Geef het me maar

()

Opgewonden zucht ik zacht zodra ze met een ondeugende lach op haar gezicht dicht tegen me aan komt staan. De stof van haar beha is zo dun dat ik haar tepels er doorheen kan zien. Ze prikken voorzichtig, maar zeker aanwezig, vooruit. Instant voel ik hoe mijn mond droger wordt en ik doe mijn best om te slikken. Langzaam tilt ze haar hand omhoog, brengt haar vingers naar het schouderbandje van mijn beha en plaatst vervolgens haar vingertoppen eronder. De manier waarop haar aanraking voelt tegen mijn huid bezorgt me een tinteling die tot diep in mijn binnenste doorgaat.

Ze lacht, haar groene ogen kijken me intens aan, daarna kijken we beiden toe hoe ze mijn huid aanraakt. Ze trekt aan het schouderbandje en laat het vervolgens los waardoor het hard tegen mijn huid terugkaatst. We lachen, beiden vol spanning. Dan vinden onze ogen elkaar weer. Ze zuigt haar onderlip naar binnen en ik voel hoe mijn tepels harder worden. Ik zou er alles voor over hebben om aan die onderlip van haar te zuigen. Terwijl ze me aankijkt, plaats ik mijn vingers achter haar hoofd in haar haarspeld en knijp hem open. Haar blonde haren vallen moeiteloos rond haar gezicht en dansen in de ruimte die ze krijgen. Ze is beeldschoon en bovenal laat ze mijn bloed sneller stromen. De geur van haar shampoo bereikt mijn neus en ik voel me week worden.

Haar ogen dwalen af naar beneden, naar mijn tepels die zich ieder moment kunnen laten zien. Opnieuw pakt ze het behabandje van mijn schouder en laat hem deze keer naar de zijkant vallen. Daarna is mijn andere bandje aan de beurt. Strelend glijden haar vingertoppen via mijn borsten naar mijn buik en naar mijn rug om mijn beha te openen. De lucht tussen ons is gespannen. Alsof we beiden niet meer kunnen wachten tot het moment daar is, maar die opgebouwde spanning… we willen het. Mijn beha glijdt langs mijn huid en wanneer hij de grond heeft bereikt, bestudeert ze uitgebreid mijn borsten. Het lijkt alsof ik volkomen vergeten ben hoe een normale ademhaling werkt en ik alleen nog maar lucht krijg wanneer ze me aanraakt.

Ze drukt haar duim tegen mijn harde tepel en scheuten van verlangen knallen genadeloos door mijn lijf. Ergens van diep achter uit mijn keel, rolt een kreun over mijn lippen. De controle is nu al ver te zoeken. “Mag ik vanavond van jou zijn?” Haar ogen zijn bijna smekend. De manier waarop ze kijkt, laat me weten dat ze al lang de mijne is. Ik plaats mijn hand vol tegen haar achterhoofd, lik zacht over mijn lippen en druk ze dan vol overgave tegen die van haar. Ondanks de stof van haar beha die nog tussen ons in zit, voel ik hoe onze tepels gekmakend langs elkaar strelen. We zoenen, steeds heviger en met steeds meer passie. Onze handen glijden verwoed over elkaars lichaam. Haar lippen, zacht en vol en onze tongen die samen dansen alsof ze nooit anders hebben gedaan. Ik ben in totale extase.

Abrupt worstelt ze zich uit onze kus en doet een stap bij me vandaan. Haar blik is vurig op de mijne gericht en terwijl ze me aankijkt, begint ze zich langzaam uit te kleden. Eerst haar beha, die tergend langzaam over haar volle borsten schuift. Zodra hij op de grond valt, pakt ze haar borsten met beide handen beet om ze vervolgens weer los te laten. Dit gekmakende tafereel herhaalt ze minstens drie keer totdat er uiteindelijk een zachte kreun over mijn lippen rolt. Dan krult ze haar vingers in de zijkanten van haar string en trekt hem naar beneden. Ze is nat, ik zie het aan de glinstering die tussen haar lippen tevoorschijn komt.

Hongerig bijt ik op mijn onderlip. Het geluid van haar ondeugende lach, galmt door de slaapkamer. Met haar blik nog strak op mij gericht, schopt ze haar string mijn kant op de lucht in en gaat op bed liggen. Ze stopt haar wijsvinger in haar mond en bevochtigt haar tepels ermee. Ik sta in vuur en vlam, mijn slipje is nat en mijn tepels prikken inmiddels zo hard naar voren dat het pijn doet om ze niet aan te raken. Ik doe een stap richting het bed, zet mijn nagels in haar benen en trek mezelf omhoog aan haar huid tot mijn gezicht ergens tussen haar beneden belandt. Het geluid van haar opgewonden gekreun, klinkt me als muziek in de oren.

Met mijn vingertoppen streel ik door haar liezen en voel hoe haar lichaam reageert. De kleinste aanraking is al genoeg om haar te laten kronkelen. Mijn ogen vallen op haar gevoeligste plek, ze zakt nog iets verder onderuit en duwt subtiel haar bekken mijn kant op. Ik lach, pak haar lippen tussen mijn duim en wijsvinger en trek ze voorzichtig iets uit elkaar. Ik had gelijk, ze is écht nat, en goed ook. Voorzichtig steek ik mijn tong uit en lik door haar vocht. De smaak van zilt en geiligheid mengt zich over mijn tong. Ze begint gelijk te kreunen. Ik lik haar, steeds iets verder en steeds steviger. Haar handen hebben zich in mijn haren begraven en ik proef hoe ze steeds natter wordt. Af en aan probeer ik het tempo op te voeren. Ik wil haar laten genieten, maar nog niet laten komen.

Wanneer ik denk dat ze er bijna is en ik op het punt sta om te stoppen, laat ze mijn hoofd los en drukt zichzelf omhoog in het bed. Met een wilde blik kijkt ze me aan, rekt zich uit in de richting van het nachtkastje en gooit een dildo tuigje naar me toe. “Speel maar met me.” De spanning in mijn lijf neemt toe, ik knijp in haar bovenbeen en worstel het tuigje bij mezelf om. Vervolgens druk ik de dildo er op. “Draai je om, op handen en knieën. Ik wil je lekkere billen zien.” Ze lacht, opgewonden en ondeugend, en heeft zichzelf onmiddellijk in positie gebracht.

Met beide handen pak ik haar billen stevig vast, knijp er in en trek ze iets uit elkaar. Ik laat er een flinke klodder glijmiddel tussen vallen, verdeel dit tussen haar billen en over de dildo. Daarna druk ik zacht met de top tegen haar opening. Ze kreunt, begraaft haar nagels diep in het dekbed en kijkt dan achterom. “Geef het me maar”, kreunt ze bijna smekend. Met mijn ogen strak op het uitzicht gericht, druk ik de dildo bij haar naar binnen. Op de huid rond haar billen verschijnt kippenvel, en ook al kan ik het niet voelen, ik merk dat ze haar adem inhoudt en pas durft te ontspannen zodra de dildo er helemaal in zit.

Zacht begin ik te bewegen, steeds steviger en dieper. De manier waarop haar huid zich iedere keer opnieuw aanpast aan het formaat van de dildo is fucking geil om te zien. Haar gekreun neemt bij iedere beweging in volume toe en ze gromt zacht mijn naam. De manier waarop de dildo in en uit haar verdwijnt, maakt me kletsnat en weten wat mij hierna te wachten staat, maakt het alleen maar geiler.

Dorien Vercammen

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *