Daan vs Tarzan 2.2

()

Linda en Ann waren verbaasd over het antwoord dat ze kregen. En de reactie van Daan, ze keken elkaar aan en gingen maar aan het werk, al kwam er weinig van; was het niet door de warmte dan was het wel door de fantasieën die ze hadden. Een paar dagen later liep Daan over het strand te banjeren om te kijken of er meisjes waren die te versieren waren toen hij Linda tegen kwam die daar alleen was. Linda stapte op Daan af en nodigde hem uit voor een drankje, ze bedacht wat Karin tegen haar gezegd had over de puberale uitspattingen van Daan en Karin en de tip die ze had gekregen om de jongen eens een keer te versieren. Ze vertelde dat haar vriend Huub voor een paar dagen naar buitenland was voor zijn baas en dat ze zich alleen voelde. De gedachte om met zo’n jochie het bed te delen maakte haar al geil en omdat ze geheel geen bezwaar had tegen een ‘one night stand’, wond het haar des temeer op dat het ook nog een jongere collega was. Ze was tenslotte nog niet getrouwd en Karin is al wel getrouwd, dan had zij een reden te meer om zich met Daan te vermaken.

Linda besloot om het niet te direct aan te pakken maar het initiatief aan Daan over te laten zodat hij hierdoor een portie extra zelfvertrouwen kreeg en het voor hem vanzelfsprekend was om oudere meisjes te versieren. Linda bestelde een ‘baco’ en Daan nam een pilsje, ze kletsten wat over het werk en over alledaagse dingen en Linda vroeg tussen neus en lippen door of hij wel eens bij Karin thuis was geweest, waarop Daan zei dat hij er binnen kort zelfs een keer ging slapen. Linda vroeg of zijn ouders dan weg gingen en of Karin dan op hem moest passen. Daan zei dat er wel gepast werd maar niet op hem maar door hem. Linda deed net of ze niet begreep wat hij bedoelde en vroeg om nader uitleg. Daan zei dat hij niet alles wilde vertellen maar dat hij goed met Karin kon opschieten en dat ze vrienden waren. Linda vroeg of zij ook een vriendin van Daan mocht worden, waarop Daan reageerde “je hebt toch al een vriend” en met een overdosis lef die hij een week geleden nog niet had en zei hij “als je mijn vriendin wilt worden dan moet je wel eerst ingewijd worden in mijn vriendenkring.”

Linda wilde graag weten wat deze inwijding inhield. Het gezicht van Daan sprak boekdelen. Je kon zo zien dat het gesprek hem opwond. In zijn broek vormde zich een bobbel en zijn ogen gingen glinsteren. Ze dronken nog iets en Linda zei dat ze naar huis ging en vroeg of Daan zover mee liep, het was maar een klein stukje vanaf het strand naar de flat van Linda. Voor de deur van de flat wilde Daan op zijn fiets stappen toen Linda vroeg of hij nog wat wilde drinken. Daan was hier wel voor en ze gingen samen naar binnen. Linda schenkt voor Daan een pilsje in en nam zelf nog een ‘baco’ met de opmerking “een dronken vrouw is een engel in bed” waarop Daan zei “dat wordt dan een eenzaam engeltje”. Linda die steeds meer gekriebel in haar buik kreeg, vroeg zich af of ze niet zelf het initiatief moest nemen.

Daan keek naar de jonge vrouw met de gedachten om haar in bed te krijgen en vroeg zich af of ze dit wel wilde met zo’n jonge jongen. Ze keken elkaar aan, Daan merkte dat hij een stijve pik kreeg en dat Linda hier naar keek wat hem nog meer opwond. Hij werd steeds geiler. Linda vroeg of hij haar flat wilde zien en loodste Daan voor haar uit naar de keuken en daarna na haar hobbykamer waar haar computer stond. Ze deed de deur van haar slaapkamer open en zei dit is mijn grootste hobbykamer en duwde Daan naar binnen. Op haar nachtkastje stond fier en recht haar ‘Tarzan’ die ze van Karin had gekregen. Daan merkte het speeltje op en vroeg of dit haar grote hobby was. Hij nam de vibrator van het kastje en zette hem aan. Linda was beduusd van de reactie van Daan en wilde hem de Tarzan afpakken. Dat gebruik ik als Huub niet thuis is zei Linda. Ze stoeiden en kwamen op het bed terecht, Linda boven op Daan die de trillende vibrator nog in de hand hield. “Zet dat ding uit want hij kietelt mij.”

“Dat is toch de bedoeling” zei Daan “of zal ik jou eens kietelen, je zegt het maar”. Linda vroeg of Daan dit wel kon. “Natuurlijk kan ik dat, vraag maar aan Karin, maar dan moet je wel je kleren uit doen of zal ik dat voor je doen. Daan begon Linda uit te kledden. Ze had niet zoveel aan en begon hem te helpen. Toen ze naakt was zag Daan haar stevige borsten en haar kaal geschoren kutje. Hij kleedde zich snel zelf uit en begon Linda vol op de mond te zoenen alsof hij nooit anders gedaan had. Hij streelde haar zachte lichaam en kneep zacht in haar hard geworden tepels die prachtig rechtop haar borsten stonden, hij streelde haar buik en kwam bij haar kale kut en voelde de kutlipjes uit elkaar staan. Zijn hand streelde haar warme vochtige vlees tussen haar dijen en zijn vinger gleed binnenin haar natte schede. Hij voelde haar natte kale kut en streelde met zijn vingers over haar kittelaar die rechtop tussen haar schaamlippen stond net een klein pikje. Daan liet zijn vingers over het kleine pikje van Linda spelen.

Linda raakte opgewonden en voelde het sap uit haar kut stromen van geilheid en wellust. Haar buik verkrampte van genot in elkaar en ze begon zich onbeheerst te masturberen met de vingers van Daan die haar liet begaan. Na enige tijd kwam ze gillend en zuchtend klaar. Ze kreeg haar eerste orgasme van die avond en er zouden er nog vele volgen. Daan draaide zich om en duwde zijn hoofd tussen de dijen van de geile vrouw, hij likte het kleine pikje tussen haar kut lipjes en zoog hem zachtjes in zijn mond, hij befte Linda of hij nooit anders gedaan had. Zijn tong verdween diep in haar openstaande kut en hij liet het geile nat in zijn mond lopen en dronk het alsof het honing was. Linda had de harde pik van Daan in haar hand genomen en stroopte zijn voorhuid naar achteren zodat er een glanzende eikel tevoorschijn kwam, nat van het geil wat de jongen produceerde. Ze trok hem langzaam af en nam zijn harde stijve pik in haar wellustige mond, ze pijpte de jongen die kreunend haar kut befte en steeds geiler werd. Linda masseerde zijn ballen en nam zijn neukstaaf diep in haar mond, met haar tong beroerde zei de gladde eikel en liet hem genieten van haar eigen lust en genot.

Daan stak zijn vingers diep in de kut van Linda, voelde haar baarmoedermond en maakte rondjes om de opening waarop de vrouw haar buik naar voren bewoog alsof ze nog meer wilde, ze maakte neukbewegingen en kreeg haar volgende orgasme. Daan voelde haar kut samen knijpen rondom zijn vingers en voelde de zuigende beweging van haar natte sappige neukdoos. Hij haalde zijn hand uit haar natte kut en likte zijn vingers af en liet het geil hem goed smaken. Linda genoot van de harde staaf van de jongen. Ze stak plots haar vinger in de anus van Daan die nu overal ontmaagd was. Hij kronkelde van genot en het prettige pijnlijke gevoel en hij spoot zijn warme zaad in de mond van Linda die het opdronk en doorslikte als slagroom op een toetje.

Daan draaide zich om en zoende de volle spermamond van Linda, ze speelden met hun tongen over elkaar en rolden in het bed van de ene kant naar de andere kant. Linda liet Daan even bijkomen en streelde zijn jonge lichaam tot zijn pik weer omhoog kwam vroeg of hij haar in haar anus wilde neuken dat kon zij met haar Tarzan in haar natte kut zichzelf klaar maken. Daan maakte haar anus nat en stak zijn opnieuw hard geworden stamper in de gladde strakke anus van Linda, die daarop haar Tarzan ter hand nam en die in haar kut stak zodat het tongetje haar harde klit beroerde en haar tot een orgasme zou leiden. Daan haalde zijn geile neukstaaf heen en weer in de strakke anus van de vrouw die steeds meer opgewonden werd en haar speeltje diep in haar kut liet glijden.

Daan voelde de vibrator trillen tegen zijn harde pik. Linda had een overvol gevoel in haar onderlichaam en genoot van de vulling in haar geile kut en kont. Ze begon te kreunen van genot en kermde en gilde dat ze het warme sperma van Daan diep in haar darmen wilde voelen stromen, hij moest nooit weer uit haar gaan ze wilde hem altijd in haar kut of kont blijven voelen Ze kreeg opnieuw een enorm orgasme door haar Tarzan en de pik in haar anus. Daan trok zijn stijve leuter uit haar strakke kontje en duwde hem diep in haar gladde natte kut en gaf haar een beurt diep in haar neukdoos en spoot zijn zaad diep tegen de baarmoeder van Linda aan die spontaan weer klaar kwam en zuchtend en kreunend uitgeteld op bed bleef liggen met Daan naast zich.

Het was al laat toen, nadat ze zich hadden gedoucht, Daan op zijn fiets sprong en naar huis reed. Hij was moe maar voldaan en vroeg zich af wie de volgende was die hij in het bed zou krijgen. Hij kwam fluitend thuis of er niets gebeurd was en ging naar bed, daar bedacht hij dat Ann de volgende wel eens zou kunnen zijn. Hij begon te vermoeden dat Karin tegen de andere twee dames had verteld wat zij beleefd had, en die wilden natuurlijk ook wel eens weten of zij de waarheid sprak. Nu zou ook Linda wel het een en ander op kantoor vertellen aan Karin en Ann.

De volgende dag kwam Daan een half uur te laat op kantoor, hij had zich lichtelijk verslapen. De dames begroeten hem hartelijk en zeiden dat hij straf had verdiend en zelf mocht bepalen waar deze uit bestond. Ze wilden dit voor twaalf uur weten anders zouden zij zelf wat bedenken. Om de dames mild te stemmen haalde Daan elk uur koffie voor de dames op en deed dan heel zielig en zei dat hij er spijt van had. De dames zeiden dat hij nog veel meer spijt zou krijgen als hij niet snel een acceptabele straf voor zichzelf zou bedenken. Hij bood aan om bij de dames te gaan stofzuigen en om ze achterop zijn fiets mee te nemen naar het strand of de bloemen water te geven, maar ze gingen hier niet mee akkoord. Karin besloot dat Ann hem een straf mocht opleggen en dat hij deze moest uitvoeren zonder zich te verzetten. Daan kon niet anders dan akkoord gaan en zou wel zien wat er uit kwam.

Hij bedacht dat Ann getrouwd was met Fred en dat hij wel niet met haar in bed zou belanden. ’s Middags kwam hij terug lopen van de koffieautomaat toen hij Ann tegen de andere dames hoorde zeggen “ik nodig hem gewoon thuis uit en vertel dan dat ik weet wat hij allemaal met jullie heeft gedaan en dan moet hij wel met mij naar bed”. Daan kon zijn oren niet geloven wat hij Ann hoorde zeggen, het gaf hem spontaan een erectie en hij sloop zachtjes terug naar de koffieautomaat om tot rust te komen. Toen hij wat rustiger was kwam hij fluitend en nonchalant binnen en deed net of hij niets gehoord had. Daan deed zijn werk en vroeg zich af wanneer de dames hem de straf zouden meedelen. Om vier uur zij Ann tegen Daan dat hij zijn moeder maar moest bellen dat hij die avond niet thuis kwam eten. Ze had Fred gebeld en deze zou voor één persoon meer koken en dan kon Daan bij haar mee eten.

Het wond Daan gelijk op, hij wist dat het zou gebeuren omdat hij het gehoord had. Hij stribbelde wat tegen om niet te laten merken dat hij wist wat er zou gebeuren maar belde toch zijn moeder en zei dat hij die avond niet thuis kwam eten dat hij een etentje van de zaak had. Daan kreeg van opwinding weer een stijve pik en kon dit niet verbergen. Om vijf uur gingen ze naar huis. Ann moest afsluiten en de post meenemen. Daan die nog steeds een stijve leuter had, treuzelde een beetje. Ann vroeg of er iets was, keek naar Daan en zag wat er aan de hand was. “Heb je last van een stijve Daantje, hoe komt dat vertel het maar eens aan Ann”. Daan zei dat hij niet wist hoe dat kwam en dat het wel weer zou over gaan. Ann nam hem mee naar het kantoor en zei dat ze hem er wel even vanaf zou helpen. Ze wist van de andere twee wat hij met hun had uitgespookt en dat zij nu aan de beurt was.

Ann deed de broek van Daan naar beneden en nam zijn harde pik in haar mond en pijpte hem tot zijn harde lul explodeerde en het warme zaad in de mond van Ann spoot. De vrouw slikte het sperma door, likte haar mond af en zei dat ze er wel pap van lust. Daan wilde Ann aan haar borsten voelen maar dat mocht nog niet want hij had straf weet je nog. Ze gingen naar huis waar Fred het eten klaar had staan. Ann vertelde dat Daan vanmorgen te laat op kantoor was en dat hij nu straf had verdiend en dat hij dit vanavond kreeg. Fred vroeg of hij haar mocht helpen om hem te bestraffen. Daan wist niet wat hem overkwam en wachtte het maar rustig af.

Het eten smaakte verrukkelijk en Ann vertelde onder het eten dat ze al een voorafje had gehad uit de pik van Daan en dat dit heerlijk was. Fred vroeg of ze van hem dan het toetje wilde hebben dat wilde Ann wel. Ze ruimden de tafel af en deden de vaat in de machine. Ann liet Fred zijn broek uit doen en begon hem te pijpen dat het een lust was. Daan zat toe te kijken en Fred vroeg of Daan of hij Ann wilde uitkleden, zodat ze naakt was. Daan begon Ann langzaam uit te kleden tot ze naakt voor Fred zat en hem nog steeds pijpte. De harde pik van Fred ging diep in de mond van Ann die hem zoog en likte dat hij er van ging kermen en zuchten. Fred had zich zelf ook uitgekleed en zei tegen Daan dat hij zich ook moest uitkleden. Na enige tijd waren ze alle drie volkomen naakt.

Fred gebood Daan bij hun op de bank en zei dat hij met Ann alles mocht doen wat hij wilde en als hij niet wist hoe het moest, zou Fred het hem wel voordoen. Nadat Ann Fred had klaar gepijpt en het warme zaad als toetje had genuttigd, begon Daan haar te strelen, hij merkte dat Ann kleine stevige borsten had die goed in de hand lagen, ze had heerlijke harde tepels bovenop haar tietjes staan die parmantig naar voren stonden. Hij voelde de harige kut van de vrouw en merkte dat ze bloedgeil was, het sap liep langs haar billen en ze droop van het geil. Daan die gek is op kutsap begon haar te likken en al het geil wat uit haar natte kut liep, likte hij op en dronk het op.

Ann ging op haar knieën zitten en leidde de pik van Daan achterlangs in haar natte kut, waar de stijve leuter van Daan gewillig in gleed. Daan begon haar te neuken, zijn harde staaf bewoog heen en weer in de geile neukdoos van Ann die de pik van Fred weer onderhanden nam om hem weer in stelling te brengen. Ann nam de pik van haar man in haar mond en zoog hem tot zijn paal weer hard en stijf was. Daan stootte zijn harde pik diep in de kut van Ann die hem tegen haar baarmoeder aan voelde stoten en ze kwam met een gil, zuchtend klaar. Ann draaide zich om en liet Fred in haar voorbewerkte kut komen en nam de pik van Daan in haar geile mond en pijpte hem tot hij begon te kreunen toen hield ze op en zij dat hij moest wachten. Ze wilde het zaad van Daan in haar sappige kut voelen spuiten.

Fred neukte zijn vrouw tot ze weer een orgasme kreeg en ruste daarna ook even uit. Ann zei dat ze door twee kerels gelijk genomen wilde worden ze wilde de grote pik van Daan in haar kut en de pik van Fred in haar anus. Ze maakte met geil uit haar kut haar anus nat en stopte er drie vingers in om hem ruim te maken. Daan lag op zijn rug, Ann ging boven op hem zitten en stopte de harde lul van Daan in haar willige kut, ze boog iets voorover en gebood aan Fred om zijn stijve pik in haar kont te steken, wat deze dan ook met plezier deed. Ann voelde zich van onder totaal opgevuld met de harde vleesstaven van de beide mannen, deze bewogen gelijktijdig heen en weer hun neukstaven in en uit de neukspleetjes van de vrouw schuivend. Ze voelde haar orgasme opkomen. Het gevoel dat ze kreeg was zo intens geil dat ze kreunde van genot en wellust, ze zwijmelde weg in haar explosieve orgasme.

De mannen zaten beiden tegen hun orgasme aan en klemden zich vaster aan het lichaam van de vrouw tussen hun in en diep in haar kut en kont kwamen ze tot een explosie en spoten hun warme zaad Ann ’s neukdoosjes. Het drietal rustten uit op de bank en Ann vroeg aan Daan wie van de drie dames die hij geneukt had hij het liefst in bed had. Daan, die geen ander vergelijkend materiaal voor handen had dan de drie collega’s van hem, stelde voor om de drie vrouwen een keer tegelijk in bed te nemen omdat hij tot nu toe nog geen keuze kon maken. Ann stelde voor om een weekeinde met het personeel naar een vakantie bungalow te gaan en zo een weekeinde te gaan beesten. Fred vroeg of dan de mannen ook mee mogen, wat Ann wel wilde voorstellen.

’s Maandags op kantoor stelde Ann het voorstel voor aan de andere dames die het zouden bespreken thuis en het in de loop van de week aan Ann zouden vertellen. Daan die steeds meer plezier kreeg in zijn werk en steeds vrijer met de dames omging, kon op het kantoor zijn lichaam weer goed onder controle houden. De opmerkingen die gemaakt werden over hun belevenissen waren altijd dubbelzinnig zodat niemand er uit op kon maken wat er bedoeld werd. In de lunchpauze vertelden de dames elkaar wat ze met Daan hadden gedaan en wat ze nog meer met hem doen konden. Linda en Karin waren een beetje jaloers op Ann die zich door twee kerels had laten neuken en wilden dit ook meemaken. Het weekeinde werd door de mannen van de andere dames toegejuicht en werd door Ann geregeld.

Zo begon het wilde ruige seksleven van een onschuldig kantoorknaapje, genaamd Daan de concurrent van Tarzan.

Fred

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *