Daan vs Tarzan 1.2

()

Elke dag weer gaat Karin er op uit om naar haar werk te gaan. Ze heeft een goede baan als administratief medewerker bij een bedrijf in haar woonplaats. Het kantoor waar Karin zit bestaat uit een royale kamer die ze deelt met nog drie collega’s, twee dames en een jongen. Een van de dames, Ann, is telefonist-receptionist, de ander, Linda, is boekhouder en de jongen, Daan, is de jongste bediende die het regelmatig zwaar te verduren heeft tussen deze drie dames. Linda woont samen met haar vriend Huub en Ann is getrouwd met Fred, Daan is nog maar achttien en kleurt nog als de dames het woord seks toevallig eens laten vallen. Karin is sectorhoofd en tevens het langst werkzaam op deze afdeling. De baas is een loyale vent met de nodige humor en af en toe een schuine mop waarvan Daan menig maal een rood hoofd krijgt. Onder elkaar worden de nodige geheimen verteld en de liefdeservaringen worden zo nodig aangedikt of sterker weergegeven dan ze in werkelijkheid zijn.

Karin is getrouwd met Jaap, een peer van een vent, die nogal eens van huis is voor zijn werkzaamheden als touringcarchauffeur. Hij is ’s zomers regelmatig naar het buitenland met een gezelschap en is dan meestal zo’n dag of tien afwezig. Karin heeft hier totaal geen moeite mee, behalve dat ze dan het gevoel heeft dat ze in die tijd wel eens wat tekort komt wat ze weer in haalt als Jaap weer thuis komt. Het seksleven van Karin en Jaap is nogal onstuimig en gevarieerd. Ze hebben zo ieder hun eigen wensen en verlangens welke ze dan ook regelmatig bespreken en zo nodig direct trachten uit te voeren. Zo vindt Karin het heerlijk om vastgebonden te worden en in het donker met een blinddoek voor gebruikt te worden door Jaap die dan net doet of hij iemand anders is. Jaap die dan niets zegt om zijn stem niet te verraden doet dan de meest verrassende dingen met Karin die hier ontzettend geil van wordt en soms wel vier keer achter elkaar gillend en krijsend klaar komt. Karin vindt het steeds weer opwindend als ze iemand voor de geest haalt die haar nu een flinke beurt geeft. Als ze klaar zijn vertelt Karin altijd aan wie ze gedacht heeft of ze spreken van te voren af wie ze in gedachten zal nemen zodat Jaap hierop in kan spelen. Het valt haar op dat Jaap hierop kickt en hiervan ook bloedgeil wordt zodat ze er alle twee plezier aan beleven. Als Jaap weer weg is gebruikt Karin haar super vibrator en denkt dan ook meestal aan iemand die ze die dag tegen kwam of iemand die ze wel leuk vindt. Ze kan soms wel uren door gaan en steeds weer klaarkomen zodat ze na die tijd moe en voldaan in slaap valt.

Vanmorgen werd ze wakker, keek op haar wekker en zag dat het al acht uur was en ze komt tot de conclusie dat ze zich grandioos heeft verslapen. Ze had zich gisteravond weer eens flink verwend met haar super stick en was na wat ze zich nog kan herinneren wel een keer of vijf tot een orgasme gekomen en toen moe in slaap gevallen zonder haar wekker te zetten. Ze sprong uit bed en belde haar baas op die alle begrip had voor de situatie en haar vooral op het hart drukte om voorzichtig te zijn, ze hoefde zich niet te haasten, ze werkte ook wel eens over als dit nodig was. Ze ging eerst even onder de douche en zette intussen koffie. Nadat ze koffie had gedronken en een broodje had gegeten ging ze naar haar werk waar haar collega’s haar al opwachten of er wat gebeurd was.

Karin vroeg of de baas niets had gezegd, dat bleek dus niet het geval en Karin legde uit dat ze zich had verslapen. Linda vroeg of ze soms laat naar bed was gegaan, waarop Ann vroeg of ze soms uit was geweest met een vreemde kerel. Karin zei dat ze gisteravond in haar gedachten uit was geweest met een knappe kennis van haar en die heeft haar toen een beurt gegeven, waardoor er van slapen niets is gekomen en dat ze daarom zich had verslapen. Daan kreeg een rood hoofd en ging snel koffie halen voor het hele kantoor zodat hij niet de verhalen van Karin hoefde aan te horen. Linda die nogal nieuwsgierig is vroeg wat ze dan beleefd had en wat ze dan wel niet allemaal deed dat haar nachtrust er onder leed. Ann was niet minder nieuwsgierig en drong ook bij Karin aan om te vertellen wat ze zo allemaal wel niet uitspookte.

Karin zei dat Jaap weer in het buitenland zit en dat ze dan alleen in bed ligt en zich dan bediend van haar super vibrator “Tarzan”. Linda en Ann keken elkaar aan, werden steeds nieuwsgieriger en nodigden Karin uit om te vertellen wat ze daar mee deed. Karin, die de bui al wel zag hangen, vroeg of beide dames vanavond niet op visite konden komen dan zou ze haar Tarzan wel eens aan de dames laten zien en vertellen wat je ermee kunt doen.

Daan kwam ondertussen weer binnen met de koffie en men ging weer aan het werk. De gehele dag moesten Linda en Ann hun nieuwsgierigheid bedwingen en steeds maakten ze grapjes over de Tarzan van Karin. De tijd kon de dames niet snel genoeg gaan en toen het vijf uur was gingen ze snel naar huis om op tijd bij Karin te zijn.

Om half acht zaten de drie dames bij Karin op de bank. Karin had de koffie ingeschonken en had een doos op de tafel staan met haar Tarzan erin. Na de koffie vroeg Linda wanneer Karin begon met haar demonstratie en haar verhaal. Karin riep verbaasd dat ze het niet over een demonstratie had gehad maar alleen zou vertellen wat ze die nacht had beleefd in haar fantasie. Ann zei dat bij een verhaal ook een demonstratie hoorde, waarop Karin zei dat ze alleen een demo wilde geven als ze het met z’n drieën zouden doen. De drie dames spraken af dat dit zou gebeuren. Na het tweede kopje koffie schonk Karin direct maar een glaasje in en zette de fles binnen handbereik zodat ze niet telkens heen en weer hoefde te lopen. Karin vroeg aan Linda om het doosje wat op tafel lag te openen en haar Tarzan aan Ann te geven zodat deze hem kon bewonderen.

Toen Linda de Tarzan uit de doos nam voelde ze een kriebel onder in haar buik en ze voelde dat haar kut nat begon te worden, Ann nam de Tarzan in de hand, bekeek de staaf en vroeg aan Karin waarvoor het tongetje was dat er aan zat waarop Karin de batterijhouder nam en de Tarzan langzaam liet vibreren in de hand van Ann. Het tongetje trilde en Ann kreeg er een rilling van en voelde zich flink opgewonden worden ze voelde het nat tussen haar benen worden en het gaf haar een prettig opgewonden gevoel, een gevoel wat ze ook wel eens kreeg als ze een knappe vent zag waar ze wel eens mee naar bed wilde, een heerlijk geil gevoel.

Karin nam de Tarzan van Ann over en vertelde dat als ze alleen thuis was ze regelmatig haar Tarzan gebruikt om zichzelf heerlijk te bevredigen door hem in haar natte kut te steken en het tongetje over haar harde kittelaar te bewegen zodat ze een orgasme kreeg. Ann wilde weten of dit snel gaat of dat het lang duurt en Linda vroeg of Tarzan lekker in haar kut heen en weer ging net als een echte pik. Karin zei dat ze het wel eens mochten proberen.

Ann deed haar rok omhoog en haar natte slipje ging uit. Met haar benen gespreid stak Karin de Tarzan in haar kletsnatte kut en liet het tongetje over haar kittelaar strelen waarop ze begon te kreunen van genot en geilheid. Linda had ondertussen ook haar broek en haar natte slip uit gedaan en zat zichzelf te strelen over haar klit en voelde het geile vocht in haar kut. Karin bewerkte Ann op een manier dat ze spoedig kreunend en kermend klaar kwam en riep om de Tarzan diep in haar natte kut te stoten. Karin gaf haar waar ze om vroeg. Linda smeekte Karin bijna om het bij haar ook te doen en zo ging de nog natte Tarzan in de gladde spleet van Linda die kronkelde en flinke neukbewegingen maakte toen Tarzan diep in haar kut werd gestoten en het tongetje over haar geile klit werd gestreeld. Het duurde niet lang voor ook Linda gillend en kreunend haar orgasme kreeg. Karin die zelf nu ook haar kut goed nat voelde worden, kleedde zich helemaal uit en ging zichzelf een flinke beurt geven.

Met haar ogen dicht lag ze op de bank en masturbeerde zich met haar Tarzan tot ze kermend en gierend haar eerste orgasme kreeg. De van het geil druipende Tarzan lag op tafel en Linda vroeg aan Karin waarom ze haar ogen gesloten hield en waar ze aan dacht als ze zich aan het masturberen was. Karin vertelde dat ze meestal dacht aan een knappe kerel die ze kende of was tegengekomen die dag. Ann vroeg of Karin wel eens aan haar man Fred had gedacht tijdens het masturberen of aan de vriend van Linda, Huub. Karin zei dat dit ook wel eens was gebeurd en dat ze met beide mannen best eens een keer een wilde nacht wilde beleven. Linda vroeg of ze apart of tegelijk moesten komen. Ann gaf de voorkeur aan er zelf ook bij te willen zijn om zo ook eens met Huub te kunnen rollebollen.

Karin vond het wel een geil idee om met z’n allen in een bed te liggen neuken en zo elkaar te bevredigen en te neuken. Karin vertelde dat ze met Jaap vaak spelletjes deed en dat ze dan vastgebonden op bed lag met een blinddoek voor en het licht uit en dat Jaap dan net deed of hij iemand anders was, wat Linda en Ann enorm opwond en ook wel eens mee wilden maken. Ze spraken af dat ze binnenkort een keer met z’n allen bij elkaar zouden komen en dan de mannen zouden verassen met hun voorstel. Linda vroeg of Karin voor haar ook een Tarzan wilde kopen waarop Ann zei dat ze er voor haar dan ook een mee moest brengen. Karin nam de Tarzan van de tafel en stak hem nog een keer in haar natte geile kut en ze begon zich weer te bewerken tot ze lag te rillen en te rollen van de geilheid.

Linda had zich ook helemaal uitgekleed en begon zich, net als Ann, die ook naakt was, zelf te strelen en haar vingers in haar kut heen en weer te halen. Ann stak vingers van haar ene hand in haar kont en met haar andere hand streelde ze haar natte geile klit tot ze met z’n drieën een kermend kreunend en gillend orgasme kregen. Ann en Linda kledden zich aan en gingen naar huis. Karin ging naar bed en bewerkte zich nog eens met haar heerlijke Tarzan tot de batterijen leeg waren en viel met haar Tarzan in haar kut in slaap.

De volgende morgen kwamen de dames op tijd op het kantoor en hadden de grootste pret om wat er de avond ervoor was gebeurd en wat ze hadden gedaan toen ze thuis kwamen. Karin vertelde dat ze zich nog een keer flink had laten verwennen door haar Tarzan en in haar gedachten had ze zich laten neuken door de jongste bediende Daan. De dames hadden er schik in dat Daan hier niets van wist en ook niet begreep waar ze het over hadden als ze tegen elkaar zeiden ‘daar gaat onze Tarzan boy’. Ann wilde best kwijt dat ze die nacht haar man twee keer heeft wakker gemaakt om een beurt te krijgen. De andere twee vroegen of Fred dit niet bezwaarlijk vindt om hiervoor wakker gemaakt te worden. Ann zei dat je Fred voor een flinke neukbeurt elk uur van de nacht mocht wakker maken. En dan zomaar een uur met haar bezig is zonder ophouden. Linda vroeg zich af of hij dan niet moe werd en geen last had van slaap de andere dag. Fred is in een prima conditie stelde Ann vast en hij weet van geen ophouden en op zijn werk kan hij weer uitrusten want hij is toezichthouder op een groot haventerrein en kan zo zijn eigen dag indelen.

Linda vertelde dat ze, toen ze thuis kwam haar vriend zachtjes heeft wakker gepijpt en hem zo geil gemaakt dat hij twee keer is klaar gekomen en zij dus ook haar portie wel heeft gehad gisteravond. Linda vroeg aan Karin of deze niet echt een keer met Daan naar bed wilde, waarop Karin zei dat Daan nog maagd was en ze hem best wilde ontmaagden. Dat wilden de andere twee dames ook wel eens meemaken. Karin bedacht bij zich zelf waarom ze Daan niet een keer bij haar thuis zou uitnodigen om eens te zien hoe ver ze kon gaan met hem en ze besloot om hem een keer bij haar uit te nodigen voor een gezellig avondje. Karin zei hierover niets tegen haar collega’s om hen niet jaloers te maken.

De volgende dag zaten ze ’s middags in het kantoor te lunchen toen Linda aan Ann vroeg of deze even mee ging naar een winkel om wat kleren te gaan kijken, de beide dames deden dit wel vaker en ze waren dan na de pauze terug op kantoor. Karin zat alleen met Daan. Ze begon een gesprek, eerst over dagelijkse dingen en over thuis. Plots vroeg ze aan Daan naar zijn vrienden en vriendinnen, waar Daan op antwoordde dat hij een vriend had waarmee hij wel eens naar de film ging en dat ze samen op vakantie zouden gaan. Het ijs was gebroken tussen Karin en Daan en Karin maakte hier langzaam gebruik van.

“Heb je wel eens een vriendin gehad” vroeg Karin of houd je van jongens. Daan kleurde tot achter zijn oren en zij dat zijn vriend een gewone vriend was en dat hij meisjes leuker vond dan jongens maar hij wist niet hoe hij het moest vragen. Karin bedacht zich dat dit haar kans was om hem in te palmen en maakte een grapje door te zeggen “dan oefen je maar op mij” waarop Daan zei dat dit toch niet kon, ze is toch getrouwd. Karin begon wat ontspannen grapjes te maken en Daan werd wat vrijer in zijn woorden en raakte wat ontspannen. Karin vroeg “ga je wel eens alleen weg ’s avonds of alleen met je vriend?” Daan vond dit een stomme vraag en zei dat hij ook wel eens alleen weg ging naar de stad of naar het strand een wandeling maken. Karin vroeg “als je weer een wandeling langs het strand gaat maken mag ik dan met je mee, ik vind dit ook altijd fijn maar alleen is ook maar alleen. Jaap mijn man is voor tien dagen weg en als hij thuis is wil hij nog niet naar het strand.

Karin stelde voor om dit vanavond te doen als hij tijd had en Daan vond dit een goed idee en sprak af dat hij naar haar toe zou komen om acht uur. Daan zei dat hij het leuk vond dat collega’s goed met elkaar konden opschieten en vroeg aan Karin of ze niet een keer met z’n vieren naar het strand konden gaan, maar dit vond Karin op dit moment nog geen goed idee. ’s Avonds om acht uur belde Daan bij Karin aan de deur die al klaar stond en ze fietsten samen door de duinen naar een strandpaviljoen om daar de fietsen neer te zetten. Het was een warme zomeravond. Hier en daar lagen nog wat verdwaalde strandgasten. De meesten waren jongeren die in een kuil wachten tot iedereen weg was en dan konden zij hun gang gaan.

Karin vroeg of Daan kon zwemmen. Daan zei dat hij een van de beste zwemmers was van de school vroeger maar dat hij geen zwembroek bij zich had. Nou dan gaan we toch naakt zwemmen stelde Karin voor, of heb je nog nooit een naakte vrouw gezien waarop Daan weer kleurde tot achter zijn oren. “Je hoeft je niet te schamen hoor ik ben getrouwd en heb al zo vaak een naakte man gezien dat ik er wel van kan dromen. Droom jij wel eens van een naakte vrouw? Daan begon zich wat onprettig te voelen. Hij kreeg een gevoel wat hij ook wel eens had als hij stiekem een seksboekje las maar Karin is getrouwd en ouder dan hij, dus wilde hij er niet aan denken. Na een eind gelopen te hebben stelde Karin voor om even te gaan zitten. Ze was gekleed in een kort mini rokje en een T-shirt zonder mouwtjes.

Karin babbelde over allerlei dingen en Daan voelde zich weer ontspannen worden. Na een tijdje vroeg Karin of hij zin had in een ijsje of wat wilde drinken “liever een pilsje zei Daan en ze liepen terug naar het strandpaviljoen en bestelden wat te drinken. Karin zat in de late avondzon iets onderuit gezakt op de terrasstoel. Haar rokje was wat omhoog gekropen en Daan zag haar slipje en haar blote dijen. Weer kreeg hij dat gevoel van opwinding en hij zei dat hij even naar het toilet ging. Karin kreeg in de gaten hoe ze er bij zat en besefte dat dit Daan opwond, ze vroeg zich af wat hij zou doen als ze haar slip uit deed en dan haar schaamhaar liet zien en liep ook naar het toilet om haar slip uit te trekken. Ze kwam terug en deed haar slipje in de tas op de fiets en ging weer bij Daan zitten. Ze sloeg haar rok iets terug zodat hij net kon zien dat ze haar slip had uit getrokken.

Ze bestelde nog een paar drankjes en zei dat ze zo maar eens naar huis moesten gaan. De ober die de bestelling kwam brengen had ook al gezien dat Karin haar slip had uit getrokken en vroeg of ze niet bang was voor een blaasontsteking en gaf een knipoog. Daan merkte plots toen hij naar haar benen keek dat ze in haar blote kont zat, hij voelde zich steeds meer opgewonden worden en wist niet goed wat hij verder moest zeggen. Karin zei “mijn slipje was helemaal vies en vol zand en dat kriebelt aan mijn poesje”. Daan stond op een zei dat hij naar huis wilde. Karin ging met hem mee en stelde hem gerust dat zij dit wel vaker deed ook op kantoor had ze wel eens zonder een slipje gelopen maar dan had ze wel een lange rok aan. Toen ze bij het huis van Karin waren wilde Daan gelijk door naar huis maar Karin wilde dat hij nog even binnen zou komen.

Karin zei dat ze zich eerst even ging opknappen en liep naar de slaapkamer, ze liet bewust de deur op een kier staan zodat Daan vanuit de kamer kon zien wat er in de slaapkamer gebeurde. Karin trok haar kleren uit en borstelde haar haren zo dat dit vanuit de kamer te zien was en ze kon vanuit haar spiegel zien dat Daan haar zat te bespieden. Karin werd bloedgeil van deze situatie en ze wist dat ze Daan zou kunnen verleiden. Karin vroeg of Daan even wat wilde inschenken, er stond wel wat in de koelkast. Hij liep naar de keuken en Karin zag dat hij een bult in zijn broek had. Ze trok een doorzichtige duster aan en liep naar de kamer. Daan kwam met het drinken binnen en liet het bijna vallen toen hij haar zag zitten.

“Wat is er met jou aan de hand” vroeg Karin, “kun je hier niet tegen of heb je nog nooit een naakte vrouw gezien.” Daan wist niet wat hij moest zeggen en stamelde dat ze toch getrouwd was en dat hij nog maar bijna negentien was waarop Karin zei dat je voor je negentiende verjaardag minstens een keer met een vrouw naar bed moest zijn geweest. Daan voelde zich opgelaten en opgewonden en wist met de situatie geen raad. Karin zei “durf jij je voor mij uit te kleden Daan? Of ben je bang dat ik je pijn doe”. Daan wilde wel weglopen maar hij begon de spanning nu ook wel leuk te vinden en zei dat als hij alle kleren uit deed zij dat ook moest doen. Karin liep naar hem toe en streelde hem door zijn haar ze voelde in zijn kruis en merkte dat hij een flinke harde pik in zijn broek had. Daan wist dat hij niet terug kon en besloot mee te werken om te zien wat er zou gebeuren.

Karin kleedde hem uit en hij maakte de duster van de vrouw los die daarna op de grond viel. Samen stonden ze naakt in de kamer. Karin zei “laat alles maar aan mij over dan komt het wel goed ik heb ervaring en zal je alles leren over de liefde en het neuken”. Daan was ondertussen bloedgeil geworden en toen Karin zijn lul aanraakte kwam hij bijna klaar. Karin merkte dat hij op springen stond en nam hem mee naar de slaapkamer en liet hem op bed liggen, ze streelde hem, nam zijn hand en liet die over haar borsten gaan en over haar schaamhaar, ze liet hem voelen hoe nat ze was en bij het aan raken van haar kittelaar begon ze zacht te kreunen van genot en wellust. Ze zoende hem op de mond en liet haar tong in zijn mond glijden. Daan beantwoordde haar zoen met volle overgave en liet zijn tong spelen met de hare. Hij werd steeds geiler en voelde dat hij niet ver was van een ontlading.

Karin nam zijn pik en stak deze in haar mond en pijpte zo zijn zaad uit zijn volle zak. Haar mond stroomde bijna over van de hoeveelheid zaad die hij in haar mond spoot hij kreunde en kronkelde van genot en wist nu dat klaarkomen met een vrouw toch wel iets anders was dan masturberen in je eentje. Karin liet hem even tot rust komen en streelde ondertussen zichzelf een beetje. Na een tijdje begon ze Daan weer te strelen en begon zijn pik weer te bewerken tot hij weer hard werd en liet de handen van Daan tussen haar benen strelen die een gewillige leerling bleek te zijn, met enige aanwijzingen en door het af en toe even voor te doen, had Daan weinig tijd en moeite nodig om Karin te bevredigen en ze kwam kreunend en kermend tot een orgasme. Karin trok Daan boven op zich en plaatste zijn harde stijve lul in haar natte geile kut en de rest ging vanzelf.

Hij neukte de vrouw of hij nooit anders gedaan had en zijn grote stijve pik ging diep in de vagina van de steeds geiler wordende vrouw, ze kwam voor de tweede keer klaar en beet Daan zacht in zijn tepels die een beetje hard waren. Karin draaide zich om op de knieën en liet Daan zijn pik achter langs in haar kut steken en zo kon hij haar geile kont bewonderen en stootte met kracht zijn pik in haar sappige natte spleet. Nadat Karin nog een keer was klaar gekomen voelde ook Daan voor de tweede keer zijn zaad aandringen om naar buiten te exploderen, hij ramde en stootte zijn harde pik diep in de natte kut en spoot zijn warme zaad tegen de baarmoeder van de vrouw die onmiddellijk haar volgende orgasme kreeg. Moe en voldaan vielen ze in elkaars armen en zoenden elkaar. Na enige tijd kwam Daan tot de conclusie dat hij nog naar huis moest en dat hij hier niet kon blijven. Ze gingen samen onder de douche en hij kleedde zich aan.

De volgende dag op kantoor merkten de twee andere dames dat Daan een heel ander mens was geworden. Ze vroegen aan Karin of ze dit ook had gemerkt, waarop Karin zei ‘dat ze hier persoonlijk voor gezorgd had’. Ann en Linda begrepen niet wat ze bedoelde en werden steeds nieuwsgieriger. Karin had besloten niet te vertellen wat er was voor gevallen en bedacht dat ze dit zelf maar moesten ontdekken. Daan liep de hele dag vrolijk fluitend rond en als er een schuine opmerking werd gemaakt vroeg hij wat ze bedoelden of ze niet wat duidelijker konden zijn. Linda en Ann begrepen er niets van en besloten zelf een plan op te stellen om hier achter te komen, ze gingen ’s middags buiten zitten in de zon wat van de anderen verwijderd en vroegen zich af wat ze konden doen om er achter te komen.

Karin en Daan bleven in het kantoor lunchen. Karin merkte dat Daan wel erg vrij was geworden. Hij kwam bij haar zitten en vroeg of hij niet een keer mocht blijven slapen. Waarop Karin zei dat hij dan eerst wat meer ervaring moest op doen. Daan vroeg hoe hij dat moest aanpakken. Karin stelde voor dat hij de andere dames uitnodigde voor een strand wandeling en zo probeerde hen te versieren. Daan vond dit wel een goed idee maar besefte dat Linda en Ann ouder dan hem waren en of ze zo’n jong broekje wel zagen zitten. Karin beloofde dat zij dit wel even voor elkaar zou krijgen als hij het wilde.

Daan vond dit een berengeil idee en zijn pik begon spontaan hard te worden van opwinding. Karin die dit zag vroeg of hij last had van een stijve pik. Daan die gisteren nog zou blozen en rood zou worden tot achter zijn oren zei “als jij me ervan af helpt heb ik er geen last meer van” waarop Karin zijn broek los knoopte, zijn lul in haar mond nam en hem pijpte tot hij klaar kwam hij kreunde en spoot zijn warme zaad met veel plezier in de mond van zijn collega. Toen hij zijn broek net dicht had kwamen de beide andere dames het kantoor in lopen en Linda vroeg wat voor geluid ze net hoorde het was net of er een klaar kwam zei Ann die dit ook gehoord had. Karin zei dat ze dit goed geraden hadden en knipoogde naar Daan die fluitend naar zijn bureau stapte en aan zijn werk ging.

Fred

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *