Massage Deel 1

()

Lucia kijkt voorzichtig het hoekje om van de massagekamer. Een kalm muziekje en heerlijke mix van aroma’s komt haar tegemoet. Langzaam loopt ze naar binnen en strikt haar badjas los. Wanneer ze die half over haar schouder laat vallen hoort ze het gordijn opzij schuiven. “Niet schrikken,” zegt een lage vrouwenstem zacht. Lucia draait zich om, een slanke vrouw met donkere krullen lacht haar toe. “Ik weet dat je geen afspraak bij mij had, maar er waren wat verschuivingen. Vind je het erg?” Vraagt ze liefelijk. “Nee,” stamelt Lucia, “niet erg bedoel ik.”

“Fijn,” glimlacht de dame. “Ga maar liggen dan hoor, volgens mij weet ik wel wat jij lekker vindt.” Lucia voelt een kleine kriebel in haar maag wanneer haar nieuwe masseur dat tegen haar zegt. Ze doet haar badjas verder uit en de dame neemt die aan. Een kleine aanraking vindt al plaats. Lucia betrapt zich erop dat ze hier opgewonden van raakt. Ze laat zich langzaam op de massagetafel zakken, haar huid tintelend van anticipatie onder de bedreven handen van de masseur. “Ontspan maar, lieverd,” fluistert de vrouw terwijl ze een warme olie op Lucia’s huid druppelt. “Ik zal goed voor je zorgen.” Waarom ervaart Lucia ineens deze gevoelens? Ze heeft al 4 jaar een heerlijk, fijne relatie met haar vriend Mike. Tuurlijk vindt ze af en toe een vrouw mooi en knap, maar niet op deze manier.

Terwijl de vaardige handen van de masseuse over haar geoliede huid glijden, merkt Lucia dat ze moeilijk kan ontspannen, ze betrapt zich op allerlei gedachtes die ze probeert te verdringen, maar die ergens ook te fijn, sexy en geil zijn om te verdringen. Ze fantaseert over haar volle lippen en hoe die dingen met haar doen die Mike nooit zou kunnen. Ze heeft het idee dat deze vrouw haar kan bevredigen zoals niemand ooit eerder heeft gedaan. En dat laat ze nu tegenhouden omdat ze een relatie heeft. Als iemand anti-vreemdgaan is, is het Lucia wel, al helemaal na haar vorige relatie met een ex die er zeker niet vies van was.

Zou Mike dit niet ook opwindend vinden? Ze hebben het er al wel eens over gehad, maar er is nooit iets van gekomen. Nooit de juiste derde persoon gevonden voor een spannend trio. Misschien is deze masseuse dat wel. Abrupt komt Lucia omhoog, zodat ze nu zit op de massagetafel, in plaats van ligt. Zo onthult ze gelijk haar ronde volle borsten. Ze ziet dat ze de aandacht trekt. “Ik wil je naam weten,” zegt Lucia. De vrouw kijkt verschikt maar gevleid en werpt in een splitsecond weer een blik op Lucia’s borsten. “Maria,” zegt ze met een glimlach. “Je bent prachtig,” stamelt Lucia. “Jij ook. Mag ik?” Maria strijkt met haar elegante hand met lange nagels langs Lucia’s gezicht. Voor Lucia het weet, raken hun lippen elkaar, precies waar Lucia net zo over fantaseerde. Toch voelt het niet goed om niets te zeggen.

“Sorry…,” verontschuldigt Lucia zich en trekt zich terug. “Vriend?,” vraagt Maria. “Hoe…?” Verbaast Lucia. “Je ketting. Hij is mooi, begrijp me niet verkeerd. Maar jij zou hem niet uitkiezen en ook je vriendinnen niet.” Lucia glimlacht, Maria heeft gelijk. “Het is maar wat jij wilt lieverd. We hebben nog 20 minuten samen, die mag jij invullen.” Lucia kijkt Maria lang in haar donkere ogen omlijst met lange wimpers. Dan grijpt ze haar hartstochtelijk vast en begint uitgebreid te tongen. Lucia leunt achterover terwijl Maria naar Lucia’s borsten grijpt. Ze kneedt ze teder en zet dan haar mond rond de tepel en zuigt zachtjes. Lucia kreunt. Maria komt snel naar boven en legt een vinger op Lucia’s lippen. “Ze horen hier alles.”

Maria vindt haar weg naar beneden langs Lucia’s hunkerende lichaam, haar handen verkennend en sensueel. Ze streelt langs Lucia’s dijen terwijl ze langzaam naar haar intieme zone beweegt. Lucia voelt een golf van opwinding door haar lichaam stromen als Maria haar natte poesje bereikt. Even houdt ze haar adem in… en dan laat Maria haar tong over Lucia’s clit glijden, en dringt ze met een vinger langzaam haar hete, kloppende, nattigheid binnen. Een kleine schok gaat door Lucia’s lichaam bij de verrukkelijke aanraking van Maria’s zachte, warme tong en behendige vinger, een gevoel dat ze nog nooit eerder zo intens heeft ervaren.

Ze laat alle sensaties over zich heen komen en terwijl Maria haar handelingen nauwkeurig en bedreven uitvoert, ontlokt elke beweging een zacht kreunen en zuchten van genot aan Lucia’s lippen. Lucia voelt de spanning in haar lichaam toenemen en weet dat ze op het punt staat een ongekend intens orgasme te bereiken. Maria’s tong blijft haar clit bespelen, terwijl Maria’s vinger vanbinnen precies de juiste plek raakt, en Lucia verliest zich volledig in het overweldigende gevoel van extase dat door haar heen golft.

“Ik ga komen,” kreunt Lucia zachtjes, haar stem vol verlangen en opwinding. “Heel goed,” fluistert Maria bemoedigend met haar sensuele stem terwijl ze Lucia’s genotzuchtige geluiden opvangt. “Uw tijd is ook bijna om, mevrouw,” voegt ze er speels aan toe. Lucia focust zich op de onmiskenbare hete tinteling in haar vagina, een verrukkelijke sensatie die zich langzaam verspreidt over haar hele lichaam. Ze grijpt naar haar borsten, die kloppend en warm van genot aanvoelen onder haar aanraking. Terwijl Maria langzaam kussend naar boven komt, voelt Lucia de wereld om zich heen vervagen, haar geest overweldigd door de krachtige golven van genot die haar overspoelen. Haar lichaam trilt van extase terwijl Maria haar teder en liefdevol naar de oppervlakte van haar erotische hoogtepunt leidt. Lucia’s hart bonst wild in haar borstkas terwijl ze zich overgeeft aan alle bedwelmende sensaties en ze kan niet anders dan zich volledig laten gaan in het ongekende genot dat haar overspoelt.

“Hi,” zegt ze glimlachend. “Hi,” zegt Lucia terug. “Maak je weer een afspraak voor volgende week?” Vraagt Maria. “We kunnen het ook anders doen,” zegt Lucia weifelend. “Wil je een keer langskomen? Bij mij en…” Probeert ze. “Oh? Jullie zijn dus wel op zoek naar avontuurtjes?” En Maria kijkt haar onderzoekend aan. “Niet dat dit nu… Ik bedoel, het lijkt me alleen leuk als…” Maria lacht. “Zo bedoel ik het niet hoor! Nee spannend, ik ben wel benieuwd naar…” Vraagt ze. “Mike, Michael eigenlijk.” Maria staat op en krabbelt wat op een papiertje. “Dan kijk ik uit naar avondje met jou en Michael.” Ze overhandigt Lucia het papiertje met haar telefoonnummer erop. “Nu zit uw tijd er toch echt wel op mevrouw Smit. Ik hoop dat u lekker heeft kunnen ontspannen en helemaal tot rust bent gekomen.” Spijt en hoop vechten om het hardste bij Lucia. “Nou, de zenuwen gieren eerlijk gezegd nog meer door mijn lichaam. Ik weet niet hoe u dat doet mevrouw de masseur…” Maria glimlacht en geeft Lucia nog een lange zoen.

“Bel me.”

Victoria

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *