Lenteweer

()

De zon, wat wind, nog niet zo heel warm, wel aangenaam. Ideaal lenteweer. Zo’n weertje waarvan mensen vrolijk worden, een laagje kleding uit laten en terrasjes opzoeken. Op haar balkonnetje, drie hoog, geniet ze van de zonnestralen. Aan de overkant, bovenop het flatgebouw daar, zijn twee dakwerkers bezig. Eerst merkt ze niet veel, ze hoort hen wel bezig, maar schenkt er niet veel aandacht aan. Ze heeft haar ogen dicht, haar gezicht naar de zon gericht. In gedachten zit ze mijlenver weg. De zon klimt hoger en het wordt warmer. Als vanzelf schuift ze haar bloesje hogerop. De warmte doet haar goed en ze rekt zich, zichtbaar genietend, wat uit. Ze zet de knoop van haar jeans open. Ze laat die wat zakken, tot onder haar knieën. Zo schopt ze haar broek verder uit. Het gerommel op het dak stopt. Ze hoort iemand zeggen: “Pauze. Halfuurtje rust.” De mannen blijven op het dak zitten. Het dak van het gebouw is net een verdieping hoger dan waar zij ligt te zonnen. Ze hebben een mooi zicht op haar. Het is de enige plaats vanwaar je haar kan zien.

De stilte haalt haar uit haar roes. Ze kijkt lui door een oog naar daar waar de plotse stilte vandaan komt, en ziet door haar wimperharen twee paar vreemde mannen-ogen naar haar staren. Het streelt haar ego en het is alsof ze die streling over haar blote huid voelt als een briesje. Haar tepels worden hard, steken door haar bloesje. Haar onderbuik wordt onrustig.

“Lekker weertje vandaag hé?” hoort ze iemand zeggen. “Nou, het wordt me zo warm, ik lust anders wel een biertje, zal ik er even om gaan?” Ze hoort het hen zeggen en richt zich dan op. Ze zijn tegen elkaar bezig. Wel met één oog op haar balkonnetje. Even, heel even twijfelt ze aan wat ze nu zou doen. Plannen genoeg op deze eerste vakantiedag, maar er komen nog vakantiedagen. En ze is best in voor een avontuurtje. Ze heeft lang genoeg zonder gedaan. Tenminste, als je die ene nacht niet meerekent, op het afscheidsfeestje van haar collega, vorige week. Hij heeft een andere job aanvaard helemaal aan de andere kant van het land. En uitgebreid afscheid nemen van elkaar is, na het feestje, als vanzelf gebeurd. De gedachte eraan maakt haar nog onrustiger.

Ze neemt een besluit en nodigt de mannen uit voor een biertje. Tijd om de dorst te lessen! “Nou, als jullie willen, krijgen jullie van mij wel een biertje, de winkel is over de middag gesloten, daar gaan jullie niets vinden.” Ze hoeft niet eens te roepen. Het is stil in de straat. “Wat ben je een schatje, dat je dat wil doen.”, zegt de brutaalste van de twee. “Als jullie even aanbellen op nr. 7, laat ik jullie wel binnen.” Ze staat op en laat haar bloesje weer zakken, neemt haar jeans mee binnen en gooit die achteloos over een stoel. Het is veel te warm om die weer aan te wurmen.

Vijf minuutjes later zitten de mannen op haar balkonnetje met een lekker koud biertje. Ze gaat erbij zitten. De conversatie gaat over het weer. Eindelijk lente! Een mens kan weer eens buiten zonder al die verstikkende lagen kleren … zeker voor de dakwerkers. Het is aan hen te zien dat ze al vaker in korte mouwen, of wie weet zelfs bloot bovenlijf, hebben gewerkt. De mannen hebben al een mooi bruin kleurtje. “Wil je eens zien?” vraagt de brutale, “we zijn net zo bruin onder onze T-shirt.” “Best wel, jullie allebei”, antwoordt zij, even brutaal. Het biertje wakkert alleen maar aan, wat ze al voelde toen ze lag te zonnen. Pure lust!

De mannen doen, zo te zien al te graag, hun T-shirt uit. Ze hapt even naar adem bij het zien daarvan. De reactie slaat niet alleen op haar ademhaling, ook op haar tepels die als kogeltjes doorheen haar strakke bloesje steken. De zon staat nu op zijn hoogst en dat is best aangenaam, nu het nog lente is.

“En jij, mooie dame, ben jij even bruin op je lijf, als op je armen? Laat eens zien”. Ze schrikt, ondanks haar niet te stuiten lust, toch even. Maar ze neemt de onderkant van haar bloesje vast en laat haar buikje zien. Ze draait zich even om en laat ook haar rug zien. “Hm… ja, even bruin. En je benen ook, best sexy.”, zegt die brutale weer. Dat is natuurlijk een regelrechte uitdaging, een uitnodiging bijna. “Jullie benen ook?” De stillere man, voegt de daad bij haar woord, en knoopt z’n jeans open, laat hem zakken en stapt eruit.

Ze hapt nu duidelijk naar adem. Z’n benen zijn nogal gespierd, en z’n boxer laat niet veel meer te raden over. De brutale volgt al snel. Het lijkt wel een hele opluchting voor hem, om die warme jeans uit te doen. Ze staat ernaar te kijken, haar handen nog steeds haar bloesje omhoog houdend, tot net onder haar borsten. Door haar groeiende opwinding gaan die zichtbaar sneller op en neer.

“Nou wil ik jouw bovenlijf ook helemaal bloot zien”. De stille spreekt. Eigenlijk lijken de mannen wel op elkaar. Misschien zijn het broers. Heel veel kan het haar niet schelen, ze zien er goed uit, heel mannelijk en vooral veelbelovend. Ze is bij het punt dat er geen weg terug is, ze wil dit, en dat is duidelijk. Veel kans om zelf haar bloesje uit de doen laat hij haar niet. Hij staat in één stap vlak bij haar en trekt met een hand het stuk stof naar omhoog. Ze zet haar biertje even neer en helpt hem het helemaal uit te trekken. Intussen is z’n ‘broer’ achter haar gaan staan. Ze komen helemaal tegen haar aanstaan.

De stille morst wat bier over haar borsten, wat haar weerom naar adem doet happen. Achter haar duwt de brutale haar tegen zich aan, legt z’n armen rond haar buik, en begin erover te strelen. Haar handen zoeken achter haar z’n heupen en houden daar stevig greep. De controle over haar lichaam is stilaan zoek. Haar hoofd ligt naar achter op z’n schouder, haar hals helemaal uitgestrekt van genot. De stille likt intussen het bier van haar borsten, giet er weer een scheut over, om het weer op te likken, daarbij telkens stevig aan haar tepels zuigend.

De brutale vindt z’n weg in haar slipje. Telkens z’n hand naar beneden over haar buik gaat, zakt die dieper weg in haar slip. Haar grotje gloeit. Ze wordt kletsnat. Dan legt hij z’n handen over haar borsten en begint ze masseren, aan haar tepels trekkend, soms zelfs vrij hard. Nu ontfermt de stille zich over haar lagere regionen. Hij trekt niet onzacht haar slipje naar beneden, en laat het koude flesje over haar buik zakken tot aan haar grotje. Ze schreeuwt even bij het koude gevoel. Haar bekken heeft ze niet meer in bedwang. Hij laat de hals van het flesje verdwijnen tussen haar lipjes. Ze houdt het niet meer. De brutale heeft gelukkig niet veel moeite om haar staande te houden. Met één hand weer op haar buik, duwt hij haar vast tegen zich aan. Ze voelt zijn hardheid tegen haar billen. Heeft hij intussen z’n boxer uitgedaan? Daar heeft ze niks van gemerkt. Z’n andere hand kwelt haar borsten verder. Hij gaat er nu hard mee om. Z’n broer laat het flesje verdwijnen in haar, zo diep mogelijk. Het koude flesje in haar, die hand op haar borsten, het stevige vasthouden, maakt haar knetter. Ze zit op een rand te balanceren, die ze niet over kan.

De stille neemt zowaar het flesje weer uit haar en drinkt er lustig verder van. Intussen trekt de brutale haar mee op een stoel. Z’n harde paal zoekt zich een weg naar haar grotje. En al gauw zit ze daar, helemaal vast gespietst aan hem, met haar rug naar hem toe. De stille is vlakbij tegenover hen gaan zitten en trekt, niet onzacht, aan haar haren tot haar gezicht net voor z’n fiere rechte staaf is. Haar hoofd zakt verder en langzaam verdwijnt de groeiende belofte van de stille in haar mond. Hij houdt haar hoofd stevig vast. “Pijp me, schatje, en pijp me hard”, gromt hij.

Deze beweging van genomen worden en tegelijkertijd iemand pijpen is waanzinnig geil. Haar handen masseren de stille z’n ballen, die duidelijk niet zo stil meer is. Haar armen steunen zwaar op z’n dijen. De ritmische bewegingen van haar heupen zetten zich over in het bewegen van haar mond over de stille z’n harde pik. De stoelen beginnen te kraken in een steeds sneller tempo, bierflesjes vallen om want iemand heeft de rand van het tafeltje vast en schudt ermee. Ze voelt de voor haar vreemde mannen heter worden. Zowel in haar grotje als in haar mond geneukt worden geeft haar een onwezenlijk gevoel. Het lukt haar om haar lippen heen en weer over zijn paal te laten gaan en haar tong telkens over de eikel te strelen.

De brutale komt eerst klaar. Ze voelt het warme zaad diep in haar schoot schieten. Ze voelt haar eigen buik spastisch samentrekken bij elke stoot van hem. Wanneer ze een duim haar klitje voelt masseren, wordt ze overdonderd door haar orgasme. Het rolt door haar lijf. Helemaal in vervoering is ze. De stille geeft haar niet zoveel bewegingsruimte want hij houdt haar hoofd nog steeds stevig vast. Tot groot plezier van beiden. Dit heeft ze al lang niet meer meegemaakt, Zoveel genot en evenveel genot van haar opgeëist. Ze voelt dat het bij hem ook niet meer lang zal duren. Hij spuit haar mond vol. Ze slikt wat ze kan en blijft intussen z’n ballen masseren.

Wanneer hij loslaat, zakt ze op haar knieën op de grond. Enkele ogenblikken later, liggen ze alle drie uitgeput op de zon-verwarmde, blote stenen van het balkonnetje, zij lekker geplet tussen de twee dakwerkers. Niet voor lang echter, de pauze is immers lang voorbij en de mannen hebben nog wat werk te verrichten. Ze laat hen uit, met een voldane knipoog. “Als jullie nog eens pauze hebben en zin in een biertje, dan … ”

Mia Beeck

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *