Hij is van mij

()

“Ik wil iets nieuws proberen,” zegt hij. Hij heeft een geheimzinnige blik in zijn ogen. Eentje die ik nog niet eerder gezien heb. Zijn fonkelende kijkers maken me nieuwsgierig. “Wat ben je van plan?”, vraag ik terwijl ik mijn vingers over zijn bovenbeen laat glijden. Het is zaterdagavond en we zitten samen op de bank. Gisteren hebben we de stad onveilig gemaakt en vanavond zouden we weer eens samen thuis zijn. Geen vrienden, geen feestjes, gewoon wij twee. “Wat als we de rollen eens omdraaien?”, begint hij. “Dat jij een keer de baas bent.”

Ik luister aandachtig naar mijn droomvent. De man die me nu al een half jaar keer op keer weer gek weet te maken. De man over wie ik grappend zeg dat hij eigenhandig de orgasmekloof kan dichten. De man die me stevig vastpakt, op mijn kont slaat en me soms zelfs vastbindt. De man die ik in mijn geilste buien Daddy noem, vraagt of ik een keer de baas wil zijn. “Hoe zie je dat dan voor je?”, vraag ik nieuwsgierig. “Ik wil dat je me gebruikt als seksspeeltje. Je mag me vastbinden en alles met me doen.” De blik in zijn ogen wordt steeds hongeriger. Het is duidelijk dat hij hier al langer over zit te fantaseren want hij weet precies wat hij wil. “Ik wil dat je me plaagt tot ik niet meer kan, me zoent en likt op alle plekjes van m’n lichaam tot ik smeek om meer en als ik dan bijna op knappen sta, dan wil ik dat je me neukt.”

Niet dat ik dat niet geil vind, maar toch schrik ik even van wat hij van me vraagt. Ik heb zoiets nog nooit eerder gedaan, maar met hem wil ik het wel een keer proberen. Ik laat merken dat ik wel in ben voor wat nieuws en zwiep mijn lange been over de zijne heen, zodat ik met mijn gezicht naar hem toe op zijn schoot kom te zitten. Met mijn hand in zijn haar trek ik zijn hoofd iets naar achter. Hij kijkt me met grote ogen aan, en laat het over zich heen komen. Ik blijf hem aankijken terwijl ik mijn gezicht naar het zijne breng en laat heel langzaam mijn tong over zijn lippen glijden. Ik merk dat deze machtspositie mij wel bevalt en probeer te bedenken wat ik allemaal met hem kan doen.

Weer breng ik mijn gezicht naar hem toe en zoen hem. Mijn tong laat ik wild door zijn mond gaan om te benadrukken dat dit niet het begin is van een zachte vrijpartij, maar van een hitsig potje neuken zoals we het nog nooit eerder gedaan hebben. Ik ruk mijn mond van de zijne en beveel hem zich uit te kleden. Ik sta op om toe te kijken hoe hij de knoopjes van zijn shirt één voor één losmaakt. Als zijn overhemd op de grond ligt, kijkt hij me vragend aan. “Ga door”, zeg ik streng. Hij maakt langzaam zijn riem los en trekt zijn broek naar beneden. Door zijn boxer kan ik zien dat zijn pik al aardig hard is. Blijkbaar ben ik hier beter in dan ik zelf had verwacht. Als zijn handen naar zijn boxer gaan, houd ik hem tegen. “Ho, ho tijger,” zeg ik. “Nog even wachten.” Op mijn aanwijzing gaat hij languit op bed liggen. “Je mag me niet aanraken”, zeg ik. “Je houdt je handen bij je tot ik je vraag aan me te zitten.”

Hij knikt en wacht af om te zien wat ik nog meer ga doen. Ik laat hem toekijken terwijl ik me ontdoe van mijn kleding. Het ene na het andere kledingstuk laat ik op de grond vallen tot ik helemaal niks meer aan heb. Mijn naakte lijf positioneer ik op zijn borst. Mijn vulva dicht bij zijn mond, maar nét niet dichtbij genoeg voor hem om erbij te kunnen. Gretig steekt hij zijn tong uit, terwijl ik op hem neerkijk. Ik steek twee vingers in mijn mond, en breng mijn hand tussen mijn benen. Vlak voor zijn ogen laat ik mijn natte vingers over mijn clit gaan. Deze rol windt me op. Normaal ben ik zijn kleine meisje, maar vandaag is hij van mij. Ik heb de touwtjes in handen, en ik vind het heerlijk. Ik laat hem toekijken terwijl ik met mezelf speel. Hij kijkt hongerig uit zijn grote blauwe ogen, maar ik ben nog niet van plan hem zijn zin te geven.

Door de spanning is mijn lijf al heerlijk gevoelig. Ik merk dat er niet veel voor nodig zal zijn om me naar een hoogtepunt te brengen, dus verlaag ik het tempo waarop ik met mijn vingers over mijn clit wrijf. Ik wil dit zo lang mogelijk rekken. Ik kijk naar beneden en weer zie ik hoe hij zijn tong uitsteekt. “Wil je me likken?”, vraag ik terwijl ik het antwoord al weet. Hij knikt gretig. “Dat mag niet”, zeg ik streng. “Nog niet.” Ik breng mijn hand naar zijn mond, die hij braaf opent. De vingers die net over mijn clit dansten, laat ik door hem aflikken. Hij tilt zijn hoofd iets op, om er beter bij te kunnen en zuigt dan aan mijn vingers. Hij laat ze helemaal in zijn mond verdwijnen en likt ze schoon. “Goed zo”, zeg ik als ik mijn hand weer terugtrek.

Ik leun naar voren en plaats mijn handpalmen aan weerszijden van zijn hoofd. Mijn borsten bungelen vlak boven zijn gezicht en ik zie de twijfel in zijn ogen. “Doe maar”, zeg ik bemoedigend. “Lik mijn tepels maar, je weet hoe ik het lekker vind.” Ik merk dat hij zijn best moet doen om zich in te houden, maar het lukt hem om mee te blijven spelen. Als ik het topje van zijn tong tegen mijn tepel aan voel komen, gaat er een rilling door mijn lijf. Ik ben ondertussen zó geil dat mijn hele lichaam gevoelig lijkt te zijn. Langzaam laat hij zijn tong rondjes draaien om mijn tepel. Ik geniet van de sensuele aanrakingen en kreun zacht. Zijn ogen beginnen te twinkelen als hij door heeft wat voor effect hij op me heeft. Met beleid gaat hij verder tot ik het bijna niet meer uithoud.

Op handen en knieën loop ik een paar stapjes naar achteren tot mijn gezicht uitkomt ter hoogte van zijn geslacht. Hij is niet het type man die te pas en te onpas met een stijve rondloopt. Meestal is er wel wat meer voor nodig dan een paar stoute woorden en een geile zoen om hem stijf te krijgen, maar nu staat zijn piemel in de stijgbeugels. Met de vingers van mijn rechterhand omsluit ik zijn harde penis. Ik kijk hem aan en laat héél langzaam mijn hand op en neergaan. Smekend kijkt hij me aan. Ik weet dat hij meer wil. Meer dan alleen een hand om zijn pik, maar dat krijgt hij nog niet. Ik maak langzame bewegingen met mijn hand en zie hoe hij steeds geiler wordt. Terwijl ik hem aankijk, spuug ik op de top van zijn pik en ik verdeel het met mijn hand. In slow motion breng ik mijn mond naar zijn lul en lik plagend het topje. Hij kreunt al bij de kleinste aanraking, wat mij alleen maar meer opwindt. Heel voorzichtig begin ik zijn ballen te likken. Zijn stijve lul houd ik stevig vast en maak minimale bewegingen met mijn hand. Ik hoor zijn adem zwaarder worden, maar besluit pas te stoppen als ik hem weer hoor kreunen.

“Lekker hè?”, zeg ik terwijl ik hem uitdagend aankijk. “Aha, ja,” antwoordt hij met hese stem. “Misschien krijg je zo nog meer”, antwoord ik. “Maar eerst ben ik weer aan de beurt.” Ik kruip weer langs zijn lichaam naar voren. Dit keer ga ik niet op zijn borst zitten, maar positioneer ik me recht boven zijn gezicht. Ik kijk naar beneden en zie zijn grote ogen naar me opkijken. “Doe maar, schat,” zeg ik. “Lik me tot ik kom.”

Hij twijfelt geen seconde en nog voor ik mijn zin af heb kunnen maken, voel ik zijn warme tong al tegen mijn lipjes aan. Ik zet mijn handen tegen de muur en hurk nog net wat lager zodat zijn tong bij elk plekje kan komen. Hij verwent eerst mijn vulva voor hij zijn aandacht naar de clit verplaatst. Ik kreun om aan te geven dat hij het goed doet en hij gaat gestaag door. Ik voel hoe zijn tong rondjes draait om mijn meest gevoelige plekje en geniet van de heerlijke opbouw. Tot ik ongeduldig word en besluit dat ik meer wil. “Ik wil komen”, hijg ik terwijl ik mijn handen stevig in de muur plant.

Ik neem het heft in eigen handen en begin mijn heupen te bewegen. Wilder dan ik van mezelf gewend ben, beweeg ik mijn kutje over zijn natte tong. Als ik naar beneden kijk, zie ik dat hij geniet van deze nieuwe kant van mij. De geile blik in zijn ogen motiveert mij om door te gaan. Zo snel als ik kan, laat ik me over zijn tong heen glijden tot ik voel hoe eerst de spieren in mijn benen en daarna die in mijn buik samenspannen. Het warme gevoel racet door me heen en ik kreun luid. Ik plof op zijn borst neer en adem diep uit. Heel even houd ik mijn ogen gesloten terwijl ik op adem kom. Jezus! Dit was intens. Ik open mijn ogen en zie dat hij me vragend aankijkt. Ik knik om aan te geven dat hij het goed gedaan heeft. Er verschijnt een tevreden glimlach op zijn gezicht.

“Jij wilt ook hè?”, vraag ik als ik weer op adem ben gekomen. “Aha”, zegt hij terwijl hij me met een scheve grijns aankijkt. “Jou zo zien komen heeft me verdomd geil gemaakt, schat.” Terwijl ik nog steeds op zijn borst zit, pak ik zijn hand vast. Ik breng zijn hand naar zijn lul en knik om aan te geven dat hij met zichzelf mag spelen terwijl hij nog even geniet van het uitzicht. Hij begint zich af te trekken met zijn blik strak op mij gericht. Mijn lichaam is ondertussen een beetje bijgekomen van mijn eerste orgasme, dus breng ik voorzichtig weer mijn vingers tussen mijn benen. Ik voel hoe zijn lichaam een beetje heen en weer gaat door de bewegingen die hij maakt met zijn arm. Uitdagend spreid ik mijn benen nog iets verder en laat mijn vingers tussen mijn natte lipjes door glijden. Hij kreunt en kijkt me verlekkerd aan. “Mag ik zo komen?”, vraagt hij hijgend. “Ik eerst”, zeg ik en laat een kreungeluid ontsnappen.

Steeds sneller laat ik mijn vingers over mijn clit gaan, terwijl hij steeds sneller aan zijn pik trekt. Ik werp even een blik over mijn schouder om te kijken hoe het eruit ziet. Ik blijf het geil vinden om zijn grote mannelijke handen over die harde pik te zien gaan. Dit aanzicht tilt mij over het randje en voor ik het weet raast mijn tweede orgasme door mijn lijf. Schokkend kom ik klaar op zijn borst, wat hem net die push geeft om ook zijn hoogtepunt te bereiken. Hij kreunt en vloekt terwijl het zaad op hoge snelheid zijn pik uitspuit.

Na een diepe zucht, klauter ik van hem af. Als we naast elkaar liggen, duurt het even voordat ik weer helemaal tot rust ben gekomen. Als we allebei weer een beetje onszelf zijn, draai ik me naar hem toe. “Was het een beetje wat je had gehoopt?”, vraag ik zacht. Hij knikt. “Het was verdomd geil om een keer helemaal van jou te zijn”, antwoordt hij. “Maar volgende keer ben jij weer van mij.” voegt hij eraan toe met een twinkeling in zijn ogen.

ChristaS

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *