Kamergenoot

()

In de stilte van ons gedeelde appartement, raakte ik verstrikt in de extase van de aanraking van mijn vriendin. Haar naam was een gefluisterd geheim op mijn lippen terwijl ze op me zat, haar lichaam een symfonie van rondingen die ik niet kon weerstaan. De kamer baadde in het zachte licht van de bedlamp die een warme gloed over haar blote huid wierp. Haar haar viel over haar schouders, een waterval van zijde die mijn borst kietelde terwijl ze naar voren leunde voor een diepe, gepassioneerde kus.

Onze tongen dansten samen in een ritme zo oud als de tijd, een sensuele wals die ons beiden buiten adem achterliet. Haar handen verkenden mijn lichaam, volgden de contouren van mijn spieren met een delicate aanraking die rillingen over mijn ruggengraat stuurde. Ik kon de hitte voelen die uit haar kern straalde, een bewijs van haar opwinding die mijn hart van verwachting deed racen.

Net toen ik mezelf helemaal in haar wilde verliezen, ging de deur van onze kamer krakend open. Mijn kamergenoot, die eigenlijk de nacht uit zou zijn, stond in de deuropening, zijn ogen wijd open van verbazing. Ik verstijfde, mijn hart bonkte in mijn borst terwijl ik wachtte op de onvermijdelijke ongemakkelijkheid die zou volgen. Maar toen gebeurde er iets onverwachts. Mijn vriendin, die nog steeds op mij zat, draaide haar hoofd naar onze onverwachte gast. Ze keek hem van top tot teen aan, haar ogen bleven hangen bij de opvallende bult in zijn broek. Een langzame, verleidelijke glimlach verspreidde zich over haar lippen toen ze zich weer naar mij omdraaide.

“Vind je het erg als hij zich bij ons aansluit?” vroeg ze, haar stem was een zwoele fluistering die mijn hart sneller deed kloppen. Ik aarzelde even, mijn gedachten raasden over de implicaties van haar verzoek. Maar toen keek ik haar in de ogen, zag het verlangen daar branden, en ik wist dat ik haar niet kon weigeren.

Mijn kamergenoot, die daar in verbijsterde stilte had gestaan, vond eindelijk zijn stem. “Weet je het zeker?” vroeg hij. Mijn vriendin knikte, haar glimlach werd breder. “Ik heb altijd al een trio willen proberen”, gaf ze toe, haar stem vol opwinding en nervositeit. Met een knikje van mij trok mijn kamergenoot snel zijn kleren uit, en onthulde een lichaam dat net zo gespierd en gespierd was als het mijne. Zijn pik, die al hard was, was groter dan de mijne, een feit dat de ogen van mijn vriendin wijd open deed gaan van verwachting.

Ze stapte van me af, haar handen strekten zich uit om mijn kamergenoot dichterbij te leiden. Ze nam zijn pik in haar hand, haar vingers konden zijn omvang nauwelijks omsluiten. Ze keek naar hem op, haar ogen gevuld met een mix van verlangen en bewondering. “Je bent zo groot”, ademde ze, haar stem gevuld met ontzag. Ze leunde naar voren, haar tong schoot naar buiten om het voorvocht te proeven dat zich op het puntje van zijn pik had verzameld. Ze kreunde zachtjes, het geluid bezorgde me rillingen over mijn ruggengraat. Ze nam hem in haar mond, haar lippen strekten zich uit om zijn omvang terwijl ze hem begon af te zuigen.

Ik keek met een mix van opwinding en jaloezie toe hoe ze hem plezierde. Hoe ze haar hoofd op en neer bewegend terwijl ze hem dieper in haar keel nam. Haar hand strekte zich uit, vond mijn pik en begon hem te strelen op het ritme van haar bewegingen. Mijn kamergenoot kreunde, zijn handen verstrengeld in haar haar terwijl hij in haar mond begon te stoten. Ze kreunde om hem heen, de vibraties stuurden golven van genot door hem heen. Ik kon de spanning in zijn lichaam zien opbouwen, zijn spieren spanden zich aan terwijl hij vocht om zijn orgasme tegen te houden.

Net toen ik dacht dat hij ging klaarkomen, trok hij zich uit haar mond terug, zijn pik glinsterend van haar speeksel. Hij keek naar haar, zijn ogen gevuld met een mix van lust en dankbaarheid. “Jouw beurt”, zei hij, zijn stem schor van verlangen. Mijn vriendin knikte, een ondeugende glimlach speelde op haar lippen terwijl ze zich bewoog om weer op me te gaan zitten. Ze nam mijn pik in haar hand en leidde hem naar haar ingang. Ze was zo nat, zo klaar voor mij dat ze met gemak op me gleed.

Ze begon op me te rijden, haar heupen bewogen in een langzaam, sensueel ritme dat mijn hoofd deed tollen. Haar borsten stuiterden bij elke beweging, haar tepels waren hard en snakten naar aandacht. Mijn kamergenoot, die ons met een mix van ontzag en verlangen had bekeken, leunde naar voren om een van haar tepels in zijn mond te nemen. Ze kreunde, haar lichaam trilde van genot toen hij begon te zuigen en knabbelen aan haar tepel. Zijn hand bewoog naar beneden, vond haar clitoris en begon er langzaam, cirkelvormig over te wrijven. Ik kon voelen hoe haar wanden zich om me heen spanden, haar gekreun werd luider en wanhopiger toen ze haar hoogtepunt naderde.

Mijn kamergenoot, die nog steeds aan haar tepel zoog, keek naar me op, zijn ogen gevuld met een vraag. Ik knikte, hem mijn stille toestemming gevend. Hij bewoog achter haar, zijn handen grepen haar heupen vast terwijl hij zichzelf positioneerde bij haar binnenkomst. Ze snakte naar adem toen hij in haar begon te duwen, haar lichaam strekte zich uit om zijn grootte te accommoderen. Ik kon hem voelen door de dunne muur die ons scheidde, zijn pik wreef tegen de mijne op een manier die mijn hoofd deed tollen.

Samen begonnen we te bewegen, onze lichamen vonden een ritme dat zowel vertrouwd als nieuw was. Mijn kamergenoot stootte van achteren in haar, zijn bewegingen zorgden ervoor dat ze op mijn pik stuiterde. Ze kreunde, haar lichaam trilde van de kracht van haar genot. Ik voelde mijn eigen orgasme opbouwen, mijn ballen werden strakker terwijl ik vocht om mezelf in te houden. Ik wilde dit moment laten duren, genieten van het gevoel van haar lichaam om het mijne heen terwijl mijn kamergenoot haar van achteren vulde.

Maar toen schreeuwde ze het uit, haar lichaam stuiptrekkend terwijl ze haar hoogtepunt bereikte. De kracht van haar orgasme was genoeg om mij over de rand te duwen, mijn pik pulserend terwijl ik haar vulde met mijn ontlading. Mijn kamergenoot volgde kort daarna, zijn gekreun van genot vulde de kamer terwijl hij zichzelf in haar leegde. We stortten neer op het bed, onze lichamen glibberig van het zweet en onze ademhalingen kwamen met horten en stoten. Mijn vriendin keek naar ons op, haar ogen gevuld met een mix van tevredenheid en uitputting. “Dat was geweldig”, ademde ze. Ik knikte, mijn lichaam trilde nog steeds van de naschokken van mijn orgasme. Mijn kamergenoot, die naast ons was ingestort, glimlachte alleen maar, zijn ogen gevuld met een mix van dankbaarheid en ongeloof.

Mia Beeck

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *