Mijn beurt, schat

()

Het was een typische vrijdagavond en mijn vrouw, Sarah, en ik waren wat aan het drinken in onze favoriete bar. We genoten van onze cocktails en elkaars gezelschap toen we een stelletje aan de bar zagen zitten, lachend en flirtend met elkaar. Ze zagen eruit alsof ze de tijd van hun leven hadden en we konden niet anders dan aangetrokken worden door hun energie.

Naarmate de avond vorderde, raakten we aan de praat met het stel dat Mark en Lisa heette. Ze waren een leuk en flirterig stel en we konden het snel met ze vinden. Na een paar drankjes stelden ze voor dat we allemaal terug zouden gaan naar hun huis voor nog wat plezier. Sarah en ik wisselden een blik uit en we wisten allebei wat de ander dacht. We waren voor alles in en dit klonk alsof het een wilde nacht zou kunnen worden. We kwamen aan bij Mark en Lisa en we gingen meteen aan de slag. We begonnen met wat lichte kusjes en aanrakingen, maar het werd al snel meer. Sarah en ik hadden nog nooit zoiets gedaan, maar we waren allebei enthousiast om iets nieuws te proberen. Mark en Lisa leidden ons naar hun slaapkamer, waar een groot, comfortabel bed op ons wachtte. We kleedden ons allemaal uit tot op ons ondergoed en ik kon het niet laten om Lisa’s strakke lichaam te bewonderen. Ze droeg een sexy zwarte kanten bh en een panty set en ik voelde mijn verlangen naar haar groeien.

Mark en Lisa begonnen met elkaar hartstochtelijk te kussen. Sarah en ik keken vol ontzag toe. Ze waren zo verliefd op elkaar, en het was een enorme opwinding om ze zo verliefd te zien. Na een paar minuten draaide Mark zich om naar Sarah en kuste haar diep, terwijl Lisa zich naar mij omdraaide en hetzelfde deed. Ik was verrast door hoe lekker Lisa smaakte en ik kon het niet laten om mijn handen over haar lichaam te laten glijden. Ze was zo zacht en glad en ik kon niet wachten om elke centimeter van haar te verkennen. We bleven elkaar kussen en aanraken en ik voelde mijn opwinding groeien.

Sarah en Mark gingen er ook helemaal in op, en ik zag dat ze er allebei van genoten. Ik zag hoe Sarah naar beneden reikte en Marks pik begon te strelen, en hij slaakte een zacht kreuntje van genot. Ik wist dat ik hetzelfde genot wilde voelen, dus richtte ik mijn aandacht weer op Lisa. Ik begon haar nek en schouders te kussen en ze slaakte een zacht kreuntje van genot. Ik voelde haar tepels hard worden onder mijn aanraking en ik wist dat ze net zo opgewonden was als ik. Ik reikte naar beneden en begon haar kutje door haar slipje te strelen en ze slaakte een zucht van verrassing. Ik kon voelen hoe nat ze was, en ik wist dat ze klaar was voor mij. Ik trok haar slipje naar beneden en spreidde haar benen wijd, terwijl ik het zicht op haar prachtige kutje in me opnam. Ik kon niet wachten om haar te proeven, dus boog ik me voorover en begon haar clitoris te likken.

Lisa slaakte een luide kreun van genot en ik voelde haar lichaam trillen van verlangen. Ik bleef haar clitoris likken en zuigen en ik voelde haar steeds dichter bij een orgasme komen. Ik wist dat ik haar wilde laten klaarkomen, dus schoof ik een vinger in haar en begon haar te vinger-neuken. Lisa slaakte een luide kreet van genot, en ik kon voelen hoe haar kutje zich om mijn vinger spande. Ik wist dat ze dichtbij was, dus begon ik nog harder aan haar clitoris te zuigen. Ze slaakte een luide schreeuw, en ik kon voelen hoe haar kutje zich om mijn vinger spande toen ze klaarkwam. Ik klom op Lisa en schoof mijn pik in haar natte kutje. Ze slaakte een luide kreun van genot en ik voelde haar kutje strakker om mijn pik heen worden. Ik begon in en uit haar te stoten en ik voelde mijn eigen orgasme opbouwen.

Ik keek op naar Sarah en Mark, en ik kon zien dat ze ons allebei met verlangen in hun ogen aankeken. Sarah streelde Marks pik, en ik kon zien dat hij bijna klaarkwam. Sarah en Mark gingen er ook helemaal in op, en ik zag dat ze er allebei van genoten. Sarah reed op Marks pik, en ik zag dat ze bijna klaarkwam. Ik wilde haar laten klaarkomen, dus ik reikte over haar heen en begon haar clitoris te wrijven. Sarah slaakte een luide kreet van genot, en ik wist dat haar kutje zich om Marks pik spande. Ik wist dat ze dichtbij was, dus ik bleef in en uit Lisa stoten, voelde haar kutje zich om mijn pik spanden terwijl ik mijn eigen orgasme naderde. Sarah en Mark kwamen ook dichterbij, hun gekreun en gehijg vulden de kamer terwijl ze elkaar neukten.

Ik keek naar Sarah, haar ogen gericht op de mijne terwijl ze op Marks pik reed. Ik strekte mijn hand uit en pakte haar hand, onze vingers verstrengelden zich terwijl we beiden de rand naderden. Ik kon Lisa’s kut voelen spasmen rond mijn pik, en ik wist dat ze bijna weer klaar zou komen. Plotseling slaakte Sarah een luide kreet toen ze klaarkwam, haar kutje spande zich om Marks pik terwijl ze haar orgasme uitzat. Ik voelde mijn eigen orgasme opbouwen en ik stootte nog een laatste keer in Lisa terwijl ik klaarkwam, haar vullend met mijn sperma. Mark volgde kort daarna, zijn lichaam trillend toen hij in Sarah klaarkwam. We stortten allemaal op het bed, hijgend en bedekt met zweet. We bleven daar een paar momenten liggen, op adem komend en genietend van de nagloei van ons viertal.

Terwijl we daar lagen, wisselden Sarah en ik een blik uit. We hadden nog nooit zoiets gedaan, maar we wisten allebei dat we het nog een keer wilden doen. We bedankten Mark en Lisa voor een geweldige nacht en we waren het er allemaal over eens dat dit niet de laatste keer zou zijn dat we van partner zouden wisselen.

Comtesse

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *