Angelo en Sylvia

()

Na mijn eerste voorzichtige, maar o zo opwindende ervaring met een trio afgelopen week, heb ik nog dagen nadien met een natte broek rondgelopen als ik aan die momenten terugdacht. Op seksueel gebied ben ik altijd een beetje op ‘mijn honger’ blijven zitten, maar nu ik terug vrijgezel ben, heb ik het gevoel dat ik de wereld moet verkennen.

Vier dagen na mijn eerste sekspartij met Angelo en Sylvia, krijg ik een bericht van Angelo om te vragen of ik zin had om een tasje koffie te komen drinken op zijn vrije dag. O boy, ik voelde meteen mijn tepels stevig opzwellen en schuren tegen mijn bh, mijn kutje trok al spontaan samen. Dus ja, een tasje koffie komen drinken leek me leuk. Sylvia moest die dag gaan werken, maar had me laten weten dat ik gerust kon langskomen terwijl zij gaan werken was.

Vrijdagmorgen, ik dus op weg naar Angelo. Bij binnenkomst werd ik meteen heel hartelijk begroet. Ik werd vrijwel onmiddellijk tegen de muur gedrukt, bij mij haar gegrepen en voelde zijn tong intensief bezit nemen van mijn mond. Ik druk in reactie onmiddellijk mijn heupen suggestief tegen hem aan en voel meteen zijn grote, beenharde lul tegen me drukken waardoor er een kreun uit mijn mond ontsnapt.

Met zijn stoppelbaard begint hij mijn nek te verkennen en ik voel nu al hoe mijn kutje lekker nat wordt. Hij weet perfect wat hij doet! Hij drukt me nog even steviger tegen de muur, heft me op terwijl ik mijn benen rond zijn middel klem en draagt me zo naar de zetel. Een beetje ruwer dan ik gewend ben, laat hij me daarop vallen. Mijn blouse en broek trekt hij onmiddellijk uit. Ik lig daar voor hem in lingerie die ik niet vaak draag maar voor de gelegenheid had boven gehaald. Een bordeauxrood setje van bh met kant en string.

Hij kijkt me even intensief in de ogen om me als het ware toestemming te vragen om verder te gaan. Door mijn gekreun, weet hij dat ik niet liever wil. Eerst worden mijn borsten hevig onder handen genomen. Zijn stoppelbaard schuurt over me heen, ik word hevig verwend door zijn handen, tong en af en toe zijn tanden speels rond mijn tepels. Ook mijn broekje gaat uit. Daar lig ik naakt voor hem, wachtend en smachtend op wat gaat komen.

Hij verkent iedere centimeter van mijn lichaam. Eerst met zijn handen, maar al vlug gevolgd door zijn tong. Pas na een tijdje begint hij ook mijn kutje te verkennen. Eerst even plagend likken aan mijn klitje tot hij me met overgave helemaal gek maakt. Ik voel zijn tong in mij gaan, gevolgd door zijn vingers en afwisselend zuigt en bespeelt hij mijn klitje zo tot hij voelt dat ik er bijna ben. Hij dringt met zijn vingers met hevige stoten diep in me en bespeeld tegelijkertijd met zijn tong mijn klitje.

Ik kan echt niet langer wachten en laat me volledig gaan. Smekend om verder te gaan kom ik heel hevig klaar. Ik ben zo opgewonden en geil dat ik eerst zijn mond wil proeven, nog vol van mijn sappen. Zijn lul staat ondertussen fier en been hard rechtop te wachten op verlossing. Ik wil dezelfde macht voelen die hij over me had en lik eerst even plagend aan zijn prachtige eikel. Maar ik ben zelf te ver heen om het rustig aan te doen en begin hem vol overgave te zuigen, terwijl ik zijn ballen stevig in mijn handen neem. Hij weet dat ik niet veel gewoon ben op seksueel gebied, maar vol fantasieën zit.

Hij grijpt dus eerst nog voorzichtig mijn haren vast en stuurt me zachtjes aan. Een tempo aangevend en steeds een klein beetje dieper in mijn mond stoot. Aan mijn gekreun kan hij horen dat ik dit wel lekker vind. Ik voel dan ook vrij vlug zijn handen steviger tegen mijn hoofd drukken en hem dieper in mijn mond stoten totdat hij me gewoonweg hevig in mijn mond begint te neuken, mijn hoofd steeds heviger begint te sturen tot ik zijn harde lul voel ontploffen in mijn keel.

Voorzichtig zuig en slik ik zijn zaad op en merk ik dat dit behoorlijk opwindend is. Ik lik zijn lul helemaal schoon om geen druppel verloren te laten gaan en voel hem onmiddellijk terug hard worden waarop hij me waarschuwt dat hij nog wel even kan doorgaan en klaar is voor het echte werk. Ik weet dus zeker dat me nog wat te wachten staat en daar wil ik van genieten. Hij legt me op mijn rug op de zetel met mijn benen over zijn schouders. Laat even zijn eikel heen en weer gaan over mijn klitje tot ik hem smeek om me te nemen.

Met één diepe, harde stoot neemt hij volledig bezit van mij. Mijn benen rond zijn hoofd gekneld begint hij me heel stevig te neuken, steeds weer volledig in en uit tot ik kermend klaar kom. Ik ben op dreef! Ik duw hem hevig van me af en ga schrijlings boven op hem zitten. Geduld heb ik niet meer, ik wil hem gewoon zo diep en hard mogelijk voelen. Aangezien mijn kutje ondertussen zo nat is, kan ik hem onmiddellijk volledig in mij opnemen.

Hij heeft sinds onze vorige date wel door dat ik intensief geniet als ik hem berijd, dus vol overgave stoot hij zich diep in mij terwijl hij mijn kloppende tepels in zijn mond neemt. Ik voel diep in mij dat ik niet veel meer nodig heb en verlang naar verlossing. Geheel onverwacht knijpt hij met zijn ene hand mijn borst heel stevig vast en zijn andere hand sluit zich rond mijn keel terwijl hij op mij blijft inbeuken. Een fractie van een seconde voel ik een kleine paniek, tot hij mij met een geruststellende blik in de ogen aankijkt en met een aantal hevige stoten mijn keel nog een beetje meer toeknijpt. En ik schokkend en bevend een orgasme voel opborrelen zo intensief, zo explosief zoals ik nog nooit heb ervaren.

Ik span me hevig rond hem heen en met nog een paar diepe stoten kan ik niet anders dan me volledig te laten gaan. Golf na golf overspoeld mij zo hevig terwijl hij me blijft nemen en ik trillend en uitgeput op hem neerzak. Ik neem hem nog even in de mond en meer heeft hij niet nodig om ook zelf te exploderen.

Achteraf hebben we samen nog een tasje koffie gedronken en kreeg ik een berichtje van Sylvia of we een leuke koffie klets hadden gehad…

En laat me duidelijk zijn, ik ben nog maar aan het begin van mijn ‘seksuele’ ontdekkingsreis en sta nog voor zo veel open… Ik wil deze reis met volle overgave aangaan en vooral Sylvia verder ontdekken. Maar hoe opwindend een vrouwenlichaam ook is dat extra stukje vlees zou ik niet kunnen missen en stiekem hoop ik dat mijn kontje volgende keer nog iets roder ziet door de nodige petsen en wil ik, voorzichtig weliswaar, mijn kontje laten verkennen terwijl ik Sylvia haar kutje verken met mijn mond en tong.

Laat het heel duidelijk zijn dat ik ondertussen weer de nodige opwinding voel en mezelf even moet ontladen… Jij ook?

3S

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Angelo en Sylvia”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *