Een geweldig weekeinde! 1.2

()

Wij lagen op een zondagmorgen nog laat in bed, de vorige avond was het erg laat geworden voor wij naar bed gingen. Ik had graag nog lekker met haar geneukt, maar door de grote hoeveelheid drank… Mijn vrouw lag iets eerder in bed dan ik, omdat ik de lichten nog uit moest doen. Toen ik de lichten in de slaapkamer uit deed, hoorde ik aan haar rustige ademhaling dat zij al sliep. Ik kon de slaap, door mijn opwinding, niet snel vinden en begon haar zacht te strelen. Met een wilde beweging draaide zij zich op haar zij, met haar zalige billen naar mij toe. Ik streelde over het slipje, en liet mijn hand eronder glijden. Al heel lang wilde ik haar eens in haar kontje neuken, maar iedere keer weigerde zij dat, omdat ze het niet lekker vond, en bang was dat het pijn zou doen. Ik had de moed opgegeven, en streelde haar vaak en veel over haar billen, omdat zij daar erg gevoelig was.

Ook in haar slaap begon ze zacht te kreunen, toen mijn vingers haar billen masseerden, en door haar gekreun besloot ik verder te gaan. Ik haalde mijn hand terug en maakte mijn vinger helemaal nat, en toen mijn vinger door haar bilnaad gleed, werd haar gekreun luider. Even dacht ik dat ze wakker was, want toen mijn vinger haar sterretje raakte, maakte ze een wilde beweging, zodat mijn hand van haar billen verdween. Dat was voor mij het sein om te stoppen. Al vaker had ik dit gemerkt tijdens een heerlijk seksavondje, dan was haar zin om te neuken gelijk over. Stil draaide ik mij om, en viel ik al snel in slaap.

De volgende morgen was ik al een poosje wakker, toen mijn vrouw wakker werd. Ze keek mij een beetje lodderig aan, en gaf me een zoen. Ze legde haar hoofd weer op het kussen, en liet haar hand over mijn buik glijden. Toen ze mijn lul raakte, werd deze prompt hard. Ik liet mijn hand over haar buik gaan, en streelde heel even haar kutje. De lichte kreun, verraadde dat ze het lekker vond, haar benen gingen iets verder uit elkaar, en haar hand pakte mijn harde lul stevig beet. Mijn vingers verdwenen onder het slipje, en gelijk voelde ik de warmte van haar natte kutje. Haar schaamlippen stonden een stukje open en waren drijfnat, met mijn duim streelde ik haar klitje, en voor ik het wist, kwam ze schokkend op mijn vingers klaar. Mijn vrouw heeft nog nooit moeite gehad om klaar te komen, en komt soms heel erg snel klaar.

Terwijl zij klaarkwam, kneep ze hard in mijn lul. Ik voelde mijn opwinding groeien, en bleef haar over haar lijf strelen. Ze zei zacht; “Lieverd ik moet plassen, houd jij deze harde lul even warm voor mij?” Met een zoen op mijn lippen stapte ze het bed uit, mijn opwinding zakte een heel stuk weg. Ik voelde mijn lul langzaam verslappen. Denkend aan haar zalige billen wreef ik even over mijn lul, maar die liet het verder afweten. Toen zij even later terugkwam, legde ze haar hand op mijn kruis, en ze voelde dat de opwinding weg was. Zonder iets te zeggen, gaat ze op haar rug liggen, en sluit, haar ogen. Even later draait ze zich op haar zij en drukt, haar billen en rug tegen mij aan. Ik ga achter haar liggen, druk mijn lul tegen haar billen, en laat mijn hand over haar borsten glijden. Ze weet heel goed dat ik haar graag eens in haar kontje wil neuken, en ik heb het idee dat ze expres met haar billen over mijn lul heen streelt.

Mijn handen pakken haar billen, en beginnen deze te masseren. Zacht kreunend draait zij zich iets bij mij vandaan, zodat ik er beter bij kan. Ik til mijn hoofd op, en leg mijn lippen tegen haar oor. Als mijn tong langzaam haar oor streelt, komt er een diepe kreun tussen haar lippen vandaan. Mijn vingers blijven haar billen verwennen, dan trek ik mijn tong terug, en fluister zachtjes in haar oor, terwijl ik haar billen iets harder beet pak; “Wat zou ik je graag eens in je kontje willen neuken, schatje.” Even komt er geen geluid over haar lippen, want meestal als ik dat zeg, krijg ik gelijk een afwijzing. Nu hoor ik even niets, allen haar ademhaling en het zachte kreunen. “Als ik jou eerst mag neuken, dan mag jij mij neuken, lieverd.” Ik weet even niet wat ik hoor, maar zonder erover na te denken antwoord ik gelijk. “Jij mag alles schatje dat weet je, als jij mij wilt neuken, dan mag dat. En als er dan als beloning op staat dat ik daarna jou billen mag hebben, dan mag jij mij neuken.” Ze draait zich op haar rug, en kijkt mij geheimzinnig aan, in haar ogen is een schittering te zien. Ik krijg een tongzoen van haar, en voel dan haar nagels over mijn buik glijden.

“Weet wat je zegt lieverd, ik doe het echt. En als beloning mag jij mij neuken zoals je zo graag zou willen. Maar eerst ga ik jou neuken zoals ik dat wil, en geloof mij schatje, ik zal je niet sparen. Op het moment dat wij het doen mag jij je niet meer terugtrekken, en zul je alles toelaten wat ik met je ga doen. Ga je daarmee akkoord?” Ik knik naar haar, en in mijn gedachten speelt maar een ding. Haar billen zijn daarna van mij, ik realiseer mij niet dat mijn billen eerst van haar zullen zijn. Glimlachend sluit ze haar ogen, ik draai mij om en stap het bed uit. In de badkamer poets ik mijn tanden, en ga dan onder het heerlijke stromende water van de douche staan. Als ik na de douche de slaapkamer weer in loop zie ik dat mijn vrouw weer in slaap is gevallen. Na mezelf aangekleed te hebben, loop ik de trap af en ga de kamer in.

Aan het ontbijt komen ineens de toezeggingen van afgelopen nacht weer voorbij, en ik begin te realiseren wat ik haar heb toegezegd. Nu ben ik niet helemaal maagd meer in mijn kontje, al vaker heb ik een dildo van mijn vrouw gepakt, en mezelf anaal ermee verwend. Maar om geneukt te worden door mijn vrouw is wel iets heel anders, in gedachten heb ik gelijk besloten dat ik mijn toezegging intrek. Als ik even later met de computer bezig ben, begin ik weer te twijfelen. Ik ben vroeger al eens eerder op een toezegging teruggekomen, het heeft toen bijna een half jaar geduurd voor zij eroverheen was, en dat onze relatie weer gewoon was. Wil ik die lijdensweg weer beleven? Mijn twijfel wordt alleen maar meer, als ik het tikken van haar naaldhakken op de trap hoor, weet ik nog steeds niet wat ik zal doen. Ze komt glimlachend de kamer binnen, heel even kijkt ze mij aan. Ik krijg een zoen van haar, en gelijk fluistert zij in mijn oor wat ik haar heb beloofd. Het enige wat ik doe, is knikken, dan drukt ze haar lippen op die van mij, voor een lange innige tongzoen.

Als ze mijn lippen los laat, kijkt ze mij verliefd aan, en zegt; “Dank je schat, ik weet zeker dat wij ervan genieten.” Lachend loopt ze de keuken in, en even later komt ze met twee koppen koffie terug, en zet deze op de tafel. Ze is gekleed in een lange broek met een dun truitje erop, haar heerlijke figuur steekt erg goed af in deze kleren. Aan haar voeten een paar megahoge naaldhakken. Als zij zich even omdraait, en mij een blik gunt op haar strakke billen, voel ik de opwinding weer door mijn lichaam stralen. Ik besef gelijk waarom ik heb toegestemd, glimlachend drink ik mijn koffie. Wij praten over de leuke avond die we hadden, ook komt het even ter sprake over het moment dat ze eigenlijk niet meer wist waar en wie ze was, door de drank. Op zulke feestjes en ontmoetingen drinkt zij altijd veel te veel, wij hebben het daar al vaker over gehad. Iedere keer belooft ze dan om het niet meer te doen, maar zodra wij op het feestje zijn, vergeet zij prompt haar belofte. Ik heb een keer hetzelfde gedaan wat zij toen deed, toen ik terugkwam op mijn toezegging. De eerste paar dagen zei ze ook niets, omdat ze wist waarom ik het deed, na een poosje dronk ze als wij gewoon thuis waren niets meer, en ging ik weer normaal doen. Op dat moment kreeg ik de kous op mijn kop, en deed zij hetzelfde bij mij.

Wij hadden toen drie maanden geen seks meer, vanaf dat moment wist ik dat zij altijd zou winnen. Ik heb nooit meer over haar drankgebruik met haar gesproken, tegenwoordig drinkt zij thuis niets meer. Ook in het weekeinde niet als wij samen zijn, maar zodra we dan uitgaan, laat zij zich heel snel vollopen. Mijn vrouw heeft een hele goede vriendin, die zij al kent vanaf de lagere school, samen zijn ze opgegroeid. Meestal is zij er bij op de feestjes, de ene keer drinkt zij net zoveel, en de andere keer drinkt zij geen druppel. Haar vriendin zag er altijd geil uit, af en toe zelfs ordinair. Haar kleding was altijd extreem kort, strak om haar lijf zittend, waardoor haar grote borsten nadrukkelijk te zien waren. Lingerie was iets waar ze zeker nooit van had gehoord, want door die strakke kleding waren haar harde tepels prominent aanwezig.

Net als mijn vrouw droeg ze vrijwel altijd nylons, omdat ze wist dat ik daar op geilde. Ze daagde me steeds uit om op haar uitdaging in te gaan, maar ik had het lef niet om dat te doen. Het resultaat was dan ook dat ik me daarna aftrok, met haar geile lijf in mijn gedachten. Een paar jaar geleden bleef zij bij ons slapen, en toen wij thuis kwamen en mijn vrouw op bed hadden gelegd, hebben wij samen nog iets gedronken. Op dat moment hing er een zwaar erotische sfeer tussen ons, maar ik ben er opnieuw niet op in gegaan, omdat ik het niet durfde. Later heb ik daar veel spijt van gehad, en tegenwoordig is die opwindende sfeer er vaak nog steeds. Maar zij zal ook geen vinger naar me uit steken, om aan te geven wat zij wil. Vijf jaar geleden is de vriendin van mijn vrouw gescheiden, haar man had niet genoeg aan een vrouw. Hij neukte bijna iedere vrouw die hij kon krijgen, en op een bijeenkomst op zijn werk, was zij erachter gekomen dat hij daar drie vriendinnen had. Als hij zogenaamd moest overwerken, bleef er ook altijd een van die vrouwen overwerken. Het werken deed haar niets, het neuken des te meer.

Zij heeft hem toen uit huis gegooid, en al zijn spullen op de straat gezet. Zij had al eens verteld dat ze dat zou doen, mocht ze er achter komen dat haar man weer vreemd ging. De laatste jaren waren de beide vrouwen vaak samen, een keer in de week kwamen ze een avond bij elkaar. Als ze hier was, mocht ik er nooit bij zijn, ik hield me dan bezig met de computer op zolder, of met werk. Ze gingen nooit samen uit, zodra ze weg wilden, dan wilden ze dat ik ook mee ging. Had ik geen zin, dan gingen de vrouwen ook niet, en er werd de laatste tijd vaak gesproken over een vakantie. Toen ik voorstelde om dan samen te gaan, werd ik door vier ogen aangekeken die mij meteen konden wurgen. Zij wilde graag op vakantie. Maar mijn vrouw zou niet zonder mij gaan dat gaf mij wel een heel fijn gevoel. Maar waarom ze dat niet wilde, begreep ik niet. De weken na mijn toezegging gingen gewoon voorbij, er werd niet meer over gesproken. Ik begon een beetje te hopen dat ze het vergeten was, toen ik op de avond dat de twee vrouwen bij elkaar waren de kamer in kwam, werd ik met een rare opgewonden blik aangekeken door beide vrouwen. Wat er was wist ik niet, ik moest er iedere morgen vroeg uit, dus zei welterusten, en ging weer naar bed.

De volgende dag hing er een bepaalde spanning in huis, mijn vrouw was heel erg vrolijk en liep te zingen. Haar kleding was veel opwindender dan anders, iedere keer als ze mij aankeek, straalde er een bepaalde gloed uit haar ogen. Er gebeurde niets die week, tot ik vrijdagmiddag thuis kwam. Mijn vrouw droeg, haar leren rok, deze komt tot net op haar knieën. Ik zag dat ze hele lichte nylons met een zwarte naad had aangetrokken, eronder droeg ze een paar lak pumps met een meganaaldhak, en haar volle borsten werden omspannen door een strak bloesje, waarvan de bovenste knoopjes los waren. De donker blauwe rand van haar Bh ’tje kwam net boven het bloesje uit. Ze had haar lange haren los hangen, en haar gezicht was uitdagend, en lekker geil opgemaakt. Ik kreeg de opdracht om te gaan douchen, de kleren die ik aan moest had ze al klaargelegd op het bed. Zodra ik klaar was, moest ik naar beneden komen, en zouden wij gaan eten.

Trillend van de opwinding liep ik naar boven. Een half uur later kwam ik gekleed in een oude spijkerbroek en een te klein shirtje, zonder ondergoed eronder, weer beneden. Alles stond klaar, dus konden we gelijk eten. Er werd niets gezegd, wat de erotische spanning alleen maar verhoogde. Na het eten ruimden wij samen de tafel af, en gingen daarna in de kamer op de bank zitten. Mijn vrouw keek mij strak aan, en streelde met haar tong langs haar fel rood gestifte lippen. Als zij dat op deze manier deed, wist ik dat zij heel erg opgewonden was. Toch gebeurde er verder niets, en ik had niet de moed om haar beet te pakken. Na een poosje stond ze op, en liep met haar heerlijke billen wiebelend, op haar naaldhakken naar de keuken. Toen ze terugkwam, keek ze mij strak aan, en gaf mij een doek. Ik pakte de doek aan, en zag dat het een speciale blinddoek is die wordt gebruikt in de sm. “Ga naar boven, doe deze blinddoek om, en wacht staand in de slaapkamer af.”

Ik draai mij om, en loop de trap op. Boven zijn de gordijnen van de slaapkamer gesloten, en branden er een aantal kaarsen. Ik doe de blinddoek om, en merk dat ik niets meer zie, het is een echte blinddoek, nergens kan ik erom heen kijken. Het lijkt wel een eeuw te duren, en soms voel ik een lichte windstroom langs mij heen glijden. Wat er om mij heen gebeurt, weet ik niet, maar ineens voel ik een paar handen over mijn shirt glijden. Twee vingers knijpen gemeen in mijn tepels, en gelijk scheuren de vingers mijn shirt kapot, dan is het weer even stil. Mijn handen worden beetgepakt en naar mijn rug gebracht, ik voel er iets omheen gedraaid worden. Even later liggen mijn armen vastgebonden op mijn rug, de handen zijn weer even weg.

Vervolg morgen

Broeder Jakob

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *