Rustkuur

()

De auto reed over een stil landweggetje. “Zijn we er bijna? Ik klap zowat”, zei de 21-jarige Nadine. “Hou het nog even op, het kan nooit ver meer zijn”, antwoordde de 23-jarige Cindy. Nadine en Cindy deelden samen een studentenflat en hadden besloten om dit jaar samen met de auto naar Estland te gaan om daar een beetje uit te rusten van al het leren. Hoewel ze vaak met jongens op stap gingen hadden ze toch ook weleens wat met elkaar gedaan. “Ik hou het niet meer, stop alsjeblieft even”,zei Nadine.

Cindy zette de auto aan de kant.

Nadine stapte uit, trok haar korte rokje op liet, haar kleine slipje zakken en begon te plassen. Cindy was ondertussen ook uitgestapt, liep om de auto heen en ging op haar knieën voor haar vriendin zitten. “Oh, wat is dat een geil gezicht”, zei Cindy en hield haar hand onder de warme gele straal die uit Nadine’s poesje liep. “Viezerik,”zei Nadine.

Cindy keek haar vriendin met een geile blik aan en begon met haar mond in de richting van de straal te bewegen. Nadine probeerde de straal af te knijpen maar de druk vanuit haar blaas was zo hevig dat ze dat niet meer kon. De tong van Cindy raakte de straal het eerst, ze proefde de scherpe smaak van de urine, nu duwde ze haar hele mond eronder en dronk gulzig van het gele sap, het liep langs haar kin en hals zo op haar blouse maar niets kon haar nog stoppen. Langzaam begon ze omhoog te bewegen tot ze de zeiknatte gleuf had bereikt. Nadine was van dit alles behoorlijk opgewonden geraakt en pakte het hoofd van Cindy. En terwijl ze de laatste druppels pis naar buiten perste duwde ze het gezicht van Cindy zo stevig mogelijk tegen haar poesje aan. Een lik over de Cindy over de vochtige kut was voldoende om Nadine luid kreunend klaar te laten komen.

“We moeten opschieten,” zei Cindy tegen de nog hijgende Nadine. “Anders zijn we niet voor het donker bij onze hut.” Ze stapten in de auto en reden verder. “Wat ben jij toch een geil loeder,” zei Nadine terwijl ze haar slipje goed deed en haar rokje wat fatsoeneerde. “Hoezo” “Om zo maar een weerloos meisje klaar te maken” “Vond je het niet lekker dan?” “O, in tegendeel het was heerlijk. Ik wist trouwens niet dat jij van plasseks hield” “Ik ook niet, maar ik kreeg er gewoon zin in toen ik jou daar zo zag staan, en er tussen die lekkere lange benen van jou zo’n mooie gele straal naar beneden kletterde.”

“Heb je al gezien dat je hele blouse nat is geworden?” “Dat geeft niet ik had het er graag voor over. En daar is onze hut al.” De auto reed een bospad op waarvan aan het eind een blokhut stond. De meisjes pakte hun spullen uit, verkleedde zich, kookten en aten. Na het eten gingen ze samen op de bank zitten. Nadine deed haar arm om Cindy en drukte haar mond op de lippen van haar vriendin, deze deed ze vaneen en duwde zachtjes met haar tong tegen die van Nadine. Deze reageerde fel en de kus werd heviger en wilder. “Het was een geil gezicht om jou van mijn pis te zien drinken.” Zei Nadine terwijl ze het T-shirt van Cindy omhoog deed. Ze begon zachtjes de borsten te masseren en op de linker tepel te sabbelen.

“Het was ook heel opwindend om te doen.” Kreunde Cindy terwijl ze het rode haar van Nadine streelde. Nadine haar hand gleed langzaam onder het rokje van Cindy en begon door het slipje haar venusheuvel te strelen. Cindy trok haar T-shirt uit en Nadine begon al likkend en zoenend haar weg naar beneden te zoeken. Ze trok het rokje uit en bekeek haar vriendin. Deze lag voor haar op de bank met alleen nog een slipje en een paar schoenen met naaldhakken aan. Ze kuste de voet van Cindy en gleed likkend via de binnenkant van de lange benen naar boven. Zachtjes wreef ze over kruis van het slipje, haar vriendin begon al aardig nat en heet te worden. Ze rook aan het slipje en begon het poesje door de dunne stof heen te kussen.

Cindy stond op en Nadine draaide haar om. “Ga op je knieën op de bank zitten met je kont naar mij toe” Toen Cindy in die houding ging zitten keek Nadine tegen de prachtige kont van haar geliefde aan. Het minuscule slipje was niet genoeg om de billen helemaal te bedekken. Nadine legde op iedere bil een hand en begon ze zachtjes te masseren. Ze trok het slipje naar beneden en kuste en beet zachtjes in de heerlijke billen. Cindy zakte wat verder door zodat haar billen iets verder uit elkaar gingen.

Nadine trok ze uit elkaar en begon met lange halen de bilnaad te likken. Na een paar likken stopte ze bij het bruine roosje en zoog erop. Ze proefde de bittere smaak van het kontgat. Ze duwde zachtjes met haar tong in het nauwe gat. “Oh”, kreunde Cindy “Steek je vinger erin” Nadine maakte haar vinger nat en duwde hem het nauwe gat in. Cindy draaide zich om op de bank, zodat haar poesje naar boven kwam te liggen. Nadine viel als een bezetene aan op de kut.

“Je bent drijfnat, ik zal wat van je sap opslurpen,” zei Nadine terwijl ze met haar duim en wijsvinger de schaamlipjes uit elkaar deed. Cindy werd steeds geiler, een vinger in haar kont en gevingerd en gelikt in haar poesje. Nadine vond in de bovenste plooien van de kut de intussen erg hard geworden clitoris. Zachtjes begon ze eraan te likken, knabbelen en wrijven. Ze hoorde hoe Cindy haar hoogtepunt naderde.

“O ja, ja lik me, zuig aan mijn kut, o ja!Oh! Ho! Ha! Neen! Ja! Oh, wat heerlijk”, kreunde Cindy die onderhand aan haar eigen tepels lag te trekken. “Oh stop je vingers diep in mijn kont, en in mijn kut, ja, zo ja, oh, o God ik kom, ik kom! Schreeuwde Cindy toen ze haar hoogtepunt bereikte. Cindy’s lichaam begon te schokken en ineen te krampen. Uit haar poes kwam meer geil gedropen en Nadine ging daarom nog harder likken. Cindy klemde het hoofd van Nadine tussen haar dijen.

Toen ze een beetje rustiger werd, kon Nadine zich lostrekken. “Oh wat kan jij likken zeg.” hijgde Cindy en kuste Nadine teder op haar voorhoofd. Cindy stond op en liep naar de slaapkamer. Snel kleedde Nadine zich uit. Toen Cindy terugkwam zag Nadine dat ze een kunstpenis had voorgebonden. “Op je Knieën en pijpen”, commandeerde Cindy haar. Nadine liet zich op de knieën zakken en begon de rubber lul te strelen en te zuigen. Toen de dildo goed nat was trok Cindy hem uit de geile mond van Nadine. “Bij mij een vinger in mijn kont duwen hé, bukken teefje!”

Nadine bukte zich en Cindy ging achter haar zitten. Ze gaf een paar speelse klappen op de goddelijke billen en trok ze toen wild uit elkaar. Ze liet een straal speeksel in de kontgleuf lopen en begon die uit te smeren. Bij het bruine rozetje aangekomen, duwde ze wild haar vinger binnen in de nauwe kont. Nadat Nadine wat was ontspannen zette ze de ronde kop van de lul in de opening en duwde hem ruw naar binnen. “Au” gilde Nadine, ze gilde het uit van de pijn. De penis was veel te groot voor haar kont, maar na een paar flinke halen van Cindy begon de pijn over te gaan in een aangename tinteling.

Cindy kuste haar in de nek en toen ze haar hoofd omdraaide fel op haar mond. De tongen flitsten snel heen en weer. Cindy streelde vanachter de stevige borsten van Nadine en trok aan de harde spenen. Ze liet een hand zakken en gleed via haar buik en kleine bosje schaamhaar naar haar hete en natte gleufje. Zachtjes begon ze tussen de lipjes te zoeken naar de clitoris. Toen ze die gevonden had begon ze erover te wrijven in het zelfde ritme als ze de dildo in en uit de kont schoof. “Oh ja, sneller, vlug, oh, ho”, kreunde Nadine.

Sneller en wilder begon Cindy te neuken en te vingeren. En sneller en wilder begon Nadine te kronkelen en mee te bewegen. “Ah, zo heet, zo geil, oh ja o! Ik kom, ik kom”, gilde Nadine en Cindy voelde de kut samen krampen en meer vocht afgeven. Nadine beleefde een bizar hoogtepunt, gevingerd en in je kont geneukt worden door een vrouw. Maar juist dat bizarre maakte dat ze extra opgewonden was en ze realiseerde zich op dat moment dat een jongen haar dit gevoel nooit kon geven.

De lul maakte een floppend geluid toen Cindy hem uit de strakke rood geneukte kont trok. “Ga je mee naar de slaapkamer?” Vroeg Cindy. In de slaapkamer aangekomen ging Nadine uitgestrekt op bed liggen. Cindy ging in tegenover gestelde richting op haar liggen en begon aan de nog hete kut te likken. Nadine trok aan de kont van Cindy totdat ze het zelfde kon doen.”Je kutje proeft heerlijk,” mompelde Nadine. Ze begon haar tong in de slijmerige opening te duwen.

Cindy deed het zelfde bij haar. De kutten werden heter en vochtiger. En beide meisjes begonnen meer van elkaars sap te drinken. Het tempo van de flitsende tongen liep langzaam op. Vingers werden in gaten geduwd en clitorissen werden gelikt en gezogen. En weer kwamen ze kreunend en gillend klaar. De meisjes zweefde zowat een volle week lang van orgasme naar orgasme. Toen ze een week later weer naar huis reden zei Nadine, “dat moesten we vaker doen zo een rust vakantie”. En nog meer uitgeput als dat ze vertrokken kwamen ze weer terug in hun flat, waar sinds die tijd geen vriend meer is geweest.

私の指

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *