In Zweden met Peter

()

We waren al een paar dagen door de bossen van Zweden aan het trekken en we hadden al drie dagen geen mens meer gezien. Ik was blij dat Peter vroeg in de namiddag een mooi plekje zag om ons kamp op te zetten en hij besloot om er de rest van de dag een beetje te rusten. Uit de resten van ons voedingspakket maakte ik een flinke maaltijd terwijl Peter braambessen ging plukken voor het dessert. Ik had de indruk dat hij nog wel meer dessert in gedachten had.

Ik ben Tania, 1.60 m, slank, halflang blond haar, en ik doe niets liever dan wandelen in de bergen en de vrije natuur. Hij is Peter, een knappe bink van drieëndertig die ik had leren kennen tijdens een huttentocht in de Oostenrijkse Alpen. Hoe de kennismaking verliep lezen jullie in het vorige verhaal.

Na die kennismaking hadden we besloten om er eens met ons twee op uit te trekken en hier zaten we dan midden in de uitgestrekte Zweedse bossen. Peter was een beetje ongerust over de richting waarin wij liepen en ik was blij dat ik nu rustig de gelegenheid kreeg om een beetje van zijn spanning weg te nemen. En eerlijk gezegd… zelf kon ik ook wat ontspanning gebruiken. Ik liep al heel de tijd achter hem en ik had uitgebreid de gelegenheid gehad om zijn mooi kontje te bewonderen. Zoiets moois zet je aan het dromen…

Toen hij zijn thee op had liet Peter zich achterover zakken en legde zijn handen onder zijn hoofd. Ik was blij hem ontspannen te zien en niet meer zo gehaast om dadelijk terug voorbereidingen te treffen voor de volgende dag. Ik zette ook mijn beker weg en strekte mij op mijn zij naast hem uit met mijn hoofd in de holte van zijn arm en mijn arm zachtjes over zijn borst. Ik sloot de ogen, ademde zijn mannelijke geur in en voelde hoe hij zijn arm over mij heen legde en zijn hand in een onbewuste, zachte liefkozing over mijn heup liet glijden. Ik keerde mijn hoofd, kuste zijn warme huid en ademde uit tegen zijn hals. Hij voelde het duidelijk en sloot genietend zijn ogen. Ik kuste hem opnieuw, ging iets overeind zitten en drukte een reeks knabbelende kusjes op zijn schouder en nek. Ik wist dat het hem een tintelende opwinding bezorgde maar hij wilde zich duidelijk niet bewegen en bleef stil liggen.

Ik kuste zijn hals, keel, kaak en voelde zijn baardstoppels onder mijn lippen. Ik kwam iets overeind tot ik bij zijn mond kon en ging met knabbelende kusjes van zijn ene mondhoek naar de andere. Ik hief mijn hoofd op en keek op hem neer. Zijn ogen waren dicht, maar zijn gezicht liet een verwachtingsvolle uitdrukking zien. Ik boog mij voorover en verkende zijn mond met mijn tong, zo licht dat hij het nauwelijks kon voelen en toen ik het niet langer kon verdragen kuste ik hem dwingend. Hij opende zijn mond om mij binnen te laten en ik verkende de binnenzijde van zijn lippen, hem nauwelijks aanrakend, met lichte knabbelende kussen tot hij niet meer kon.

Hij kwam omhoog greep mijn hoofd beet, bracht het omlaag terwijl hij het zijne ophief om mij een ferme, stevige, en bevredigende kus te geven. Toen hij zijn hoofd weer neerlegde en mij los liet grinnikten we beiden ondeugend. Ik had hem tot een reactie gedwongen en dat wisten wij beiden. Peter moet gezien hebben hoe voldaan ik mij voelde. Ik voelde mij creatief, speels en hij moet zich afgevraagd hebben wat voor heerlijks ik nog voor hem in petto had. Hij vond het blijkbaar interessant om af te wachten. Al wat hij deed was mij met die verbazend diep blauwe ogen aan te kijken. Ik boog mij naar hem toe en kuste weer zijn mond, hals, schouders en borstkas, maakte zijn hemd open en zoende zijn tepels. Daarop zette ik mij op mijn knieën en boog mij in de andere richting over hem heen, ging omlaag en opende zijn jeans. Ik stroopte zijn broek en slip omlaag en nam zijn hele orgaan in mijn twee handen. Ik nam zo veel ik kon bevatten in mijn mond en terwijl ik langzaam met mijn vochtige warme mond terug omhoog kwam zoog ik stevig aan zijn mannelijkheid. Peter sloot de ogen en liet mij begaan terwijl ik mijn handen en warme, zuigende mond op en neer over zijn speer bewoog.

Ik duwde verkennend mijn tong tegen het puntje en bewoog die in snelle kringetjes eromheen. Ik voelde zijn verlangen toenemen. Ik ging omlaag om de zachte buidel onder zijn lid in mijn hand te nemen en betastte zachtjes de twee mysterieuze, zachte, ronde kiezels.

Ik maakte mij los en keek naar hem. Zijn intens genoegen om wat ik deed was in zijn ogen te lezen en zijn glimlach moedigde mij aan om verder te gaan. Ik genoot van het proces om hem op te laten leven. Het stimuleerde mij op een intense, opwindende manier waardoor ik begreep waarom hij het zo heerlijk vond. Ik kuste hem lang en intens en maakte mij los om mij om te draaien en mijn been over hem te leggen zodat ik schrijlings op hem zat met mijn gezicht naar zijn voeten.

Zittend op zijn borstkas boog ik mij voorover en omsloot zijn harde kloppende lid met beide handen, de ene boven de andere. Ofschoon hij hard en opgezwollen was voelde de huid zacht aan toen ik hem terug in mijn mond nam. Ik kuste hem over heel de lengte met zachte knabbelende kussen. Toen ik aan de onderzijde kwam ging ik verder omlaag naar zijn balzak en nam die voorzichtig in mijn mond terwijl ik met mijn tong de stevige ronde vorm van de inhoud aftastte. Hij sidderde toen het genot door hem heen ging.

Het werd Peter bijna te veel en hij wou geen eenrichtingverkeer meer. Hij dwong mij recht te komen zitten en zijn handen maakten mijn jeans los. Ik geef graag toe dat ik er aan toe was. In een minimum van tijd verdwenen onze kleren tussen de struiken en ging ik in dezelfde houding als voorheen terug op hem zitten. Nu had hij een perfect uitzicht op mijn vochtige dieproze bloemblaadjes. Terwijl hij mijn lipjes wreef en op mijn klitje blies nam ik terug zijn opwindende kloppende mannelijkheid in mijn mond om er weer aan te zuigen.

Met een onverwachte schok van opwinding voelde ik zijn tong tussen mijn plooien tegen mijn genotknobbeltje. Hij verkende mij volledig en gretig met zijn handen en zijn mond, zuigend en bewegend terwijl hij de smaak van mijn geil beleefde en tegelijk de opwinding over zich heen liet gaan van mijn op en neer bewegende mond over die heerlijk staaf.

Ik was vlug zover en kon de explosie niet meer tegenhouden. Peter probeerde de zijne uit te stellen, spande zich in om nog even niet toe te geven. Hij had zich makkelijk kunnen laten gaan en ik zou alles gulzig opdrinken, maar hij wilde meer. Toen ik even ophield met zuigen om de storm in mijn buikje ten volle te beleven, wierp hij mij van zich af, draaide mij op mijn buik en trok mij op mijn knieën. Ik begreep wat hij wou en leidde voorzichtig zijn hete gezwollen lid bij mij binnen.

Diep…o… zo heel diep voelde ik zijn staaf in mij kloppen. Telkens weer riep hij mijn naam toen hij voelde hoe gretig ik hem ontving en met mijn schedespieren zijn lid zo diep mogelijk naar binnen zoog. Ik voelde zijn hitte op mijn verschillende gevoelige plekjes toen hij heen en weer ging bewegen waarbij ik richting probeerde te geven aan zijn diepe harde stoten. Nu veranderde hij een beetje van houding. Hij boog zich over mij heen en nam mijn beide borsten in zijn handen. Zijn vingers bespeelden mijn tepels in het ritme van zijn stoten. Altijd als hij mijn tepels bespeelde voelde ik een sidderende gewaarwording tot onder in mijn lichaam en wist uit ervaring dat mijn sappen dan rijkelijk vloeiden. Ik voelde mijn opwinding weer stijgen onder zijn stoten terwijl hij hard aan mijn tepels trok.

Mijn handen grepen achter mij naar zijn heupen om hem nog dieper te laten stoten. Uit mijn kutje vloeide het geil. Mijn kutspieren probeerden hem vast te houden bij iedere stoot. Mijn tepels priemden als knikkers uit mijn gespannen borsten. Hij schreeuwde een oerkreet bij de enorme eruptie die diep uit zijn lendenen omhoogkwam en hij kreunde en huiverde door de woeste explosie in mij. Ik kon het niet meer houden en terwijl Peter nog een paar keer hen en weer bewoog zakte ik onbeheerst schokkend op mijn buik.

Zwaar hijgend voelde ik hoe Peter mij overdekte met kussen terwijl zijn lid samen met een golf van geil uit mij verdween. Loom draaide ik op mijn rug en klemde zijn hijgende borstkas in mijn armen. Ik sloot mijn ogen en nog uithijgend droomde ik even weg. Ik voelde hoe hij zich even oprichtte en plots voelde ik iets papperig tussen mijn borsten vallen. Peter houdt van braambessen…

TaniaB

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *