Kopje koffie

()

De zomer van 2018 loopt al naar het einde en het is een bijzonder jaar geweest. We zijn naar onze nieuw huis verhuisd en bij het opruimen vond ik dit verhaal in een dagboek van 2010. Het verhaal begint toen we net iets meer dan een jaar samen waren en waarin ik de grenzen van mijn seksualiteit heb verlegd. Ik hoop dat ik je jullie er toch nog een plezier mee doe. Oké! Hier gaan we.

Het begon dankzij Arnulf, met wie ik toen anderhalf jaar samenwoonde. Eigenlijk al iets eerder, namelijk op 28 december van het jaar voordien. We hadden allebei vrij tussen kerst en Nieuwjaar en sliepen lang uit. Rond elf uur die ochtend, terwijl we net aan onze ‘ochtendgymnastiek’ waren begonnen, ging de bel. Arnulf wilde eerst niet opendoen, maar toen er weer werd gebeld ging hij toch kijken. Het was zijn vriend Johan die een boormachine kwam lenen. Arnulf vroeg of ik ook naar beneden wilde komen om koffie te zetten en dat deed ik tegen mijn zin een beetje balorig en uitdagend met alleen mijn nachthemdje aan. Ik hou er niet van dat baasje roept om een futiliteit voor hem op te knappen, zeker niet ten overstaan van bezoek. Onder de koffie begonnen ze een beetje te dollen. Arnulf vertelde Johan dat we net aan het neuken waren toen we door hem werden gestoord en dat je wel aan mij kon zien dat ik nog zo geil was als een deur. Nou moe! De stoom kwam uit mijn oren.

“Hoezo dan?” Vroeg Johan lacherig.

“Zie je dan die stijve tepeltjes niet?” Vroeg Arnulf en toen Johan nee schudde vroeg Arnulf mij op te staan en mijn nachthemdje strak om mijn tietjes te trekken. Nou moe! Die stijve tepeltjes kon hij de eerste weken naar fluiten. Maar, ik speelde wel dit spelletje nog mee. En terwijl ik me omdraaide kneep ik er eventjes in, ervaring heeft geleerd dat het dan keiharde knikkers worden. Toen zag Johan het wel en hij kreeg er meteen een stijve van, zei hij. Dat vond Arnulf geweldig en hij daagde me uit om het nachthemdje ook eens strak rond mijn buik te trekken, om te kijken of ze dan de haartjes op mijn kut konden zien. Johan zei dat hij het er benauwd van kreeg en dat hij thuis meteen zijn vrouw zou pakken omdat hij hartstikke geil werd. Toen zei Arnulf dat dat helemaal niet hoefde en dat hij ook hier kon neuken als hij wilde. Hij was helemaal verbluft en ik ook wel een beetje. Een beetje (heftig) plagen en meespelen, tot daar aan toe. Maar Arnulf was nu helemaal door het dolle heen. Hij kwam naar me toe en trok mijn nachthemdje omhoog. De koffie stond ondertussen te verpieteren, maar mijn kutje compenseerde dat ruimschoots.

“Hier,” zei hij, “kijk eens wat een lekkere kut. Dit is je kans, nu of nooit!”

Toen was zijn laatste reserve verdwenen. Ook bij mij. Ik stond al scherp toen er gebeld werd en nu maakte het wat mij betrof ook niet meer uit. Integendeel, zonder bezwaar te maken liet ik mijn nachthemdje uittrekken en me op de grond leggen. Johan duwde zijn lul meteen naar binnen en we begonnen als gekken te neuken. Arnulf vond het fantastisch en toen Johan bijna kwam riep hij dat hij over me heen moest spuiten en dat deed hij zelf ook. Zo spoten ze kort na elkaar heel mijn lijf onder. Grandioos was dat.

Sinds die dag neuk ik regelmatig met Johan. Hij heeft een slijterij en dat is wel gemakkelijk. Als ik overdag jeuk heb, ga ik gewoon naar hem toe en dan doen we het daar tussen de lege flessen en kratten in een afgescheiden gedeelte van de winkel. Spannend ook nog, omdat er altijd klanten kunnen komen. Ik heb dan voor het gemak nooit een slipje aan onder mijn rok of jurkje. Ik heb ook wel eens zo geil als een tijger in mijn blote kont achter de toonbank gelegen terwijl hij klanten aan het helpen was. Dat was bijzonder opwindend, omdat ik me toen masturbeerde terwijl hij over me heen moest stappen. Arnulf laat me mijn gang gaan met Johan, als ik daarna alles maar eerlijk opschrijf in mijn dagboek en aan hem voorlees. Het is geweldig als voorspel. Maar al gauw ging het verder.

Op mijn verjaardag, de dag waarop de lente begint, deden we voor het eerst groepsseks. Het was al diep in de nacht en er was veel gedronken. Veel visite was al vertrokken. We zaten nog wat na te borrelen met een paar goede vrienden, Joris met zijn vrouw Eef en Gust met zijn vriendin Dorien. Dorien is de molligste van ons drieën, zonder echt dik te zijn, en had een spijkerbroek aan. Op een gegeven moment deed ze het knoopje van die spijkerbroek open omdat ze het zo benauwd had, zei ze. Waarop Gust meteen zei. “Doe die broek dan uit!”

Tot ieders verbazing, want zo kenden we Dorien helemaal niet, ging ze staan en begon met die halfopen broek zo’n beetje heupwiegend met d’r kont te draaien. Toen schoot Gust naar voren op de bank en trok de spijkerbroek met twee handen naar beneden. Omdat hij zo strak om haar kont zat schoof meteen ook haar onderbroekje een stukje naar beneden. Even zagen we zo haar zwartbehaarde mossel. Met een gilletje trok ze dat slipje weer naar boven, maar Gust stroopte ondertussen wel haar spijkerbroek helemaal naar beneden en dronken als ze was stapte ze eruit ook.

“Wie volgt?” Riep Arnulf vergenoegd uit toen ze in haar blauwe slipje weer op de bank ging zitten. Het tafereeltje had me opgewonden en ik stond op.

De mannen applaudisseerden toen ik mijn rokje begon los te knopen. Ik had een zwartkanten slipje aan dat veel meer liet zien dan het broekje van Dorien en daar werden de mannen helemaal dol van. Nu moest ook Eef eraan geloven vonden ze. Maar Eef zat met een probleempje. Ze had een jurk aan en geen beha eronder, zodat ze meteen ook in haar blote tieten zou komen te zitten. Ze wilde haar jurk alleen uittrekken als ook Dorien en ik ons bloesje en eventueel behaatje uit zouden doen. Voor mij was dat geen punt, ik begon meteen en toen liet ook Dorien zich overhalen.

De mannen waren dolenthousiast toen we met zijn drietjes alleen nog ons onderbroekje aan hadden, dat kun je begrijpen; drie paar vrije tieten die nu door de kamer dartelden. Het was duidelijk dat het hierbij niet zou blijven. Het was Arnulf die het sein gaf voor de aanval door Dorien van de bank te trekken, zogenaamd om een dansje met haar te maken. Ze stond zowat te tollen op haar benen. Ineens greep hij haar met een arm in haar beenholten en tilde haar op. Ze sloeg haar armen om zijn nek en zo danste hij even met haar als had hij een baby in zijn armen. Toen kuste hij haar en legde haar languit op de tafel. We kwamen er allemaal nieuwsgierig omheen staan. Het was een geil plaatje, Dorien met die volle billen op tafel, haar borsten zachtjes schuddend.

‘Trek d’r broek maar uit,” jutte Gust Arnulf op. “Jullie hebben d’r kut nu toch al gezien”. Ze slaakte een verschrikt gilletje toen Arnulf dit advies opvolgde, maar stribbelde niet tegen. We keken allemaal belangstellend toe hoe Arnulf vervolgens zijn vingers in haar kut stak en haar begon te vingeren. Dorien begon al snel te steunen en toen was het hek van de dam. Opgenaaid door deze geile aanblik begonnen de andere mannen Eef en mij onderhanden te nemen, Joris trok mijn broekje uit, Gust dat van Eef. En zo stonden we even later lustig mee te wippen terwijl Dorien op de tafel lag te stampen.

Nadat ze ons klaar hadden gevingerd, waren we allemaal in om echt te neuken. De mannen kleedden zich ook uit en we besloten het om de beurt op de tafel te doen. Omdat Dorien er al op lag, was zij de eerste. Arnulf begon haar te neuken en wij keken allemaal toe. Het was fascinerend en we begonnen ritmisch mee te klappen met de stoten die Arnulf uitdeelde. Ze moesten allebei komen en dan pas was de volgende aan de beurt. Dorien ging tekeer als een gek. Zo leer je je vrienden pas goed kennen! Arnulf spoot haar in mooie stralen lekker onder en toen maakte Dorien plaats voor Eef.

Gust naaide haar mooi, strak en gelijkmatig. Ze maakte bijna geen geluid en had constant haar ogen dicht, terwijl Joris haar hand vasthield en steeds maar fluisterde dat ze zich moest ontspannen en laten gaan. Dat gebeurde pas op het laatste moment, toen Gust wanhopig riep dat hij het niet meer kon houden. We zagen de spieren in zijn billen verstrakken en toen hij met een brul in haar begon te spuiten kwam ze zelf ook, met een hoog gilletje en daarna klappertandend steunend.

Als laatste kwam ik aan de beurt, met een opgetogen Joris, die onder het neuken verklapte dat hij nooit een ander had genaaid dan Eef.

“Het is gewéldig”, snoof hij tegen zijn vrouw; “jij moet je kut ook kaalscheren!” Want ik was de enige met een kale meut.

“Daar komt het heus niet door hoor!” Zei Eef snibbig, en daar moest iedereen om lachen, zij gelukkig ook. Ik kwam zelf drie keer voordat Joris over mijn buik en tieten begon te spetteren. Het was al vijf uur toen we allemaal een beurt hadden gehad, maar de mannen wilden alle drie nog een ‘vreemde kut’. Dus Arnulf met Eef, Joris met Dorien en Gust met mij. Want je weet maar nooit of we die kans nog eens krijgen, zei Arnulf, en zo was het maar net. Dit keer deden we het allemaal tegelijk, naast elkaar op de grond. Arnulf bleek een vooruitziende blik te hebben, want Joris en Eef hebben het daarna nooit meer gedaan. Gust en Dorien daarentegen zijn vast neukpartners geworden.

Veronique

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *