Eerste echte vriendin 1.2

()

Het eerste wat me opviel toen ik haar zag waren haar heldere licht blauwe ogen. Ze stonden er als twee heldere sterren aan de hemel, zacht, lief, maar ook een beetje ondeugend.

Anne, was 18, één jaartje jonger dan ik, ze was een echte hinde. Lange benen, tenger, kleine borsten, al met al een heerlijke meid.

We speelden bij dezelfde handbalvereniging, maar waren elkaar daar nooit tegengekomen. Nu tijdens het verenigingsweekend, waarbij we met z’n allen, zo’n 40 jongeren in een jeugdherberg zaten, vonden we elkaar. De eerste dag was een spelletjes dag, we zaten niet in dezelfde team maar we hadden regelmatig oogcontact, later bij de bbq zat ze aan dezelfde tafel en ‘s avonds bij het kampvuur zat ze bij mij, met een flesje bier in ons hand, pratend en lachend over van alles.

Hoe later het werd, hoe dichter ze tegen mij aan kwam zitten, we voelden elkaars warmte. De aanrakingen werden steeds spannender, en tegen de tijd dat iedereen werd verzocht de slaapzaal op te zoeken waren we behoorlijk opgewonden.

De slaapzaal was een grote zolderruimte waar de jongens en de meiden ieder aan een kant zouden liggen. Overdag had ieder z’n spullen al neergelegd, maar nu moesten er toch wel wat spullen verplaatst worden, de avond had meer stelletjes gevormd die, ook al was er een scheiding, toch zo dicht mogelijk bij elkaar wilden liggen. Na het nodige gestoei bij de wasbakken waarbij een overvloed aan water werd uitgegoten over deze en gene zodat nachtkleding drijfnat was, werd besloten om zonder deze kleding maar de slaapzakken in te gaan. Ik geloof dat niemand dat heel erg vond.

De lampen werden uit gedaan en na een paar minuten hoorde je door heel de zaal geschuifel van slaapzakken en gegiechel. Jongens en meisjes waren weer op zoek naar hun liefje. Anne had ik snel gevonden, ik maakte haar en mijn slaapzak open ritsten ze aaneen en kropen in elkaars armen.

Onze lippen vonden elkaar en een lange tongzoen volgde, we streelde elkaars rug, maar al snel ging rug-streling over in verkenning van lichaam. Ik nam haar borsten vast, haar tepels priemden, en een zucht ontsnapte uit haar zoenende mond. Haar handen daalden ondertussen via mijn buik af naar beneden en vond mijn penis, die in vol ornaat klaar stond om bevredigd te worden. Mijn handen waren de zoektocht naar beneden ook begonnen. Ter hoogte van haar navel kwam er al een zucht en hoe verder ik naar beneden ging hoe sneller haar ademhaling ging. Ik voelde haar haartjes die plakkerig aanvoelde van haar opwinding. Een kreun ontsnapte toen ik haar natte lipjes aanraakte en een vinger glibberde haar grotje binnen. Langzaam vingerde ik haar naar een hoogtepunt, ze rilde van genot en beet in mijn schouder om het niet uit te gillen toen ze klaar kwam.

Nog nagenieten pakte ze mijn neukstaaf in haar handen waarvan het voorvocht al flink uit kwam lopen en begin er aan te trekken waardoor het nog natter werd. Ze liet zich in onze slaapzakken zakken, nam mijn pik in haar mond en begon er aan te zuigen of haar leven ervan afhing, al snel begon het bij mij te koken, ze voelde dat ik ging komen en nam hem nog dieper in haar mond. Spuitend vulde ik haar keel en mond, ze slikte alles door en met een rood hoofd kwam ze uit de slaapzak naar boven. Nog even lekker na-gezoend te hebben, zijn we als lepeltjes tegen mekaar gaan liggen.

Om ons heen hoorden we allerlei geluiden en we zeiden zachtjes tegen elkaar, “hoor er wordt meer gesnoept.”

Morgen horen we wel wie met wie, en dan snoepen we weer verder. Hoe verder, dat vertel ik een volgende keer.

BigJohn

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Eerste echte vriendin 1.2”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *