Pure onderwerping

()

Pepijn had na de laatste opdracht die hij haar gegeven had (Seks in het Park) wel een leuke middag verdiend, bedacht Sophie vergenoegd een aantal dagen geleden. Ze had zo intens genoten van het waanzinnige, spontane en onverwachte contact met het jonge koppel, dat ze heel graag iets supergeils voor hem wilde terugdoen. Niet in de vorm van een opdracht, maar het zou een ervaring worden van pure onderwerping.

Ze wist al enige tijd dat hij een biseksueel kantje heeft en hoorde destijds met enig ongeloof en gespeeld enthousiasme zijn wilde ervaringen uit het verleden aan. Ze hadden elkaar beloofd altijd open en eerlijk te zijn en deze biseksuele ervaringen maakten onlosmakelijk onderdeel uit van wie hij was. En dat respecteerde ze. De gedachte aan een man die een andere man penetreert kwam haar echter zeer onbehaaglijk voor en de kans op een biseksuele ervaring had ze in hun seksleven zo lang mogelijk op de lange baan geschoven. Hoewel hij normaal gesproken niet op zijn mondje gevallen was, was hij blijkbaar bescheiden en respectvol genoeg om haar niet verder met deze levendige fantasie lastig te vallen. En juist daarom zou ze deze wens voor hem vandaag in vervulling laten gaan.

Vandaag had zij hem de opdracht gegeven om 13.00 zijn intrek te nemen in hun vast dag-hotel, kamer 12. Zonder nadere aanwijzingen of toespelingen. Hij was best nerveus, met zo weinig details was hij nog nooit op stap gestuurd en al zeker niet zonder zijn lieve vriendin in zijn kielzog. Met een mengeling van nieuwsgierigheid en onrust opende hij zachtjes de kamerdeur van kamer 12. Tot zijn verbazing stond er een buitengewoon onaantrekkelijke Akela klaar, met haar armen vijandig over elkaar en haar zeer behaarde benen wijd uit elkaar onder een walgelijk vormloos uniform.

“Kleed je uit en ga op dat bed liggen”, snauwde ze zonder hem aan te kijken. Hoe hij vandaag een erectie zou krijgen, laat staan een orgasme was hem gezien de omstandigheden vooralsnog volstrekt onduidelijk en de moed zonk hem dan ook in de schoenen. “Opschieten,” mopperde Akela, “ik heb niet de hele dag de tijd”. Als een gestrafte schooljongen ontdeed hij zich van zijn kleding en ging bijna nederig op het bed liggen. “Op je buik maat, dat is een bevel”. Met tegenzin draaide hij zich op zijn buik. Hij had het voorgevoel dat hij vandaag niet in control zou zijn. Vliegensvlug en met ruwe hand bond Akela handen en voeten vast aan de spijlen van het bed en beende als een manwijf de kamer uit, de deur met een klap achter zich dichtslaand.

Sophie en hij hadden het duidelijk over grenzen gehad, maar hij kon zich nu niet aan de indruk onttrekken dat zijn grenzen vandaag overschreden zouden worden. Hij hoorde een zachte klik en zag met een opzij gedraaid hoofd een prachtige vrouw de kamer binnenstappen. Een brok stijl en klasse. Toen hij haar van dichterbij kon zien, maakte zijn hart een sprongetje van blijdschap. Het was geen prachtige vrouw, het was een weergaloze shemale! Dat Sophie dat onthouden had. Wat een gouden wijf had hij toch. De shemale met slanke benen tot in de hemel kwam naast hem op het bed zitten. Pepijns opkomende erectie deed pijn nu zijn penis hard in de onbehagelijke springveren matras geduwd werd en weinig bewegingsvrijheid had. Hij kreunde een beetje.

“Ik ben vandaag jouw meester en jij mijn slaaf, ondermaatse nietsnut”. Haar glimlach was vol venijn, volkomen in tegenspraak met haar schaamteloze schoonheid. Pepijn zinderde. Milde MS vond hij heerlijk maar tot nu toe was hij steeds meester geweest. “Je moet me Hare Koninklijke Hoogheid noemen en steeds met twee woorden spreken. Verzoekjes worden niet ingewilligd maar als het je echt te ver gaat, zeg je “stop alstublieft Hare Koninklijke Hoogheid. Dat is je enige exit mogelijkheid. Al je andere smeekbeden die ongetwijfeld erbarmelijk en ronduit kleinzielig door de kamer zullen schallen, beschouw ik als een aanmoediging om er nog een schepje bovenop te doen”. Haar hatelijke schaterlach ging door merg en been.

Hare Koninklijke Hoogheid opende haar imposante koffer en toverde daar een blinddoek uit. Even later was hij in volledige duisternis gehuld. Pepijn probeerde zich iets te verleggen om zijn pijnlijke erectie wat ruimte te gunnen, maar hij werd hardhandig terug in de matras geduwd. Angstige geilheid was een emotie die hij nog niet kende. Hij wist niet of hij dit nu leuk moest vinden of niet. Hij hoorde dat de deur opnieuw opende en hoorde het lichte geklik van hakjes. Laat dit alstublieft een klein zachtaardig vrouwtje zijn dat mij geen pijn wil doen. Hij voelde hoe zijn kontgaatje ingesmeerd werd met glijmiddel en al snel volgde een voorbind-penis van een heel aangenaam formaat. Zachte vrouwen-dijen wreven over zijn bovenbenen terwijl ze de plastic penis sensueel in en uit liet gaan. Hij slaakte een zucht van verlichting. Dit was zijn geliefde Sophie, ze duwde haar parmantige borstjes stevig in zijn rug. Hij herkende haar lichaam uit duizenden.

“Wat vind je hiervan mijn liefste?” Fluisterde ze in zijn oor “Is dit niet wat je zo graag wilde?” Hij kreunde zachtjes bij wijze van instemming, te bang dat Hare Koninklijke Hoogheid van leer zou trekken.

“Mijn penis”, mompelde hij nauwelijks hoorbaar. “Mijn penis doet zo’n pijn”. Ze onderdrukte een klein lachje.

“Je motto is al jaren ‘pijn is fijn’, en je kent de code-zin voor als je er echt mee wilt stoppen. Er is altijd een exit”. Ze stootte de voorbindpenis nog een aantal keren in zijn anus en trok zich toen terug. Zijn handboeien werden losgemaakt, hij werd ruw omgedraaid en keek in het beeldschone gezicht van de shemale. Dreigend hield ze een brandende kaars boven zijn buik. Hij wist uit ervaring dat dit speciale kaarsen waren die niet zo heet werden als echte en verlekkerd keek hij toe. Met een zweepje in haar linkerhand gaf ze hem een corrigerende tik net boven zijn geslachtsdelen.

“Je wordt niet geacht genot te ervaren, dus haal die geile blik van je smoel”. Hij begon van dit spel te genieten en sprak volgzaam. “Uw wil is mijn bevel Hare Koninklijke Hoogheid”. De eerste druppels kaarsvet kwamen neer op zijn buik. Hij vertrok even.

“Verman je mietje, dit is nog maar het begin”. Zijn ogen begonnen te wennen aan het zachte maar ook wat akelige licht van tientallen brandende kaarsen in grote verzilverde kandelaars. Links in de hoek, net onttrokken van het kaarslicht ontwaarde hij zijn geile Sophie, haar mooie benen wijd gespreid op een chaise longue. En vinger waarvan hij niet goed kon zien of die van haar of van een ander was, gleed tergend geil over haar ongetwijfeld natte poes. De slet, dacht hij met groeiende wellust. Ze genoot van dit schouwspel. Zijn ogen volgden de rest van de kamer toen plots een paar grote druppels kaarsvet op zijn teelballen terecht kwamen. Hij smoorde een kreet van pijn in het hoofdkussen uit angst voor represailles van Hare Koninklijke Hoogheid. Maar het mocht niet baten. Haar blik was ijzingwekkend koud toen ze zonder scrupules twee tepelklemmen op zijn tepels zette.

“Dat zal je leren vuil geil onderkruipsel”. Na vandaag zal het woord ‘geilheid’ alleen nog maar angstige herinneringen oproepen”. Zijn pik werd nog groter bij het bijtende gevoel van de tepelklemmen en hij moest de aandrang onderdrukken om zijn heerlijke stijve lid in zijn hand te nemen. De shemale was hem voor. Ze had haar flinke erectie die al die tijd strak weggebonden was onder haar lange nauwsluitende latexrok uit zijn benarde positie bevrijd, nam Pepijns lid in de hand en schoof die vakkundig in haar gladde anus. Pepijn werd gek van geilheid en keek tersluiks naar Sophie. Hij wist dat zij dit maar niets vond. Maar zij had helemaal geen oog voor hem, merkte hij enigszins teleurgesteld. Blijkbaar was uit een andere schemerige spelonk van dit bizarre seksuele sprookje een boom van een neger opgestaan. De mythe van gekleurde mannen klopte, dacht hij geschrokken. Die man had een pik van wel bijna 30 centimeter. Pepijn raakte verward. Hoe kon hij en genieten van de shemale die hij nu schaamteloos mocht neuken en genieten van de aanblik dat zijn mooie vriendin spoedig gevuld zou worden door de grootste pik ooit?

Hij besloot de situatie maar te nemen zoals ze was. Afwisselend keek hij verlekkerd hoe zijn pik in en uit de anus van de shemale gleed. Vervolgens was hij nog net op tijd om de enorme pik van de gekleurde man met een ferme stoot in het strakke kutje van Sophie te zien verdwijnen. Sophie slaakte een kreet van pijn maar ze herpakte zich snel. De onbekende neuker van zijn liefje gleed met opvallende tederheid in en uit haar nu ongetwijfeld gloeiend hete poes. Dat was wat ze lekker vond, wist Pepijn. Zijn geile sletje had met alles rekening gehouden. Hij richtte zijn aandacht weer op de shemale die met harder wordende bewegingen met haar anus over zijn lul heen en weer gleed. Het werd hem allemaal teveel, hij kon zijn geilheid niet langer bedwingen en spoot de anus van Hare Koninklijke Hoogheid zonder pardon vol. Zo, nu had hij toch even de regie gehad, bedacht hij triomfantelijk.

Zijn gevoel van overwinning was van korte duur. Hare Koninklijke Hoogheid was veel sterker dan hij had voorzien en binnen luttele seconden werd hij op handen en voeten op het bed gepland. Gelukkig nog wel met het zicht op Sophie. Zonder vooraankondiging werd zijn kontgaatje hardhandig gevuld door het lid van Hare Koninklijke Hoogheid. Zij had blijkbaar geen tijd te verliezen want zonder enige empathie stootte ze hard, diep en heel regelmatig. Het opwindende van deze vorm van seks was dat hij in zijn krappe anus voelde hoe haar voorhuid over haar eikel gleed. Hij wilde daar in een opwelling iets van zeggen maar de shemale snoerde zijn mond met een van haar handen. Hij kon niets anders dan haar wellustige handelingen over zich heen laten gaan en het duurde niet lang voor de shemale de pik uit zijn anus trok en met lange halen het zaad over zijn rug spoot.

Verveeld duwde de shemale hem van haar weg en snelde naar de badkamer om de bewijzen van deze schaamteloze seks van zich af te wassen. Beduusd maar door en door bevredigd keek hij naar zijn liefje. Hij hoorde haar met zachte stem vragen of ze het zaad van de onbekende neuker in haar mond mocht ontvangen en die gedachte maakte haar sekspartner zo heet dat hij snel zijn lid uit haar vagina haalde en haar mond zo volspoot dat een deel ervan langs haar mond gleed. Zowel de shemale als de gekleurde man verlieten discreet het strijdtoneel. Sophie stond op uit haar chaise longue en vleide zich liefdevol tegen haar vriend.

“Oh… mijn liefste Sophie, je hebt vanmiddag een van mijn geilste fantasieën in vervulling laten gaan”. Ze glimlachte en kuste hem zacht op de lippen. Ze was te vol van deze ervaring dat ze voor een keer niet alvast plannen maakte voor een volgend seksavontuur. Komt tijd komt raad.

Sophie1973

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *