Kutduiveltje

()

Ik was bloot, rook naar seks, seks, seks. Mijn broekje lag verfrommeld in de hoek van mijn kamer. Naast mijn rokje en mijn kousen. Ik had alleen mijn haarband nog in. Terwijl ik terugdacht aan de uren ervoor kreeg ik alweer zin, ook al voelde mijn rossige poesje schraal aan. Ik sloot mijn ogen en voelde weer die hand om mijn hals, terwijl ik met mijn gezicht in het kussen werd gedrukt. O shit, daar gaan we weer, mijn ringvinger glijdt naar beneden, langs mijn borsten, mijn buik, lager…

De maand ervoor had Lars, een stille jongen uit mijn klas, als eerste mijn kutje mogen likken. Na wat sporadisch vingerwerk was ik benieuwd hoe een jongenstong zou voelen, je weet wel, daar beneden. Ik had er grote verhalen over gehoord. Dus had ik Lars meegenomen naar een plekje in de duinen. Het was zomer en ik ging recht op mijn doel af. Ik had hem op zijn rug gedirigeerd, met zijn strakke voetbalbroek en hemd er half uit. Ik deed mijn topje uit, liet mijn short van mijn ronde kont glijden. Nu droeg ik alleen nog mijn roze badpak met die diepe uitsnede. Ik keek naar de gleuf tussen mijn volle, warme tieten en voelde hoe mijn muisje volliep. Ik zag eruit om op te vreten. Gulzig en geil. Misschien werd ik ook wel zo vochtig omdat Lars met zijn tong half uit zijn mond onder me lag. Zijn heupen wiebelden onrustig op en neer; als een jong hondje lag hij af te wachten totdat hij me mocht proeven. Dat was immers de afspraak. Ik besloot dat het eerlijker was als hij ook zijn broek naar beneden trok; ik ging immers ook naakt. Hij twijfelde even, maar daar lag hij al met zijn strakke jongenskont in het witte zand, zijn blanke, vlezige lul priemend omhoog. Alsof zijn kloppende eikel zeggen wilde: en nu jij. Ik sta wijdbeens boven zijn gezicht.

Toren hoog boven hem uit. Langzaam steek ik mijn ene arm door het gat van mijn badpak. Mijn linkerborst wipt tevoorschijn. En daar is de rechter. De zilte wind strijkt langs de warme rondingen, mijn tepels zijn hard. Ik stroop mijn klamme badgoed over mijn buik naar beneden, stok even bij mijn billen, houd ze stevig vast, kneed ze. En verder naar beneden, rol het lycra over mijn heuveltje. Mijn kuthaartjes knisperen tussen mijn vingers. Spreid mijn lipjes een beetje. Lars kwijlt en kreunt. Hij kijkt nu recht in mijn naakte spleet. Ik zie een dikke druppel op zijn pik. Dat is dus zijn spul, zijn zaad. Ik zak met mijn blote, kletsnatte kutje langzaam neer. Moet mijn best doen om in evenwicht te blijven. Lars hapt.

“Hee! Handjes thuis hè, alleen je tong. Dat was de afspraak.” Wist ik veel… Ik zak door, ga op zijn mondlippen zitten, hij stikt bijna. Manhaftig steekt hij zijn tong in mijn sneetje, begint cirkels te draaien. Ik wiebel wat heen en weer. O fuck, dit is lekker, ik kreun, hijg en strijk een haarsliert, nat van het zweet, uit mijn gezicht. Voel mijn wangen gloeien. Ik kijk naar Lars zijn dikke lul, dat wel een kraantje lijkt, zoveel zaad als eruit sijpelt. Ik sluit mijn ogen. Lars likt, sopt en smakt. Pakt met zijn handen mijn billen vast en wurmt twee vingers bij zijn tong. Hij neukt me nu met ring- en wijsvinger. Krap, maar wauw, lekker. Hee, zit hij nu aan mijn kontgaatje?

“Viezerik, weg daar… nou goed, alleen er langs, mm… mm… mm,” dit voelt zeer oké, “niet te diep… dieper ja… ha… ha… ja… O! Ho… oh… ho… ja… ik houd het niet meer,” smeer al mijn geil uit over zijn gezicht, zijn neus, ogen. Hij hapt naar adem, vingert me steeds ruwer. Ik kom in golven. Van ver weg, steeds dichterbij. Ik gier als een krolse kat, als een sirene. Hij pompt zijn vingers nu hard op en neer wat een enorm soppend geluid geeft. Een duim steekt diep in mijn anus. Alles is nat, van mij, en van zijn speeksel. Zijn tong is vastgezogen aan mijn knopje.

“Ja! Jezus, dit, dit… Hou… Ik… Niet… Meer!” Schokkend kom ik klaar, ik loop leeg in zijn mond, hij slikt en slikt. Ik zak nu echt door mijn benen, ben een paar tellen helemaal slap. Dan doe ik mijn ogen open, ik zie een pik die op knappen staat, groot en dooraderd. Hij trilt helemaal. Ah, arme Lars, wil zeker dat ik er ook een kusje op geef… Jammer voor hem. Ik heb gekregen wat ik wilde. Afspraak is afspraak. Ik sta op, trek mijn badpak aan, mijn short, mijn hemdje. Wreed, erg wreed van me. Ik loop weg met draaiende billen. Kijk nog even om, lik langs mijn lippen, tuit mijn mondje.

“Dag Lars, ga maar lekker rukken.” Hij staat woest op, wil mij vastpakken, schreeuwt.

“Dit kan je niet maken.” Hij struikelt met de sportbroek rond zijn knieën, en stort met zijn pijnlijk stijve lul in het duinzand. Hij ligt op zijn buik, ik ren gierend van de lach weg. Dit moeten ze op school horen. Het laatste wat nagalmde tussen de duinen.

“Valse slet, hier ga je spijt van krijgen.” Twee weken later draai ik de sleutel in de deur van ons rijtjeshuis. Papa en mama zijn een weekje naar Texel toe, ik heb het rijk alleen, samen met mijn oudere zus. Maar die is toch altijd bij haar vriend, klef doen op zijn studentenkamer in de stad. Ik voelde me al heel volwassen en zelfstandig. Helemaal na die lekkere befbeurt van Lars. Wel lullig van me dat ik hem toen niet heb klaar laten komen. Een beetje gemeen, maar ik vind hem gewoon niet leuk genoeg. Wel een lekkere pik heeft-ie trouwens en hij is best aardig, maar geen jongen met wie ik verkering zou willen. Ook gemeen dat ik mijn beste vriendinnen heb verteld wat ik met hem gedaan had in de duinen. Zij noemen hem sindsdien aldoor mijn ‘seksslaafje’. Lars werd helemaal gek toen hij dat hoorde, ik vond het wel grappig. Hij was toch ook mijn seksslaafje? Hij deed precies wat ik wilde!

Terwijl ik in mijn verleidelijke rokje de deur opende voelde ik een hand op mijn mond, ik werd hardhandig het huis in geduwd. Ik wilde gillen, maar dat lukte niet. Ik stond in de hal voor ik het wist, deur in het slot en Lars stond mij grijnzend aan te kijken. De donkere jongen achter mij kende ik niet, hij hield me stevig vast, mijn armen op mijn rug.

“Zo Tessa, enig idee wat wij komen doen?” Vroeg Lars. Ik blies een pluk haar uit mijn gezicht, terwijl ik hem brutaal aankeek.

“Kom je mijn kutje weer likken?” Pets, ik had een klap van Lars ’s vlakke hand op mijn wang. Het tintelde na, maar het was vooral erg vernederend. Ik voelde me rood worden van kwaadheid. Terwijl die jongen achter mij me vast hield, begon Lars de nieuwe spelregels uit te leggen.

“Jij doet precies wat wij zeggen, nu zijn wij de baas. Hoe beter je meewerkt, hoe makkelijker het voor je zal zijn.” En om te zien hoe ver hij kon gaan, maakte hij heel langzaam de knoopjes van mijn bloesje los. Ik stribbelde wat tegen, maar ik werd in een ijzeren greep gehouden door de donkere jongen. Lars maakte nu mijn bh-sluiting los en haalde mijn dikke tieten er een voor een uit. Het was zo ontzettend laag wat hij deed, hij begon zelfs met een arrogante blik in mijn tepels te knijpen.

“Zo, nu heb je niet zo’n grote mond, he rooie?” Die lul, ik probeerde me los te rukken wat half lukte. Maar die donkere jongen, Youssef heet hij, die trok in een handomdraai mijn bloesje en mijn bh los zodat ik nu alleen nog een broekje en een rokje aanhad. En mijn slippertjes natuurlijk. Ik stond te briesen en te schreeuwen dat ze op moesten rotten maar werd tegen de grond gewerkt. Ik lag op mijn rug, nu hield Lars mijn armen vast en trok Youssef zomaar mijn broekje uit! Ik werd gewoon gepakt door die gasten, ik moest aan mijn huiswerk… Ik raakte verward, want ik was in de eerste plaats heel kwaad, maar die Youssef deed dingen waar mijn onderbuikje hevig op reageerde. Hij schortte mijn rokje op zodat hij vrij zicht had op mijn blote poes. Toen deed hij helemaal niets. Hij keek er alleen maar naar en blies er zachtjes over. En Lars, alsof ze het hadden afgesproken, begon toen heel teder mijn borsten te strelen. O fuck, ik voelde dat ik nat werd, en erger, Youssef zag alles. Hij zat er met zijn neus bovenop en toen hij mijn benen een beetje spreidde, voelde ik gewoon wat kutvocht langs mijn billen naar beneden lopen. Ik werd gedomineerd en ik werd er bloedgeil van! Ik besloot dat ik mijn tactiek moest herzien, en zei zacht.

“Sorry. Het was niet eerlijk van me, toen in de duinen, wil je alsnog klaarkomen op me?” Lars knikte alleen maar en trok me omhoog, de trap op naar mijn kamer. Ik ging ze voor, het slipje op mijn enkels, vier ogen glurend onder mijn rokje. Ik voelde dat ik de macht aan het overnemen was, want ik was misschien groen, maar deze jongens hadden één zwakke plek. Ze wilden koste wat het kost klaarkomen. Ik zag hoe moeilijk ze allebei liepen. Bij beiden tekende zich een knots af in hun strakke spijkerbroek. Ik heupwiegde zelfs, ten teken dat mijn zelfvertrouwen terugkwam.

“Youssef, kleed jij je eens uit,” teemde ik. En ja hoor, voor ik het wist stond hij naak voor me, een kop kleiner maar met een joekel van een donkere piemel, recht omhoog. “En nu jij Lars…” en hop, Lars was volledig vergeten dat hij ‘meneer de verkrachter’ aan het uithangen was. Hij was weer die berengeile jongen van toen, met een glorieuze paal waar alweer een dikke druppel op glinsterde. Nadat ik mijn rokje had uitgedaan en me vervolgens lui en geil uitrekte, kreeg ik een demonisch plannetje.

“Lars, als jij me wilt neuken, dan moet je eerst Youssef aftrekken.” Het floepte er zo maar uit, maar het leek me zo’n spannend gezicht als twee jongens met elkaar bezig waren. Lars verslikte zich bijna, gromde iets over, ben toch geen flikker, maar toen stapte Youssef om hem af.

“Pak ‘m maar, het is net als bij jezelf.” En Youssef gaf me een grote knipoog, kleine bondgenoot. Lars stamelde wat, en toen pakte Youssef zijn hand en leidde hem naar die dikke donkere stamper. Lars, nauwelijks meer voor rede vatbaar, vooral niet toen hij zag hoe ik mezelf begon te vingeren bij dit schouwspel, kneedde voorzichtig die dikke knots. Youssef kreunde en Lars ging achter hem staan en maakte er nu werk van. Hij trok steeds sneller aan die joekel, onderwijl zijn eigen staaf tegen de billen van Youssef aan het rijden. Youssef gebaarde mij te komen. Ik was al stiekem op mijn eigen vingers klaargekomen, maar nog steeds zeikende nat en bloedgeil, kroop ik op handen en voeten op hem af.

“Lars, zou je willen dat ik dit ook bij jou deed,” en hap, mijn warme mondje gleed zo om die dikke lullenkop van Youssef. Lars kreunde “ja… ha… ja…” en schokte als een bezetene tegen de harde kont van Youssef. Die zich ondertussen zo had gemanoeuvreerd dat die glibberige staaf van Lars niet tegen, maar tussen zijn billen was beland. O, dit was te opwindend, ik zag het gebeuren van onderaf, met een mond vol vlezige pik van Youssef, met één hand kneedde ik zijn ballen, de andere draaide overuren op mijn klitje, terwijl Lars hem maar bleef aftrekken en ondertussen zijn eikel tegen Youssef  ‘s kontgaatje aan duwde. Die werd nu gewoon geneukt, gezogen en afgetrokken tegelijk. Ik pijpte hem in het ritme van Lars ’s stoten en ja, het verwachte geschiedde. Lars kwam als eerste. Hij naaide als een bezetene, trok zijn lul uit Youssef en spoot zijn warme zaad over Youssef ’s pik heen. Klein detail. Ik was die pik aan het afwerken en kreeg dus ongevraagd al Lars ’s zaad over me heen. Over mijn wangen, mijn mond, mijn kin. Ik bleef Youssef dapper zuigen. Die toen natuurlijk ook niet achter kon blijven. Jezus wat een lading, een mond vol. Minstens. Ik slikte en proestte en zat helemaal onder. De heren keken allebei wat beschaamd over wat zich zojuist op mijn kamertje had afgespeeld. Maar, o nee, ze mochten nu niet weggaan. Nog niet, ik was nog niet uitgespeeld. Ik daagde ze uit met mijn kop onder het geil.

“Zo, en wie gaat mij nu doen? Of kunnen jullie nu niet meer.” En dat was genoeg om Lars eraan te herinneren wat hij hier eigenlijk deed, en met een oerkreet dook hij bovenop me. Hij duwde mijn zaadgezicht in mijn kussen en petste op mijn billen. Spreidde mijn benen en beet in mijn nek. Als een kater die een poesje pakt. Ik draai onder hem en voor we het weten steekt zijn weer gezwollen lid, nog nat van zijn geil, in mijn maagdelijke kutgaatje. O, yes, dit gaat goed. Mijn ronde borsten worden onder zijn gewicht geplet, en hij stoot als een bezetene. Omdat hij net is klaargekomen, houdt hij het zomaar een kwartier vol. We wisselen van positie, ik ga nu bovenop hem zitten terwijl we heftig tongzoenen. Hij proeft zijn eigen zaad en dat van Youssef. Die op dat moment weer in actie komt.

Die kleine ziet mijn billen op en neer schudden, mijn kutlippen vastgezogen om de stam van Lars en doet dan iets onverwachts. Hij gaat op zijn knieën achter me zitten, en begint uitgebreid mijn kontje te likken. En Lars flept maar door. Ik voelde die warme tong op mijn geheime ingang, en die neukstamper van Lars wordt tegelijk door Youssef gekneed, telkens als hij uit me gaat. Dit is teveel voor me. Ik voel Lars ’s knots, ik voel de stevige handen van Youssef die mijn billen kneden, ik voel een flitsende tong in en rond mijn anus, ik kan alleen nog maar gillen.

“Ik k… ko… kom!” Lars spuit zijn lading diep in me en ik schok als een gek. Alles is nat en geil. Ik voel me alsof ik half bewusteloos ben. Ik merk amper dat Lars en Youssef zich aankleden. Youssef kust me op mijn schouder, Lars aait over mijn haar.

“Nu staan we gelijk,” is het laatste wat ik hoor. Maar het kleine duiveltje in mijn buik grinnikt. – Dat is het laatste wat ik nu hoor, maar dat is niet voor het laatst. –

Vera Versmissen

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder dit verhaal of rechtstreekse reactie aan Vera met mail. Dank U. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *