. Ze had me uitgelegd dat ze liever het vlindertje wilde hebben en anders en allebei vond ze te duur en inderdaad overschreed ze het gecalculeerde bedrag wel, maar dat vond ik geen punt.

“Dan doen we net of ik die heb uitgezocht voor mezelf” en ik zag dat ze verschillende uitvoeringen hadden. We keken naar de verschillen en, zonder op de prijzen te letten, koos ik een andere die een leren slipje had omdat me dat aangenamer leek te zitten dan een paar losse bandjes.

Het bleek wel meteen de duurste, maar ik zei haar dat het niet uitmaakte, omdat het toch iets is wat je niet alle dagen koopt en je er dan achteraf ook geen spijt over hoeft te hebben.

“De pijn in mijn reetje zal wel langer duren dan de pijn in mijn portemonnee” zei ik lachend toen ik hem meenam naar de toonbank om af te rekenen.

Joost had alles aangeslagen op de kassa en ingepakt in twee draagtassen waarop hij er nog een vibrator bij wilde geven ‘van de zaak’, maar die had ik laten vervangen door een setje tangaslipjes op het laatste moment.

Eerlijk toegegeven aten we snel door, hoewel we het ons goed lieten smaken want we wilden allebei wel naar huis om zo nog een paar uurtjes samen te hebben voordat de kinderen thuis zouden komen.

“Dank je wel Martin” zei ze onderweg terwijl we naar huis liepen. De jassen hadden we wel thuis kunnen laten want de zon was doorgebroken en het werd lekker warm zoals je kunt hebben in juni. Het ene moment lijkt het nog voorjaar en even later kun je zo naar het strand.

Terug naar huis lopend keek Sonja even om zich heen en toen we ons onbespied wisten kneep ze even stiekem in mijn broek waar ze aan mijn pik voelde. Ze trok me spontaan tegen haar aan om me te kussen en duwde even met haar been tegen mijn kruis. Ik trok haar aan mijn hand verder en als dartelende kinderen liepen we verder over de stoep. Ongeduldig liepen we naar huis, sloten de deur en zodra we in de kamer waren leegde Sonja de tassen op de tafel.

“Heb jij deze gekocht?” Vroeg Sonja me toen de slipjes ontdekte. Ik legde haar uit dat Joost vaker een extraatje gaf waar ze verrast van opkeek, maar ze stelde het wel degelijk op prijs. Ze griste snel haar kledingsetje van tafel en liep naar de slaapkamer terwijl ik de andere spullen bekeek. Een film zag ik ging over blonde meisjes met kleine borsten, iets wat me zeer herkenbaar voor kwam. De andere film bleek een speelfilm van Skeeter Kerkove, een naam die me bekend was als regisseur van harde anaalfilms. Aan de plaatjes op het doosje te zien was dit geen uitzondering maar ik vroeg me af of Sonja zich niet had vergist met deze film, hoewel, je weet maar nooit dacht ik toen ik strapon nog eens bekeek.

Juist toen ik de dildo bekeek en hem toch wel erg groot vond uitzien maakte ze slaapkamerdeur open en stapte ze de gang door alsof ze over de catwalk liep. Ik had niet gedacht dat het haar zo goed zou staan wat haar goede oog voor kleding bevestigde want het paste haar perfect. Het glanzend rode topje was op haar rug samengebonden met een stukje klittenband en dat had ik ook in de winkel meteen al mooi gevonden. Nu pas zag ik het broekje goed dat aan de voorkant werd dichtgemaakt door een openliggende rits die tot onder haar billen door liep. Bovenaan zat er geen knoopje of zo en stond daardoor een beetje open en nu pas zag ik ook de open kanten van het broekje. Ze boog voorover over een stoel en tilde een kant van de stof op, waarna ik meteen haar bil zag verschijnen en trok het toen weer snel naar beneden, maar niet voordat ik een glimp had opgevangen van een heel klein rood slipje dat ze eronder had aangetrokken. Ze maakte een rondje door de kamer en liep als een vamp op haar hooggehakte pumps die al net zo rood waren als de rest van haar outfit.

Ze zag er super geil uit maar bovenal wist ze het ook goed te dragen en daarom stond het haar ook perfect. Ze duwde me neer op een eettafelstoel die ze van de tafel af had getrokken en draaide nog een rondje om me heen om toen op mijn schoot te gaan zitten. Lachend keek ze me aan toen ze met haar billen over mijn schoot draaide en ik was me ervan bewust dat ze mijn pik voelde groeien.

“Maak ik je geil?” vroeg ze naar de bekende weg en kwam toen wijdbeens over me heen gebogen staan om me te kussen waarbij haar borsten me even raakten. Langzaam ging ze zitten waarbij ze geraffineerd mijn lul masseerde in mijn broek die ik al voorgeil voelde lekken.

Ze stond opeens op en draaide haar kontje op me toe. Meteen nam ik de kans waar om zelf uit te proberen hoe ver het broekje op te slaan was. Ze keek me verleidelijk aan toen ik zag hoe alleen het bovenste stukje was vastgemaakt en duwde toen haar kontje over mijn schoot en vroeg me of het mij beviel wat ze droeg.

“Eigenlijk bevalt het me te veel, in die zin dat ik het nu wel erg warm krijg en me afvraag of het geen tijd wordt om ons uit te kleden” gaf ik als antwoord. Ze knikte nee en hurkte voor me neer op de grond. Ze keek me aan en wreef me daarbij over mijn broek. Ze voelde over mijn pik die de warme gloed van haar hand voelde voor ze mijn broek open knoopte en mijn gulp naar beneden trok. Ik wipte omhoog toen ze aan mijn kleren trok en deze naar beneden stroopte en mijn lul naar voren schoot. Zoals ik al had gevoeld zag ik dat een draadje slijmerig nat van mijn eikel naar mijn buik liep wat ze met haar vinger wegveegde en opzoog.

Ik probeerde aan haar rits te trekken om haar broekje uit te trekken maar dat lukte niet meteen omdat ze bijna op de grond zat met haar kontje. Wel kon ik bij haar topje en trok dit los waarna ik haar tietjes in mijn hand kon nemen waarbij ik zag hoe ze zelf haar broekje los ritste en daarna haar slipje liet zien. Nou ja, een heel klein driehoekje stof dat ik bij mijn weten nog niet eerder had gezien en dat bij elkaar werd gehouden door vetertjes die waren vastgestrikt op haar heupen. Toen ik mijn vinger over haar spleetje legde bleek hoe geil ze was want de stof kleurde meteen donker van haar sap. Ze wipte omhoog om me te kunnen kussen en trok haar slipje om haar billen opzij om meteen daarna op mijn schoot plaats te nemen.

Ze hield mijn pik omhoog tussen haar vingers en wreef mijn eikel even over de glad aanvoelende stof van haar broekje.

“Nu jij en vanavond ik” zei ze terwijl ze me recht in mijn ogen aankeek. Ze riste het broekje nog verder open en sloot haar ogen toen ze op me ging zitten. Het deed even pijn toen ze zich liet zakken en ik wist dat dit geen gewoon nummertje zou worden. Even zweefde ze boven me voor ze zich heel langzaam naar beneden bewoog en ik voelde dat ze me niet in haar kutje naar binnen liet. Mijn eikel werd afgeknepen door haar reetje en toen mijn eikel in haar zat liet ze zich snel over me heen zakken. Ik voelde de kracht aan mijn toompje en even dacht ik dat ze me in zou scheuren, zo nauw knelde ze over mijn pik. Toen ze even later haar heupen optilde voelde ik dat ze haar kontje had ingesmeerd met glijmiddel omdat mijn pik steeds makkelijker bij haar naar binnen gleed.

De rits van het broekje schuurde tegen mijn lul en elke keer als ze zich liet zakken vertrokken haar gezichtspieren van lust. Het weerhield haar er niet van me verder te neuken want vastberaden bewoog ze verder en steeds soepeler omklemde ze mijn pik met haar kringspier. Ik stond op en boog haar voorover over het tafelblad om te kunnen zien hoe haar kontje zich ontspande. Toen ik me terugtrok uit haar aars bleef haar kontje wijkend open staan, waarop ik haar opnieuw kon nemen. Met mijn vingers voelde ik in haar warmte en omkijkend naar me vroeg ze me verder te neuken en schudde haar kontje naar me toe. Ik trok aan het laatste stukje van de rits en zag hoe die doorliep van haar bilspleet tot aan de rand van het broekje. Alleen maar een dun randje textiel hield de zaak nog bij elkaar. Haar kontje floepte nog verder naar buiten en weer drukte ik mijn pik in haar reetje en ik ragde me in haar klaar. Ik trok haar naar me toe toen ik klaarkwam.

Bezweet en hijgend bedankte ik haar met mijn pik nog zo diep mogelijk in haar begraven en wachtte af tot die zou verslappen. Nadat ik uit haar kontje glipte draaide ze zich om. Ze spreidde zich breed uit op haar rug op de tafel.

Ik vroeg haar waarom ze me niet met haar kutje had geneukt toen we waren uitgehijgd en we elkaar hadden gekust.

“Ik had het al vaker op de films gezien dat anaal neuken ook kon, maar durfde dit nooit zo goed. Maar die buttpluggen vond ik eigenlijk best wel lekker en eerlijk gezegd heb ik het de laatste tijd wel vaker geprobeerd met een vibrator…” gaf ze toe, waarop ze me vroeg of ik het niet vies vond. Ik herinnerde haar aan de strapon die nog op tafel lag en zei zelf ook nog aan de beurt te komen. Ze vertelde heel serieus dat ik het was die haar als eerste had uitgedaagd en dat ze van een buttplug nog nooit had gehoord voor ze mij leerde kennen.

Op mijn vraag of ze het me kwalijk nam antwoordde ze lachend dat ze ‘die ene film’ had uitgezocht omdat ze er al een uit die serie kende omdat ik die had, maar haar nooit had laten zien.

“En die strapon is echt niet voor jou gekocht hoor, dat vind ik zelf ook wel spannend om uit te proberen, dat ik eindelijk eens een vent kan neuken, dat is me nog nooit toegestaan.”

We zagen dat het tijd werd om de cadeautjes weg te ruimen omdat de dochters uit school zouden komen. Die taak nam ik op me en borg alles veilig buiten kinderbereik op terwijl Sonja zich (tot onze spijt) even netjes omkleedde.

We waren nog even in de keuken in de weer, maar dat was niet veel gedoe. De kleintjes waren verzot op spaghetti en dat is weinig werk om voor te bereiden en dan konden ze ook meehelpen bij het koken. Ze vonden het prachtig een stukje prei en een paprika te snijden en dat was hun vaste taak geworden daarbij dus ik legde de mesjes en snijplanken alvast klaar. Sonja trok naar ‘nette’ kleren weer aan en zorgde ervoor dat de gasten vanavond goed konden worden ontvangen maar deelde me nog en passant mede dat ze de sling in de slaapkamer had opgehangen en nog wel wat wilde experimenteren met de andere cadeautjes waarbij ze me ook aan ‘haar vlindertje’ herinnerde.

Onze timing bleek goed te zijn, want toen we goed en wel klaar waren ging de bel en Katja en Miranda stoven naar binnen met een stapeltje tekeningen die hun klasgenootjes voor Sonja hadden gemaakt. Dat ze mee mochten helpen met koken vonden ze geweldig en ook keken ze al uit naar het weerzien met verschillende ooms en tantes die zouden komen. Dat het ook nog vrijdag was betekende dat ze sowieso een uurtje langer mochten opblijven van ons dus vonden ze alles geweldig.

Het bezoek arriveerde en ik zette alle bloemen die ze meebrachten netjes in een vaas en stalde de rest van de geschenken uit op tafel.

Pas tegen een uur of één vertrok het laatste bezoek dat we samen uitzwaaiden en we ruimden de lege glazen weg. Sonja keek nog even in de kinderkamer en opende toen de kast om ‘haar vlindertje’ uit te proberen. De DVD met blondjes met kleine borsten hield ze in haar hand en ik wist dat ze nog geen zin had om meteen naar bed te gaan. Terwijl ik de DVD laadde zag ik hoe ze de verpakking verwijderde van haar speelgoed en haar broek liet zakken om het om te binden. Met latex bandjes snoerde ze het om haar middel maar maakte het weer los om te kijken hoe het met de batterijtjes zat. We hadden voldoende batterijen om het mee te vullen, maar ze gaf teleurgesteld aan dat het haar erg tegen viel na een tijdje. Duidelijk hoorbaar trilde het beestje tegen haar poesje maar het duurde wel lang voor ze erdoor werd opgewonden.

Na een paar minuten schakelde ze het uit en liep naar het toilet en even later kwam ze tanden poetsend vragen of ik nog lang op wilde blijven. Ik meldde dat ik er zo aan kwam, verving de DVD door eentje van Maja de Bij voor als de kinderen eerder wakker zouden worden en volgde haar in de slaapkamer.

Ik zag haar nu pas zoals ik haar nog nooit eerder had gezien met een erecte penis die ze trots naar voren zwiepte.

“Of heb je er nu geen zin in?” vroeg ze me toen ik me uit kleedde.

“In jou heb ik altijd zin”meldde ik me welbewust van ons winkelbezoek en de te gekke beurt die ze me eerder had gegund. Het leren slipje sloot perfect om haar lichaam, maar dat kon ook bijna niets anders omdat het met gespjes op haar heupen passend te maken was. Ze liet me voelen hoe de ‘interne’ dildo in haar kutje zat en ze zei dat het heerlijk aanvoelde als de grote dildo aan de voorkant bewoog. Snel kleedde ik me uit en Sonja liet me eerst op het bed liggen hoewel ik al naar de sling was gelopen. Ze kwam naast me liggen en drukte zich tegen me aan. De kunststof penis voelde vreemd aan want ik had nog nooit naast een man gelegen met een stijve pik en dit voelde wel zo aan.

We streelden elkaar waarbij ik haar borsten extra aandacht gaf terwijl zij me een erectie bezorgde met haar handen.

“Trek jij me ook af?” Vroeg ze zacht, hetgeen ik wel een rare vraag vond maar toch voldeed ik aan haar verzoek.

Ze liet mij horen dat het niet zo’n raar idee was, want de dildo aan haar kant bewoog heerlijk mee. Even later boog ik over haar heen om haar te ‘pijpen’ en nam de pik zo ver mogelijk in mijn mond. Dit vond ik wel heel spannend om te doen omdat het nu net zo was alsof ik voelde hoe het voor haar was als ze mijn lul in haar mond had. Het viel bepaald niet mee merkte ik meteen toen ik te enthousiast aan de slag ging en me hoestend terug moest trekken, wat nogal op haar lachspieren werkte. Even later ging het al beter en lag ik over haar heen met de pik diep in mijn mond en deed ik echt mijn best om haar te bevredigen en zij deed mee door zacht te kreunen en legde haar handen in mijn nek.

Een paar minuten later draaide ze zich om en lagen we allebei op onze zij, ik met haar lul in mijn mond en zij opende haar mond om mijn pik te verwennen. Hoewel die al groot was geweest had ik er niet op gelet en onmerkbaar was hij daarbij weer gekrompen en hing slap naar beneden.

“Maakt niet uit, het is juist lekker om hem te voelen groeien” zei ze toen ik me daarvoor excuseerde. Eventjes kon ze mijn pik helemaal in haar mond nemen tot die al snel opzwol in haar mond en ze haar lippen op en neer bewoog over mijn stam. Ik concentreerde me op haar pik om te voorkomen dat ik te snel klaar zou komen want dat wilde ik nog even uitstellen.

Na een paar minuten trok ik me een stukje naar achteren en moest ze mijn pik wel loslaten waarop ze vroeg of ze het niet goed deed. Ik bevestigde haar het tegendeel en gaf haar toe al op het randje van een orgasme te zitten waarop ze me tevreden aankeek.

“Het is best wel geil als jij me pijpt” zei ze terwijl ze naar me keek. Even voelde ik met mijn vinger onder haar broekje en daar was het inderdaad een heel vochtige bedoeling. Ik voelde ook hoe de pik in haar kutje meebewoog met mijn mond en toen ik even over haar klitje wreef veerde ze meteen overeind.

Ze duwde me van haar af en vroeg me of ik het echt goed vond dat zij me zou neuken. Ik knikte, opeens onverwacht verlegen, want eigenlijk vond ik het nog steeds een vreemd idee hoewel ze me al een keertje eerder met een vibrator had verwend in mijn kontje. Ze had dat op mijn eigen verzoek gedaan nadat ze wel al eerder met haar vinger in mijn aars had gespeeld toen ze me aftrok. Snel stond ik op van het bed en pakte de tube glijcrème uit het nachtkastje en ik wilde hem al openen om mezelf in te smeren, maar zij nam de tube van me over.

Voorzichtig ging ik tussen de leren riemen zitten omdat Sonja het meestal was die daarin zat en het duurde even voor ik de constructie voldoende vertrouwde om mijn benen om de riemen te leggen. Eigenlijk vond ik het wel lekker, me zo aan haar over te geven, tot ze daadwerkelijk de soepele brede siliconen punt tegen mijn anus duwde. Ze wreef me in met glijmiddel en duwde voorzichtig en onwennig haar vingers in mijn kontgaatje om ook de binnenkant te voorzien van crème. Ze kneep in de tube en ook ‘haar penis’ voorzag ze daarmee rijkelijk van een glanzend laagje dat ze uitstreek en keek alsof ze een echte pik aftrok. Ik besefte me dat ik alleen het ‘externe gedeelte’ zag en ze haar eigen deel in haar kutje ook heen en weer bewoog daarmee.

Ze hield de banden vast om me stil te laten hangen en vroeg me of ik klaar was om ‘ontmaagd’ te worden. Ik knikte maar vond het wel erg spannend. Ze zakte een klein stukje door haar knieën om de dildo recht voor mijn aars te placeren en voorzichtig duwde ze naar voren. Ik moest mijn best doen mijn mond te houden toen ik voelde hoe ze mijn aars uit elkaar drukte en ik voelde hoe de dildo naar binnen perste. Ze wachtte even toen het dikste gedeelte in me zat voor ze verder bewoog en herinnerde me eraan dat ze wist hoe het aanvoelde voor me. We deden allebei ons best om niet te lachen hierover maar toch bewoog mijn hangstoeltje nogal heen en weer en bewoog ze ongewild toch dieper in me door. Met een zacht “ja” gaf ik aan dat het lekker aanvoelde en voorzichtig begon ze langzame neukbewegingen te maken met haar heupen waardoor ze steeds verder doordrong in mijn darmen. Ik weet niet wie het snelst adem haalde toen ze me steeds vrijer neukte en de sling losjes op en neer liet zweven.

Ik zette mijn voeten op de grond en stuurde mezelf van voren naar achteren tegen haar buik aan. Ze hield een hand om mijn heup en met haar andere hand hield ze mijn pik vast die alweer niet meer helemaal hard was maar des te gevoeliger was die wel. Heerlijk lekker sloot ze haar vingers rond mijn lul en met haar handpalm raakte ze mijn eikel. Het voorvocht maakte haar hand glad en zacht en ik voelde hoe ze zelf opgewonden raakte. Ze wrikte de lul op en neer en ritmisch wipte ze omhoog. Ik werd verrast door mijn eigen orgasme toen ik mijn pik opeens op voelde kloppen in haar hand. Druppel na druppel lekte ik mijn vocht in haar hand en mijn benen trokken samen in een kramp.

“Oh ja…” Fluisterde ze en met een paar snelle bewegingen duwde ze de dildo fel in haar eigen kutje op en neer. Ik voelde nog steeds sperma door mijn pisbuis lopen en voelde hoe haar hand nog steeds natter werd daardoor. Ze kneep haar vingers samen en trok me zo voorzichtig af.

Ik duwde me tegen haar schoot aan en liet me toen langzaam naar achteren schommelen. Ik zorgde ervoor dat ze heel traag uit me schoot en toen ik mijn kringspier samen voelde trekken deinsde ik ongewild even overeind. Sonja keek me bezorgd aan en vroeg me of ik het goed maakte. Ik antwoordde met een brede glimlach en biechtte haar op het heerlijk te hebben gevonden. Gerustgesteld hielp ze me overeind maar ik merkte nog wel een beetje wankel op mijn benen te staan en liet me snel op het bed neer ploffen.

Toen ik haar vroeg hoe zij het had gevonden keek ze kort nadenkend voor zich uit maar zei toen het wel apart te hebben gevonden, maar ook heel lekker. Langzaam knoopte ze het slipje los en liet de dildo uit haar kutje glijden. Ik zag dat haar poesje nat open bleef staan en ze keek me aan zoals ze altijd deed als ze had genoten van een vrijpartij.

Even later stond ze op om de dildo af te spoelen en een laatste plasje te plegen, ook een vast ritueel van haar als we hadden geneukt. Ik hield het dekbed omhoog toen ze weer de slaapkamer binnen kwam om haar in bed uit te nodigen. We zagen op de wekker dat het wel een kort nachtje zou worden maar we vonden dat geen van beide erg. Voor we ons omdraaiden om te slapen vroeg ze nog naar de DVD maar ik stelde haar meteen gerust door te zeggen dat Maja de Bij er in zat.

“Dank je lieverd” zei ze nog waarop ik haar kuste en bedankte voor de geweldige dag. Voor ze insliep vroeg ze nog me of mijn kontje niet teveel pijn deed maar ik kon haar geruststellen. Ik informeerde wel naar haar eigen reetje omdat zij het net zo had opgerekt als het mijne maar ze zei slaperig dat haar kontje heel lekker aanvoelde en kneep haar billen nog een paar keer samen om dit te bewijzen.

“Reken er maar op dat ik er heel goed aan kan wennen” lispelde ze zacht voor zich uit.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *