Contact

()

Via een site op internet was ik in contact gekomen met een jongen, hij had mij verteld dat hij graag seks met een iets oudere man wilde. Langzaam was ik er achter gekomen dat hij zich graag in vrouwenkleding hulde, ik vroeg hem om een foto. Het duurde lang voor hij eindelijk een foto stuurde, eerst een foto van zichzelf.

Een paar dagen later kreeg ik een aantal foto’s van hem, zoals hij is en ook een aantal gekleed als vrouw. Sommige waren niet zo leuk maar er zaten er een paar bij waar hij zich helemaal als vrouw had gekleed. Een pruik wat make-up wat ervoor zorgde dat hij een echte vrouw leek. Wij hadden al over zijn vriendin gesproken, hij dacht dat zijn vriendin het niet zo nauw nam met de relatie. Na wat vragen vertelde hij dat zij regelmatig uit ging zonder hem en altijd heel sexy gekleed was. Hij had haar een keer gevraagd of zij misschien zin had in een trio, hij vertelde mij dat zij degene die mee mocht doen, zelf wilde uitzoeken.

Ik vond het jammer dat zij niet met mij een trio wilde, toch had ik een idee hoe ik haar misschien erbij zou kunnen betrekken. Maar dat was alleen een idee, ik moest eerst hem zover krijgen dat wij samen iets zouden doen. Helaas gaf hij niet echt aan om het te doen, ik begon langzaam te geloven dat hij alles verzon en het wel leuk vond om mij aan het lijntje te houden. Ik ging wat minder erop in, hij bleef wel iedere keer een berichtje of mailtje sturen.

Na een poosje stelde ik aan hem voor om het nu in daden om te zetten. Het duurde een paar dagen voor ik weer wat terug kreeg, hij vroeg mij hoe ik dat zag zitten. Ik vertelde hem dat ik het graag bij hem in huis wilde doen, maar als hij dat niet zag zitten dat hij ook als vrouw naar een afgesproken plaats kon komen. Ik kreeg een mail terug waarin hij schreef dat hij het liever in huis deed, maar niet wist hoe hij dat moest regelen omdat zijn vriendin vaak thuis was. Ik schreef terug dat hij daar maar eens goed naar moest kijken, ik wilde nu na al die tijd graag meer dan alleen ‘droogneuken’. In de volgende mail vroeg hij hoe ik het zag om ergens buiten te ontmoeten. Ik vertelde hem dat ik ergens op hem zou wachten, hij mocht de locatie uitzoeken. Daar moest hij als vrouw naar mij toe komen, gekleed in een rok, een panty of jarretel, een rok of jurk en pumps met hoge hak. Hij moest zich als een echte vrouw gedragen dan zou niemand het zien dat hij een man was. Het duurde even voor ik een mail terug kreeg, hij schreef daarin dat hij ging kijken hoe hij het kon regelen.

Twee weken geleden kreeg ik weer een mailtje van hem, het was bijna een week stil geweest. Ik had het vermoeden dat hij geschrokken was en nu gestopt was met mailen. Ik was verbaasd dat ik een mail van hem kreeg, ik opende de mail en zag dat hij weer een foto mee had gestuurd. In de mail vroeg hij of hij zo gekleed moest komen, hij schreef dat hij een plek gevonden had waar weinig mensen kwamen en waar hij zich wel als vrouw durfde te tonen aan mij. Ik schreef terug dat hij zo een mooie vrouw was en dat ik hem graag op die manier wilde zien. Hij had de plaats er niet bij gezegd, ik vroeg wanneer wij elkaar gingen treffen en waar. De volgende dag kreeg ik een mail waarin hij vertelde waar het was en wanneer hij kon. Hij verontschuldigde zich dat hij niet eerder kon, hij hoopte dat ik er zou zijn omdat hij erg veel zin had.

Na alles gelezen te hebben opende ik Google Maps om te kijken waar de plek was. Na even zoeken vond ik het, het zag er goed en redelijk bedekt met bomen, struiken en begroeiing, uit. Ik schreef dat ik er zou zijn op het afgesproken tijdstip, ik vroeg nog even van welke kant hij kwam omdat er twee plaatsten zijn waar je kunt parkeren. Twee tellen later kreeg ik een mail van hem waarin hij schreef aan welke kant hij zou zijn. Ik vertelde hem dat ik daar op hem zou wachten, de spanning begon nu ook bij mij op te lopen. Al jaren fantaseerde ik over vrouwenkleding, al vaak had ik mezelf erin gekleed. Nu was er een kans dat ik een man als ‘crossdresser’ bij mij zou hebben, ik hoop wel dat hij een beetje man blijft en ook mij lekker bruut zal nemen. Het duurt helaas nog twee weken voor het zover is, ik kan nog het een en ander bedenken hoe ik hem tegemoet zal treden.

Er speelt in mijn gedachten de manier van dominant, maar het kan ook gewoon liefdevol zijn. Als ik daar ben en hem zie komen dan weet ik hoe ik het zal doen, nu nog een poosje dromen erover. Vrijdagmorgen, de dag dat ik met hem de afspraak heb. Gisteren heb ik nog een mail gekregen waarin hij vroeg of alles nog doorgaat, snel stuurde ik een mail terug dat ik al bijna onderweg was. Ruim voor de tijd stap ik in de auto, het is voor mij bijna een uur rijden en ik wil niet te laat zijn. Na een uurtje parkeer ik mijn auto op de afgesproken plaats, het is er stil. Ik stap uit en open mijn broek bij een boom om even de druk in mijn blaas te verminderen. Daarna loop ik een stukje weg en bekijk alles, je kunt er gemakkelijk wandelen er zijn ook paadjes die bijna niet te zien zijn. Glimlachend heb ik het idee dat er hier vaak geheime afspraken plaatsvinden, langzaam loop ik terug naar de auto. Over een minuut of vijf zal hij moeten komen, ik heb mezelf voor genomen om vijftien minuten te wachten. Als hij dan niet is gekomen vertrek ik en zal nooit meer reageren op zijn mails.

Ik sta tussen de struiken en kijk naar de kleine parkeerplaats, ineens hoor ik een auto aan komen. Erin zie ik een vrouw zitten, de auto stopt naast die van mij. Ik loop tussen de struiken vandaan, de deur van de auto gaat open. De vrouw zoals ik op de foto heb gezien stapt uit, ik loop naar hem toe. Hij kijkt mij zenuwachtig aan, ik trek hem naar mij toe en druk mijn lippen op die van hem. Al snel zijn wij verwikkeld in een zalige lange tongzoen, mijn handen strelen zijn billen. Ik voel dat hij een harde begint te krijgen, genietend til ik zijn rok iets op en laat mijn hand eronder glijden. Mijn vingers strelen de panty die zijn trillende billen omspant, ik laat zijn lippen los en kijk hem aan. In zijn ogen is nog steeds de zenuwachtigheid te lezen, mijn hand haal ik onder zijn rok vandaan en pak zijn hand.

“Kom schatje wij gaan een stukje wandelen, hoe is het?”

“Ik ben heel zenuwachtig, bang dat ik een bekende tegen kom.”

“Denk je dat die jou zal herkennen?”

“Je weet maar nooit, ik ben er wel bang voor.”

“Kom laten we een stukje lopen, ik heb zin in jou, je ziet er geweldig uit. Ik denk niet dat iemand jou zal herkennen, en zowel wat maakt het uit? Jij wilde een vrouw zijn en nu ben je dat, dus kom er dan ook gewoon voor uit.”

Wij lopen het paadje op waar ik al ben geweest, een stukje verder gaan wij een smal pad in en komen uit op een kleine open plek. Ik draai mij naar hem toe en geef hem weer een lange zoen. Mijn hand is onder zijn rok geschoven, ik voel zijn staal harde paal. Trillende ligt zijn pik in mijn hand, zachtjes knijp ik erin, hij laat een gedimde kreun horen. Mijn vingers worden nat van zijn vocht, langzaam schuif ik mijn hand omhoog en laat hem achter de pantyrand weer naar beneden glijden. Als ik zijn harde pik in mijn hand pak en er langs streel, kijkt hij mij strak aan. “O! Shit ik kom zo klaar, dit is geweldig. Mm… ik ga spuiten als je niet stopt.”

Ik haal mijn hand weg en geef hem weer een zoen, mijn beide handen schuif ik aan de achterkant tussen de panty. Ik streel zijn billen en trek ze uit elkaar, een vinger glijdt door zijn bilnaad. Zachtjes druk ik hem in zijn sterretje, weer komt er een diepe kreun uit zijn mond. Eindelijk voel ik zijn handen over mijn lichaam glijden, hij maakt mijn broek los en laat zijn hand erin glijden. Zijn lippen laten mij los, hij kijkt mij met een opgewonden blik aan. Ik heb het idee dat hij zijn zenuwachtigheid kwijt is, hij schuift mijn broek en boxer naar beneden en laat zich zakken. Heel even gebeurt er niets dan voel ik zijn warme lippen zich rond mijn pik sluiten. Met veel moeite kan ik mezelf in houden, zijn tong streelt mijn eikel en zijn vingers kneden mijn ballen. Ik druk mijn pik helemaal in zijn keel, hij wil zich wegtrekken maar dat lukt niet omdat ik zijn hoofd vast heb.

Langzaam begin ik hem in zijn mond te neuken, dan trek ik mijn pik uit zijn mond. Hij kijkt mij aan, ik trek hem omhoog en zeg dat ik hem ga neuken. Hij draait zich om en gaat voorover voor mij staan, zijn rok gooi ik over zijn rug. De panty zit danig in de weg, met mijn nagels trek ik de panty kapot. Ik hoor hem klagen maar trek mij er niets van aan, zijn billen pak ik beet en trek ze uit elkaar. Ik laat een beetje spuug in zijn bilnaad lopen en stop dan mijn harde paal tegen zijn sterretje aan. Zonder al teveel moeite glijdt mijn pik in zijn kutje, ik kan mezelf niet inhouden en begin hem wild te neuken. Mijn hand pakt zijn harde pik, ik trek hem met dezelfde snelheid waar ik hem mee neem, af. Ik hoor hem grommen en zeggen dat hij gaat spuiten. Even later stroomt zijn zaad over mijn hand, door het samentrekken van zijn billen kom ik ook tot een heerlijk orgasme. Schokkend spuit ik mijn zaad in zijn mannenkut, hij kreunt bij iedere schok. Ik haal mijn verslappende pik uit zijn kutje, het zaad komt gelijk mee en loopt langs zijn benen en blijft hangen in de panty. Uit mijn zak pak ik een paar papieren zakdoekjes en maak mijn pik schoon en haal het laatste zaad van zijn kontje.

Even later zijn wij terug bij de auto’s, hij pakt uit de kofferbak een tas en zegt dat hij zich weer als man kleedt voor hij naar huis gaat. Ik kijk naar hem, hij trekt langzaam zijn vrouwenkleren uit. Ik voel mijn opwinding weer groeien, hij bukt zich vlak voor mij. Mijn broek heb ik open gemaakt, mijn pik is alweer hard geworden. Snel doe ik een stap naar voren en druk mijn pik weer in zijn kontje. Hij schrikt hiervan en wil weg lopen, hij kan geen stap weg omdat ik hem beet houd. Met rustige stoten neuk ik hem weer, hij kreunt dat er zo iemand kan komen. Ik zeg dat hij dan moet zorgen dat ik snel klaar kom. Genietend blijf ik hem neuken, hij streelt mijn ballen en knijpt heerlijk met zijn kontje in mijn kloppende pik. Het duurt niet zo lang voor ik voel dat ik ga komen, kreunend zeg ik dat ik hem weer ga vol spuiten. Ik hoor hem zeggen dat ik hem dan zal moeten pijpen en zijn zaad moet slikken.

Deze woorden zijn genoeg voor mij om weer tot een zalig orgasme te komen, schokkend stroomt mijn tweede lading in zijn mannenkut. Hij doet een stap naar voren zodat mijn pik uit zijn kut glijdt, dan draait hij zich om en drukt mij naar beneden. Zijn pik staat hard naar voren, als ik mijn mond open schuift hij zijn paal in mijn keel. Met stevige stoten neukt hij mij in mijn keel, soms gaat het zover dat ik denk dat ik zal stikken. Zijn handen houden mijn hoofd vast, ik hoor hem grommen en dan kreunt hij harder en spuit zijn lading diep in mijn keel. Ik slik zoveel mogelijk van zijn warme en heerlijke zaad. Toch kan ik niet voorkomen dat er wat straaltjes langs mijn mond terug naar buiten lopen. Ik sta op en geef hem een lange tongzoen, dan pakt hij zijn kleding en trekt de mannenkleding aan en stopt de vrouwenkleding in de tas. Even later staan wij tegenover elkaar, ik kijk hem aan en streel even langs zijn wang.

“Dit was geweldig, ik hoop dat het jou ook bevallen is. Als dat zo is dan hoop ik dat wij snel weer gaan afspreken, misschien zoals jij al eens hebt gezegd, bij jou thuis. En wie weet wat er allemaal kan gebeuren daar.” “Wij gaan zeker snel weer afspreken, ik heb ervan genoten en wil meer. De volgende keer is bij mij thuis. Inderdaad zien wij dan wel wat er gebeurt.” Even later rijden wij achter elkaar weg, op de weg gaan wij ieder onze kant met ieder zijn eigen gedachten. Ik kan niet wachten op de volgende ontmoeting, ik heb al veel gedaan maar dit is wel heel zalig.

Ronald.

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *