Heet foliëren

()

Laat ik mij eerst even voorstellen. Ik ben Zora, ik ben 23 jaar heb blond haar, blauwe ogen en ik mag zeggen geen onaardig figuur. En ik hou niet zo erg van jongens maar dat vind ik geen probleem. Ik werk op een groot kantoor.

Voordat je bij mij op het werk naar binnen kan moet je eerst een pasje laten zien aan het meisje van de beveiliging en ook bij het verlaten van het pand moet je langs haar. Het is een schitterende brunette met prachtig haar, mooie bruine ogen, spierwitte tanden en hele lange benen. Ze draagt een rood uniform met een strakke rok en daaronder altijd hoge hakken. En altijd als ik langsloop geeft ze een geile glimlach of een knipoog en ik flirt natuurlijk terug. Laatst wilde ik naar huis en toen kwam ze naar me toe. “Ik wilde je even controleren”, zei ze en gaf tegelijk een vette knipoog.

Ik voelde me al wat heter worden. Ze voerde me mee naar een apart kamertje. “Ik wil je graag foliëren”, zei ze heet. Ze begon met langs mijn armen te zoeken en kwam toen bij mijn borsten. Ze legde haar handen erop en begon langzaam mijn tieten te masseren. “Hier zit ook niets”, en haar handen gleden langzaam via mijn rug naar mijn billen en kruis langs mijn benen naar mijn pumps. “Ik kan zo niets vinden, zou je uw broek uit willen doen?”, vroeg ze licht hijgend. “Voor jou altijd, lieverd” en ik liet heel langzaam mijn strakke spijkerbroek van mijn kont glijden. “Ik heet Marijke” zei ze.

“Ik ben Zora” antwoordde ik terug. “OK we gaan verder met het onderzoek” grapte ze. En ik vond het niet erg om met dit geile spelletje wat we speelde door te gaan. “Omdraaien en bukken”, zei Marijke streng en keek me heel autoritair met haar mooie bruine ogen aan. Ik deed wat ze zei en voelde hoe ze mijn kleine slipje van mijn billen afstropen. Ik voelde hoe ze mijn schaamlipjes van elkaar trok en een vinger in mijn inmiddels natte spleetje stopte. Ik begon sneller te ademen en ze voelde ritmisch mijn kutje af waardoor ik nog geiler werd. Plots trok ze Marijke haar vinger terug.

“Hier zit niks volgende gat” Ik wilde nog tegensputteren maar voor ik het wist had ze haar natte vinger al in mijn maagdelijke kontgat geduwd. Ik kreunde hard, wat was dat geil zeg. Marijke kon zich nu ook niet meer inhouden en duwde weer een vinger in mijn kut. Ze vingerde me nu in twee gaten.

“Lik me, lik me”, moedigde ik haar aan. En meteen likte ze tussen mijn billen. Ik voelde hoe ze haar vinger uit mijn kont trok en aan mijn hete kontgaatje begon te likken. Ik wist niet wat me overkwam, ze duwde langzaam haar tong mijn kont in, en ik wist dat het niet lang meer zou duren voordat ik klaar zou komen. Marijke stopte haar vinger weer terug en haar tong gleed nu door mijn natte spleet. Ze vond mijn klitje en begon er als een waanzinnige aan te likken en op te sabbelen. “Oh, ja, oh ik, ik, ik, ik kom, ik kom”, kreunde ik hard. Ik perste mijn geil naar buiten en voelde hoe Marijke alles gulzig oplebberde. Schokkend beleefde ik mijn hoogtepunt en al die tijd duwde Marijke haar gezicht tegen mijn poesje om geen druppel van mijn sap te missen.

“Oh wat was dat lekker kreunde ik, nu ben jij aan de beurt”, fluisterde ik tegen haar en gaf haar een lekkere tongzoen. Waarbij ik een geile combinatie proefde van Marijke’s speeksel en mijn eigen geil. Marijke ging op tafel zitten en ik trok haar pumps uit. Ik geil op mooie voeten en was bij haar aan het goede adres. Ik kuste haar voeten en zoog aan haar tenen. Ik likte en kuste me een weg naar boven langs haar goddelijke kuiten, schoof haar rok omhoog en ging verder langs haar heerlijke dijen. Ik streelde zachtjes over haar witte slipje en voelde dat het zeiknat en bloedheet was.

“Ik ben botergeil”, kreunde ze. Ik duwde mijn neus tegen de dunne stof, rook aan haar natte vrouwelijkheid en rook de muskusachtige geur van kut. Ik schoof mijn handen onder haar billen en trok haar slipje uit. Marijke had een mooi donkerblond bosje schaamhaar boven haar spleet zitten en ik begon dat te kroelen en te strelen, langzaam zakte ik naar beneden, trok haar lipjes uiteen en keek recht in haar roze gaatje. Mijn tong liet ik door de gleuf heen glijden en ik proefde haar geil.

“Oh, ja lik mijn klitje”, fluisterde ze heet. Maar ik liet mijn tong naar beneden glijden en likte aan haar bittersmakende kontgaatje. Wat zij kon, kon ik ook. Dus duwde ik mijn vinger in haar anus en begon haar daar langzaam te vingeren. Marijke begon zwaar te hijgen en te kreunen. Haar geil begon rijkelijker te vloeien en toen ik aan haar clitoris begon te knabbelen kwam ze gillend klaar. Ik likte dapper door om maar niets van haar sap te missen. Ze duwde mijn hoofd tegen haar kut en ik had moeite om te ademen. Ze schokte hevig en kwam toen tot rust.

We hebben nog lekker gezoend en over elkaars gleufjes gewreven voor ik naar huis ging. Sindsdien komen we regelmatig bij elkaar, en kunnen geen genoeg krijgen van elkaars lekkere kontjes en hete kutjes.

Zora

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *