Geile Inge

()

Er zal geen moment zijn dat ik aan Inge terugdenk. Ze betekende niets voor me. Maar mijn God, wat had ze een verdorven geest. Voor Inge was het hele leven een groot voorspel. Die avond stonden we in een drukke nachtclub. Ze droeg een jurkje met glimmende blauwe palletjes, dat zo kort was dat haar stevige billen er haast onderuit kwamen. Die billen. Halleluja. Door de hoge stilettohakken waren ze nog harder dan normaal. Ik verdacht haar ervan dat ze elke dag oefende in de gym. Hoe anders kun je zulke ronde harde billen kweken?

Inge draaide zich naar de bar om twee nieuwe cocktails te bestellen en daardoor stond ik met mijn kruis tegen haar kont gedrukt. Het liefst zou ik haar daar meteen nemen. Mijn handen gleden onder haar jurkje en mijn vingers haakten razendsnel achter de bandjes van haar string. In een oogwenk trok ik het minieme stukje stof over haar heupen tot halverwege haar bovenbenen. Inge keek achterom en ik was even bang dat ze boos zou zijn. Maar ze had een intense grijns op haar gezicht en ze maakte een paar kleine sprongetjes waardoor haar slipje verder naar beneden zakte en uiteindelijk op de vloer viel.

“Ondeugend jongetje”, fluisterde ze in mijn oor en daarna likte ze traag een lange haal over mijn wang. Ik keek even in het rond. Niemand leek gezien te hebben wat ik zojuist had gedaan. Iedereen was verwikkeld in een gesprek, of danste op de dreunende beat. Daarna ging mijn blik naar het slipje op de grond. Haar stiletto’s stonden aan weerszijden ervan. Ze verplaatste haar voeten een voor een, waardoor ze een klein beetje wijdbeens kwam te staan. Ik volgde de lijnen van haar blote benen omhoog, langs de prachtige welvingen van haar heupen, haar platte buik en haar kleine ronde borsten, langs haar hals, haar geweldige lippen, naar haar twinkelende ogen waarmee ze me uitdaagde.

Zonder omweg duwde ik een hand onder haar jurkje, recht op mijn doel af. Haar kruis was warm en bezweet. Met mijn wijs- en ringvinger spreidde ik haar lipjes en met mijn middelvinger maakte ik een ‘kom- hier’ beweging van haar vochtige opening naar haar clitje. Inge grijnsde alleen. “Je maakt me nat, stouterd”, zei ze. “Je wilt me hè?” Voor Inge was alles een spel. Ze kwam tegen me aan staan en begon op de maat van de muziek tegen me aan te rijden, met mijn hand nog steeds tussen haar benen. Ik voelde dat ze steeds natter werd. “Kom”, zei ze en ze trok me mee richting de toiletten.

Tot mijn verbazing nam ze me mee richting de herentoiletten. Het was er druk. Verschillende mannen stonden bij de urinoirs. Maar dat kon Inge niets schelen. Ze liet zich met haar rug tegen de muur vallen en trok me naar zich toe. Haar tong smaakte naar tequila en limoen en haar kutje was zo nat als een natte oester. Terwijl ik haar hals likte, was het me niet opgevallen dat ze oogcontact maakte met de mannen die stonden te plassen. Ik voelde alleen haar handen op mijn schouders drukken.

Ik volgde de druk tot ik op mijn knieën voor haar zat. Ik was te geil om oog te hebben voor de andere mannen en schoof het blauwe glimmende stofje een stukje omhoog. Ze had haar schaamhaar getrimd tot een landingsbaantje. Haar handen grepen mijn haar en drukte me tegen haar naar muskus- geurende heuvel. Ik hield me vast aan haar harde kont en ging gretig op in haar geilheid. Ik kon alleen denken aan de geile schaamteloosheid van Inge. Hier liet ze zich door me likken te midden van een aantal andere mannen die hun blazen aan het legen waren.

Met mijn ogen dicht genoot ik van de zoetzure smaak van haar seks en liet haar tegen mijn tong stoten. Ze neukte mijn gezicht. Daardoor zag ik niet dat minstens twee mannen naast ons waren komen staan. Ze hadden hun lul in hun hand en masseerden zich stijf. Inge stak haar handen naar ze uit en wenkte subtiel met haar vingers tot ze dichtbij genoeg waren om hun stijve lid vast te grijpen. Het ontging me volkomen. Of eerlijk gezegd, het kon met niet schelen. Ik concentreerde me op haar genot en zoog me op haar vast.

Inge stootte en neukte mijn gezicht en ik voelde haar vocht zich vermengen met mijn speeksel. Mijn kin werd drijfnat. Haar stoten werden steeds minder gecontroleerd en ze stond steeds minder stabiel op haar benen. Voor het eerst werd ik me echt bewust van die andere mannen, toen hun warme vocht langs Inge ’s dijen liep. Niet snel daarna explodeerde Inge in mijn mond. Inge trok me omhoog en zoende me op mijn mond. Haar handen grepen me in mijn hals. Ze waren nat en kleverig.

“Jouw beurt”, zei ze en ze sjorde aan mijn riem en gulp. Zodra ze mijn stijve had bevrijd, greep ze in de richting van een zeeppompje. Met een paar rukken aan het pompje vulde ze haar hand. Ze smeerde de koude zeep over mijn lul en draaide zich om. Inge maakte haar rug hol en wreef mijn gladde eikel tegen haar achterste. Ze duwde haar kont naar achteren en met gemak gleed ik in haar nauwe gaatje. Ze kreunde hard en begon tegen me aan te stoten.

Ik keek om me heen. Twee mannen waren hun broek aan het dichtknopen. Dit waren vast de kerels die ze zojuist had afgetrokken? Maar nu zagen andere mannen hun kans schoon. Vier of vijf mannen stonden met hun stijve in hun hand, hopend dat Inge hen ook zou grijpen. Maar Inge had haar handen nodig om haar evenwicht te houden. Ruw duwde ze haar bekken naar achteren. Ik hoefde nauwelijks te bewegen. Inge neukte mij. In haar kont. Inge neukte mij in haar kont. Ik herhaalde het in mijn hoofd om me niet te veel af te laten lijden door de mannen die zich om ons heen aan het aftrekken waren, hopend dat zij ook aan de beurt zouden komen.

Ik sloeg mijn arm om haar heen en wrong mijn hand tussen haar benen. Inge duwde die weg. Het ging haar nu om mijn genot. Maar het lukte me niet. Niet zo, niet met al die mannen om ons heen. Mijn erectie nam af en al snel gleed ik uit haar. “Ben je gekomen?”, vroeg ze. Ik knikte maar, om haar niet teleur te hoeven stellen. Dat was de laatste keer dat Inge en ik elkaar hebben ontmoet. Ik denk niet meer aan haar. Althans, ik doe mijn best.

Dutchman

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *