Zomeravond

()

Het was een zwoele zomeravond en in een café in de buurt werd een strandfeest georganiseerd. Terwijl ik mij opmaakte en een sexy jurkje met open rug uitkoos, dwaalden mijn gedachten af naar Anneke. Ik had haar nog niet zo lang geleden ontmoet maar van het eerste moment dat wij elkaar in de ogen keken, was er die ‘klik’ tussen ons. Ze was beeldschoon. Ze had een volle krullenbos, vrij kleine borstjes en verborgen rondingen; als bij het lichaam van een jong meisje. Vorige week hadden we de hele avond aan elkaars lip gehangen; letterlijk wel te verstaan. Ze bleek een fantastische zoenster te zijn, enkel met haar beweeglijke en natte tongetje kon ze mij al helemaal geil krijgen! Die avond hadden we het rustig aan gedaan, maar vannacht wou ik meer ontdekken.

Ik arriveerde aan het druk bezochte café waar het feestje werd georganiseerd. Gelukkig was dit vlakbij mijn eigen huisje. (ik woonde nog maar enkele jaren alleen aangezien ik pas afgestudeerd was). Dit gaf mij de extra mogelijkheden om te drinken en om eventueel mijn ‘prooi’, Anneke dus, mee naar huis te voeren. De cafévloer was rijkelijk bestrooid met zand en overal hingen bontgekleurde slingers en parasols. Er stond zelfs een klein zwembadje op het terras. Ik bestelde een cocktail en liet mij de blikken die de mannelijke bezoekers mij gaven, welgevallen. Hopelijk had deze jurk hetzelfde effect op Anneke als op hen. Ik praatte met enkele kennissen en dronk nog wat terwijl ik wachtte op Anneke. Toen ze dan eindelijk binnenkwam, kon ik mijn ogen niet geloven. Ze zag er niet enkel beeldschoon, maar ook nog eens bloedgeil uit!

Ze had een strakke lederen broek aangetrokken, een rood topje zonder bandjes en had wet look-haren zodat ze eruit zag alsof ze net door de regen had gelopen. Alle verborgen rondingen waren nu duidelijk zichtbaar. Vanavond moest het gebeuren, las ik in haar ogen. Ze had dus dezelfde plannen als ik. Toen ze naderbij kwam, keek ze mij aan met die verleidelijke ogen en gaf me een zoen op m’n mond. Ze proefde naar de Bacardi Breezer die ze aan het drinken was.

“Hey schat, heb je er zin in vanavond?” Ik kon niets anders dan stamelen.

“Euh, ja, ja, natuurlijk, te gek feestje,” zo overdonderd was ik. Geamuseerd keek ze mij aan.

“Dat bedoelde ik helemaal niet, gekkin!” en voegde fluisterend toe “Je ziet er waanzinnig sexy uit vanavond.” Ik nam hierop het initiatief en leidde haar naar de tuin. Het geluid van de feestvierders was hier niet zo storend en we genoten van de aanblik die de tuin ons gaf. Hoewel er niemand te zien was, brandden er tientallen lampions in de bomen. Nu was zij degene die actie ondernam. Ze nam met haar beide handen mijn gezicht vast en begon me hartstochtelijk te zoenen. Ik voelde haar tong alle hoekjes van mijn mond verkennen en weldra voelde ik mijn string doornat worden. Voorzichtig liet ik mijn hand onder haar topje glijden. Ze droeg helemaal geen bh! Ik keek haar verrast aan.

”Je moest eens weten wat ik nog meer niet aan heb.” Hierop wou ik haar nog meer dan daarvoor. Ze maakte me helemaal gek, die Dulle Griet! Ik voelde de behoefte om haar naakte borstjes te kunnen zien en schoof haar topje naar beneden. Ze waren klein en de donkere tepels ervan stonden stijf naar voren. Toen ik er zachtjes aan begon te zuigen, kreunde ze wellustig. We besloten verder in de tuin te gaan en daar gingen we liggen. Al snel zat ook haar hand onder mijn jurkje en ze voelde hoe heet ik van haar was geworden.

Tergend traag stopte ze haar middelvinger in mijn kut nadat ze mijn string uit had gedaan. Oh, wat was dat lekker. Ik smeekte haar om verder te gaan. Ze beantwoordde mijn verzoek en begon met haar duim kleine rondjes rond mijn klit te draaien. Lang kon ik dit niet houden en toen ik op het punt stond om klaar te komen, stopte ze plots en ze liet merken dat zij nu ook wel verwend wou worden.

Ik draaide haar op de rug en begon zacht te strelen. Nadat we met een beetje geklungel de lederen broek hadden uitgekregen, kreeg ik haar heerlijke poesje te zien. Op een klein streepje na, was ze helemaal kaalgeschoren. Haar schaamlippen glommen van haar kutsappen. Ik wou haar proeven en ik stopte mijn tong diep in haar kut. Ze was verrast en kreunde van genoegen en plezier. Ik begon afwisselend op haar clitoris en haar kleine schaamlipjes te zuigen. Ze kreunde opnieuw. Nu liet ik mijn tong op en neer gaan over die clitoris die nu helemaal opgezwollen en felroze was. Haar kut scheidde nu nog meer aroma en vocht af. Ik merkte dat ze binnen korte tijd zou gaan klaarkomen dus ik wou haar nog iets extra schenken. Naast ons lag het lege flesje Breezer dat Anneke had gedronken. Ik bekeek het even en stopte het met de hals in haar kut. Ze had dit niet verwacht en slaakte een kreetje. Ze begon ondertussen toch wel heel zwaar adem te halen.

Plotseling trok ze mij met mijn poes tot vlak boven haar mond en ze begon me zalig te likken. Mijn opwinding van daarnet was natuurlijk nog lang niet verdwenen en ik was zo lekker geil dat ik niets anders kon dan met mijn kut haar tong tegemoet komen. Ondertussen bleef ik het flesje in haar poesje pompen terwijl ik haar clitoris likte. Ik voelde mijn orgasme naderen en ik versnelde mijn tempo. De explosie die ik diep in mijn binnenste voelde, was gewoon te lekker om in woorden uit te drukken. Elk deeltje van mijn lichaam voelde zich bevredigd en ontspannen. Nog geen seconde nadat ik was klaargekomen en Anneke mijn klaarkomende poes gevoeld en geproefd had, kwam zij heel traag, in intense schokken klaar. Haar vaginaspieren duwden het flesje naar buiten maar ik duwde het er terug in zodat haar orgasme nog langer bleef duren.

We bleven zo nog lekker nagenieten terwijl we elkaar nog wat streelden tot we merkten dat de mensen al tot op het terras stonden. Hoe spannend en opwindend de gedachte van betrapt te worden wel niet was, we besloten toch om ons spel thuis verder te zetten. Als jullie dit vervolg ook willen weten, moet je maar aan je beoordelingen laten merken of jullie dit een heerlijk geil verhaal vonden.

T.Chris

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *