Die éne eerste keer

()

Ik ben Dirk, 41 jaar oud en toen wij (mijn vrouw Marian en ik) onlangs op een feestje waren, kwam het onderwerp ‘eerste keer’ ter sprake. Iedereen, mede door de genuttigde drank, overwon z’n schroom en de verhalen kwamen los. Velen, zo niet de meesten hadden de eerste “echte seks” op hun 17e of 18e met een meisje van ongeveer dezelfde leeftijd, die dan ook hun vriendje / vriendinnetje was. Een enkeling had het pas gedaan nadat ze keurig officieel verloofd waren. Mijn waargebeurde eerste neukbeurt was een totaal andere en alle aanwezigen luisterden aandachtig naar mijn relaas:

Ik was amper achttien jaar oud, en had een schoolvriendje, Martin genaamd. Hij woonde niet ver bij mij vandaan en had rijke ouders, maar ja, dat besefte je eigenlijk als broekie nog niet. Het gezin van Martin bestond uit zijn vader, die directeur was van een havenbedrijf in Rotterdam, en voor zijn betrekking vaak van huis op reis was. Zijn moeder was veel jonger en had Martin gekregen, toen zij pas negentien jaar oud was. Verder had hij nog een jonger zusje Cindy, toentertijd zo’n 14 jaar oud en een broertje Tommy van 8 jaar. Martin had een kano, die wij samen bij z’n vaders bedrijf in de Waalhaven hadden opgeknapt en waarmee we in de zomer regelmatig gingen varen op de Bergse- en Kralingseplas.

Het was in de zomervakantie, dat ik op een middag naar Martin ging, om te vragen of hij zin had die middag te gaan kanoën. Het was bloedheet en ik had daarom een korte broek en een T-shirtje aan. Ik belde aan en Martins moeder Evelien deed open en het was duidelijk, dat ze in de tuin had liggen zonnen. Ik had haar wel eens meer in bikini gezien, en op de een of andere manier kreeg ik het er altijd warm van, want ze had een fantastisch figuur, ondanks de drie kinderen. Maar als opgroeiende puber verlangde je stiekem naar haar lichaam, om dan ‘s-avonds in je bedje erover te fantaseren en uiteindelijk te masturberen.

“Hallo mevrouw, is Martin thuis?”

“Nee,” zei ze, “Martin is met zijn vader naar z’n grootouders in Friesland en komt pas zondag weer terug.”

“O jammer,” zei ik teleurgesteld, “Ik had juist zo’n zin om met dit warme weer te gaan kanoën op de Plassen.”

“Tja, dat komt niet goed uit dan Dick” vervolgde ze. “Cindy en Tommy zijn ook op vakantiekamp, dus ik ben helemaal alleen. Maar waarom kom je niet binnen, met dit warme weer, dan kun je net als ik gaan zonnen in de tuin en af en toen een duik nemen in ons koele zwembad.” Zoals ik al zei, waren zijn ouders behoorlijk rijk en hadden een zwembad in de beschutte tuin. “Dat lijkt me wel wat mevrouw,” zei ik in alle naïviteit, “Maar ik heb geen zwembroek bij me, dus kan ik niet in het zwembad.”

“Maar dan trek je toch een zwembroek van Martin aan? Jullie hebben ongeveer dezelfde maat!” Zonder mijn antwoord af te wachten zei ze: “Kom maar mee naar boven, dan kijken wij even of er een mooie zwembroek voor jou bij is ” Zij ging voor mij de trap op en, hoewel ze 34 jaar oud was, kreeg ik een opgewonden gevoel in mijn kruis van dat draaiende kontje.

Zij ging Martins kamer binnen, die ik goed kende, omdat wij er vaak samen huiswerk maakten. Maar nu leek die kamer totaal anders, nu ik daar met Evelien stond en een beetje onbeholpen om me heen keek. Zij trok een lade van de kast open en haalde daar een zwarte zwembroek uit. Zij overhandigde hem aan mij: “Zo trek maar eens aan, dan kunnen wij zien, of het past.”

Als een verlegen groentje wachtte ik natuurlijk, totdat zij weg zou gaan, om mij de kans te geven die zwembroek aan te trekken. Toen ze mijn dralen zag, zei ze: “Nou zeg, je hoeft niet zo verlegen te zijn. Ik heb drie mannen in huis en ze hebben allemaal een piemel die ik regelmatig zie, zo dus schaam je maar niet!”

Ik trok mijn T-shirt over mijn hoofd en zij kreeg een blik op mijn gebruinde bovenlijf. Toen ik mijn shirt uittrok, begon ik de spanning te voelen, dat een oudere vrouw zo direct mijn pik zou zien, die waarschijnlijk van de opwinding stijf zou worden omdat ik dit toch wel erg geil vond.

“Nou kom op,” moedigde ze me aan, “trek je onderbroek maar uit, dan kunnen we zien of die zwembroek past.” Toen ik uit mijn slip stapte, begon mijn pik zich te roeren en werd half stijf.

“Nou, nou!” zei ze enthousiast, “Jij hebt ook niet achteraan gestaan, toen ze die uitdeelden,” wijzend op mijn ondertussen stijve leuter. Inderdaad ben ik behoorlijk groot geschapen, wat ik al wist, omdat we dat vaak onderling met vrienden hadden gemeten, zoals opgroeiende knapen dat wel meer doen. “Weet je,” sprak ze een beetje hees verder, “Jij hebt zelfs nog een grotere piemel dan Martins vader, en hij is nog veel dikker ook. Heb jij wel eens echt gevreeën met een meisje?”

“Nou nee,” stamelde ik met een rode kop, “ik heb maar één keer een meisje bloot gezien en dat was lang geleden in het zwembad.”

“Maar wel over gedroomd zeker, en je erop afgetrokken?,” vroeg ze bijzonder direct. Met een beetje schaamte bevestigde ik dat en voor ik er erg in had, legde ze een hand om mijn lul heen en zei: “Zal ik jou eens leren, hoe je meisjes moet verwennen? Wij hebben lekker de tijd en we kunnen niet gestoord worden.”

Zij ging mij voor naar de ‘ouderslaapkamer’ en gebood mij op bed te gaan liggen. De jaloezieën werden nog wat dichter getrokken, zodat het schemerig werd in de slaapkamer en ze deed een schemerlampje aan. Toen ik bloot op mijn rug lag, deed zij het bovenstukje van haar bikini los en kwam naast mij op de rand van het bed zitten. Met haar rechterhand pakte zij mijn lul, terwijl ze met haar linkerhand mijn zak omvatte. Verlekkerd keek ze naar mijn eikel, terwijl ze mijn voorhuid naar onder trok. “Je mag wel aan mijn borsten voelen, hoor,” zei ze zachtjes ,”dat vind ik fijn, en ik zal jou leren wat meisjes fijn vinden. Beloof je dat wij tweetjes dit voor ons zelf houden en je dit aan niemand zal vertellen?” Ik knikte een beetje afwezig. Ondertussen had ik met één hand haar linkerborst omvat, en ik voelde een tepel die zich begon op te richten. “Je hebt toch twee handen? Pak die andere ook maar, en dan moet je er zachtjes in knijpen.”

Ondertussen begon ze zachtjes mijn ballen te kneden en mijn lul op en neer te doen; met haar gezicht kwam ze naar mijn eikel en likte met haar tong voorzichtig erover. Toen ik beide borsten in mijn handen had, en zij vier of vijf keer aan mijn pik had getrokken, hield ik het niet meer. Ik spoot met drie krachtige stralen mijn sperma in haar gezicht en over haar handen.

“O jeetje, jij bent wel heel erg geil met die grote pik,” riep ze enthousiast. Ik schaamde mij een beetje en vroeg: “U vindt het toch niet erg, dat ik zo snel klaarkom en dat ik u zo maar onderspuit? “

“Welnee lieverd, daar kan jij ook niets aan doen. En ik zal hem wel weer lekker groot maken, zodat we aan het echte werk kunnen beginnen.”

Nadat ze haar gezicht had schoongemaakt en mijn eikel afgelikt, begon ze langzaam haar bikinibroekje uit te trekken, waardoor ik voor het eerst in mijn leven een echte kut kon zien. Ik zag op de plek waar haar benen bij elkaar kwamen een smal strookje schaamhaar met daaronder twee volle glimmende dikke schaamlippen.

“En vind je het mooi?,” vroeg ze met een zachte stem. Mijn hart klopte in mijn keel en ik kon niets zeggen. Zij kwam op het bed zitten, pakte mijn hand en leidde die vervolgens naar haar kutje. Vervolgens nam ze mijn middelvinger beet en haalde die langzaam door haar spleetje heen. “Voel je hoe nat het daar is? En dat komt allemaal omdat jij nog zo jong bent en toch zo’n heerlijk grote neuklat hebt.”

Ondertussen begon ik intuïtief mijn vinger heen en weer te bewegen tussen haar dikke schaamlippen. Toen Evelien haar benen iets uit elkaar deed, gleed mijn middelvinger als vanzelf in haar neukgaatje, wat een klein gilletje aan haar ontlokte. Toen moest ik mijn vinger eruit halen en ging ze op haar rug liggen. Ze deed haar benen iets uit elkaar en zei op een geile toon, terwijl ze haar buitenste schaamlippen uit elkaar trok: “Zie je dit knobbeltje? Dat is mijn clitoris. Als jij nu je knieën naast mijn armen zet, en je bukt je er naar toe, kan je dat genotsknopje lekker likken. Dat is wat de meisjes echt lekker vinden.”

Ik volgde haar aanwijzingen op en ging op zoek naar haar clitje. Mijn tong raakte het roze knopje aan en ik begon te likken. Zij begon onmiddellijk te kreunen en te trillen met haar benen; ik zag haar kutsappen uit haar spleet lopen en voelde, dat ze met beide handen mijn lul beetpakte en naar haar mond bracht. Mijn gevoelige eikel werd door haar lippen verzwolgen en zij begon eraan te zuigen. Intussen was ik nog steeds bezig met heftige tongbewegingen haar kut te likken en zij had ondertussen met één hand mijn hand naar haar grotje begeleid en bracht twee vingers in haar kut. “Vinger mij eens lekker!” riep ze, even mijn lul uit haar mond halend, “Ja, je doet het fantastisch! Jezus! Wat ben ik geil ! Het mag niet wat we doen, maar het is zo lekker, wouw!”

Door al dit opgewonden kreunen en het gezuig aan mijn pik voelde ik mijn zaad weer opborrelen en ik kwam voor de tweede keer klaar; en spoot mijn hele zak leeg in haar mondje. Ze slikte alles door en kwam overeind.

“Nu moet je iets doen, wat elk meisje van je wilt, namelijk lekker geneukt worden door zo’n grote lul, en heerlijk klaar komen.” Ze ging op haar knieën zitten, en stak haar kontje naar achteren. Dit noemen ze ‘op z’n hondjes’ zei ze, en je moet je stijve paal in mijn kutje steken. Door de aanblik van haar heerlijke billen was ik alweer stijf en drukte mijn eikel tegen haar gaatje. “Ja…ah, nu doordrukken, kom dan, neuk me!”

Ik gleed in haar kut en begon ritmisch te neuken, het gaf mij een heerlijk gevoel om in een echte vrouwenkut te zitten en voor het eerst in mijn leven zo’n onbeschrijfelijk lekker gevoel te krijgen. Evelien begon nog harder te kreunen en riep: “Ja, ik kom!” en begon over haar hele lichaam te trillen. Hierdoor raakte ik zo opgewonden, dat ik voor de derde keer op die dag klaar kwam, maar de hoeveelheid sperma was nog steeds groot. Ja, dit was het echte werk!

Evelien had zich omgedraaid en lag op haar rug na te genieten. “Mijn God, wat kan jij neuken; jij bent echt een natuurtalent! Als je met meisjes gaat neuken, moet je wel een condoom aan doen, hoor. Want ik ben aan de pil, dus kan er niets gebeuren, maar anders heb je al veel te vroeg een kindje gemaakt. En! Mondje dicht tegen iedereen, hè?”

Dat laatste was echt wel het moeilijkste, om niet tegen mijn vrienden trots te vertellen, dat ik echt geneukt had. Het is bij die ene keer met Evelien gebleven, al waren onze blikken, wanneer wij elkaar weer zagen, veelzeggend.

Dirk Smit

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *