Kamperen op kasteel

()

Een paar maanden geleden zag mijn vrouw Emma in onze krant een kleine advertentie staan.

“Voor een heerlijke vakantie in Frankrijk bieden wij onze kasteeltuin aan om daar te komen kamperen- in de nazomer is het uiterst rustig –bovendien niet duur” Mijn vrouw Emma riep me en zei.

“Jean, is dit niet iets voor ons- we zoeken een rustige camping en bovendien besparen we mogelijk wat geld om volgend jaar een caravan te kopen.” Ik was het me haar eens, we belden het opgegeven nummer en spraken met een sympathiek klinkende kasteelvrouw.

“Leuk dat jullie willen komen; we vragen maar 50 euro per week; het enige wat we vragen is dat jullie een beetje aan onze levensstijl willen aanpassen”. We wisten niet precies wat dit inhield maar je aanpassen aan een leven op een kasteel leek ons niet zo heel onaardig. Dus opgegeven dat we eind augustus zouden afreizen en we op een maandag bij het kasteel zouden arriveren.

Op de bewuste maandag kwamen we in de middag bij het Franse dorpje aan; we vroegen de weg naar het kasteel en binnen een kwartiertje stonden we voor een groot hek met een intercom: We drukten op de knop

“Een moment graag, ik kom er zo aan” en even later zagen we een prachtige vrouw aan komen lopen. Ongeveer even oud als Emma, een leuke strohoed op en slechts gekleed in een leuke bikini. Die verhulde niets van haar prachtige lijf; lekker bruin, een paar lange benen een slank middel en 2 prachtige tieten.

“Hoi, ik ben Lara de kasteelvrouw, hartelijk welkom. Mijn man Marc is even weg maar ik zal jullie de weg wijzen naar de kampeerplek; ik loop wel, rijden jullie maar achter me aan”. Even reden we op de kasteellaan achter haar aan.

“Wat een mooie kont” kon ik niet nalaten te zeggen.

“Als je er maar af blijft” reageerde mijn vrouw Emma lachend. Snel kwamen we bij een prachtige groot veld met mooie grote bomen eromheen. En naast het veld een zwembad van ongeveer een half Olympisch bad groot. Lara vertelde dat we de enige gasten waren en dat we onze tent overal neer mochten zetten. “En het toiletgebouwtje is hier een meter of 50 vandaan, net achter die bosjes bij het zwembad; jullie vinden het wel en over een paar uur zien we elkaar wel bij het zwembad met een welkomstdrankje”. En ze liep weg.

“Wat een prachtige plaats om onze vakantie te houden; kom, even onze zwemkleding aan en dan de tent opzetten”. Ze liep naar de auto, trok haar korte jurkje, bh en slip uit en zocht in de auto naar haar bikini. Ik keek van achteren tegen haar mooi gevormde billen aan en toen ze zich bukte zag ik even haar kale kutje.

“Voor mij hoef je bikini niet aan te doen” lachte ik, “weinig mensen die ons hier kunnen zien”.

“Eventjes niet, het is een goed idee maar ik weet nog niet of onze gastheren dat op prijs stellen; laten we maar even afwachten”. Ze pakte haar bikini en trok een het bovenstukje over haar prachtige b-cup daarna stapte ze in haar slip, overigens niet erg veel groter als een paar postzegels.

Het eerste uur waren we druk met de tent bezig. Toen deze stond waren we bedekt met zweet.

“En nu even het zwembad in” zei Emma en dook met een sierlijke sprong het water in. Ik dook haar achterna en even later spetterden we erop los. Na een kwartiertje hingen we aan de rand van het zwembad en zei Emma “komen daar in de verte tussen de bossen niet Lara en een man aan?”.

“Goed gezien maar zie je ook dat ze beiden niets aanhebben?”.

“Verdorie, je hebt gelijk; die man zal haar Marc wel zijn; ziet er zo uit de verte goed uit”. “Ho, ho” riep ik ”daarstraks mocht ik ook niet naar de billen van Lara kijken dus jij even dimmen”. Lara en Thea kwamen bij het zwembad aan; ieder slechts met een handdoek om de nek. Ze liepen naar ons toe en ik zag de blik van mijn Emma getrokken worden naar de lul van Marc die aan de rand van het zwembad stond. Marc bukte zich, gaf ons een hand en stelde zich voor.

“Hebben jullie zin in een koel drankje?” Vroeg hij. Na onze bevestiging liep hij weg om ze te halen. Lara stond nog steeds aan de rand van het zwembad en ik keek omhoog tegen een van de mooiste kutje die ik ooit had gezien; prachtig gevormde kutlipjes, mooi bruin alsof ze nooit een slip droeg en geen enkel haartje te bekennen. Blijkbaar had ook mijn Emma door waar ik van genoot en stootte mij onderwater aan. Ik kwam snel bij zinnen en we klommen samen het zwembad uit en liepen met Lara naar de ligstoelen. Marc serveerde de drankjes en even later keuvelden we wat samen. Marc en Lara spendeerden geen woord aan het feit dat ze naakt waren; voor hen waarschijnlijk de normaalste zaak van de wereld. Lara zat tegenover mij en zonder gene zat ze wat onderuitgezakt in haar stoel en kon ik haar kutje bewonderen als ze haar benen wat anders strekte. Soms had ik het idee dat ze mij haar kutje bewust liet zien maar haar blik bleef heel neutraal. In mijn ooghoeken zag ik mijn Emma ongegeneerd kijken naar de lul van Marc die over zijn been lag; ook hier op lul of balzak geen haartje te bekennen.

“Morgen kunnen jullie in het kasteel wel brood halen, de bakker brengt het hier om een uur of zeven” en na een paar drankjes vertrokken Lian en Marc en verbaast keken we ze na.

“Wat doen we nu” vroeg ik.

“Wat bedoel je?” Vroeg Emma.

“Houden wij morgen onze zwemkleding aan?” Nadenkend zie Emma.

“Ik denk dat we ook maar naakt gaan rondlopen want herinner je toen we ze de eerste keer belden dat ze tegen ons zeiden dat wij ons aan hun levensstijl moesten aanpassen?”.

“Ok, zullen we nu dan gelijk maar alles uittrekken?”

“Goed idee,” en Emma en trok haar bikini uit. Mijn lul reageerde direct bij het zien van al dat moois. “Ga je mee naar het toiletgebouw dan kunnen we lekker even neuken onder de douches”. We liepen naakt hand in hand naar de douche en in het gebouwtje en al heel snel verdween mijn lul compleet in de kut van mijn vrouw. Emma bleek ook al behoorlijk opgewonden te zijn want het geil uit haar kutje droop via mijn lul en balzak op de stenen vloer.

“Neuk me hard en snel. Ik ben zo geil als wat”. Mijn lul bewoog als een zuiger op en neer in haar kut en al snel spoot mijn zaad tegen haar baarmoeder. Na de neuk- en douchebeurt hebben we tent opgezocht en waren we snel onder zeil. De volgende ochtend was het nevelig en behoorlijk koel. In spijkerbroek en T-shirt liep ik naar het kasteel om het brood te halen. Alleen Lara was aanwezig; haar man was op inspectie in de bossen rond het kasteel. Lara was bijzonder spraakzaam en kwebbelde er op los. De sfeer was losjes en ineens vroeg ze schalks.

“Vonden jullie het niet gek dat we gisteren naakt waren?”

“Nee hoor, in België lopen we ook naakt in onze tuin en ik vind het helemaal niet erg om tegen een mooie vrouw aan te kijken; als het weer straks beter is dan trekken wij ook alles uit. Dat is toch wat jullie bedoelen dat we ons aanpassen aan jullie levensstijl?”. Even lachte Lara en zei.

“Klopt, we zouden het leuk vinden als jullie ook naakt rond willen lopen maar onze levensstijl gaat nog iets verder”.

“Wat bedoel je nu” vroeg ik.

“Wij gaan iets verder” zei ze; ze keek me verleidelijk aan en ging verder “soms vinden we het heerlijk om met kampeergasten te spelen”.

“Hoe bedoel je, wat bedoel je met spelen” vroeg ik.

“Elkaar lekker opgeilen en dan met elkaar de liefde bedrijven; overal waar dat maar mogelijk is”.

“Ook nu bedoel je?” Kwam er bij mij wat benauwd uit.

“Ook nu, tenminste als je er zin in hebt” zei ze en heel verleidelijk maakte de bovenste knoop van haar broek open. Mijn gedachten tolden door m’n hoofd; een prachtige vrouw die nu met me wilde neuken. Ik voelde mijn lul opzwellen. Ze stond op en ging voor me staan met haar broek geopend. We kusten elkaar innig terwijl ze rustig over mij kruis wreef dat nu op ontploffen stond. Het was een waanzinnig gevoel om haar prachtige vingers over mijn harde pik te voelen aaien. Hoe moest dat wel niet voelen als ik mijn broek uit had? Ik trok mijn shirt uit en deed de knopen van mijn broek open. Met naakt bovenlijf stond ik nu voor haar en ze aaide over mijn borst. Haar linkerhand duwde ze krachtig op mijn kruis en ik kon een harde kreun niet bedwingen. Ik bewoog mijn armen achter haar lijf en trok haar truitje langzaam omhoog. Ik zei haar dat ik haar naakte wilde zien en trok de trui nu ook aan de voorkant omhoog. Haar mooie strakke buik viel bloot en trok mijn aandacht. Ik merkte niet dat ze ondertussen haar truitje verder omhoog had gedaan en inmiddels over haar hoofd uittrok.

Voor me stond een prachtige half naakte vrouw met slank figuur in een strakke half geopende spijkerbroek. Ze droeg een kleine zwarte bh. Haar halsketting hing uitdagend diep op haar borst en leidde mijn ogen naar haar kleine borsten. Ik maakte het bandje van haar bh op haar rug los en schoof de schouderbandjes opzij waardoor haar tieten bloot vielen. Lara deed haar bh af terwijl ik haar keiharde tepels betastte en kuste. Haar borsten waren super klein maar ze waren vreselijk opwindend. In de vorm van twee kleine peren zag ik ze voor me terwijl ik me verbaasde over hoe klein maar mooi ze waren. Ik wilde haar neuken. Nu en hard. Terwijl we naar elkaar toe bogen en ik haar de zoveelste tongzoen gaf, schoof ik met mijn handen de spijkerbroek over de heupen van haar naar beneden. Ik greep haar stevige kleine billen met beide handen vast en masseerde ze. Af en toe trok ik haar billen aan de onderkant ver uit elkaar zodat ook haar kutje gestimuleerd werd. Ik drukte ze tegen me aan en voelde haar warme bovenlijf en haar hard geworden tepels terwijl ik weer haar nek kuste en likte. Ik ging zitten op het bed en trok de broek verder over de benen van Lara omlaag en keek hoe nu haar prachtige taille bloot kwam te liggen. Onder haar zwarte slipje zat haar warme vochtige kut die ik graag wilde vullen met mijn harde piemel. Nadat ik de broek op haar enkels had geschoven deed Lara deze verder uit. Ze boog voorover om de pijpen van haar broek vast te pakken en terwijl ze dat deed viel haar ketting los van haar borst en bungelde deze onder haar geile gezicht. Haar borsten leken wat groter nu ze voorover gebogen stond en ik genoot ervan.

Toen had ze haar broek had uitgedaan en ging ze weer voor me staan. In optima forma stond ze nu voor me: bijna volledig naakt op een zwart slipje Het was een onvoorstelbaar geil gezicht. Ze leek te merken hoe prachtig ik het vond, want terwijl ze naar me keek schoof ze haar slipje opzij en kreeg ik haar schaamlippen te zien. Haar kutje was nog nat van het vingeren van een paar minuten geleden. Ze liep dichter naar me toe en duwde krachtig tegen mijn schouders waardoor ik achterover viel op het bed. Ik lag nu op bed met mijn voeten nog op de grond en Lara hurkte voor me. Ze wreef nog een keer over mijn stijve kruis en gooide mijn slippers weg. Daarna pakte ze mijn broek vast en ze begon die naar beneden te trekken. Om het haar makkelijker te maken deed ik mijn heupen iets omhoog. Zonder al te veel moeite schoof ze de broek verder omlaag en trok ze de broekspijpen over mijn enkels. Ik lag nu voor haar in een strakke boxershort waarin een enorme bobbel te zien en te voelen was.

“Wat een heerlijk lijf heb je…” fluisterde ze terwijl ze haar handen op mijn kruis legde en langzaam naar boven bewoog en over mijn borstkas aaide. Met haar rechterhand trok ze mijn boxershort een stukje omlaag waardoor mijn erectie bloot viel. Ze aarzelde niet en trok met beide handen de boxershort verder omlaag waarna ze met haar rechterhand mijn piemel vastpakte. Langzaam begon ze me af te trekken. Mijn voorhuid trok ze zonder weerstand steeds verder achteruit omdat mijn eikel enorm vochtig was geworden van alle opwinding. Na een paar keer trekken schoof ze mijn voorhuid volledig achter de rand van mijn grote kloppende eikel waarna ze doorging met trekken. Ondertussen legde ze haar duim op het toompje van de voorhuid die ze begon te masseren.

Ik moest kreunen van genot en wilde mijn ogen niet sluiten omdat ik vooral wilde zien hoe mijn de Lara op het geilste moment ooit haar uiterste best deed. Terwijl ze me aftrok keek ze voortdurend naar me en ze toverde een lach op haar mooie mond. Af en toe streek ze door haar haren als die voor haar ogen vielen. Ik keek naar haar geile kop, haar prachtige bovenlijf en die mooie benen waartussen zich een hete kut bevond waar ik me op wilde uitleven. Lara verhoogde haar tempo en klemde haar hand steviger om mijn snoeiharde pik. Bij het naar boven bewegen maakte ze een draaiende beweging met haar hand waardoor ik geiler en geiler werd en mijn pik nog lekkerder voelde dan daarvoor. Ik noemde een paar keer smachtend haar naam en zei dat ik het heerlijk vond. Blijkbaar beschouwde ze dit als een aanmoediging voor meer want niet veel later boog ze over me heen en bracht ze haar mond voor mijn harde pik.

Met haar tong likte ze over het toompje dat ze net nog met haar duim had gemasseerd. Ze liet haar tong vervolgens naar beneden glijden en likte daarna van onderen naar boven over mijn piemel tot ze bij het topje van mijn glanzende vochtige eikel uitkwam. Haar smalle lippen gleden over mijn eikel en langzaam bracht ze mijn piemel in haar warme mond.

Ze begon me te pijpen en ik wist niet wat me overkwam. Ik keek hoe mijn lul in en uit haar mond gleed en hoe ze haar hoofd op en neer bewoog terwijl haar haren voor haar gezicht vielen. Haar halsketting tikte steeds tegen mijn borst en haar tieten waren keihard geworden. Met haar hand trok ze mij nog steeds af terwijl ze die draaiende beweging maakte. Na een paar minuten stopte ze met pijpen en liet ze mijn pik los. Ik ging met mijn lul voor haar staan die ze nog een keer in haar mond pakte waarna ze er even aan likte. Ik aaide over haar hoofd en vroeg haar of ze haar slipje wilde uitdoen. Ze stond even op en schoof haar slipje omlaag waarna ze weer ging zitten. Vervolgens schoof ze het slipje verder omlaag en ze deed haar benen even omhoog om het slipje over haar laarzen uit te doen.

Ik keek recht in de natte spleet van Lara die overduidelijk nog steeds heel vochtig was. Ik wilde mijn lul tussen die schaamlippen duwen totdat ze begon te krijsen van genot. Ze ging op de rand van de tafel zitten en ging achterover liggen met haar benen wijd uit elkaar. Ik ging over haar heen hangen en stond tussen haar benen in en bracht mijn erectie voor haar natte gloeiende kut.

“Oh ja, stop ‘m erin. Kom maar, ik wil je in me voelen. Kom maar…” verzuchtte ze.

“Ik wil je hard neuken, ik …” maar nog voor ik mijn zin kon afmaken stootte ik mijn lul diep in de kut van Lara en kon ik slechts kreunen. Ik genoot van de penetratie en het in en uit de kut bewegen van mijn nat geworden lul. Het was een waanzinnig gezicht om mijn lul bij Lara naar binnen te zien gaan en het leek een absolute droom die uitkwam. Ze kreunde ook en sloot haar ogen terwijl ze genoot. Haar benen sloeg ze om mijn middel en zo lagen we minutenlang te neuken als beesten. We draaiden onze lichamen en Lara ging languit op de tafel liggen waarna ik op haar ging liggen en opnieuw penetreerde. Mijn gezicht legde ik in haar nek en we kreunden in elkaars oren. Ik ramde mijn pik in haar soppende kut die alsmaar natter leek te worden. We wisselden van standjes en ik nam haar op zijn hondjes, ze ging op me zitten en ik nam haar terwijl ze op haar buik lag. Even later ging ze voor me staan terwijl ze haar handen op de tafel liet rusten en ik achter haar ging staan. Ik stond haar achterlangs te rammen terwijl ik naar haar kleine tieten keek die hingen te bungelen op het ritme van mijn stoten in haar kut. Ondertussen legde ik mijn rechterduim op haar anus en ik masseerde die zachtjes nadat ik er wat speeksel op had gedaan. Lara liet het toe en begon harder te kreunen.

Voorzichtig duwde ik het topje van mijn duim een stukje in haar anus terwijl ik vooral bleef doorgaan met het rammen van haar geile natte kut. Ik pakte met mijn handen haar bovenlijf vast door ze op haar kleine borsten te leggen en trok haar zo rechtop. Mijn keiharde lul schoot uit haar kut en ik legde mijn linkerhand op haar kruis waarna ik mijn middelvinger tussen haar schaamlippen liet zakken. Even later zette ik haar op het grote bureau. Met haar benen wijd zat ze voor me en we kusten elkaar. Ik pakte haar benen vast en liet haar knieën op mijn onderarmen rusten terwijl ik mijn pik weer bij haar naar binnen schoof. Ik ramde haar nu weer in hoog tempo terwijl ze zuchtte en kreunde en ik mijn pik weer diep naar binnen zag glijden. Even later haalde ik mijn pik eruit en ging ik nu voor haar zitten waarna ik haar benen uit elkaar deed. Ik legde mijn tong op haar kut en schoof haar schaamlippen opzij waarna ik haar begon te likken. Ik befte haar langzaam en versnelde vervolgens mijn tempo. Af en toe stopte ik en bracht ik het puntje van mijn tong in haar vagina die heerlijk vochtig smaakte. Er was geen houden meer aan want Lara kreunde steeds onregelmatiger. Ik legde mijn tong op haar klitje en pakte deze stevig vast tussen mijn lippen. Heftig kreunend kwam ze opnieuw klaar terwijl ze haar benen hard tegen mijn hoofd drukte.

Ik liet ze van het bureau stappen nadat ze een paar minuten had kunnen bijkomen en ik haar ondertussen had gekust. Meteen pakte ze mijn harde lul vast en ze trok er weer aan. Ze knielde en begon me weer te pijpen, nu harder dan de vorige keer. Met haar tong draaide ze over mijn eikel die warm aanvoelde in haar mond.

“Ik wil klaarkomen, in jou, nu!” schreeuwde ik.

“Kom maar dan, spuit maar in me” antwoordde ze terwijl ze mijn pik even uit haar mond had gehaald.

“Nee, ik wil in je kut spuiten terwijl je me aankijkt. Ik wil je nog een keer neuken.”

Ik ging op de rand van de tafel zitten en Lara ging op mijn pik zitten terwijl we stevig tegen elkaar drukten. Ik sloeg mijn armen om haar lijf en masseerde haar billen terwijl ik diep ik haar kut stootte. Ik legde opnieuw een vinger op haar anus en masseerde die terwijl ze genoot. We kreunden en hijgden en het zweet brak ons uit door alle inspanning. Lara ging iets achterover hangen terwijl ze zich vasthield aan mij. Ik nam haar tepels tussen mijn lippen en zoog er hard op. Nog steeds ramde ik haar kut hard en diep en nog steeds hadden we er geen genoeg van. Ik wilde haar keihard nemen en rammen tot ze het uitschreeuwde van de lekkere pijn. Hard drukte ik mijn vinger op haar anus en ze sloeg een hoge kreet. Haar lijf was nu zeiknat van het zweet en ik likte het op met mijn tong. Ze stapte van me af en ging op bed liggen waarna ik weer op haar kwam liggen. Voor de laatste keer penetreerde ik haar. Ik stootte zo hard als ik kon in haar genotsgrot totdat ik haar onder mij zag bewegen. Ik riep dat ze naar me moest kijken terwijl ik klaar kwam. Ze schreeuwde terug dat ik haar moest nemen en keek me strak aan. Ik stootte nog één keer en voelde dat er geen weg meer terug was. Mijn hele lijf spande zich aan en ik kwam in zeker tien krachtige zaadlozingen luid zuchtend klaar in de kut van Lara Met mijn pik nog in haar kut liet ik me op haar vallen om uit te rusten. Ik kreeg een kus op mijn wang en ze zei dat ze had genoten. Ik was kapot en kon niets uitbrengen. Na een paar minuten waren we weer wat op adem en ik vroeg haar.

“Is dit nu jullie levensstijl?”

“Zo’n beetje wel” antwoordde ze gevat “maar ook Marc zou graag eens met jouw vrouw Emma neuken, hij vindt haar erg aantrekkelijk”. Tja, toen moest ik direct bekennen dat ik zo was opgegaan in het neuken met een eigenlijk wildvreemde vrouw dat ik helemaal niet meer aan Emma had gedacht. Wat zou zij ervan vinden als ze hoorde wat er gebeurd was. We waren wel wat gewend; we hebben ook wel eens aan partnerruil gedaan maar dat was toch wel weer een paar jaar geleden. Ik voelde me een beetje schuldig maar Lara zei.

“Kom, laten we het brood pakken en dan lopen we samen naar Emma want ook Marc zou na de inspectie van de bossen naar het zwembad gaan. Kleren hoeven we niet aan te trekken want ondertussen is de temperatuur behoorlijk omhoog geschoten”.

“Goed laten we maar gaan” zei ik liep met deze bloedmooie vrouw naar het zwembad. In de volle zon bekeek ik nogmaals haar prachtige lichaam; helemaal bruin, ik kon geen stukje wit ontdekken, heerlijke strakke billen en slanke taille. Ze zag het en lachte me toe, en zei.

“Ook jouw lichaam mag er best wezen”. Een prachtige vrouw met mooie borsten. Haar tepels waren lekker groot en staken trots. Haar kutlipjes waren van een mooi formaat en stonden een heel klein beetje uiteen van de neukbeurt in het kasteel en ik zag nog hier en daar wat sperma zitten. Lara kwam een paar stappen dichterbij, nam mijn lul even los in haar handen en streelde hem kort.

“Mooi ding’ mompelde ze” zullen we maar naar Emma en Marc gaan?” Het erotisch moment werd snel onderbroken en we liepen door het bos richting de speeltuin. Na vijf minuten hoorde ik de stemmen Emma en Marc; Emma had duidelijk plezier want haar lach galmde door het bos. We kwamen aan de rand van het laatste struikgewas om de speeltuin bij het zwembad en stopten beiden. Wat we voor ons zagen was leuk om te zien. Mijn Emma zat op een grote schommel en ze werd geduwd door Marc. Hoger en hoger ging ze; haar parero waaide alle kanten op en plots zagen we dat Marc het ding in zijn handen had en mijn Emma totaal naakt op de schommel zat. Als bij afspraak bleven Lara en ik in de struiken staan en keken hoe dit tafereeltje zou aflopen. Marc duwde Emma op haar billen en rug en ze scheen het absoluut niet erg te vinden dat ze nu naakt was.

Na een paar minuten stopte Marc met duwen en hield Emma op de schommel tegen. Van achteren pakte hij haar borsten en begon die te strelen. We zagen dat mijn Emma dit heerlijk vond. Met haar handen aan de touwen van de schommel zette ze haar voeten naast zich op de schommel en wij keken, vanuit de bosjes, zo tegen haar kale kut aan. Marc stond nog steeds achter haar en ging langzaam met z’n handen over de strakke buik van Emma naar haar kutje toe. Ze kon weinig doen omdat ze zich vast moest houden aan de touwen van de schommel. Marc speelde verder met Emma’s borsten en kutlipjes. We zagen dat hij ze langzaam uit elkaar duwde en we zagen het zachte roze van haar kutje. Even later stak hij zijn wijsvinger even in haar kutje, haalde die natte vinger met kutvocht eruit en liet de vinger door Emma aflikken. Zonder aarzelen pakte Emma de vinger in haar mond en begon die met smaak af te likken. Ik zat op mijn hurken in de struiken en was stom verbaasd; maar ook heel nieuwsgierig bekeek ik deze situatie. Lara stond achter me en leunde voorover over mijn rug. Ik voelde haar borsten tegen mijn schouderbladen komen.

“Spannend he?” Fluisterde ze in mijn oor. “zullen we hier nog even blijven stiekem toekijken?” Ze drukte haar bekken tegen mij aan en ik voelde haar vochtige kutlipjes lekker tegen m’n billen. Zo genietend keken we naar het schouwspel bij de schommel.

Marc had net zijn zwembroek uitgedaan en zijn lul sprong stijf naar voren. Hij stond nu voor mijn Emma d’r kut pakte zijn lul en drukte die zacht tegen het haar kutje gaan; Emma stootte naar voren en we zagen z’n hele lul in haar kut glijden. Langzaam bewoog Marc op een neer en zelfs van deze afstand hoorden wij de soppende geluidjes. Plots duwde Emma zich af; Marc ’s lul schoot uit haar kut en ze pakte zijn pik vast en begon haar eigen kutvocht eraf te likken. Daarna liet ze z’n pik los en ging achterover liggen, met haar benen uit elkaar. Marc ging op zijn knieën voor haar op de grond zitten en bekeek haar kutje van dichtbij, en duidelijk vond hij het een prachtig gezicht!

Haar kut stond inmiddels al behoorlijk open en was al flink nat, wat natuurlijk een extra geil gezicht was. Bovenop zag hij duidelijk haar genotsknobbeltje zitten. Voorzichtig wreef hij daar met twee vingers overheen, een beetje van haar kutsap uitsmerend. Hij liet zijn vingers een beetje omhoog gaan en voelde aan haar kale schaambeen, zachtjes duwend. Hij zag dat mijn vrouw dit erg lekker vond en Emma duwde zelf haar bekken een stukje omhoog. Nu liet hij zijn vingers weer wat zakken en pakte een schaamlip tussen duim en wijsvinger. Hij trok de schaamlip een stukje naar buiten, opnieuw hoorden wij dat ze dit lekker vond, een zacht gekreun ontsnapte aan Emma ’s lippen. Met zijn andere hand trok hij haar andere schaamlip naar buiten en zo lag ze nu wijdbeens met een wijd opengesperde kut vlak voor zijn neus. Hij moest zich duidelijk bedwingen om niet onmiddellijk zijn mond op die heerlijke pruim te zetten. Hij liet haar lippen weer los, na er nog een beetje mee gespeeld te hebben en zette nu een vinger tegen haar open kutje aan. Terwijl hij weer met mijn andere hand over haar klitje wreef, duwde hij heel zachtjes zijn vinger naar binnen. Opnieuw kreunde ze en dit moedigde Marc aan om er meteen een tweede vinger bij te duwen. Zacht begon hij haar met zijn vingers te neuken en nu zette hij zijn mond op haar kut. Hij stak zijn tong uit en likte van onderen naar boven over haar gleuf heen.

“Wat doe je?” riep ze verschrikt. Marc liet zich hier echter niet ontmoedigen, wetend dat ze het vanzelf lekker zou gaan vinden. Hij ging rustig door met likken, terwijl hij tegelijkertijd met zijn ene hand over haar klit bleef wrijven en met zijn andere hand met twee vingers in haar soppende kutje duwde. Hij cirkelde met zijn tong rond haar klit en zoog deze zachtjes naar binnen. Wild duwde ze nu haar bekken omhoog.

“Oh, god, wat doe je allemaal met me? Wat lekker, ga door, niet ophouden!” We konden nog net zien dat ze wild aan haar tepels lag te plukken, die nog steeds kogelhard waren. Ze duwde haar linker tiet omhoog en likte aan haar tepel. Marc verhoogde het tempo van zijn vingers en Lara en ik zagen dat ze ging komen. Ze kreunde luid, een diep, dierlijk gegrom, gilde toen even en toen voelde Marc het. Zijn gezicht werd kletsnat van het overvloedige kutsap wat rijkelijk stroomde. Hij likte nog even verder en deed ook nog even verder met zijn vingers en toen pas toen zagen we dat haar orgasme wegzakte stopte hij. We zagen dat Marc ’s gezicht plakte van haar geil en ook zijn vingers zaten onder het slijmerige geil uit Emma’s kut.

“Wat zullen we nu doen?” Hoorde ik Lara in m’n oor fluisteren. “ik ben van dat bespieden zo geil als boter geworden”.

“Ja, dat voel ik. Je kutje is zo nat dat m’n billen helemaal onder je geil zitten”.

“Draai je maar eens om dan lik ik jou weer helemaal schoon” Ze ging achter mij staan en ik voelde dat haar sensuele tong over mijn billen gleed. “Buig je eens voorover” gebood ze en voelde ik haar tong over mijn aars gaan. Tussen mijn benen door pakte ze mijn ballen beet een begon die tegelijk te masseren. Wat een allemachtig heerlijk gevoel, mijn pik werd nog stijver en die begon ze achterlangs langzaam af te trekken. “Ik ga je nu namelijk heerlijk pijpen, als je beloofd dat je mij dan vervolgens ook een heerlijke befbeurt geeft”.

“Uiteraard,” zei ik. Machtig, wat pijpte zij lekker, ze likte, ze zoog, ze beet en nam hem in zijn geheel in d’r mond, iets wat Emma nooit deed. Ik werd helemaal gek en dat voelde ze, maar ik wou nog niet komen en haalde haar hoofd naar me toe en fluisterde.

“Zo’n heerlijke pijpbeurt verdient een vergoeding”, en pakte haar keiharde tepels. Dit was mijn droom, een andere vrouw met zulke lekkere tieten! Ik plaagde haar ermee terwijl ze was gaan liggen tussen de struiken. Ik likte haar benen van onder naar boven. Zo kwam ik met mijn tong terecht bij haar kletsnatte kut. Ik plaagde haar nu terug door met mijn tong over haar lipjes te gaan, terwijl de geuren al bij mij naar binnen gingen. Ze kon niet meer wachten en beval me haar hele kut te likken. Ik likte haar heerlijk, nam haar kutvocht in mijn mond, terwijl ik met mijn vingers bij haar naar binnen ging. Ze werd werkelijk waar helemaal gek en kroelde met haar lichaam alle kanten op, terwijl haar handen het gras vast pakte.

Nadat mijn tong haar clitje te pakken had, was het gedaan met er, ze schreeuwde een moment mijn naam en kwam behoorlijk heftig klaar. Ik heb zelden zo’n opwindend orgasme gezien bij een vrouw, heerlijk gewoon. Na de eerste schokken te hebben overleefd trok ze nu mijn hoofd naar haar toe en met een bezweet hoofd vertelde ze me dat dit de lekkerste befbeurt ooit was die ze had gehad, maar ze mij ook nog wilde zien klaarkomen. Haar ogen gloeiden en ze vertelde me dat ze nu meteen zo snel en hard mogelijk genomen wou worden tegen een boompje aan. Ik wist weer niet wat ik hoorde, en pakte haar op en zette haar tegen het boompje aan. Ik kon nu heerlijk genieten van haar heerlijke ronde billen, die ik stevig vastpakte en vervolgens ging ik zonder moeite bij haar naar binnen.

Marc en mijn Emma konden ons horen en nu elk moment bij ons komen kijken. Dit maakte mij alleen maar gekker, terwijl Lara weer steeds heftiger begon te hijgen. Ik pakte daarom nu haar hoofd naar achter en hijgde in haar oor, dat dit de heerlijkste neukpartij ooit was, zonder dat er een woord van gelogen was. Ik neukte haar nog een paar keer hard, waarna ik het niet meer had en haar kut vol schoot. Bezweet en betraand keek ze me aan, pakte mijn lul in haar mond, proefde het zaad en slikte dit door. Op dat moment kwamen mijn Emma en Marc bij ons aan en ik hoorde Emma zeggen.

“Aha, jullie ook zo genoten? Het zou me niets verbazen als jullie ons ook hebben zien neuken”. We begroetten elkaar alsof we elkaar in geen dagen hadden gezien. Onze naakte lijven zaten onder het geil en toen ik een kus van mijn Emma kreeg greep ze gelijk mijn nog stijve lul beet en likte die helemaal schoon.

“Wat lekker zeg” mompelde ze, “ jouw zaad vermengt met de kutsappen van Lara”.

“Niet jaloers?” Vroeg ik.

“Nee, hoor want ik heb ook een heerlijke beurt gehad. Zullen we naar het zwembad gaan? Dan kunnen we daar een douche nemen en een drankje nemen”.

En zo liepen we met z’n vieren naakt naar het zwembad.

Zacky

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *