Liefde zonder structuur

()

Isabella, of Bella zoals haar vrienden haar noemen, woonde samen in een huis met drie andere huisgenoten. Er was nagedacht over de gelijke verdeling van twee meisjes en twee jongens. De paren waren ook te verdelen in een selectie van twee extraverte en twee introverte mensen. Het was duidelijk dat Bella onder te verdelen was in de extraverte groep. Vier bewoners betekende ook dat veel voorwerpen in viervoud aanwezig waren in het huis. Dat ging vooral op voor het aantal telefoonopladers, omdat Bella de hare nog weleens overal en nergens liet liggen, was dit erg handig. Ook deze avond was het zover. Toen Bella’s telefoon dood ging en ze deze snel wilde opladen bleek de hare nergens vindbaar. Het had geen zin om na te gaan waar ze deze het laatste had gebruikt, ze moest haar telefoon snel weer opladen. Ze was immers een echte millennia en licht verslaafd aan de dopamine rush die ze kreeg van de binnenkomende berichten.

Ze was alleen thuis en kon geen van haar huisgenoten telefonisch bereiken. Normaal gesproken liep ze dan de eerste de beste kamer in om op zoek te gaan naar een oplader, maar om de één of andere reden koos ze deze keer voor de verste kamer, die aan het einde van de gang. De slaapkamer van Peter. Peter was de stille huisgenoot, de rustigste van de vier, maar vreemd genoeg maakte hij wel het meeste zooi in het appartement dat uit één verdieping bestond. Gelukkig probeerde hij dit zoveel mogelijk te beperken tot zijn eigen kamer, een reden waarom het ook niet heel logisch was om in zijn zooi te zoeken naar een lader. De deur kraakte een beetje toen ze deze opende en de kamer was donker.

Er hing een muffige geur in de kamer. Toen Bella het licht aandeed, zag ze dat het bed niet was opgemaakt, en de vloer lag bezaaid met vieze kleding. Maar haar ogen filterden de zooi er uit en focusten vooral op de vorm van een kabeltje. Toen ze de kamer aan een scan had onderworpen bleek al snel dat ze ook haar handen moest gaan gebruiken in deze zoektocht. Ze trok de bovenste lade open van Peters nachtkastje en sloot deze direct weer toen ze geen oplader of kabeltje zag liggen. Op het moment dat ze de la weer had gesloten kwam de visuele informatie uit haar onderbewuste naar boven en transformeerde in een de gestoorde realisatie van haar bewustzijn. Ze zocht naar bevestiging en schoof de lade weer open. Haar ogen verwijdden zich toen ze naar foto’s van zichzelf keek. Foto’s die ze nog nooit eerder had gezien. Foto’s waar ze het bestaan niet van af wist. Geschrokken besloot ze verder rond te kijken.

De lade was opvallend genoeg heel netjes georganiseerd en ze trof er ook een zwart leren boekje in aan. In het boekje stond genoteerd wat ze had gedaan, waar ze was geweest en met wie, dingen waar ze van hield en dingen die Peter leuk vond aan Bella. “Ik merk aan alles dat ze intelligent is, zelfs als ze gek doet of te veel lawaai maakt.” Bella walgde van haar vondst, maar gek genoeg vond ze het eigenlijk ook wel vleiend. Met gemengde gevoelens besloot ze door te zoeken en verbaasd, trok ze één van haar slipjes tevoorschijn. “Bella, wat doe je?” hoorde ze plotseling en ze keek op naar Peter, die in de deuropening stond met de paniek in zijn ogen. Het was onduidelijk wie nu wie had betrapt en ze stonden elkaar geschrokken aan te kijken. Het was duidelijk dat er geen ontsnappen aan was. Peter brak de stilte en haastte zich naar Bella.

Een angstig gevoel maakte zich van Bella’s lichaam meester, ze bereidde zich voor op het ergste, liet de foto’s uit haar handen vallen. “ Je had dit nooit mogen zien, Bella” stamelde Peter terwijl hij met een zware adem de foto’s snel bij elkaar raapte en terug in de lade stopte. “Ik was op zoek naar een oplader”, antwoordde de Bella met een trillende stem. Peter voelde haar ongemakkelijkheid en pakte haar pols beet en hield beide handen bij hun gezichten. “Bella, je moet begrijpen dat ik dit allemaal heb gedaan omdat ik van je houd. Ik houd al van je vanaf het eerste moment dat ik je zag”, stamelde hij terwijl hij in Bella’s heldere blauwe ogen keek. Het was de eerste keer dat hun lichamen zo dicht bij elkaar stonden en Bella voerde de aantrekkingskracht van Peter, iets wat ze nog niet eerder had gevoeld. Ze begreep dat dit niet het gevoel was dat ze zou moeten hebben, maar ze had er geen controle over. Gehypnotiseerd staarde ze in zijn ogen en bemerkte de vreemde combinatie van geel en bruine kleuren in zijn ogen, iets wat ook typerend was voor zijn karakter.

“Ik weet niet of je dit liefde kunt noemen, Peter,” fluisterde ze terwijl ze zich zijn blik afwendde. “Wat weet jij nou van de liefde? Je houdt niet eens genoeg van jezelf om je fatsoenlijk te laten behandelen. We kennen allemaal die klootzakken wel die hier over de gang wandelen”, zei hij terwijl hij een lok haar achter haar oor streek. Als reactie sloot ze haar ogen en hief ze haar kin een beetje omhoog zodat hij haar makkelijker kon kussen. Hij drukte zijn lippen hard op de hare. Hij had nooit durven dromen dat zijn obsessieve fantasie werkelijk zou worden, maar het gebeurde toch echt. Twee uitersten wonden elkaar op. Bella wist niet meer waar de grens lag tussen obsessie en liefde, maar ze wist wel dat ze wilde voelen wat hij voor haar voelde.

“Laat me zien wat liefde is”, hijgde ze. De woorden vuurden door zijn lichaam heen en met zijn sterke armen tilde hij haar op en drukte haar tegen zijn lichaam aan. Met haar in zijn armen liet hij zich op het bed vallen. Gevangen door zijn brede lichaam kon ze niets anders meer doen dan zich uit te laten kleden door zijn handen. Het duurde niet lang of haar ranke lichaam was helemaal naakt. Haar tepels werden hard van opwinding en de koude lucht. Hij had een verwilderde blik in zijn ogen, als een roofdier dat eindelijk zijn prooi te pakken heeft. Gecontroleerd boog hij voorover en ontdeed zich van zijn katoenen shirt en gooide het op de grond, bij zijn anderen kleding. Ze konden allebei niet geloven dat dit gebeurde. De één had het nog nooit overwogen, de ander dacht er alle momenten van de dag aan.

Met één hand greep hij haar polsen en hielde deze stevig vast boven haar hoofd op het kussen. Zijn agressieve gedrag maakte haar ongelooflijk geil. Niemand had haar ooit zoveel gewild als hij deed. Ze greep hem bij zijn nek beet een trok hem op zich. Die bobbel in zijn broek vertelde haar dat hij meer dan gekwalificeerd was om zijn gevoelens in fysieke actie om te zetten. Met zijn jeans nog aan drukte hij de flinke bult op haar clitoris, zodat ze zich kon voorbereiden op wat ging komen. Ongeduldig gespte ze zijn riem los en met een snelle handbeweging verdween de spijkerbroek op de stapel kleding naast het bed. Bella kon haar ogen bijna niet geloven, was dit dezelfde stille, verlegen Peter? Ze liet snel één van haar handen tussen haar benen glijden. Ze was heel nat. Ze was er klaar voor. Met haar benen zo wijd mogelijk, lag hij weer op haar. Met één hand greep hij haar polsen en hielde deze stevig vast boven haar hoofd op het kussen. Zijn agressieve gedrag maakte haar ongelooflijk geil. Niemand had haar ooit zoveel gewild als hij deed. “Oh Bella, je bent de liefde van mijn leven”, kreunde hij passioneel terwijl hij zijn pik in haar stootte, hard en diep. Aanvankelijk schrok ze van het gevoel, maar nu wilde ze meer, ze wilde hem zo wild en hard mogelijk. “Neuk me harder, Peter. Ik wil dat je me zo hard neukt als je kunt”, eiste ze van hem en ze voelde zijn grip om haar polsen nog strakker worden.

Peter zag er niet slecht uit, maar hij had gewoon geen zelfvertrouwen. Daarbij leek hij steeds meer te vallen voor enorm extraverte en vrijmoedige vrouwen. De vrouwen waar iedere man wel bij wilde zijn. Deze extraverte houding gecombineerd met zijn verlegenheid werkte nooit in zijn voordeel, omdat het hem weerhield van enige actie. Maar hij bleef geïntrigeerd door het gedrag van deze vrouwen, vooral door de kracht van het zelfvertrouwen dat nooit leek te verminderen en ze ook altijd de juiste woorden leken te vinden. Omdat ze zo open waren leek het alsof ze geen geheimen en niets te verbergen hadden.

Hij weet het nog goed, de eerste ontmoeting met Bella. Het was drie jaar geleden. Hij woonde zelf net zes maanden in het appartement en op de dag dat ze er bij in trok was hij de enige huisgenoot die thuis was om haar te ontvangen. De nieuwe huisgenoot, met slechts twee koffers, maar met een heleboel energie. Hij wist gelijk dat hij verliefd op haar zou worden, maar dat het hem nooit zou lukken contact met haar te maken. Niet op de manier waarop hij het zou verlangen. Toch wilde hij haar leren kennen, en al haar geheimen weten. Hij wilde begrijpen hoe ze in elkaar zat, hoe al die extraverte vrouwen toch waren. Hij was dorstig in zijn nieuwsgierigheid. Eigenlijk begon het op dat moment al, die obsessie voor Bella, heel geleidelijk en zonder intentie. En iedere keer dat hij iets leerde over haar gedachtes en wensen, ontdekte hij dat ze meer op elkaar leken dat hij ooit had verwacht. Deze realisatie gaf hem kracht en zelfvertrouwen, een gevoel waarvan hij nooit had gedacht dat hij zou ervaren. Een gevoel waaraan hij verslaafd raakte. Op een dag zouden ze samen zijn dat wist hij gewoon. Hij had alleen nooit verwacht dat het al zo snel zou zijn. Nu zat hij diep in haar, en ze vroeg hem haar nog harder te neuken. Daarmee haalde ze iets in hem naar boven waarvan hij niet eens wist dat het in hem zat. Met een luide stem beviel ze hem haar harder te neuken en onmiddellijk nam de intensiteit van zijn stoten toe. Zijn lichaam werd plotseling overspoeld met een gevoel van zelfvertrouwen, met dezelfde intensiteit als ware de adrenaline, misschien was het ook wel adrenaline. Alle liefde en lust welke hij jarenlang had opgepot in zijn lichaam werden nu bevrijd in het lichaam van Bella. Het was blinde passie. Met één hand hield hij haar pols stevig vast boven haar hoofd.

Bella besefte dat zij zich nog nooit zo had overgegeven aan een man. Haar lichaam was van hem, maar zijn geest was van haar. Met haar woorden kan ze zijn bewegingen controleren. Met een luide stem beviel ze hem haar harder te neuken en onmiddellijk nam de intensiteit van zijn stoten toe. De fysieke inspanning van zijn bewegingen zorgde ervoor dat zijn lichaam begon te zweten. Ze voelden allebei de vochtigheid welke was ontstaan door de wrijving van hun lichamen tegen elkaar. Toen de snelheid van het neuken toenam, kon hij het niet laten zijn ogen te sluiten en te kreunen. Vooral omdat het inspannend was. Bella werd enorm opgewonden van Peters gekreun. Het betekende dat hij de moeite nam om haar te plezieren. Tijdens de seks kwamen herinneringen boven van Peter die naar haar keek en opeens begreep ze zijn onderzoekende blikken.

Zijn lippen kusten haar nek en gleden langzaam naar haar sleutelbeen, ondertussen groeide haar nieuwsgierigheid naar zijn obsessie voor haar. Ze moest het weten. “Peter, je moet me vertellen op welke manieren je me hebt bekeken”, vroeg ze hem plotseling. Peter stopte met zijn bewegingen, keek Bella met een betekenisvolle blik aan en glimlachte. Ze had hem nog nooit zo gezien, ze kon er wel aan wennen, aan deze blik. “Bella, je bent een intrigerende vrouw, ik wilde je leren kennen, maar ik wist gewoon niet hoe”, sprak hij zachtjes. “Ik wil dat je me alles vertelt wat je over me weet”, beval ze hem, terwijl ze zich weer, nu wat harder, op hem laat zakken.

Zonder iets te zeggen schoof Bella onder Peters lichaam vandaan. Hij was even bang dat zijn woorden haar hadden afgeschrikt, omdat ze plotseling had beseft wat hij had gedaan, wat het allemaal inhield. “Bella…” Voor hij zijn zin kon beginnen draaide Bella zich om en duwde hem hard op zijn rug, ze bleef met haar vuisten op zijn bezweette, gespierde borst drukken. Een kleine frons verscheen op zijn voorhoofd, was dit het einde, was het dan nu al voorbij? “Je hebt mijn privacy geschonden, niet één keer, maar iedere keer. Je weet vast meer over mij dan ieder ander, denk je niet?” vroeg ze hem dwingend terwijl ze één been wijd over zijn lichaam schoof en nu met iedere knie aan een zijkant van zijn lichaam steunde.

Met geopende lippen wreef ze over de top van zijn stijve vleestoren, om hierna de zwaartekracht zijn werk te laten doen en zich te laten zakken op hem, zijn pik diep in haar. “Ik wil dat je me alles vertelt wat je over me weet”, beval ze hem, terwijl ze zich weer, nu wat harder, op hem liet zakken. Peter bleef stil. Hij begreep niet waarom ze dat allemaal wilde weten, het voelde of zijn privé gedachten werden geschonden. Terwijl hij nog in haar zat, boog ze voorover en pakte met haar hand zijn kaak beet. Ze had een kleine, fijne hand en het was opmerkelijk hoeveel kracht ze had. Ze pakte zijn hoofd beet en bewoog haar lippen naar zijn oor. “Peter, ik wil dat je me ieder fucking detail vertelt”, fluisterde ze in zijn oor, “alle details”.

“Ik weet dat je van mais houdt”, mompelde hij. “Iedereen weet dat ik van mais houd. Vertel me iets wat niemand anders weet!” Ze had haar nagels nu in zijn wang gezet.

“Ik weet dat je altijd een wens doet als je een vlinder ziet”. Na die woorden bewoog ze weer langzaam op en neer, geconcentreerd zodat de wrijving ze beiden plezier zou opleveren.

Ze visualiseerde zichzelf in bed vingerend, terwijl Peter naar haar luisterde, terwijl hij zichzelf waarschijnlijk ook aftrok. “Vertel me meer!”, schreeuwde ze terwijl ze haar bewegingen versnelde en haar handen op zijn borstspieren zette. “Ik weet dat je niet kunt hoofdrekenen, zelfs voor een sommetje van 2 plus 5 moet je al een rekenmachine gebruiken. Je moet altijd niezen als je in het licht kijkt. Het geluid van sirenes maakt je bang”. Door het luisteren naar deze details over haar leven, haar eigen informatie, wordt de narcist in haar wakker, een heel geile narcist. Ze bewoog nu heel snel heen en weer en Peter vond het moeilijk om nog na te denken over iets anders dan het heerlijke gevoel van haar kut wrijvend over zijn harde lul. Met zijn handen grijpt hij haar heupen beet en helpt haar in de heerlijke bewegingen. Ze gingen samen mee in een soort stroming, wat hen allebei aangenaam verraste, het zou nu niet lang meer duren voordat ze tot een orgasme kwamen. Peter sloot zijn ogen en luisterde geconcentreerd naar haar harde gekreun.

“Vertel me nu de kinky details”, kreunde ze. “Je favoriete slipje is die roze met kant”, verhulde hij direct. “Meer!”

“Ik weet dat je iedere ochtend masturbeert voordat je wekker afgaat”. Ze visualiseerde zichzelf in bed vingerend, terwijl Peter naar haar luisterde, terwijl hij zichzelf waarschijnlijk ook aftrok. Hij was er altijd geweest, gewoon naast haar. Bella ging komen en ze greep het vlees van zijn borst met haar nagels tot bloedens toe. De pijn en het zien van Bella’s orgasme lieten hem ook komen. Hij hield haar stevig vast en drukte haar op hem, terwijl het samenknijpen van haar spieren de vloeistof uit hem knijpt. Het zweet liep over haar gezicht en druppelde op zijn torso, terwijl ze langzaam uit de hemel ontwaken samen. Plotseling kon ze zich de toekomst met Peter heel goed voorstellen. De man die zoveel van haar hield, de man die verslaafd aan haar was.

Eva

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Liefde zonder structuur”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *