Ooit was ik verlegen. 1.2

()

Betty

Vroeger was ik erg verlegen. Niemand zal het geloven, maar bij meisjes wist ik me geen raad en toen ik achttien was had ik nog nooit geneukt, hoezeer ik daar ook naar verlangde. Ik werkte toen op een groot kantoor dat zijdelings voor het ministerie van defensie werkte. De andere jongens op de afdeling schepten maar al te vaak op over hun avonturen bij de hoeren en met getrouwde vrouwen. Ook de meisjes op het archief hadden hun portie ruimschoots gehad, als je de verhitte verhalen mocht geloven. Het was erg, soms zat ik met een stijve achter mijn bureau, wanhopig en zo geil dat ik me steevast op het toilet moest masturberen.

Op zekere maandag had Walter weer eens een smerig verhaal. We zaten koffie te drinken en ik had een bijzonder frustrerend weekend achter de rug. “Weet je wie ik zaterdag heb gepakt?” Vroeg Walter. “Nee, misschien je tante van tachtig.”

“Mevrouw van L. Wat zeg je daarvan?” Ik verslikte me. Mevrouw van L. was de cheffin van het archief. Een abnormaal wulps geschapen blond vrouwtje van een jaar of vijfendertig. Iedere man werd geil van haar en dat was geen wonder want zij gedroeg zich uitdagend. Er werd dan ook verteld dat zij niet erg kieskeurig was in het buitenechtelijke bed. “Ik heb haar spiernaakt gehad,” zei Walter en zijn ogen glinsterden geil. “Gelikt heb ik haar, in de lekkere billen gebeten, m’n lul in haar kut gestoken zonder regenjasje. Wat een stuk is dat En geil”

“Ik geloof er niets van,” zei ik.

“Nee? Ze heeft een kut man! Je kunt dat ding niet in één hand houden en haar kont en tieten zijn helemaal het einde. Een vent zonder ervaring komt al klaar als ze haar kleren uittrekt. Maar ik heb ervaring en dus was er niets aan de hand. Ik Walter! Drie keer in haar klaargekomen.”

Mismoedig boog ik me over mijn werk. Zaterdag was ik bij een hoer geweest. Een grote blonde vrouw met forse billen en tieten. €200 telde ik neer en zij schoof een condoom over mijn half stijve pik en begon fantasieloos te trekken. Hij werd niet hard, hoe ik ook aan haar mooie grote tieten voelde en naar haar weelderige dijen keek. Tenslotte gaf ze het met een diepe zucht van vertwijfeling op en keerde mij haar forse billen toe, trok haar slip en beha aan en zei dat ik maar beter weg kon gaan. Natuurlijk kreeg ik geen cent terug en was ik jankend van teleurstelling naar huis gefietst!

“Ze heet Betty,” zei Walter geniepig. “En geil dat ze is, ze lag onder mij te kronkelen als een paling.” Dat was een brug te ver. “Zo? Nou, ik zeg je dat je alles uit je duin zuigt. Je hebt nooit een vrouw naakt gezien,” zei ik woedend. “O nee? Ze heeft een kale kut en aan de binnenkant van haar linkerdij zit een hartvormig moedervlekje!” Ik schudde mijn hoofd. “Dat kan ik toch niet controleren.” Maar hij ging door. “Jawel, als je maar durft. Pak haar tieten en trek haar de broek van haar kont. Ze is er niet vies van om zich door een jonge knul te laten pakken.” Dat had ik dus al meer gehoord, maar zou Walter haar werkelijk geneukt hebben?

“Wat kom je doen, jongen?” vroeg mevrouw van L. niet onvriendelijk. Ik vertelde het haar en vroeg of ze met me mee wou lopen. Ik wist de weg niet in het archief en zij zou me wel helpen. Alle meisjes keken ons na en ik werd vuurrood. Betty zag er prachtig uit en droeg een wijde jurk. Het was zomer en ze droeg geen nylons. Haar borsten trilden en wipten terwijl ze naast me voorliep. Achter in het archief was het stil. De vrouw begon te zoeken en ik keek met een wild bonkend hart naar de brede heupen en de ronde billen. Ze stond voorover gebogen en opeens schoot het door me heen: ik wil weten of die moedervlek er zit en of ze een kaalgeschoren kut heeft! Als Walter hier was geweest zou hij haar onder de rok grijpen, waarom doe jij dat ook niet? En mijn ene hand schoot naar voren en bevoelde de ronding van haar heerlijke achterwerk. Ze schoot recht en keek me heel vreemd aan.

“Gut, jij ook al? Ik dacht dat je zo verlegen was. Of schoot je hand per ongeluk uit?” Ik knikte en kon geen woord uitbrengen. Betty zocht verder en nu taste ik naar haar grote borsten. Wat een opwindend gevoel toen ik ze onder mijn handen voelde bewegen. Ze waren groot erg stevig en zaten niet gevangen in een beha. Betty veerde weer rechtop. “Ja, dat was niet per ongeluk. Je bent dus toch niet zo bleu. Zou je er eens echt aan willen voelen?”

“Ja, mevrouw,” zei ik met knikkende knieën. “Waar? Aan mijn borsten of in mijn slip? Je mag het zeggen. Verdorie, wat ben jij een brutaal heerschap, ik heb zoiets nog nooit meegemaakt.” Om mee te beginnen leken de borsten mij heel geschikt. Betty schudde lachend haar hoofd en maakte haar jurk los. Ik zag de blanke borsten bewegen en ving een glimp op van een dikke donkere tepel. Mijn pik werd enorm stijf toen zij haar tieten één voor één uit haar jurk haalde. “Zeg maar Betty,” zei ze zacht en keek toe hoe ik haar prachtige tweeling aan alle kanten betaste. De tepels waren spits en richten zich op onder mijn strelende vingertoppen. Ik genoot en kreeg al een natte top. Betty duwde mijn handen lachend weg en maakte haar jurk haastig dicht.

“Voel maar eens onder mijn rok, in het broekje,” fluisterde ze. “Maar vlug, want als er nu iemand komt.” Ze tilde haar jurk op en ik zag een blauw slipje dat haar prachtige billen nauw omsloot. Begerig en zwaar ademend schoof ik een hand aan de voorkant in de dunne slip. Haar buik was warm en soepel. Betty keek me met hete ogen aan. ‘Nymfomane,’ dacht ik. Het maakt haar geen reet uit wie met haar naar bed wil, als hij maar een lul heeft. Haar kut was dik, week en glad toen ik er met mijn vingers overheen streek. Ik pakte het ding en kneedde het. De schaamlippen openden zich een beetje en er kwam heerlijk vocht uit de rijpe pruimedant. “O, wat een lekker geil ding,” hijgde ik. “Ik zou zo graag eens…” Mijn hand gleed naar de stevige ronde billen en ik schoof een vinger in de diepe gleuf ertussen. Wat een kont, wat een heerlijk ding om te bevoelen!

“Wat zou jij graag eens, ventje,” zei Betty plagend en spreidde haar sterke benen nog meer. Mijn hand gleed over de gladde pruim die nu helemaal open was en eer ik het besefte gleed mijn middenvinger al diep in de natte glibberig aanvoelende schede van de vrouw. Ze knikte en hijgde van opwinding. “Precies in de roos, wat lekker,” steunde ze en sloot hijgend haar ogen. “Zou je willen?” vroeg ze. “Zeg dat je wilt, zeg dat je erin wilt met je stijve pik, toe dan!” En ik durfde. “Betty, mag ik mijn lul in je steken?” vroeg ik barstens geil. Mijn onderbroek werd natter en natter, 0 wat wilde ik graag daar in het muffe archief!

Betty maakte mijn broek los en trok pik en ballen heel handig naar buiten. Zij verlummelde geen tijd, maar draaide zich om en stak me haar witte reet toe. “Trek het slipje tot over mijn knieën en steek dan je grote neuker in mijn kut.” Ik trok haar slip omlaag en kwam haast klaar toen ik die volmaakte rondingen met de anus en de schede zag. De rode schaamlippen stonden ver uiteen en de schede maakte krampende bewegingen, als om me uit te nodigen gauw binnen te komen. Hijgend streelde ik haar mooie billen en de natte kut die zo heerlijk geurde, schoof er twee vingers heel diep in en voelde de vagina krimpen. “Toe dan, steek ‘m er lekker in, straks komt er iemand,” zei Betty gesmoord. Met een zuigend geluid kwamen mijn vingers uit haar heerlijke pruim. Ik drukte mijn kloppende lul tussen de schaamlippen en schoof hem helemaal naar binnen, wat heel erg soepel ging. Een wellustig gekreun kwam uit de mond van Betty.

0, wat zalig is het om in een dikke geile nymfomane kut te zitten! Warm, nauw en nat. Heerlijk bewoog ik mijn lul langzaam in en uit haar lichaam. Het kijken naar haar mooie billen en mijn glibberige pik maakte me uitzinnig van geilheid en ik tastte met een hand naar haar borsten. Ach, die zalige grote dingen waar mijn handen te klein voor waren. Die harde tepels, telkens wegglijdend onder mijn spelende handen! “Oh!” Riep Betty verrukt uit. “Mm…,” kermde ik en duwde mijn snikkel helemaal in haar weke ding. “Kom maar,” zei ze schor. “0, kom maar, dan kom ik ook! Oh, och, wat een heerlijke kutvulling heb jij toch, mm… Daar kom je al, toe maar… kom maar lekker in me klaar!”

En hoe lekker kwam ik de eerste keer van mijn leven in een vrouw klaar! Ze was nymfomane, maar was daarom haar kut minder lekker dan die van een andere vrouw? Al duwend en wrikkend hield ik haar billen vast, keek naar de lieve anus en leunde ver achterover om alles in haar kruis goed te kunnen volgen. Verder kon mijn pik niet in haar en opeens voelde ik een serie wilde scheuten door haar vagina gaan: ze kwam klaar! Zelf spoot ik mijn zaad met kracht tegen haar uitzettende baarmoeder en zij schreeuwde het haast uit toen zij dat voelde. Haar kut werd nauwer en nauwer, zoog mijn zaad gulzig naar binnen en belette me haast iedere beweging. “0, jongen, wat neuk je me lekker,” zei ze ademloos en haar kut schokte nog een keer of wat.

Ik hield mijn lul in haar pruim en streelde de billen en schaamlippen nog wat. Eindelijk kreeg ik een slappe en floepte mijn pik met veel witte klodders uit haar lekkere ding. “Betty; wat was dat lekker,” zei ik hijgend en keek toe hoe zij haar slip tot een propje maakt een als een tampon in haar kut schoof. “Misschien mag je later nog wel eens,” zei ze zacht. “Och, dit was maar een vluggertje. Kom maar eens bij me thuis.”

“Graag,” zei ik en stopte mijn pik terug in mijn onderbroek. Zou niemand van de meisjes iets hebben gemerkt? Ik bedacht dat ik nu nog niet wist of Betty inderdaad een moedervlek tussen haar dijen had.

Hagar DeLieverd

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *