Massage deel 2

()

Lichtelijk gespannen opent Lucia de deur van de slaapkamer. Mike ligt met ontbloot bovenlichaam en met zijn bril op zijn neus een boek te lezen. Sexy. Lucia bijt op haar onderlip, misschien was het avontuurtje met Maria, de masseuse, toch een fout…

“Hey lief,” zegt hij, terwijl hij lief naar haar opkijkt. Ze groet hem terug en begeeft zich naar de badkamer om zich om te kleden in haar pyjamasetje. Het is een setje in panterprint, maar wel op een manier dat het er elegant uitziet en niet hoerig. Misschien een beetje, maar ze weet ook dat Mike dat stiekem heel leuk vindt. Ze neemt plaats naast hem in bed en Mike legt zijn boek gelijk weg. “Mijn tijgertje,” zegt hij verleidelijk en zoent Lucia heftig in haar nek.

Terwijl Mike Lucia in haar nek kust, voelt ze een golf van schuldgevoel door haar heen gaan. Ze geniet van zijn aanrakingen, maar kan de gedachten aan Maria niet uit haar hoofd zetten. Haar hart bonst in haar borstkas, terwijl ze probeert te beslissen of ze Mike moet vertellen over haar avontuurtje. Dan trekt hij het deken verder naar beneden en begeeft zich, net als Maria deed bij haar, naar beneden. Even vergeet Lucia Maria en ze grijpt Mikes haren speels vast. Ze maant hem omhoog en hun tongen vinden elkaar.

“Ik wil je in me,” fluistert Lucia. Mike gehoorzaamt en Lucia voelt zijn kloppende erectie binnendringen. Een klein schokje gaat door haar lichaam, van dat moment geniet ze altijd het meest, het moment dat ze hem in haar voelt. Mike stoot diep, Lucia kreunt hard. Dit gevoel blijft toch uniek, iets wat niemand bij haar kan. Behendig legt Lucia haar benen in zijn nek, zodat hij nog dieper binnendringt. Hij raakt precies de goede spot. “Grijp me,” beveelt Lucia. Mike weet wat ze bedoelt en vouwt zijn grote mannelijke hand om haar keel, net stevig genoeg dat ze nog wel kan ademen. Terwijl Mike zijn hand stevig om Lucia’s keel legt, voelt ze een mix van opwinding en angst door haar heen stromen. Haar hart bonst wild in haar borstkas terwijl ze zich overgeeft aan de sensaties die Mike haar bezorgt. Zijn aanrakingen zijn ruw maar tegelijkertijd vol liefde en Lucia kan niet anders dan zich volledig aan hem overgeven.

Met elke stoot van Mike voelt Lucia haar opwinding toenemen, haar lichaam reageert op zijn aanrakingen met een intens verlangen naar meer. Ze kreunt luid terwijl Mike haar diep en hard neemt, haar lichaam schokt van genot onder zijn krachtige bewegingen. Het gevoel van zijn erectie diep in haar, gecombineerd met de druk van zijn hand om haar keel, brengt haar naar de rand van extase. “Harder,” fluistert Lucia, haar stem hees van verlangen. Mike gehoorzaamt onmiddellijk, zijn stoten worden wilder en intenser, zijn hand steviger om haar keel. Lucia voelt haar orgasme naderen, een golf van genot die haar overspoelt en haar lichaam doet trillen van extase.

Met een luide kreun bereikt Lucia haar hoogtepunt, haar lichaam schokt van genot terwijl ze zich volledig overgeeft aan de sensaties die Mike haar bezorgt. Ze wil hem dit teruggeven en duikt onder de deken op zoek naar zijn erectie. Ze neemt zijn penis in haar mond en vindt tegelijkertijd zijn ballen met haar handen. Ze pijpt hem hevig en nu kreunt hij ook. “Nu al…” stamelt hij en Lucia vat de hint dat hij bijna gaat klaarkomen. “Ik wil in jou,” zegt hij dan. Lucia komt onder de dekens vandaan en gaat behendig bovenop zijn pik zitten. Haar ogen rollen, weer dat gevoel. Hij grijpt haar borsten vast en grijnst. “Tijger…” Dan wendt hij zijn ogen af en opent zijn mond om zijn orgasme te beseffen. Lucia voelt zijn warmte in haar en glimlacht. Haar Mike.

Naarmate hun passievlam langzaam begint te doven, blijven Lucia en Mike dicht bij elkaar liggen, hun lichamen nog nahijgend van de intensiteit van hun liefdesspel. Toch voelt Lucia de drang om te bekennen. Of het nou het juiste moment is of niet, Mike moet horen over de mooiste vrouw die Lucia ooit heeft gezien. “Mike, er is wat gebeurd bij de massagesalon,” begint ze twijfelend. “Waar je net vandaan kwam?” Vraagt hij. “Ja,… Maria heet ze.” Zegt ze stilletjes. “Ze?” Vraagt hij terug. “We hebben gezoend.” Nog eens vraagt hij. “Ze?” Dringt hij aan. “Een zij. Ik denk misschien wel de mooiste vrouw die ik ooit heb gezien. Jij zou haar ook prachtig vinden,” ratelt Lucia. “Alleen zoenen?”

“En ze heeft mij gevingerd en gebeft. Ik weet niet… Het spijt me Mike.” Hij is stil en zegt dan, “beschrijf dat eens.” Neemt de nieuwsgierigheid de overhand. “Nou,” begint Lucia verbaasd, “ik lag op de massagetafel en zij ging langzaam bij me naar beneden. Toen ging ze met haar tong over mijn clit en met haar vinger in mijn natte poes.” Eventjes is het stil. “Zo?,” vraagt Mike, terwijl hij met zijn vinger naar binnen dringt. Ze is weer nat. “Ja,” ademt Lucia diep. “Beschrijf die Maria eens,” beveelt hij haar. “Ze had donkere krullen, lange wimpers, en haar lippen waren zo vol en zacht,” beschrijft Lucia. “Ze had iets oosters aan zich, een exotische schoonheid. Ik was eigenlijk al betoverd vanaf het moment dat ik haar zag.”

Mike luistert aandachtig, tegelijkertijd druk vingerend, terwijl Lucia haar ervaring met Maria deelt, zijn aanrakingen doordrenkt van begrip en liefde. Hoe reageert hij zo? De beste uitkomst mogelijk. Toewerkend naar een tweede orgasme luistert hij geil naar haar spannende avontuurtje. Hij begrijpt haar worsteling, haar verlangen naar avontuur en passie, zelfs als het betekende dat ze hun relatie in gevaar bracht. Lucia komt klaar, opnieuw. “Gemakkelijk meisje ben je ook,” zegt Mike plagend. “En wat wil je nu?” voegt Mike eraan toe. “Bij jou zijn,” fluistert ze, haar stem vervuld van liefde en verlangen. “Jij blijft hét.” Brengt Lucia stellig. “Je bent me wat verschuldigd”, zegt Mike dan serieus.

“Ja… Doe met me wat je wil of ik geef je alles van je wil”, belooft Lucia. “Nu wil ik haar wel eens ontmoeten. Ik zal eens bedenken wat ik met jullie kan doen.” Lucia kijkt Mike verbaasd aan. Ze had niet verwacht dat hij zo zou reageren. Een gevoel van opluchting, maar ook een zweem van geilheid overspoelt haar. “Echt waar?” vraagt ze met een glimlach en kust hem speels op zijn mond. “Echt waar,” bevestigt Mike en zoent haar terug. “Nu mag ik ook nog een keer” en hij grijpt naar Lucia’s borsten, waar zij een kleine kreet van laat.

Victoria

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *