Schouwspel in de duinen

()

Een heerlijk warme bloedhete dag, echt een dag om lui languit in de zon te liggen. Twee hartsvriendinnen, Lucia en Babette, 18 en 19 jaar oud, genoten van de zon, allebei topless liggend op het groene gras in de tuin van het zomerhuisje dat Babette ‘s ouders voor twee weken hadden gehuurd. Liggend op een strandlaken, de borstjes brutaal en parmantig in de lucht, de tepeltjes stijf en rechtop. Kort gezegd twee hitsig jonge meiden vol ongekend verlangen. Lucia was voor een weekje met Babette mee, en Babette ‘s ouders waren een dagje op stap, zodat de meiden het rijk alleen hadden. De avond viel, er werd een lichte avondmaaltijd gegeten en de twee vriendinnen hadden het nog steeds verschrikkelijk heet en besloten naar het strand te gaan om wat in de verkoelende zee te zwemmen. Babette had brutaal en overmoedig voorgesteld, naar het naaktstrandgedeelte te gaan en Lucia was er blozend mee akkoord gegaan. Samen liepen ze over het uitgestorven, door het late zonlicht overgoten strand, op hun blote voetjes over het zachte, warme zand. Allebei een grote badhanddoek om de hals, en Babette had ook nog een rugzakje met wat blikjes fris en zo bij zich.

Ik ben Jacob van Vlaanderen, 24 jaar, timmerman van beroep en doe mijn werk in het gehele westelijke deel van België. Het was laat in de namiddag, mijn timmerkarweitjes in het plaatselijke hotel waren klaar, en om de file te ontlopen besloot ik, ergens wat te gaan eten en pas na 19 uur naar huis te gaan. Nadat ik van de hotelmanager een heerlijk maal had aangeboden gekregen, wandelde ik naar mijn bestelbus, kleedde me achterin om, liet mijn werkkleding daar liggen en trok vrijetijdskleding aan, die ik voor dit soort gelegenheden altijd achterin had liggen. Ik liep de strandslag over en liep het strand een heel stuk af, en besloot lekker in een duinpannetje in de zon te gaan liggen. Ik spreidde mijn handdoek uit, trok mijn kleren uit en gleed genietend achterover in de lekkere namiddagzon. Ik rolde mijn T-shirt en broek in elkaar legde die rol onder mijn hoofd. Ik ontspande in de rozig van de zon en de warmte, voldaan door de heerlijke maaltijd, gleed ik al spoedig weg in een lekkere ontspannende slaap.

Aan het naaktstrandgedeelte aangekomen, kleedde Babette zich uit en schopte haar slipje van zich af dat viel pardoes goed gemikt bovenop haar rugzak. Lucia was wat beschroomd, durfde zich niet verder uit te kleden, en stond verlegen, slechts in haar slipje, wat van haar ene been op het andere te draaien. “Hee, wat nou, ben je voor mij verlegen?” zei Babette. “Kom op, ik ben het hoor, je beste vriendin!” Lucia overwon haar verlegenheid en trok toen toch ook maar haar slipje uit. Allebei, hand in hand, stapten ze voetje voor voetje in het frisse water, allebei naar elkaar kijkend en flirtend, ondeugend en speels. Ze gingen, de voeten en benen in de branding, languit naast elkaar liggen. Beide meiden genoten van het gevoel van vrijheid en verfrissing van het koele zeewater rond hun naakte lichaam. Babette spreidde haar benen iets en liet de verkoelende golven genietend door haar kruisje rollen. Ze begon uitdagend en lachend Lucia nat te spetteren en zei: “Vind je dit fijn? Iemand die je plaagt en nat maakt?” Blozend knikte Lucia van ja. Lucia nam een hand nat zand en begon haar vriendin hiermee in te kledderen. Babette ‘s huid voelde warm en broeierig aan.

De twee meiden hadden iets aangenaams ontdekt. Het mooie warme weer leidde hen tot flirten met elkaar en deed hen verlangen naar geil experimenteren met elkaar bij gebrek aan jongens op dit moment. Ze gleden, op hun zij liggend, in elkaars armen en gingen dicht tegen elkaar aan liggen, elkaar diep in de ogen kijkend. De verkoelende golven rolden langs hun billen en poesjes. Babette begon hitsig Lucia ’s borsten te strelen en diens tepeltjes richtten zich prompt op. Lucia begon Babette eerst zachtjes maar even later over haar hele gezicht hevig en geil te kussen. Babette streelde over Lucia ’s lekkere kontje, kriebelde met haar vingers door haar bilspleet, en kneedde genietend haar stevige jonge meidenbillen. Hun tongen dartelden speels in elkaars mondjes, een spel van pure opgewondenheid. Babette stond op, nam Lucia bij de hand, en trok haar op haar voeten en mee uit het water, terug het strand op. Ze keken elkaar aan met een broeiende en geile blik en liepen naar hun handdoeken. Naast elkaar gingen ze aan de duinvoet op hun badlaken liggen op het nog erg warme zachte zand. Lucia lag op haar rug, Babette, op haar zij, leunde op haar elleboog over haar heen en kuste haar innig op haar heerlijke lippen. Lucia opende haar lippen een stukje en Babette ‘s tong gleed naar binnen. Genietend verkenden ze hitsig elkaars mondholte. Handen gleden voelend en zoekend gretig over elkaars naakte lichamen.

Babette kriebelde Lucia over de huid van haar heupen en haar platte buik. Langzaam en plagend steeds lager naar beneden. Bij haar poesje aangekomen voelde Babette dat Lucia ‘s schaamlipjes al drijfnat waren en even later gleden haar twee middelste vingers zonder enige weerstand tot aan haar handwortel in Lucia ‘s natte kutje binnen en maakten cirkelende en drukkende bewegingen, zodat Lucia met haar heupen begon te bewegen en kreuntjes hijgde van genot. Babette genoot ook, alleen al van het horen van Lucia ‘s genietende geluidjes. Ze grabbelde in haar rugzak, en haalde er een heerlijke grote vibrator uit. “Van mijn grote zus gepikt” verklaarde ze. Babette stak het ding in haar mond om hem te bevochtigen, schakelde de trilling aan en drukte het ding daarna langzaam maar zeker diep in Lucia ‘s kleddernatte poesje. Ze maakte heen en weer gaande bewegingen met de vibrator, terwijl die volop trilde. Lucia kon het overweldigende gevoel niet aan en kreunde luid. Ze haalde diep adem en hijgend en kreunend kwam ze lang, intens klaar. De wind nam haar kreetjes van opwinding en genot mee de bossen achter de duinrand in, en vogels klapwiekten opgeschrokken weg…

Toen Lucia, met vuurrode blos op haar wangen en keiharde tepels van het lekkere klaarkomen, achterover liggend uit gehijgd was, draaide ze zich op haar zij en kraste met haar nagels over Babette ‘s borsten, nam haar tepels tussen duim en wijsvinger. Trok zachtjes en draaiend aan haar tepels. Rillend van genot onderging deze de strelingen van haar vriendin, en hunkerde naar zoekende vingers, diep in haar kleine, gloeiende, wijd openstaande kutje. Zachtjes kroelde Lucia met haar wijsvinger door Babette ‘s dunne blonde schaamhaar, en genietend gleed deze op haar rug achterover in het zand, de dijen gespreid zodat Lucia vrij toegang had tot haar lokkende heerlijkheid. Lucia nam de vibrator, likte die nat en drukte hem onverwacht zacht maar beslist tegen Babette ‘s kleine, roze achterste rozetje. Grommend kromde ze haar rug zodat haar billen omhoog staken. Langzaam maar zeker drukte Lucia het ding tot zeker de helft in Babette ‘s genietende nauwe anus en bewoog zachtjes het ding. Met nat gelikte duim en wijsvinger draaide Lucia rondjes rond Babette ‘s kleine gloeiende klitje en steunend en met hijgende adem was nu ook Babette op weg naar een heerlijk orgasme.

Lucia drukte de vibrator diep door in Babette ‘s kleine krampende strakke sterretje, en drukte met de vingers van haar andere hand Babette ‘s schaamlippen gespreid, ze wreef haar clitoris tussen haar duim en wijsvinger heen en weer. Dit was teveel voor de bloedgeile Babette en kreunend kwam ze, stotend met haar los van de grond geduwde heupen, trillend en kronkelend klaar. Hijgend plofte ze op haar rug terug in het zand en trok haar vriendin teder tegen zich aan. Strelend en kussend lieten ze, nagenietend, de golven van hitsigheid van zich afglijden en lagen ontspannen in elkaars armen. “Dat lucht op he?” fluisterde Lucia, haar gezicht in de hals van haar vriendin, en met vuurrode wangen knikte Babette van ja…

Ik werd wakker van heldere meisjesstemmen en vreemde geluidjes. Ik kroop, liggend op mijn buik naar de duinrand en keek nieuwsgierig naar beneden. Op nog geen 15 meter van me vandaan zag ik twee meisjes. Terwijl de twee nimfen volop aan het genieten waren van hun vrijpartij keek ik, liggend in het duin, toe en genoot…

Broeder Jacob

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Schouwspel in de duinen”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *