Kutjes en kalfjes

()

Laat ik eerst vertellen dat Lucia en Maria twee Nederlandse tieners zijn, Lucia, 18 en Maria 18. Ikzelf ben een Vlaamse, gehuwde, man van 38. Ik ontmoette hen via MSN op een namiddag tijdens de paasvakantie. Ze zaten op Maria ’s slaapkamer, en waren uit verveling aan het chatten gegaan. Later vertelden ze me dat het een soort weddenschap was geweest. Ze zouden de eerste de beste man vragen om zijn pik te tonen. Als die dat ook zou doen zou Maria, de oudste, als eerste haar tietjes tonen. Deed hij het niet, dan zou Lucia het met een tweede man proberen. En zo om beurten tot ze ‘prijs hadden’.

Ik zat zelf in mijn werkkamer, tijdens het werken, ook een beetje te chatten op een populaire chatbox. Plots kreeg ik een privé-verzoek van “2bakvissen”. De eerste vraag was meteen “wil je nu direct jouw pik laten zien?” Ik wist niet over wie het ging, kreeg niet de tijd om een profiel te checken maar vond de vraag zo opwindend dat ik vrijwel binnen de seconde antwoordde “ja”.

En zo kwam het dat Maria, nadat ik natuurlijk maar al te graag mijn pik had laten zien, haar mooi jonge bolle tietjes aan mij toonde. Na Maria volgde Lucia, na hun tietjes volgden hun kontjes en na hun kontjes hun verrukkelijk jonge geile spleetjes … Die dag begon voor mij een nieuw spannend sekshoofdstuk uit mijn leven. Onverwacht, als een geschenk uit de hemel. Vrijwel elke dag kwamen we op de Chat bij elkaar en meer en meer kreeg ik de rol van de oudere man die hen opdroeg wat te doen. Wat me heel erg beviel, van bij het begin. Ze werden mijn privésletjes, mijn gewillige tienerhoertjes. Ganse dagen verzon ik opdrachten. Mijn hoofd stond niet meer stil sindsdien en telkens waren zij bereid mijn opdrachten tot in de puntjes uit te voeren voor de Cam. En zo kom ik tot het hierna volgend verhaal.

Mijn eerste live-ontmoeting met mijn sletjes. Ik had een werkopdracht voor drie dagen in Brussel en zou op hotel verblijven daar. De eerste twee dagen waren volzet maar de laatste kon ik ’s middags stoppen. Ik droeg de meisjes op mij te bezoeken. Ze konden gemakkelijk met de trein naar Brussel reizen, ik betaalde. Niet zomaar, natuurlijk, maar om een lekkere seksnamiddag en avond te beleven.

Ik verplichtte Maria om een blouse te dragen zonder beha eronder aan. Maria had de grootste tietjes van de twee, ook al scheelde het niet veel. Via de Cam had ze al het onmogelijke gedaan om mij duidelijk te maken hoe rond, stevig en klaar voor consumptie ze waren. Nu wou ik dat de eerste keer dat ik deze lieverds in het echt te zien kreeg, het ook meteen raak zou zijn. Die blouse moest van witte stijve stof zijn met de knoopjes wijd uit elkaar. Bovenaan moest ze de blouse lekker openlaten. Onderweg zou iedereen zo mooi zicht krijgen van boven of tussen de knoopjes, op haar stugge, bolle tienertietjes. Al gauw zou de wind en de opwinding ervoor zorgen dat haar jonge speentjes hard werden en tegen de stijve stof aan zouden schuren. Uiteraard zou ze daaronder een zwart super kort rokje aandoen met een zwart stringetje tussen haar billen. Mm… ik keek er heel erg naar uit om haar te zien…

Lucia verplichtte ik om een topje te dragen met smalle bandjes over haar schoudertjes en eindigend net boven haar naveltje. Het topje moest zo strak om haar jonge melktietjes spannen dat deze mooi tegen elkaar aan knelden, met een mooi diep decolleté en haar speentjes stijf door de stof heen drukken … De kleur moest goed passen bij haar bruin velletje en haar blonde lokken. Ook zij moest daaronder een zwarte minirok dragen maar bij haar zonder slipje, zonder stringetje, gewoon, puur bloot, puur natuur, haar frisse gladde kutlipjes, mooi tegen elkaar geplakt… Beiden op hoge hakken, haar los, geen make-up, klein geil handtasje onder de arm. Verder niets.

Ik droeg hen op dat ze in de trein elkaar zouden vingeren waarbij minstens één iemand in de trein dit moest kunnen zien. Bij voorkeur een jongen of een meisje, of een stelletje. Eén van hen mocht daarbij klaarkomen. De ander niet. Op het perron wilde ik dat ze me opzochten en meteen, tegelijk, twee natte zoenen gaven en daarna iets super goors in de oren zouden fluisteren. Eén van beiden moest daarbij naar mijn zak tasten en in mijn ballen nijpen. Op weg naar het hotel, te voet, moesten ze een tiental meters voor me uitlopen, arm in arm. Daarbij moest ik minstens één kutje te zien krijgen en moest er één bij de ander een vingertje tussen de ander haar billetjes laten glijden. Zo had ik opdrachten verzonnen tot aan het moment dat we aan mijn kamer zouden arriveren, maar laat ik meteen vertellen hoe het er in werkelijkheid aan toe is gegaan.

Ik stond op het perron in een wijde broek en hemd, zonder ondergoed, beetje gespannen, ik wist niet of ze het wel degelijk zouden doen. Al had ik er toch vertrouwen in. Het moment dat ik ze uit de trein zag stappen viel alle spanning weg en voelde ik mij een God. Twee tienersletjes kwamen naar me toe. Compleet zoals afgesproken, de blouse, het topje, de rokjes, de zoenen en de gore woorden … Alles! Lucia zuchtte in mijn oor “Hey Hagar mijn speentjes zoeken een melkzuiger … wil jij dat voor me zijn?” en Maria vervolgde met “Hagar ik hoop op een volle zak zaad want mijn baar moedertje moet spannen vandaag … zitten je eieren lekker vol voor mij?” En ondertussen neep ze hard in mijn kloten. Ik verschoot flink, ook al had ik het zelf zo gepland.

De sfeer zat er meteen in en we stapten richting hotel. Bijna kon ik mijn eigen ogen niet geloven. Twee geile sletjes met hun kontje nauwelijks bedekt liepen voor me uit in afwachting dat ik hen ging opvullen! En opvullen zou ik ze! Tot hun buikjes opgezwollen rond zouden staan van het zaad… Hun haren wapperden in de wind en schijnbaar ontspannen stapten ze voor me uit, op hoge hielen, net echte hoertjes … iedereen merkte hen op en keek hen na. Plots stopte Lucia even en bukte zich om haar hiel te inspecteren … bam! Daar stond ik. Ik keek recht tegen haar elastieken kutje aan! Mijn mond viel open, die meid deed wat ik haar had gezegd, midden op straat bijna liet ze haar intiemste jonge geile plekje aan me zien! Vlug stond ze weer op en gingen ze beiden verder, ik was gewaarschuwd, dit ging er serieus aan toe, dus mocht ik me nog aan meer verwachten. Ik pinde mijn blik vast op Maria haar kontje. Haar rokje wiegelde mooi heen en weer toen plots Lucia, zonder verwittiging, het stofje optilde en ik zicht kreeg op het kontje van Maria die geen kick gaf en verder stapte. Lucia schoof met haar wijsvinger onder de string van Maria door en ging zo tussen haar billetjes en verdween er voor even. Deze meiden zagen het zitten! Mijn pik leek wel een wichelroede! Hij stak ferm vooruit tegen mijn wijde broek en wees me de weg … recht achter mijn hoertjes aan.

Bij aankomst in het hotel was de afspraak dat we zouden wachten tot we samen met een man, de lift konden instappen. Al vlug stonden we naast een zakenman in de lift en zodra de deuren sloten grabbelde Lucia mijn pik uit mijn broek, hard als staal, en begon ze er langzaam aan te trekken. De man wist niet waar hij moest kijken tot hij ook nog opmerkte dat Maria haar rokje optilde en haar stringetje aan de kant schoof zodat hij zicht kreeg op haar frisse glimmende lipjes! Met haar tong likte ze haar lippen nat en keek ze hem zwoel en uitnodigend aan. Ping! Daar klonk het belletje al. De man was op zijn verdieping gearriveerd en twijfelde heel hard wat hij zou doen. Maria duwde hem echter zonder aarzeling de lift uit en zwaaide hem nog eens na … Die was volledig de kluts kwijt! Ik was echter nog niet meteen van plan deze sletjes te delen! Dat moest hij vooral niet denken.

Op de kamer zat ik in een hoek in de zetel en droeg hen op voor mij te strippen. Niet te vlug want veel kleren om uit te trekken waren er al niet meer … Zelf had eerder mijn broek verwisseld voor een short, een heel wijd model, zo kon mijn pik lekker opzwellen en kon ik er lekker door die broek heen mee spelen. Verder had ik nog een openhangend shirt aan. Ik genoot van een zalig moment wanneer Lucia achter Maria ging staan en met haar handjes onder de blouse ging om met Maria’s tietjes te spelen. “Kom op meid” zei ik, “trek aan haar speentjes”, laat ze voor me kirren van genot. En dat deed ze, Maria kermde van genot toen Lucia haar speentjes tussen haar slanke vingertopjes draaide en er ook stevig aan trok. Ik zag Maria haar knoopjes een beetje wild lostrekken en de blouse van haar lijfje rukken alsof ze dit al de hele dag had willen doen. Nu zag ik haar bovenlijfje naakt en bloot voor me. Lucia liet los en kwam naast haar staan. Het teken voor Maria om het dunne topje met de al even dunne bandjes omhoog te trekken over het hoofd van Lucia heen. Beiden topless, voor mij, lekker en geil, opgegeild door de spanning, zo stonden ze daar. Frunnikend aan hun tietjes. Ik geilde mezelf op door naar hun platte buikjes te kijken en probeerde me in te beelden hoe groot hun baar moedertjes zouden zijn en of ik hen vandaag nog zou kunnen opvullen.

“Ga verder,” zei ik, “jullie moeten naakt voor me zijn! Vel, ik wil vel zien, niets anders dan vel, geen stof, geen draadje, geen haartje, vel dat wil ik”. En vel kreeg ik te zien, want al heel vlug vielen hun rokjes op het tapijt en trok Lucia het stringetje tussen Maria haar billetjes vandaan. Wow! Mijn hoerige tienersletjes zagen er nog beter uit dan verwacht. Slank, jong, geil, strak, bloot, bloot, bloot en op het eerste gezicht geen haartje te bespeuren. Ik had ze volledig voor mij. En ze waren er nog blij mee ook! Bolle melktietjes, of eerder rubbertietjes, zo hard stonden ze daar met elk de beenharde spenen erop. Recht vooruit priemend, schreeuwend om afgezogen te worden! “Op deze tietjes kun je een luis platdrukken” dacht ik bij mezelf. Maria zakte meteen daarna met haar handjes naar haar spleetje. “Handen in de lucht” zei ik streng. “Je denkt toch niet dat je hier zomaar meteen kan gaan staan vingeren voor mij? Nee Maria, eerst nog even verder inspecteren wat voor vlees ik in de kuip heb.” En dat inspecteren deed ik door te ruiken. Ik ging naast hen staan en rook aan hun tietjes, hun speentjes, ik bukte me en snoof aan hun kontje en aan hun kutje. Heel hard snoof ik. Ik begon met Lucia en ik zuchtte. Zoete, soms scherpe geuren kon ik opmerken. Allemaal bedoeld om een man door het lint te laten gaan. Zijzelf konden zich echter ook niet meer goed bedwingen en werden van mijn gesnuif zo geil als een geil pepermuntje. Lucia was de eerste om te smeken “toe Hagar, ga je ons niet neuken? Toe waarop wacht je nog? Ik ben zo heet, merk je dat niet? Ik wil jouw pik zien en hem meteen in mijn spleetje steken.” Ze streek door mijn haren en wou mijn gezicht tegen haar buikje trekken, wat ik haar meteen verbood. Heet geil droop uit haar ogen, mijn jongste delletje wou het heel erg. Heerlijk was dat. En ik had nog geen vinger naar ze uitgestoken.

Lucia had blond haar, Maria donkerbruin, allebei tot op hun schouders. Hun velletje was echter gelijk. Je zag duidelijk dat deze snolletjes regelmatig naar de zonnebank gingen. Mooi bruin. Lekker vond ik dat. Ik zag ze meteen voor me liggen op die zonnebanken, mijn twee teefjes. Heerlijk aan het genieten van de zalige warmte en een beetje zwetend tussen hun billetjes.

Tijdens het snuiven stond ik op enkele centimeters van hun neukspleetjes … Het kostte me dan ook alle moeite van de wereld om er niet meteen aan te zitten maar toch lukte het me. Hun lipjes sloten mooi tegen elkaar aan, geen buiten hangende flapjes, alles mooi opgeborgen achter twee rubberen, stevige, gladde en vooral strakke lipjes. Daar wilde ik nog van alles mee gaan doen later die namiddag … “In bad” riep ik. “Jullie verdienen een echte opknapbeurt.”

Ik had een kamer met een ruime douchegelegenheid gevraagd, voor minstens twee personen. Ik duwde ze erin en spoot met een flacon douchegel allebei hun lijfje onder. Mm… Ik beeldde me in dat de flacon mijn pik was en die gel mijn zaad, ik wilde die tienerlijfjes vol warme kinderpap spuiten, hun bruine velletje wit maken van het zaad, hen bedekken met een warme witte zaadjas. Met de sproeier maakte ik hen een beetje nat en beval hen om elkaar in te soppen, tot ze helemaal onder het schuim zouden zitten. Ze genoten ervan om uitgebreid over elkaars lijfje te kunnen wrijven. “Als jullie echt willen dat ik straks op jullie spenen zuig, dan moeten die wel glimmen en aangenaam smaken hoor, anders begin ik er niet aan. Vooruit wrijf ze maar goed in.” Ze nepen, trokken, draaiden, wreven, alles wat ze konden verzinnen deden ze met die melktuutjes die nu nog meer vooruit kwamen te staan en zo hard als steen werden. Aan het draaien met hun kontje en aan hun gekreun merkte ik dat ze alsmaar geiler werden. Terwijl ze dit deden waren ze elkaar de hele tijd aan het tongzoenen, meestal met hun tongetjes uit hun mond … ze wisten maar al te goed dat dit een gezonde man tot waanzin kan brengen! Ik gaf voor een moment toe aan dit beeld maar greep toen in. Ik moest nog even doorbijten.

Uit mijn tas haalde ik voor elk een vaginale douche. Deze tube, voorzien van een lange tuit met gaatjes, is perfect om kutjes en kontjes uit te spoelen en lekker te laten ruiken. Dit hadden ze nog nooit eerder gedaan. “Op je hurken met je kutje naar mij en je knietjes wijd uit elkaar. Hier is de gevulde douche, met water en intieme gel. Eerst spoelen jullie lekker die kutjes uit, daarna jullie kontjes.” Lucia wachtte op Maria die al vlug doorhad hoe het ging. Die tuit kwam niet erg ver, gezien de nog geringe diepte van haar kleine spleetje, maar toch ver genoeg om alle gaatjes te zien verdwijnen. Ze kneep in de flacon en spoot zo de inhoud ervan in haar spleetje. “O ho!” riep ze, “Lucia, mijn kutje wordt gevuld, dit is lekker, mm…, jij ook” waarop Lucia niet langer meer aarzelde en naar het voorbeeld van Maria ook haar neukspleetje uitspoelde. Ik had het niet mooier kunnen inbeelden. De twee mooiste tienerwijfjes zaten hier voor mij, beentjes wijd open, met een flacon tussen hun rubberen seks-lipjes, te genieten van de warme vloeistof die in en uit hun lijfje stroomde en waarmee ze zichzelf tot een eerste hoogtepunt van deze middag brachten.

“O Hagar, Oh Hagar, sorry, ik kom ik kom” zuchtte Maria, “ik hou het niet meer” ze liet de flacon los en met haar ene hand steunde ze op de douchevloer zoals voetballers op de eerste rij poseren voor de groepsfoto en met het andere hand flikkerde ze zenuwachtig over haar kutje heen, over haar klitje zo scheen het. Dat hoertje van me zat verdomme gewoon klaar te komen voor mij! Van de opwinding geraakte ze uit evenwicht en schoof achterover op haar rug liggend, nog steeds over haar knopje wrijvend. Ik zag dat Lucia op het punt stond ook te komen en dat wou ik niet. “Lucia, neem Maria haar benen en duw ze naar boven, ik wil haar kontgaatje zien”. Lucia gehoorzaamde al zou ze duidelijk liever zichzelf gevingerd hebben. Daar zag ik Maria haar gaatje, klein, heel klein. Mooi kleurtje, lekker rond, geen doorkomen aan, zo leek het. Ik spoot extra veel gel op haar kontgaatje en gebood Lucia om dat om te zetten in schuim. “Maak haar schoon Lucia, laat haar gaatje blinken en lekker ruiken voor me.” Ondertussen vulde ik Maria haar vaginale douche opnieuw op en duwde de tuit in een nieuwe pot dikke witte Niveacrème. Het hoefde geen uitleg voor Lucia wanneer ik haar de flacon overhandigde en wenkte naar Maria’s geile kleinste gaatje. Heel voorzichtig bracht Lucia de tuit bij Maria in en duwde de vloeistof rustig naar binnen. Maria voelde meteen aan haar buikje. “Oei, oei, rustig, je vult me helemaal op Lucia, is dit warm mannenzaad?” Ze keek me aan met een lachje op haar gezicht. “Is dit zaad dat je voor me gespaard hebt Hagar?”

“Nee, Maria, maar dat zou je wel graag willen hé geile snol dat ik elke dag mijn ballen leeg trek voor jou?” Ze zuchtte, “ja Hagar, lekkere geile beer, ga je dat ooit doen voor mij, liters sperma voor me opsparen? Je kunt het me iedere keer laten zien voor de Cam, wil je?” Dat getverse teefje bracht me zowaar op een idee! Misschien moet ik dat wel doen in de toekomst … mm.

“Ik wil nu alles van jou in mijn buikje, ik ben zo verschrikkelijk geil, om het even wat, je mag er insteken wat je wilt, toe Hagar.” Op dat moment was de flacon helemaal leeg en ging Maria voorover zitten met haar gezwollen onderbuikje. Ik leidde haar naar toilet waar ze alles naar buiten kon persen. We herhaalden alles nog een keer en namen ook Lucia onder handen. Na een half uurtje douchen waren ze beiden proper, ze schitterden en roken fris, mm… ik zou er zo mijn tanden in hebben gezet. “Nu jij Hagar. Nu willen wij jou wassen, kom op, luister ook eens naar ons”. En ook al had ik het zelf gepland om nog een keer te douchen, liet ik dit niet merken en deed het voorkomen alsof ze me om een gunst vroegen. Na een gespeelde aarzeling gaf ik toe. Beiden kwamen ze voor me staan en rukten mij short in een minimum van tijd van mijn billen. Mijn pik sprong vooruit, grijp klaar! Maria was de vlugste. Zij had meteen mijn staaf in haar handjes en schoof direct ook mijn voorhuid naar achteren. Ze moest alles zien. ”Mm Hagar waarom wachtte je zo lang, ik heb hier zo naar gesmacht, om jouw stijve pik in mijn handen te nemen.” Ze trok er stevig maar tergend traag aan, alsof ze nog meer bloed naar mijn eikel wou pompen. Lucia stond ondertussen naast me en met één hand wreef ze over mijn kont en met haar andere handje had ze mijn zaadballen vast. Ze kneedde ze lekker en woog hoe zwaar ze waren. “Hagar wat een geile klootzak heb je. Mogen we die helemaal leegpompen? Krijgen we alles wat erin zit?” Ik kon niets anders dan knikken. Voor het eerst na maanden voelde ik mijn sletjes écht. Hun handjes waren overal tegelijk. Ik werd overweldigd door een zalig warm gevoel en tegelijk knapte mijn wilskracht, ik kon het niet langer meer tegenhouden, de zelfmarteling had lang genoeg geduurd. Ik strekte mijn handen en ging op zoek naar hun velletje … onbeschrijfelijk wat er toen door me heen ging. Dat gevoel, die sensatie van de eerste aanraking, ik zal het nooit meer vergeten, en ook nooit meer opnieuw beleven. Ik smolt, ik stikte, ik ontplofte, ik …, ik weet het niet meer, ik voelde hun buikje, hun billetjes, ik neep in hun speentjes en voelde aan hun kutjes … Even was ik niet meer op deze wereld…

“Kom nou Hagar, onder de douche” maakte Maria me wakker. Ik ging als een gewillig lam mee en onderging een fantastische wasbeurt. In tranche. Ik wist niet goed waar ik het had. Ze zeepten me van kop tot teen in. Vier geile handjes over mijn lijf wrijvend, me insoppend, geile woordjes fluisterend, mij verwennend, het duurde even voor ik terug bij mijn positieven was. Dit was teveel geweest in één keer.

Hagar DeLieverd

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *