Bi-man

()

Dat ‘voor erbij’ maakte het minder beladen en wond mij tegelijk zeer op. Het kwam er eigenlijk op neer dat ze iemand voor hun genot wilden gebruiken. Voor de seks dus. Die gedachte sloot naadloos aan op mijn gebrek aan zelfvertrouwen. Zij zouden de leiding hebben en het speeltje zou naar hun pijpen moeten dansen en hoefde geen verantwoordelijkheid te voelen. Gevoel of gevoelens zouden geen rol spelen. Die kon ik missen als kiespijn. Achteraf werd het mij allemaal glashelder. Ook mijn getrek met een bivakmuts op voor de spiegel. Dan hoefde ik de confrontatie niet met mezelf aan te gaan. Ik genoot van mijn eigen lichaam, maar wilde het tegelijk ook niet accepteren.

Het was zo dubbel. Ik vond het idee om in die situatie een speeltje te zijn aantrekkelijk, omdat ik doodsbang was om initiatief te nemen vanwege de angst om afgewezen te worden. Misschien zou ik er wel meer zelfvertrouwen van krijgen had ik bedacht. Het werd mij later duidelijk dat ik in mijn eigen fuik van naïviteit was gezwommen. Maar goed, die naïviteit zorgde er uiteindelijk wel voor dat er mensen waren die zich over mij ontfermden. Sandy en Freddy. Ze werden mijn gids en dierbare vrienden. En ik werd toch hun speeltje en ik wilde dat maar wat graag zijn.

Ik vormde met hun een driehoek die steeds meer gelijkzijdig werd. Zij waren allebei volkomen vrij met hun libertaire levenshouding. Ze ruimden tijdens mijn zoektocht plek voor mij in hun leven. Ze werden de gids in die zoektocht naar balans in mijn leven. Binnen een maand na onze eerste ontmoeting neukte ik de sterren uit de hemel met Freddy en Sandy. Tegelijk en ook apart van elkaar. Ze lieten mij intimiteit ervaren en lust accepteren als een facet van je persoonlijkheid. Ze lieten mij dan wel toe in hun leven, maar waren er ook duidelijk in dat dat nooit vrijblijvend was. Niet als een soort ruil van ‘voor wat hoort wat’, maar vanuit de nuchtere opvatting dat je jezelf ook altijd inspant om het de ander naar de zin te maken.

“Een relatie en seks” is heel hard werken, zei Sandy altijd. “Als ik als persoon seksueel geniet met jou en ik vergeet Freddy, dan doe ik hem en mezelf te kort. Ik voel mij niet schuldig als ik het doe met iemand anders. Ik zou het mij wel voelen als ik daarmee Freddy te kort zou doen of niets gunnen.” Het leidde er toe dat soms -als Sandy luidruchtig het bed met andere mannen deelde – Freddy bij mij kwam slapen. We luisterden hoe ze uit haar dak ging terwijl Freddy mij driftig bereed of ik hem pijpte in het souterrain van hun villa, waar ik al snel ingetrokken was. Ik was gewillig en verlangend.

Freddy mocht mij gebruiken net als Sandy die mij domineerde met haar geile nukken. Ik was die periode hun speeltje. Het was mijn manier om seksueel te ontwaken en mijn schaamte en demonen definitief te overwinnen. Soms denk ik ook wel eens: als ik niet zo’n kutjeugd had gehad, dat ik dan misschien ook nooit de drang gehad om het genot in mijn leven zo na te jagen. Maar ik loop vooruit op de zaken. Zo ver was het nog lang niet toen ik op weg ging naar de stationsrestauratie.

Sandy, die de correspondentie voerde over de contactadvertenties die ze met haar Freddy had geplaatst, had gereageerd dat ik niet de man voor ‘erbij’ zou worden. Ze vond mijn warrige brief wel een van de leukste en indrukwekkendste reacties. Maar de nuchterheid en levenservaring die ze had, deden haar meteen ook de conclusie trekken dat ik geen enkel besef had van de impact van mijn simpele gedachten. Ik wilde meteen teveel en tegelijk. Ik kon niet ontkennen dat ze een punt had.

Ik liet haar brief met reactie op mijn brief op mij inwerken en was uit het veld geslagen van het telefoontje dat ze verrassend naar mij had gedaan. Ik realiseerde mij toen tot mijn schrik dat ik in feite een open boek was voor haar. Ze had feilloos door wat er met mij aan de hand was. Omdat ik haar toch op de een of andere manier nieuwsgierig had gemaakt, had ze toch contact met mij gezocht. Ik heb daarmee achteraf bezien gewoon ontzettend geluk gehad, ze had mijn brief ook meteen kunnen verscheuren.

Ik was onzeker op weg naar haar uitnodiging voor het gesprek. Ik was nieuwsgierig naar haar geworden. Ze had een mooie strenge en geile stem. Wat mij meteen opwond, was hoe ze als vrouw, terwijl ik haar nog niet eens echt kende, omdat ze nog schuil ging achter die advertentie, meteen het heft in handen had genomen. Ze las tussen mijn zinnen door mijn wanhoop. Ze was als de badjuffrouw die mij wilde behoedden om te verzuipen en had besloten om mij zwemles te geven.

Gespannen stapte ik die dinsdag nerveus de stationsrestauratie binnen voor de ontmoeting die alles zou doen kantelen. Gelukkig het was niet druk. Ik keek schichtig rond en ik zag geen vrouw met een paarse sjaal. Ik had mij gepantserd tegen de teleurstelling dat ze er niet zou zijn. ‘Zie je wel’ dacht ik. Maar achter mij ging de deur open aan de perronzijde en daar kwam ze binnen! In een rolstoel die voortgeduwd werd door een man die later Freddy bleek te zijn.

Ik slikte. Ze zag er geweldig uit. Ze had een zwart pagekapsel met donker opgemaakt blauwe strenge ogen. Ze had een mooie doorleefde kop, precies wat mij zo aantrok in rijpe vrouwen. De nauwsluitende jurk was zwart en kort. Ze had mooie forse borsten en geweldige benen, omsloten door een zwarte maillot. Haar ene enkel zat in het gips. Ze keek rond en ze zag mij meteen en wees naar me. Freddy was een sportieve goed verzorgde man met een lenige tred. Ze keek mij aan. Ze stak haar hand op en glimlachte naar me. Ik wist mij niet goed een houding te geven en had er meteen spijt van dat ik gekomen was. Ik voelde mij nog kleiner worden dan ik al was. Voor mijn gevoel was ik gekleed als een zak aardappelen vergeleken bij de twee goed verzorgde mensen. Ik kon mij voorstellen dat ze teleurgesteld moesten zijn toen ze mij in het echt zagen. Ik kon werkelijk niet in hun schaduw staan. Sandy lachte vriendelijk toen ze bij mij kwam.

“Nou dan zien we elkaar voor het eerst in het echt” zei ze. “Leuk Leo, dat je de moed had om te komen.” Ik stelde mij voor en gaf ze allebei een zweterige hand. Freddy nam mij in een oogwenk van top tot teen op, maar was ook de vriendelijkheid zelf.

“Schat ik moet nu gaan. Bel straks maar een taxi en dan zie ik je vanavond. Leo, leuk om je ontmoet te hebben.”

Het werd mij meteen duidelijk, dit was dus een eenmalig contact. Freddy had er weinig mee te maken dat Sandy mij benaderd had. Ze kusten elkaar en hij verdween.

“Wil je mij even aanduwen aan het tafeltje” zei Sandy. “Ik heb gisteren met tennis mijn enkelbanden ingescheurd. Het is echt behelpen nu. Ik vond het vervelend voor jou om af te zeggen. Lang leve de pijnstillers.” Ik deed wat ze zei, maar wist eigenlijk niet goed wat ik moest zeggen. Ik voelde mij leeg. Ik hoopte dat het snel voorbij zou zijn en ik terug kon gaan naar mijn veilige nest. Mezelf afrukken; fantaserend over deze mooie vrouw. Want dat was natuurlijk wat er straks ging gebeuren. Ik realiseerde mij ineens hoe dom ik was geweest om mij als vijfentwintigjarige aan te bieden als speeltje voor mensen die ik niets te bieden had. Sandy bestelde koffie en keek mij onderzoekend aan en ik durfde haar niet goed aan te kijken.

“Je bent nerveus hè?” Zei ze bijna moederlijk. Ik knikte en keek haar even snel aan waarna ik mijn blik weer snel afwende. “Dit is moeilijk voor je hè. Je hoeft niet zo schuw te zijn, ik doe je niks en ik vind je vooral heel moedig.” Ik keek haar snel ongelovig aan en wendde mijn blik af. “Kijk mij eens aan” zei ze met iets meer strengheid in haar stem. “Ik eet je niet op en ik sla je ook niet. Je bent hier niet thuis.” Nerveus deed ik wat ze zei. Ik was een open boek voor haar. Ze wist feilloos hoe het bij mij thuis had gewerkt. Onderdanigheid was de norm geweest. Als ik mijn vader soms opstandig aan had gekeken, had ik zo een klap of een schop te pakken gehad. Ook al verloor hij de laatste jaren langzaam zijn overwicht op mij. En als ik hem dan opstandig aan had gekeken, voelden de klappen en schoppen daarbij als een beloning omdat ik mij in mijn hoofd sterker waande dan zijn radeloosheid. Maar een diep ingeslepen patroon van onderdanigheid heb je niet zo maar overwonnen. Ik hield het drie seconden vol en toen wende ik mijn blik weer af.

“Ik weet, denk ik, waarom je zo bang bent” zei Sandy “De hel bestaat niet Leo, die maak je zelf.” Zonder omwegen ging ze door met mij ontleden en mij te confronteren met mijn verwrongen gedachten die ze feilloos kon plaatsen. Ik schoof heen en weer op mijn stoel.

“Hoe weet je dat dan zo goed?” Zei ik ineens wantrouwend en blij dat ik haar kon onderbreken. Ze lachte weer haar tanden bloot en zei ontspannen en zacht.

“Ik kom uit een zelfde soort milieu als jij. Ik heb ook met angst en nachtmerries geleefd toen mijn ouders mij vertelden dat ik in de hel zou komen. Mijn broer overleefde maar net een zware depressie. Ik heb een goede psychiater gehad die mij de weg omhoog heeft gewezen. Het is een lang verhaal, dat ik je misschien nog eens vertel als je dat wilt. Ik heb mezelf daarvan vrij gemaakt. Maar ik las in je brief meteen dat jij met hetzelfde worstelt. Jij schaamt je voor jezelf en je verlangens, je hebt geen greintje zelfvertrouwen en je kruipt in je schulp. Je brief aan ons was een fantasie van je om daar uit te komen. Maar eigenlijk hoopte je dat je geen antwoord kreeg. Als bevestiging van dat je er niet toe doet. Je dacht; zie je wel, ik Leo, ik ben overbodig. Zo vastzittend in jezelf omdat je niet weet hoe je je bevrijdt van je frustraties. Je compenseert je verdriet door dag en uur met je pik te spelen en je haat jezelf daar steeds meer om. Ik zit er geen millimeter naast denk ik. Toch?”

Ik keek haar nu geschrokken aan. Ik kreeg een kleur. Ik knikte nerveus en moedeloos. Ik zat er echt als een dood vogeltje bij. Ik werd ontleed tot op het bot.

“Ik wil je helpen,” zei Sandy.” Vraag mij niet waarom, maar die brief van je trof me. Ik heb mij los kunnen maken van mijn verleden, maar toen jij jezelf openhartig beschreef, kwam het voor even weer allemaal terug. Freddy en ik zochten een man voor erbij, voor de seks, voor mij voornamelijk, en we kwamen jou tegen. Freddy had je brief meteen terzijde gelegd. ‘Te jong en te zoekend naar zichzelf’. Maar je brief las voor mij als een noodkreet, zoals ik die zelf ook wanhopig heb geslaakt. Waar jij in je wanhoop implodeert, forceerde ik mezelf juist de andere kant op. Ik naaide met iedere kerel die aardig voor mij was en toch werd ik steeds wanhopiger. Ik was voor mezelf aan het bewijzen dat ik er wel toe deed. Wat nou hel! Kom maar op met je hel! Al neuk ik met drie kerels of een vrouw. Al werk ik als hoer of acteer ik in porno. Heb ik allemaal gedaan, ik zag hem nergens die hel. Kijk mij eens ongestraft zondig zijn en genieten!

Maar ik creëerde zo mijn eigen hel. In plaats van te zijn wie ik werkelijk ben, liep ik volledig vast. Gelukkig was er iemand die mij weer op de rails gezet heeft en die mij inzicht gaf. Sindsdien voel ik mij vrij en gelukkig.”

Ik dronk met trillende hand van mijn koffie. Ze legde haar hand bemoedigend op mijn vrije hand. In mijn angstreflex die volgde, schokte mijn kopje en liep de koffie langs mijn mond. Sandy gaf mij een zakdoek.

‘Raak mij niet aan’, spookte het door mijn hoofd. Kom niet aan mij want dan voel ik mij niet comfortabel. Dat was mijn pantser. De paar keren dat ik seks had gehad, schoten vluchtig langs in mijn gedachten. Ineens kreeg ik het inzicht dat ik daarbij toeschouwer was geweest bij mijn eigen daad. Het was lust, maar zonder gevoel. Ik neukte met mijn hersens en vocht met mijn demonen die mij toespraken in plaats van dat ik mijn lul leefde. Nooit liet ik diegene met wie ik het deed werkelijk toe. De keren dat ik had geneukt, was altijd met de rem er op. Alleen als ik speelde met mezelf, durfde ik mij soms te laten gaan. In feite zat ik hier volkomen naakt en kwetsbaar voor Sandy. Ze was de eerste die mijn staat van zijn doorgrondde. Ze brak zonder terughoudendheid de muur die om mij heen stond tot de grond toe af.

“Wat wil je van me? Zei ik met wanhoop in mijn stem.

“Wat wil jij?” Was Sandy ’s wedervraag. “Aan de slag met jezelf, of zo doormodderen?” Ze pakte weer mijn hand vast en trok hem naar zich toe. Krachteloos liet ik haar begaan.

Ze boog voorover en rook er aan. Ze keek mij strak en streng aan. “Voordat je hier kwam heb je jezelf afgerukt. Ik ruik het. De vraag is, heb je de moed om voor echt te gaan of blijf je stinken in je veilige studentenhol als een schuwe rukker?”

Er keek iemand in de restauratie op die verstoord in onze richting keek. Ik kreeg weer een kleur en wist niet wat te zeggen. Ik kon ook niets zeggen, want het was waar wat ze zei. Ik kon het verlangen om te vluchten in mezelf en mijn fantasieën niet weerstaan.

“Denk maar eens na over wat je wilt” zei Sandy. “Morgen bel je mij op. Dan ben ik nog thuis. En je belt echt!” Zei ze streng. “Werk aan de winkel vriend.” Ze kneep hard in mijn hand en keek mij autoritair aan. “Bel je me?” Ik knikte.

“Ja Sandy, ik zal je bellen!”

“Herhaal mij en kijk mij aan.” Ik deed wat ze zei.

“Ja Sandy, ik zal je bellen.” Haar blik was streng.

“Genoeg voor vandaag” zei Sandy.

Ze bestelde nog twee koffie en meed het onderwerp verder. We maakten verder kennis. Ze vertelde dat ze actief was in de marketing. Haar Freddy zat in het vastgoed. Ik vertelde dat ik economie had gestudeerd en dat ik werkloos was.

“Heb je een rijbewijs? Vroeg Sandy. Ik knikte.

“Misschien heb ik wel een tijdelijk baantje voor je. Dan mag je mijn chauffeur zijn zo lang ik met deze enkel zit. Lijkt je dat wat? Laat morgen maar weten.” Ik keek haar onzeker aan. Ze denderde mijn leven binnen en walste mij plat. Maar ik werd haar chauffeur en twee weken later verruilde ik mijn stinkende studentenkamer voor het souterrain van hun villa in Buitenveldert en werd hun huisgenoot. Het was het keerpunt in mijn leven.

Ik duwde haar een uur later naar de taxistandplaats. Ze trok mij naar zich toe. “Kus” zei ze gebiedend. Ik had geen tijd om na te denken en ze hing al om mijn nek en kuste mij op beide wangen. Ze rook heerlijk. Ze knipoogde toen de taxi eindelijk wegreed. Ik zwaaide krachteloos.

Ik was uit het lood geslagen door wat ze mij had voorgehouden. Ik slenterde voort in gedachten verzonken. Duizend gedachten schoten door mijn hoofd. Het was duidelijk; ik wilde mij bevrijden uit mijn twijfels en aarzelingen. Ik wilde mij niet langer een loser voelen. En deze markante vrouw leek oprecht te menen dat ze mij daar bij wilde helpen. Ik de slonzige introverte rukkende angsthaas, struikelend over zichzelf die een aanbod had gekregen om grip op zijn leven te krijgen. Het leek te mooi om waar te zijn. Ik voelde mij onbehaaglijk, maar ik realiseerde mij ook dat ze snapte wat er met mij aan de hand was. Gevoelens van euforie en twijfel streden om voorrang.

“Stop jezelf te haten” had Sandy gezegd. “Dat je zo geworden bent ligt niet aan jou. Geniet van het leven, geniet van seks en lust. Het hoort bij het leven als eten en drinken. Er is geen hel.”

Ik twijfelde niet langer. Ik had een besluit genomen. Ik zou haar de volgende ochtend bellen. De euforie won. Er was geen hel! En ik mocht er zijn. Ik was een knappe kerel had Sandy gezegd. Ik moest stoppen mij te verbergen door er bij te lopen als een slons. “Ga van jezelf houden.” Ik slenterde verder doelloos door de stad en ik kwam als vanzelf langs de seksshop waar ik pornoboekjes en soms filmpjes huurde waarop ik mij aftrok. Ik stapte impulsief naar binnen. Uit gewoonte eigenlijk. Ik stond al snel in de pornoboekjes te bladeren. Ik zocht naar mijn favoriete Duitse pornobladen: “Geil über 40- Reife Frauen ficken besser!” Ik nam het maartnummer mee. Vervolgens stapte ik de gaycorner binnen. Ik keek schichtig rond, zoals gewoonlijk. Het wende nooit. Ik griste een exemplaar uit het rek van “Rough Boys” met op de omslag een foto van een man die een enorme lul pijpte. Twee meter verderop in de zaak stond een veertiger die mij strak aankeek, toen ik zijn richting uitliep op weg naar de kassa. Hij taxeerde me. Zijn blik liet aan duidelijkheid niets te wensen over. Hij was geil en projecteerde die gedachte op mij. We keken elkaar net iets te lang aan. Hij zag er goed uit. Ik slikte, ik voelde mij ook ontzettend geil, ik moest hier weg. Naar huis. Rukken! Misschien wel voor de laatste keer denkend aan wat Sandy mij had gezegd. Het laatste feestje met mezelf, zo had ik mij in een impuls voorgenomen. Ik vond altijd wel een reden om mij aan mezelf te vergrijpen ondanks andere voornemens.

Ik stapte snel en nerveus langs de man en ik rekende snel af en spoedde mij naar buiten op weg naar de tram. Na een minuut werd ik op mijn schouder geklopt. Ik draaide mij om en keek in de ogen van de man. Hij slikte en was nerveus, maar hij had meer moed dan ik.

“Volgens mij heb jij ook zin. Ik zit hier in een hotel vlakbij. Ga je mee?”

Ik stond versteend. Dit was de eerste keer dat een kerel mij wilde versieren.

“Ik… ik heb geen tijd” bracht ik tegen hem in.

“We kunnen samen in elkaars boekjes kijken,” negeerde hij mijn antwoord. “Je bent mijn type. Ik geef je honderd gulden.” Hij dacht dat ik een hoer was. Ik kon geen woorden vinden om er tegen in te gaan. Hij keek mij gespannen aan. Hij was geil, net zoals ik dat was. Tot mijn grote ontsteltenis zei ik krachteloos “oké”

Mijn leven stond nu echt op zijn kop. Ik had net een vrouw ontmoet die mijn leven zou veranderen. Mijn muur die ik rondom mezelf had opgetrokken stortte meteen in elkaar toen ze mij had geconfronteerd met haar in alle opzichten kloppende beeld van mij. Een uur later ging ik mee als de eerste de beste jongenshoer met een getrouwde homo die mij wilde gebruiken. Mijn zintuigen stonden op scherp. In mijn buik fladderden duizend vlinders tegelijk. Mijn lul werd snoeihard van de opwinding die mij ineens overviel. Ik ging neuken met de eerste de beste kerel die op mij geilde toen hij mij even schichtig als ik was in de seksshop was tegengekomen. André, zo heette hij. Ik stapte met hem zijn hotelkamer binnen. Hij nam de leiding.

“Zullen we eerst douchen? Vroeg hij. Ik was vast niet de eerste die hij zo had verschalkt. Ik was al lang blij dat hij het initiatief nam, want ik wist mij niet goed raad. We gingen uit de kleren. Hij zag er atletisch uit en was stevig behaard. Hij had een glanzende kromme besneden lul.

“Je ziet er lekker uit,” zei André met opgewonden stem.

“Jij ook” zei ik aarzelend. Hij greep naar mijn lul. Hitsig en opgewonden. “Godverdomme, wat een lekkere lul heb je!” Hij hijgde en zijn stem sloeg over. Hij trok mij even later aan mijn lul mee de douchecabine in en hij drukte mij tegen de muur van de douche en greep mijn kont vast. Zijn lul drukte tegen de mijne. Hij reed tegen mij aan en hij kuste me. Zijn tong drong binnen in mijn mond. Het water kletterde op ons neer en voor het eerst beantwoorde ik gretig de kus die iemand mij gaf. Ik liet mij leiden. Hij sopte mij af en ik hem. Zijn hand gleed door mijn bilnaad en vond mijn anus. Hij keek mij geil aan. Zijn andere hand greep mijn lul en hij begon mij af te trekken. Binnen een minuut kwam ik hijgend en kreunend klaar en klopte mijn lul in alle heftigheid ondanks dat ik door al mijn getrek de dagen ervoor weinig zaad kon produceren.

André duwde mij op mijn knieën in de douchebak en duwde zijn lul in mijn mond en begon neukbewegingen te maken terwijl ik hem nu pijpte. Mijn tong gleed langs zijn eikel. Het duurde niet lang of de spanning uit zijn lijf ontlaadde zich ook. Zijn kont spande zich toen hij zijn zaad achter in mijn keel spoot en hij zwaar hijgend kwam. Ik kotste bijna van deze onverwachte lading achter in mijn keel. Het was de eerste keer dat ik zaad proefde. Hij liet mij los en trok mij overeind en kuste mij en proefde zo zijn eigen zaad. Ik liet mijn tong steeds nieuwsgieriger langs de zijne glijden.

Na deze eerste ontlading kwamen we een beetje bij zinnen. We douchten nog vijf minuten samen en stapten er toen onderuit. We droogden ons af en gingen naakt op het tweepersoons bed liggen. André nam het initiatief en we pakten onze pornoboekjes. Hij keek mij aan en vond dat ik een goede smaak had. We dronken wat uit de minibar en André rookte een sigaret. Toen hij die had opgerookt, schoof hij naar beneden en greep mijn lul vast die weer half stijf was geworden.

“Zo’n lul wil iedereen pijpen” zei André. Hij voegde meteen de daad bij het woord en voor het eerst werd ik echt gepijpt zoals pijpen moest zijn. Gulzig, plagend, heel diep, dan weer zachtjes likkend dan weer trekkend. Een man die in trance naar mijn beenharde lul keek en er vanwege zijn opwinding hard in kneep en aan trok. Ik genoot met volle teugen van de porno waarnaar ik keek, en waarin ik de hoofdrol speelde. Ik kwam weer klaar. Ik liet mij gaan en ik schaamde mij niet voor mijn gezucht en gekreun. André likte mijn ballen en wilde geneukt worden door mijn lul. Maar eerst wilde hij zelf in mijn kut. Zoals hij opgewonden zei. Zijn lul was intussen ook weer staalhard. Ik had een kut. Voor André was ik een kut en geile slet! Er was alleen maar plaats voor lust in mijn hoofd. De hel kwam voor het eerst in deze hotelkamer niet langs in mijn gedachten.

André deed een condoom om en plantte mij neer op mijn knieën en duwde mij voorover. Hij smeerde glijmiddel aan mijn aars. Hij was goed voorbereid op zijn bezoek aan Amsterdam. Langzaam voelde ik hoe zijn eikel bij mij naar binnen drong. Ik kreunde, toen mijn aars zich achter zijn eikel sloot. Het voelde pijnlijk, maar even later was daar het genot. Ik voelde hoe hij zijn kromme lul tot aan de wortel in mij naar binnen schoof. Ik kreunde hardop en liet mij gaan.

“Wat lekker geil is dit,” kreunde ik hees.

“Oh! Wat ben je een lekkere slet,” hijgde André zwaar. Hij schoof zijn lul in mij heen en weer. In een steeds hoger tempo en steeds harder. André gromde en vloekte, hij pompte als een bezetene in mij terwijl hij mijn hoofd naar achteren trok aan mijn haar. Ik voelde hoe zijn ballen tegen mij aanklotsen. Het bed bonkte tegen de muur. Ik was als de “rough boy” uit mijn eigen pornoboekje die hard en meedogenloos genomen werd.

Een fantasie was eindelijk werkelijkheid geworden. Met een oerkreet kwam André in mij klaar. Ik voelde hoe zijn kloppende pik zijn zaad naar buiten stootte. Hij greep mij vast alsof ik ingeklemd zat in een bankschroef. Mijn kont stond open van zijn geram in me. Moe en voldaan liet André zich opzij vallen. Hij stroopte het condoom af en legde het op het nachtkastje.

“Godverdomme! Wat kreeg ik zin in jou toen ik je geile blikken in die seksshop zag!” Mijn oog viel nu op de trouwring aan zijn hand.Hij trok zich tegen mij aan en sloeg zijn been over de mijne heen. Zijn half-harde lul drukte heerlijk in mijn bilnaad. Hij zocht mijn mond en tongde mij weer. Hij streelde mijn tepels en hield even later mijn zak vast. Ik liet mij leiden door hem. Ik blokte mijn gevoel voor het eerst niet af terwijl ik neukte met iemand anders. Ik kon mij laten gaan en buiten mijn gedachten treden. Ik voelde mij geweldig en ik liet het toe.

“Blijf je de hele nacht? Dan krijg je tweehonderdvijftig van me.” André dacht echt dat ik een hoer was. Ik kon het geld goed gebruiken dus ik liet hem in de waan. We bleven op de kamer en hij bestelde eten. We dronken de minibar leeg. Ik bleef de hele nacht. Ik neukte voor het eerst zelf een vent, maar liet mij vooral gebruiken door hem. Ik voelde, en ik liet het toe, ook al was het met een verder wildvreemde vent voor me. We gingen ‘s morgens samen in bad waarin we elkaar pijpten. We ontbeten samen op zijn kamer.

“Heb je een nummer waarop ik je kan bereiken?” zei André. “Ik kom vijf keer per jaar in Amsterdam.” Ik zei hem dat dat lastig was omdat ik binnenkort ging verhuizen.

“Ik snap het,” zei hij teleurgesteld maar zonder ergernis. Hij gaf mij driehonderd gulden en tongde mij nog een keer en greep naar mijn lul. In feite was hij net zo oversekst als ik omdat hij zijn verlangens kennelijk op andere momenten moest onderdrukken.

“Zullen we over twee maanden afspreken in dezelfde seksshop? De eerste dinsdag van de even maanden.” Ik stemde toe. We tongden gulzig en trokken elkaar nog een keer af en keken elkaar geil aan.

Even later stond ik buiten. Voldaan en helemaal uitgewoond. De jonge slet en hoer van een getrouwde homo. Ik dacht aan mijn vader en ik merkte dat hij er eigenlijk niet meer toe deed. Hij was zijn macht al over mij verloren, maar de gebeurtenissen van gisteren leken daarvan de definitieve bevestiging. Waarom had ik het mezelf altijd zo moeilijk gemaakt? De woorden van Sandy en de daden van André hadden mij een nieuwe weg doen inslaan. Ik belde vanuit een telefooncel het telefoonnummer van Sandy.

“Ja, ik heb nagedacht” zei ik even later. “Ik wil wel verder met je praten. Graag. En ik wil ook wel je chauffeur zijn.” Het klonk zelfbewuster en minder gejaagd dan gebruikelijk.

“Mooi” zei Sandy en we spraken af. Voor ze ophing zei ze streng. “Nog één vraag. Je klinkt moe en krachteloos. Je hebt toch niet gespeeld met jezelf?” Ze bleef zo direct en scherp als een mes. Naar eer en geweten antwoordde ik.

“Nee,” dat André zich aan mijn lul vergrepen had vertelde ik niet.

“En als ik nu aan je handen ruik?”

Ik zweeg. Ik kon moeilijk zeggen dat ze dan het zaad van André zou ruiken. “Ik weet genoeg” zei ze.

“Niet wat je denkt” zei ik, maar ze had al opgehangen.

Ik ging naar mijn kamer en douchte me. Ik schroefde de douchekop van de slang en duwde de laatste in mijn anus. Ik ging op de wc zitten en spoelde mij schoon. Toen ik klaar was en mij had afgedroogd keek ik mezelf aan voor de spiegel en ik keek tevreden naar mijn lichaam. Anderen vonden mij aantrekkelijk, waarom zou ik het dan zelf ontkennen? Ik dook naakt in mijn bed en viel in een heerlijke en diepe slaap.

Ik werd ‘s avonds wakker met een enorme stijve en dacht terug aan wat ik had meegemaakt. Ik dacht aan André lul terwijl mijn anus heerlijk gevoelig voelde. Ik dacht aan het mooie lijf van Sandy. Haar dwingende blik, haar stevige tieten. Haar strijd die ze met mij aan ging. Haar tipje van de sluier over wat ze allemaal gedaan in haar opstand en het zich afzetten tegen de onderdrukking thuis, die ik uit eigen ervaring zelf ook zo goed kende.

Ik pakte het magazine “Geil über 40” en duwde mijn dildo in mijn schone kut. Ik nam de woordenschat van André ineens moeiteloos over. Je bent een geile slettenkut zoals André mij in het heetst van onze neukpartij had genoemd. Mijn dildo gleed heerlijk soepel naar binnen. Ik legde een kussen onder mijn kont zodat hij bleef zitten. Ik keek naar de foto’s van een geile “Reife Frau” die haar grote hangtieten streelde. Ze keek mij wijdbeens en schaamteloos uitnodigend geil aan, terwijl ze haar harige natte kut aanbood. ‘Fick meine Fotze!’

Mijn bed piepte en kreunde. Ik likte in mijn gedachten aan harde van geil glimmende lullen, ik beet in dijen, ik zoog op natte klitten, ik verdronk in de ogen van de vrouw op de foto in wiens kut ik wilde rammen. Ik zag de kromme lul van André voor me, die mijn demonen uit mij had geramd en mij als hoer had behandeld. Ik keek in de strenge en directe ogen van Sandy en ik kwam schokschouderend en heftig naar adem happend klaar. Mijn lichaam gespannen als een springveer, terwijl mijn pik bronstig in mijn hand klopte. Een armetierig druppeltje geil producerend, maar o zo pijnlijk lekker. Voor het eerst voelde ik mij vrij en had ik geen schuldgevoel over het genot dat ik beleefde, ook al wist ik dat ik nog een lange weg te gaan had. Sandy zou mij daar telkens meedogenloos confronterend op wijzen. Want seks volgens haar ging ook over zelfbeheersing. Dat zou ze mij met harde hand duidelijk maken.

Bi Man

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *