Met Mrs. Brit in het bos

()

Mooi op tijd kwam ik voor haar woning haar oppikken met de wagen en ik moest buiten blijven wachten tot ze buiten kwam. De deur ging open en ik stapte uit om haar deur te openen en om een zwaar lijkende rugzak van haar over te nemen. “Mijn toys hé.” zei ze. ‘Zij’ is Mrs. Brit.

Ik zette alles mooi in de wagen en volgde haar aanwijzingen om naar een bos te rijden. Het was lekker warm weer en iedereen liep er luchtig bij. Ook zij had naar gewoonte niet veel aan. Ik had haar leren kennen via internet, en na veel chatten kwam de eerste ontmoeting.

Ze was iets ouder dan ik maar voor zover ik kon zien, had ze leuk figuurtje. Het klopte helemaal met de foto’s die met we elkaar hadden geruild. Tijdens de eerste ontmoeting werd er vooral kennisgemaakt, in real life, en toonde ze me ook paar van haar juweeltjes: tepelklemmen, zweepjes, Buttplug, dildo etc.… Ze wou die eerste keer geen harde SM omdat ze mijn pijngrens niet kende, maar deed proefondervindelijk al paar testen. Mijn tepels en lul waren dagen nadien nog gevoelig. Nu waren we op weg naar een bos en aangekomen op een verlaten landweggetje moest ik parkeren. Ik haalde de rugzak uit en sloot de wagen. Na ongeveer 15 min wandelen, met de rugzak op mijn rug, liet ze me stoppen.

“Uitkleden.” zei ze. Alleen mijn schoenen mocht ik nog aanhouden, de rest van de kleren in de rugzak. En ik kreeg een blinddoek om. “Nu op je knieën.” zie ze en zo kon ze gemakkelijk een halsband aandoen rond mijn nek. Ook aan mijn handen en enkels werd een halsband aangedaan. Aan de halsband rond mijn nek hing ze een leiband. Die trok ze omhoog en nu stond ik recht, moest rugzak aandoen en we liepen verder. Al dit gedoe en feit dat ik geblinddoekt was wond me wel op en liep op moment met stijve lul. Maar Mrs. had het gezien en ineens voelde ik een twijgje van een wilg op mijn billen kletsen en ook op mijn pik. “Pas als ik het zeg, wordt je stijf.” zei ze ter verduidelijking. Dit maakte het er wel niet makkelijker op. Ik deed mijn best om aan iets anders te denken maar lukte niet goed. Weer kreeg ik een striem bij.

“Als je niet wilt luisteren, moet je maar voelen! Schoenen uit.” Snel stampte ik mijn schoenen uit en nam ze in mijn hand. Nu kon ik mij concentreren op de steentjes en takjes die mijn voetzool prikkelden. Na een paar 100 m afzien, liet ze me stoppen en trok ze me het bos in. Door het dichte bos, kwam niet veel zonlicht en de temperatuur zakte. Ook voelde ik verandering van grond en nu waren het de dennennaalden die mij prikten. Ineens voelde ik terug de zon op mijn lichaam, we waren dus op open plek aangekomen. “Knielen, schoenen aan de kant en rugzak afdoen.” zei ze. Toen trok ze me vooruit op handen en voeten en ik voelde weer een andere grondsoort: een plastiek zeil? “Liggen op de rug.” Toen trok ze mijn benen open en werd de halsband vastgemaakt. Ook mijn armen werden op deze manier geklemd en daar lag ik naakt in een bos als de afbeelding van Da Vinci.

“Mond open” was haar volgende kort bevel en ik kreeg soort mondklem in. “Dus tijdens onze chat zei je dat je wel eens mijn pis wilt drinken…” Veel kon ik niet antwoorden met de klem. Maar voor ik het besefte, kwam ze over me staan en liep haar plas in mijn mond. Ze drukt met een hand mijn neus dicht zodat ik verplicht werd het op te drinken. Het was een aparte ziltige smaak maar viel best mee. Ze deed, hurkend over me, de klem los en beval me haar kutje droog te likken. Toen deed ze de klem terug in en ineens voelde ik weer een plas in mijn mond lopen. Mrs.. heeft veel gedronken dacht ik en hield me klaar om opnieuw te moeten slikken maar deze keer werd ik niet verplicht. Nu werden mijn benen losgemaakt en opnieuw gebonden op een manier dat mijn knieën bijna tegen mijn borst aan drukte. Zo had ze vrij zicht op mijn schaamstreek en aars. En dat liet ze gauw blijken door haar twijgje weer te gebruiken. Eerst streelde ze zachtjes maar ineens weerklonk een pletst op mijn ballen en een tweede op mijn kont. Nu hoorde ik haar rammelen in de rugzak en kwam ze terug met rietje. Hiervan kreeg ik 10 striemen op elke bil. “Mm… mooi rood.” zei ze lachend.

Nu hoorde ik haar latex handschoentjes aandoen en iets erna werd mijn aarsje bewerkt met haar vinger. Ik genoot zichtbaar en toen vond ze dat het tijd voor iets meer. Ze nam een klodder glijmiddel uit potje en smeerde dit rond en in mijn aarsje. Snel daarna verdwenen 3 vingers in mijn sterretje. Dit kon ik nog aan want deed dit soms met mezelf en moest dit ook van haar al doen als chat- opdrachtje. Nu kwam ze over mijn hoofd staan, moest ik aan haar klitje en schaamlipjes zuigen. Ik hoorde aan haar ademhaling dat ze er van genoot. Doordat ze in soort 69 positie zat, kon ze mij nog altijd onder handen nemen. Nu gingen er 4 vingers in me, maar deze voelden anders aan: het waren niet die van haar want die knepen ineens in mijn tepels. Ik verstarde even maar veel tijd om na te denken kreeg ik niet want ze kneep harder toen ik stopte met haar te beffen.

De andere handen droegen ook handschoenen, maar waren fijner en een tweede paar vingers kwam erbij. Mrs. raakt nog meer opgewonden en komt bijna klaar voel ik, en in haar extase laat ze het rietje een paar keer hard neer komen op mijn billen. Terwijl ik haar blijf beffen, gaat haar ademhaling sneller en sneller en ineens drukt ze haar natte kut over mijn neus en mond en komt ze luid klaar. Ik moet weer mijn best doen om al haar sapjes in te slikken. Na paar seconden staat ze eindelijk recht en kan ik weer ademhalen. De vingers floepen nu uit mijn aarsje en ik voel een ander paar laarsjes langs mijn hoofd neerknielen.

“Drinken en beffen.” klinkt het nu, en weer komt een straal pis in mijn mond. Doordat de vrouw diep over mijn mond en neus komt hurken, moet ik meer inslikken. Ik hoor haar zuchten. Als ze klaar is met plassen knijpt ze in mijn tepel om te tonen dat ze gebeft wilt worden. Aan mijn aarsje voel ik nu iemand anders weer een klodder vaseline smeren, mijn Mrs. denk ik, maar ineens voel ik iets warms, dikker dan een vinger naar binnen gaan, een lul. Even tellen leert me dat we dus minstens met 4 zijn. Verklaart dus ook waarom ik al 3 verschillende plas geproefd heb…

Als de lul langzaam maar diep bij me naar binnen is gegaan, wordt mijn blinddoek afgedaan. Ik kijk tegen een mooi kaal kutje met mooi rode schaamlipjes en vanuit mijn ooghoek zie ik forse man mijn aarsje open rammen. Als de dame, die op me zit, ziet dat de man gaat klaarkomen in me, trekt ze hem recht en neemt zijn lul in haar mond. Hij spuit zijn zak leeg in haar mond en terwijl komt zij ook klaar op mijn mond. De twee komen nu recht en kussen elkaar, terwijl ik nog altijd in de knoop op de grond lig. “Hallo.” zeggen ze, ”we zijn goede vrienden van je Mrs. Brit. Ik ben Mrs. Irene en dit is mijn man-slaaf Jan.”

“Het was een zeer aangename kennismaking.” zeg ik. Mrs. Brit doet ondertussen een cockring rond mijn pik. “Nu ga jij neuken.” Zegt ze.

Ik word losgemaakt en Mrs. Irene en Mrs. Brit knielen voor Jan en mij neer. “Eerst beffen en likken.” Jan en ik beginnen gretig. Na tijdje krijgen we allebei een mooi harde paal. “Kom maar” roepen beide dames en we neuken hen op zijn hondjes. Als Mrs. Irene voelt dat ik bijna klaar wil komen, zegt ze dat ik naar het ander gaatje moet gaan. Ik kom iets naar achter om uit haar kutje te komen en wil tegen haar sterretje drukken maar ze trekt zich weg. “Neen nee, een ander gaatje zei ik” en drukt Jan zijn billen uiteen. Ik verplaats me en druk tegen Jan zijn reetje; ik glij makkelijk bij hem binnen want ze waren beide al een tijdje in bos het spel aan het voorbereiden. “Spuit Jan maar vol.” Gebied Mrs. Irene me en iets later leeg ik mijn zak in zijn aarsje. Ook Jan komt ondertussen klaar op de billen van Mrs. Brit. Ik moet mijn Mrs. haar billetjes proper likken. Een tijdje rusten we uit waarbij we afspraak maken voor volgende bosspelletjes.

Chris

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *