Nog eens

()

Mijn knieën schuren rauw over de stof van het onderlaken bij iedere stotende beweging die hij maakt. De manier waarop hij in en uit me glijdt, terwijl hij mijn billen zo stevig beetpakt en iets uit elkaar trekt, maakt me wild van binnen. Het geluid van mijn gekreun vult de slaapkamer. Even stopt hij, laat mijn billen los en geeft er dan een flinke tik op. Ik gil luid van opwinding. “Fuck, wat ben je toch lekker,” weet hij hijgend uit te brengen. Ik lach trots en kijk dan over mijn schouder. Zijn blik is hongerig, alsof hij nooit genoeg van me zal krijgen. Zijn diepbruine haren zitten wild door elkaar. Het is echt een geneukt kapsel. Opnieuw begin ik te lachen. “Wat is er?” Vraag ik. “Niks, je mag er zelf ook wel wezen.” Zijn mondhoeken vieren omhoog, een lach rolt over zijn lippen en hij geeft me speels een nieuwe, harde tik op mijn kont.

Hij plaatst zijn hand op mijn onderrug en drukt me zacht verder naar beneden. “Wil je m’n kont nog verder in de lucht?” Vraag ik. “Ik wil alles,” antwoordt hij en hij geeft me net het laatste zetje. Ik zak door mijn armen heen en laat mijn wangen op het matras rusten. Hij pakt mijn handen vast en plaatst ze op mijn rug met mijn handen in elkaar. “Daar houden, oké, niet loslaten.” Ik knik opgewonden en voel hoe hij mijn billen weer stevig vast pakt, iets uit elkaar trekt en er een flinke klodder speeksel tussen laat vallen. Het topje van zijn duim drukt tegen mijn achterste en verdeelt het vocht tussen mijn billen door. Hij drukt zich verder. Dieper. Mijn wang wordt bijna platgedrukt tegen de matras. “Ja. O. Ja,” kreun ik zacht. Vanaf mijn achterste tot aan de voorkant, alles voelt nat. De druppels glijden zelfs langzaam langs de binnenkant van mijn bovenbenen. Hij kreunt luid, opgewonden. Ik word er altijd extra geil van als ik hoor hoe hevig hij van mijn lijf geniet.

De spieren in mijn armen beginnen licht te branden. De houding die ik van hem moet vasthouden is er niet een die ik van nature zou kiezen. Maar het geeft niet, zelfs dat rauwe randje is er een waar ik van kan genieten. Zijn gedreun wordt heviger en bij sommige stoten gaat hij zo diep dat ik zijn ballen tegen mijn lijf voel dreunen. Af en toe gromt hij, of vloekt zacht. Ik vind het heerlijk. Ik twijfel er niet aan dat ik de afdruk van zijn hand op mijn billen nog de rest van de week zal dragen. Kort tikt hij op mijn armen. Meer dan genoeg om mij te laten weten dat het de bedoeling is dat ik ze ga verplaatsen.

Mijn lichaam huivert zodra hij zich terugtrekt en uit mijn binnenste verdwijnt. Hij schuift zijn arm onder mijn buik en draait me in een beweging moeiteloos op mijn rug. Vervolgens pakt hij mijn enkels beet en trekt me wild naar de rand van het bed. De plekken op mijn billen die hij net heeft fijngeknepen voelen nu brandend aan tegen het onderlaken. Hij trekt mijn benen uit elkaar, positioneert zichzelf er tussen en grijpt met beide handen mijn borsten vast. Speels begint hij ze te masseren en ik kreun zacht. Mijn ademhaling zit ondertussen ergens in mijn keel en ik heb het bloedheet. Op het ritme van zijn massage, glijdt zijn natte eikel door mijn lippen en langs mijn gevoeligheid. Ik en mijn lichaam kunnen niet wachten tot hij zich weer naar binnen drukt.

Mijn nagels glijden over zijn bovenbenen en begraven zich er dan diep in. Een wilde kreun, rolt ergens diep vanuit zijn keel naar boven. Hij buigt zich voorover, sluit zijn lippen om een van mijn tepels en begint eraan te zuigen. Instant glijden mijn handen door zijn haren en ik trek er zacht aan. Mijn lichaam staat in brand. Dat is wel duidelijk. In een ruk duwt hij zichzelf omhoog, pakt mijn armen opnieuw beet en plaatst ze over elkaar op mijn buik. Op deze manier zitten mijn borsten stevig tegen elkaar aan gedrukt. Hij hoeft niets te zeggen, zijn blik zegt me genoeg.

Hij grijpt mijn benen vast, trekt mijn billen nog iets dichter in zijn richting. Met zijn rechterhand pakt hij zijn stijve vast en positioneert zichzelf voor mijn opening. Dit is het moment waar mijn lijf naar snakt sinds hij zich terugtrok. Zijn ogen kijken me intens aan terwijl hij zichzelf opnieuw naar binnen stoot. Ik moet mijn best doen om mijn handen op hun plek te houden en me niet vast te grijpen aan de matras. Af en toe laat hij zichzelf volledig uit me glijden om daarna weer naar binnen te drukken. Ik wil hem aanraken, ik wil mezelf aanraken. “Nog niet,” hijgt hij alsof hij mijn gedachten kan lezen.

Zijn stijve raakt precies al mijn lekkere plekjes van binnen en ik voel hoe de spanning zich opbouwt. Zijn ritme versnelt. Ondertussen heeft hij met beide handen mijn middel vastgepakt en knijpt me bijna fijn. Af en toe zijn z’n halen groot, daarna weer korter en stevig. “Je. Bent. Zo. Fucking. Strak,” kreunt hij luid. “Ik. Houd. Het. Niet. Meer.” Zijn ogen fixeren zich op mijn tegen elkaar gedrukte, dansende borsten. Ik kijk naar de spieren in zijn armen en zijn borst, de manier waarop ze samenspannen bij iedere stoot. Naar hoe zijn haren meedansen.

“Ik wil het zien, laat het me zien,” kreun ik hevig. Na enkele seconden trekt hij zich terug, pakt zijn stijve beet, beweegt hem een keer op en neer en komt dan klaar. In warme golven spuit zijn sperma over mijn buik, richting mijn borsten en zelfs een klein beetje in mijn nek. Het laatste beetje laat hij over mijn clit druppelen. Het voelt warm, opwindend. Met een lichaam dat nog naschokt, komt hij naast me liggen. Een brede lach siert zijn gezicht wanneer hij me aankijkt. “Ga je nu voor mij komen?”

Ik zuig mijn onderlip naar binnen en klim in no-time boven op hem. Met zijn vingertoppen verdeelt hij zijn sperma over mijn borsten. Plakkerig, maar glimmend. Ik kantel mijn bekken een stukje en druk mijn billen iets omhoog. Hij laat zijn handen op mijn bovenbenen rusten en kijkt toe hoe ik met mezelf begin te spelen. Eerst laat ik een vinger naar binnen glijden, dan twee. Vervolgens dwaal ik wat met mijn vingertoppen rond mijn clit. Dan begin ik aan het echte werk. Ik plaats mijn clit tussen mijn vingertoppen en begin rondjes te draaien. Af en toe gooi ik van geiligheid mijn hoofd naar achteren. Mijn lijf voelt plakkerig. Zijn sperma droogt al in. Er hangt een druppel aan mijn harde tepel, het is ongetwijfeld een geil gezicht. “Shit, wat ga je lekker,” moedigt hij me aan.

Ik heb niet veel nodig. Ik beweeg mijn vingers heviger en voel in de verte hoe mijn spieren zich één voor één aanspannen. Opnieuw kantel ik mijn bekken in zijn richting, laat mijn vingers een gebaar maken alsof ik gitaar aan het spelen ben en druk dan mijn nattigheid naar buiten. Ik kreun luid terwijl ik over zijn onderbuik spuit. Hij kreunt opgewonden met me mee. Zodra ik uitgespoten ben, begin ik het opnieuw op te bouwen. Weer de rondjes rond mijn clit, gevolgd door mijn spieren die de spanning weer opbouwen. Zodra ik voel dat er genoeg vocht verzameld is, kantel ik mijn bekken weer, ga weer gitaar spelen en druk mijn vocht er opnieuw uit. Ik voel hoe het door mijn vingertoppen spuit, ik sluit mijn ogen en focus me op zijn hevige kreungeluiden. Tussen mijn benen voel ik zijn pik weer hard worden.

Zijn onderbuik glinstert van mijn vocht. Mijn huid trekt van zijn opgedroogde kwakje. Trots kijk ik hem aan en leun voorover. Zonder enige aarzeling laat ik mijn hand naar achteren gaan en pak zijn stijve vast. Terwijl ik hem aankijk, laat ik mezelf over hem heen zakken. Zijn lichaam maakt kleine schokkende bewegingen. Alles wat ik tussen mijn benen heb zitten, voelt beurs en gevoelig, maar niets weerhoudt me er van om er nog een keer voor te gaan.

Isabel

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *