Lekkere schat

()

Het zoveelste dansnummer wordt ingezet en ik leun een tikkeltje verveeld tegen het aanrecht in de keuken. Met mijn hand ondersteun ik mijn derde glas wijn. Het huis is vol met mensen, ze zijn hier allemaal voor hem. Hij heeft zijn zoveelste promotie gemaakt en binnen enkele seconden zal de ruimte gevuld zijn met zijn stemgeluid terwijl hij zijn collega’s toespreekt.

Ik ben trots op hem, maar deze avonden zijn niet mijn favoriet. Eigenlijk vind ik ze oersaai. Met een trotse lach op zijn gezicht komt hij de keuken in gelopen. In zijn ene hand een drankje en in de andere een microfoon. Mijn ietwat verveelde blik blijft niet onopgemerkt. “Wat zie je er lekker uit vanavond,” Zijn lach is ondeugend en in zijn ogen schitteren pretlichtjes. Ik lach en bijt op mijn onderlip. Eindelijk wat spanning. “Zullen we er even tussenuit piepen voor ik zo mijn zegje ga doen?” Stelt hij voor. Hij zet zijn wijnglas weg en steekt zijn hand naar me uit. Van onder zijn wimpers kijkt hij me aan op een manier die me instant week maakt. Zonder aarzeling leg ik mijn hand in die van hem. Ik zet mijn glas wijn op het aanrecht en laat me meenemen. De trap op, naar onze slaapkamer, waar ik me achterover laat vallen op bed. Een kleine opgewonden grom rolt over zijn lippen en hij gooit de microfoon ergens naast me neer.

“Doe je benen iets verder uit elkaar,” zegt hij. De toon van zijn stem laat mijn verlangens door mijn lijf razen en ik doe direct wat hij van me vraagt. Hij pakt mijn rechterenkel vast en begint er zacht kusjes op te geven. Heel langzaam werkt hij verder in de richting van mijn knie terwijl hij over het bed kruipt. Bij mijn knie aangekomen, gooit hij mijn been over zijn schouder en kijkt me hongerig aan. “Fuck…,” zucht ik en ik kijk toe hoe hij zijn vingers onder mijn rokje laat verdwijnen. Ze drukken tegen de stof van m’n ondergoed en in no time trekken ze die aan de kant. “Ik heb al de hele avond zo’n zin om je keihard klaar te likken.”

Zijn ogen kijken me strak aan. Ik zucht opgewonden en laat mijn hoofd achterover vallen. Zijn vingertoppen begraven zich in mijn bovenbenen en ik voel zijn warme adem langs mijn clit. Mijn ademhaling schiet omhoog en al het vocht lijkt uit mijn mond te zijn verdwenen. Dan voel ik het. Dat zalige gevoel van die eerste aanraking. Zijn tong die warm en stevig door mijn nattigheid glijdt. Met mijn hand grijp ik naar zijn haren en druk hem nog dichter tegen mijn lijf aan terwijl er zachte kreunende geluiden uit mijn keel rollen. “Hm…, wat ben je toch lekker,” mompelt hij terwijl hij op een van m’n schaamlippen zuigt. De goddelijkheid, ik weet niet waar ik het moet zoeken. Dan gaat hij ervoor. Hij maakt zijn tong stevig en plat, zodat die ieder plekje kan vinden, en likt vol overgave. Mijn ademhaling schiet alle kanten op en sporadisch glijdt zijn tong gekmakend naar binnen. Tussen mijn billen voel ik druppels vocht vallen. Hij smakt en vloekt grommend wat woorden terwijl zijn neus tegen mijn clit kietelt. “Jezus wat lekker,” jammer ik ergens tussen het gek worden door.

Zonder aarzeling verplaatst hij zijn tong naar achteren en draait met zijn puntje kleine rondjes rond m’n achterste. Hij zoent m’n billen, bijt zachtjes en duikt dan weer tussen m’n schaamlippen. “Je likt zo goed!”, grom ik terwijl mijn vingers zich steviger in zijn bos haar wikkelen. Eerder dan verwacht, gebeurt het. Hij vindt mijn clit en laat het gevoelige stukje niet meer los. Hij heeft zijn hele mond eromheen gevormd en zoent ermee alsof het de liefde van z’n leven is. “Shit, Max, ik hou het niet meer!”, kreun ik. Mijn benen beginnen te wiebelen, mijn lichaam wordt overspoeld door hitte en ik voel me bijna verlamd. Alsof alle controle mijn lichaam verlaat. Ik adem snel en kreun steeds luider zonder enige moeite. Het neemt me over.

Pas wanneer mijn lichaam hevig begint te schokken, stopt hij. Met een trotse blik kijkt hij me aan. Hij schuift mijn lingerie weer op z’n plek en laat mijn been van zijn schouder vallen. Voordat hij van het bed gaat, buigt hij zich verder in mijn richting en plant een kus op mijn voorhoofd. “Ik kijk er nu al naar uit om later vanavond in je te zijn,” fluistert hij. Zijn woorden zorgen voor nog een hevige naschok en ik kijk hem ondeugend aan. “Maar eerst moet ik nog iets anders doen,” zegt hij terwijl hij de microfoon van het bed pakt en zijn gezicht schoonveegt.

Even blijf ik rustig ademhalen terwijl hij naar beneden verdwijnt. Zodra hij door de deur komt, hoor ik zijn collega’s klappen. Ik kan het niet maken om dit moment te missen. Wankel richt ik mezelf van het bed en zodra ik mijn evenwicht heb gevonden ga ik de trap af. Daar staat hij, de liefde van mijn leven, met alle ogen op hem gericht. Hij tikt een paar keer op de microfoon om te testen of hij aanstaat. Een paar collega’s beginnen te lachen. “Hij staat aan hoor Max! Hij is nooit uit geweest.”

Max lacht en geeft me een knipoog. Dan schiet het besef door me heen. Hij is nooit uit geweest. Ik voel dat mijn gezicht rood wordt onder de stralende blikken van zijn collega’s. Fuck it, denkt mijn meest ondeugende kant. Ik pak een glas wijn van één van de mannen aan, richt hem omhoog en roep naar Max: “Het was lekker schat!”

Mia Beeck

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *