Het is een nacht… 5 (2)

Wat begon als een veel te beneveld gesprek op een feestje waarbij we telefoonnummers uitwisselden, ontaardt binnen enkele weken in een steeds sensueler getint pc-contact, waarbij je duidelijk laat merken dat je me wilt domineren. Ik herken mijzelf soms niet terug: ik ben een sterke vrouw en laat me niet zomaar van de wijs brengen. Maar sinds jij in mijn leven bent, doe ik dingen die ik niet van mezelf had verwacht. Ondanks dat ik je amper ken, vertrouw ik je en maakt je manier van berichtjes sturen me ontzettend opgewonden en nieuwsgierig.

Op de afgesproken tijd ga ik naar het hotel. Ik draag mijn favoriete zwarte setje met jarretelles en heb daaroverheen de gevraagde kleding aangetrokken: een kort wit bloesje met diep decolleté dat niets aan de verbeelding overlaat, een veel te kort rokje en daaronder een paar pumps: precies zoals jij had aangegeven me graag te zien. In mijn tas een fles Chablis en een zwarte buttplug met diamantje. Vlak voordat ik uit de auto stap, glijd ik met een hand onder mijn stringetje en voel dat mijn kutje al kletsnat is. Bij de incheckbalie vraag ik met een lichte trilling in mijn stem om de sleutel en krijg deze samen met een envelop. Ik loop naar de bar, bestel een wijntje en open met trillende handen de envelop:

Goedenavond slaafje, spannend hé…

Allereerst: maak je geen zorgen. We gaan er wat leuks van maken! Hierbij hoe jij je gaat gedragen tot ik klaar met je ben. Vanavond ga je naar mij luisteren, jouw Sir Wilfred, begrepen?! Ik ga je gebruiken voor mijn genot, elk gaatje gaan we vullen. Je spreekt me aan met twee woorden, maakt geen geluid tenzij je gevraagd wordt, kijkt me niet aan en raakt me niet aan zonder toestemming. Ik bepaal of en wanneer je klaarkomt. Mocht je niet meer willen of kunnen: het safewoord is “Bloem”.

Ik voel het branden tussen mijn benen als ik de brief in mijn tas stop. De wijnfles en de plug leg ik er bovenop, het diamantje glinstert uitdagend. Veel sneller dan goed voor me is, heb ik het glas leeg, laat me van de kruk glijden en loop met bonkend hart naar de lift. Ik laat je weten dat ik eraan kom en stap de lift in. Aarzelend loop ik in de richting van de kamer. Daar aangekomen adem ik een keer diep in en uit en open de deur… De ruimte is sfeervol verlicht en ik loop naar het bed. “Goedenavond sir”, mompel ik. Voordat ik goed en wel mijn zin heb kunnen afmaken loop je naar me toe, ruk je mijn tas uit m’n handen en duwt me ruw tegen de spiegelwand. “Goedenavond, slaafje”, zeg je met lage stem in mijn oor. Je trekt m’n jas uit en duwt mijn handen boven mijn hoofd. Mijn benen duw je met jouw voeten uit elkaar. Je zoent m’n nek en bij mijn oor aangekomen vraag je fluisterend: “vertrouw je mij?”

Mijn lichaam heeft het antwoord al lang gegeven: ik gloei over m’n hele lijf, sta te trillen op m’n benen, ben licht in mijn hoofd en voel dat mijn kutje kletsnat is. Ik wil niets liever dan me volledig aan je overgeven en me helemaal laten gaan. “Ja, sir”, kreun ik. Je laat je handen over mijn borsten gaan en pakt me stevig bij mijn billen om me tegen je aan te duwen. Ik ruik je sensuele geur en voel je grote, mannelijke lijf tegen me aan waarbij de bobbel in je broek verraadt dat dit alles jou ook bepaald niet onberoerd laat. Ik kan de verleiding niet weerstaan om je even aan te kijken. Dit blijft niet onopgemerkt: “wat had ik gezegd over aankijken?! Draai je om en bukken!” Ik doe wat me gevraagd wordt en ga met mijn gezicht naar de spiegel staan.

Je pakt me vast bij mijn haar en terwijl mijn versnelde ademhaling condens vlekken op de spiegel veroorzaakt, geef je me een harde tik op mijn billen. Ik kan een kreun niet onderdrukken. “Goed zo slaafje”, hijg je in mijn oor, waarna een tweede tik volgt. “Wie is jouw baas?”. “Sir Wilfred”, breng ik fluisterend uit. Je draait me weer om en zoent me in m’n hals. Ik laat m’n handen zakken om je vast te pakken, maar jij duwt deze zonder pardon weer boven mijn hoofd. “Zoen me, nu!”, zeg je. Dat laat ik me geen twee keer zeggen en ik open mijn mond om jouw tong toe te laten. Gulzig neem je bezit van me en we raken verwikkeld in een heerlijke tongzoen. “Wat ruik je lekker, slaafje”, zucht je. Ondertussen pak je stevig mijn borsten en knijpt venijnig in mijn tepels: ik kan een kreun niet onderdrukken. “Wat een heerlijk lichaam, helemaal van mij vanavond”, zeg je waarderend terwijl je mijn rokje omhoog trekt en je handen over mijn billen laat gaan.

Ik voel een vinger onder mijn stringetje glijden en beweeg mijn bekken in jouw richting om je vinger naar mijn gevoeligste plekje te lokken. Voorzichtig beroer je mijn clitje en ik kreun. Ik ben zo ontzettend nat dat eerst één en daarna nog een vinger moeiteloos bij me binnenglijden. Ik open m’n benen om je nog beter toegang te geven tot mijn intiemste plekje. Net zo plots als je begon, laat je je vingers uit me glijden en je duwt ze in mijn mond. Ik proef mijn eigen zilte geil en kreun.

Je dwingt me op m’n knieën en gaat voor me staan. “Je gaat me nu pijpen, slaafje. Als je dit goed doet, krijg je een beloning.” Gretig trek ik je broek en je boxer naar beneden, waarop je mooie harde pik tevoorschijn springt. Plagend begin ik kusjes te geven aan de binnenkant van je benen waarbij ik ondertussen je ballen voorzichtig in mijn hand neem. Mijn kusjes verplaatsen zich naar de schacht en gaan over in likjes. Geen plekje sla ik over. Uitdagend kijk ik naar boven, dit komt me meteen op een tik in mijn gezicht te staan. “Je keek me aan!”, grom je. Je pakt mijn haar vast en duwt je pik ruw mijn mond in. Vol overgave begin ik je te pijpen. Ik laat mijn tong soepel rondjes draaien over je gevoeligste plekje en je kreunt en zucht goedkeurend: “wat een geil uitzicht.” Je trekt je pik uit mijn mond en ik hap teleurgesteld naar adem. “Zo blijven zitten en naar beneden kijken”, zeg je, terwijl je iets pakt. “Doe je haar opzij!” Je doet een halsband om mijn nek en maakt deze vast. Je pakt me bij m’n haar en draait mijn gezicht naar de spiegel. “Ziet er goed uit zo, of niet dan slaafje?” Ik kreun, nu ben ik echt helemaal van jou…

“Meekomen naar het bed!” zeg je, mijn haren nog steeds in een stevige greep. Ik sta op en je duwt me ruw op het bed, ondertussen pak je een blinddoek van het nachtkastje en doet deze voor mijn ogen. Nu ben ik echt aan je overgeleverd. Ik moet moeite doen om stil te blijven liggen en probeer me te concentreren op de andere geluiden dan mijn eigen hijgende ademhaling en bonzende hart. Ik hoor je rondlopen en vervolgens klinkt het klaterende geluid van het inschenken van wijn. Je neemt hoorbaar een slok en zucht goedkeurend. “Heeft het slaafje al dorst?” vraag je. “Ja sir”, zeg ik. “Mond open!”, beveel je. Ik open verwachtingsvol mijn mond en steek mijn tong uit.

Daar waar ik verwacht de smaak van witte wijn te proeven, duw je de buttplug in mijn mond. “Zuig hier maar op dan”. Ik hoor hoe je om het bed heen loopt en probeer zo goed en zo kwaad het kan de plug te bevochtigen. Ik voel hoe je naast me op het bed komt zitten. Je kust me zacht, haast teder, in mijn hals en ik glimlach genietend. Je hand verdwijnt, strelend via mijn borsten en onderbuik, tussen mijn benen. Ik voel hoe je mijn string opzij schuift en met je vingers zachtjes mijn clitje beroert. Ik kreun en je haalt de plug uit mijn mond. Je vraagt me mijn hoofd op te tillen en mijn mond te openen en geeft me een klein slokje wijn. Ik heb het gevoel dat ik sterker proef dan ooit en geniet van de frisse smaak.

Ineens verdwijnen je vingers van mijn clitje en ik hoor hoe je jezelf uitkleedt. Je komt boven op me zitten. “Mond open!” zeg je. Ik doe wat je vraagt en je laat je pik naar binnen glijden. Zo goed als ik kan pijp ik je. Ik zuig op je eikel, lik het gevoelige plekje aan de voorkant. Je stoot hard in mijn mond en ik hoor je ademhaling versnellen. Opeens haal je je pik uit mijn mond en ik voel hoe je jezelf bevredigt boven mijn gezicht. “Wat heerlijk om jou zo te gebruiken”, zeg je hijgend. “Mond open!”. Ik open mijn mond en steek mijn tong verwachtingsvol uit. Ik hoor, jou steeds sneller zuchten en zet me schrap. Ineens stop je en je geeft me een tik in m’n gezicht. “Wat dacht jij nou, slaafje? Dat ik nu al ging klaarkomen? Ik ben nog lang niet klaar met je. Omdraaien en op je knieën gaan zitten, nu!”. Ik doe wat je vraagt. “Vanwege je brutale gedrag van de laatste tijd krijg je nu 18 tikken. Je telt hardop mee, begrepen?” Je hand komt hard neer op m’n linker bil. “Eén”, tel ik kreunend mee. “Heel goed!”, zeg je, terwijl de rechter bil aan de beurt is. “Twee”, zucht ik. Je voert het tempo op en wisselt dit af met het strelen van mijn ondertussen gloeiende kontje.

Ik bedenk dat deze situatie te bizar voor woorden is: ik laat me hier gebruiken als de eerste de beste slet, laat me (hard!) slaan en geniet er nog van ook. En hoe, ik weet niet of ik ooit eerder in zo’n geile trance heb bevonden. Normaal gesproken denk ik over alles na. Nu is dat volledig verdwenen en wil ik alleen maar jou overal voelen. Vanavond wil ik van jou zijn, jouw sletje. “Je billetjes worden al mooi rood, slaafje”. Je laat je vingers weer in mijn kutje verdwijnen: “volgens mij houd je hier wel van”. Ik kreun bevestigend. Opeens voel ik een klodder glijmiddel tussen mijn billen glijden. Met de vingers van je andere hand verdwijn je tussen mijn billen en je streelt me steeds dichter bij mijn kontgaatje. Ineens voel ik dat je een vinger naar binnen duwt. Ik voel een korte pijnscheut door m’n onderlichaam trekken. “Voorzichtig!” roep ik geschrokken. Maar net zo snel als het gekomen is, gaat het gevoel over in een intens geil, gevuld gevoel. Je haalt je vingers uit me en ik voel hoe je de plug tegen mijn sterretje duwt. Moeiteloos glijdt deze naar binnen en ik bedenk me hoe opwindend dit eruit moet zien: ik op mijn knieën voor je met dat mooie diamantje tussen mijn billen.

Je zet je pik tegen mijn natte kutje aan. Ik beweeg mijn billen naar achteren, haast smekend om je in me te mogen voelen. Plagerig duw je jezelf een klein stukje bij me naar binnen en trek je jezelf weer terug. Terwijl ik een zucht van teleurstelling niet kan onderdrukken, stoot je in één keer diep in me. Je pakt m’n heupen vast en neukt me hard en diep. “Dit vind je lekker hè, sletje? Genomen worden met een plug-in je kontje?” “Ja sir!”, antwoord ik. Mijn antwoord wordt gesmoord doordat je me aan mijn haren rechtop trekt en twee vingers in mijn mond duwt. “Gevuld in alle gaatjes, precies zoals je wilde”. Ik kan alleen nog maar bevestigend kreunen. Terwijl je diep in me blijft stoten, voel ik hoe je vingers richting mijn clitje bewegen. Ik zucht, hijg, kreun en voel me slap worden in mijn armen. Wat is dit godsgruwelijk lekker!

Je trekt je pik uit me en draait me op mijn rug. “Vinger jezelf voor me!” zeg je. Ik doe wat me gevraagd wordt. Jij loopt rond het bed en ik hoor hoe je een slok wijn neemt. “Wat heerlijk ziet dit eruit, zeg.” Ik hoor hoe je het glas op het nachtkastje neerzet. Hierop duw je ruw mijn benen uit elkaar en glijdt soepel naar binnen met je harde pik. Terwijl jij in me stoot beweeg ik mijn vingers snel over mijn clitje. Ik voel mijn spieren zich aanspannen rondom jouw pik en de plug-in mijn kontje en voel mezelf richting het randje gaan: “ik ga zo komen, sir!” roep ik. “Smeek me!”, beveel je terwijl je me stevig bij mijn keel pakt. Ik zie sterretjes en alle gevoel van plaats en tijd lijkt te verdwijnen. Ik voel alleen nog maar overal jou in en op mijn lichaam. De spanning bouwt zich op tot ongekende hoogten in mijn onderbuik. “Mag ik alsjeblieft klaarkomen, sir?”, hijg ik. “Kom maar lekker, slaafje”, zeg je. En met die woorden voel ik alle opgebouwde spanning in één keer loskomen.

Mijn onderlichaam maakt ongecontroleerde schokken, ik voel het overal tintelen en schreeuw het uit als een enorm orgasme door mijn lichaam raast. Na een minuut voel ik mezelf verslappen en zak ik ontspannen in de kussens. Je komt naast me liggen en haalt de blinddoek voor mijn ogen vandaan. Ik moet even knipperen om te wennen aan het licht. “Welkom, nu zijn we echt begonnen.” zeg je met een brede glimlach.

Grizzly

Graag jouw sterrenwaardering en/of reactie onder dit verhaal.

Liefs

My

Twee bruiden 5 (1)

“Het is alweer een tijdje geleden dat we zo’n avond hadden.” kondigde Gemma luid aan, en ze klonk net zo aangeschoten als ik me voelde. “Weet je nog toen we op de universiteit zaten? We hadden dit regelmatig. Praten over het leven en jongens en veel te veel wijn drinken, ik mis die tijd.” Ze mijmerde, haar uitdrukking dromerig.

“Ja, dat waren de goede oude tijden toen twee flessen wijn niet voor drie dagen kater zorgden!” Ik stemde lachend in. “En nu naderen we de dertig en gaan we allebei trouwen.”

Ze zag er prachtig uit toen we in een prachtige Airbnb zaten die we gisteravond voor haar hadden gehuurd als alleenstaande vrouw. We hadden haar vrijgezellenfeest twee weekeinde eerder gehad en het mijne afgelopen weekeinde, dus vanavond waren we alleen zij en ik. We waren beste vriendinnen sinds de universiteit, dus het voelde natuurlijk dat we, terwijl we gingen trouwen, met slechts een week ertussen, het hele proces samen doormaakten. Ik had erop aangedrongen dat ze vanavond wit zou dragen, en ze zag er engelachtig uit in een korte witte babydolljurk. Haar blonde haar hing losjes om haar gebruinde schouders en haar blauwe ogen twinkelden.

“Heb je ergens spijt van vóór de grote dag?” vroeg ze terwijl ze naar mij keek. “Slechts één… Ik weet niet of ik je dit ooit heb verteld, maar ik heb me altijd afgevraagd hoe het zou zijn om met een vrouw te zijn.” Ik onthulde, onzekerheid over haar reactie. “Kun je je die ene nacht op de universiteit niet meer herinneren?” vroeg ze verbaasd. “Welke nacht?” vroeg ik verward. “We hebben gezoend! Je zei dat je lesbische verlangens had, dus ik bood aan om je een kus te laten ervaren met iemand die normaal gesproken ver buiten je bereik ligt.” Zei ze met een lilt in haar stem, terwijl ze me plaagde.

“Er is geen manier waarop we gekust hebben, en ik kan het me niet herinneren!” protesteerde ik. “Ik zou het me wel herinnerd hebben!” “Nou, je was behoorlijk dronken!” Ze lachte. “Ik ook, maar het was zo’n geweldige kus dat ik het nooit meer uit mijn hoofd kon krijgen.” “Het is niet eerlijk dat jij het mag herinneren en ik niet.” Ik pruilde. “Nou, kom dan hier, laten we het opnieuw maken, zodat je kunt doen alsof je het nooit bent vergeten.” Ze wenkte me dichterbij. Ze boog zich naar me toe en kuste me, haar lippen smaakten naar wijn en de kersengommen waar we op hadden zitten knabbelen. Ik verwachtte een snelle kus, maar we gingen niet uit elkaar, en laten we zeggen dat het echt onvergetelijk was. Haar tong bewoog tegen de mijne, één hand op de achterkant van mijn hoofd en de andere op mijn rug, en trok me dichterbij. Ik was buiten adem toen we uit elkaar gingen. “Wauw”, mompelde ik.

Toen leunde ik weer naar voren, stond op van de barkruk en trok haar met me mee, zodat onze lichamen tegen elkaar aan zaten. Ik kuste haar nek en hoorde haar hijgen zodra mijn lippen haar huid raakten. Haar hand ging over mijn rug en schouder omhoog, naar beneden om in mijn borst te knijpen. Ik voelde mijn tepel onmiddellijk hard worden door haar aanraking. “Ik wil je neuken”, fluisterde ik, terwijl ik me nerveus voelde. “Ik wil jou ook.” Ze haalde adem en ze reikte naar beneden om mijn jurk uit te trekken, het blauwe materiaal gleed over mijn huid. Ze plantte een zachte kus op mijn lippen terwijl ze naar achteren reikte en mijn bh losmaakte, hem over mijn armen liet glijden en me liet tintelen. Ze begon met mijn tepels te spelen, waardoor ik kreunde.

Ik pakte haar hand en we gingen naar de slaapkamer. Toen we daar aankwamen, trok ze haar jurk uit en onthulde dat ze eronder geen beha droeg. We deden onze strings uit en gingen op bed liggen. Ik begon aan haar tepels te zuigen en genoot van het gevoel dat mijn fantasie eindelijk werkelijkheid werd. Ze sloot haar ogen en begon haar clitoris aan te raken, waardoor ik meteen nat werd. Het was zo opwindend om haar met zichzelf te zien spelen.

Ik ging in de schaarpositie zitten en we begonnen kut op kut te schuren, en voelden onze sappen onze clitoris smeren terwijl ze elkaar stimuleerden. Dit was bijna beter dan ik me had voorgesteld. Na het clitorisspel duwde ze me zachtjes op mijn rug en begonnen we te 69 en. Ik at haar kutje alsof het mijn laatste maaltijd was en zij deed hetzelfde, bijna alsof het een wedstrijd was waarbij iedereen wint. Het tongneuk kampioenschap eindigde in een gelijkspel toen we allebei klaarkwamen, niet tegelijkertijd, maar het was toch een geweldige tijd.

Terwijl we even op adem kwamen van het erotische neuken, bewonderde ik haar lichaam, haar perfect ronde en stevige borsten met bruine lijnen die een kleine bikini omlijnden. De bruine lijn van haar bikinibroekje vormde een peil, waardoor mijn aandacht op haar perfecte landingsbaan werd gevestigd. Ik strekte mijn hand uit en begon haar kutje te vingeren en met haar clitoris te spelen. Ik streelde eerst haar G-spot met één vinger, daarna voegde ik er nog een paar toe.

Ze kreunde onder mijn handen, haar borstkas ging op en neer terwijl ze steeds dichter bij het klaarkomen kwam. Ze kreunde steeds luider totdat ze de lakens vastgreep terwijl ze een enorme natte orgasme had, mijn hand bedekt met haar sperma. Ik likte mijn vingers en kuste haar, liet haar zichzelf proeven op mijn lippen. We ontspanden ons in de kussens en knuffelden elkaar terwijl onze ademhaling weer normaal werd.

“Dat was geweldig”, riep ik uit met een grote glimlach op mijn gezicht. “Ja, dat was het. Misschien hadden we al die tijd lesbisch moeten zijn.” grapte Gemma. “Alleen jij, ik en onze lesbische strapon!” riep ik lachend. “Nee, ik hou van jou, maar ik hou meer van Tom. Ik ben zo blij dat we dit hebben geprobeerd, maar ik ga volgende week zeker trouwen.”

“Ik denk er hetzelfde over! Ik vraag me af wat de jongens hiervan zullen vinden.” mijmerde Gemma. “Ze zouden het waarschijnlijk waanzinnig erotisch vinden. Tom wil elk detail weten.” zei ik, wetende dat het ons allebei waarschijnlijk zou opwinden. “In dat geval moeten we volgende week, vóór jullie bruiloft, een vervolg maken, voor het welzijn van de man.” Ze lachte. “Ik doe mee.”

Ik glimlachte.

Dorien Vercammen

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

Pornofilm 5 (3)

Voordat ik mijn waargebeurde verhaal vertel, wil ik me eerst graag even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Theo, ik ben 19 jaar en heb geen vriendin of zo. Ik zie er normaal uit en m’n grootste hobby’s zijn motor rijden; en als ik thuis ben, kijk ik graag een seksfilm. Ik ben begonnen toen ik nog vrij jong was met het (stiekem) kopen en huren van zulke films, en ik heb ondertussen al een aardige collectie opgebouwd.

Op een zondagmiddag stond ik me, nu ongeveer een week of drie geleden, thuis gekomen na een lange rit op de motor, te douchen om een beetje warm te worden. Buiten was het best guur weer en eigenlijk niet echt geschikt voor de motor. Onderweg had ik tot drie keer toe een regenbui op m’n kop gehad en was doordrenkt. Ik had er flink de balen in en beloofde mezelf om lekker te douchen en daarna m’n films een beetje op orde te brengen.

Door m’n slordigheid waren er films in de verkeerde hoezen terechtgekomen, en het leek me een ideale middag om dit, vervelende klusje, te klaren. Nadat ik, en het leek wel een uur, onder de douche had gestaan en me afgedroogd had, ging ik naar beneden. Het begon toen al licht te schemeren buiten. Het was eigenlijk nog iets te licht buiten om de gordijnen dicht te doen. Maar ik dacht “ach wat, stel je voor dat er iemand voor het huis langsloopt en ik zit net een filmpje te kijken” dus ik trok toch de gordijnen, vroeger dan normaal, dicht.

M’n kasten puilen langzaam uit met dat soort films en ik wist niet goed waar ik moest beginnen, dus trok ik de dichtstbijzijnde kastdeur open en de eerste banden kwamen me al tegemoet. Ik moest lachen om m’n eigen slordigheid en pakte de stapel van de grond om ze vervolgens uitgespreid over de hele vloer neer te leggen. Zo kreeg ik van kast nr. 1 een compleet overzicht. “Tering, wat een zooi “dacht ik bij mezelf. Ik opende de eerste hoes en zag dat de titel bepaald niet overeenkwam met de titel op de hoes, dus dat werd zoeken, ik vond de bijbehorende band niet snel, dus dat werd zoeken geblazen. Nu wil het feit dat niet alle banden voorzien zijn van een etiket. Er zat dus niets anders op dan de tv en de videorecorder aan te zetten om te controleren wat waar bij hoorde.

Na verschillende banden te hebben bekeken, had ik de juiste eindelijk gevonden! Het moet één van m’n allereerste banden geweest zijn denk ik. Het beeldmateriaal kwam me slechts vaag voor en de kwaliteit liet ook te wensen over. Na een minuut of tien van de film gezien te hebben, besloot ik om de band verder te bekijken. Ik moet toegeven dat het me best wat deed en ik had al een minuut of wat geleden door dat m’n pik al een iets andere vorm had aangenomen. Natuurlijk gebeurde het vaak dat wanneer ik geile film zat te kijken dat ik een stijve kreeg en me tijdens het kijken, lekker begon af te trekken. Ook nu zou het zo gaan. Ondertussen had ik wat te drinken gepakt en was er echt even goed voor gaan zitten. Buiten was het inmiddels pikdonker geworden en was blij dat de gordijnen al dicht waren.

De film zal ongeveer halverwege geweest zijn toen ik m’n broek los deed en m’n lul eruit haalde. Ik keek naar m’n pik en zag dat m’n eikel al licht glom van geil. Voorzichtig begon ik m’n ballen iets te strelen en begon me in een langzaam tempo te masturberen. M’n lul mag er best wezen in deze toestand, een fijne harde pik en ik vond het heerlijk om er weer eens mee te spelen. Het was zeker al een week of twee geleden dat ik mezelf verwend had, dus ik was er wel behoorlijk aan toe. Het duurde niet lang voordat ik dat heerlijke gevoel bereikte en ik wist mezelf tot rust te manen. Snel liet ik m’n lul los en bleef er even af. Ik wilde het orgasme nog even uitstellen.

Ik heb de ervaring dat wanneer ik dat doe, het uiteindelijke klaarkomen en het spuiten van m’n geil dan met veel meer kracht naar buiten komt. Als een explosie als het ware. Nog even keek ik zonder mezelf af te trekken naar de hete film en ik werd er steeds geiler van. Ik kon het daarna niet meer echt lang volhouden en pakte m’n pik weer vast. Ondertussen had ik m’n hele onderlijf ontbloot en kneedde af en toe even in m’n ballen die, waarschijnlijk door de warmte in huis, heerlijk vol en losjes in m’n balzak hingen. Een mooi klokkenspel, bijna kogelronde ballen die ik om geregeld scheer. Ik vind het heerlijk als ze zo glad zijn. In een niet al te snel tempo begon ik mezelf weer af te trekken en toen zag ik het!

De schrik sloeg me om het hart en ik liet van schrik m’n lul los. Hard en geil als die was bleef dat ding natuurlijk gewoon rechtop staan. Tijdens een geile bui, en het kijken naar een film, ben ik vaak alle realiteit om me heen vergeten en heb me helemaal ingeleefd in dat waar ik naar zit te kijken. De vriendin van m’n oudste zus! Ze kwam wel eens vaker, maar dan s ’middags, nooit s ’avonds dus. En dan kwamen ze meestal met hun beiden om even bij te kleppen. Daar stond ze nu, achter het huis met haar neus bijna tegen het raam gedrukt. “Hoelang stond ze daar al? Wat heeft ze gezien? Wat moet ik doen? Ik voelde me enorm betrapt en zag even geen uitweg. Verschrikt en met een rooie kop stond ik op en trok vlug m’n broek naar boven, met een weinig moeite wist ik m’n lul ook terug te stoppen. Normaal zou die binnen een seconde natuurlijk gelijk slap zijn geweest, maar uitgerekend nu moest het stijf blijven.

Ik liep naar de achterdeur, bijna m’n nek brekend over alle films, die kon ik natuurlijk nooit meer zo snel opruimen! Ik kon geen excuus bedenken en liet het maar wezen. Ik zou bij de achterdeur gewoon vragen wat er is en haar niet binnenlaten. Een wijs besluit! Die kloten achter gordijnen ook. Ik had er niet aan gedacht om die ook dicht te doen, sukkel die ik er ben. “Hoi Syl, wat kom je doen?” Ik noemde haar meestal Syl, maar ze heette eigenlijk Sylvia. Ze had natuurlijk alles gezien. Ik kon het aan haar kop wel zien. Achteraf gezien keek ze zelfs al een beetje wazig. “Hoi Theo, ik heb een probleempje en weet even niemand om erover te praten.” Stamelde ze. Dan zoek je Yvonne toch op? Ze is tenslotte je beste vriendin” gaf ik als antwoord. “Nou, vervolgde ze dat is ook het probleem. Ik kan haar nergens bereiken, en aangezien ik jou ook heel goed ken…”

De blik in haar ogen veranderde naar pure onschuld en ik besloot haar binnen te laten. Ze had duidelijk een probleem en ik ben niet van steen. Ik verontschuldigde me door te zeggen dat ze maar even niet op de troep moest letten en ging haar voor de kamer in. “Ga zitten Syl, wil je iets te drinken? Vroeg ik nog. Syl keek verbaasd op de grond en haar bezorgde blik veranderde al snel in een ondeugende, ze leek wel een kameleon. Ze nam plaats op de bank waar ik gezeten had. “Lekker warm plekje dit zeg”, zei Syl. Ik fatsoeneerde m’n kleren zo snel en ongezien mogelijk en zei dat ik daar net gezeten had. “Ja, ik heb je net wel zien zitten hoor.” Zelfs Sylvia bloosde een beetje nu. Oké, ze had me betrapt en ik zag plotseling geen reden meer om me nog langer te verschuilen voor het feit dat ook Theo, het broertje van haar beste vriendin wel eens een geile bui had.

“Zeg eens Syl, heb je daar lang staan kijken?” Ik wilde weten wat ze gezien had, en wat niet, misschien viel het allemaal nog wel mee! Syl gaf eerlijk antwoord en bekent dat ze al meer dan een kwartier had staan kijken. Vanaf het moment dat ik me opnieuw begon te strelen was ze het tuinpad opgelopen en had vanaf dat moment alles gezien dus. “Nou, mooi is dat dan, en…? Vond je het prettig om er naar te kijken?” Vroeg ik. Syl kleurde opnieuw en bekende dat ze normaal was weggegaan, maar nu niet, ze vond het best een opwindend gezicht hoe een jongeman zichzelf ligt te bevredigen. Syl wond er niet langer doekjes om en vroeg: “Zou je het nu ook durven Theo? Ik bedoel, met jezelf spelen terwijl ik naar je zit te kijken? Ik heb je nu toch al gezien…”

Het was best een lachwekkende situatie. Het ene moment kleurde zij, en nu kreeg ik weer een rooie kop! Wat moest ik daar nu op zeggen? Ik kon toch niet zomaar verder gaan waar ik gebleven was zeker? Stel… ik zou het doen, wat dan? Het zou Sylvia zeker niet onberoerd laten. Ik keek wel vaak naar haar en het was me natuurlijk allang opgevallen dat ze een gezonde jonge Hollandse meid was met alles erop en eraan. Maar op díé manier had ik haar nog nooit bekeken. Ik kon lullen wat ik wilde, maar blijkbaar was Syl vastbesloten. “Ik wil het graag van dichtbij zien Theo, doe je het?” Even kreeg ik het Spaans benauwd. “Maar Syl toch, als ik het al zou doen, je denk toch niet dat ik nog steeds een stijve heb?” Silvia’s blik ging even snel onderzoekend richting mijn kruis en moest ook constateren dat dit niet het geval was. “En als je nu de videorecorder weer aanzet? Na het zien van z’n filmpje krijg je toch wel weer een harde lul?”

Alleen al bij deze woorden voelde ik m’n pik weer harder worden en was het geile gevoel van daar straks nog niet vergeten. Langzaam kwam het weer boven borrelen en ik besloot het spelletje mee te spelen. “Goed” zei ik, “ik zal kijken of hij nog weer hard wil worden. Ik pakte de afstandsbediening van de video en drukte op ‘play’ snel daarna waren de beelden al te zien. De tv vertoonde een stelletje verwikkeld in een soort van standje 69, beetje moeilijk uit te leggen. Ik keek natuurlijk naar de film, net als Syl, maar keek net zo vaak naar haar om te zien hoe ze reageerde op de film.

Zo onopvallend mogelijk hield ik haar ik de gaten. Sylvia droeg een oversized wollen trui en een strak zittende lichtroze legging. Ik zag dat haar trui steeds een klein beetje verder omhoog ging en na enkele minuten zien van de film leek het alsof haar benen vanzelf steeds iets verder uiteen gingen. Syl lette helemaal niet meer op mij, ze ging helemaal op in de tv, wat mij de mogelijkheid gaf om haar van top tot teen te bekijken. Ik bedoel; een geile film kan lekker zijn, maar als er écht iemand naast je zit, die er dan ook nog eens lekker uitziet. Ik was gefascineerd door haar lippen in haar kruis. Het leek alsof de twee helften bijna uit haar broek puilden, zou ze zo geil zijn?” Vroeg ik me af, of had ze gewoon dikke schaamlippen? Iets wat me bijzonder opwindt bij vrouwen is dat wanneer ze lekkere volle schaamlippen hebben.

Ik kon m’n blik er dan ook niet vanaf houden. Opeens hoorde ik mezelf zeggen: “Jullie vrouwen hebben toch mooi geluk zo hè?” Poneerde ik plompverloren. “Wat bedoel je?” Vroeg Syl. “Nu…gewoon, als jullie geil zijn, zie je het niet, maar als wij geil zijn, hebben we een probleem als we het willen verbergen!” Syl lachte en haar blik dwaalde weer af naar de tv. Ik zocht een weg om dichter bij haar te komen, wat kon ik bedenken om te voelen of haar kut echt zo dik was? Ik waagde de sprong en zei: “Of heb ik het mis, en ben je geil geworden van wat je allemaal ziet?” Syl lachte alweer, ”Ik heb geen stijve hé, dus kun je het ook niet zien!” Ik vervolgde m’n poging. “Die bultjes in je broek zijn anders aardig dik Syl, misschien heb je toch iets stijf?” Toen zei ze het, als ik eraan terugdenk krijg ik weer een harde pik. “Zeg Theo…als ik nu m’n legging eens uitdoe, en met m’n benen iets uiteen ga zitten, kun je het nog beter zien hé, dan weet je of ik dikke lippen heb.”

Het duizelde me heel even voor de ogen, ik wist niet wat ik hoorde! “Geen slecht idee Syl”, stamelde ik. Sylvia voegde de daad bij het woord en stond op. Ze hield haar trui iets omhoog en stak die onder haar kin. Ik dacht even dat ik gek werd en voelde dat er van alles met me gebeurde. Wat een geil gezicht. Syl had een heerlijke string aan, wit, afgezet met kleine roosjes. Ik had gelijk ook nog! Syl ging weer zitten en zoals ze gezegd had, haar benen in ieder geval zover uiteen dat ik een prima kijk had op haar kruisje. Op band had ik al heel wat kutjes gezien, en ook met dikke schaamlippen, nu zag ik ze écht. Ik keek nu recht in haar kruis terwijl Syl weer naar de film keek. Ze gaf me alle gelegenheid om haar goed te bekijken. Wat een heerlijke volle lippen, de twee hete helften van haar kut staken heel duidelijk af in haar slipje, en niet alleen dat. Dat ze ook geil was geworden was nu wel heel duidelijk, een flinke natte plek was nu goed te zien.

“Wat heb jij een heerlijk kutje zo te zien Syl, wat ziet dat er lekker vol uit, en je bent ook behoorlijk geil hé, je slipje is zeiknat”. Zei ik. “Vind je het gek, eerst zie ik je stiekem met je lul spelen en nu zit ik hier met een geile vent naar een pornofilm te kijken, zou m’n kutje echt zo nat zijn als het slipje doet vermoeden?” Vroeg ze. “Ik heb geen idee, zal ik eens voelen dan?” Vroeg ik. Syl keek me aan. “Onder één voorwaarde, je mag aan m’n kutje voelen, als je me laat zien hoe je met jezelf aan het spelen bent, dan mag het” zei Syl. Dat was niet tegen een dove gezegd en ik haalde m’n lul uit de broek. Natuurlijk was hij al zo hard als steen. Het zien van haar geile volle lippen, de film, haar natte slipje.

Zonder schaamte pakte ik m’n stijve lul vast en begon de voorhuid langzaam op en neer te bewegen, elke keer als m’n eikel even tevoorschijn kwam, zag je dat die al nat was van m’n voorvocht. Telkens keek ik even naar m’n lul en dan weer naar Syls kruis. Het leek alsof ze steeds natter begon te worden en was de tv bijna vergeten. Vol aandacht keek ze wat ik aan het doen was. “Mag ik ook eens?” Vroeg Syl. Zonder een woord te zeggen wenkte ik haar met m’n vinger en daar kwam ze al aan. Ze ging naast me zitten en liet haar hand naar m’n lul gaan. Ik voelde hoe stevig ze m’n geile pik vasthield. “Wat is hij hard zeg, zal ik nu op en neer bewegen?”

Heel langzaam deed ze me na, ik keek ernaar en zag opnieuw hoe elke keer bij het naar beneden schuiven van de voorhuid m’n eikel even zichtbaar werd. ”Je vergeet-mij-niet, hè? Ik mocht je kutje voelen, je hebt het beloofd.” Sylvia stopte even. “Je hebt gelijk, nu mag je even aan mijn lipjes voelen.” Ze draaide een beetje bij en opnieuw zag ik haar lippen strak in het broekje staan, alleen al van het aanzicht kon ik wel klaarkomen. Eindelijk, ik liet m’n hand voorzichtig via de binnenkant van haar been naar boven gaan, eerst streelde ik een beetje langs het randje van haar slipje, dit hield ik niet lang vol en liet vervolgens m’n vingers over haar kut gaan. Ik voelde hoe haar geil dwars door het slipje heen kwam. Voor een paar tellen bleef ik haar zo strelen, maar ik wilde haar nat voelen dat heerlijke geile kleverige geil wilde ik het liefst proeven!

Met één hand schoof ik het slipje opzij, terwijl ik met m’n andere hand haar lippen streelde, wat was ze nat zeg, ze dreef, met m’n vingers begon ik nu rondjes om haar clit te draaien. Af en toe duwde ik haar heerlijke volle lippen iets uit elkaar en dreef twee vingers tegelijk in haar. Met het grootste gemak ging ik in en uit. Ik werd helemaal dol en haalde m’n vingers weer uit haar, ik wilde het proeven. Ik zou en moest haar geil proeven. Sylvia genoot volop en haar handen zochten een weg naar m’n lul. “Wat heb je een ongelooflijke lekkere geile kut Syl, zou je het erg vinden als ik je hete plekje met m’n tong bewerk?” Syl zweeg in alle talen en had m’n stijve paal weer gevonden, af en toe moest ik haar even afstoppen. Ik stond op knappen en doorgaan betekende – einde oefening –

Ondertussen wilde ik haar het liefst helemaal naakt hebben, ik wilde haar huid tegen de mijne voelen en stelde het haar voor. Enkele minuten later waren we naakt. Syl droeg geen bh. Kleine ronde tietjes sierden haar bovenlichaam, daar bovenop staken twee mooie donkerbruine tepels af op haar vrij blanke huid. Ik deed een stap dichterbij en liet m’n handen via haar rug naar beneden gaan, zachtjes en toch ook weer stevig begon ik haar billen te kneden en zocht haar mond op. Ze beantwoordde m’n kussen direct, ik voelde hoe vol en warm ze haar tong in m’n mond roerde. Opgewonden hoorde ik haar tijdens het heerlijke geile tongspel kleine geile geluidjes maken, m’n handen waren nu overal tegelijk. Ik voelde haar billen en borsten en alles geloof ik. Af en toe bracht ik m’n mond even naar haar borsten en zoog zachtjes aan haar tepels. Terwijl we daar zo een poosje midden in de kamer stonden, voelde ik m’n keiharde pik tegen haar buik aan schuiven.

Ik merkte dat ik kleine neukbewegingen maakte en als ik zo door ging, dan zou het niet lang meer duren. Ik duizelde, was helemaal dizzy van al dat geilen. Ik hield het bijna niet meer vol en ik leidde haar weer naar de bank. Syl plofte op de bank en ik liet me voor haar op de grond vallen. Ik duwde haar benen weer uiteen en kuste mezelf een weg naar boven, nu zou ik haar geil proeven. Ik hield het bijna niet meer, met m’n duimen masseerde ik opnieuw haar natte schaamlippen en duwde ze nu uiteen. Ik zag haar gezwollen clit, bijna afwachtend, tussen haar vrouwelijke plooien zitten. Nu kon ik het helemaal niet meer uithouden. Vol nam ik zoveel mogelijk van haar kut in m’n mond en begon te likken en te zuigen op alles, ik kreeg moeite om m’n mond op die plaats te houden want Syl draaide alle kanten op, ondertussen voelde ik telkens hoe dikke druppels geil uit m’n pik naar buiten stroomden.

Haar geil smaakte heerlijk, de geur die haar poes verspreidde rook pittig en kruidig, ik kon er geen genoeg van krijgen. “Syl, zal ik m’n lul eens in je steken?” Sylvia was blijkbaar niet meer in staat om ook nog maar iets zinnigs te zeggen, dus ik nam aan dat ze alles wel goed vond. Ik lag al voor haar, het enige wat ik hoefde te doen was iets omhoog komen en in haar gaan. Zo ging het dus ook. Even hield ik m’n eikel tegen haar lippen aan en liet het wat over haar clit glijden, zonder m’n handen te gebruiken schoof ik m’n geile lul in haar. Ik pakte haar tietjes en begon nu op en neer te bewegen. Syl kroop zowat ineen en bewoog alle kanten op, ze was al net zo wild als ik.

“Wow Theo, ik houd het niet meer hoor, ik ga komen, kus me, ik wil je tong in m’n mond voelen.” Opnieuw zocht ik haar mond op en begon wild met haar te tongen. Ik voelde hoe haar kutspieren zich om m’n lul spanden. Onze gezichten waren drijfnat van tongen nu, ik verhoogde het neuktempo en voelde hoe het hoogtepunt naderde. We kwamen tegelijk klaar, of eigenlijk was ze iets eerder dan ik. Luid kreunend kwam Syl en kort daarna trok ik m’n loeiharde pik uit haar schede en spoot met een enorme kracht alles wat ik in me had over haar buik en borsten heen.

Daarna bleven we nog even vrijen.

“Ik wilde eigenlijk m’n video collectie opruimen vandaag” zei ik, ik was weer bij zinnen en het drong nu pas door wat er gebeurd was. “Ik wil je er wel mee helpen hoor!” Syls aanbod was leuk, maar van opruimen zou er dan niet veel van terecht komen was ik bang. “Het hoeft ook nu niet direct toch? Ik kom je een ander keertje wel helpen” zei Sylvia. “Trouwens, ik dacht dat je een probleempje had, wat was dat nu Syl?” Vroeg ik. “Mijn probleempje is opgelost Theo, ik was van tevoren al enorm heet, en kon dit alleen maar hopen. Gelukkig zag ik je spelen en toen kon het eigenlijk niet meer stuk.” Syl lachte ondeugend naar me, ik kon haar ook niet anders dan gelijk geven dat ze het zo gespeeld had.

Af en toe kijken we nog wel eens naar een lekkere film, hoewel het niet nodig is, van nature zijn we al heet genoeg, alleen met een film erbij wordt het extra geil. Binnenkort koop ik weer een nieuwe, en dan nodig ik Syl weer uit, alleen doen we dan wel alle gordijnen dicht! Of… als, en wie weet?

Djinn

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

Maandagochtend 5 (2)

Met een kleine zucht open ik mijn laptop. Het is maandagochtend, niet de beste ochtend van de week als je het mij vraagt, en ik heb binnen tien minuten een vergadering waar ik eigenlijk niet op zit te wachten. Het weekeinde was druk met verjaardagen en andere afspraken, ik heb amper tijd gehad om me er ook maar een klein beetje in te verdiepen. “Komt goed schat”, zegt Lex en hij drukt een zoen op mijn voorhoofd. “Kan ik iets voor je doen?” Zuchtend schud ik mijn hoofd. “Nee, dankjewel baby. Ik moet er gewoon even doorheen.”

“Nou, je ziet er tenminste wel lekker uit.” Terwijl hij richting de keuken loopt, en mij achterlaat aan de eettafel, geeft hij me een knipoog. “Ga jij je zo nog aankleden?”, vraag ik terwijl ik met mijn vinger naar zijn boxershort wijs. “Hoezo? Ik hoef toch niet op beeld.” Plagend kijkt hij me aan en schudt zijn billen heen en weer. Hij zou ondertussen toch moeten weten dat het mij vooral om zijn voorkant gaat. Niet dat hij geen lekkere billen heeft, de beste die er zijn wat mij betreft, maar wat hij tussen zijn benen heeft hangen is wat mijn hart sneller laat kloppen. Niet alleen mijn hart overigens, ook dat meest gevoelige plekje, daar beneden.

Ik lach zuchtend en weet mezelf in bedwang te houden om niet mijn handen uit te strekken en zijn billen aan te raken. Ik moet me focussen. Er is geen tijd voor dit soort geintjes. Met moeite weet ik mijn gedachten weer richting mijn beeldscherm te krijgen en log me alvast in. Nog acht minuten.

“Saai eigenlijk, ik had liever iets anders met je gedaan deze maandagochtend.” Verveeld kijk ik hem aan, “Wat dacht je van mij?” “Ik heb hier zo geen zin in.” In zijn boxershort komt hij dicht bij me staan en het lijkt even alsof hij zijn onderlijf dichter in mijn buurt drukt. “Lex…,” weet ik zuchtend uit te brengen. “Wat is er? Stoor ik je?” Met een knipoog blijft hij staan en kijkt dan naar beneden, naar de groeiende bobbel in zijn boxershort.

Shit, hoe kan ik hier nu van afblijven? Focus, Nikita. Focus. Automatisch glijden mijn ogen over zijn boxershort. “Zou het heel erg zijn als je iets te laat bent? Dan kun je er nog even mee spelen.” Om de een of andere onverklaarbare reden moet hij zelf heel hard lachen om zijn grapje. Harder dan nodig is in ieder geval. “Je weet dat dit niet gaat, stop met pesten.” Speels geef ik hem een tik op zijn bovenbeen en van schrik doet hij een stap naar achteren. “Wat ben je streng!”

Teleurgesteld loopt hij terug naar de keuken, pakt wat fruit uit de schaal en een groot glas water. In het voorbijgaan laat hij zijn vingertop over mijn schouder kietelen en mijn binnenste begint te huiveren. Opnieuw spreek ik mezelf moed in, nog vijf minuten. Alles staat klaar. Wat kan er nog misgaan? Lex neemt tegenover me plaats aan de eettafel en houdt zijn blik strak op mij gericht. “Dit had jij kunnen zijn hè?!” Zegt hij lachend terwijl hij over een perzik heen likt. “Zo, hup, tussen je billen. ”Onder de tafel geef ik hem speels een zachte schop.

“Doe nu maar niet alsof je het niet lekker vindt.” Zegt hij. “Dat zeg ik niet.” Ik knipoog. Vol overgave hapt hij in de perzik en eet hem op tot alleen maar een pit over is. Ondertussen is mijn geest al zo ver op hol geslagen dat die zich nog amper bezighoudt met de aankomende vergadering. Wie plant er nu ook een vergadering op maandagochtend? Is het niet de bedoeling dat we eerst allemaal even de ruimte nemen om goed wakker te worden? Het enige voordeel aan deze situatie is dat ik de vergadering in mijn joggingbroek kan bijwonen.

Nieuwsgierig kijk ik over de rand van mijn laptop naar Lex. Hij scrolt wat door zijn telefoon en kijkt me af en toe met een ondeugende blik aan. Als ik niet beter zou weten, zou ik bijna denken dat hij iets van plan is. Nog twee minuten.

“Wat ben je aan het doen?” “O, niets bijzonders. Ik ben even aan het googelen of het kwaad kan als ik deze banaan in je poes stop.” Ik verslik me bijna in het kleine slokje water dat ik heb genomen. “Hou op!”, lach ik. Vragend kijkt hij me aan, alsof het totaal niet vreemd is om dat op te zoeken. “Je moet echt even stil zijn zo.” Mijn blik is streng. “Ik vraag me af of jij dat ook kan.” Opnieuw geef ik hem speels een trap onder de tafel. “Ik meen het.” “Ik heb je niet horen zeggen dat je het niet wilt.”

Het bellende geluid van een inkomend videogesprek dreunt door de keuken, opnieuw kijk ik hem streng aan en accepteer dan het telefoontje. Op mijn beeldscherm verschijnen vier van mijn collega’s, waaronder mijn leidinggevende en ik vraag me direct af hoeveel van hen ook in hun joggingbroek zitten. Tegenover mij zie ik hoe Lex zijn banaan half uit zijn schil haalt en me vervolgens met een ondeugende blik aankijkt. Hoe kan ik me concentreren met deze man in de buurt? Ik dwing mijn blik op mijn beeldscherm, maar zodra ik weer opkijk, is Lex nergens te bekennen.

Zenuwachtig kijk ik om me heen. Dan voel ik zijn vingertoppen onder de tafel langs mijn been omhoog glijden. Zodra ze bij de rand van mijn broek zijn aangekomen, krult hij zijn vingers er omheen en begint er speels aan te trekken. Uit gewoonte wip ik mijn kont iets omhoog om hem de ruimte te geven. Hoezo? Waarom speel ik mee? De rand van mijn joggingbroek glijdt ruw over mijn billen en er schiet een koude rilling door mijn lijf zodra mijn blote huid de zitting raakt. Onder de tafel hoor ik Lex zacht lachen. Hij weet dat hij me precies heeft waar hij me hebben wil.

Hij duwt mijn benen verder uit elkaar. Mijn blik is gericht op mijn beeldscherm en ik doe mijn best om mijn gezichtsuitdrukking zo neutraal mogelijk te houden, maar mijn lichaam staat in vuur en vlam. Ik voel hoe hij met zijn vingers wat kwijl door mijn lippen verspreidt. Zijn aanraking maakt me bloedgeil en het feit dat ik het niet mag laten merken, maakt het alleen maar leuker. Ik had het kunnen weten, daar gaat hij, het puntje van de banaan.

Als vanzelf breng ik mijn kont dichter naar de rand van mijn stoel en zak ik iets onderuit. In de vergadering gaat het over de weekplannen, de cijfers van afgelopen week en er worden wat nieuwe ideeën op tafel gegooid. Het enige dat ik tot nu toe heb gedaan is mijn gezicht in de plooi houden en af en toe op het juiste moment instemmen. Hoe kan ik anders wanneer er een banaan uit mijn flamoes wordt gegeten?

Zacht begin ik mijn bekken heen en weer te bewegen en doe mijn best om me te ontspannen. Iets wat onmogelijk is. Wanneer hij bij het laatste stukje banaan is aangekomen en deze uit me zuigt, weet ik niet meer waar ik het zoeken moet. Hevig laat hij zijn tong verder het werk doen. Mijn vingertoppen krullen zich om de rand van de tafel terwijl het zweet me uitbreekt. Deze situatie is niet te doen. Mijn binnenste begint te tintelen, mijn tenen lijken zich als vanzelf te krommen en ik weet met opperste concentratie een kreun in te houden. Mijn lijf gilt, knalt bijna uit elkaar.

Dan komt de hitte, die zalige allesvernietigende hitte. Ik houd mijn ogen open en probeer te verbergen dat mijn lichaam hevig begint te schokken. Terwijl ik in de ogen van mijn leidinggevende kijk, spoelt een orgasme als intense golven door me heen. De vergadering wordt afgerond. Op mijn telefoon verschijnt een bericht of ik het geluid wel aan had staan, aangezien niemand me gehoord heeft. Iets wat mij meer rust dan onrust geeft.

Ik zucht luid zodra mijn beeldscherm op zwart gaat en klap mijn laptop dicht. “Lex!”, roep ik zogenaamd geïrriteerd door de kamer. Met een brede glimlach komt hij onder de tafel vandaan. “Wat? Vond je het vervelend?” Plagend geef ik hem een duw tegen zijn arm. “Dit kon echt niet.” Hij grijpt mijn hand, duwt mijn stoel van de tafel vandaan en tilt me erop. “Laten we kijken wat er nog meer niet kan.” Ik krul mijn benen om zijn middel en geef me over. Laten we de maandagochtend langzaam opstarten.

Mia Beeck

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

Triootje! 4.3 (4)

Hallo allemaal. Mijn naam is Greet, al een aantal jaren getrouwd met Klaas. Die weet het nog niet, maar ik heb een plan gemaakt. Ik heb me lekker hoerig gekleed voor een hete avond met mijn mannetje. We lopen al een beetje te stoeien in huis, een beetje knijpen hier, wat voelen daar. Als ik in de keuken aan het koken ben staat hij achter me en drukt zijn stijve lul tegen mijn kont. Hij pakt mijn gigantische grote borsten die, ondanks dat ik een stuk ouder ben, nog steeds niet echt hangen vast door m’n blouse. Ik heb geen BH aan, m’n forse tepels schuren tegen de zachte stof van de blouse. Mm, lekker sexy en geil vind ik dat, om zo gepakt te worden door hem. Hij gromt dat ik lekkere borsten heb en altijd dikke tepels. Hij voelt onder mijn rok en streelt de nylons om mijn benen, want nylons heb ik natuurlijk wel voor hem aangetrokken, omdat hij er zo gek op is. Hihi. Alle mannen zijn er wel gek op om een vrouw te zien die nylons draagt dat weet ik heel goed als we uit gaan en ik mijn nylonkousen en mijn hoge hakken draag.

Vooral mannen hebben dat meteen in de gaten en kunnen hun ogen, en vaak ook hun handen er niet vanaf houden. Zijn lul zwelt op als hij de kousenboorden en de jarretelles voelt en dat is voor ons allebei lekker opwindend. Meteen komt zijn hand op mijn blote kutje want ik heb geen string aangetrokken. Zijn hand is meteen nat van mijn kutsap. Ik maak langzaam zijn broek los, zijn dikke lul springt naar voren. Hij trekt mijn rok omhoog en zonder pardon stoot hij zijn stijve lul achterlangs in mijn kutje. Mm…, heerlijk om van achter met zo’n grote lul geneukt te worden! Hij trekt me tegen zich aan en stoot hard en stevig door, trekt zijn lul er bijna uit en stoot dan weer toe.

Ik geniet en zeg tegen hem dat ik nog wat mis, en in mijn opwinding vertel ik hem dat ik nu ook wel wat in mijn mond zou willen hebben. Hij kijkt me aan en is niet eens verrast dat ik dat tegen hem zeg, hij voelt aan mijn klitje dat steeds groter wordt, en zijn tempo wordt wat minder. Mijn kutsappen stromen langs zijn lul en als hij opeens zegt: “zullen we er dan een keertje een man bij zoeken?”

Kom ik kreunend en hijgend klaar. Mijn kutje knijpt om zijn stijve lul, ik voel dat die steeds dikker wordt. Hij wil nog niet klaarkomen, maar wil eigenlijk meteen op zoek naar een mogelijke kandidaat. Maar ik melk met mijn kutspieren aan zijn stijve lul zodat hij het niet lang kan ophouden. Geil geworden van het vooruitzicht dat ik ook nog door een andere man wordt geneukt, en de knijpende schaamlippen om zijn grote lul zorgen er voor dat hij een grote lading sperma lekker diep in mijn kutje spuit.

“Wat ben je toch een lekkere hete slet”, gromt hij als hij zijn sperma in mijn kutje spuit, “je bent gewoon een geile vrouw.” Nauwelijks verslapt glijdt zijn lul uit mijn kutje en meteen drukt hij mijn hoofd omlaag: “nu mag je mijn lul schoonmaken lekker stuk,” zegt hij. En dan begin ik met datgene dat ik zo graag doe, lekker op zijn lul sabbelen, lekker pijpen dat vind ik zalig. Nog steeds opgewonden trekt hij zijn lul uit mijn mond en bergt hem weer op “meekomen jij, we gaan eens kijken of we iemand kunnen vinden die aan jouw eisen voldoet.” Met een soppend kutje loop ik met hem mee, en in de auto mopper ik dat mijn kutje helemaal leegloopt. Hij zegt dat ik het, maar met mijn vingers moet opvangen en af moet likken.

O, wat vind ik dat geil, de hele rit lepel ik met mijn vingers mijn kutje uit en slik het geil door. Als ik van de auto naar het cafeetje loop, glibbert het in mijn kruis, de boorden van mijn nylons zijn ook nat. Ik heb het gevoel dat het geil over mijn nylons langs mijn benen druipt. Het eerste deel van mijn plan is geslaagd.

Als ze het cafeetje binnen komen zien ze iemand aan de bar zitten die ze allebei goed kennen. Het is Henk, een goede vriend. Hij ziet ze binnenkomen en is meteen een en al aandacht naar haar toe. Ook al heeft hij een paar dagen geleden bij toeval opwindende foto’s van Ria gemaakt en heeft hij haar daarna ontzettend lekker geneukt, doet hij net alsof hij hen voor het eerst na lange tijd ziet. Ria kijkt hem aan en even blijven onze blikken aan elkaar kleven. Als ze zich omdraait en hij naar haar kont kijk ziet hij meteen de grote natte vlek, in haar rok. Hij bestelt meteen wat te drinken voor zichzelf, Ria en Klaas. Hij gaat achter haar staan, legt zijn hand op de natte vlek, en voelt het vocht.

“Je kutje lekt behoorlijk”, fluistert hij in haar oor. “Ja, ik geloof het ook,” lacht ze, terwijl ze hem geil aankijkt. Grijnzend kijkt hij haar aan en ziet dat haar man naar mij kijkt en dan weer naar zijn vrouw. Hij heeft zijn pilsje op en hij bestelt nog wat voor ons. Hij staat vlak naast haar en voelt haar heup tegen zijn stijve lul drukken. Hij is aardig opgewonden van haar geraakt, ook al omdat haar grote borsten los in haar blouse zitten. Haar stijve tepels drukken door de dunne stof. Hij knijpt in haar kontje en voelt de jarretelles die strak gespannen over haar dijen zitten. Zijn lul wordt, als het al zou kunnen, nog stijver.

“Vind je dat lekker, mijn borsten lekker los in mijn bloes?” Zegt ze geil als ze ziet dat hij in haar bloesje gluurt. “Ja natuurlijk, welke man zou dat niet geil vinden om te zien,” kreunt hij en hij kijkt haar man aan. Die grijnst opgewonden door het spelletje dat ze spelen, en hierdoor aangemoedigd gaat zijn hand omhoog onder haar arm, komt onder haar volle borst en tilt hem zachtjes omhoog. Wat een heerlijke massa stevig vlees, wat een lekkere borst, hij kan het niet nalaten even over de harde tepel te strijken. “Ga je met ons mee?” fluistert ze opgewonden in mijn oor. Hij verstaat het bijna niet en laat haar het herhalen, terwijl haar vent geil lachend knikt. Hij had wel met haar op de achterbank willen gaan zitten, maar hij gaat achterin en zij naast haar vent. Als we rijden pakt hij van achteren haar beide borsten stevig vast en begint ze te masseren. O, wat een genot om zijn handen op die heerlijke volle borsten te hebben!

Haar man kijkt opzij als mijn hand in haar blouse gaat en haar volle borsten vast pakt, hij legt zijn hand op haar nylonbenen en streelt er langzaam over. Ik zie de boord van haar nylonkousen tevoorschijn komen, en de zwelling in mijn broek wordt groter. Hij haalt een borst uit haar bloes, zij buigt haar hoofd voorover en likt aan een van haar harde tepels. Wat een geile vrouw is ze toch. Maar dat wist hij al. Als ze bij hun huis zijn, doet ze netjes haar blouse dicht en gaan we binnen. Als de deur achter ons dicht valt, trekt haar vent haar tegen zich aan en kust haar diep met zijn tong in haar mond.

Henk drukt zich weer tegen haar kont en pakt opnieuw haar grote borsten vast, hij weet natuurlijk dat wij haar samen gaan neuken. Hij wil nog maar een ding en dat is van haar hete lijf genieten! Haar vent haalt zijn keiharde lul tevoorschijn, hij heeft kennelijk haast of is nog geiler dan ik. Ria moet voorover bukken en hem pijpen. Ik pak haar neerhangende borsten, ik kan daar maar niet genoeg van krijgen. Haar tepels zijn keihard. Ze heeft een wijde rok aan, die trek ik omhoog. Ik zie haar lekkere ronde kont en de rode jarretelles die strak gespannen over haar dijen lopen. Ik voel tussen haar warme dijen. O, wat is ze nat! Ik zie haar pijpen, haar rode lippen gaan op en neer over de grote lul van haar vent. Goh, wat een geil gezicht is dat!

Ze is gulzig, ze smakt terwijl haar tong over de grote eikel likt. Klaas neukt haar in haar mond, en hij knikt naar me. Hij geeft me toestemming om haar te neuken. Ik laat mijn grote lul vrij, die knalt meteen omhoog! Ik ga even met mijn vingers naar haar kutje, haar schaamlippen zijn gezwollen en staan uitnodigend open, doornat is het daar. Ze wankelt op haar hoge hakken en ik ga met mijn forse eikel door haar sappige schaamlippen en over haar klitje. Ze drukt haar kont naar achteren en mijn lul dringt in haar kletsnatte kutje. “Goh, dat had ik niet kunnen denken dat ik je zou mogen neuken waar je vent ook bij is”, zeg ik zacht in haar oor als ik mijn stijve lul in haar stoot.

Klaas kijkt opgewonden naar me als ik mijn lul diep in haar kutje ram. “We neuken je nu alle twee geil wijfje, ik in je lekkere mond en Henk in je kletsnatte kutje. Dat was toch wat je zo graag wilde?” Als Klaas geile woorden tegen haar begint te roepen volg ik hem meteen. “Ja, geil sletje met die hete kut van je! Melk mijn lul met die dikke schaamlippen! Pijp die vent van je, zuig hem helemaal leeg, slik zijn sperma lekker door! Dit wilde je toch,” roept hij opnieuw, “twee lullen, een om je te neuken en een om te pijpen!” Sneert hij. “Mm…, ja, het is zalig schat” kreunt ze. “Je krijgt hem zo ook nog in je geile kontje, geile opdonder van me!”

“Mm, o ja, wat geil,” is haar antwoord. Ik kan bijna niet meer, ik tracht me in te houden, maar ze is zo’n geile vrouw! Haar schaamlippen trekken om mijn stijve lul. En net zoals ze haar vent eerder op de avond had willen pakken, melkt ze me klaar. Ik vinger als een gek haar klitje en knijp hard in haar borsten, mijn voorzaad slingert zich al in haar hete kutje. Ik probeer mijn orgasme te voorkomen maar mijn lul wordt alleen maar dikker! Mijn ballen krampen samen, ik trek mijn lul terug, alleen het puntje van mijn grote eikel zit nog tussen haar dikke schaamlippen. Ik voel haar schaamlippen aan mijn eikel sabbelen, en dat is te geil om tegenin te gaan. “O, ik kom klaar! Ik spuit in je hete kut slet!” Brul ik. “O, ja Henk! O, wat is dat geil!” Roept Ria uit en gretig zuigt ze aan de lul van haar man. Ik pak haar heupen vast en stoot keer op keer mijn spuitende lul in haar kutje en spuit haar helemaal vol. Ik houd haar stevig vast en laat mijn lul lekker in haar hete, pulserende kutje zitten. Ik doezel van het klaarkomen en realiseer me nu pas dat we in de gang staan en allemaal onze kleren nog aanhebben. Wat een geil gedoe, en ook behoorlijk kinky want in de voordeur zitten raampjes waardoor men zo naar binnen kan kijken.

We lopen met zijn drieën naar de woonkamer, daar nemen we een borrel, zij zit tussen ons in, we kunnen, maar niet van haar afblijven en de geilheid neemt alweer toe. Op de trap naar de slaapkamer pakt Henk haar lekker bij haar kutje, zijn sperma druipt er uit, hij toont haar zijn natte vingers. “Laat haar het maar aflikken, daar geilt ze op,” zegt Klaas. Vingers vol sperma stopt hij in haar mond en als we op de slaapkamer zijn, herkent hij die van de foto’s die hij ooit van haar heeft gekregen. Ria gaat even naar de badkamer en komt terug in een zwart negligé. Ze heeft een paar nieuwe nylons aangetrokken, dit keer zwarte met een naad. Ze heeft een zwarte jarretellengordel met acht jarretelles, waar ze de nylons aan heeft bevestigd. Aan haar voeten een paar zwarte lak pumps met een megahoge hak. Ze heeft zich opnieuw opgemaakt, nu een stuk feller.

“O, wat ziet ze er geil uit!” Klaas en ik liggen naakt op bed en Ria staat met licht gespreide nylonbenen, staande op die vet geile naaldhakken zichzelf te strelen. Haar forse borsten priemen door de dunne nylon stof. Haar negligé valt van voren open, ik zie haar kale kutje, haar jarretellengordel en haar nylons. Ze gaat met haar hand over haar kutje en trekt die iets verder open. Onze lullen staan alweer rechtop bij deze aanblik en ze kijkt met een geile blik naar ons. Ze komt op het bed, om en om pijpt ze ons. Als ze me niet pijpt, rukt ze me langzaam af. Het genot is intens, ik kruip onder haar en druk mijn mond op haar kletsnatte kutje. Ik begin haar te likken, mijn tong schiet over haar klitje. Ik proef nog wat sperma, maar ik ben al zover dat het me niets meer uitmaakt. Ik vind het wel lekker om haar kutje te likken.

Ze komt met haar kutje op mijn gezicht zitten, de boorden van haar nylons schuren langs mijn nek. Het gevoel is intens, ik leg mijn handen om haar dijen. Ik bef haar als een bezetene en zij pijpt ons dapper door. Klaas heeft zijn orgasme nog niet gehad en ik hoor hem luid kreunen. Ik streel lekker over haar lekkere gladde nylonkousen terwijl ik haar kutje lik, kom wat omhoog om over haar sterretje te likken en haar holletje lekker nat te maken. Ze draait met haar kont omdat het geil kietelt. Klaas wil even niet meer dat ze hem pijpt, hij wil nog steeds niet klaarkomen. Ik kan het nog wel aan, ze likt vol overgave mijn ballen en het plekje tussen mijn ballen en mijn ster. O, wat voelt dat geil aan! Dan tilt ze haar kutje van mijn gezicht en in een vloeiende beweging zakt ze met haar natte kutje over de keiharde lul van haar man, tergend langzaam wipt ze op en neer.

Ik wil nog even gepijpt worden, want dat kan ze goed. Ik ga voor haar staan en steek mijn lul weer in haar mond. En terwijl zij op hem wipt, neuk ik haar tussen die rode lippen in haar mond. “Maak hem lekker nat lekker dier, want je krijgt hem zo meteen in je kontje,” kreun ik en ik knijp nog even in haar volle borsten. “O ja, lekker Henk,” zucht ze vol verwachting. Klaas zuigt zo nu en dan op haar harde tepels als zij slobberend mijn stijve lul met haar speeksel nat maakt. Dan ga ik achter haar zitten en stoot mijn eikel tegen haar sterretje, met wat speeksel maak ik het nog wat natter en gladder. Een vinger gaat naar binnen al snel gevolgd door een tweede. Ze is glad genoeg en ik stoot mijn eikel in haar sterretje. Ze is lekker ontspannen en ik zit er meteen voor de helft in. Ik voel de stijve lul van Klaas omhoog stoten als hij haar kutje binnen dringt, ik trek mijn lul terug en stoot daarna ook weer toe. “Nu heb je wat je graag wilde, een lul in je kutje en een in je kont, geile donder dat je bent!” Grom ik en stoot lekker diep in haar darmen. “Mm…, o wat is dit lekker! Wat is dit geil! Dit wilde ik altijd eens proberen, en nu heb ik het eindelijk voor elkaar!” Zegt ze luid kreunend. Ik betast haar waar ik haar maar pakken kan, haar hete lijf, haar billen, haar borsten. Ik stop een paar vingers in haar rode mond zodat ze die lekker kan zuigen terwijl wij haar neuken. Haar klitje wordt in deze houding maximaal gestimuleerd door de pompende lul van Klaas. Ik geniet al neukend van haar neerhangende borsten, knijp er stevig in en rol de harde tepels tussen mijn vingers. Dan wordt het Klaas teveel. Hij stoot zijn dikke lul helemaal in haar natte kutje, ik voel hem langs mijn lul glijden. En dan komt hij op een geweldige manier klaar!

De derde lading sperma van die avond wordt in haar kutje gespoten. “Mm… jongens, dit is supergeil!” Zegt ze kreunend. Klaas blijft natrillend lekker in haar kutje zitten. Hij ligt nagenietend over de gladde nylons van zijn vrouw te strelen en het doet me goed dat hij net zo gek op nylonkousen is al ik. Ik neuk stevig door want het is heerlijk om een vrouw in haar kontje te neuken. Ik vinger haar klitje en raak de nog half stijve lul in haar kutje aan. Hij schokt op en ik merk wel dat hij nog aardig stijf is. Toch zegt hij niets zodat ik zijn lul vast pak en hem begin af te trekken. Hij duwt zijn lul omhoog zodat de voorhuid strak naar achter wordt getrokken. Hij begint haar opnieuw te neuken.

Ze voelt dat zijn lul steeds harder wordt en dat ik hem aftrek. Ze begint te hijgen en te kreunen, zij zakt naar voren en tongt met hem. Hierdoor wordt haar kontje een stuk strakker en zit mijn lul bijna vast geklemd. Met moeite kan ik hem heen en weer halen, maar, het is o zo lekker! Dan trek ik mijn lul uit haar kontje en stop hem in haar kousenboord. Ik hoef er nauwelijks meer iets aan te doen en kom op een fantastische manier klaar en zie mijn witte goedje door de nylonkous wellen! Wat een geil gevoel en gezicht is dat! Klaas en ik geven elkaar een high five als we even later door haar worden schoongelikt, we zijn het met elkaar eens, een triootje is toch het lekkerste wat er is!

Broeder Jakob

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

Mijn dekhengst 5 (3)

Ik ben Inge, een hostess van tweeëndertig jaar. Ik ben in mijn bedrijf verantwoordelijk voor de vertegenwoordigingen op buitenlandse beurzen, voornamelijk wat betreft de planning van de hostesses en het contact met de standhouder, onze directe klant.

Die bewuste dag werd ik bij de directeur geroepen, en die zei dat we het zeer belangrijke contract met een klant slechts kregen, als we ook zorgden voor een escort van de klant, tijdens de avonden van de beurs. Een escortmeisje inhuren was uitgesloten, want voor anderhalve week zou dat veel te duur zijn, en om andere oplossingen te zoeken ontbrak de tijd. “Inge, hoe het me ook spijt, jij zult voor de escort van deze klant moeten zorgen”, zei hij. Ik protesteerde uit alle macht, maar de directeur had zijn keuze goed voorbereid. Ik was net vijf jaar getrouwd, had pas een huis gebouwd, en mijn man was werkloos geworden. Onze directie wist dat, en stelde: “Als we deze klant verliezen, zullen we moeten bezuinigen, en jij bent dan de eerste die we zullen laten gaan.”

Hoe moest ik dat aan mijn man uitleggen? Gelukkig waren we altijd open tegen elkaar, en vertrouwde hij me compleet. Nadat ik hem de situatie uitlegde, vond hij ook dat er geen andere keuze was, maar hij had het er moeilijk mee. “Probeer hem zolang mogelijk aan het lijntje te houden, gaf hij als raad mee, en als het niet anders kan, moet je maar denken dat je een man even aan zijn trekken laat komen, zoals toen je nog niet getrouwd was.” Ik had namelijk over een grote schare minnaars gefantaseerd, om zijn fantasie over een ervaren vrouw te respecteren. De waarheid was dat Jean de enige man was waarmee ik intiem geweest ben, al hebben vroeger vriendjes al wel eens gevoeld en heb ik al eens een lul afgezogen.

Toen ik de volgende dag akkoord ging, gaf hij mij een extra contract dat ik moest tekenen. Ik kreeg een serieus bedrag voor mijn bijkomende opdracht, die werd omschreven als het persoonlijk ter beschikking staan van de liaison van de klant buiten de uren van de beurs. Nog dezelfde middag verscheen Marc, de liaison van de klant op mijn kantoor, om te zeggen dat we nog fijn zouden kunnen samenwerken. Ik moest nog de hele week vergaderingen met Marc alleen, en soms ook samen met hem, en mijn baas houden.

Die week was een kwelling. Marc zat voortdurend met zijn handen op mijn knie, en, als ik niet snel genoeg reageerde, schoven zijn handen naar de bovenkant van mijn dijen. Mijn baas merkte mijn onwilligheid op, en maakte op een middag de opmerking dat ik niet zo preuts moest zijn. De volgende vergadering pakte Marc mijn knie weer vast, en als ik opkeek, gaf de baas me een waarschuwend knikje. Laat maar. Die hele vergadering lagen Marks’ handen op de binnenkant van mijn dijen. Die vergadering, de laatste dag voor ik moest vertrekken naar die beurs, eindigde heel vernederend voor mij. Marc stond recht achter mij, terwijl hij aan het spreken was. De aandacht van de hele groep was op hem gericht.

Plotseling stak hij zijn handen achter mijn blouse, en pakte hij mijn borsten vast, terwijl hij zei: “Ik ben ervan overtuigd dat onze samenwerking, op professioneel zowel als op persoonlijk gebied, zeer aangenaam zal zijn, zodat ze zeker kan worden doorgezet.” Ik voelde me blozen van schaamte, nu alle mensen in de zaal naar mij keken, terwijl hij schaamteloos met mijn borsten speelde. Verlegen heb ik me losgerukt, en ben ik naar mijn kantoor gelopen. In mijn kantoor werd ik nog meer vernederd. Vlak na mij kwam hij binnen, hij pakte mijn pols, en wilde me op de bezoekerssofa trekken. Ik protesteerde, en zei dat ik pas vanaf de volgende dag tot zijn beschikking was. “Niet waar, zei hij, het bedrijf heeft op mijn verzoek een afwijkende clausule in het contract gezet, zodat je al een week voor me werkt.” Hij liet me het document zien, en trok me op zijn schoot. Hij wilde mijn blouse losknopen, maar ik pruttelde tegen.

Toen rukte hij met mijn lange blonde haar mijn hoofd achterover, en siste: “Doe je bloes uit!” Met de tranen in mijn ogen deed ik wat hij verlangde. In tussentijd zochten zijn vingers achter mijn slipje naar mijn kutje. Ik moest mijn Bh ’tje uitrekken. Dat deed ik, maar toen ik het Bh ’tje in mijn hand had, draaide ik me om naar hem, om nog een laatste keer te vragen van zijn plan af te zien, om mij op mijn kantoor verder te vernederen.

Op dat moment kwam mijn man binnen, om mij na het werk af te halen. Wat die goeierd toen zag moet wel hard geweest zijn. Zijn vrouw zat met ontkleed bovenlichaam op de schoot van een vreemde man. Haar blouse lag naast haar in de sofa, in haar hand hield ze haar Bh’tje, die ze blijkbaar had uitgedaan om het die man wat makkelijker te maken. Ze keek die kerel in de ogen, of zei iets in zijn oor. Marc liet me onmiddellijk los toen hij Jean zag. Ik stond op, ging halfnaakt naar hem toe, en zei wat sullig. “Jean dat is Marc, onze klant met wie ik ga samenwerken in Duitsland; Marc dat is Jean, mijn echtgenoot.” Met wat een enorme uiting van zelfbeheersing moet zijn geweest, zei Jean hem gedag, terwijl ik me vlug aankleedde. Als Jean niet was binnengekomen had Marc me zeker geneukt op de sofa van het kantoor. Helemaal in de war, vertelde ik Jean wat er was gebeurd. De hele zaak stond hem niet aan, maar zijn vrouw zou anderhalve week de man moeten escorteren, die haar op haar kantoor brutaal had willen neuken.

De volgende dag pakten we samen mijn koffer in. De tranen stonden in mijn ogen, toen hij de condooms in mijn koffer stopte. In de drie jaar dat ik internationale beurzen afreisde, had ik mijn man nog nooit bedrogen. Ook nu zou dit niet zo zijn, nam ik me voor. Hij zou steeds in mijn gedachten zijn. “Wees voorzichtig, raadde hij me aan, probeer hem van je af te houden, en als dat niet lukt, neuk dan veilig. Ik wil je niet kwijt. Hij kan je lichaam gebruiken gedurende de beursnachten, maar ik weet dat je in mijn hart van mij bent.” Voordat ik vertrok, drukte ik hem dicht tegen me aan. Hij was droevig. Ik nam zijn slappe lul in mijn hand, en streelde erover, tot hij stijf werd. Ik gaf er een zoentje op, en ging schrijlings op zijn erectie zitten. Ik trok mijn truitje uit, en begon met naakt bovenlijf op en neer te bewegen.

Mijn kutspieren trokken samen, en gaven hem een intieme neukbeurt, die hij voelbaar kon waarderen. Door mijn op en neer wippen op zijn lekkere lul, wiebelden ook mijn borsten op en neer. Ik had me wat gebogen, zodat mijn lange haren een gordijntje maakten tussen mijn gezicht, en het zijne. Hij genoot ervan. Ik voelde hem klaarkomen, en zijn sperma in mijn kutje spuiten. “Geniet nog maar eens, dacht ik, het is dat laatste keer dat je onbezoedelde vrouw je kan verwennen.” Na dit gelukkig moment, kleedden we ons aan, en met lood in de schoenen zette ik de koffer in de auto, en vertrok ik naar de beurs in Duitsland. Wat zal de toekomst nog brengen?

Ik kwam vrijdagavond aan op mijn hotelkamer, en ging even langs bij de andere hostesses met wie ik zou moeten samenwerken. Daarna ging ik weer naar mijn kamer, om mijn situatie te overdenken. Ik kwam tot de slotsom dat Jean, mijn man, niet zoveel van me hield als ik dacht, als hij toestond dat ik een hele week met een andere man zou neuken, en het bed zou delen. Ik zag er wel tegenop om Marc, die andere man, aan mijn lijf te laten prutsen, maar ik voelde me door zijn aandacht toch gevlijd. Ook had ik geen zin om de hele week te proberen om hem te ontlopen. Als hij kwam, zou ik hem niet afweren, maar gewoon proberen ervan te genieten.

Die zaterdag ging ik naar het beursgebouw. Door de steeds aanwezige warmte, was het bij onze hostesses de gewoonte om geen degelijk ondergoed te dragen. We droegen een witte blouse en een korte zwarte rok. Het zou me dus verwonderen als Marc geen actie ondernam. Tot in de late namiddag heb ik alleen maar zitten mooi te zijn, en toen onze publiciteitsfilm begon, ging ik achter in de zaal zitten. Ik leunde rustig achterover, toen ik hem de zaal zag binnenkomen. Ik sloot mijn ogen, en deed of ik sliep. Hij kwam naast me zitten, en probeerde al vlug uit wat er mogelijk was. Hij legde zijn hand op mijn knie, en wachtte op mijn reactie. De spanning in mijn lichaam bouwde zich al vlug op, maar ik lette wel op om niet te reageren. Door de afwezigheid van een reactie, durfde hij nu wat verder te gaan. Zijn handen gingen omhoog langs mijn dijen, en raakten de rand van mijn rok. Ik voelde zijn warme hand tussen mijn benen, en wachtte vol spanning op wat er nu komen ging. Hij wachtte even, en drong onder mijn rok door. Toen hij ontdekte dat ik geen slipje droeg, kreunde ik zachtjes.

Zijn hand stopte onmiddellijk, maar ik deed alsof ik droomde dat ik met Jean vrijde. Ik opende mijn benen, en duwde mijn bekken lichtjes kreunend naar voor. Meer gelegenheid kon ik hem moeilijk geven. Hij ging erop in. Zijn hand kwam strelend langs mijn dij naar boven. Ik concentreerde me op de sensatie van zijn warme mannenhand, die langzaam strelende bewegingen maakte, en mijn onderlichaam met een zoete golf doorspoelde. Zijn vingers liefkoosden mijn gezwollen schaamlippen, en speelden met mijn schaamhaar. Zijn zachte strelingen lieten mij niet onberoerd, en ik perste mijn onderlichaam nog wat feller tegen zijn hand. Zijn liefkozingen werden intenser, en meer gericht op mijn kutje.

Hij drong mijn kutje binnen, en vond mijn kittelaar, die hij langdurig verwende. Ik voelde vanuit mijn lijf een overweldigend gevoel in me opstijgen, en mijn ademhaling werd dieper. Ik begon schuddende bewegingen te maken, terwijl hij mijn kittelaar tussen zijn vingers bleef rollen. Ik beleefde een intens orgasme, met vuurwerk binnen in mijn hoofd, en mijn geilheid kon ik nu niet meer verborgen houden. Ik opende mijn ogen hijgend, en keek hem aan met een rood hoofd. Hij zei: “Kom, we gaan naar mijn kamer.” Ik stond op, trok mijn rok naar beneden, en ging achter hem aan. Tien minuten later waren we in zijn hotelkamer. Ik stond in zijn hotelkamer en keek hem opgewonden aan. Zijn geilheid stond in zijn ogen geschreven, maar ineens voelde ik schaamte, voor wat ik op het punt stond te doen.

Ik trok mijn rok wat naar beneden, maar de lengte volstond nauwelijks om een pop te kleden, laat staan het kutje van een stevige jonge vrouw te bedekken. Hij zag het en zei: “Wil je iets drinken dan kun je wat ontspannen.” Ik nam een wijntje, hij een borrel. Terwijl ik dronk, streelde hij zacht mijn gezicht en mijn hals. Ik ging op het bed zitten, en hij kwam naast me zitten. Ik herinnerde me mijn opdracht als escortemeisje, en knoopte mijn blouse los. Hij legde zijn hand op mijn mooie gebruinde been, en streelde die zacht, terwijl hij keek hoe ik mij uitkleedde. Mijn stevige borsten waren mooi egaal gebruind, zonder aftekeningen van een Bh ‘tje, en dat vond hij zichtbaar fijn. Mijn borsten hebben nog geen last van de zwaartekracht, en mijn harde tepels wezen uitdagend in zijn richting.

Zijn ene hand legde hij op mijn borst, terwijl zijn andere hand de ingang van mijn kutje had ontdekt. “Maak mijn broek los”, commandeerde hij, en ik deed wat hij vroeg. Zijn opwinding had een duidelijk effect op zijn lul. Die was zo groot, en ik had nog nooit een lul van dat formaat gezien. Ik vond dat ik nu eigenlijk ook wel eens initiatief mocht tonen, en nam zijn lul in mijn mond. Of liever, ik probeerde dat toch. Maar zijn erectie was zo groot dat alleen zijn eikel in mijn mond kon verdwijnen. Ik likte langs zijn lul, en pijpte hem krachtig, terwijl mijn handen zijn ballen masseerden. Ze voelden zacht en behaard aan, maar door mijn strelingen leken ze harder te worden. Mijn gedachten waren ver verwijderd van Jean, ik wilde nu alleen nog maar door die grote lul worden geneukt. Ook hij dacht niet meer aan de beurs, maar wilde me duidelijk alleen nog maar neuken. Ik pijpte zijn lul nog feller.

Ik wilde hem berijden, zodat hij kon genieten van mijn mooie lichaam, terwijl het sperma uit zijn ballen mijn kutje in knalde. Ik duwde hem achterover, en spietste me op zijn lul. Hij vulde mijn kutje volledig, en ik voelde me alsof ik slechts bestond uit een kutje en een lul. Ik begon hem te berijden, en mijn borsten wipten op en neer op het ritme van mijn bewegingen. Hij genoot van het uitzicht, en het gevoel in zijn lul, die mijn kutje uiteenreet, bij elke keer dat hij die fors in mijn kutje stootte. Zijn lul bonkte tegen mijn kutje, en gaf me een overheerlijke sensatie. Ik voelde mijn orgasme komen en versnelde mijn bewegingen. “Ga door”, kreunde hij, en toen heb ik voor de eerste maal in mijn leven een man die niet mijn eigen echtgenoot was, een enorm orgasme gegeven, terwijl ik ook samen met hem klaarkwam.

Ik voelde me heerlijk slecht. Ik vlijde me zo dicht mogelijk tegen hem aan. Ik wilde hem helemaal tegen me aan voelen. Door een onverwachte beweging merkte ik dat zijn lul nog in mijn kutje zat, nog meer zelfs, zijn erectie leek niet verminderd te zijn, integendeel zelfs. Ik focuste me op mijn kutspieren, die ik samenkneep om zijn sperma volledig uit zijn lul te melken. Opeens voelde ik zijn vinger in mijn kontgaatje, zodat ik mijn lichaam nog dichter tegen hem aan drukte. Door mijn achterste zo te stimuleren, gaf hij het tempo aan dat ik moest gebruiken om hem te neuken. Hij voelde mijn opwinding zo perfect aan dat hij vlak voor ik zou klaarkomen, ophield met vingeren. Nadien kwam hij zacht weer in actie. Opeens voelde ik dat hij uit mijn kontje ging, mijn billen vastnam, en zijn pompende lul dieper in mijn kutje stootte, door mijn billen hard naar zich toe te trekken. Hij beukte me ongenadig in mijn kutje, en meedogenloos joeg hij me steeds weer over de grenzen van het genot. Ik moet wel het hele hotel bijeen geschreeuwd hebben, maar hij bleef maar pompen, tot hij ook klaarkwam.

Hij spoot een kwak hete sperma in mijn kletsnatte kutje dat naderhand langs mijn benen liep. Ik stak mijn hand tussen mijn benen, veegde zijn sperma weg, en likte alles op. Het smaakte zoet en heerlijk. Hij was ondertussen opgestaan, en liep met een stijve lul, alsof hij nog aan zijn eerste neukpartij moest beginnen. Ik lag uitgeput op het bed. Hij keek naar me op een niet mis te verstane manier. Hij wilde me nog wel een keer neuken. “Deze man neukt als de beesten, dacht ik, deze kans krijg ik nooit meer.” Ik ging op mijn rug liggen en spreidde mijn benen zo wijd mogelijk. “Kom, zei ik. Ik wil die enorme lul van je zo lang mogelijk in mijn kutje hebben. Neuk me zo hard als je maar kunt.”

Die nacht, en de volgende nachten heeft hij me nog verscheidene keren geneukt, met de vurigheid en de uithouding van een jonge volbloed. Toen ik na de beurs terug bij Jean kwam, was ik zo verslaafd aan seks dat ik iedere man die dat vroeg pijpte of neukte. Ik verwende Jean nog steeds zoals vroeger, maar regelmatig bleef ik ‘s avonds langer weg van mijn werk, en ook als mijn baas of een klant een weekeinde over me wilden beschikken, was ik beschikbaar. Mijn enige voorwaarde was dat ik veel zou kunnen neuken. Als mijn date dat niet kon waarmaken, mocht hij steeds vrienden meebrengen om me te neuken. Sindsdien heb ik al veel met verschillende mannen tegelijk geneukt. Dat is heerlijk. Maar nog steeds zoek ik een dekhengst als mijn favoriete klant. Zal ik hem ooit vinden?

Mia Beeck

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

Lucia in de zorg 5 (4)

Lucia was op weg naar een klantje, ze zat in de verzorging. Nog niet zo lang geleden had ze haar diploma gehaald en was aangenomen bij een particuliere zorgaanbieder. Tot nu toe was ze altijd met een wat oudere en ervaren collega op pad geweest, maar die was ziek geworden. Ze had verwacht nu met een vervanger op pad te gaan, maar helaas. Personeel gebrek zorgde ervoor dat er niemand anders was die met haar mee kon. Officieel was het verboden om alleen naar een klant te gaan. Dit was zowel voor de veiligheid van de klant als voor die van de verzorger. Maar ja, je kunt de mensen niet aan hun lot over laten He! Hadden ze op kantoor tegen haar gezegd. Ze vond het wel eng om alleen te gaan. Tot nu toe had ze geboft en had Annette, haar collega, de wasbeurten gedaan.

Ze was nu op weg naar een alleenstaande opa. Een doorgaans vriendelijke man, die, vond zij, altijd erg onderzoekend naar haar keek. De onderzoekende blik van die oude man gaf haar een onbehaaglijk gevoel. Ach, wat zou er gebeuren? Maar veel tijd om erover na te denken had ze niet want ze was bij het huis aangekomen. Met de sleutel opende ze de voordeur. Ze rook de typische geur die je vaak ruikt in huizen van oude mensen. Goedemorgen! Meneer Ter Maat. De hulp is er! Riep ze niet al te hard om de oude man niet te laten schrikken. Toen ze bij de slaapkamerdeur kwam, ging deze al open. Opa Ter Maat keek haar onderzoekend aan. De vriendelijke opa leunde op een stok, draaide zich om en schuifelde weer terug de slaapkamer in.

“Moge, jongedame. Kom binnen meisje, waar is Annette?” vroeg opa Ter Maat. “Die is ziek opa” antwoordde Lucia die nu weer op haar gemak was door de normale toon waarmee opa haar aansprak. “Eerst, maar even wassen en dan een ontbijtje?” zei Lucia dapper. “Goed hoor kind” zei opa die weer probeerde in zijn bed te kruipen. Lucia ging naar het badkamertje en pakte wat ze nodig had. Toen ze weer terug was in de slaapkamer van opa was hij druk bezig zich uit te kleden. Onhandig probeerde hij zich te ontdoen van zijn pyjamajas. “Wacht, ik zal u wel even helpen!” Lucia was nog niet erg ervaren. Zo kon niet voorkomen dat opa’s arm herhaaldelijk langs haar, niet echt kleine borsten, schuurde.

Ze had een zusterjurkje aan met een lange rits aan de voorkant van een dunne goedkope stof. Door de streling werden haar tepels hard en priemden fier door de stof. Door deze onverwachte reactie van haar lichaam was ze weer nerveus geworden en trok ze onhandig de pyjamabroek van opa naar beneden. Ze realiseerde zich dat ze eerst zijn bovenkant had moeten wassen en dan pas zijn pyjamabroek had moeten uitdoen om zijn onderkant te wassen. Terwijl ze opa’s oksels waste, lag zijn penis dus geheel ontbloot. Opa Ter Maat keek naar haar harde tepeltjes die nog steeds door de stof heen prikten. Ze voelde dat ze steeds zenuwachtiger werd. Haar ademhaling was gejaagd door de plotselinge seksuele spanning en daardoor gingen haar borsten op en neer. Opa keek ademloos naar de zwoegende borsten en genoot duidelijk van de situatie. De eerste zo kleine en onschuldige piemel van opa veranderde langzaam in een reusachtige lul.

Lucia wist niet meer wat ze met deze situatie aan moest. Terwijl ze de borstkas van opa Ter Maat waste, kon ze het niet nalaten om naar de grote gezwollen tamp van opa te blijven kijken. Lucia had wel wat vriendjes gehad, maar geen van deze knapen had zo’n grote dikke pik! Terwijl ze het washandje uitkneep boven het teiltje zag een grote paarse eikel vanonder de voorhuid tevoorschijn komen. God, wat was dat een geil gezicht! Wat zou ze doen? Zou ze eerst het ontbijt gaan maken, zodat opa kon afkoelen of zou ze gewoon doen alsof er niets aan de hand was en die geweldige stijve piemel eens lekker wassen. Het idee om met die joekel te spelen wond haar erg op, ze voelde dat ze steeds geiler werd en haar doos was lekker nat. Ze had haar vriendjes ook wel eens afgetrokken, maar dat was dan ook al haar ervaring.

Ze aarzelde niet langer en pakte de vleesboom met een hand vast, opa slaakte een diepe zucht. Langzaam bewoog ze haar hand op en neer. Geil keek ze nu naar de glimmende lul, het geil droop eruit. Opa had waarschijnlijk al een tijdje droog gestaan en flink wat voorvocht opgespaard. De geaderde reusachtige pik leek steeds wel groter te worden! Nog nooit had ze zoiets gezien! Met haar andere hand die met het washandje begon ze de pik in te zepen. Nog nooit had ze als ze met een van haar ex-vriendjes vrijde de behoefte gehad verder te gaan dan het aftrekken van de piemeltjes. Maar nu vroeg ze zich af hoe deze reus zou aanvoelen in haar jonge strakke kutje. Opa zei geen woord en keek gebiologeerd naar het jonge meisje.

Ze had de enorme lul nu met een hand stevig vast en met de washand hand sopte ze zijn grote knop. Na de eikel grondig ingesopt te hebben spoelde ze het sop eraf. Door het geklieder met water en zeep was de bovenkant van haar jurkje doorweekt. Haar bustehouder was zichtbaar geworden en ook haar tepels waren nu duidelijk te zien voor de oude man. Lucia zag het en ritste het jurkje open. Opa genoot van wat hij zag en zei: “God, meisje wat ben je mooi. Dat ik dit nog mag meemaken. Ik vergeet dit nooit! Hoor je kind? Ik vergeet dit nooit, je bent geweldig.”

Lucia liet het jurkje op de grond glijden en bevrijde haar mooie stevige borsten uit de natte bustehouder. “Wacht maar opa, ik ben nog niet met je klaar!” Lucia was nu zo geil op die lekkere grote lul dat ze niet meer te houden was. “Opa, je mag mijn maagdelijkheid hebben. Je bent mijn eerste!” zei Lucia terwijl ze op het bed klom. Ze ging met haar benen elk aan een kant van opa staan en liet zich langzaam zakken. Ze greep de reusachtige knots vast en zette hem tegen haar gezwollen en kletsnatte kutje. Voorzichtig voerde ze de druk op. Plots opende haar kutlipjes zich en schoof de eikel naar binnen. Beiden slaakten een zucht.

Langzaam liet ze de enorme eikel verder bij zich naar binnen glippen. Ze dacht even dat hij er niet in zou passen. Ze was zo opgewonden dat ze dat ding er hoe dan ook in zou stoppen. Kreunend zakte ze verder over het apparaat heen. Nog nooit had ze zich zo geil en gevuld gevoeld. Plots voelde ze weerstand. Ze keek opa aan en zei: “Nu gaat het echt gebeuren! Ontmaagd me met je grote oude dikke lul!” Ze wipte een paar keer op en neer en liet zich toen kreunend tot aan de wortel over de neukstaaf heen zakken. Even voelde ze een pijntje maar het was zo’n sensationeel lekker en geil gebeuren dat ze dat al gauw was vergeten.

Langzaam neukte ze de oude man die niet wist wat hem overkwam. De pik was zo groot dat en zo lekker dik geaderd! Ze voelde elke ribbel op de lul keer op keer haar kutwand strelen. Ze sloot haar ogen boog haar hoofd licht voorover en zachtjes kreunend kreeg ze haar eerste orgasme. Dit was haar eerste echte orgasme! Ze begon het tempo iets op te voeren. Haar nu overgevoelige kutje zorgde ervoor dat ze snel nog een flink orgasme kreeg. “O, opa je hebt zo’n geweldig lekkere lul. Ik kom weer! Ja… ah, ik… wat lekker” zei Lucia kreunend. Dit geile meisje werd de oude man te veel. Ze voelde aan het kloppen van de dikke tamp dat de oude man op het punt van klaarkomen stond. Lucia wilde de grote pik zien spuiten en liet de tamp uit haar kutje glippen. Ze ging tussen de benen van opa op haar billen zitten.

Lucia klemde de grote lul stevig tussen haar tieten door met handen haar dikke borsten tegen elkaar te persen en trok hem zo af. Ze hoorde opa kreunen en zag het warme zaad tegen en over haar borsten spuiten. Straal na straal loosde opa over haar tieten. De oude man kreunde zachtjes. Genietend keek hij hoe zijn zaad over en van de mooie stevige borsten droop. “Jeetje, opa wat kun jij spuiten zeg.” Genietend wreef ze het zaad uit over haar borsten. Het witte zaad plakte aan haar vingers en trok draden tussen haar vingers.

“Nou kindje, je hebt je goede daad voor vandaag wel gedaan. Je hebt een oude man gelukkig gemaakt! Het is al wel zeker tien jaar gelden dat ik voor het laatst gesekst heb met mijn vrouw zaliger! Ik denk alleen dat je je werk nog een keer over moet doen.” lachte de oude man. “Dat geeft niets opa, ik doe het graag en als Annette morgen nog ziek is doen we het nog een keer! Ok?”

Lucia

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

Onverwachte lift 5 (4)

Het moest er weer eens van komen… een paar dagen lekker shoppen in Amsterdam. Als altijd logeer ik dan bij vrienden. Heerlijk zomerweer, wat wil je nog meer? Met een paar tassen succesvolle aankopen sta ik midden op de Dam wanneer, letterlijk als een donderslag bij heldere hemel, de enige wolk boven mij een enorme plens water laat vallen. Dikke druppels als een tropische stortbui. Op hoge hakken probeer ik naar de dichtstbijzijnde beschutting te rennen. Tevergeefs, na een paar stappen val ik bijna voorover omdat een hak tussen de kinderkopjes is blijven steken. Gelukkig kan ik mij nog net staande houden en hink terug naar de schoen die is achtergebleven. De regen blijft neerstorten. Ik ben door en door nat. “Ja hoor dat heb ik weer.” Het maakt me niets meer uit en strompel met een pijnlijk enkelgewricht richting de tramhalte.

Net voor ik wil oversteken stopt er een auto. Het raampje gaat open en ik zie een bekende kop. “Gijs, wat moet jij hier?” Gijs is een van onze beste vrienden. Hij en zijn vrouw Sacha wonen in Brabant. “Dat kan ik ook aan jou vragen, maar zou je niet eerst instappen, of vind je dat lekker zo in de regen?” Hij reikt naar achteren, pakt een fleece deken van de achterbank en gooit die op de bijrijdersstoel. Als een verzopen kat ga ik naast hem zitten. Terwijl hij snel weer optrekt, want lang stoppen kun je daar beter niet in Amsterdam, vertel ik hem van mijn verblijf en vraag hem wat hij hier te zoeken heeft. “Ik ben net klaar met de overname van een onderneming. Waar moet ik je afzetten?” Biedt hij aan. “Maakt me niets uit”, zeg ik wat troosteloos. “Ga eerst maar even mee naar mijn hotel, dan kun je je daar een beetje opknappen.” Terwijl ik intussen aan de jurk pluk die als een tweede huid aan mij vastgeplakt zit, zie ik hem kijken naar mijn lange, stijf geworden tepels die door de stof heen willen priemen. “Oeps, die hebben het koud,” zegt hij met een grote grijns op zijn gezicht.

Die tepels heeft hij overigens wel vaker gezien. Wij komen regelmatig bij hen op bezoek. Op mooie zomerdagen liggen Sacha en ik topless in hun grote achtertuin. Sinds vorig jaar, toen hun zwembad klaar was, maakt ook het bikinibroekje geen deel meer uit van onze outfit en duiken we zo het water in. Ook mijn Peter en Gijs lopen naakt rond. Het is een volkomen ontspannen situatie, bijna net zo niet zo erotisch als in een nudistencamping, stel ik me zo voor. We kijken naar elkaar, genieten van elkaars lijf, maar er is geen enkel signaal om stuivertje te wisselen.

Bij het hotel aangekomen sla ik, om geen aanstoot te geven, het deken om me heen. “Zo, en nu ga jij eerst eens onder een lekkere warme douche,” zegt Gijs terwijl hij het deken op een stoel gooit. Ik stroop het jurkje af, meer is niet nodig, want ik draag verder nooit lingerie. Het warme water van de stortdouche doet wonderen. Ik sta te mijmeren als ik Gijs hoor vragen: “Mag ik erbij komen?” Op zich schrik ik daar niet van, maar zie wel tot mijn verbazing dat zijn lid halfstok staat. “Zo, kan hij dat ook?” Zeg ik met een lach en tik met het topje van een vinger op zijn eikel die zich meer en meer opricht. “Zo interessant heb ik hem nog nooit gezien.” Zeg ik. “Ja, sorry, jouw prachtige lange stijve tepels hebben hem van slag gebracht, denk ik.” We zeggen niets meer, nemen elkaar in de armen en raken verstrengeld in hevig tongzoenen.

Tijdens het afdrogen zie ik zijn flesje scheerschuim staan. Van Sacha weet ik dat zij er regelmatig een beetje van pikt om het op haar klitje te smeren. “Die eucalyptusolie werkt ontzettend stimulerend”, heeft ze mij eens verteld. Als ik het pak denkt Gijs dat ik wat haartjes wil wegscheren en reikt mij zijn mesje aan. “Nee, heb ik niet nodig,” zeg ik en leg tot zijn verbazing een druppeltje op mijn genotsknopje, dat onmiddellijk reageert. “Is dat lekker?” vraagt hij verbaasd. “Ja. Wist je dat niet?” Dan schud ik wat schuim in de palm van mijn hand en draai die langzaam over zijn eikel die vrijwel meteen dieppaars begint te kleuren.

Het hek is van de dam. We staan weer in elkaar verstrengeld. Ik voel zijn machtige lans tegen mijn buik kloppen. Dat leg ik mijn handen om zijn nek, spring op en klem mijn benen om zijn heupen. Gijs pakt mij stevig vast en draagt me zo naar de kamer. Ik laat me zakken en duw hem achterover op het bed met zijn enorme lid uitdagend recht omhoog. Op handen en voeten kruip ik naar hem toe, knabbel voorzichtig op zijn tepels en laat mijn gezwollen kutlipjes over de eikel zakken. Gijs steunt en kreunt. Langzaam kantel ik mijn bekken heen en weer om zijn eikel goed tegen mijn g-spot aan te voelen. Het duurt niet lang voor ik heftig klaarkom. Ook Gijs ontploft en spuit krachtige stralen warme geil bij mij naar binnen. Uitgeput vallen we over elkaar heen.

Ik denk dat we zomaar een uur geslapen hebben als ik voel dat hij zich onder mij vandaan wurmt. Hij gaat op de stoel tegenover het bed zitten en zegt: “Ik ga morgenochtend terug naar het Zuiden. Als je wilt, kun je meerijden.” Biedt hij aan. “Ja, goed, maar dan moet ik eerst mijn vrienden bellen dat ik vanavond niet meer terugkom.” “Zet me morgen dan maar wel af bij het station, dan ga ik met de trein verder. Ik durf na vandaag Sacha echt niet onder ogen te komen. Die ziet meteen aan mijn snoet wat er gebeurd is.” “Oké, kleed je aan, dan gaan we wat eten.”

Het jurkje van die middag hangt nog als een natte dweil over de stoel, maar gelukkig heb ik net wat nieuws gekocht. Een lange doorknoopjurk met een grote boothals. Gijs kan zijn ogen niet van mij afhouden als mijn borsten en tepels zichtbaar worden wanneer ik voorover buk. De nacht verloopt als de middag. We slapen als rozen.

Zodra we de volgende dag op de snelweg zitten merk ik dat Gijs nog steeds gebiologeerd naar mij kijkt, zeker nadat ik hem wat “ruimer inzicht” heb verschaft. “Ik heb niets te klagen met Sacha”, zegt hij, “maar Peter is ook een geluksvogel met jou.” Ik ben gevlijd. “Wil je het hele pakket?” ontvalt me spontaan. “Wat dan? Gisteren was toch al alles? Heb je nog meer in de aanbieding?”

Langzaam knoop ik de jurk tot onderaan toe open. Doe hem uit, gooi hem op de achterbank, laat de stoel zakken en ga me liggen vingeren. “Dit vindt Peter altijd geweldig”, zeg ik. “Dat is wel heel heftig”, hoor ik hem nog mompelen, terwijl hij in zijn kruis wat recht legt.

Blijkbaar ben ik weggedommeld, want Gijs wekt me. “Misschien moet je je maar weer eens aankleden want we zijn bijna in Den Bosch.” Bij het station nemen wij opnieuw gepassioneerd afscheid. Dan pak ik zijn hoofd liefdevol tussen mijn handen en zeg: “Het was heerlijk. Dank je wel, maar het was eens, maar nooit weer. Akkoord? Ik wil geen ruzie met Sacha.”

Janneke

Graag Uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u

My

Wat vooraf ging 5 (5)

Ik draai mij om, en loop de trap op. Boven zijn de gordijnen van de slaapkamer gesloten, en branden er een aantal kaarsen. Ik doe de blinddoek om, en merk dat ik niets meer zie, het is een echte blinddoek, nergens kan ik erom heen kijken. Het lijkt wel een eeuw te duren, en soms voel ik een lichte windstroom langs mij heen glijden. Wat er om mij heen gebeurt, weet ik niet, maar ineens voel ik een paar handen over mijn shirt glijden. Twee vingers knijpen gemeen in mijn tepels, en gelijk scheuren de vingers mijn shirt kapot, dan is het weer even stil. Mijn handen worden beetgepakt en naar mijn rug gebracht, ik voel er iets omheen gedraaid worden. Even later liggen mijn armen vastgebonden op mijn rug, de handen zijn weer even weg.

Een geweldig weekeind! 2.2

Maar dan voel ik ineens dat de vingers mijn broek pakken. Met een hard scheurend geluid verdwijnt de broek van mijn billen. Mijn lul springt hard naar voren, en meteen voel ik een paar vingers rond mijn op springen staande lul. Zacht kreun ik even, en druk ik mijn lul tussen de vingers door omhoog. Heel even knijpen de vingers hard in mijn lul, en laten hem dan weer los, ik krijg een duw waardoor ik voorover val. Ik probeer mijn val op te vangen, maar mijn armen zitten op mijn rug. Ik voel het bed onder mij, en gelijk worden mijn billen beet gepakt, ik weet meteen wat er gaat gebeuren, en probeer mij zo goed mogelijk te ontspannen. Er loopt een warme straal tussen mijn billen, en meteen voel ik een vinger, die mijn bilnaad masseert. Heel even verdwijnt een vinger diep in mijn kont, om er dan weer uit te verdwijnen. Weer vallen er verschillende warme druppels in mijn bilnaad. Dan verdwijnen er twee vingers in mijn kont, en omdat ik helemaal ontspannen ben, lukt het zonder al te veel moeite. De vingers blijven mij rustig in mijn kont neuken, achter mij hoor ik een zwaar ademende persoon. Als ik er goed naar luister, herken ik de geluiden van mijn vrouw, dan verdwijnen de vingers weer en komt er een warme mond tot vlak bij mijn oor.

“Zo lieve schat, ik merk dat je aardig wat kunt hebben in dat kontje van je. Bereid je maar voor op mijn lul, ik ga je net zolang neuken tot ik er genoeg van heb. Probeer er van te genieten lieverd, als jij het niet lekker vindt, zal ik jou nooit in mijn kontje toelaten.” Haar lippen verdwijnen, en meteen heb ik hevig spijt van mijn eerdere toezegging, en vallen er weer verschillende druppels in mijn bilnaad. Even gebeurt er niets, dan voel ik iets hards tegen mijn aars aan gedrukt worden. Terwijl ik mij ontspan, glijdt het voorwerp naar binnen, als hij er een stukje in zit, merk ik dat de omvang groter wordt. Ik besef dat ze een voorbindpenis gebruikt! De pijn die het ding mij geeft, zorgt ervoor dat mijn lul helemaal verslapt is. Met een rustige beweging trekt ze de voorbindpenis weer uit mijn kont. Ik voel weer een paar druppels op mijn kont, een hand streelt over het apparaat heen en smeert het verder in. Dan pakken twee handen mijn heupen beet, en met een harde stoot verdwijnt de voorbindpenis helemaal in mijn kont. De pijn is hevig, en de tranen schieten mijn ogen uit. Ik hoor mijn vrouw opgewonden lachen, heel even laat ze de lul in mijn kont zitten. Dan trekt ze hem langzaam terug, en stoot hem weer snel en hard in mijn kont. Ik hoor haar ademhaling gejaagd gaan.

Waarschijnlijk zit er aan de andere kant van de voorbind lul, ook een dildo die in haar kutje zit. De ademhaling gaat steeds sneller, en ik hoor haar hard kreunen. Ze pakt mijn heupen stevig beet, en schokkend komt ze tot een hevig orgasme. Met rustige bewegingen blijft zij mijn kont neuken, haar ademhaling wordt weer rustig. Ineens gaat er een trilling door mijn billen, de voorbindpenis kan dus ook nog trillen, en deze trillingen geven mij een zalig gevoel. Het neuken wordt steeds fijner, en ik geniet er heel erg van. Mijn lul is weer gegroeid en keihard geworden, die hard tegen mijn buik aan staat. Er wordt weer een hand om mijn lul gelegd, en die begint mij langzaam af te trekken. Ik word weer hard en meedogenloos in mijn kont geneukt. Het duurt niet heel erg lang, voor mijn vrouw nog een keer klaar komt.

Met een paar wilde stoten van haar voorbindpenis laat ze haar orgasme over zich heen komen. Dan verdwijnt deze uit mijn kont, en blijf ik met een hand om mijn op springen staande lul op bed liggen. De hand laat mijn lul los, en ik word overeind getrokken. Als ik sta, moet ik mij omdraaien en word ik op mijn rug op het bed gedrukt. Er komt iemand naast mij op het bed, en dan voel ik aan beide kanten van mijn hoofd een been. Ik voel de nylons langs mijn gezicht schuren, dat is een vet geil gevoel! De geur die van het lichaam afkomt, is een vreemde geur voor mij, mijn vrouw ken ik al jaren, en ik weet precies hoe zij ruikt. Er wordt een nat kutje op mijn mond gedrukt, en als ik mijn tong erin steek, krijg ik een andere smaak op mijn tong.

Dit vreemde kutje zorgt er bijna voor dat ik spontaan klaarkom! Ik besef dat er een andere vrouw op me zit. Dan worden mijn benen beet gepakt, en voel ik de eikel van de voorbindpenis weer tegen mijn kont. Mijn benen worden helemaal omhoog gedrukt, en tegen de schouders van mijn vrouw aangelegd. Zonder moeite en met een harde stoot drukt ze de dildo weer helemaal in mijn kont. Mijn tong streelt het harde klitje en de natte schaamlippen van een andere vrouw! Ze verwent zichzelf ook met haar vingers, en de ademhaling gaat steeds sneller. Even drukt ze haar kutje hard en strak op mijn gezicht, dan gaat ze weer iets omhoog, en kan ik haar kutje weer met volle overgave likken. “O, lieve schat, die vent van jou weet heel goed hoe hij met zijn tong moet omgaan! Mm, ik kom zo klaar op zijn gezicht! Schatje, neuk hem hard in zijn kont! Hij wil toch zo graag in zijn kont geneukt worden! O, ik kom, ik kom klaar!”

Mijn mond wordt gevuld met heerlijk kutsap, dat ik in mijn keel laat verdwijnen. De stem die ik hoor, is van de vriendin van mijn vrouw! Samen hebben ze mij deze avond verkracht en geneukt! Ik ontspan mezelf, en kom ineens hevig schokkend klaar! Mijn sperma spuit tegen de buik van haar vriendin aan. Ik hoor mijn vrouw kreunen, en merk aan het schokken van de dildo in mijn kont, dat zij ook weer klaarkomt. De dildo wordt uit mijn kont getrokken, mijn armen worden losgemaakt, en de blinddoek van mijn hoofd verwijderd. Ik kijk in vier opgewonden lachende ogen, mijn vrouw geeft mij een intense tongzoen, en gelijk krijg ik er van haar vriendin ook een. Ik krijg bijna direct weer een stijve lul, als ik zie wat ze aan hebben. Allebei hebben ze nylons aangetrokken, zelfs het Bh tje met halve cups is hetzelfde, en een paar vette naaldhakken. Ze zien er uit om op te vreten! Ze geven elkaar een tongzoen, en trekken mij dan achter zich aan naar de badkamer. Ik word door beide vrouwen onder het stromende water geduwd, en voel aan alle kanten tegelijk hun handen over mijn lichaam glijden.

De opwinding groeit met grote sprongen door de totaal nieuwe ervaring. “Dit had je zeker niet verwacht van mij lieverd, Mirjam wilde al heel lang eens met jou naar bed. Ze heeft je verschillende keren uitgedaagd, maar jij ging er niet op in. Dat was voor mij genoeg, om te weten dat je echt van mij houdt, en na een lang gesprek met Mirjam, om jou een keer te kunnen neuken met een voorbindpenis, heb ik besloten om haar mee te laten doen. En volgens mij vond jij dat helemaal niet erg schatje.” “Dat vind ik geen enkel probleem lieverd, Mirjam smaakt gewoon naar meer.” Zei ik. “Reken daar maar op mooie man. Annette en ik verdelen je vanaf nu. Je zult geen rust meer krijgen. En wat er vanavond is gebeurd, gaat ook nog heel vaak gebeuren! Ik zit vol ideeën, en wil die met jou en haar allemaal uitproberen, mm.” De twee vrouwen kijken elkaar lachend aan, dan laat ik mijn hand over de heerlijke billen van mijn vrouw glijden, en trek een licht spoor door haar bilnaad. Zodra mijn vinger haar sterretje raakt, kijkt ze mij opgewonden aan, dan duw ik mijn vinger voorzichtig een stukje naar binnen. Ik voel een andere hand op die van mij, en gelijk wordt mijn vinger krachtig in het kontje van mijn vrouw geduwd. Er komt een diepe kreun tussen haar lippen vandaan, en ik krijg een lange tongzoen van mijn vrouw. Dan zegt haar vriendin; “belofte maakt schuld. Zij heeft je in je kont mogen neuken, jij hebt het nog tegoed. Ik heb een voorstel, we gaan zo meteen iets drinken? Dan heb jij nog tijd om te bedenken wat je wilt, en hoe je het wilt, oké?”

Even later lopen wij druipend van het water de badkamer in en drogen elkaar op een erotische manier af. De opwinding in de lichamen van de beide vrouwen begint weer langzaam te groeien. Wanneer Annette vraagt wat ze aan moeten trekken, zeg ik; “hetzelfde als wat jullie aan hadden, maar dan zonder Bh ‘tje en string.” Haar vriendin begint te lachen, en zegt; “ik denk dat hij al weet wat hij wil gaan doen, en hoe. Ik ben heel benieuwd, jij toch ook schatje?” Ik stel voor om eerst iets te eten en te drinken, en daarna zal ik hen vertellen wat de bedoeling is. Ik zie dat ze alweer opgewonden raken door mijn woorden, en dat ze ongeduldig op mijn idee zitten te wachten. Uiteindelijk vertel ik wat ik wil. “Jullie hebben gezegd dat ik mocht bepalen wat er gaat gebeuren. En mijn lul knapt bijna uit elkaar, omdat ik je in je kontje mag neuken. We gaan het als volgt doen. Ik wil dat Mirjam je neukt met de voorbindpenis, die heeft twee dildo’s, dus kan ze er een in haar eigen kutje stoppen. Dan wil ik dat ze op haar rug gaat liggen, zodat je jezelf op de dildo kan laten zakken. Dat geeft mij de ruimte om je in je kontje te neuken.”

Mirjam begint te lachen, en zegt; “daar heeft hij echt goed over nagedacht, schatje. Hij wil eerst zien dat ik je lekker neuk, want dat zal de eerste keer zijn dat hij dat mag meemaken. Nou, ik gun hem dat plezier wel, hoor. Kan hij ook eens zien dat vrouwen heel goed zonder mannen, plezier kunnen hebben. Ik kan niet wachten om te beginnen!” Ze lopen voor me uit naar boven, en ik word steeds geiler, helemaal als ik zie dat ze uitdagend met hun heupen draaiend naar boven lopen op die vette naaldhakken. Als ze de slaapkamer in lopen, pakt Annette haar vast, en legt haar armen om haar heen. Ze beginnen elkaar te tongen, en ik zie handen over en weer gaan, waarbij Mirjam haar billen pakt, en er in begint te knijpen. Ik zie aan hun gezicht dat ze het echt geil vinden om me zo op te jutten. Dan zie ik dat Mirjam de voorbindpenis pakt, een deel in haar kutje drukt, om daarna het harnasje vast te maken om haar heupen. Mijn vrouw bukt zich, en neemt de dildo in haar mond. Terwijl ze me geil aankijkt, begint ze de dildo te pijpen, waardoor hij nat wordt van haar speeksel.

Terwijl ze de dildo blijft pijpen, gaat Mirjam op het bed liggen. Mijn vrouw komt over haar heen zitten, en laat haar wijd open staande kutje over de dildo naar beneden glijden. Terwijl ze zich voorover buigt om haar vriendin intens te tongen, staan haar billen uitnodigend omhoog, wachten op het moment dat ik haar in haar kontje mag neuken. Het is zo’n geil gezicht om naar mijn vrouw te kijken, die door haar vriendin wordt geneukt. Ik weet dat mijn moment gekomen is, en ik kom achter haar op mijn knieën op het bed zitten. Mijn lul knapt bijna, en ik hoop dat ik niet meteen klaarkom. Ik maak mijn lul nat met mijn speeksel, om het gemakkelijker te maken. Dan druk ik mijn eikel tegen haar aars, en voel dat ze haar kringspier samen knijpt. Ik druk steviger, en voel dat mijn eikel in haar kontje zit. Ik wacht even, en probeer aan iets anders te denken, en dat lukt met de nodige moeite. Langzaam druk ik door, tot mijn lul helemaal in haar kontje zit. Opnieuw wacht ik, en ik voel de dildo van Mirjam langs mijn lul op en neer gaan. Het gevoel op dat moment, is bijna niet te beschrijven! Ik neuk mijn vrouw in haar kontje, en haar beste vriendin neukt haar in haar kutje! Heel langzaam begin ik haar te neuken, en ik merk aan haar reactie, dat ze niet voor het eerst in haar kontje geneukt is. Dat zorgt er voor dat ik haar steeds feller begin te neuken!

En ze reageert ook steeds feller. Ze kreunen allebei, het kreunen wordt harder, en dan begint mijn vrouw zachtjes te gillen. Het enige dat ze zegt, is; “neuk me! Ik wil dat jullie me neuken! Ik kom zo klaar! Neuk me, en spuit mijn kontje helemaal vol!” Ik hoor wat ze allemaal zegt, en dan voel ik mijn lul dikker worden. Ik sta op het punt om klaar te komen! Met schorre stem zeg ik; “je wilt toch zo graag geneukt worden? Ik neuk je helemaal kapot! Ik neuk je kontje helemaal totaal los! O, ik kom klaar!” en met een paar stevige stoten kom ik klaar in haar kontje, terwijl zij klaarkomt op de dildo. Ze stort voorover, en blijft zwaar hijgend op Mirjam liggen. Ik houd haar heupen vast, en merk dan pas dat mijn bovenbenen geschaafd zijn door haar nylons, die constant langs mijn dijen schuurden. Mijn lul zit nog steeds in haar kontje, en het gevoel is niet te beschrijven. Ik heb mijn vrouw voor de eerste keer in haar kontje geneukt! Ik weet op dat moment dat het niet bij een keer zal blijven, maar besef ook dat het voor mijn kont ook zo zal zijn. Mijn lul glijdt langzaam uit haar kontje, en dat geeft haar de ruimte om van de dildo af te gaan.

Uitgeput lig ik tussen de beide vrouwen. Het was geweldig om dit te ervaren! Na een paar minuten komt mijn vrouw overeind, loopt naar de badkamer, en komt terug met een nat washandje en een handdoek. Teder begint ze mijn lul schoon te maken, en als ze daarmee klaar is, pakt ze mijn half stijve lul vast, en geeft er een zoen op. Nog steeds opgewonden; “vond je het fijn?” Vraagt ze. “Ik vond het hemels, zeg ik, als ik had geweten dat het zo geweldig was, dan had ik het al veel eerder geprobeerd. Dank je voor deze geweldige ervaring.” Ze lacht zachtjes, en zegt dat; “nu dat komt niet alleen door mij, hoor. Mirjam is hiermee gekomen, zij vond dat je recht had op deze ervaring.” Mirjam beaamt lachend het antwoord van haar vriendin, en zegt dan; “ze weet al een tijdje dat het vet geil is om in je kontje geneukt te worden. Dit is niet de eerste keer.” Ik kijk vragend naar mijn vrouw, en die zegt; “ik kan het je nu wel vertellen. Mirjam en ik hebben elkaar al een paar keer op die manier geneukt, en ik heb elke keer weer genoten om zo door haar geneukt te worden. Niet voor niets heeft ze tegen je gezegd dat ze nog het nodige van plan is met jou, maar ook met mij. En ik heb haar gezegd dat we overal voor in zijn, mits we het met zijn drieën doen.” Door wat ze vertelt, weet ik dat het nog een lange nacht gaat worden, maar zeker ook een zeer opwindende nacht.

Broeder Jakob

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

Een geweldig weekeinde! 1.2 5 (3)

Wij lagen op een zondagmorgen nog laat in bed, de vorige avond was het erg laat geworden voor wij naar bed gingen. Ik had graag nog lekker met haar geneukt, maar door de grote hoeveelheid drank… Mijn vrouw lag iets eerder in bed dan ik, omdat ik de lichten nog uit moest doen. Toen ik de lichten in de slaapkamer uit deed, hoorde ik aan haar rustige ademhaling dat zij al sliep. Ik kon de slaap, door mijn opwinding, niet snel vinden en begon haar zacht te strelen. Met een wilde beweging draaide zij zich op haar zij, met haar zalige billen naar mij toe. Ik streelde over het slipje, en liet mijn hand eronder glijden. Al heel lang wilde ik haar eens in haar kontje neuken, maar iedere keer weigerde zij dat, omdat ze het niet lekker vond, en bang was dat het pijn zou doen. Ik had de moed opgegeven, en streelde haar vaak en veel over haar billen, omdat zij daar erg gevoelig was.

Ook in haar slaap begon ze zacht te kreunen, toen mijn vingers haar billen masseerden, en door haar gekreun besloot ik verder te gaan. Ik haalde mijn hand terug en maakte mijn vinger helemaal nat, en toen mijn vinger door haar bilnaad gleed, werd haar gekreun luider. Even dacht ik dat ze wakker was, want toen mijn vinger haar sterretje raakte, maakte ze een wilde beweging, zodat mijn hand van haar billen verdween. Dat was voor mij het sein om te stoppen. Al vaker had ik dit gemerkt tijdens een heerlijk seksavondje, dan was haar zin om te neuken gelijk over. Stil draaide ik mij om, en viel ik al snel in slaap.

De volgende morgen was ik al een poosje wakker, toen mijn vrouw wakker werd. Ze keek mij een beetje lodderig aan, en gaf me een zoen. Ze legde haar hoofd weer op het kussen, en liet haar hand over mijn buik glijden. Toen ze mijn lul raakte, werd deze prompt hard. Ik liet mijn hand over haar buik gaan, en streelde heel even haar kutje. De lichte kreun, verraadde dat ze het lekker vond, haar benen gingen iets verder uit elkaar, en haar hand pakte mijn harde lul stevig beet. Mijn vingers verdwenen onder het slipje, en gelijk voelde ik de warmte van haar natte kutje. Haar schaamlippen stonden een stukje open en waren drijfnat, met mijn duim streelde ik haar klitje, en voor ik het wist, kwam ze schokkend op mijn vingers klaar. Mijn vrouw heeft nog nooit moeite gehad om klaar te komen, en komt soms heel erg snel klaar.

Terwijl zij klaarkwam, kneep ze hard in mijn lul. Ik voelde mijn opwinding groeien, en bleef haar over haar lijf strelen. Ze zei zacht; “Lieverd ik moet plassen, houd jij deze harde lul even warm voor mij?” Met een zoen op mijn lippen stapte ze het bed uit, mijn opwinding zakte een heel stuk weg. Ik voelde mijn lul langzaam verslappen. Denkend aan haar zalige billen wreef ik even over mijn lul, maar die liet het verder afweten. Toen zij even later terugkwam, legde ze haar hand op mijn kruis, en ze voelde dat de opwinding weg was. Zonder iets te zeggen, gaat ze op haar rug liggen, en sluit, haar ogen. Even later draait ze zich op haar zij en drukt, haar billen en rug tegen mij aan. Ik ga achter haar liggen, druk mijn lul tegen haar billen, en laat mijn hand over haar borsten glijden. Ze weet heel goed dat ik haar graag eens in haar kontje wil neuken, en ik heb het idee dat ze expres met haar billen over mijn lul heen streelt.

Mijn handen pakken haar billen, en beginnen deze te masseren. Zacht kreunend draait zij zich iets bij mij vandaan, zodat ik er beter bij kan. Ik til mijn hoofd op, en leg mijn lippen tegen haar oor. Als mijn tong langzaam haar oor streelt, komt er een diepe kreun tussen haar lippen vandaan. Mijn vingers blijven haar billen verwennen, dan trek ik mijn tong terug, en fluister zachtjes in haar oor, terwijl ik haar billen iets harder beet pak; “Wat zou ik je graag eens in je kontje willen neuken, schatje.” Even komt er geen geluid over haar lippen, want meestal als ik dat zeg, krijg ik gelijk een afwijzing. Nu hoor ik even niets, allen haar ademhaling en het zachte kreunen. “Als ik jou eerst mag neuken, dan mag jij mij neuken, lieverd.” Ik weet even niet wat ik hoor, maar zonder erover na te denken antwoord ik gelijk. “Jij mag alles schatje dat weet je, als jij mij wilt neuken, dan mag dat. En als er dan als beloning op staat dat ik daarna jou billen mag hebben, dan mag jij mij neuken.” Ze draait zich op haar rug, en kijkt mij geheimzinnig aan, in haar ogen is een schittering te zien. Ik krijg een tongzoen van haar, en voel dan haar nagels over mijn buik glijden.

“Weet wat je zegt lieverd, ik doe het echt. En als beloning mag jij mij neuken zoals je zo graag zou willen. Maar eerst ga ik jou neuken zoals ik dat wil, en geloof mij schatje, ik zal je niet sparen. Op het moment dat wij het doen mag jij je niet meer terugtrekken, en zul je alles toelaten wat ik met je ga doen. Ga je daarmee akkoord?” Ik knik naar haar, en in mijn gedachten speelt maar een ding. Haar billen zijn daarna van mij, ik realiseer mij niet dat mijn billen eerst van haar zullen zijn. Glimlachend sluit ze haar ogen, ik draai mij om en stap het bed uit. In de badkamer poets ik mijn tanden, en ga dan onder het heerlijke stromende water van de douche staan. Als ik na de douche de slaapkamer weer in loop zie ik dat mijn vrouw weer in slaap is gevallen. Na mezelf aangekleed te hebben, loop ik de trap af en ga de kamer in.

Aan het ontbijt komen ineens de toezeggingen van afgelopen nacht weer voorbij, en ik begin te realiseren wat ik haar heb toegezegd. Nu ben ik niet helemaal maagd meer in mijn kontje, al vaker heb ik een dildo van mijn vrouw gepakt, en mezelf anaal ermee verwend. Maar om geneukt te worden door mijn vrouw is wel iets heel anders, in gedachten heb ik gelijk besloten dat ik mijn toezegging intrek. Als ik even later met de computer bezig ben, begin ik weer te twijfelen. Ik ben vroeger al eens eerder op een toezegging teruggekomen, het heeft toen bijna een half jaar geduurd voor zij eroverheen was, en dat onze relatie weer gewoon was. Wil ik die lijdensweg weer beleven? Mijn twijfel wordt alleen maar meer, als ik het tikken van haar naaldhakken op de trap hoor, weet ik nog steeds niet wat ik zal doen. Ze komt glimlachend de kamer binnen, heel even kijkt ze mij aan. Ik krijg een zoen van haar, en gelijk fluistert zij in mijn oor wat ik haar heb beloofd. Het enige wat ik doe, is knikken, dan drukt ze haar lippen op die van mij, voor een lange innige tongzoen.

Als ze mijn lippen los laat, kijkt ze mij verliefd aan, en zegt; “Dank je schat, ik weet zeker dat wij ervan genieten.” Lachend loopt ze de keuken in, en even later komt ze met twee koppen koffie terug, en zet deze op de tafel. Ze is gekleed in een lange broek met een dun truitje erop, haar heerlijke figuur steekt erg goed af in deze kleren. Aan haar voeten een paar megahoge naaldhakken. Als zij zich even omdraait, en mij een blik gunt op haar strakke billen, voel ik de opwinding weer door mijn lichaam stralen. Ik besef gelijk waarom ik heb toegestemd, glimlachend drink ik mijn koffie. Wij praten over de leuke avond die we hadden, ook komt het even ter sprake over het moment dat ze eigenlijk niet meer wist waar en wie ze was, door de drank. Op zulke feestjes en ontmoetingen drinkt zij altijd veel te veel, wij hebben het daar al vaker over gehad. Iedere keer belooft ze dan om het niet meer te doen, maar zodra wij op het feestje zijn, vergeet zij prompt haar belofte. Ik heb een keer hetzelfde gedaan wat zij toen deed, toen ik terugkwam op mijn toezegging. De eerste paar dagen zei ze ook niets, omdat ze wist waarom ik het deed, na een poosje dronk ze als wij gewoon thuis waren niets meer, en ging ik weer normaal doen. Op dat moment kreeg ik de kous op mijn kop, en deed zij hetzelfde bij mij.

Wij hadden toen drie maanden geen seks meer, vanaf dat moment wist ik dat zij altijd zou winnen. Ik heb nooit meer over haar drankgebruik met haar gesproken, tegenwoordig drinkt zij thuis niets meer. Ook in het weekeinde niet als wij samen zijn, maar zodra we dan uitgaan, laat zij zich heel snel vollopen. Mijn vrouw heeft een hele goede vriendin, die zij al kent vanaf de lagere school, samen zijn ze opgegroeid. Meestal is zij er bij op de feestjes, de ene keer drinkt zij net zoveel, en de andere keer drinkt zij geen druppel. Haar vriendin zag er altijd geil uit, af en toe zelfs ordinair. Haar kleding was altijd extreem kort, strak om haar lijf zittend, waardoor haar grote borsten nadrukkelijk te zien waren. Lingerie was iets waar ze zeker nooit van had gehoord, want door die strakke kleding waren haar harde tepels prominent aanwezig.

Net als mijn vrouw droeg ze vrijwel altijd nylons, omdat ze wist dat ik daar op geilde. Ze daagde me steeds uit om op haar uitdaging in te gaan, maar ik had het lef niet om dat te doen. Het resultaat was dan ook dat ik me daarna aftrok, met haar geile lijf in mijn gedachten. Een paar jaar geleden bleef zij bij ons slapen, en toen wij thuis kwamen en mijn vrouw op bed hadden gelegd, hebben wij samen nog iets gedronken. Op dat moment hing er een zwaar erotische sfeer tussen ons, maar ik ben er opnieuw niet op in gegaan, omdat ik het niet durfde. Later heb ik daar veel spijt van gehad, en tegenwoordig is die opwindende sfeer er vaak nog steeds. Maar zij zal ook geen vinger naar me uit steken, om aan te geven wat zij wil. Vijf jaar geleden is de vriendin van mijn vrouw gescheiden, haar man had niet genoeg aan een vrouw. Hij neukte bijna iedere vrouw die hij kon krijgen, en op een bijeenkomst op zijn werk, was zij erachter gekomen dat hij daar drie vriendinnen had. Als hij zogenaamd moest overwerken, bleef er ook altijd een van die vrouwen overwerken. Het werken deed haar niets, het neuken des te meer.

Zij heeft hem toen uit huis gegooid, en al zijn spullen op de straat gezet. Zij had al eens verteld dat ze dat zou doen, mocht ze er achter komen dat haar man weer vreemd ging. De laatste jaren waren de beide vrouwen vaak samen, een keer in de week kwamen ze een avond bij elkaar. Als ze hier was, mocht ik er nooit bij zijn, ik hield me dan bezig met de computer op zolder, of met werk. Ze gingen nooit samen uit, zodra ze weg wilden, dan wilden ze dat ik ook mee ging. Had ik geen zin, dan gingen de vrouwen ook niet, en er werd de laatste tijd vaak gesproken over een vakantie. Toen ik voorstelde om dan samen te gaan, werd ik door vier ogen aangekeken die mij meteen konden wurgen. Zij wilde graag op vakantie. Maar mijn vrouw zou niet zonder mij gaan dat gaf mij wel een heel fijn gevoel. Maar waarom ze dat niet wilde, begreep ik niet. De weken na mijn toezegging gingen gewoon voorbij, er werd niet meer over gesproken. Ik begon een beetje te hopen dat ze het vergeten was, toen ik op de avond dat de twee vrouwen bij elkaar waren de kamer in kwam, werd ik met een rare opgewonden blik aangekeken door beide vrouwen. Wat er was wist ik niet, ik moest er iedere morgen vroeg uit, dus zei welterusten, en ging weer naar bed.

De volgende dag hing er een bepaalde spanning in huis, mijn vrouw was heel erg vrolijk en liep te zingen. Haar kleding was veel opwindender dan anders, iedere keer als ze mij aankeek, straalde er een bepaalde gloed uit haar ogen. Er gebeurde niets die week, tot ik vrijdagmiddag thuis kwam. Mijn vrouw droeg, haar leren rok, deze komt tot net op haar knieën. Ik zag dat ze hele lichte nylons met een zwarte naad had aangetrokken, eronder droeg ze een paar lak pumps met een meganaaldhak, en haar volle borsten werden omspannen door een strak bloesje, waarvan de bovenste knoopjes los waren. De donker blauwe rand van haar Bh ’tje kwam net boven het bloesje uit. Ze had haar lange haren los hangen, en haar gezicht was uitdagend, en lekker geil opgemaakt. Ik kreeg de opdracht om te gaan douchen, de kleren die ik aan moest had ze al klaargelegd op het bed. Zodra ik klaar was, moest ik naar beneden komen, en zouden wij gaan eten.

Trillend van de opwinding liep ik naar boven. Een half uur later kwam ik gekleed in een oude spijkerbroek en een te klein shirtje, zonder ondergoed eronder, weer beneden. Alles stond klaar, dus konden we gelijk eten. Er werd niets gezegd, wat de erotische spanning alleen maar verhoogde. Na het eten ruimden wij samen de tafel af, en gingen daarna in de kamer op de bank zitten. Mijn vrouw keek mij strak aan, en streelde met haar tong langs haar fel rood gestifte lippen. Als zij dat op deze manier deed, wist ik dat zij heel erg opgewonden was. Toch gebeurde er verder niets, en ik had niet de moed om haar beet te pakken. Na een poosje stond ze op, en liep met haar heerlijke billen wiebelend, op haar naaldhakken naar de keuken. Toen ze terugkwam, keek ze mij strak aan, en gaf mij een doek. Ik pakte de doek aan, en zag dat het een speciale blinddoek is die wordt gebruikt in de sm. “Ga naar boven, doe deze blinddoek om, en wacht staand in de slaapkamer af.”

Ik draai mij om, en loop de trap op. Boven zijn de gordijnen van de slaapkamer gesloten, en branden er een aantal kaarsen. Ik doe de blinddoek om, en merk dat ik niets meer zie, het is een echte blinddoek, nergens kan ik erom heen kijken. Het lijkt wel een eeuw te duren, en soms voel ik een lichte windstroom langs mij heen glijden. Wat er om mij heen gebeurt, weet ik niet, maar ineens voel ik een paar handen over mijn shirt glijden. Twee vingers knijpen gemeen in mijn tepels, en gelijk scheuren de vingers mijn shirt kapot, dan is het weer even stil. Mijn handen worden beetgepakt en naar mijn rug gebracht, ik voel er iets omheen gedraaid worden. Even later liggen mijn armen vastgebonden op mijn rug, de handen zijn weer even weg.

Vervolg morgen

Broeder Jakob

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My