Onwaarschijnlijk

()

Dit onwaarschijnlijke gebeuren maakte ik enkele maanden geleden mee en was helemaal geweldig. Boudewijn is mijn naam en ik ben 40 jaar, momenteel single, en een zeg maar normale Nederlandse man. Op een zaterdagmiddag loop ik hier in de stad over een braderie rond te slenteren. Ik kijk een beetje rond, dan zie ik een vrouw lopen. Ik moet twee keer kijken dan weet ik het zeker. Het is mijn ex Lucia, van de afstand dat ik van haar af sta bekijk ik haar en stel vast dat ze er erg lekker uit ziet, ik heb haar denk ik wel acht jaar niet meer gezien. Ze heeft een veel vollere mooie ronde kont, ze ziet er voller en rijper uit. Dan besluit ik haar aan te spreken en tik haar op haar schouder en zeg: “hallo Lucia, hoe is het met jou,”

Even kijkt ze heel verbaasd, laat het even op haar inwerken en roept dan enthousiast: “Hallo! Boudewijn dat is lang geleden.” We geven elkaar een hand en een kus en kletsen even heel leuk, ik stel voor om op een terras een bakje koffie te doen. Daar vertelt ze dat ze getrouwd is en dat ze een dochter van drie heeft, ik luister wel maar bekijk haar vooral, zo rijp, zo vol, zo lekker ziet ze er uit, ook zijn haar tieten wel een maat groter volgens mij. Zo vertellen we elkaar het ene en ander, ze blijkt hier een twintig km vandaan te wonen, als ze aangeeft dat ze verder moet vraagt ze of ik een keer op de koffie wil komen, we wisselen onze telefoonnummers uit. Met een stevige omhelzing en een kus nemen we afscheid, met een biertje voor mij zit ik alles te overdenken, toen ik nog met haar samen was zat er geen gram te veel aan, ze ziet er nu echt veel beter uit, ik vind ze nu gewoon een lekker wijf.

De dagen er na denk ik nog regelmatig aan Lucia, dan op woensdag krijg ik een app van haar wanneer ik op de koffie kom, ik besluit om gelijk aan te pakken en app terug: *vanavond*. Gelijk schrijft ze terug dat het goed is en krijg ik haar adres, ik geef aan dat ik er rond 20.30 uur ben.

Als ik aanbel, doet ze open ze heeft een rok aan tot net boven haar knieën en een blouse, wat ziet ze er weer lekker uit bedenk ik mij, tijdens de koffie kletsen we super gezellig en stel vast dat ze ook nu stevige mooie benen heeft. Haar man blijkt beroepsmilitair te zijn en altijd de hele week van huis. Zo kom ik meer en meer van haar te weten, en in gedachten neem ik mij voor dat als ik de kans krijg ik haar zeker te grazen ga nemen. Na een enorm gezellige avond ga ik naar huis met de afspraak dat ik snel nog een keer kom, ook zij vindt onze hernieuwde kennismaking leuk want op maandag krijg ik weer een app of ik woensdag weer wil komen, natuurlijk ga ik akkoord.

Die woensdag als ik op weg naar Lucia ben voel ik mij eigenlijk bloedgeil. Maar neem mij voor mij te gedragen, maar als ze mij de kans geeft… Met een kus begroeten we elkaar, volgens mij is het rokje deze keer korter dan vorige week, een ruim vallende jeans blouse heeft ze aan, ik weet niet zeker of ze een bh draagt of dat haar tieten los hangen. Zo min mogelijk kijk ik naar haar dan word ik niet nog geiler zeg maar. Als ze zit en haar benen over elkaar slaat, zie ik een flink stuk van haar bovenbenen, mijn hersenen werken koortsachtig, zit ze mij nu uit te dagen en op te geilen of verbeeld ik me dat… Dan zit ze met haar mobieltje te spelen en maakt een foto van mij, die wil ik zien maar ze wil hem niet tonen. Plagerig zeg ik: of je laat hem zien of ik kom die telefoon halen ze doet de telefoon in een borstzak van haar blouse en zegt: het is mijn telefoon daar blijf je van af.

Ik sta op en loop op haar af, zij staat ook op en loopt om de grote eetkamertafel. Zo zitten we elkaar na om de tafel. Dan loop ik weer naar de bank. Als ze niet oplet pak ik haar vast en grijp naar haar borstzakje. Onmiddellijk voel ik een loshangende tiet. De telefoon pak ik niet omdat ze mijn hand weg trekt. Zo komen we een beetje stoeiend bij de bank uit. Uiteindelijk lig ik op mijn zij, met mijn rug tegen de rugleuning en Lucia op haar rug naast mij, haar aankijkend zeg ik: geef je hem of moet ik hem pakken met haar armen over elkaar beschermt ze haar borsten, en dus haar telefoon. Wel heb ik gezien dat haar ene been op de vloer staat en haar andere been op de bank is. Haar rokje is wat opgetrokken natuurlijk en geil als ik nog ben zie ik haar blote bovenbenen en leg mijn hand op haar blote knie. Om zo via haar bovenbeen onder haar rok te gaan en pak haar bij haar in een kleine string verpakte kut.

Ze weert me niet af maar zegt: “Ho! ho… dat is verboden gebied voor jou.” Ik kneed haar kut en voel dat deze lekker dik aanvoelt. Ik antwoord: “ik denk dat ik hier de weg nog wel weet” en met mijn volle hand heb ik haar kut nu beet en wrijf er over heen. Omdat ze mij niet afweerde ging ik een stap verder en ga aan de bovenkant haar string in en pak haar nu bij haar blote kut, waar ik ook merk dat ze nu helemaal kaal is. Ook stel ik vast dat ze nu een heerlijk dikke en volle kut heeft en zeg ik: “wat een heerlijk dikke en kale kut heb je lekker ding.” Met haar ogen dicht ligt ze te genieten, en al knedend druk ik een vinger naar binnen en begin haar te vingeren, ook druk ik mijn mond op de hare, gelijk neemt zij het initiatief om te gaan tongen. Een tweede vinger druk ik in haar ondertussen natte kut en meer en meer beweegt ze haar onderlichaam mee op mijn vinger ritme. Als we even stoppen met tongen om adem te halen zeg ik : “zal ik die geile kale kut eens uit gaan likken,” ze kijkt me aan en zegt dan: “dit moet wel geheim blijven hoor”.

Als goedkeuring geef ik een kus en ga op zoek hoe ik die rok uit kan krijgen, met wat hulp van haar heb ik vrij snel rok en string uit en ligt ze met haar blote kut voor me klaar. Ze trekt haar benen op en ik druk mijn mond op haar heerlijke dikke kut, één hand gebruik ik om haar kut open te drukken met mijn andere hand ga ik onder haar blouse en pak een blote tiet. Prima, ik kneed haar tiet en proef ondertussen hoe heerlijk haar kut smaakt, drijfnat is ze ondertussen, ik pers een paar vingers naar binnen. Ondertussen stel ik vast dat mijn ex vele malen geiler is als jaren geleden toen wij nog getrouwd waren. Lik haar kale kut uit zuig haar klit tussen mijn lippen en bijt er zacht op, luidruchtig ligt ze te kreunen en mee te bewegen. Ze heeft haar blouse ondertussen open gemaakt en ik zie haar flinke tieten mee bewegen. “Doorgaan Boud, maak me klaar, laat me genieten” hoor ik haar roepen, en weet zeker dat me dat gaat lukken. Met haar klit tussen mijn tanden stoot ik hard telkens drie vingers diep in haar drijfnatte kut, als ik op deze manier even aan de gang blijf, gaat ze steeds wilder met haar onderlichaam bewegen en meer onduidelijke geluiden maken. Dan met een rauwe kreet komt ze wild schokkend klaar, ik voel haar kut knijpen en nog meer geil komt er uit haar kut. Trillend ligt ze bij te komen en ik zie hoe ze haar dikke tieten ligt te kneden, haar kut laat ik met rust en laat haar wat bijkomen. Ik sta op, ga naast de bank staan en kleed mij op mijn gemak uit. Ik bekijk Lucia die ondertussen haar blouse uit trekt en dan helemaal naakt is.

Ze gaat weer op haar rug op de bank liggen met haar benen wijd, mijn paal staat staalhard omhoog neem hem in mijn hand en zeg: “trek je geile kut maar flink open geil wijf want ik ga je vreselijk hard neuken”. Geil kijkt ze naar mijn harde paal en zegt: ”Ja, prima ik verlang er naar om je grote paal te voelen”. Haar kut trekt ze zo ver mogelijk open, wat ik zie, ziet er zo lekker, zo vreselijk geil uit dat ik boven haar ga hangen, mijn stijve paal houd ik voor haar open getrokken kut. Mijn grote paarse eikel beweeg ik een paar keer door haar open getrokken kut om hem vervolgens langzaam in haar natte kut te drukken. Heerlijk voel ik hoe haar hete en natte kut mijn stijve paal omsluit, langzaam druk ik door en voel ik hoe ik haar kut oprek, haar ogen zie ik wegdraaien en tussen het kreunen door roept ze: “Eindelijk voel ik jouw heerlijke paal weer in mijn kut“. Dan ben ik zover doorgestoten dat hij helemaal in haar kut zit en wat voelt dat geweldig, ik trek een klein stukje terug om hem er vervolgens iets krachtiger weer in te stoten.

“OMG wat verlangde ik hiernaar Boud, je moet me flink neuken” zegt ze, vreselijk geil is ze, veel geiler als ze ooit tijdens ons huwelijk was stel ik vast. Mijn paal stoot ik stevig in haar soepele drijfnatte kut maar geef al wel aan: “als ik je hard ga neuken kom ik snel klaar jouw hoerige geile kut is zo lekker” geil als ze is antwoordt ze gelijk: “je hebt me zo geil gemaakt ik ben er ook al bijna… neuk me suf.” Nadat ik dat aanhoort heb en geil als ik ben ga ik met alle kracht mijn paal in Lucia haar geile kut rammen, onze schaambenen beuken bij elke stoot tegen elkaar. Lucia roept: “zo wil ik genaaid worden rag me af Boud”, plat ga ik op haar liggen met mijn handen onder haar billen en zeg haar: “helemaal ga ik je dwaas neuken en vol spuiten lekkere geile sloerie”. Haar benen heeft ze om mijn onderlichaam geslagen en we neuken of ons leven er van afhangt, haar kut maakt soppende geluiden maar sodeju wat een heerlijke kut heeft dit geile wijf.

“Doorneuken, Boud ram je paal hard en diep in mijn kut ik wil alles nu” roept ze. Zonder te antwoorden neuk ik uit alle kracht door en voel hoe ik steeds tegen haar baarmoeder stoot. Dan begint ze sneller te hijgen en te kreunen en ze plotseling roept: “ik ga klaarkomen… spuit mijn kut vol neuk me klaar” en ik voel hoe haar heerlijk geile kut gaat knijpen. Bloedgeil als ik ben en zoals ik mijn ex nu aan het neuken ben voel ik hoe mijn paal gaat kloppen. Met de volgende stoot jaag ik de eerste straal sperma diep in Lucia haar klaarkomende kut. Haar nagels voel ik diep in mijn rug maar veel heftiger haar knijpende kut om mijn paal en bij elke stoot spuit ik meer sperma in haar geile kut. Welke geluiden we maken weet ik niet meer maar wel weet ik dat ik wel zo heftig en intens klaar kwam en Lucia lag ook zo wild onder mij tekeer gaat zoals ik van haar niet kende.

Voor mijn gevoel was ons beider orgasme erg langdurig en volgens mij heb ik haar vreselijk vol gespoten. Met dat lome gevoel wat je hebt na een prima orgasme, lig ik op Lucia uit te hijgen. Zij ook met haar armen om mij heen, tot ze vraagt of ik van haar af wil gaan, en gelijk er na vraagt ze of ik in de keuken een handdoek wil pakken. Zoals ze zegt, loopt haar kut leeg omdat ik volgens haar wel heel erg veel zaad in haar kut heb gespoten. Als ik terug kom ga ik op mijn knieën naast de bank zitten waar zij nog op haar rug ligt, de handdoek druk ik tussen haar benen tegen haar kut. Ik kus afwisselend haar tepels en haar mond en zeg haar dat ik lekkere seks met haar heb gehad, zij geeft ook aan dat ze geweldig lekker geneukt is door mij. Natuurlijk deel ik haar mee dat ik van plan ben om haar vaker te komen neuken waarop ze antwoordt: “zo’n zelfde beurt als vanavond mag je me vaker komen geven hoor”. Lachend zeg ik daar op: “ik wil een afspraak met je maken.” Vragend kijkt ze me aan, als ik verder ga: “volgende week kom ik weer op de koffie, als je een slip draagt wil je niet geneukt worden, als je met een blote kut loopt wil je wel geneukt worden”. Ze begint hard te lachen en vraagt dan of ze niet naakt de deur open moet doen, ik kneed haar lekkere volle tieten en geef aan dat ze zelf mag weten hoe hoerig en hoe geil ze zich mag presenteren. We maken de afspraak voor volgende week woensdag en deel haar onder andere mee dat ik een mooie kale en geile kut verwacht.

Ano&Niem

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *