Vliegende avonturen!

()

Ik sta in de rij om mijn bagage af te geven, op het vliegveld van Mumbai, India. Het is best druk. Met mij willen vele mensen mee in hetzelfde toestel. Voor mij zie ik geen leuke mensen in de rij. Achter mij ook niet. Ik hoop dat er een lekkere chick naast mij komt te zitten, zodat ik afleiding heb tijdens de vlucht. Het schiet niet erg op in de rij, maar eindelijk is het zover. Ik had online ingecheckt, dus het is slechts het afgeven

van mijn rugzak en het wachten op mijn boarding pass. Af en toe kijk ik achterom, nog zonder resultaat. Op het laatste ogenblik, net nadat ik mijn stempel in mijn paspoort heb gekregen, kijk ik nog een keer achterom en ik zie een paar leuke meiden achteraan de rij aansluiten. Na diverse controles ben ik eindelijk in de duty free area.

Even lekker aan een bar hangen en nog wat eten voor vertrek. Beide meisjes komen langs de plek lopen waar ik zit! Ik probeer op alle mogelijke manieren aandacht van het tweetal te krijgen, hoesten, hardop lachen, zwaaien, maar het lukt niet. Kan wel op mijn kop gaan staan, dan heb ik misschien wél hun aandacht. Uiteindelijk lukt het mij, ik krijg een knipoog van het donkere meisje van het tweetal. Hm… Verrukkelijke meid. Ik zucht van al mijn inspanningen. Druk kletsend lopen ze verder.

De ene, is een blondje met krullend haar. De andere, die van het knipoogje, het donkere type dus, is duidelijk afkomstig uit Zuidoost-Azië, donker haar, heerlijk getinte huid, mooie borsten, handvol. Beide meisjes zijn begin twintig, hooguit 25 schat ik in. Onwillekeurig lik ik aan mijn lippen. Het is nu twee uur in de nacht en het instappen is begonnen. Het vliegtuig vertrekt over een half uur. De beide meisjes ben ik in het gedrang kwijtgeraakt.

Ik heb een stoel aan het gangpad gereserveerd. Ik stop mijn handbagage bovenin en ga zitten Naast mij zijn nog twee plaatsen vrij. Het toestel wordt voller en voller. Dan komen de beide meisjes bij mij, of ik maar even op wil staan. De beide plaatsen naast mij zijn voor hen! Nou dat doe ik maar al te graag. Ik help ze met hun handbagage bovenin te stoppen, stop er natuurlijk te veel in. “Nee, die tas wil ik bij me houden”. Oké, tas er weer uit. Beide meisjes gaan zitten, ik krijg wéér een knipoog van die donkere, die naast mij komt zitten. Ik houd er wel van als meisjes initiatief tonen. Lekker pittig. Ze ratelen en ratelen maar door, er komt geen einde aan lijkt het wel. Bij het opstijgen zijn ze beiden even stil, heerlijk moment. Zodra we op paar kilometer hoogte zijn, beginnen ze weer.

“Sorry hoor dat we zoveel kletsen, we hebben elkaar al zo lang niet meer gezien” zegt het donkere type, terwijl ze mij met haar donkere knikkers diep in mijn ogen aankijkt. Oei! Dat komt binnen zeg. Wat een leukerd! Het is een nachtvlucht, dus al spoedig gaat de meeste verlichting in het toestel uit en wordt het bij de beide meisjes ook stiller. Ik buig wat voorover en zie dat het blondje haar ogen al dicht heeft gedaan. Ik kijk nog wat ongeïnteresseerd naar een film die ik opgezet heb. Ik ben nog klaarwakker.

Dan voel ik plotseling een hand op mijn bovenbeen. En die hand schuift langzaam verder, op zoek naar mijn Johnny. Ik kijk haar aan in het schemerdonker, en zie een big smile op haar gezicht. Zo, nog meer initiatief! Heerlijk geil gevoel komt over me. Mijn geval krijgt het moeilijk in mijn broek, en de spanning neemt nog verder toe. Ze grijpt mij nu vol in mijn kruis, een kreun kan ik niet onderdrukken, zo’n fijn gevoel en beiden schrikken we van het geluid dat ik maak. Het meisje gaat voor de ritssluiting van mijn broek en opent die. Ik til even mijn billen op zodat zij er beter bij kan en ik de kans krijg om mijn Johnny recht te leggen. Wat een heerlijkheid, zo’n mooie vrouw die voor mijn pik gaat!

Haar hand glijdt mijn onderbroekje in, haar vingers zijn nog wat koud, voel ik, maar dat maakt mij in dit stadium al niet meer uit. Ze haalt hem tevoorschijn en begint aan mijn geslacht te trekken, ondertussen haar mond aan mij aanbiedend om haar te zoenen. Ik geniet van ons tongzoenen, haar sjorrende bewegingen aan mijn pik, al is deze positie niet ideaal. Al snel begin ik te hijgen, het is zó geil.

Een dame aan de andere kant van het middenpad kijkt even op naar ons en sluit vervolgens gelukkig haar ogen weer. Ik fluister het donkere meisje in haar oor dat ze met mij mee moet gaan naar het toilet achter in het toestel. Zij knikt en staat al op. Ik moet mijn broek vast houden, anders glijdt hij zo van mijn kont af.

Ik laat haar eerst het toilet binnengaan, ik kijk nog even achterom en zie dat de meeste mensen nu liggen te slapen of ze kijken op hun schermpje. Zij hebben geen interesse wat er verder om hen heen gebeurt. Ik doe achter mij de deur op slot. Het schatje draait zich om en we beginnen heftig te tongen. Heerlijk! Ik begin haar kleding uit te trekken, zij doet hetzelfde bij mij.

Ze heeft mijn pik alweer te pakken, deze meid is niet te stoppen! “Ik wil nog niet klaarkomen, dus ga jij op het toiletdeksel zitten, zal ik jou eens even lekker beffen”, vertel ik haar. Voor zover ze kan in zo’n smal toilet spreidt ze haar benen en kijkt mij aan. Wat een heerlijke geile, kale, pruim heeft ze! Lipjes staan al uitnodigend voor mij open. Ik steek mijn tong uit en begin de buitenkant van die lipjes te likken. Ik voel haar van geilheid beven, heerlijk! Ze kreunt, terwijl ik haar een plezierbeurt geef met mijn tong en steeds feller met mijn tong tekeer ga. Zij kreunt nu aanhoudend. Ik voel dat zij gaat komen. Ze duwt haar heupen omhoog om nog zoveel mogelijk tong van mij te voelen, sidderend en schokkend komt zij klaar, en ze blijft maar klaarkomen. Het schokken houdt nog even aan en dan is het eindelijk voorbij. Ze zakt met een zucht met haar billen terug op het toilet.

Ze staat op, draait zich om, zet haar handen op het toilet en spreidt zo weer haar benen. Ik begrijp haar meteen, zo heb ik de kans om haar achterlangs te pakken. Ik pak mijn leuter vast, schuif de voorhuid naar achteren zodat mijn eikel helemaal bloot komt, druk mijn heupen naar voren en schuif hem in een keer in de volle lengte in haar drijfnatte kutje. We kreunen allebei door het geile gevoel dat over ons heen komt. Oh! Dat gaat niet lang duren, bedenk ik mij, zo strak is dit jonge kutje. Het voelt zo geil dat ik mij moet beheersen om niet te snel klaar te komen. Ik wil nog meer genieten. Zij draait haar kutje om mijn pik, terwijl ik hem heen en weer in en uit haar haal. Heerlijk gevoel is dit. Het jeukt. Ik kan niet anders doen dan doorgaan op deze geile meid en ik probeer het zo lang mogelijk uit te stellen door haar af en toe wat minder snel te nemen.

En dan komt het moment, ik wil nu zelf ook klaarkomen. Ik pak haar dijen vast en trek haar telkens als ik haar penetreer naar me toe, geeft extra geil gevoel aan mijn pik. Ik duw hem zover mogelijk bij haar naar binnen, mijn ballen kletsen telkens tegen haar billen aan. Zonder het verder uit te stellen trek ik haar nog één keer naar mij toe en explodeer hijgend in haar. Het meisje staat recht en met haar slipje veegt ze zoveel mogelijk van mijn geil uit haar kutje, waarna ze het onderbroekje door het toilet spoelt.

We trekken onze kleding weer aan en doen de deur van het slot om naar onze plaatsen terug te keren. Zij gaat als eerste naar buiten toe, ik volg. Maar, tot mijn verbazing, daar staat die dame die daarstraks van haar stoel even naar ons keek, toen er aan mijn pik gesjord werd. Ze duwt mij terug naar binnen en dit keer sluit zij de deur van het toilet. “Ik wil dat jij mij suf neukt”, zegt de dame, “ik wil jouw stijve in mij voelen, het is al te lang geleden dat ik echt genomen werd”.

Ik ben even perplex, maar tijd om te herstellen heb ik niet, want ze trekt mijn broek samen met mijn onderbroek al naar beneden, knielt voor mij, likt mijn ballen in langzame streken. Zij hapt mijn pik in haar mond, zover zij kan. Zij doet dat zo goed dat hij binnen een paar minuten weer heerlijk stijf staat. De dame trekt haar broek omlaag en gaat voor mij gebukt staan. Ze pakt tussen haar benen door mijn lul vast en leidt hem bij haar naar binnen. Ik begin in een redelijk tempo, maar dat is niet naar de zin van deze dame. “Graag harder en dieper, hier voel ik nauwelijks wat van”, geeft zij aan. Ik verhoog het tempo, pak haar stevig vast en pomp mijn geval in een hoger tempo in en uit haar. Hijgend geeft ze aan nog steeds harder genomen te willen worden. “Oké, dan kun je dat krijgen”, vertel ik haar en nu is het hek van de dam, ik zal haar uitwonen en wel zodanig dat ze wijdbeens het toestel zal moeten verlaten.

Ik ben op ramkoers nu, mijn pik glijdt voortdurend in en uit haar. Ze houdt zich vast met één hand en met haar andere hand vingert zij zichzelf naar een hoogtepunt, terwijl ik door blijf gaan met mijn keiharde paalwerk. Haar vrije hand gaat naar mijn ballen die ze beetpakt en stevig kneedt. Dit is zo’n fijn gevoel dat het bij mij gaat jeuken en ik voel dat het mijn geil naar buiten wil komen. Ik blijf haar in hetzelfde tempo neuken. Zij voelt dat ik ga spuiten, laat mijn pik uit haar glijden, draait zich om en pijpt mij tot ik mijn geil hijgend in haar mond spuit. Het is natuurlijk niet zoveel meer dan bij het jonge ding, maar toch.

Ze kijkt mij verrukt aan en bedankt mij. Ik trek mijn kleren aan en laat haar in het toilet achter. Ik ga terug naar mijn plaats en ik zie dat de donkere knapperd nog wakker is. “Was het lekker?” vraagt ze mij. “Ik heb er een rauwe pik aan overgehouden”, zeg ik. “Als we aankomen op Schiphol, mag je mij nog een keer een beurt geven, ik vond het zalig” antwoordt ze. “Eerst, maar eens flink wat eiwitten eten”, geef ik aan. Ze trekt mijn hoofd naar zich toe en we tongzoenen nog wat. Heerlijk.

Naast ons gaat een vrouw zitten, het is de vrouw die zo hard genomen wilde worden. Ik zie dat zij naar mij knipoogt. Dan val ik in slaap.

John Smith

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *