Vriendinnen II

()

Het duurde een paar maanden voordat ik weer iets van Saskia vernam, ik had de hoop al opgeheven en zou het jammer vinden als er geen vervolg kwam aan onze eerste ‘orgie’. Ik had genoten van de groep vriendinnen waaraan ik mij kon onderwerpen en zo mijn diepste seksuele gevoelens kon verwezenlijken. Naast mijn biseksuele kant heb ik ook iets met wat oudere dominante dames. Ik geef me graag aan hen over.

De mail die binnen kwam was mysterieus en prikkelend, niet meer dan een datum, tijdstip, adres en de tekst ‘bereid je voor’ stond erin vermeld. Uiteraard sloeg mijn geile fantasie op hol en ik belde op tijd aan bij het opgegeven adres. Het bleek het huis van Claudia te zijn. Toen ze open deed was ik even van mijn stuk gebracht, daar stond mijn Claudia. Mijn heerlijk blonde stoot met haar gepimpte borsten. Althans bij wijze van spreken dan, want wij hebben geen relatie. Maar, zij is voor mij de aantrekkelijkste dame van de groep vriendinnen. Ze verwelkomde mij met een sensuele zoen waarbij ze haar tong wild spartelend in mijn mond drukte. Meteen liet ze ook een hand omlaag glijden op zoek naar mijn geslacht en trof deze in half-stijve staat bungelend tussen mijn benen aan. Haar gepimpte borsten drukte ze tegen mijn borst en met een geile blik keek ze mij diep in de ogen aan en zei.

“Fijn dat je bent gekomen, je zult er geen spijt van krijgen.” Mm… dat beloofde wat.  Wow! Wat een heerlijke dame is zij toch. Ik liet mijn handen over haar kamerjas dwalen en over haar rug en billen waarbij ik een hand onder haar kamerjas liet glijden en streelde haar naakte billen. Claudia hing tegen mij aan en fluisterde zwoel in mijn oor dat ze mij wel graag een nacht voor zichzelf zou willen hebben. Ik fluisterde terug dat dit wel te regelen valt, maar Claudia vertelde gelijk dat zoiets absoluut tegen de regels van de groep vriendinnen was en ze wilde die niet overtreden. Ook een beetje uit angst voor de meest dominante van het stel Saskia. Ze kan echt heel dominant zijn vertelde ze. Daarop trok ik mijn wenkbrauwen op en dacht ‘mmm, dat wil ik wel eens ervaren dan’.

Door het strelen en zoenen was mijn pik ondertussen in volle staat en Claudia zakte omlaag op haar hurken, haalde mijn pik uit mijn broek en deed haar kamerjas wat losser zodat ik zicht kreeg op een fantastisch decolleté. Omhoog kijkend pijpte ze mij even, dit mocht ze niet van Saskia maar voor even wilde ze wel stout zijn. De opdracht was namelijk om na binnenkomst mij onmiddellijk naar Saskia toe te brengen. Voor even in dit momentum voelden Claudia en ik een connectie met elkaar en na nog een zoen moest ik haar volgen.

Ze leidde mij door haar grote huis heen naar een ruimte op de tweede verdieping en bij het betreden van deze ruimte was ik even sprakeloos, gegrepen door de fantastisch erotische inrichting. Chic, mysterieus, hoerig, veel zwart met gouden accenten en een gedempt licht. Het visuele plaatje had onmiddellijk uitwerking op mijn geslacht… Claudia liet haar vingers strelend over mijn half stijve pik gaan en kneedde mijn ballen “geil hè” fluisterde ze in mijn oor “en het mooiste is, jij mag ook meedoen.” Ze doelde daarmee op wat ik zag in het midden van deze ruimte.

Daar lag Saskia; wijdbeens op een soort van ligstoel en werd ze gebeft door een klein tenger meisje. Dit was Esmee het bef-sletje van de groep vriendinnen vernam ik later. Ze heeft kort stekelig rood haar, een stel jeugdige borstjes en haar huid is bijna wit. Haar botstructuur is erg zichtbaar, haast breekbaar zou je kunnen zeggen. Ze ziet er dan ook erg jong uit maar blijkt toch negentien jaar te zijn. Wat een verschil met de groep vriendinnen die zijn allemaal 45+, volslank, hebben forse borsten waarbij die van Claudia zijn voorzien van flinke siliconen implantaten. Esmee draagt om haar enkels en polsen zwarte banden met ogen voor fixatie en om haar hals een slavinnenbandje waaraan een kort lederen lijn vast zit. Haar zwaar opgemaakte felle groene ogen komen boven de schoot van Saskia uit en ze loert naar mij en ik zie haar blik naar mijn pik gaan. Ze kreunt even maar onmiddellijk wordt ze met een ruk aan de lijn door Saskia tot de orde geroepen en ze roept met luide stem Esmee toe.

“He, sletje hier ben je bezig, die pik krijg je straks wel te verwerken, er staat nog veel te gebeuren met je.” Ik schrik een beetje van het gedrag van Saskia en denk terug aan wat Claudia mij beneden vertelde. Saskia kromt een vinger om mij duidelijk te maken dichterbij te komen. Ik zie dat ze weer erg geil en dominant gekleed is.

Ze draagt een kinky harnas van lederen banden waarin haar borsten, billen en kutje open blijven en pumps met hoge hakken. Claudia laat haar zijden kamerjas van haar schouders glijden en ik zie dat ze een zwarte Cat suite draagt met vaste nylons en openingen op de belangrijkste plekken. Uiteraard loopt zij ook op hakken. Haar gepimpte borsten komen ook in deze hoerige Cat suite prachtig uit. Oh man wat geil ik hier op, wow! Madeleine ontbreekt deze keer, wel jammer wat ze kan zo heerlijk pijpen. Voor mij hadden ze een lederen heren bondage set klaar liggen in dezelfde stijl als die van Saskia met een heupgordel met een voorziening om de polsen van de drager aan te fixeren. De heupgordel heeft een riem vooraan naar achteren waarbij mijn pik door een Cock ring gaat met een opening ter hoogte van de anus. De cock ring van het setje past precies en mijn pik en balzak staan er strak in. Ik krijg net als bij onze eerste sessie een blauw pilletje in mijn mond want vanavond zal ik hun ‘Stallion’ moeten zijn.

Claudia laat zich nu zakken en begint mijn pik te pijpen, ze wil deze op volle sterkte hebben en uiteraard lukt haar dat vrij snel. Met haar rood gestifte lippen gaat ze over de schacht hen, likt de eikelrand en ze tracht hem tot achter in haar keel op te nemen maar dat lukt haar niet, mijn eenentwintig cm is te groot voor haar. Kokkend trekt ze terug en grote slijmdraden hangen aan haar lippen. Saskia lacht haar fel toe en roept.

“He, Clautje je moet nog flink oefenen, maar eens gaat het je lukken.” Voor Saskia is dit allemaal geil om naar te kijken terwijl ze nog steeds fanatiek door Esmee gebeft wordt. Haar benen strekt ze wijd uit elkaar waarbij haar hakken dreigend omhoog steken en haar kuiten liggen op beensteunen.  Zo ligt ze geheel ontspannen open voor Esmee die haar uiterste best doet Saskia te behagen. Ze schijnt een natuurtalentje te zijn in het beffen en op alle andere vlakken is ze uitgebreid ‘getraind’ door de dames maar Esmee moet nog een aantal opdrachten volbrengen om volledig opgenomen te worden in de groep, iets wat ik later op de avond zeker zou merken. Saskia zit tegen een orgasme aan en Esmee vingert nu ook haar kontgat en met een vinger van haar andere hand zoekt ze de G-spot in de kut van Saskia. Saskia zelf zit hard te trekken aan haar harde tepels en al deze stimulansen maken dat Saskia spuitend klaar komt. Esmee probeert zoveel mogelijk in haar wijd open gespreide mondje op te vangen, wat maar gedeeltelijk lukt. Saskia spint als een krolse kat en geniet na van haar orgasme. Met een flinke ruk aan de lijn geeft Saskia Esmee opdracht haar schoon te likken, Esmee gehoorzaamt onmiddellijk en luid slurpend doet ze haar best.

Zodra ze daarmee klaar is staat Saskia op van de ligstoel en trekt Esmee mee naar mij toe. Haar hakken tikken op de vloer en is het enige hoorbare geluid in de kamer. Een heel erotisch geluid en met ingehouden adem zie ik ze naar mij toe lopen, de ontzettend geil uitziende Saskia, Esmee meetrekkend als een hondje achter haar aan. Aangekomen bij mij moet Esmee op haar hurken en mag ze mijn pik even pijpen. Saskia pakt haar bij de nek en duwt haar mond naar mijn pik toe. Deze staat hard en fier vooruitstekend paraat.  

“Open je mond en pijp hem” commandeert ze Esmee en ze drukt Esmee naar voren. Esmee opent haar kleine mondje en haar lippen gaan strak over mijn eikel heen. Oef da’s een lekker gevoel. Saskia duwt de mond van Esmee een aantal keer over mijn pik heen en dan is het genoeg geweest. Esmee heeft kennis mogen maken met mijn pik en het genoegen was geheel wederzijds. De dames willen dat ik snel van mijn eerste zaadlozing afkom om hen daarna lang te kunnen neuken. Ze krijgen het idee om Esmee hiervoor te ‘gebruiken’.

Esmee moet op haar rug op de ligstoel gaan liggen en ik zie dat het hoofdeinde van de stoel kan kantelen. Zo ligt Esmee met haar hoofd achterover en hierbij valt haar mondje open. Saskia plaatst nu een metalen ligger over de stoel heen waaraan zij de enkels en polsen van Esmee fixeert. Haar schoot wordt zo omhoog getrokken en het voeteneind van de stoel wordt omlaag geklapt zodat haar kutje en kontje volledig open en bereikbaar komen te liggen. Och arme, ze ligt zo wijd dat je zou denken dat ze uitscheurt. Saskia zet mij aan om mijn paal in de wijd open gespreide mond van Esmee te drukken en zegt “laat je verrassen knul” en tegen Esmee “stel ons niet teleur doe wat je is opgedragen.”

Esmee knikt dat ze het begrepen heeft. Voorzichtig laat ik mijn eikel het mondje van Esmee in gaan en maar Claudia roept me toe “vooruit verder, schuif die paal van je haar mond in, ze kan hem hebben hoor, ze is een talent en kan meer dan ik”.

Voorzichtig druk ik verder door en inderdaad ik voel Esmee slikken en zie haar keeltje op en neer gaan. Mijn volle eenentwintig cm gaat in zijn geheel haar keel in… Wow… ze is de eerste die dat lukt. Claudia draagt me op haar mond nu te neuken, ze pakt mijn heupen en drukt mijn schoot naar voren waarbij mijn pik opnieuw tot aan de balzak in de keel van Esmee verdwijnt en ze neukt als het ware de mond van Esmee door mijn heupen naar voren en achteren te duwen. Aan het gesmoorde kreunen van Esmee valt op te maken dat ze het er wel wat moeilijk mee heeft en ze steekt haar hand op. Saskia ziet het en zegt.

“Oké ES, 1 time-out heb ik je toegestaan maar je kent de consequentie. Eruit met je pik.” roept Saskia mij toe. Esmee kan nu even op adem komen tot Claudia mij weer naar voren drukt en ze mijn eikel in de mond van Esmee hangt. Ik druk naar voren en verbazend gemakkelijk zakt mijn paal weg in het mondje van de arme Esmee. Saskia komt aanlopen met haar nieuwste aankoop, een enorme “Huge Strapon Dildo” The Big One staat op de verpakking, een passende omschrijving is er niet voor het ‘ding’ en ze besluit deze dan ook zo te benoemen. Hij is goudkleurig met een joekel van een zwarte eikel on top en op de verpakking staat 26 x 8 cm, hij zit gekoppeld aan lederen banden en kan spuiten, vibreren en de eikel kan roteren maar ook zit er een clit-stimulator op zodat de draagster ook behaagd kan worden. Ik word een beetje bang van dit enorme geval, gedachten vliegen door mijn hoofd. Zou ik deze vanavond ook… Nee toch… Of toch wel… Zou ik hem kunnen hebben… Geil en spannend! Saskia gespt The Big One om en voor ze deze tegen het kutje van Esmee zet drukt ze een dikke but plug in haar kontje. Dan gaat de dildo langzaam het kutje van Esmee in. Zij ziet hier niets van maar ik merk aan haar dat ze wel degelijk voelt dat wat in haar kutje geschoven wordt enorm is. Ze rilt en verkrampt even voor een moment, ik doe even rustig om haar de tijd te geven dit te verwerken, dan herpakt ze zich en kan ik weer vol door. Ik kijk mijn ogen uit hoe deze dildo in het kutje van Esmee wegzakt. Haar schaamlippen zitten strak om de schacht heen van deze flinke jongen. Als een soort van mond omsluiten ze de dikke dildo. Hoe is het mogelijk denk ik. Esmee ligt wijdbeens met opgebonden benen en kan niets doen. Wauw! Wat geil is dit.

Claudia laat mijn heupen los en ik kan nu zelf het tempo bepalen hoe ik de mond van Esmee neuk. Ik doe dit lekker langzaam, telkens bijna uit en dan weer volledig diep haar keel in. Claudia duwt een vinger mijn gat in en fluistert in mijn oor “geil hè, verlang je ook naar die flinke dildo? Ja, dat denk ik wel hè en reken er maar op dat die vanavond je kont in gaat.” Bij deze woorden knijp ik mijn kringspier aan en dat ontgaat Claudia zeker niet. “Ja, dacht ik het niet je wilt hem hè” Geile gedachten tollen in mijn hoofd en ik beuk nu mijn pik in de mond van Esmee. Ze krijgt het hard te verduren door zowel Saskia als ik maar ze geniet dat is te merken, geil ligt ze te kreunen. Claudia heeft de afstandsbediening gegrepen van de dildo en zet deze op standje vibreren. De clit stimulator is voor Saskia uiterst genotvol en een geheel nieuwe ervaring. Het valt te zien en te horen dat Esmee tegen een orgasme aan zit en Claudia laat de eikel van The Big One roteren om haar het laatste zetje te geven voor een overweldigend orgasme. Saskia wil ‘spuiten’ met de dildo en op het moment dat Esmee haar heftige orgasme krijgt trekt Saskia de dildo met een ruk uit het kutje van Esmee en Claudia drukt op het knopje ‘Squirt’ en uit de dildo spuit een vloeistof gelijkend op mannelijk zaad en in grote dikke fluimen spat het neer op de buik en tietjes van Esmee. De dames joelen om het hardst om deze nieuwe ervaring en speeltje.

“Oh Sas hij is nu al het geld waard! Wow geweldig dit” roept Claudia. Ondertussen zit ik ook tegen mijn eerste zaadlozing aan en Claudia roept me beenhard toe “Kom op kereltje, ze heeft haar time-out gehad en kent de consequentie. Neuk haar bek, spaar haar niet en spuit je zaad diep haar keeltje in” Ik krijg bijna medelijden met Esmee. Wat zijn de dames hard maar ook zo heerlijk dominant en geil. Precies waar ik naar verlang en zij vervullen mijn geilste hunkeringen. Ik geef gehoor aan de wensen van Claudia en met een hoog tempo laat ik mijn pik telkens de mond van Esmee in gaan. Ze lijkt wel in een soort van trance zo gemakkelijk kan ik haar mondje neuken en met een laatste diepe stoot spuit ik mijn zaad in golven diep haar keeltje in. Bij het terug trekken komt mijn zaad mee met de flinke slijmdraden van Esmee en alles druipt op de vloer. Claudia haalt haar vingers er door en houdt ze vervolgens voor mijn mond om ze af te likken. Geil kijk ik haar aan en weer is daar een momentum van connectie tussen ons beiden en lik haar vingers uitdagend schoon.

“Dat smaakt je wel hè, een volgende keer zorgen wij ervoor dat je meer dan genoeg zaad krijgt:” Wat bedoelt ze daar nu mee.… Ik zet het maar voor nu uit mijn hoofd en richt me op het hier en nu. We komen even tot rust op een enorm matras en Claudia stelt Esmee wat nader voor, zij is een nichtje van Madeleine en tijdens een logeerpartijtje bij toeval betrokken geraakt bij wat Madeleine zoal uitspookt. Hoe meer ze betrokken raakte bij de erotische uitspattingen van het groepje dames hoe meer haar onderdanige bewustzijn bij de seks naar voren kwam om tenslotte zich daar helemaal aan over te geven. Ondertussen is Esmee tegen mij aangekropen en streelt met haar ranke vingers mijn harde geslacht. Haar kleine handje kan de schacht niet geheel omvatten maar dat maakt het niet minder fijn. Ze buigt haar hoofd naar voren en laat haar lippen over de eikel heen zakken. Voor even zuigt en likt ze de eikel en ik ga op zoek naar haar clit en streel deze zacht, zo te merken kan ze dat wel waarderen maar Saskia maakt er een eind aan. De dames willen nog genieten van hun ‘Stallion’. We verplaatsen ons wat.

Ik moet op mijn rug gaan liggen. Saskia plaats haar benen naast mijn schoot ik laat mijn blik vanaf haar hakken omhoog gaan en zie een fantastisch geil uitgedoste dame die zich zo dadelijk over mijn pik laat zakken. Saskia zakt inderdaad omlaag tot op haar hurken, grijpt mijn paal en zet de eikel tegen haar opening aan en laat haar smachtende kut in een keer over mijn paal heen zakken tot ze niet verder kan. Mijn pik zit tot aan zijn ballen in haar warme grot.

“Oh ja lekker die harde pik in mijn kut” ze gaat in hoog tempo op en neer en ik voel dat ze haar bekkenbodemspieren telkens aantrekt, haar kut knijpt hierdoor telkens in mijn pik, een apart gevoel. Claudia zet zich op mijn mond en ik moet flink aan de slag met mijn mond, tong en vingers. Ze schuift haar kut telkens heen en weer over mijn gezicht zodat ik afwisselend of haar kut of haar gat aan het verwennen ben. Als ze weer eens haar kut op mijn mond drukt zet ik mijn duim voor haar gat en duw deze haar aars in. Aan haar gekreun valt te merken dat ze dat wel kan waarderen. Ik lik en zuig haar clit en neuk haar gat. Claudia buigt wat naar voren om te tongen met Saskia. Ze grijpen naar elkaars borsten en trekken aan de tepels. Dan laten ze elkaar los, Claudia pakt mijn tepels en trekt er flink aan. Saskia grijpt naar achteren naar mijn ballen, laat ze door haar hand heen rollen en knijpt ze haast helemaal fijn. Pijn en genot gaan tegelijkertijd door mijn lijf een super apart gevoel.

De dames leven zich uitgebreid uit op mij en net als Esmee gebruiken ze mij voor hun geile fantasieën.

Als een treintje wisselen ze telkens van positie en herhaalt zich het geile spel en vieren ze hun lusten op mij uit. Om beurten bestijgen ze mijn pik en laten ze zich beffen waarbij ik ook hun beider kont-gaatjes niet mag overslaan. Esmee wordt opgedragen de nodige hand en spandiensten uit te voeren. Ze moet de dames zoenen, hun borsten verwennen en als een van hun beiden op mijn pik zit moet ze bij de dame in kwestie de kont vingeren. Saskia en Claudia neuken zich zo om beurten naar meerder orgasmes en ik ben blij dat ze op een gegeven ogenblik stoppen want mijn pik en ballen begonnen lichtelijk beurs aan te voelen. Met zijn allen liggen we op het grote matras bij te komen met een hapje en drankje. Ik dut even weg en droom een geile droom. Mijn pik wordt gepijpt en een knappe vent neukt mijn kont. Ik kreun en vol een orgasme opkomen…dan opeens een pijnscheut! Iemand knijpt in mijn tepels en ik schiet wakker.

Ik zie dat Esmee mij pijpt en dat Saskia mij neukt met een kleine hand dildo. “Ha, ben je daar weer. Lamzak, niet slapen nu! Neuken moet je, ons neuken met die lekkere paal van je.” Terwijl Saskia mij zo streng toespreekt knijpt ze ook in mijn ballen en duwt de dildo nog extra diep mijn tunnel in. “ja, dat vindt het mannetje heerlijk hé, heb je al eens een echte pik in je kont gehad?” Ik knik bevestigend, de dames wisten nog niets van mijn biseksuele kant. “Ah” zegt Sakia. “Dat biedt nieuwe perspectieven.” Wat zegt ze niet… We zullen zien. “Kom kerel. Wij willen nu een rondje anaal met je.” Saskia wil niets liever dan mijn pik in haar kont voelen, ze kikt hierop. Claudia doet gewoon mee en Esmee wordt het opgedragen. Alle drie gaan ze op de handen en knieën naast elkaar staan en steken mij hun billen toe. Laten hun schouders zakken tot op de vloer en zo komt ieders kont hoog op te staan. Ze laten hun aars naar mij knipogen en ik laat bij allemaal wat glijmiddel in de bilnaad lopen en smeer het uit met mijn pik. Nu moet ik een keuze maken wie als eerste mijn paal in haar gat krijgt.

“Oké, sletjes wie mag ik als eerste in de kont neuken?” Esmee is een beetje stilletjes en Saskia roept “kom maar op met je paal ik ben er klaar voor maar straks moet je Esmee nemen zij is nog maagd voor wat betreft haar kont-gat.” Ze legt haar handen op haar billen en trekt deze uit elkaar als ware het een uitnodiging. Deze opstelling van Saskia maakt dat ik haar niet spaar en verwacht hiervoor wel ‘gestraft’ te worden maar dat zie ik dan wel. Ik zet mijn pik voor haar aars en in een keer druk ik mijn pik tot aan zijn ballen haar tunnel in en wacht niet tot ze er gewend aan is maar begin direct te raggen in haar kont. Ze reageert zoals verwacht. Ze geeft geen kik en kijkt achterom mij met een boze blik aan en roept “hier krijg je spijt van mannetje” maar ze laat zich niet kennen en roept “is dat alles wat je kunt met je pikkie, ik voel niets hoor.” Ik verbijt me en stoot harder, dit is mijn kans. Brutaal komt ze zelfs met haar billen naar me toe en door het hoge tempo kletst mijn balzak tegen haar billen aan. Ik geef alles wat ik heb om haar kont hard en diep te neuken. Saskia steekt onderlangs een hand naar haar kut om zich te vingeren en jut me op om nog harder haar kont te neuken.

“Ja, ja, ja, neuk m’n gat, beuk je lekkere pik in m’n kont, toe ga door, ik kom! Oh ja” Luid schreeuwend komt Saskia klaar waarbij ze met haar andere hand op de vloer slaat. Claudia geeft aan dat het nu wel genoeg is en wil dat ik haar anaal ga neuken en ik voldoe onmiddellijk aan haar verzoek. Ik heb een zwak voor deze prachtige dame, knijp nog wat extra glijmiddel uit de tube en doe kalmpjes aan. Rustig en langzaam vul ik haar tunnel met mijn pik en ze geniet ervan, bij elke haal vul ik haar rustig. Mijn handen laat ik teder over haar rug en billen gaan. Uiteindelijk buig ik naar voren om haar borsten te kunnen pakken, deze zwiepen onder haar heen en weer op het tempo waarmee ik haar neuk. Zelf laat ze haar vingers naar haar clit gaan en kan ze zich zelf naar een orgasme brengen.

“Genoeg nu”, gilt Saskia, zij kan niet wachten op de ‘ontmaagding’ van Esmee. Saskia en Claudia gaan naast Esmee zitten en trekken samen haar billen uit elkaar en haar maagdelijke aars komt bereikbaar. Saskia spuugt nog wat speeksel op haar aars en beveelt mij haar kont te ‘ontmaagden:’ Esmee geeft voor het eerst vanavond aan dat ze het eigenlijk niet wil maar Saskia snoert haar de mond “niet zeuren Es, je wilde binnentreden in onze groep dus ga je all the way, je kent de voorwaarden.” Ze pakt mijn pik en zet de eikel voor de aars van Esmee klaar om toe te stoten en beveelt Claudia om onder Esmee te kruipen om haar te beffen. Zelf staat ze op en gaat achter mij staan, pakt mijn heupen en duwt me naar voren zoals het al eerder vanavond ging toen ik de mond van Esmee moest neuken. 

“Nou waar wacht je op, pak haar in de kont, steek je paal in haar gat en neuk haar kont. Het is haar laatste opdracht en dan maakt ze volwaardig deel van onze groep, maak dat mogelijk voor haar” roept Saskia me toe. Esmee jammert nog wat en ze kijkt vol schrik om naar mij en ik meen zelfs een traan te zien. Mijn paal ligt vervaarlijk op de kleine billen van Esmee en het lijkt zo een beste joekel te zijn. Ik vraag me werkelijk af of Esmee mijn pik volledig kan opnemen. Maar tot onze stomme verbazing begint ze te roepen om zich zelf op te peppen “ja, toe maar steek je pik mijn kontgat in, vul me, ik wil het echt.” Voorzichtig druk ik mijn eikel voorbij haar strakke kringspier, ze is strak, erg strak. Het gaat moeizaam en ik vraag haar te ontspannen en lichtelijk te drukken en dan floept de eikel naar binnen en langzaam zak ik verder haar kont in. “Archhhh, oh, auw, auw, auw, doe alsjeblieft voorzichtig” jammert ze. Claudia doet ondertussen haar best om Esmee wat af te leiden door haar orale actie maar veel helpt het nog niet. Saskia krijgt genoeg van het gejammer van Esmee en pakt me vol bij mijn heupen en geeft zo het tempo aan van mijn slagen in de kont van Esmee. Het lijkt verschrikkelijk voor Esmee deze ‘ontmaagding’ maar wonderwel lijkt ze na een aantal minuten te wennen en enigszins een soort van genot te ervaren. Wellicht helpt het beffen van Claudia haar en Saskia eist meer daadkracht van mij. “ Hè kerel, je ziet dat ze begint te genieten van je pik in haar kont dus vooruit neuk haar zoals je mij in de kont geneukt hebt.” Esmee wil niet onder doen voor de dames en zegt dat het goed is “ toe maar, neuk me maar en spuit je zaad mijn kont in.” Mijn tempo en snelheid voer ik op en al snel naai ik haar kontje beurs maar het deert haar niet meer. Hoe Claudia het doet onder deze omstandigheden weet ik niet maar ze brengt Esmee zelfs tot een climax, ze komt klaar! En op het moment dat Saskia een vinger mijn kont in duwt en mijn prostaat beroerd spuit ik mijn ballen leeg diep in de tunnel van Esmee.

 Esmee gaat richting badkamer om zich wat op te frissen, Saskia loopt met haar mee en ik verwacht bij terugkomst van hen iets specials want Saskia is altijd degene die de touwtjes in handen heeft. Claudia en ik blijven in afwachting van hun terugkomst liggen op de matras en vrijen wat met elkaar. Ze kan heerlijk zoenen en onze tongen spelen een uitdagend spel met elkaar. Ik grijp met een hand naar haar heerlijke siliconen borsten en mijn andere hand zoekt haar kut en clit. Ik voel haar handen over mijn nog steeds harde paal gaan. Het blijft een aparte ervaring dat je zo lang ‘hard ‘kunt blijven zelfs na een orgasme. Geweldig spul die pillen. Claudia laat zich achterover zakken en geniet van het zoenen, vingeren en mijn harde pik in haar handen. Ik ga op zoek naar haar G-spot en vinger haar zo naar een orgasme.

“Mm…, wat doe je dat toch lekker” fluistert ze. Nog eens fluistert ze in mijn oor. “Soms zou ik je wel voor me alleen willen hebben.” Ik kijk haar diep in de ogen aan en fluister terug “waarom niet? Juist spannend. We zorgen ervoor dat niemand het te weten komt.” Een glinstering in haar ogen maakt me duidelijk dat het nog wel een vervolg kan krijgen…. Ze neemt mijn paal in haar mond en pijpt me even wild maar kort want Saskia beveelt mij vanaf de badkamer om op de ligstoel te gaan liggen en Claudia moet mijn polsen en enkels zo fixeren dat mijn kont bereikbaar is.

Mijn hart gaat sneller kloppen en ik voel een adrenalinestoot door mijn lichaam gaan… zouden ze… mij gaan…. met die grote? Claudia fixeert mijn enkels en polsen boven mijn hoofd aan de beugel, “sorry” zegt ze en geeft me een tedere kus. Zo lig ik helemaal open op de ligstoel. Esmee en Saskia komen binnen en ik herken Esmee bijna niet meer. Ze heeft een latex pak aan met hoofdkap waar alleen haar mond, neus en ogen zichtbaar zijn. Ook haar borstjes, kutje en billen zijn vrij gehouden. Wow! Wat een setting dit. GEIL. Mijn pik voelt haast pijnlijk aan zo hard wordt deze van dit plaatje. Saskia leidt Esmee aan een riempje mee naar de tafel toe en dwingt haar mij te pijpen en ik zie hoe mijn pik verdwijnt in het gat in de hoofdkap, haar neusgaten spreiden zich en een paar helder groene ogen kijken me fel aan. Oei, oei! Wat gebeurt hier zeg. Saskia plaatst tepelklemmen op mijn tepels en ik kreun van de pijn. Esmee grinnikt hierom en bijt lichtjes in mijn schacht. Met een ruk aan de halsriem wordt ze weggetrokken van mijn pik en fluistert Saskia iets in haar oor…

“Ja, dat wil ik graag doen, mag het echt?” Vraagt ze aan Saskia en deze knikt bevestigend. Claudia pakt The Big One en gespt deze bij Esmee om. Oef…. Doordat Esmee zo klein is lijkt het of dat de dildo nog groter is. Het grote apparaat bungelt voor haar schoot en ze loopt op me toe. Wel een ontzettend geil gezicht hoe Esmee er uit ziet in haar latex pak en die strapon voor zich uit stekend. Nadat de dames mij en de dildo ruim voorzien hebben van verdovend glijmiddel pakt Esmee de schacht vast van het enorme geval en zet de eikel van het ding voor mijn gat. Ik probeer te ontspannen en licht te drukken om zodoende ruimte te geven voor de penetratie. Ik geil erop om de dildo te kunnen opnemen en zet door. Zodra het lukt de dikke eikel-kop de kringspier te laten passeren drukt Esmee de dildo langzaam mijn tunnel in. Wanneer deze er met zijn volle zesentwintig cm in zit laat ze me even wennen maar slechts kort want ze wordt opgejut door Saskia en Claudia om mij flink te neuken. Esmee lacht venijnig en ze gaat los, met flinke halen neukt ze mijn kont. Wow! Wat een kracht heeft dit tengere meisje. Saskia roept haar toe! “Neuk hem zoals hij jouw mond en aars geneukt heeft. Spaar hem niet, dat heeft hij bij jou ook niet gedaan.”

Ondertussen rost Claudia mijn pik af, haar vuist maakt lange slagen waarbij haar vuist telkens op mijn balzak slaat wat door het eerdere orgasmes niet geheel pijnloos is. Ik voel me machtig dat ik de dildo kan hebben, het is wat pijnlijk maar geeft ook een geil genot en ik voel een geweldig orgasme opkomen. Claudia trekt stevig door en af en toe neemt Saskia mijn eikel in haar mond laat haar mond dan over de schacht heen zakken tot aan mijn balzak. Als ze zich weer terug trekt kijkt ze Claudia enigszins trots aan en zegt. “Kijk Clau, zo doe je dat”.

Esmee raakt door het dolle heen van wat ze allemaal ziet en wild neukend schreeuwt ze “hier kerel, voel je hem? Ik ram die dikke dildo je kont in, ik kan nog harder hoor, wil je dat?” Ik daag haar uit en schreeuw haar toe dat ik dat wil. Even niet gerekend op Saskia die de afstandsbediening heeft van het ding en deze laat vibreren en de eikel-kop laat draaien. Ik laat het gaan en voel mijn zaad omhoog schieten en vlak voor ik kom laat Saskia de dildo spuiten in mijn tunnel, ik voel iets warms mijn darmkanaal in schieten. Een heerlijk gevoel geeft het en dit is het laatste zetje voor een groots orgasme. Dikke fluimen schieten uit mijn pik en spatten in het rond. De dames hebben dikke pret en joelen dat ze dit gezamenlijk volbracht hebben. Ik ben even uitgeteld en de dames gaan samen verder want Claudia en Saskia willen nog wel een paar orgasmes ontvangen.

Esmee houdt The Big One omgegespt en krijgt ook een mond-dildo om haar hoofd gegespt. Zo ligt ze op haar rug met de twee dildo’s fier omhoog stekend. De mond-dildo is fors kleiner en wordt door de dames gebruikt voor hun anale genot. Saskia laat zich als eerste zakken op de mond-dildo en Claudia berijdt de dikke dildo. Esmee ligt als een soort van gebruiksartikel er doods bij. Ik heb een prachtig zicht op het joyriding van de twee dames en regelmatig wisselen ze van plaats en tongen met elkaar onder het berijden van de dildo’s. Als Saskia zich weer eens over The Big One laat zakken komt ze al snel tot een orgasme, daarbij laat ze de clit stimulator van The Big One op volle kracht zijn werk doen. Met een diepe zucht laat ze zich geheel zakken op de dildo en stuiptrekkend ondergaat ze haar genot. Claudia ziet hoe haar vriendin geniet en heerlijk klaarkomt, dit beeld helpt haar om ook te komen.

De dildo in haar kont geeft haar de juiste stimulans en hevig vingerend waarbij ze zich zelf neukt met een aantal vingers en met haar andere hand trekt ze aan haar tepels en is bepaalt niet geluidloos “ja, ja ja oh ah, ik kom!” Het hoofd van Esmee krijgt het behoorlijk te verduren maar ze geeft geen krimp. De dames vallen elkaar in de armen en zoenen en strelen elkaar liefdevol. Nog een laatste ronde… Esmee wordt opgedragen mij te bestijgen maar ze mag niet haar kutje over mijn paal laten zakken, ze moet haar kont over hem heen laten zakken en hoewel deze nog wat beurs is van haar ‘anale ontmaagding’ eerder op de avond doet ze braaf wat Saskia haar opdraagt. Ze zit met haar rug naar mijn gezicht toe en laat zich achterover zakken tegen mijn borst aan. Zo kan ik haar kleine prik-tietjes verwennen die door het latex-pakje steken, ik maak de tepels hard. Het kleine ding wipt lustig op en neer over mijn grote tamp maar dan komt Claudia aanlopen met The Big One omgegespt. Het ding zwiept vervaarlijk heen en weer bij het lopen en ze stopt vlak voor ons. Claudia laat haar vuist even op en neer pompen over de dildo en smeert zo wat glijmiddel over de nep schacht heen. Oh man wat een erotisch uitstraling heeft deze vrouw. De Cat suite, haar hakken, die grote voorbind-dildo, de gepimpte borsten, kortom een gekmakend geile vrouw… I LOVE THIS WOMAN !

Esmee moet achterover om zo de weg naar haar kutje vrij te maken. Ze krijgt een double fuck te verwerken. Bij het binnendringen voel ik de schacht van de dildo langs mijn pik heen gaan en ik blijf me verbazen dat Esmee dit allemaal kan verwerken. Saskia laat een handlebar vanuit het plafond zakken en daar kan Esmee zich aan vasthouden. Ze laat zich slap hangen aan deze stang en Claudia en ik neuken haar in een stevig tempo. Saskia komt achterwaarts naar mijn gezicht toe kruipen en drukt haar kont op mijn gezicht en wil nog wel haar beide openingen gelikt hebben. Zo zijn we weer lekker met elkaar bezig en Esmee kondigt aan dat ze een orgasme voelt aankomen en vraagt hier toestemming voor aan Claudia, die krijgt ze alleen als ze mij zover krijgt om haar tunnel vol te spuiten. Onmiddellijk na deze woorden voel ik haar kringspier knijpen in mijn pik en voelt ze nog strakker aan en jut me op haar kontgat vol te neuken.

“Oh ja, neuk m’n kont, neuk m’n kut, vul me met je warme zaad, spuit het diep m’n tunnel in, laat me komen ja… ha… ja!” Ik beuk mijn onderlichaam telkens krachtig omhoog en voel mijn orgasme aankomen. Claudia krijgt ondertussen haar verlossende orgasme dankzij de clit stimulator van de dildo. Ze trekt de dildo uit het kutje van Esmee en Saskia stapt ook van mijn mond af. Ze was ook klaargekomen en mijn gezicht zit onder haar sappen. Esmee en ik hebben nu vrij spel en ze trekt zich nog iets verder omhoog aan de stang boven haar zodat ik langere slagen kan maken bij het stoten in haar kont. Ik zie mijn paal glimmend van het glijmiddel telkens tevoorschijn komen om vervolgens weer tussen de billen van Esmee te verdwijnen. Een super geil gezicht hoe die kleine kont van Esmee mijn paal in zich opneemt. Na een tiental stoten spuit ik voor de tweede maal vanavond diep in haar kont helemaal leeg. Esmee laat de stang los valt op mijn borst en gaat razend snel met een vinger over haar klitje en komt rillende en bevend tot een overweldigend orgasme.

Openlijk vraag ik me af waar ze deze seksdrive vandaan haalt en Claudia legt uit dat Esmee altijd voorafgaand van een uitspatting eerst een seksdrug tot zich neemt. Mm… Zou ik dat ook eens proberen… Esmee stapt nu van mij af en ik zie mijn zaad uit haar gat lopen. Ze drukt haar billen naar mijn mond toe en ik haal een paar keer mijn tong over haar gat heen om mijn zaad op te slurpen. Dan krijg Ik krijg mijn kleren naar me toe gesmeten en met woorden ‘tot een volgende keer’ mag ik besmeurd van de seks vertrekken, Saskia en Claudia trekken Esmee naar de badkamer om haar ongetwijfeld verder te onderwerpen aan hun geile lusten…

Wordt vervolgd….

Arcobaleno

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *