Weekend vol lust II

()

Na de brunch brandde de zon lekker door terwijl we samen ontspannen aan het zonnen waren. Inge haar lichaam was reeds licht gebruind maar een beetje extra kon nooit kwaad. Je moet weten dat Inge niet van witte strepen op haar huid houdt, alles was mooi bruin. Geen witte strepen van de bandjes van haar broekje en een mooi getinte venusheuvel, ook geen witte bandjes over haar schouders of witte plekken op haar borsten, overal was ze egaal bruin met andere woorden geen tan lines te bespeuren op haar prachtige lichaam. Haar vriendinnen waren dan ook wat jaloers als ze in de fitnesclub waren en vroegen haar dan hoe ze het toch maar deed waarop ze zei dat ze gewoon lekker naakt in de tuin ging liggen om te zonnen. De meeste hadden dan een verbaasde reactie en vroegen wat ik daarvan vond?

“Oh Tom die komt er dan ook bij liggen.” Toen ze me dit vertelde was ik toch wel benieuwd naar de reacties van haar vriendinnen en ze zei me dat er dan verbaasde blikken volgden van ongeloof, haar vriendinnen visten dan verder naar details maar die zei ze hield ze voor haarzelf. Na een tijdje lekker van de zon genoten te hebben was het toch wel tijd geworden om wat te hydrateren dus nam ik de fles champagne die in de ijsemmer stond en wou onze glazen nog eens bijvullen maar de fles bleek al leeg te zijn dus stond ik maar op om een andere te halen. Inge merkte het nog niet eens dat ik opstond dus vond ik het een goed moment om haar eens te doen schrikken. Ik nam voorzichtig een ijsblokje uit de emmer en hield mijn hand net boven haar lichaam tussen haar borsten, snel liet ik het ijsblokje los dat op haar borstbeen terecht kwam. Door de plotse kou schrok ze recht waardoor het blokje tussen haar borsten door gleed over haar buik langs haar navel door waar het net haar genotsgrotje miste en langs de binnenkant van haar dijen op de stoel gleed.

Verschrikt schoot ze recht happend naar adem van de plotselinge koude, ik rende maar snel naar binnen om uit de voeten te maken, nam de volgende fles uit de frigo en liep terug naar buiten. Toen ik terug buiten kwam zat ze daar nog wat na te trillen en zag ik dat haar tepeltjes priemend vooruit staken. Ik vroeg heel nonchalant wat er scheelde maar kreeg geen verbale reactie alleen een blik die duizend woorden sprak en ik hield wel van die blik. Ik voorzag voor ons beide een vol glas en terwijl ik haar glas aanreikte was die blik er nog altijd. Die blik is eigenlijk simpel te vertalen, ze was gewoon geil.

De meeste mensen die verschrikken van iets hebben dan een nog al paniekerige reactie maar bij Inge kon het al eens gebeuren als de verschrikking op het juiste moment gebeurde dat ze dan gewoon op de slag geil werd. Het was al eens gebeurd dat ik ze hoorde binnenkomen van de winkel en dat ik achter de deur ging staan en haar deed verschieten wat tot gevolg had dat ze geil werd me tegen de muur duwde mijn lul uit mijn broek haalde en me lekker begon te pijpen tot ze mijn zaad achter in haar keel voelde spuiten of dat ze over de tafel ging leunen haar rokje omhoog deed haar string opzij schoof en zei dat ze mijn lul nu in haar kutje wou voelen.

Zo een blik was het en ik had er wel goesting in om haar haar zin te geven. Ik liep naar de voet van haar ligstoel en knielde op de grond neer nam haar bij haar benen en trok haar naar me toe zodat ze met haar kontje op de rand van de stoel kwam te liggen. Mijn lul begon stelselmatig te groeien en de manier waarop ze lag was eigenlijk de ideale hoogte hem in haar genotsgrotje te schuiven maar ik had iets anders in gedachte. Ik dook met mijn gezicht tussen haar benen recht op haar kutje af en begon rondom haar schaamlippen te kussen terwijl ik haar benen in mijn nek legde. Met mijn tong draaide ik rondjes rond haar knobbeltje en ging ik tussen haar lipjes door en drukte hem diep in haar, mijn twee handen had ik onder haar kontje gezet en ik trok haar billen wat uiteen zodat ik mijn tong helemaal van onder aan haar sterretje tot boven aan haar knobbeltje kon laten glijden. Het duurde niet lang eer ik haar zacht hoorde kreunen, lustig ging ik door met het likken van haar lekker zoet kutje. Regelmatig liet ook een hand naar haar bosten toe bewegen om door een van haar tepeltjes tussen mijn vingers te nemen en er zachtjes aan te trekken of tussen mijn vingers te rollen, terwijl ik dit deed kon ik met mijn andere hand haar billen masseren.

Ik voelde haar benen op mijn schouders drukken waardoor haar kontje omhoog kwam en ik met mijn tong tegen haar sterretje aan drukte om zo terug omhoog te gaan. Nu ik terug met mijn twee handen haar kontje vast had en haar billen uiteen trok kon ik mijn duim tegen haar kontgaatje zetten en hier zacht druk op uitoefenen. Zachtjes open het sterretje zich en gleed mijn duim beetje bij beetje naar binnen waardoor Inge nog harder begon te kreunen en te zuchten. Met haar handen nam ze mij bij mijn haren om nog meer druk op haar knobbeltje te krijgen, ze trok mijn haren bijna uit mijn hoofd zo hard had ze mij bij mijn haren. Ineens begint ze te schokken terwijl ik met mijn duim in en uit haar kontje beweeg en ik met mijn tong haar kletsnatte kutje af lik. Ze verstijfde en drukte haar benen stevig tegen elkaar en met een lange zachte kreun kwam ze klaar. Ik keek naar boven en tussen haar borsten door zag ik een rode blos op haar wangen waardoor ik wist dat ze ervan genoten had.

Ik stond op en had een knoert van een stijve lul die fier recht vooruit stond. Ik nam mijn glas in de hand en nam een slokje en proefde haar lekkere geil samen vermengd met de champagne. Inge draaide zich op haar buik en deed teken dat ik voor haar moest komen zitten. Ik knielde voor haar hoofd neer en net als even ervoor bij haar kutje kwam mijn stijve lul ideaal bij haar mondje uit. Voorzichtig nam ze mijn eikel in haar mondje en liet haar tong er cirkels rond draaien onmiddellijk kreunde ik van genot. Mijn lul ging beetje bij beetje dieper in haar mondje en voorzichtig begon ik mee te stoten. Terwijl ze mij rustig verder pijpte wreef ik over haar rug verder en verder naar beneden waardoor ik met rustige lange halen haar in haar mondje neukte.

Toen ik bij haar kontje uitkwam en een vinger tussen haar bilspleet liet glijden nam ze mijn balzak in haar handen en masseerde hem mee terwijl ze me lekker aan het afzuigen was. Weer liet ik een vinger in haar kontje glijden waarbij ze een klein kreetje liet ontsnappen. Ik merkte dat ze het wel lekker vond want ze begon wat harder te zuigen op mijn lul. Zelf begon ik wat zwaarder te ademen want het gevoel van haar heerlijke lippen rond mijn lul terwijl ze mijn zak kneed deed mijn zaad toch al stilletjes omhoog borrelen. Ze drukte haar kontje wat meer omhoog en voorzichtig probeerde ik een tweede vinger in haar kontje te laten glijden wat gemakkelijker ging dan ik had gedacht, daarbij liet ze even mijn lul uit haar mondje glippen en kreunde hard van genot. Ik nam snel mijn lul in mijn hand en liet hem snel terug in haar mondje glijden. Het ging niet lang meer duren eer ik heel mijn warme zaad achter in haar keel zou spuiten, mijn ballen begonnen samen te trekken en mijn lul begon harder te kloppen ik liet mijn vingers uit haar sterretje glijden en maakte me klaar voor een explosie. Sneller en sneller ging Inge op en neer mijn lul met haar mondje terwijl ze met een hand mijn ballen masseerde en met de andere mijn lul mee aftrok.

Ik gromde en schokte mee met mijn bekken ik spoot een eerste golf in haar mondje wat ze snel doorslikte waarna nog een tweede en een derde kleinere golf volgden. Alles werd deskundig in haar mondje opgevangen en doorgeslikt, kreunend als een beer viel ik achterover in het gras volledig leeg gespoten en uitgeput. Nadat ik op adem gekomen was zei ik dat ik het lekker vond en Inge zei dat ze er ook van genoten had en vooral dat ik zo voorzichtig was geweest met het uitrekken van haar sterretje. Ik vroeg of ze het echt lekker vond en ze zei daarbij dat ze mijn lul nu wel eens in haar kontje wilde hebben.

Ik geloofde mijn oren niet, ik mocht haar kontje ontmaagden, bij deze woorden kwam mijn lul stilletjes terug op oorlogssterkte. Ik tilde haar uit de stoel en droeg ze naar binnen naar de slaapkamer, onderweg tongden we mekaar hevig en merkte ik dat ze echt geil was omdat ze bijna mijn tong uit mijn mond zoog. In de slaapkamer aangekomen legde ik ze op bed neer en trok ze me over haar heen. Onze tongen dansten samen verder in elkaars mond waarbij ik mijn dikke lul in mijn hand nam en deze tussen haar schaamlippen duwde. Haar kutje was zo nat dat mijn eikel naar binnen gezogen werd en ik de rest van mijn negentien centimeter diep in haar stootte. Mijn ballen kletsten tegen haar billen aan terwijl ik hard aan het pompen was. Inge kreunde harder en harder en haar lichaam begon te schokken, ik zag in haar ogen dat ze klaargekomen was en nu super geil was en dat nu het moment was om haar kontje lekker te ontmaagden.

Ik trok mijn lul uit haar klets natte kut, als van zelf wist Inge wat er nu ging volgen. Ze kwam recht en kuste mij zeer innig daarna nam mijn lul in haar handen kwam met haar gezicht korter bij en nam hem nog even in haar mondje om er nog even lekker op te zuigen vooraleer hij in haar kontje zou verdwijnen. Ze ging op haar knieën zitten en onder haar borsten had ze een kussen gelegd, nu stak haar kontje lekker omhoog en kon ik perfect met mijn lul bij haar sterretje. Met mijn lul in mijn hand zette ik mijn eikel tegen de ingang en drukte hem zachtjes naar binnen. Het duurde even, omdat ik mijn tijd wou nemen om Inge zeker geen pijn te doen, maar mijn eikel gleed zachtjes verder voorbij haar sluitspier. Zachtjes begon ik te stoten en steeds gleed mijn lul verder en verder in haar kontje, Inge kreunde ondertussen van genot en ging met haar hand tussen haar benen door en liet een vinger in haar kutje glijden. Terwijl ik steeds dieper en dieper in haar stootte voelde ik hoe ze zichzelf aan het vingeren was wat wel een geil gevoel gaf bovenop het lekker klemmende gevoel van haar kontje rond mijn stijve lul.

Mijn lul vulde haar kontje nu volledig en kon ik wat harder beginnen te pompen, mijn ballen kletsten tegen haar vingers en haar kutje aan terwijl ik haar stevig aan het neuken was. Telkens ik terug trok kwam het randje van mijn eikel net uit haar kontje om daarna mijn lul terug diep in haar kontje te drukken. Heerlijk was dit gewoon dat klemmend gevoel rond mijn lul. Ik vroeg aan Inge hoe ze het vond en ze kreunde dat we dit sneller hadden moeten doen ze vond het ook zeer lekker. Nu had ik dit al wel op gemerkt omdat ze zelf ook al was begonnen met haar kontje tegen te stoten. Ik liet mijn lul nu eens helemaal uit haar kontje glippen om te kijken hoe mooi open haar kontje was komen te staan. Ze wou dit zelf ook wel eens zien en snel moest ik mijn gsm nemen en er een foto van maken zodat ze het zelf ook eens kon zien en ook om een aandenken te hebben aan haar anale ontmaagding.

Na de foto genomen te hebben ging ik op mijn rug liggen waardoor ze bovenop mij kon gaan zitten om zo zelf het tempo te kunnen aangeven waarop ze in haar kontje geneukt wou worden. Ze kroop over mij nam mijn lul in haar hand en geleide hem terug naar haar mooi openstaand kontje en zakte er ineens helemaal overeen. Met een kreun begon ze op en neer over mijn lul te bewegen steeds sneller en sneller en met langere en langere halen. Ze liet zich nu helemaal achterover hangen waardoor ik nu ook aan haar borsten kon en ik er lekker in kon kneden. Haar tepels stonden al helemaal stijf en ik nam ze tussen mijn vingers en draaide en trok eraan alsof het een lieve lust was, met mijn andere hand was ik naar haar kutje gegleden en was daar al even bezig met haar knobbeltje te stimuleren zodat ze snel nog eens zou klaar komen eer ik haar helemaal zou vol spuiten met mijn warme zaad. Ik begon zelf ook zwaarder te ademen en voelde mijn ballen ook al samen trekken waardoor een ontlading niet ver meer af was. Inge moet mijn gekreun gehoord hebben want ze zei ik mijn zaad diep in haar kontje mocht spuiten, zelf was ze ook niet ver meer weg van klaar te komen.

En plotseling was het zover ik gromde weer als een hongerige beer en spoot heel mijn warme zaad in haar kontje en terwijl een tweede en derde straal zaad uit mijn lul spoot kwam Inge ook schreeuwend klaar en viel ze voorover op mijn borst. Ik sloot ze in mijn armen en kuste haar waarbij ik haar toe fluisterde dat ik het lekker vond, ze fluisterde terug dat ze er zelf ook enorm van genoten had en dat dit zeker niet de laatste keer zou zijn dat ik haar in haar kontje had mogen neuken.

Mijn lul begon nu in snel tempo te verslappen en gleed uit haar terwijl ook alle lichaamssappen volgden. Moe en voldaan vielen we in elkaars armen in slaap om zo de nodige rust op te doen voor de rest van de dag en weekend.

Tom

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *