Kleedje voor buurvrouw

()

Hallo, mijn naam is Ilse en ben op het moment dat dit gebeurde 28 jaren oud. Ik woon twee onder één kap, ik hoef niet meer te werken vanwege oud geërfd geld en heb diverse hobby’s waar ik mijn tijd mee vul. Anna mijn buurvrouw, getrouwd met Frits werkt twee dagen in de week ergens in de stad. De man van Anna speelt in dit verhaal geen rol. Eén van mijn hobby’s is kleding maken en je kunt dat zien aan mijn inloopkast die de man van Anna in zijn spaarzame vrije tijd voor mij gemaakt heeft, het hangt daar echt vol met kleding voor alle gelegenheden.

De enige plaats van waar ik in de tuin van de buren kan kijken is als ik achter mijn naaimachine zit. Daardoor zag ik dat Anna een zonaanbidster was als ze thuis was. We kwamen wel eens bij elkaar over de vloer en soms nodigde ze me uit om bij haar in de tuin te zonnen en wat te drinken. Het grote verschil is, dat als ik er ben ze degelijk in bikini in de zon zit en wanneer ze denkt dat ik niet thuis ben doet ze dat in haar blootje. Ik geniet erg van het uitzicht op haar naakte lijf en wil daarom mijn plekje vanwaar ik haar zie niet prijsgeven. We zaten op een middag een kopje thee te drinken bij mij in de tuin en Anna had zich weer eens redelijk zedig gekleed.

“Anna, vind je het erg als ik mijn topje uit doe zodat mijn tweeling ook wat zon krijgt.”

“Ga je gang maar hoor Ilse” zei ze en even later zat ik met blote tieten tegen over haar. Ik zag haar af en toe bewonderend kijken want als ik ergens tevreden over ben zijn het wel mijn tieten en als ik dan naar haar keek wendde ze snel haar blik af. De eerste stap was gezet, maar de volgende stap zou pas veel later volgen. We kregen een periode van slechter weer en in de tuin zitten was er niet meer bij. Zes weken voor de feestdagen kwam Anna via de achterdeur bij me en vroeg. “Ilse mag ik je wat vragen?”

“Natuurlijk Anna” Daarop legde ze een foto van een galajurk voor me neer.

“Ik zou graag deze japon dragen bij het komende bedrijfsfeestje van Frits en wil jou vragen of je deze voor me wilt maken. Uiteraard betaal ik de stof en wat er meer voor nodig is maar deze japon staat in de bladen voor 900 euro en dat kan ik niet betalen.” Ik zei dat ik dat voor haar wilde doen en dat we eventueel morgen al een patroon en stof zouden zoeken. Ze was super blij en gaf me spontaan een zoen op mijn wang.

De volgende dag dronken we eerst een kopje thee voor we naar de stoffenwinkel gingen in de naburige stad. Ze had best een goede smaak want ze koos een mooi donkerrode stof uit voor haar jurk, ook het patroon werd gevonden en alles bij elkaar was ze net 75 euro kwijt. Frits sport en is soms op zaterdag de hele dag weg, zo ook deze zaterdag. Na de koffie besloten Anna en ik naar mijn kamer te gaan om de maten van Anna op papier te zetten. Ik vroeg haar spontaan om zich te ontkleden en Anna vroeg preuts of dat nodig was.

“Als ik de goede maten kan meten komt dit ten goede aan de pasvorm van de japon” vertelde ik haar, dat trok haar over de streep en ze deed haar jurk uit. We spraken verder over de jurk terwijl ik de maten nam die er nodig waren.

“Wil je een open rug of meer een open voorkant” vroeg ik Anna. Anna koos voor een open rug en ik vroeg haar terwijl ik mijn vinger langzaam naar beneden op haar rug laat glijden “hoever naar beneden mag ik gaan” en ergens rond haar middel mocht ik stoppen. “Je begrijpt wel dat je dan je BH uit moet laten anders is het geen zicht.” Hier schrok Anna enigszins van en vroeg of ik dan iets kon maken; een soort van BH in de jurk.

“Dat kan ik doen maar moet ik wel even je borsten opmeten.” Ik haakte spontaan haar BH los en nam hem af, draaide haar om met de borsten naar me toe. Geschrokken hield ze schuchter haar handen voor en ik zei dat ik ze zo niet kon meten. Heel schuchter liet ze haar handen zakken en ik kreeg een blik op twee heerlijke bruine tieten. “Ik snap niet dat je daar zo verlegen over doet, ze zijn prachtig” zei ik haar. Ze kleurde lichtjes rood en zei dat ze nog nooit naakt voor een ander persoon behalve voor Frits had gestaan en ze zich een beetje schaamde voor haar uiterlijk.

“Nergens voor nodig je hebt een prachtig lichaam.” Ik raakte haar tieten aan om de omvang te meten en haar tepels schoten naar voor, ze wilde haar handen weer naar boven halen maar ik keek haar streng aan en ze liet haar armen weer zakken. “Ik zie wel dat ik iets extra’s moet doen in de jurk want deze zijn zeer gevoelig” zei ik terwijl ik een vinger over haar tepel haalde. Daar schrok ze wel van, liet een klein giecheltje horen en sloot nu wel haar handen om haar tieten. “Kleed je maar weer aan. Ik ga voor je aan de slag en als ik klaar ben om te passen laat ik het je weten.” Ik werkte een paar dagen aan de jurk en had hem met wat losse steken aan elkaar gezet toen ik Anna liet weten dat ze kon komen passen. De middag erop kwam ze via de achterdeur binnen en riep me.

“Kom maar boven ik ben in de slaapkamer” riep ik terug, op het bed lag haar jurk. Ze kwam binnen en was verrast dat ik al zover was, ik legde uit dat alles nog niet goed vast zat, nog afgewerkt moest worden en dat ze de volgende keer haar schoenen mee moest nemen om de lengte te bepalen. “Ok” zei ik “uit de kleertjes en ja ook je BH” plaagde ik haar. Het ging al wat makkelijker dan de vorige keer, ik hoefde zelfs haar handen niet weg te halen. Ik pakte haar jurk en hielp haar met aantrekken waarbij mijn handen toch regelmatig haar naakte huid raakte. Ik had nog geen extra steun voor haar tieten in de jurk gemaakt omdat ze dat niet nodig had en ze vroeg er nu ook niet om. Ik pakte mijn spelden en begon hier en daar wat stof in te nemen tot ik, en ook Anna, tevreden waren. Als laatste pakte ik twee kussentjes en met mijn hand in haar jurk en op haar tepels plaatste ik de kussentjes en zette ik deze met een speldje aan de buitenkant vast. Anna zei er niets van maar haar rode hoofd zei me genoeg. Ik liet haar nog één keer eens draaien en vroeg of ze een slip of string wilde dragen, of… plaagde ik haar weer “niets.” “Wat zou jij doen” vroeg ze. Ik antwoordde dat ik zonder zou gaan omdat niemand dan  kreukels in de japon zou zien. “Kijk maar” zei ik en met mijn handen onder haar japon stroopte ik het slipje van haar billen en liet het op de grond vallen.

Haar hoofd werd nog roder maar ze bekeek zichzelf toch in de spiegel en moest me gelijk geven. Ik hielp haar weer uit haar jurk en even stond ze naakt voor me met dat prachtige bruine lijf wat ik al vaker gezien had maar nu op ware grootte. Toen ze bukte om haar slipje op te pakken had ik ook nog even zicht op haar lipjes en volgens mij glommen ze van het vocht. We spraken af dat de jurk over twee dagen op zaterdag af zou zijn en dat ze dan voor de laatste pasbeurt zou komen, als het goed was kon ze hem meenemen naar huis. “Vergeet je schoenen niet als je komt” riep ik nog terwijl ze weg liep “dan naai ik de lengte ter plekke even af na het afspelden.”

Zaterdagochtend 10 uur, ik lag nog op bed toen ik de achterdeur open en weer dicht hoorde gaan en Anna ineens in mijn slaapkamer stond. Het verbaasde me en ik vroeg dan ook wat zij hier zo vroeg kwam doen.

“Mijn jurk passen” zei ze vrolijk en toonde haar schoenen die ze in haar handen droeg. Ze kwam op het randje van mijn bed zitten en keek naar mijn tieten die net boven het dekbed uit kwamen. “Zal ik even koffie of thee zetten” vroeg ze. Ik zei dat koffie een goed plan was, ze liep naar beneden en even later rook ik de geur van koffie. Ik stond op, trok mijn kimono over mijn naakte body en liep de trap af naar de keuken waar Anna net bezig was de kopjes neer te zetten. Ik ging aan tafel zitten en Anna gaf me koffie en ging tegenover me zitten.

De koffie was op. “Zullen we dan maar” en ik volgde Anna die wel heel veel haast had om boven te komen. “Ok jonge dame kleed jezelf maar helemaal uit.” Anna reageerde “helemaal?”

“We hadden toch afgesproken dat je de japon zonder ondergoed zou dragen vanwege de pasvorm.” Anna slikte even maar gaf geen commentaar en trok alles uit, haar blote lijf aan mij tonend. Van dichtbij was ze veel mooier en dat vertelde ik haar ook.

“Hoe weet jij dat” vroeg Anna en ik liet haar mijn naaimachine-plekje zien. Ik pakte de japon en hielp bij het aantrekken, ze had inmiddels haar schoenen aangetrokken en ik speldde de lengte af. De japon ging weer uit en ik stapte achter de naaimachine om de laatste hand aan de japon te leggen. Terwijl ik de japon afmaakte bleef Anna naakt naast me staan, het leek wel of alle schroom van haar was afgevallen.

“Dus van hier zit jij je buurvrouw te bespieden” zei ze “nou dat staat je netjes buurvrouw maar ik ben blij dat ik dat nooit geweten heb.” De japon was af en werd nog één maal gepast met schoenen en toen ze in de spiegel keek kreeg ze tranen in haar ogen.

“Ilse ik weet niet hoe ik je moet bedanken,” in mijn gedachte wist ik wel wat, maar uitspreken deed ik het niet. De japon werd weer uit gedaan nadat we een foto hadden gemaakt. Toen ik de jurk op een hanger drapeerde kwam Anna dicht tegen me aan staan. Haar handen knoopte mijn kimono los en begonnen mijn tieten te kneden.

“Volgens mij” zei ik “heb je een manier gevonden om me te bedanken” terwijl ik in de spiegel naar haar keek. De kimono werd verwijderd en haar naakte lichaam vlijde zich tegen me aan en ik voelde haar harde punten in mijn rug. Ze ging verder met het kneden van mijn tieten en mijn handen streelde haar dijen met uitschieters naar haar billen voor zover ik erbij kon. Eén hand verliet mijn tiet en draaide cirkels rond mijn navel. Later speelde ze met mijn haartjes en vond via mijn klitje ook de weg naar mijn kut. Een vinger schoof mijn grotje in en begon zich te roeren. Ik maakte mijzelf los uit de omhelzing en duwde Anna met haar knieholten tegen het bed aan waardoor ze achteroverviel mij met zich meetrekkend. Met onze tieten op elkaar en onze monden op enkele centimeters van elkaar zei Anna.

“Bedankt voor de mooie japon en ik hoop dat je hiervan gaat genieten.” Ze hief haar gezicht omhoog en kuste me vol op mijn lippen. Anna nam het initiatief en rolde me op mijn rug, kwam naast me zitten en begon me overal te strelen, ze boog zich voorover en haar tong likte mijn harde tepels en kuste mijn bruine borsten keer op keer. Haar hand draaide rondjes op mijn buik en ik hoopte dat die hand snel over zou gaan naar de lagere regionen. Anna had echter andere plannen en wilde dit zolang mogelijk laten duren. Mijn handen werden ook actief maar behendig hield ze haar kutje elke keer buiten handbereik terwijl ze het mijne ook nog steeds niet had aangeraakt. Haar hoofd zakte tussen mijn dijen maar verder dan het kussen en likken van de binnenkant van mijn dijen kwam het niet. Ik probeerde haar mond op mijn kutje te krijgen maar elke poging mislukte, ik stond nu toch echt bijna op ontploffen en ik smeekte haar dan ook om het af te maken.

“Neen, lieve Ilse” zei ze “dit is je straf omdat je mij stiekem bespied hebt als ik in mijn blootje in de tuin lig” en langzaam kroop ze weer over me heen naar boven om eerst mijn tieten weer te verwennen. Mijn handen konden nu ook bij de hare en tussen onze lichamen in verwendde ik de tepels. Haar adem ging zwaar en luid en ze zei. “Ok je wint het van me,” legde zich in negenenzestig stand en begonnen me uit te likken. Ik keek even naar haar kutje dat dik, open en nat voor me lag. Ik blies er zachtjes tegen en diep tussen mijn benen hoorde ik een kreuntje. Ik haalde mijn vinger erdoor en weer klonk het gedempte geluid van goedkeuring. Toen ik mijn tong tussen de lippen door haalde gaf ze een kreet en toen ik met mijn mond haar vlees naar binnen zoog liet ze het likken van mijn kut even voor wat het was en kreunde nu ongegeneerd tot ze tot een orgasme kwam.

“Buuf” zei ze “wat is dat lekker” en ze ging met hernieuwde energie verder met mijn klit en kut tot ook ik klaarkwam. Even later lagen we elkaar zachtjes na te strelen toen Anna zei; “het was zo lekker dat ik het er zeker bij blijf doen.” Ik antwoordde dat ik hoopte dat ze het nog vele malen met mij zou doen en toen kuste ze me en beloofde dat. We lagen nog even te genieten van elkaars warmte en gingen daarna douchen.

Ilse.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

PS: Dit verhaal heeft als enige negentien (19) keer 5 sterren op 4Fingers.be gekregen. Een unicum

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *