Twee bruiden

()

“Het is alweer een tijdje geleden dat we zo’n avond hadden.” kondigde Gemma luid aan, en ze klonk net zo aangeschoten als ik me voelde. “Weet je nog toen we op de universiteit zaten? We hadden dit regelmatig. Praten over het leven en jongens en veel te veel wijn drinken, ik mis die tijd.” Ze mijmerde, haar uitdrukking dromerig.

“Ja, dat waren de goede oude tijden toen twee flessen wijn niet voor drie dagen kater zorgden!” Ik stemde lachend in. “En nu naderen we de dertig en gaan we allebei trouwen.”

Ze zag er prachtig uit toen we in een prachtige Airbnb zaten die we gisteravond voor haar hadden gehuurd als alleenstaande vrouw. We hadden haar vrijgezellenfeest twee weekeinde eerder gehad en het mijne afgelopen weekeinde, dus vanavond waren we alleen zij en ik. We waren beste vriendinnen sinds de universiteit, dus het voelde natuurlijk dat we, terwijl we gingen trouwen, met slechts een week ertussen, het hele proces samen doormaakten. Ik had erop aangedrongen dat ze vanavond wit zou dragen, en ze zag er engelachtig uit in een korte witte babydolljurk. Haar blonde haar hing losjes om haar gebruinde schouders en haar blauwe ogen twinkelden.

“Heb je ergens spijt van vóór de grote dag?” vroeg ze terwijl ze naar mij keek. “Slechts één… Ik weet niet of ik je dit ooit heb verteld, maar ik heb me altijd afgevraagd hoe het zou zijn om met een vrouw te zijn.” Ik onthulde, onzekerheid over haar reactie. “Kun je je die ene nacht op de universiteit niet meer herinneren?” vroeg ze verbaasd. “Welke nacht?” vroeg ik verward. “We hebben gezoend! Je zei dat je lesbische verlangens had, dus ik bood aan om je een kus te laten ervaren met iemand die normaal gesproken ver buiten je bereik ligt.” Zei ze met een lilt in haar stem, terwijl ze me plaagde.

“Er is geen manier waarop we gekust hebben, en ik kan het me niet herinneren!” protesteerde ik. “Ik zou het me wel herinnerd hebben!” “Nou, je was behoorlijk dronken!” Ze lachte. “Ik ook, maar het was zo’n geweldige kus dat ik het nooit meer uit mijn hoofd kon krijgen.” “Het is niet eerlijk dat jij het mag herinneren en ik niet.” Ik pruilde. “Nou, kom dan hier, laten we het opnieuw maken, zodat je kunt doen alsof je het nooit bent vergeten.” Ze wenkte me dichterbij. Ze boog zich naar me toe en kuste me, haar lippen smaakten naar wijn en de kersengommen waar we op hadden zitten knabbelen. Ik verwachtte een snelle kus, maar we gingen niet uit elkaar, en laten we zeggen dat het echt onvergetelijk was. Haar tong bewoog tegen de mijne, één hand op de achterkant van mijn hoofd en de andere op mijn rug, en trok me dichterbij. Ik was buiten adem toen we uit elkaar gingen. “Wauw”, mompelde ik.

Toen leunde ik weer naar voren, stond op van de barkruk en trok haar met me mee, zodat onze lichamen tegen elkaar aan zaten. Ik kuste haar nek en hoorde haar hijgen zodra mijn lippen haar huid raakten. Haar hand ging over mijn rug en schouder omhoog, naar beneden om in mijn borst te knijpen. Ik voelde mijn tepel onmiddellijk hard worden door haar aanraking. “Ik wil je neuken”, fluisterde ik, terwijl ik me nerveus voelde. “Ik wil jou ook.” Ze haalde adem en ze reikte naar beneden om mijn jurk uit te trekken, het blauwe materiaal gleed over mijn huid. Ze plantte een zachte kus op mijn lippen terwijl ze naar achteren reikte en mijn bh losmaakte, hem over mijn armen liet glijden en me liet tintelen. Ze begon met mijn tepels te spelen, waardoor ik kreunde.

Ik pakte haar hand en we gingen naar de slaapkamer. Toen we daar aankwamen, trok ze haar jurk uit en onthulde dat ze eronder geen beha droeg. We deden onze strings uit en gingen op bed liggen. Ik begon aan haar tepels te zuigen en genoot van het gevoel dat mijn fantasie eindelijk werkelijkheid werd. Ze sloot haar ogen en begon haar clitoris aan te raken, waardoor ik meteen nat werd. Het was zo opwindend om haar met zichzelf te zien spelen.

Ik ging in de schaarpositie zitten en we begonnen kut op kut te schuren, en voelden onze sappen onze clitoris smeren terwijl ze elkaar stimuleerden. Dit was bijna beter dan ik me had voorgesteld. Na het clitorisspel duwde ze me zachtjes op mijn rug en begonnen we te 69 en. Ik at haar kutje alsof het mijn laatste maaltijd was en zij deed hetzelfde, bijna alsof het een wedstrijd was waarbij iedereen wint. Het tongneuk kampioenschap eindigde in een gelijkspel toen we allebei klaarkwamen, niet tegelijkertijd, maar het was toch een geweldige tijd.

Terwijl we even op adem kwamen van het erotische neuken, bewonderde ik haar lichaam, haar perfect ronde en stevige borsten met bruine lijnen die een kleine bikini omlijnden. De bruine lijn van haar bikinibroekje vormde een peil, waardoor mijn aandacht op haar perfecte landingsbaan werd gevestigd. Ik strekte mijn hand uit en begon haar kutje te vingeren en met haar clitoris te spelen. Ik streelde eerst haar G-spot met één vinger, daarna voegde ik er nog een paar toe.

Ze kreunde onder mijn handen, haar borstkas ging op en neer terwijl ze steeds dichter bij het klaarkomen kwam. Ze kreunde steeds luider totdat ze de lakens vastgreep terwijl ze een enorme natte orgasme had, mijn hand bedekt met haar sperma. Ik likte mijn vingers en kuste haar, liet haar zichzelf proeven op mijn lippen. We ontspanden ons in de kussens en knuffelden elkaar terwijl onze ademhaling weer normaal werd.

“Dat was geweldig”, riep ik uit met een grote glimlach op mijn gezicht. “Ja, dat was het. Misschien hadden we al die tijd lesbisch moeten zijn.” grapte Gemma. “Alleen jij, ik en onze lesbische strapon!” riep ik lachend. “Nee, ik hou van jou, maar ik hou meer van Tom. Ik ben zo blij dat we dit hebben geprobeerd, maar ik ga volgende week zeker trouwen.”

“Ik denk er hetzelfde over! Ik vraag me af wat de jongens hiervan zullen vinden.” mijmerde Gemma. “Ze zouden het waarschijnlijk waanzinnig erotisch vinden. Tom wil elk detail weten.” zei ik, wetende dat het ons allebei waarschijnlijk zou opwinden. “In dat geval moeten we volgende week, vóór jullie bruiloft, een vervolg maken, voor het welzijn van de man.” Ze lachte. “Ik doe mee.”

Ik glimlachte.

Dorien Vercammen

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *