Familiediner

()

Over de tafel kijk ik hem aan. Hij gaat zo op in het gesprek met mijn zus dat hij niet eens door heeft dat ik hem aan zit te staren. De manier waarop zijn haren rond zijn gezicht vallen, zijn kleding om zijn lijf zit en de trekjes in zijn gezicht terwijl hij oprecht geïnteresseerd naar haar luistert, hoe krijgt deze man het toch steeds weer voor elkaar om er zo immens lekker uit te zien? Mijn ogen bestuderen zijn gezicht, zijn mooie diepbruine ogen en zijn kus bare lippen. Ik weet niet goed of het komt door de warmte op mijn huid, of het uitzicht dat ik zo ongegeneerd zit te bewonderen, maar mijn lijf snakt naar verkoeling.

Ik pak mijn glas rosé van de tafel, breng het naar mijn mond en neem een grote slok. Het ijskoude vloeibare goedje legt langzaam een weg af door mijn lijf. Terwijl mijn moeder een frisse salade op tafel zet, heb ik eindelijk oogcontact. Instant schiet er een tinteling van spanning door mijn lijf. Dat mijn zus nog nooit voor hem is gevallen, is een van de grootste mysteries ter aarde. Ze kennen elkaar al bijna zeven jaar; collega’s, vrienden die lief en leed met elkaar delen. Van vreselijke dates tot en met rampzalige seksuele avonturen, alles delen ze. Maar samen iets aangaan komt niet bij ze op.

Soms vraag ik me af of ze weet dat hij al drie maanden iets voor haar verborgen houdt. Onze stoeipartijen zijn vast niet het onderwerp van gesprek als ze samen afspreken of urenlang bellen. Een deel van mij is jaloers, om de connectie die ze delen, maar het grootste deel van mij is voornamelijk heel opgewonden door alles wat ik met hem deel, en zij niet. Zijn mondhoeken vieren wat omhoog, hij knijpt een oog dicht tegen het felle zonlicht en kijkt me met een stoute blik aan. Het is precies dezelfde blik die er drie maanden geleden voor zorgde dat ik mijn slipje voor hem uittrok en hem mee naar huis nam. Nou ja, goed, die blik en ongeveer 3 liter alcohol, maar de kater is altijd uitgebleven.

Onder de tafel voel ik hoe zijn been zacht langs het mijne aait. De haartjes op zijn onderbeen kietelen langs m’n huid. Mijn hoofd is, maar met één ding bezig; hoelang nog voor ik hem weer kan voelen. Hij pakt zijn glas wijn, geeft me een knipoog en zet het dan aan zijn mond. Ik ben bijna jaloers op de druppels die langs zijn vingers glijden. Zonder er al te lang over na te denken, streel ik met mijn voet langs zijn been naar boven en laat mijn tenen zijn korte broek in glijden. Hij brengt de aandacht terug naar mijn zus, maar ik kan zien dat hij het er moeilijk mee heeft. “Het is echt warm, vinden jullie ook niet?” Met mijn vingers veeg ik wat druppels van mijn glas en laat ze vervolgens koud langs mijn hals glijden. Hebbes. Zijn ogen volgen de druppels terwijl ze verder mijn jurk in zakken. Onder de tafel pakt hij mijn voet vast en legt hem tussen zijn benen in. Zacht masseert hij mijn voet. Zijn aanraking zorgt ervoor dat mijn ademhaling sneller gaat. Vanaf mijn voet glijden zijn vingertoppen over mijn enkels, richting mijn knieën. Als er ruimte was, zou hij ze onder mijn jurk laten verdwijnen, daar ben ik zeker van.

Als hij mijn voet tegen zijn stijve aandrukt, trek ik hem abrupt weg en ga staan. “Gaat het?” Vraagt mijn moeder, die met een schaal stokbroodjes de tuin in komt gelopen. “Ja, ik moet even naar het toilet.” “Maar het eten komt er zo aan.” “Sorry, ik ben zo terug.” Met grote passen loop ik het huis in. Ik moet verkoeling hebben, iets. Ik moet de beelden van de afgelopen maanden in mijn hoofd onder controle krijgen. We hebben een etentje met mijn ouders, zus en broer, dit is niet de plek voor dit soort grapjes.

Ik loop naar mijn vaders kantoor en sluit de deur achter me. Met een diepe zucht laat ik me in zijn bureaustoel zakken en staar uit het raam. Dit moet stoppen. Net wanneer ik opsta, gaat de deur langzaam open. Lichtelijk verward kijkt hij me aan. “Wat doe je hier? Ben je oké?” Ik knik kort en kijk hem dan veel te lang aan. “Ik had even afkoeling nodig.” “Afkoeling? Of bedoel je verlichting?” Op zijn gezicht verschijnt een ondeugende grijns en hij komt op me af. “Met dat laatste kan ik je wel helpen namelijk.” Ik vergeet hoe een normale ademhaling werkt, slikken lijkt onmogelijk en ik ben me ineens intens bewust van mezelf.

Zijn handen glijden hevig over mijn borsten terwijl hij mijn hals voorziet van vurige kusjes. Met mijn kont leun ik tegen de rand van het bureau in de hoop enige steun te vinden. De rand drukt steeds dieper in mijn huid doordat hij zichzelf steeds steviger tegen me aandrukt. Zacht kreun ik in zijn oor en sla mijn arm om zijn nek. “Dit kan niet, niet hier,” weet ik verhit uit te brengen. “Maar ik kan me niet inhouden”, kreunt hij opgewonden terug. Het lijkt alsof ik alle controle over mijn lichaam ben kwijtgeraakt, mijn handen doen dingen waar mijn hoofd geen toestemming voor heeft gegeven. Ze glijden over zijn borstkas, zijn sterke armen, door zijn haren en grijpen naar de rand van zijn korte broek.

Is het de zomerse temperatuur die ons zo ver krijgt? Of is het pure lust? “Misschien moeten we het gewoon vertellen”, mompelt hij tegen mijn lippen. In een ruk duw ik hem een stuk van me weg en kijk hem met een serieuze blik aan. Hij schiet in de lach, trekt me weer dichter in zijn buurt en gaat verder met zoenen. Fuck it, is het enige dat mijn hoofd nog kan bedenken. Ik duw mezelf iets van het bureau weg, trek mijn jurk omhoog en til mezelf het bureaublad op. Het hout voelt koel tegen mijn warme billen. Zijn hand glijdt tussen ons naar beneden, naar de plek waar mijn benen samenkomen. Met zijn vingertoppen om mijn slipje gekruld, weet hij die aan de kant te schuiven. Nat glijden zijn vingers door mijn hitte. Ik moet m’n best doen om me in te houden en niet als een bezetene te gaan kreunen. Wat deze man met zijn vingers kan, heb ik nooit eerder meegemaakt. Wanneer hij tussen mijn benen verdwijnt, lijkt het wel alsof hij minstens zeven vingers aan een hand heeft. Ze zijn overal. Rond mijn clit, mijn opening en mijn achterste.

Zijn ademhaling voelt warm tegen mijn nek en ik doe mijn best om zijn broek zo snel mogelijk naar beneden te krijgen. Enkele seconden later springt zijn stijve de vrijheid tegemoet. Hij is hard, keihard en ik voel me trots dat ik de oorzaak ben. Mijn lichaam huivert zodra hij zijn vingers terugtrekt. Kort kijken we elkaar aan, alsof we beiden op zoek zijn naar een soort bevestiging. Met mijn hand pak ik zijn stijve vast en begeleid hem naar mijn opening. Het gevoel van zijn eikel tegen mijn nattigheid maakt me nog geiler dan ik al was. Ik schuif mijn kont iets meer naar de rand van het bureau. Hij plaatst zijn handen om mijn benen, terwijl ik de mijne achter me plaats om wat houvast te vinden. Met een intense blik kijkt hij me aan en stoot dan in een felle beweging bij me naar binnen. Ik bijt op mijn onderlip om een kreun tegen te gaan.

Zijn vingertoppen drukken hevig in mijn huid. Hij voelt rauw en vol in me. Bij iedere beweging, schuren mijn billen speels over het oppervlak van het bureaublad. Fuck, wat is dit zalig. Ik gooi mijn been verder om zijn heupen waardoor hij nog dieper in me weet te verdwijnen. Hij gromt zacht, het is duidelijk dat hij ook moeite heeft met zijn volume. Af en toe kietelt de rand van zijn T-shirt tegen mijn onderbuik. “Shit, wat ben je toch lekker.” Ik kreun instemmend.

“Ik wil dit vanavond bij jou thuis afmaken.” “Afmaken?” Vraag ik lichtelijk van streek, bang dat hij op het punt staat om te stoppen. “Ja, uitgebreid. Ik wil langer van je genieten dan dit vluggertje.” “Niet stoppen, niet stoppen, oké?!” Opgewonden begint hij te lachen en likt met zijn tong langs mijn lippen. “Wees maar niet bang, ik ga je zeker laten komen.” Zijn hand verdwijnt tussen ons in en begraaft zich diep tussen mijn benen. Zijn duim drukt tegen mijn clit terwijl zijn bewegingen toenemen. Ergens in de verte voel ik de tintelingen in mijn benen toenemen. Mijn hart bonkt hevig en in no-time, word ik overspoeld door hevige golven van pure intensiteit. Mijn kont beweegt in schokkende bewegingen over het bureaublad en zonder dat ik er erg in heb, kreun ik veel te luid zijn naam.

“Sst”, lacht hij opgewonden, “fucking geil om zo mijn naam te horen, maar je kunt beter stil zijn.” Met een droge mond en een verwilderde blik kijk ik hem aan. Mijn huid is gevoelig, mijn binnenste is nog bezig met het opvangen van de naschokken als hij zo hevig begint te bewegen dat het bureau bij iedere stoot een centimeter opschuift. Het krassende geluid van de poten over de vloer vult de kamer en net wanneer hij zijn lippen op elkaar perst en zijn best doet om niet schreeuwend klaar te komen, zwaait de deur van mijn vaders kantoor open.

LieveV

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Familiediner”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *