Ultieme fantasie 2.2

()

Met trillende vingers open ik de bovenste twee knoopjes van mijn jurk. Een gedeelte van de rode kant van mijn bh is nu zichtbaar. Ik voel mijn adem stokken. Alleen het feit dat ik dit nu doe, maakt me al zo ontzettend opgewonden. Nee, niet opgewonden, maar geil. Met een vinger voel ik door de ondertussen ook natte stof van mijn jurk aan mijn kutje. “Ik ruïneer deze stoel”, denk ik weer, maar net zo snel als deze gedachte bij me opkomt, verdwijnt deze ook weer. Ik kijk verschrikt om als ik de deur weer open hoor gaan en Max de kamer binnenloopt. Hij gaat op de bank tegenover me zitten en kijkt me recht aan. Hij zegt geen woord over de plek waar ik mijn vinger had. Zijn ogen verplaatsen zich langzaam naar mijn borsten. Zijn voorkomen is kalm, maar zijn ademhaling verraadt zijn opwinding. “Ik heb het me wat gemakkelijker gemaakt.” Mijn stem is nog steeds schor, maar in plaats van onzeker hoor ik de woorden nu zwoel uit mijn mond komen. “Voel je vrij.” Nu is het Max zijn stem die wat minder vast klinkt.

Heel langzaam dalen mijn vingers via mijn schouders naar mijn borsten waar ik het derde en vierde knoopje van mijn jurk losknoop. De rode kant is nu volledig te zien net zoals de rode glanzende stof die mijn borsten omlijst. Max kijkt gebiologeerd toe. “Vrij genoeg om mijn jurk uit te doen.” Ik sta op en maak nog een aantal knoopjes los waardoor ik mijn jurk nu moeiteloos over mijn schouders kan laten glijden. Wat ben ik blij dat ik vanochtend alleen nog maar stay-ups in mijn laatje had liggen. Zoals al eerder vandaag gaan Max’ ogen weer van boven naar beneden over mijn lichaam en weer terug. Mijn blik gaat, na even op zijn opwinding te zijn gericht weer terug naar zijn ogen. Zijn opwinding had ik me niet in die grootte voor durven stellen. Durven hopen.

Max schuift wat onrustig op de bank heen en weer. Met onvaste vingers knoopt hij nu ook een extra knoopje van zijn overhemd los. Een stukje van zijn geschoren borst wordt zichtbaar. Hij richt zich op, maar mijn opgestoken hand maakt dat hij weer zacht terug in de bank ploft. Ook ik ga weer voorzichtig in mijn stoel zitten, mijn benen nu wat uit elkaar. Mijn lok strijk ik voor de zoveelste keer vandaag weer naar achter. Nog nooit ben ik me zo bewust geweest van die beweging. Zo langzaam als mogelijk schuif ik het nu donkerrode stukje stof wat opzij, zodat mijn glinsterende lipjes tevoorschijn komen. “Heb je er bezwaar tegen”, vraag ik net voordat mijn vinger de toegang tot mijn zachte grotje vindt. Max zegt niets. Maar nogmaals vragen is niet nodig. Zijn slikken gaat moeizaam. Zijn ogen zijn gericht op mijn hand. Maar net zo snel als zijn ogen heel even de mijne zoeken gaan ze weer naar beneden, waar mijn vinger nu tergend langzaam mijn kutje binnendringt.

Als deze man tegenover me het aandurft om me iets langer aan te kijken weet ik wat hij zal zien. Stralende ogen met verlangen naar meer. Na wat minuten lijkt te duren, maar waarschijnlijk niet meer dan een paar seconden is geweest, blijven de groene ogen eindelijk de mijne vasthouden. De intens groene kleur die me al vaker was opgevallen. “Ik heb er zeker geen bezwaar tegen.” Zijn stem is zacht, schor. “Ga alsjeblieft door.” In hetzelfde langzame tempo strijk ik mijn vochtige vinger via de zachte welving van mijn buik over de glooiing van mijn borsten en over mijn hals naar het rood van mijn lippen, waarna ik deze in mijn mond stop. Als ik er heel zachtjes op zuig proef ik mijn eigen zilte smaak. Mijn vinger volgt weer dezelfde weg terug, maar dit keer in een iets sneller tempo. Nog voordat ik mijn vinger weer in mijn kutje kan doen, hoor ik een zacht gekreun tegenover me.

“Ja, ja…” Eén hand van Max rust op zijn borst. Zijn overhemd ligt ondertussen op de bank. Door de manier waarop zijn andere hand losjes op zijn jeans ligt kan ik alleen maar raden naar de mate van zijn nog verder gevorderde opwinding. Weer zak ik iets verder uit mijn stoel. Mijn benen net iets verder uit elkaar. Ik spreid mijn lipjes. Max slikt weer. Dat kleine zachte glanzende deel van mijn lichaam heeft nu zijn volle aandacht. De druppel die via mijn benen naar beneden glijdt, kriebelt een beetje. Als ik mijn vinger naar binnen breng, is Max niet meer de enige die ik hoor kreunen. Wat is dit lekker! Mijn voornemen om niet te snel op te bouwen verdwijnt als sneeuw voor de zon als ik meteen een tweede vinger in me stop.

Het kost me alle kracht om het tempo niet op te voeren. Als ik opkijk, zie ik dat Max ondertussen geen moeite meer doet om te verbergen wat hij ziet met hem doet. Zijn jeans staat gebold. Ik slik. Dit een hele mooie extra. Ik moet echt proberen niet te snel te gaan. Het intense orgasme waarvan ik zeker weet dat ik het ga krijgen is niet mijn hoofddoel. De man die hier tegenover mij zit helemaal gek maken van verlangen zal net zo goed voelen als die uiteindelijke ultieme climax.

Soepel sta ik op uit mijn stoel. Behendig floep ik mijn bh los en gooi deze naar Max die hem gemakkelijk vangt. Hij wrijft de rode zachte stof nu over de wat stuggere lichtblauwe stof van zijn jeans. Mijn beide handen omklemmen zacht mijn borsten die de wet van de zwaartekracht nog grotendeels hebben doorstaan. De geringste aanraking van mijn tepels met mijn vingertoppen doet deze nog verder opspringen. Even verstijf ik. Ik weet het niet meer. Dit is zo geil, maar ook zo nieuw. De opwinding heeft ineens gezelschap gekregen van gedachten. Gedachten die vooral rationeel zijn. Die me vertellen hoe oud ik ben en waar ik ben.

Het schudden van mijn hoofd helpt niet dit stemmetje te verjagen. Maar dat lukt gelukkig wel door de persoon tegenover me die ondertussen helemaal onderuit op de bank ligt. “Niet stoppen. Alsjeblieft.” Zijn stem is smekend. “Dit is zo geil.” Ik strijk mijn haren weer naar achter en schud, deze keer bijna onmerkbaar, mijn hoofd. Alleen de geilheid is er weer. En het besef dat ik de macht heb over deze jonge God. “Wil je dat ik door ga?” Als vanzelf spreek ik langzamer, verleidelijker. Max knikt. “Ja! ja!” “Ik wil eerst weten of het iets met je doet.”

Een lome glimlach trekt om Max” mond als hij zijn jeans strakker trekt. De stof staat gespannen. Zonder iets te zeggen opent hij zijn riem en trekt dan snel zijn rits naar beneden. Zijn boxershort geeft iets meer mee. Zijn pik klopt ongeduldig tegen de donkerblauwe stof van zijn Calvin Klein. Met mijn hoofd schuddend kijk ik naar hem. “Nee, nog niet, heb geduld.” Het lijkt of de muziek automatisch is aangepast naar de sfeer van de avond. De jazzy klanken zijn nu loom, sensueel. Automatisch beweeg ik mee op het ritme.

Mijn handen nu continue strelend over mijn buik en borsten. Met één vinger licht ik mijn stringetje wat op waarna ik deze langzaam via mijn benen naar beneden laat glijden. Mijn hand pakt het stukje stof al op voordat het de grond raakt en brengt dit naar mijn neus nog steeds bewegend op de zwoele klanken. Het ruikt naar pure geilheid. Ik strek mijn arm naar Max. Snel grist hij het niemendalletje uit mijn hand en brengt het naar zijn neus. Hij snuift de geur op. Weer kreunt hij. “Alsjeblieft. Ga door.”

Ondertussen sta ik zo dicht bij Max dat hij me kan aanraken. Ik zie de twijfeling in zijn ogen. Mijn vinger gaat over mijn klitje dat zo ontzettend gezwollen is dat ook hier de geringste aanraking het me al wil laten uitschreeuwen van genot. Met uiterste wilskracht lukt het me dit te voorkomen. Mijn vinger vervolgt haar weg naar mijn kutje waar ik deze meteen met nog een extra vinger verblijd. “Fuck”“, gromt Max en hij geeft zijn pik nu de vrije ruimte. Terwijl hij met één hand zijn harde paal vasthoudt, schopt hij zijn schoenen uit en hij trekt met zijn andere hand zijn broek en onderbroek uit. Ik ben bang dat ik staar, maar het maakt me niet uit. De schoonheid van dit jonge lichaam wil ik zo in me opnemen dat ik het nooit meer vergeet.

De gladde brede borst. De buik die geen enkele man van mijn leeftijd meer heeft ondanks regelmatig sportschoolbezoek. De zachte donshaartjes onder zijn navel, net iets donkerder dan zijn krullen, die naar beneden lopen. En dan dat heerlijke extraatje. Dit onverwachte cadeau. Groot. Dik. Met zijn hand trekt hij er loom aan. Zijn eikel glanst. Hij zuigt mijn middelvinger gulzig als ik deze voor zijn mond houd, waarna ik deze weer in mijn kutje laat glijden. Snel, hard, ik kan het niet anders. Ik wil het niet anders.

Ik duw Max’ s hand weg als deze naar me toe komt. Hij laat mijn afwijzing toe, maar het kost hem moeite. Steeds sneller ga ik, net zoals mijn ademhaling. Mijn lichaam beweegt niet meer synchroon met de muziek. Mijn vingers strelen, drukken op mijn klitje. En dan ineens. Mijn lichaam schokt. Ik schreeuw. Kleine druppeltjes sap springen op zijn bovenbeen. Een plasje ligt op de houten vloer. Max buigt zich naar me toe. Deze keer duw ik hem niet weg. Met lange halen likt hij het vocht weg dat zich tussen mijn lipjes bevindt. Steeds dieper gaat zijn tong. Mijn vingers woelen door zijn krullen. Dit was heerlijk, maar verzadigd ben ik nog zeker niet. Voorzichtig duw ik Max weer terug op de bank. “Je spuit”, zegt hij op een manier alsof het een wereldwonder is. “Dat vind ik echt het geilste wat er is.”

Ik ga nu weer volledig rechtop voor hem staan. Mijn lichaam glanst van het zweet en van opwinding. “Kijk naar me.” Ik klink dwingend “En laat zien wat het met je doet.” Met mijn hoge hakken dans ik recht voor hem. Zijn hand trekt losjes aan zijn pik die nog steeds op volle sterkte is. Snel pak ik zijn andere hand en breng die zo dichtbij dat hij mij kan raken. Alsof hij bang is dat ik me bedenk, stopt hij snel twee vingers in mijn kletsnatte grotje, terwijl hij ondertussen bij zichzelf de snelheid verhoogt. “Lekker?” Hij knikt. Hij gromt. “Heerlijk.” “Als je me kunt laten komen zal ik je straks belonen.”

Vragend kijkt hij me aan, maar mijn gezicht laat niets los. Zijn vingers voelen heerlijk in me en leren me dat hij al veel ervaring heeft opgedaan. “Het is heerlijk. Echt. Maar.” Ik til zijn gezicht wat naar me op. “Als je me nog meer wilt laten genieten, krom je je vingers nog net iets meer.” Max is een snelle leerling. Meteen raakt hij mijn plekje waardoor het niet eens meer nodig is om mijn klitje ook nog te stimuleren. Mijn handen klauwen in zijn schouderbladen. Mijn lichaam verstrakt. Ik zucht hard, steeds sneller. “Nee, nee!”

Max kijkt me aan, terwijl ik nog nahijg. Voordat ik me kan verontschuldigen drukt hij zijn lippen op mijn wederom zeiknatte kutje. Hij zit nog steeds voor me. Zijn gezicht nu ook nat van mijn sappen. “Ik heb nog nooit een vrouw kunnen laten spuiten. Te geil dit.” Zijn tong likt me weer helemaal droog. “Volgens mij ben ik je iets verschuldigd”, zeg ik. Ik duw hem zachtjes weer iets achterover op de bank, en glijd soepel over zijn pik. Normaal zou dit formaat me toch minimaal even een pijnscheut geven, maar nu is dat niet het geval. Met mijn knieën op de bank berijd ik hem. Nu is het zijn hand die mijn haar naar achter duwt. “Je wilt niet weten hoe geil dat is als ik je dat op kantoor zie doen. Daar maak je mannen gek mee.”

Het flitst door mijn hoofd dat we elkaar nog niet eens gekust hebben. Snel druk ik mijn lippen op de zijne en laat zijn hongerige tong toe. Met zijn handen op mijn heupen bepaalt Max nu het tempo, terwijl onze tongen met elkaar dansen. De combinatie van alcohol en mijn eigen sap geeft me een smaaksensatie die ik nog nooit heb ervaren. Max is niet alleen ervaren met zijn vingers. Als ik even lucht krijg zie ik dat we op de één of andere manier wat op de bank zijn gedraaid. Ik plaats mijn handen naar achter op de zitting van de bank, terwijl Max zijn handen nog steeds op mijn heupen rusten het ritme bepaalt. Mijn borsten dansen mee op de maat. Max buigt naar voren en zuigt aan mijn tepels. Hard, maar zeker niet onplezierig. Het tempo wordt langzaam opgevoerd. Mijn borsten komen weer vrij en bewegen nog wilder. “Spuit me vol. Spuit me vol.”

Max kijk me aan. “Ja?” vraagt hij. Maar hij wacht mijn antwoord niet af. Snel haalt hij zijn pik uit me en met een harde grom spuit hij al zijn zaad over mijn borsten. De man op wiens benen ik nog steeds zit ligt met zijn hoofd achterover op de bank. Zijn blik is vredig, voldaan. Zijn handen strelen zacht mijn heupen. Bij mij heeft de lust plaats gemaakt voor ongemak. Hoe heeft dit eigenlijk kunnen gebeuren? “Het is maar goed dat we binnenkort niet meer samen op kantoor werken. Ik zou niet van je af kunnen blijven.” Max” glimlach is ondeugend. Maar als hij mijn blik ziet, vervolgt hij: “Je hoeft niet bezorgd te zijn. Op kantoor zal nooit iemand iets merken. Dit is ons geheim. Toch?” Ik antwoord niet. Max legt ongevraagd een dekentje over me heen als ik iets minder verleidelijk dan eerder op de avond van hem af kruip en me naast hem op de bank nestel. “Toch?” vraagt hij weer.

Ik kijk voor me uit. Het lukt me niet om mijn gedachten te ordenen met deze man hier zo vlak bij me. Alsof hij mijn gedachten kan lezen, staat hij op van de bank. “Ik neem vast even een douche.” Mijn blik volgt zijn strakke billen. “Neem iets te drinken als je zin hebt. Voel je vrij.” Max stem komt bijna niet boven het geluid van het water uit dat naar ik aanneem nu over zijn lijf stroomt. De gedachte daaraan maakt me meteen weer opgewonden. Wat maak ik me druk. Een volwassen vrouw samen met een volwassen man. Beiden single. Hoewel, dat laatste heb ik nooit gevraagd, maar gewoon aangenomen. En dat we bij elkaar op kantoor zitten, of beter gezegd nog even bij elkaar op kantoor zitten, kan ook geen probleem zijn.

Er is geen machtsverhouding in te ontdekken. En als twee personen hetzelfde heel graag willen… Snel trek ik mijn bh en jurk weer aan. Het kleine stukje stof laat ik liggen. “Ik heb genoten Max.” Ik druk hem een kus op zijn mond als hij gehuld in een nieuwe boxershort met nog druipende krullen de kamer weer in loopt. “En ja, het blijft ons geheim. Maar ik ga nu wel naar huis. Ik ben blij dat je je laptop was vergeten”, zeg ik half lachend als ik de deur uitloop. Zodra ik de autodeur heb dichtgetrokken, pak ik mijn telefoon en bel ik Rob. Hij heeft mijn appje ondertussen gelezen.

“Genoten?” vraagt hij als hij opneemt. “Het was heerlijk. Ik ben zo blij dat jij mij hebt verteld dat Max graag eens seks wilde hebben met een oudere vrouw. Anders had ik mijn fantasie vanavond nooit durven uitvoeren.” Het blijft stil aan de andere kant. Te lang. “Rob?” vraagt ze. “Rob?” “Ik moet bekennen dat ik een klein beetje heb gelogen.” Rob ‘s stem hapert een beetje. “Max heeft me wel verteld dat hij je lekker vond. Een lekker wijf vond, om zijn eigen woorden te gebruiken.” Maar dat hij seks wilde met een oudere vrouw heeft hij niet gezegd. Ik was zo vrij om die conclusie zelf te trekken. Nu ben ik degene die even stil is. Wat denkt Max wel niet van me? Ik heb me zo ontzettend voor schut gezet.

Wat heeft Rob me geflikt? “Wat ben jij een ongelooflijke…” Voordat ik verder kan praten hoor ik het bekende piepje. Ik kijk snel. Een appje van Max. “Ik ben nog nooit zo blij geweest dat ik mijn laptop ben vergeten.” Ik zucht diep. “Ik wilde eigenlijk zeggen dat je een ongelooflijke klootzak bent Rob, maar ik ben blij dat je een beetje hebt gestuurd. Anders had ik mijn ultieme fantasie om een man te verleiden nooit uit durven laten komen.” En terwijl ik tegen Rob “Het was een heerlijke geile avond!” uitspreek, app ik deze woorden tegelijkertijd naar Max. Ik sluit mijn telefoon. Misschien moet ik de regie, maar eens vaker in eigen hand nemen.

ChristaS

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *