Verslaafd

()

Hallo iedereen. Ik ben Zora, ooit 21 jaar jong en verslaaft aan seks. Als laatstejaarsstudente psychologie ben ik goed geplaatst om te oordelen wat verslaving betekent. Ik heb inderdaad een onoverwinbare drang naar seks en ben bijna elk uur van de dag verzonken in de gedachte om tot een orgasme te komen. Al van jonge leeftijd af had ik leuke sekservaringen. Wat ooit begon met mezelf onder de douche of onder de lakens te verkennen dreef ik op 18-jarige leeftijd al door tot echte seks. Sinds de dag dat ik werd ontmaagd ontdekte ik de echte voldoening van goede seks. Ik ging ik steeds frequenter op zoek naar nieuwe uitdagingen. Dit resulteerde in een absoluut niet monogaam gedrag en de sekspartners wisselden veel sneller dan mijn echte liefdesrelaties. Ik raakte echt geboeid door de onderlinge verschillen in het seksuele gedrag van mannen en vooral in de ultieme contrasten van hun seksorganen.

Op 21-jarige leeftijd, durf ik grif toe te geven dat ik minimaal met vijftig verschillende mannen en jongens seks heb gehad, maar ook al proefde van lesbische seks. Ik hou van de meeste seksuele facetten met uitzondering van extremiteiten zoals SM, poep- en plasseks. De enige uitdaging die me nog rest, maar waarschijnlijk nooit zal bereiken, is seks met verschillende partners op hetzelfde moment. Groepsseks dus.

Naast alle aspecten die met seksuele interactie tussen man en vrouw of tussen vrouw en vrouw te maken hebben hou ik ervan om veelvuldig te masturberen. Met mezelf spelen ervaar ik ondanks andere geweldige ervaringen nog steeds als het ultieme genot. Niemand is beter geplaatst om mezelf tot een beter hoogtepunt te brengen dan ikzelf. Ook hou ik van naaktheid in het algemeen. Ik heb mijn eigen lichaam leren appreciëren en ook al voel ik me niet helemaal perfect dan nog blijk ik er toch steeds in te slagen om vele mannen hun hoofd te laten draaien wanneer ik voorbij stap.

Met mijn 1.68 meter, 54 kilogram, lange donkerbruine haren en een volle c cup weet ik dat ik voor vele anderen een mooie verschijning ben. Ik masturbeer dus graag maar vooral veel. Ik weet dat ik op dit vlak helemaal geen uitzondering ben. Ik vrees dat we zouden versteld staan hoeveel mensen (mannen en vrouwen) dagelijks de hand aan zichzelf slaan en dit op de meest waarschijnlijke en onwaarschijnlijke plaatsen. Ikzelf ben hierop helemaal geen uitzondering. Het enige mogelijke verschil met de ‘Jan modaal’ is misschien dat ik masturberen altijd associeer met volledige naaktheid. Het dragen van kleren tijdens het masturberen ervaar ik als hinderlijk en aangezien ik het toch bijna dagelijks met mezelf doe kan je jezelf perfect inbeelden welke taferelen er zich soms afspelen. Temeer daar ik het op alle mogelijke momenten en plekken doe.

Een van mijn favoriete plekjes zijn toiletten en die vind je echt overal. Op de campus, in een cafeetje of restaurant, het station, … noem maar op, maar ook in mijn wagentje op een parkeerplaats of gewoon langs de weg vind ik het enorm boeiend. Een verhoogde kans om betrapt of gehoord te worden geeft me maar al te vaak een nog sterker orgasme…of misschien zit dat me gewoon tussen m’n oren…of misschien is dit wel de exhibitionist in me.

Sinds ik vier jaar geleden het ouderlijke huis verliet en me in mijn ‘studentenkot’ vestigde begon ik ook te experimenteren met allerlei ‘toys’. Dit vond ik zo bevredigend dat ik ondertussen een ware collectie aan vibrators en dildo’s heb verzameld. Net zoveel ik van neukpartner wisselde heb ik bijna gewisseld van speelgoedje. Het enige verschil is dat ik die leuke speeltjes gewoon in een kastje bewaar. Het is eveneens gebruikelijk geworden dat ik steeds minivibrator of dito dildo op zak heb wanneer ik buiten huis ben…en net zo beleefde ik enige weekjes geleden dé seksuele ervaring van mijn nog jonge leven.

Het was nog vroeg in de namiddag. Tijdens de cursus in de aula daalden mijn gedachten onherroepelijk af in de richting van hete seks. Ik kon het niet laten en begon stiekem doorheen mijn jeans over mijn kutje te wrijven. Ik ging ervan uit, was er eigenlijk van overtuigd, dat niemand dit ooit zou kunnen opmerken. Ik had die dag opnieuw geen slipje aangetrokken en al snel voelde ik de jeans rond mijn kruis behoorlijk vochtig worden. Mijn poesje had aandacht nodig. In gedachten lag ik languit onder een stoere bink die in een zalig tempo zijn keiharde lul in en uit mijn kutje pompte terwijl ik steeds opnieuw klaarkwam. Een fantasietje dat wel meer vrouwen kennen denk ik. Ik bleef heel discreet met mijn indexvinger mijn kutje stimuleren en wist dat ik op dit tempo ongetwijfeld een orgasme zou bereiken, maar ik wilde zoals steeds naakt zijn. Ik wachtte het einde van de les af en maakte gebruik van de profwissel om ervan tussen te glippen. Met mijn cursus en handtasje vertrok ik onopgemerkt in de richting van de sanitaire blok. De gang was helemaal verlaten en net voordat ik het gedeelte voor de dames binnenstapte bedacht ik me.

Waarom niet bij de heren? Er was toch niemand en de gedachte aan mannelijk naakt deden me binnenstappen. Ik keek vluchtig om me heen, maar er was niemand te zien. De WC boxen waren schijnbaar pas onderhouden en gekuist. Ik stapte het laatste ‘hokje’ binnen en plaatste mijn cursus map opzij. Het klerenhangertje hing er uitnodigend bij en al gauw ontdeed ik me van alle kledingstukken. Nu ja, veel had ik niet aan die dag. M’n jeans, bloesje, bh en schoenen. Ik nam plaats en duwde mijn voeten tegen de uiteinden van het hokje. Onmiddellijk ging mijn handje in de richting van mijn kutje dat door de geniepige acties van daareven al lekker glom. Mijn klitje voelde gespannen aan en ik wist dat, indien ik de tijd zou nemen, ik opnieuw lekker tot een hoogtepunt zou komen.

Terwijl ik langzaamaan mijn kutje begon te vingeren begon ik aan mijn super gevoelige tepeltjes te draaien. Net toen mijn kutje onder het vingergeweld lekkere geluidjes begon te maken werd de omgevingsstilte doorbroken door iemand die in het toilet binnenstapte. Ik bleef doodstil zitten en op dat zelfde moment merkte ik op dat ik de deur niet had vergrendeld met het slotje. Door mijn zithouding kon ik evenmin onmiddellijk bij de grendel. De voetstappen kwamen korter bij en het onvermijdelijke gebeurde. De deur ging met een zwaai open en plotseling stond ik oog in oog met een jongen die ik nog nooit eerder opmerkte. Erger dan ikzelf was die knaap behoorlijk geschrokken. Toen hij me stilzwijgend aanstaarde besefte ik pas wat hij voor ogen kreeg. Ik zat daar volledig naakt met mijn kutje te spelen. Zijn verbaasde blik veranderde al snel in een geile blik toen hij recht naar mijn kutje keek. Ik kreeg geen woord over mijn lippen en zat erbij als verstijfd. Hij zette een stap naar voren en stond stil tussen mijn benen. In een beweging trok hij de deur dicht. Door de beperkte bewegingsruimte in het hokje stond hij eigenlijk vlak voor me. Mijn steeds geile fantasieën en mijn initiatief op seksueel gebied verstijfden helemaal toen hij zijn broek losknoopte. In een vlotte beweging duwde hij zijn jeansbroek en onderbroek naar beneden en voor ik het goed doorhad had hij zijn al stijve lul in zijn hand. Ik was zodanig met verstomming geslagen dat ik helemaal niet reageerde. Zelfs toen ik eventjes besefte dat er een jonge – niet onaantrekkelijke, maar totaal onbekende – kerel in ‘ready position’ voor mijn gespreide benen stond liet ik alles op me afkomen.

Toen hij een paar seconden later voorover kwam gebogen en met zijn hand zijn erectie tegen mijn kutje duwde sloot ik enkel mij ogen. Ik begreep dat dit realiteit was en dat dit helemaal niet gepland was, maar tegelijk vergewiste ik me dat ik nog nooit eerder ‘neen’ had gezegd tegen een neukbeurt dus besloot ik er gewoon van te genieten. Nadat hij voorzichtig zijn eikel tussen mijn lipjes had geschoven duwde hij zijn volledige lul in mijn kutje. Zijn erectie voelde als middelmatig aan, maar veel tijd om daarover te piekeren gaf hij me niet. Hij begon zijn pik bruut in en uit m’n vagina te duwen en omdat ik al lekker nat stond ging dit behoorlijk gemakkelijk. Met zijn beide handen boven me op het waterreservoir van het toilet begon hij me best lekker te neuken. Ik had wel op comfortabelere plekjes seks gehad en ik wist dat de houding van die jonge onbekende ook niet zo vanzelfsprekend was, maar desondanks deed hij het niet slecht.

Ik merkte al snel dat die kerel helemaal niet ervaren was maar ‘what the fuck’? Het kon me geen moer schelen. Ondertussen werd ik wel nog eens lekker geneukt. Ik voelde me als een hoer die eventjes een klant binnen deed maar misschien was ik wel gewoon een sletje. Hij begon steeds harder te stoten en steeds ploften zijn ballen hard tegen mijn kutje. Uit reflex omarmde ik hem om zo gelijk het tempo te bepalen, maar dat bleek zinloos te zijn. Een paar tellen later zag ik hoe hij rood opliep en zwaar begon te ademen. Ik wist dat hij zou gaan klaarkomen terwijl ikzelf nog niet eens bijna in de buurt van een orgasme scheen te komen. Ik duwde hem van me af omdat ik zeker niet wou dat hij in me zou gaan spuiten en net op datzelfde moment begon hij met scherp te schieten. Een dikke straal sperma ketste af tegen mijn borsten en vervolgens melkte hij zijn erectie tot de laatste druppel uit op mijn kutje.

Ik kroop recht en wilde nog eventjes zijn eikel verwennen met mijn mondje (gewoon omdat ik van de smaak van sperma hou) maar hij dacht er anders over. In geen tijd trok hij zijn jeans omhoog, knoopte hij zijn riem vast en haastte zich naar buiten. Dit had ik me zelfs in mijn slechtste dromen niet kunnen inbeelden. Ik deed het met een totale vreemde, zelfs zijn naam kende ik niet. En nog nooit eerder vluchtte iemand weg nadat hij me geneukt had. En zeg nu zelf. Welke man wil niet eventjes afgezogen worden?

Hierna vergrendelde ik wel degelijk de deur. Daarop begon ik mezelf tot een zalig hoogtepunt te vingeren. Nadat ik dat bereikt had veegde ik mezelf schoon met toiletpapier en ik vertrok ongezien uit het herentoilet om terug plaats te nemen voor het vervolg van de cursus.

Nu, drie weken later, heb ik die jongen nog steeds niet teruggezien en eerlijk gezegd heb ik er helemaal geen behoefte aan.

Zora

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *