Fabiënne & Pia

()

Fabiënne was weer eens lang uit geweest en kwam hierdoor weer veel te laat thuis. Terwijl zij de sleutel in het slot van de deur van haar flatje doet komen de buurvrouw en haar man de deur uit. “Goeden morgen buurtjes,” groet Fabiënne hun.

“Morgen…” bromt de buurman terug en kijkt dan strak voor zich uit zonder Fabiënne aan te kijken. De buurvrouw zegt al helemaal niets en loopt met een snelle pas over de galerij naar de lift. Fabiënne kijkt hun na en moet even lachen, het is zondagmorgen bijna negen uur. De buren gaan altijd op zondag om deze tijd de deur uit, Fabiënne weet ook wel dat haar buren heel erg christelijk zijn en elke zondag twee maal naar de kerk gaan. In haar hart heeft zij meelij met deze mensen, nooit eens lekker buitensporig doen altijd maar op zondag vroeg op en op de zaterdag voor twaalf uur in bed liggen. Nee, dat zou echt niets voor Fabiënne zijn. Zij komt het liefste elke zaterdag en vrijdag nacht een keer heel laat thuis, Fabiënne is een mens dat altijd s’ nachts leeft soms heeft zij vrij op de zaterdagavond en dan gaat zij helemaal los en feest tot diep in de nacht.Fabiënne werkt in een groot uitgaanscentrum daar staat zij achter de bar, dat doet zij nu al weer een jaar of vier. Elke klant kent zij en als er eens wat nieuwe gezichten binnen komen maakt zij al snel een praatje met hun om te weten wat voor mensen er binnen komen. Haar baas is heel blij met haar, vaak neemt zij hem veel werk uit zijn handen.

Fabiënne is bijna dertig maar ziet er nog steeds heel erg goed uit. Haar haren zijn vrij lang tot net over haar schouders, zij heeft een heel glad egaal gezicht, mooie donkere ogen die meestal vrolijk staan. De lippen zijn een beetje vol en in haar mond staan mooie witte tanden. Zij is ruim een meter twee en tachtig, en doordat zij veel aan sport doet is haar lichaam nog steeds heel erg strak. Al haar hele leven is zij alleen, zij had al wel eens wat vriendjes gehad alleen konden deze haar werk niet waarderen en wilde dat zij er mee zou stoppen. Alleen al op het moment dat die jongens dat begonnen te vragen stuurde Fabiënne hun de laan uit. Het was nu al weer een half jaar geleden dat zij nog iets had gehad met een jongen.

Zij stapte haar flatje binnen en trapte gelijk haar schoenen onder de kapstok in de hoek. Met haar vingers masseerde zij haar voeten even, lopen op die hoge hakken was wel erg sexy maar niet erg gemakkelijk, het deed ook best na een aantal uren een beetje pijn. Een diepe zucht slakend liep zij de kamer in. Binnen was het warm en gezellig ingericht, er stonden veel planten grote kleine, sommige met bloemen en andere alleen groen. Haar ogen dwaalde even door de kamer en met een zucht liet zij zichzelf op de bank vallen. Met haar hoofd op de leuning van de bank ontspannende zij zich. De spanning van de avond en nacht vielen van haar af. Even later liep zij de keuken in en pakte de koffie om een kopje koffie te zetten. Terwijl zij hier mee bezig was kwamen de beelden van de afgelopen avond weer bij haar terug. Op een bepaald moment moest zij even naar het toilet, zij opende de deur van het toilet en zag direct achter tegen de muur twee mensen staan, deze waren met andere dingen bezig dan de dingen die op een toilet normaal zijn. Nadat de deur was gesloten had zij gezien dat het twee jonge vrouwen waren, de een stond met haar rug tegen de muur en de ander stond strak tegen haar aan.

De handen van de vrouw die met haar rug naar haar toe stond gingen over de benen en borsten van de ander. Hun monden zaten strak op elkaar verwikkeld in een heerlijke tongzoen. Beide jonge vrouwen sloegen geen acht op Fabiënne en gingen gewoon door met het vrijen. Eerst had Fabiënne het een beetje vreemd gevonden en was snel het toilethoekje in gegaan. Daar had zij een van de vrouwen hevig horen hijgen en steunen; “o… ja… ja… ik kom klaar mm… o… ga door… ja,… ja…!” Met een langgerekte kreet was zij ook klaar gekomen. Tijdens die kreet waren de tepels van Fabiënne hard geworden en waren er golven van lust in haar onderbuik gekomen. Heel even had zij zichzelf gestreeld. Toen zij een paar minuten later weer uit het hokje kwam waren de jonge vrouwen weg.

In gedachte zag zij de vrouwen weer staan, nu zij goed keek zag zij ook dat de vrouwen niet echt veel kleren droegen en wat zij aan hadden was los en hing open, of had zij dat in haar gedachte erbij verzonnen? Nooit zou zij er achter komen wat er van waar was. De koffie liep, en door de gedachte en de erotische spanning had zij haar bloes en broek los gemaakt. Zonder erbij na te denken deed zij haar bloes uit en ook de broek ging uit. Nu droeg zij alleen nog een klein slipje en een bh. Het was een sexy setje, het stond haar ook heel erg goed. Haar hand streelde over haar strakke buik en ging heel zachtjes over de stof van haar slipje, zonder haar poesje aan te raken werd het slipje vochtig. Zij zakte achteruit tegen het aanrecht aan en plaatste haar benen een stukje uit elkaar. De opwinding was al zo groot geworden dat zij niet meer kon stoppen. Met haar vingers trok zij het slipje een beetje opzij, haar vinger glijdt zonder moeite haar natte poesje in; “mm…” kreunt zij diep vanuit haar keel. De benen worden een beetje slap waardoor zij nog wat verder onderuit zakt, gelijk laat zij er een tweede vinger in haar grotje glijden. Met haar duim wrijft zij stevig over het klitje. Ver onderin haar buik voelt zij het orgasme aan komen. Met redelijke kracht bijt zij op haar lippen en met een heel diepe dierlijke kreun komt zij klaar; “mm… ja, ja… ho… o… mm…” Heel even gaat het licht bij haar uit. Als zij haar ogen opent kijkt ze heel tevreden maar zeker niet voldaan in de rondte. Langzaam haalt zij haar vingers uit haar drijfnatte poesje en brengt deze rustig naar haar mond, heel even kijkt zij naar het vocht wat erop blinkt, dan verdwijnen de vingers in haar mond en likt zij ze helemaal af; mm… lekker is dit ja… ,” kreunt zij. Met haar andere hand doet zij haar slipje weer recht en gaat dan weer recht staan. Er is nog steeds een heerlijke tinteling die van uit haar tenen tot in haar tepels door trekt. Zij pakt het aanrecht vast en zucht even diep en schenkt dan een kopje koffie in en loopt de kamer in.

Als zij zich op de bank laat vallen wippen haar borsten over de rand van de bh heen, doordat haar tepels nog hard zijn krijgen zij niet de kans om er weer in terug te zakken en blijven net met de tepels boven de rand van de bh uit zitten. Fabiënne moet even lachen om dit toch wel komische gezicht. Zachtjes streelt zij met haar vingers over de harde koppen heen, haar benen drukt zij tegen elkaar, er schieten weer een paar genotvolle scheuten door haar buik heen. Haar vingers trekt zij weg en neemt met een beetje tegenzin het kopje koffie in beide handen. De rillingen lopen via haar ruggengraat het slipje in en geven een heerlijke tinteling in haar bil-naadje. Met het kopje koffie in haar handen sluit zij toch haar ogen weer en ziet weer de jonge vrouwen in het toilet staan, haar interesse en verlangen groeit met de minuut. Nog nooit heeft zij deze gevoelens gehad en eigenlijk is het vreemd, als zij niemand heeft denkt zij ook niet aan seks met en vrouw. Nu nadat zij die twee vrouwen heeft gezien laat het haar niet meer los het verlangen blijft in haar buik duidelijk aanwezig. Het kopje zet zij leeg terug op de tafel en staart er even naar, dan zakt zij terug op de bank en glijdt een stukje onderuit. Het slipje trekt tussen haar billen en ook dat geeft haar weer een erotisch gevoel, ook aan de voorkant komt het natte slipje strak om haar poesje te staan. Diep uit haar keel vandaan komt een lichte grom, haar handen strelen de blote benen, het genot vliegt met sprongen omhoog. Haar vingers raken het slipje aan en gelijk kreunt zij diep; “mm… ja… wat ben ik geil vandaag mm… “ Zonder er verder over na te denken wrijft zij met haar vingers krachtig over haar kutje en geeft haar klitje een uitgebreide behandeling. Diep uit haar buik groeit het genot weer aan; “o… ho… oh… als ik niet stop kom ik weer klaar ja…,” kreunt zij. Haar vingers strelen het slipje en drukken zachtjes op het klitje, haar andere hand streelt haar borsten. De tepel word nog harder, zij neemt hem tussen haar duim en vinger en knijpt er zachtjes in; “ja… a… ja… ha… ik ga komen o… ja… ha… ah…”. De vingers gaan nu sneller over haar kutje en met een luide grom komt zij voor de tweede keer klaar. “ja… ho… oh dit is lekker… mm…

Langzaam verslapt haar lichaam weer en zakt zij ontspannen met gesloten ogen terug op de bank. Na een poosje komt zij overeind en staat op, heel even gaan haar handen naar haar billen en trekken het slipje er tussen uit en doen het weer netjes over de billen heen. Haar hand streelt heel zachtjes over het drijfnatte slipje, de hand brengt zij naar haar mond en likt hem gretig schoon; “mm… je smaakt goed Fabiënne mm…”. Snel laat zij alles los. De onrust in haar lichaam is wel wat minder maar nog steeds niet geblust. Op deze manier heeft zij het nog nooit meegemaakt, zij is wel vaker een heel tijdje opgewonden, meestal als zij zichzelf dan heeft verwend is de opwinding een stuk minder. Nu bleef die opwinding zeker als zij in gedachte die jonge vrouwen weer bezig ziet dan moet zij even haar dijen strak tegen elkaar aan drukken om de opwinding een beetje te laten afnemen. Zij loopt door de kamer en gaat naar haar slaapkamer, deze is ook heel gezellig ingericht. Er staat een mooi groot bed, zij ligt graag ruim erin dus waarom zou je een eenpersoonsbed kopen als je de ruimte voor een tweepersoons hebt had zij zich afgevraagd toen de woning aan haar werd toegewezen. Er staan een paar kasten en een redelijk grote kaptafel met een heel grote spiegel er boven, ook tegen de muur tegenover het bed hangt een spiegel die bijna het plafond en de vloer raakt. Er zijn al eens vriendjes geweest die het vreselijk vonden dat die spiegel er hing, want dan konden zij zich niet concentreren op haar. Deze jongens had Fabiënne ook gelijk de deur gewezen, zij hield ervan om tijdens de seks naar zichzelf en naar de jongen te kijken dat verhoogde haar genot heel erg. Meestal als zij zichzelf verwende deed zij dit voor de deze spiegel soms staande, soms liggend op bed en soms in een stoel voor de spiegel. Nou kijkt Fabiënne ook graag naar zichzelf want zij weet dat zij er heel goed uit ziet en menig man haar heel graag tussen de lakens zou willen tegen komen. Alleen hadden deze mannen pech want zij zocht ze uit wie bij haar in bed mocht liggen. In al die jaren waren dat nog steeds niet veel mannen geweest, het gebeurde ook zeker niet bij de eerste keer al, nee, zij wilde eerst weten wat de man was en wat hij zocht voor zij zich aan hem gaf. Een keer had zij alle zeilen moeten bij zetten, er was toen een man in de zaak gekomen die er zo heerlijk uit zag dat het warm in haar slip werd, liefst had zij hem toen over de bar getrokken en hem genomen achter de bar. Maar zij had zich weten in te houden, hij had er zijn best voor moeten doen om met haar uit te mogen. Na die avond uit was de tijd in bed vreselijk tegen gevallen, die ene keer was ook gelijk de laatste keer geweest.

‘Ik ga niet naar bed, slaap heb ik niet meer. Ik ga lekker in bad en dan lekker lui op de bank met een boek,’ mompelt Fabiënne in zichzelf. Zij draait zich om en loopt naar de badkamer. Hier hangen ook twee grote spiegels, heel even bekijkt zij zichzelf erin en moet een beetje lachen om de heel donkere plek in het slipje. Zij stroop het slipje van haar billen en bekijkt het even, langzaam brengt zij het naar haar mond en ruikt eraan; “mm… je ruikt ook zalig meisje,” zegt zij tegen haar spiegelbeeld. Zij stopt het slipje in haar mond, zuigt al haar sappen uit het slipje. Mm… je bent lekker mm…” kreunt zij. Het slipje gooit zij in de wasmand, de bh volgt dezelfde weg. De kranen van het bad draait zij open en gooit er een grote scheut sop in. Snel stapt zij dan even onder de douche zodat het grootste vuil van haar af is en lekker lang in het schone badwater kan liggen. Zij draait de kraan dicht van de douche en stapt gelijk de badkuip in. Zachtjes zakt zij tussen het sop door, de kranen draait zij dicht. Het water staat bijna aan de rand van het bad. Lekker loom gaat zij liggen en langzaam voelt zij alle spanning van de nacht en de afgelopen week van zich af glijden, een spanning blijft, de erotische, deze wordt door het warme water en het sop rond haar borsten verstevigd. “O wat is er toch met mij? Nog nooit heb ik deze gevoelens zo lang, na twee orgasme, in mijn lijf gevoelt mm…”, bedenkt zij zich dan. Haar ogen vallen een beetje dicht en ineens schrikt zij op, hoorde zij de bel? Nog even luistert zij en weer gaat de bel. Ja, dag denk zij dan ik heb geen tijd kom later maar terug. Maar de bel gaat voor de derde keer. Fabienne is altijd al heel nieuwsgierig geweest, nu ook, vlug komt zij het bad uit en trekt een badjas aan, snelt naar de deur.

“Hallo Fabiënne, ik wist wel dat je thuis was, mag ik erin komen?” Vraagt een mooie donkere vrouw die voor de deur staat.

“Hoi, schatje” antwoord Fabiënne, “ja kom erin ik zit nog in bad en lag net zo ontspannen”. De vrouw is een vriendin van Fabienne, met haar gaat zij al om sinds de langere school. Zij was getrouwd, na een huwelijk van twee jaar waren zij weer gescheiden en sindsdien had zij net als Fabienne zo nu en dan een vriendje maar niets serieus meer.

Pia is een vrouw met een vader die uit Indonesië komt, haar moeder is van New Zeeland afkomstig, zij is in Nederland geboren. Haar huid is heel mooi bruin, het haar is kastanje bruin tot over haar schouders. Mooie vrolijke groenachtige ogen. Zij is net als Fabiënne erg trots op het lichaam, daar doet zij ook veel aan om het zo te houden. Pia kijkt Fabiënne aan en geeft haar een kus op de wang, als de deur weer is gesloten zegt zij; “dan ga je toch weer lekker in bad liggen kom ik wel bij je zitten in de badkamer”. Fabienne voelt op het moment dat Pia haar die zoen geeft de opwinding weer door haar lichaam heen jagen.

“Ja, gezellig,” kan zij met moeite uit brengen. Snel loopt zij terug naar de badkamer omdat er toch ook wel veel druppels water op het tapijt vallen. In de badkamer doet zij haar badjas uit, terwijl zij hem ophangt stapt Pia de badkamer in. Fabiënne draait zich om en heel even kijken de vriendinnen elkaar recht in de ogen. De vlinders draaien onrustig in de buik van Fabiënne rond. In de ogen van Pia ziet zij dat het haar ook niet helemaal onberoerd laat. Al vaak heeft zij gedacht dat Pia wel eens iets met een vrouw heeft gedaan. Langzaam loopt zij naar het bad toe en trekt de stop er even uit. Als er een laag water is uit gelopen bukt zij zich om de kranen weer aan te zetten. Zij bukt zich verder dan nodig is, de rillingen lopen over haar rug en de opwinding stijgt naar een vrij hoog pijl. Als haar blik de spiegel vindt ziet zij dat Pia heel zachtjes haar borst beroerd. ‘Ik wil het,’ denkt Fabiënne, ‘wat maakt mij het uit, ik ben al de hele dag opgewonden van die twee vrouwen, waarom zou ik geen seks met mijn beste vriendin kunnen hebben?’ Een voet schuift zij iets verder naar buiten waardoor haar poesje nog duidelijker zichtbaar wordt voor Pia. Pia zucht en kreunt heel zachtjes en doet dan een stap naar voren, nu staat zij op een paar centimeter van haar vriendin af. Zonder erbij na te denken gaat haar hand naar voren en legt hem tegen de billen aan, “mm…” hoort zij Fabiënne kreunen, voor Pia is dit genoeg, haar hand zakt tussen de benen van Fabienne en zachtjes streelt zij het poesje van haar vriendin. Fabienne zet haar benen verder uit elkaar en kreunt diep.

“Ho… wat doe je Pia? Mm… ga door, ik ben zo geil ja… verwen mij laat mij voelen wat het is om een vrouw lief te hebben, o… ho…oh ja… ah ja…” Haar knieën zoeken steun tegen de bad-rand, Pia duwt haar benen verder uit elkaar en vindt het zeiknatte kutje van Fabiënne.

Haar andere hand streelt via de billen van Fabiënne naar boven en gaan dan een stukje naar onder. De borst van Fabiënne wordt zachtjes van onder tot aan de tepel gestreeld. Pia heeft met haar vingers de opening van Fabiënne gevonden en met haar duim drukt zij hard op het klitje. Fabienne roept ineens; “ja… ha… ja… Pia ik kom… o… ho… oh… wat is dit lekker… mm… ik kom”. Met een hevig schokkend lichaam komt Fabiënne zalig klaar. Als de opwinding een beetje is gezakt fluistert Pia; “daar was je wel aan toe meisje mm… en het was lekker, je komt lekker vochtig klaar mm…” Haar hand brengt zij naar haar mond en likt hem helemaal schoon. Fabiënne zakt een beetje onderuit en stapt het bad weer in, zij kijkt Pia aan; “kom je er bij schatje?” En daarbij kijkt zij Pia heel geil aan. Pia doet haar broek uit, de blouse gaat ook uit en dan staat zij nog in een heel mooi sexy lingerie-set heel even draait zij om haar as en bekijkt zichzelf in de spiegels.

“Je ziet er heel mooi uit Pia mm…,” kreunt Fabiënne vanuit het bad. Langzaam, alsof zij een striptease staat te geven gaat de bh en het slipje uit. Fabiënne kijkt met bewondering en verbazing naar haar vriendin. Het poesje van Pia is helemaal kaal. De rillingen lopen over haar rug en treken zich samen in haar kutje. Pia zet een been aan de ene kant van Fabienne en de andere laat zij even buiten het bad staan, langzaam komt zij met haar kutje richting de lippen van Fabiënne.

“Wil je mij likken Fabiënne?” Vraagt Pia. Fabiënne kijkt naar het mooie kale kutje en knikt. Pia komt nog wat verder naar voren en trekt met haar vingers de lipjes een beetje van elkaar, het knopje wat vrij groot is komt er tussen uit. Fabiënne kijkt er naar en zet dan haar lippen tegen het poesje aan. Zachtjes en onervaren likt zij langs de binnenzijde van de paarse lipjes van haar vriendin.

“O… ho…oh… ja… Fabiënne ho… wat heb ik hier lang van gedroomd o… ho… oh… ja… lik mij, ik wil klaarkomen op jouw tong ja…!” Fabiënne neemt het klitje tussen haar lippen en zuigt erop. Haar handen strelen de billen van Pia. Heer vinger streelt de opening van haar kutje, het is net alsof de vinger naar binnen wordt gezogen. Pia is aan een stuk door aan het kreunen grommen; “ja… ha… ja… Fabiënne ho… ho… lekker… ik kom zo klaar wat is dit zalig…!” Fabiënne stopt nog een vinger in het kutje en laat gelijk een andere vinger zachtjes tegen het gaatje tussen de billen van haar vriendin aan drukken. Even is er een beetje tegenstand en dan opent zich deze ruimte zich. Haar vinger glijdt naar binnen en gelijk begint Pia hevig te steunen en roept; ja, ha… ik kom… oh… ho…, ga door Fabiënne ja…! Met een schelle kreet komt Pia klaar. De sappen lopen langs de wangen van Fabiënne, zij probeert er zo veel mogelijk van op te likken. Langzaam trekt zij haar vingers weer uit haar vriendin en kijkt naar de gelukkige blik in de ogen van Pia.

“Dat was lekker meisje, ho… heerlijk! Alleen is het pas het begin mm… zalig.” Langzaam zakt zij in het bad bij Fabienne.

Een poosje later laten de vrouwen elkaar los. De lippen vinden elkaar voor een onstuimige lange zoen. Fabienne voelt het genot en de opwinding weer terug komen. Pia heeft dat gevoel ook, met haar handen streelt zij de haren en rug van Fabienne. Zacht komt er tussen de lippen van de vrouwen een grom vandaan; mm… ho… oh… ho… ja… ha… ja…”

Pia laat de lippen van Fabienne los en kijkt haar strak aan; “wil je dit echt, Fabienne?” Vraagt zij dan. Fabienne kijkt haar aan en vertelt wat zij heeft gezien die afgelopen nacht en wat er daarna allemaal is gebeurt met haar lichaam. Pia lacht en geeft haar een zoen. “Kom dan gaan wij naar een plek waar het ruimer is mm…” De vrouwen stappen het bad uit, elkaar afdrogend en opwarmend laten zij de badkamer achter. In de gang naar de slaapkamer drukt Pia Fabienne tegen de muur aan. Haar lippen vinden die van Fabienne, haar mond opent zich een stukje, de tong van Fabienne komt tussen haar lippen door en raakt haar tong, in een lange passievolle zoen. Als Pia Fabienne loslaat staan er tranen in haar ogen, Pia brengt haar mond naar de wangen van Fabienne en likt de tranen weg. “Mm… dit is fijn,” zucht Fabienne, “waarom heb ik dit niet veel eerder gedaan ho… oh… heerlijk.” Samen lopen zij de slaapkamer in. De vrouwen hebben elkaar weer beet en met hun tongen strelen zij elkaar ‘s gezicht, door een klein stapje opzij te doen vallen zij op het bed. Naast elkaar met de gezichten naar elkaar toe strelen zij elkaar door het haar. De vingers gaan steeds verder op zoektocht over het lichaam. Pia laat zich op haar rug zakken. Zij weet dat Fabienne dit nodig heeft eerst het lichaam van een vrouw bekijken, bewonderen en ontdekken. De eerste keer dat zij dit deed was dat voor haar ook heel erg belangrijk, nu wil ze niet anders meer. Fabienne gaat met haar vingers over de mooie donkere borsten van Pia, langzaam gaan de vingers richting de tepel. Hem net niet aanrakend gaat zij er over heen. Pia kreunt en probeert haar tepel tussen de vingers van Fabienne te drukken. Fabienne lacht en streelt de andere borst ook hier laat ze de tepel ongemoeid. Pia kreunt van genot en van teleurstelling wetend dat het als hij wel word geraakt een hevige schok in haar onderbuik zal geven. De lippen van Fabienne glijden over het gezicht van Pia. Haar tong dringt de mond van Pia binnen en weer is er een heerlijke lange zoen.

Zij trekt haar tong rustig tussen de lippen van Pia vandaan en maakt met haar tong een nat spoor richting de hals. Zachtjes bijt zij even in het oorlelletje, Pia schrik een beetje en kreunt heel diep; oh… ho… ja… mm… je maakt mij gek meisje ho… oh… zo lekker, ga door”. Fabienne zakt met haar tong via de hals richting de borsten van Pia, eerst er onder langs dan langzaam omhoog tot net niet aan de tepel. Terug naar onder en via de andere borst weer omhoog. Als zij boven aan komt laat zij de borst los, kijkt Pia aan en ziet dat zij haar ogen heeft gesloten en met dicht geknepen mond ligt te hijgen en te genieten. Haar hoofd zakt naar beneden en ineens neemt zij een tepel tussen haar lippen; “ja… ha… ja” gromt Pia en komt een stuk los van de matras, hierdoor schiet de tepel nog verder in de mond van Fabienne. Gulzig neemt zij alles wat in haar mond gedrukt word op en zachtjes laat zij hem er weer uit glijden. Met haar handen masseert zij de borsten, met haar tong zakt zij verder naar onder, een nat spoor achterlatend. Pia ligt zwaar te hijgen, geen moment ligt zij nog stil. De vingers van de hand van Pia verkennen het lichaam van Fabienne. Fabienne is op haar knieën en ellebogen op bed gaan zitten, haar billen zitten richting Pia. Voorzichtig laat Pia een hand onder Fabienne schuiven en streelt haar buik en gaat dan naar boven. Als zij haar ogen open doet ziet zij de borsten van Fabienne hangen met een paar harde knoppen erop, haar hand neemt een borst vast en laat de tepel er net tussen uit komen. Zij drukt haar vingers een klein beetje tegen elkaar waardoor de tepel nog groter word en ook heel gevoelig. Met haar nagel krast zij over de tepel heen; Oh… ho… oh… ja… ha… ja…,” komt er hoog en schril uit de keel van Fabienne, “ga door mm… dit is lekker”.

Fabienne laat haar mond weer op de buik van Pia neerkomen en gaat verder naar onder.

Zachtjes glijden haar lippen naar onder, met haar vingers verkent zij het eerst. Pia legt haar benen verder uit elkaar. “Ho… oh… je bent echt lekker mm… ga door Fabienne ho… oh… je maakt mij helemaal gek ja… ha… ja… ha… ah…!” Met een lange kreun neemt Fabienne haar grote klitje weer tussen haar lippen. Met haar tong streelt zij er overheen, haar vinger vouwen de lipjes verder open. Een vinger steekt zij helemaal naar binnen, de adem van Pia gaat gejaagd met diepe kreunen; ja… ha… ho… oh… mm… ga door, ho… oh… lekker…”

Fabienne voelt dat Pia haar been beet pakt, gewillig laat zij zich in de houding brengen die Pia nu wil. He been wordt aan de andere kant van het hoofd van Pia gezet. Zij voelt gelijk de gejaagde ademhaling van Pia langs haar poesje strijken. Voorzichtig zakt zij iets door haar benen heen, de tong van Pia raakt haar lipjes. Fabienne weet even niet wat er gebeurt en kan niets doen genieten. Voor het eerst voelt zij de tong en de lippen van een vrouw langs haar kutje strelen, deze tong kan het veel beter dan de tongen die het tot nu toe bij haar hebben gedaan. Pia duwt de benen van Fabienne een stuk uit elkaar en laat een vinger in haar poesje glijden, snel volgt een tweede vinger. Met haar tong blijft zij het kutje likken, vooral het knopje bovenin krijgt de volle aandacht; ja… ha… ho… oh… mm… ga door, ho… oh… lekker… heerlijk ja…, kreunt Fabienne tussen de benen van Pia vandaan. Haar tong streelt het knopje van Pia weer. Een derde vinger glijdt bijna vanzelf in de poes van Pia. Met haar ander hand streelt zij de billen van Pia. Het enige wat de vrouwen nog laten horen zijn diep kreunen. Pia richt haar billen iets van de matras af en kreunt; “oh… ho… Fabienne ik ga komen ho… oh… ja… ik kom…!” Pia komt voor de tweede keer, haar sappen lopen weer rijkelijk uit haar kutje, Fabienne likt alles op en ze voelt dat zij zelf ook al heel ver is. Pia laat haar los en valt even terug op het bed.

Als zij heel even stil heeft gelegen duwt zij Fabienne van zich af en loopt naar het nachtkastje van Fabienne toe, als zij de la open doet pakt zij er drie vibrators uit. Deze hebben de vrouwen ooit eens samen gekocht voor Fabienne omdat zij toen geen vriendje had en Pia was toen getrouwd. Zachtjes gaat zij weer op bed zitten en legt de benen van Fabienne uit elkaar en neemt ertussen plaats. Als zij de vibrator aanzet begint deze stil te trillen. Met de staaf in haar hand gaat zij over het hele lichaam van Fabienne, die voelt het genot weer aanzwellen. Zelf gebruikt zij de vibrators wel drie keer in de week. De ander word ook aangezet, Pia streelt met deze over het poesje van Fabienne. De lipjes openen zich vanzelf, Pia drukt de vibrator bij Fabienne naar binnen. Fabienne kan geen moment meer stil liggen en beweegt van links naar rechts, Pia kan door het hevige bewegen van Fabienne de vibrator niet echt sturen. Zij trekt de vibrator uit het kutje van Fabienne en neemt de andere, dit is een speeltje met aan beide zijde een eikel, alleen deze heeft ook een trilmechanisme. Voorzichtig drukt zij de kop in haar eigen kutje, als hij er voor de helft in zit duwt zij de andere helft bij Fabienne naar binnen. Met rustige bewegingen beginnen de vrouwen elkaar te neuken. Het genot wordt weer erg versterkt hierdoor. Dan zet Pia de trilfunctie aan. Heel even liggen beide vrouwen stil, dit is een heel grote aparte sensatie. Langzaam met rollende ogen van genot gaan zij verder met het neuken van elkaar. De andere vibrator wordt door Fabienne gepakt en hiermee streelt zij haar eigen borsten, Pia doet hetzelfde met de andere vibrator. ja… ha… ho… oh… mm… ga door, ho… oh… lekker…” gilt Fabienne zacht, ho… ja… ik voel het komen ja… ha… ho… oh… mm… ga door, ho… oh… lekker… kom maar meisje…  ik ga ook weer komen ja… mm… De vrouwen komen alle twee tegelijk klaar.

Pia zet de vibrator uit en verwijderd de dingen uit hun kutjes. Fabienne kijkt Pia aan en glimlacht haar toe.

“Mm… dit was echt zalig schat ik ben nog nooit zo heerlijk klaargekomen mm… het tintelt nog na in mijn lichaam hm… Pia lacht en zegt; “wat jij bij mij hebt gedaan was ook fantastisch mm… ik hoop dat het nog vaker gaat gebeuren echt zalig mm…. De armen slaan zij om elkaar heen. De lippen raken elkaar weer in een heerlijke lange zoen. Als zij elkaar los laten staat Fabienne op, pakt Pia aan haar hand; kom schatje wij gaan even onder de douche en dan zien wij wel wat er vandaag nog gebeurt mm…, ik heb er nog steeds zin in”.

Samen lopen zij naar de badkamer en zetten het water van de douche aan.

Vera Versmissen

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder dit verhaal of rechtstreekse reactie aan Vera met mail. Dank U. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *