Na sluitingstijd

()

Zo af en toe bezochten Veronique en Arnulf de gezellige bar aan het dorpsplein vlakbij het oude kerkje. Het was er meestal erg druk en gezellig. Veel mannen uit het dorp kwamen er om de sleur van thuis te ontvluchten en bij een biertje wat moppen te tappen of de kansen van de plaatselijke voetbalclub te bespreken. Ook voor Veronique en Arnulf was het in zekere zin een vlucht. Omdat ze na vijf jaar huwelijk elkaar weinig meer te bieden hadden en de verveling soms als een muur tussen hen in dreigde te komen. In de bar vonden ze vertier en een mogelijkheid om eens met iemand anders te praten.

De gezellige sfeer werd niet in de laatste plaats bepaald door Dorien, de eigenaresse van de bar. Ze was een mooie vrouw van veertig, groot van postuur en opvallend door haar weelderige roodharige kapsel dat ze altijd met zorg opmaakte. Ze bezat een weelderig figuur dat menige pikante opmerking van de gasten uitlokte. Daar had Dorien helemaal geen bezwaar tegen, omdat ze wel begreep dat zoiets er nu eenmaal bij hoorde. Ongetwijfeld kwamen de mannen ook om van haar te genieten. Daarom kleedde ze zich altijd sexy en ze lachte vrolijk als er dat soort opmerkingen werden gemaakt. Veronique had zich wel eens afgevraagd hoe het kwam dat zo’n mooie vrouw niet getrouwd was. En dat, voor zover haar bekend, er geen praatjes de ronde deden over minnaars die Dorien zou hebben. Op de een of andere manier was het een stilzwijgende afspraak tussen Dorien en haar gasten dat je wel grapjes over haar weelderige boezem en uitdagende billen mocht maken, maar dat je niet moest proberen haar te verleiden. Want dan kreeg je ongenadig de kous op je kop en je kon maar beter nooit meer in haar bar verschijnen.

Die avond was het niet zo druk en Veronique en Arnulf konden gemakkelijk een kruk bemachtigen. Het viel hun op dat Dorien alleen achter de bar stond. Het meisje dat haar de laatste tijd had geholpen, was er niet.

“Hallo!” begroette Dorien hen vriendelijk. “Wat zal het zijn?” Nadat ze besteld hadden, vroeg Veronique nieuwsgierig. “Zeg Dorien, waar is het barmeisje dat je hielp?” Dorien vertelde dat het hulpje vertrokken was omdat ze mee verhuisd was met haar ouders bij wie ze nog inwoonde. “Nu zit ik zonder, erg vervelend!” Ze keek triest de zaak rond. “Op een avond als deze kan ik het wel alleen af. Maar als het erg druk wordt, kom ik hopeloos in de knoei.” Opeens legde ze vertrouwelijk haar hand op die van Veronique. “Zeg, voel jij er niks voor om me te komen helpen?”

“ik?”

“Ja, je lijkt me er prima voor geschikt. En ik betaal er goed voor, hoor!” Veronique overlegde met Arnulf. Ze bedachten dat ze het geld best konden gebruiken. En het was voor Veronique een mooie gelegenheid om wat meer tussen de mensen te komen en de dagelijkse sleur te doorbreken.

“Als je er zin in hebt, moet je het zeker doen,” adviseerde Arnulf.

“Nou, goed dan, ik doe het!”

“Fantastisch! Je bent een schat!” sprak Dorien stralend. “Kun je morgen beginnen? Ik denk dat het dan wel druk zal zijn.” De hele volgende dag voelde Veronique zich zenuwachtig en had ze wel een beetje spijt van haar besluit. Stel je voor, met al die mannen die soms zo onbeheerst kunnen zijn als ze een borreltje teveel ophebben. En zou ze het wel kunnen? Zou ze niet alle glazen uit haar handen laten vallen? Had ze maar die zelfverzekerdheid van Dorien, die altijd een rake opmerking klaar had als iemand haar een uitdagende tik op haar billen gaf of brutaal in de diepe uitsnijding van haar jurk keek. Hoe kwam het toch dat Dorien geen minnaar had? Zou seks haar niet interesseren? Dat kon Veronique zich niet voorstellen van zo’n levenslustige vrouw. Ze dacht aan zichzelf en hoe ze af en toe erover piekerde om ontrouw aan Arnulf te zijn, zomaar voor de verandering. Het was er echter nog nooit echt van gekomen. Waarschijnlijk omdat ze te bleu was en bang voor de consequenties. Nog nooit was het ook maar in de verste verte in haar opgekomen dat ze hem ontrouw zou worden met een andere vrouw!

Het gebeurde echter al meteen de eerste avond. Dorien begon haar te verleiden toen ze tegen enen ‘s nachts de boel opruimden en de glazen spoelden nadat tenslotte de laatste bezoeker met zachte doch dwingende hand door Dorien was weggewerkt.

“Kom Veronique,” zei ze glimlachend, “we hebben hard gewerkt voor vandaag. Je hebt je kranig geweerd. Ik ben erg tevreden. Laat de glazen zo maar staan, dan drinken we samen nog een glaasje bij mij boven. Dat hebben we wel verdiend, vind je niet?” Veronique vond het een prima idee en dankbaar volgde ze Dorien de smalle trap op naar de boven de bar gelegen woonkamer. Weliswaar vroeg ze zich nog even af of Arnulf haar niet zou missen nu het al zo laat was. Maar ze zette die gedachte uit haar hoofd, omdat ze vond dat ze er recht op had om ook eens aan zichzelf te denken. Hij moest anders maar vast alleen naar bed gaan. Misschien lag hij er ook allang in. Dorien schonk voor hen beiden een groot glas gin in waaraan ze een scheutje tonic toevoegde.

“Dat is wel het omgekeerde van wat je je gasten inschenkt!” lachte Veronique. “Natuurlijk, liefje. Anders zijn ze na één glas al dronken en nemen ze verder niets meer. Dan ga ik op de fles. Proost!” Veronique was niet gewend aan zulke sterke drank en na enkele slokken voelde ze zich al licht in haar hoofd worden. Ze rookte een sigaret en babbelde nog wat over de afgelopen avond. Toen het glas bijna leeg was, zweefde ze en ze was beslist niet helder meer. Ze mompelde wat en giechelde toen Dorien naast haar op de bank kwam zitten en dicht tegen haar aanschoof. Ze legde haar arm vertrouwelijk om Veronique heen. Voor Veronique goed en wel besefte wat er gebeurde, rustte Doriens hand op een van haar kleine, stevige borsten. Ze keek er glazig naar hoe de lange slanke vingers met de fel rode nagels er omheen klemden. Ze voelde dat haar tepel onmiddellijk begon te verstijven. Haar poesje tintelde van opwinding.

Plotseling drong het zonneklaar tot Veronique door dat Dorien een lesbienne was. Daarom was ze niet getrouwd en had ze geen minnaar! Zij zocht haar genoegen bij vrouwen. Toen begreep ze ook wat waarschijnlijk de reden was waarom het vorige barmeisje vertrokken was, evenals zovele van haar voorgangsters. Die waren er blijkbaar niet op gesteld. Maar Veronique realiseerde zich dat zij er hevig door opgewonden raakte en het erg fijn vond! Doriens strelende hand deed haar beseffen dat ze niet alleen van mannen hield, iets wat ze zich niet eerder gerealiseerd had.

Een seksueel verlangen dat diep in haar verdrongen had gezeten, kwam vrij in volle hevigheid. De mist trok uit haar hoofd weg en alleen een heerlijk zweverig gevoel van vrijheid en ongebondenheid bleef. Ze liet zich door Dorien meevoeren naar de slaapkamer waar een groot bed stond. In luttele seconden had Dorien haar uitgekleed. Ze liet haar handen bewonderend over haar harde borsten glijden en strelend afzakken naar haar warme buik. Een heerlijke sensuele emotie steeg in haar op. Even later kleedde zij Dorien uit en adoreerde ze haar fantastische lijf. Ook al was ze bijna tweemaal zo oud als Veronique, daar zag ze zeker niet naar uit.

Ze kusten elkaar vol passie. Golven van genot spoelden door Veronique heen toen hun tongen elkaar liefdevol troffen in een opwindend minnespel en hun naakte lichamen heet tegen elkaar aan schroeiden. Veronique voelde zich zalig. Ze kon zich niet herinneren dat Arnulf haar ooit zo had opgewonden. Dorien kneep stevig in haar borsten en vingerde haar harde spenen om uiting te geven aan het vuur dat haar verslond. Ze prangde haar buik dicht tegen die van Veronique aan en liet haar voelen hoe gloeiend haar schaamstreek was. Intense rillingen van genot liepen door heel Veronique ‘s lijf heen om zich broeiend te nestelen tussen haar schaamlippen die kloppend opzwollen. Veronique sloeg haar armen verlangend om Dorien heen om nog beter de weelderige zachtheid van haar grote tieten te voelen en de hardheid van haar dikke tepels. O, ze kon nauwelijks wachten tot het moment waarop Dorien ongetwijfeld zou gaan zuigen en vingeren. Het zou haar eerste lesbische ervaring zijn. Maar nu al wist ze zeker dat het een onvergetelijke sensatie zou worden.

Dorien bukte iets voorover en begon uitgebreid op de kleine speentjes van haar minnares te zuigen. Ze zette haar scherpe tanden in het stijve bruine vlees en beet zo hard dat Veronique een pijnlijke kreun liet horen. Toen Dorien geschrokken wilde ophouden, zuchtte ze smachtend.

“Ga door, lieve schat, het doet niet écht pijn. Het is zalig! Toe maar, bijt maar in mijn knoppen!” Ze rilde over haar hele lichaam toen Dorien opnieuw op haar gevoelige speentjes knauwde en ze zover mogelijk in haar mond zoog. “Oh…, wat maak je me heet, lieve Dorien!” Kreunde Veronique hijgend. “Je bent zo mooi, zo mooi!” beide vrouwen snakten naar adem na een nieuwe tongzoen en kronkelden hitsig tegen elkaar op. Veronique klemde haar handen vast aan Doriens immense tieten en betastte het weke vlees overal. Ze was in het bijzonder gebiologeerd door de vingerdikke tepels die ver uit hun donkere randen vooruit staken. “Wat heb je een grote tieten!” mompelde ze verrukt. “Daar heb ik mijn handen vol aan!”

Dorien genoot met volle teugen van de manier waarop Veronique met haar deinende borsten speelde. Ze was dolgelukkig dat het jonge vrouwtje zich zo liet gaan en blijkbaar erg gesteld op hun vrouwelijke intimiteiten. Ze trok Veronique mee naar het bed en duwde haar achterover. Genoeglijk kroop ze boven op haar minnares. Ze perste haar borsten tegen Veronique ‘s buik en priemde haar harde spenen in de gespannen huid. “Ah… ik ben zo gek op je!” murmelde Veronique terwijl ze haar heupen omhoog gooide en met haar krulharige kutje tegen Doriens dij begon te wrijven. Haar clitoris was heet en tintelde intens. Ze had zelfs in haar stoutste dromen niet vermoed dat haar dit nog eens zou overkomen en dat het zo heerlijk kon zijn. Wat een genot om de zachte weelde van Doriens lichaam dicht tegen haar aan te voelen en te bespeuren hoezeer de andere vrouw er ook door opgehitst raakte. Er maakte zich een hevige wellust van haar meester en schaamteloos gooide ze haar dijen uiteen en kronkelde ze hoerig tegen haar oudere vriendin op. Ze prangde haar hete naakte lijf tegen Dorien op en sloeg haar armen en benen verlangend om haar heen.

Dorien hief haar bovenlichaam op, zodat haar zware borsten vlak boven Veronique ‘s gezicht heen en weer wiegden. Begerig greep Veronique de twee bollen vast en kneedde het verrukkelijke vlees. Toen hief ze haar hoofd op en zoog vol overgave op de smakelijke spenen. Dorien kermde wulps met een diep keelgeluid. Ze voelde de gloed van Veronique ‘s schaamstreek tegen haar onderbuik en rilde opgewonden.

“Mag ik je kutje likken en zoenen? Ik wil je daar zo graag zuigen en leegdrinken!” vroeg ze met hese stem.

“Natuurlijk, lieveling… Ik ben helemaal voor jou!” Veronique voelde zich koortsachtig van seksuele emotie. Haar hele lichaam riep om bevrediging. Ze smachtte ernaar dat Dorien haar ervaren tong met haar schede zou laten spelen en haar naar een wellustig toppunt zou voeren. Vlug kroop Dorien uit Veronique ‘s omklemming en knielde ze tussen haar wijd gespreide dijen. Voorover gebogen begon ze aan haar natte schaamlippen te likken en haar tong diep in de sidderende spleet te steken. Gretig zoog ze al het overvloedig stromende vocht weg dat steeds opnieuw uit Veronique ‘s vagina te voorschijn welde. Oh! Wat stak ze haar tong diep naar binnen. Ze lispelde langs de satijnen wanden van haar schede, over het gezwollen knobbeltje van haar klit en afwisselend over de kleine en grote schaamlippen. Veronique kreunde en kronkelde hevig. Ze was in de zevende hemel. De spanning in haar buik zwol aan.

“Toe, Dorien,” smeekte ze, “neuk me met je tong… Diep en snel!” Maar haar vriendin luisterde niet. Ze had een ander plannetje. Ze liet haar op handen en knieën plaats nemen en haar bips uitdagend achteruit steken. Even kuste ze de gespannen heuvels en kroop het puntje van haar tong traag vanonder tot boven door haar mysterieuze bilkloof. Daarna schoof ze voorzichtig drie samengeklitte vingers in Veronique ‘s vulva. Ze stak er zo diep mogelijk in en begon ze toen op een uiterst geraffineerde manier in en uit te stoten. Ze wurmde ze heen en weer langs elk gevoelig plekje van Veronique ‘s brandende lustgleuf. Voortdurend schuurden haar knokkels langs haar vlammende klit. Veronique snakte naar adem en kreunde amechtig. Het was een martelende zaligheid. Dorien was niet zachtzinnig en soms deden haar vingers pijn, maar op een manier die haar wellust alleen nog maar groter maakten. Extatische vlammen schoten door haar lichaam heen en stelden de weerstand van haar gestel danig op de proef.

“Oh…, wat doe je het goed! Wat ben je een ervaren minnares, lieve Dorien!” Ze begroef haar gezicht in het zachte kussen en zwaaide haar hoofd heftig heen en weer. Ze stuwde haar billen ritmisch achteruit, haar rug golvend en haar dijen trillend. Ze kreunde uitgelaten toen Dorien opnieuw haar billen begon te kussen en haar tongpunt opeens onbeschaamd tegen haar bruine anusroosje drukte. Een weemakende golf van opwinding sloeg door haar heen. “Oh, wat zalig… Je tong likt aan mijn poeperd… Aai!”

“Vind je het fijn, Veronique?” Vroeg Dorien even later volkomen overbodig. Veronique draaide haar hoofd naar haar om. Ze zag dat haar vriendin op haar knieën achter haar zat. Het genot stond overduidelijk op haar gezicht te lezen. Haar wangen hadden blosjes en haar neusvleugels trilden. Met één hand bewerkte ze Veronique ‘s kut en met de andere vingerde ze haar eigen roodharige spleet. Veronique keek geïntrigeerd toe hoe Dorien zichzelf bevredigde. Haar sekslippen waren zo groot en lang. Haar dikke klit stak fier en stijf tussen de vlezige schaamlippen naar buiten.

“Ja Dorien, ik vind het fantastisch… Je doet het zo fijn…, maar toe, steek je tong weer in mijn gleuf en neuk me ermee… Ik wil het zo graag!” Het gevoel van haar volle lippen op haar pulserende vaginalippen was glorieus. Veronique sloot haar ogen en voelde iedere zenuw in haar trillen van verrukking. Dorien pookte in haar liefdesholletje rond en gaf haar het gevoel dat ze op de hoge onregelmatige golven van een zee van extase deinde. Ze voelde hoe de andere vrouw aan haar kittelaar trok en rondom masseerde, zowel met haar lippen als met haar tanden en haar tong. Dorien blies hete adem in haar spleet en dat gaf haar een vreemd opgezwollen gevoel.

Toch nog onverwachts trokken de spieren in haar buik zich samen en persten het orgasme uit de diepte van haar schoot. Ze riep luidkeels haar wellust uit. Schokgolven van opperste verrukking spoelden door haar heen tot ze rillend en volkomen bevredigd terugzakte. Dorien wachtte niet tot Veronique weer van de uitputtende climax hersteld was. Ze rolde haar vriendin op haar rug en hurkte wijdbeens boven haar gezicht. Zelf hield ze haar dikke, sappige schaamlippen uiteen en beval Veronique hetzelfde bij zichzelf te doen. Veronique sloeg haar armen om Doriens dijen en trok haar naar zich toe. De bitterzoete smaak van de rijpe kut overweldigde haar. Onmiddellijk begon ze hongerig en heftig te beffen.

O! Wat een geweldige nieuwe sensatie was dat, om het geil van een andere vrouw te proeven! De geur en de smaak maakten haar dronken van wellust. Het was zo heel anders dan wat ze regelmatig bij haar man deed. Veel zachter en natter en zo elastisch en plooibaar. Veronique kermde zacht toen Dorien voorover boog en opnieuw haar hoofd tussen haar dijen stak om nogmaals aan haar kutje te gaan zuigen. Ze hoorde Dorien murmelen van emotie en voelde haar lichaam kronkelen vanwege de genotscheuten die ze met haar; lillende tong in haar vagina opwekte. Het was zalig om op de dikke lange klit te zuigen en te voelen hoe heftig Dorien daarop reageerde. Ze trok de sappige schaamlippen met haar vingers wijd uiteen en boorde haar tong er zo diep mogelijk in. Ze kreeg kippenvel en rillingen trokken langs haar benen omhoog naar het centrum van “ haar vrouwelijkheid. Ze kreunde terwijl ze het opgezwollen, kloppende en glinsterend rode vlees van Dorien diep in haar mond zoog. Het kreunen werd jammeren toen Dorien nogmaals haar vingers in hoog tempo in haar schede stootte, onderwijl vol raffinement op haar overgevoelige clitoris zuigend. Veronique volgde haar voorbeeld en stak ook drie vingers tegelijk diep in Doriens ruime gleuf.

“Ja! Ja! Neuk me met je vingers! Je doet het zo goed!” Kermde de oudere vrouw, haar bips iets optillend om Veronique er beter bij te laten. Veronique werkte haar vingers in razend tempo in en uit, Doriens wijd open lustgleuf iedere keer zo ver mogelijk opvullend. De twee vrouwen waren gevangen in de hete eruptie van hun lesbische passie. Ze hijgden en kronkelden, steunden. Ze klitten op elkaar en golfden in een zelfde tempo hun parelend bezwete naakte lijven over het bed. Innig verstrengeld bereikte even later Dorien haar zinderende climax en vlak daarna kwam Veronique voor de tweede maal klaar. Beiden vervuld van een zalig loom gevoel van bevrediging.

Diep in de nacht ging Veronique naar huis. Ze was vastbesloten om Doriens minnares te worden. Niemand zou er iets van merken. Hun liefdesspel zou altijd na het vertrek van de laatste barklant plaatsvinden. En zonder twijfel zou het haar seksuele relatie met Arnulf alleen maar verbeteren, omdat ze daar de vruchten kon plukken van de variatie en de afwisseling die Dorien in haar leven had gebracht.

Veronique

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *