Moemoe vertelt

()

Heb je een minuutje 😉

De eerste wereldoorlog liep naar zijn einde. Gelukkig maar want iedereen had het overal hard te verduren, zo ook mijn ouders op de pachthoeve. Zeventien jaar was ik toen mijn vader mij meenam naar het stadje vlak bij ons dorp. We liepen naar een groot huis. Onderweg had hij niet verteld waar we naar toe gingen. Toen we bij de deur stonden vertelde hij dat de bewoners een meisje zochten voor dag en nacht en dat een van hun kennissen haar genoemd had. Vandaag gingen we kijken of ze haar geschikt achten. Als dat zo was dan kon ze maandag daar beginnen.

Ik dacht gelijk aan de boerderij en de dieren die ik dan moest achterlaten maar er was geen tijd om te protesteren want de deur ging open. De heer des huizes liet ons binnen. We gingen naar de huiskamer waar zich de andere familieleden bevonden. Naast zijn vrouw waren dat twee dochters die ik schatte op en dertien en zestien jaar. Het echtpaar liep tegen de vijftig jaar. Later bleek er nog een zoon te zijn van achttien jaar, die studeerde en op kamers woonde. Over en weer werden vragen gesteld. De vragen die aan mij gesteld werden probeerde ik zo beleefd mogelijk te beantwoorden en het eind van het liedje was dat ik het een maand mocht proberen.

Op de weg terug naar huis probeerde ik mijn vader er van te overtuigen dat dit niets voor mij was. Maar hij vertelde dat het met de boerderij niet zo goed ging zodat het beter was als er een mond minder te voeden was en ik ook nog wat geld binnen bracht. Hiermee was de discussie gesloten.

Zondagavond pakte ik met mijn moeder de kleren die ik had en wat andere bezittingen bij elkaar. Hiermee vertrok ik de volgende ochtend naar de stad en meldde mij bij mijn nieuwe werkgeefster.

Haar man was naar zijn werk en de meisjes waren naar school. Ik kreeg een kamertje op zolder. Het huis werd getoond en er werd verteld wat er van mij verwacht werd.

Het begin was moeilijk. Het duurde even voor ik doorhad hoe ik alle werkzaamheden het beste kon verrichten. Zwaar was het niet. Op de boerderij moest ik harder werken. Na een tijdje begon ik er aardigheid in te krijgen en het was daarom niet verbazend dat ik na een maand kreeg te horen dat ik mocht blijven. Niet lang daarna gaf een familielid een feest in een andere stad. Het echtpaar en de twee oudste kinderen waren uitgenodigd. Carla, de jongste, werd te jong gevonden en moest met mij thuisblijven. Dat vond ze niet leuk maar haar vader was niet te vermurwen.

Toen ik die avond naar bed wilde gaan, Carla sliep eindelijk, barstte er een hevig noodweer los. Carla werd wakker en begon om haar moeder te gillen. Omdat ze niet stil te krijgen was besloot ik bij haar in bed te kruipen. Dicht tegen mij aankruipend kwam ze eindelijk tot rust. Ik dacht dat ze weer in slaap zou vallen maar ze sloeg een arm om mij heen. Voorzichtig voelde ze mijn halve bollen. Ze fluisterde. “Die van jou zijn groter dan die van Janet, mijn oudere zusje. Maar kleiner dan die van mijn moeder. Die van mij zijn nog heel klein. Voel maar.” Ze trok haar hemdje omhoog en bracht mijn hand naar haar borstjes. Ik voelde de kleine bobbels.

“Die moeten nog flink groeien.”

“Mag ik die van jou zien?” Ze trok het licht aan. Ik zag haar prille tietjes met piepkleine tepeltjes. Zonder op mijn antwoord te wachten sjorde ze mijn nachtpon omhoog. Bij het zien van mijn lichtbehaarde schaamstreek was ze mijn borsten op slag vergeten. “O, je hebt geen slipje aan. Laat me je kut eens zien?” Ze trok mijn benen wijd en bekeek mijn geslacht. “Die van Janet ziet er heel anders uit. Die van jou lijkt net op een mossel. Zal ik je likken zoals ik dat bij Janet doe.” Zonder te wachten dook ze met haar gezicht tussen mijn benen en begon mijn klitje te likken. Natuurlijk had ik wel eens met mijn klitje gespeeld. Het gaf een opwindend gevoel maar niet meer dan dat. Nu voelde ik een warme gloed door mijn dijen golven. De tong gleed over mijn schaamlipjes. Ik wilde haar wegduwen omdat ik voelde dat het niet hoorde wat Carla deed maar een vreemd verlangen naar meer maakte dat ik stil bleef liggen. Carla’s billen dansten nu voor mijn gezicht.

Ik trok haar broekje naar beneden en bekeek haar prille geslacht. Met een vinger streek ik langs haar schaamlippen. Carla volgde mijn voorbeeld. Haar tong likte de toegang tot de schede. De warmte in mijn dijen sloeg nu door mijn hele lijf. Met een hand streelde ik haar billen en met de andere mijn tieten. Ik voelde de tepels hard worden. Haar mond was teruggekeerd naar mijn klitje. Met een vinger gleed ze nu tussen de lipjes en drong het vochtige grotje binnen. Mijn onderlijf begon te wriggelen, mijn dijen klemden zich om het hoofd van Carla. Zonder er bij na te denken gleed mijn hand over haar aarsje. Ik moest iets doen. Een vinger forceerde haar reet en drong de darm binnen. Onze bewegingen werden wilder. Onze ademhaling ging steeds stotender. Mijn duim verdween tussen haar schaamlippen. Een golf van genot trok door mij heen. Alles voelde slap. Mijn hand viel weg van haar billen. Carla ging nog even door. Langzaam ebde het gevoel uit me weg. Ik trok Carla terug en ging dicht tegen haar aan liggen. Zo vielen we in slaap.

De volgende ochtend was ik al weer vroeg op om al mijn werkjes te verrichten. Toen Carla wakker werd bracht ik haar ontbijt op bed en ging verder met mijn werk. Na een tijd riep Carla om mijn hulp. Ze had inmiddels een bad genomen en wilde dat ik haar rug eens goed boende. Blijkbaar was ze zich zelf aan het strelen geweest want haar tepeltjes stonden fier overeind. Ik had wel door dat ze meer wilde dan alleen een rug massage. Ik deed mijn schort uit, liet mijn rok zakken en knoopte mijn hemdje los. Carla protesteerde niet toen ik uit mijn slip stapte en bij haar in bad klom. Ze ging met haar rug naar mij toe zitten. Na haar rug geborsteld te hebben trok ik haar tegen mij aan en greep haar bij haar tietjes. Onder mijn gestreel werden de tepels weer hard. Een hand gleed tussen haar benen. Klitje en schaamlippen werden gestreeld. Na een tijdje wilde ik stoppen maar Carla smeekte me om verder te gaan. Zo’n gevoel als ze nu had, had ze nog niet eerder beleefd. Haar ademhaling werd steeds schokkeriger. Opeens begon ze te vloeken. “Verdomme, wat is dit lekker. O, God, ga door, stop iets in mijn kut. Ik kom, ik kom.”

Het was duidelijk dat ze een orgasme kreeg. Of het de eerste was weet ik niet zeker maar dit was toch nieuw voor haar. Toen ze weer bij zinnen was wilde ze mij ook verwennen maar dat heb ik afgehouden omdat ik nog veel moest doen en ik niet wist wanneer de familie zou thuiskomen.

Een paar dagen later was ik op weg naar mijn zolderkamertje toen de deur van Janet ’s kamer open kierde en zij mij naar binnen wenkte. Ze was al gekleed voor de nacht en had al moeten slapen. Aan de blos op haar gezicht kon ik afleiden dat ze met andere dingen bezig was geweest. “Ik kan niet slapen. Wil jij even bij mij komen liggen.” Ik had natuurlijk wel een idee waar dat toe zou leiden maar deed expres onnozel. Toen ik volledig gekleed in haar bed wilde gaan liggen riep ze. “Niet zo natuurlijk. Trek je kleren eerst uit.” Ik trok mijn bovenkleren uit en wilde in mijn hemd en slip gaan liggen. “Nee, ik wil alles zien.”

“Dat doe ik alleen als jij dat ook doet.” Even deed ze of ze tegensputterde maar toen trok ze haar pon over haar hoofd en stapte uit haar slip. Toen ik ook naakt was bekeken we elkaar. Zoals Carla had gezegd waren mijn tietjes voller dan die van haar. Omdat zij donker haar had viel haar schaamhaar meer op. Het was te zien dat ik meer fysiek bezig was dan zij. Maar verder was er niet veel verschil.

We kropen in bed en tegen elkaar. Bijna direct begonnen we elkaar te strelen. Handen zochten de intieme plekjes waar een ander normaal geen toegang toe heeft. Onze monden vonden elkaar ook en al spoedig was een tonggevecht aan de gang. Nu eens lag ik op haar en dan waren de rollen omgekeerd. Hoe het ging weet ik niet meer maar opeens lag ik met mijn gezicht in haar kruis en zij in de mijn. Ik voelde hoe haar lippen om mijn klitje krulden. Rillingen liepen door mijn lijf. Zelf stak ik mijn tong diep in haar roompotje en bespeelde haar klitje met begerige vingers. Mijn andere hand vond haar aarsje. Ze begon te schudden toen ik de sluitspier beroerde. Terwijl we zo druk bezig waren viel het ons niet op dat de deur zachtjes geopend werd en iemand naar binnen tuurde om te zien waar wij mee bezig waren. De deur sloot weer ongemerkt maar het zou niet lang duren voor ik aan deze avond herinnerd zou worden.

Ondertussen had Janet een vinger in mijn schede gestoken en begon daarin te karnen. De vlammen begonnen mij uit te slaan. Janet begon ook op stoom te komen. Gezamenlijk werkten we naar een climax. Als we alleen in huis waren geweest dan hadden we het uitgeschreeuwd van genot. Nu moesten we ons beperken tot ingehouden gekreun. Toen we waren uit-gehijgd kroop ik uit bed, gaf Janet nog een lekkere tongzoen en raapte mijn kleren bij elkaar. Bij de deur keek ik voorzichtig of de kust veilig was en rende naar boven.

Een paar dagen later ging ik de slaapkamer van mevrouw binnen om de ontbijtspullen op te halen. Meestal was ze al opgestaan en bezig in de badkamer maar nu lag ze nog op bed. Haar gezicht was erg rood en even dacht ik dat ze ziek was. Maar toen zei ze dat ik de spullen moest laten staan. “Ik wil dat jij bij mij doet wat je een paar dagen geleden met Janet gedaan hebt.” Ze sloeg haar bed open. Op haar bedjasje na was ze compleet naakt. Ik sloeg een hand voor mijn mond en wilde weggaan maar toen zei ze dat ze mij weg zou sturen als ik niet deed wat ze wilde. Naar huis wilde ik niet. Ondanks het feit dat ik flink moest aanpoten was het hier toch veel beter dan thuis op de boerderij.

“Wat moet ik dan doen?” Ze opende haar dijen en toonde me haar poes. Anders dan bij Janet en Carla waren haar schaamlippen een beetje uit gelubberd. Haar klit was duidelijk zichtbaar. Ze schoof een kussen onder haar billen en trok haar knieën op. “Lik me klaar zoals je dat bij Janet deed.” Ik wilde me gaan uitkleden. “Nee, dat hoef ik niet te zien. Je kunt er zo ook bij. Ze sloot haar ogen en wachtte. Ik kroop over het voeteneinde en stak mijn hoofd tussen haar dijen. Ik rook een zoete geur. Waarschijnlijk had ze haar pruim met een doekje met eau de cologne afgeveegd. Beschroomd legde ik mijn lippen over haar klit. Haar dijen knelden even om mijn hoofd en ontspanden zich toen weer. Met mijn tong streelde ik de klit. Mijn handen schoven onder haar billen en drukte haar onderlichaam nog verder omhoog zodat ik beter bij haar spleet kon. Mijn tong gleed tussen de lipjes en drong door in haar grotje. Haar dijen klemden zich nu zo om mijn oren dat ik mijn hoofd terug moest trekken om niet bekneld te raken. Ik greep daarom de knieën en drukte die uit elkaar zodat ik verder kon gaan met mijn arbeid. Haar onderlijf begon op en neer te wippen. Mijn tong gleed heen en weer langs haar grotopening en haar klitje. Een hand schoof over haar buik omhoog, kroop onder het jasje en beklom een heuvel. Deze werd bekroond met een stevig torentje. De hand maakte de knoopjes van het jasje los en schoof het opzij zodat ik zicht kreeg op haar stevige halve bollen. Aan haar gezucht en gekreun kon ik merken dat mijn werk werd gewaardeerd. Haar bewegingen werden steeds wilder. Opeens verstrakte ze. Een rilling ging door haar heen. Ze bereikte een orgasme. Ik stak mijn tong nog eens extra in haar vagina en kneep stevig in haar borst. Uit haar mond kwam onverstaanbaar gebrabbel. Na een tijdje viel ze stil en kwam ze tot rust. Voorzichtig trok ik mij terug, pakte de ontbijtspullen en vertrok naar de keuken waar ik mijn gezicht opfriste. Het duurde een tijdje voor ik haar naar de badkamer hoorde gaan.

Ik dacht dat ik alle erotische verrassingen nu wel achter de rug had maar niets bleek minder waar.

Die avond ging het gezin naar de schouwburg. Alleen thuis besloot ik dat ik zelfverwennerij in de vorm van een warm bad wel verdiend had. De badkamer was voor mij verboden terrein. Natuurlijk

moest ik hem wel schoonhouden maar er zelf gebruik van maken was niet aan de orde. Voor mij werd een wasbakje met koud water voldoende geacht. Ik was net bezig uit het bad te stappen toen ik de voordeur hoorde opengaan. Snel sloeg ik een handdoek om mij heen en wachtte gespannen wat er ging gebeuren. Ik hoorde geen stemmen dus het kon niet zo zijn dat het gezin vroegtijdig terug gekeerd was. Ik hoorde voetstappen op de trap en in de gang. Opeens werd de deur opengetrokken. In de opening stond een onbekende jonge man. Deze leek echter zoveel op de heer des huizes dat ik onmiddellijk begreep dat dit Wim moest zijn, de studerende zoon van de familie. Hij wilde iets vragen maar toen hij mij zo zag staan, min of meer gehuld in mijn handdoek, viel zijn mond in eerste instantie open. Toen hij van de eerste verbazing bekomen was stamelde hij.

“Jij moet de nieuwe meid zijn.” Ik kon ook niet veel uitbrengen en knikte daarom maar van ja. “Waar is iedereen?“

“Naar de schouwburg,“ kon ik nog net uitbrengen.

“Die komen dus voorlopig niet thuis. Vandaar dat jij van de gelegenheid gebruik maakt om onze badkamer te gebruiken. Dat zal mijn moeder niet leuk vinden.” Zijn gezicht klaarde opeens op. Het was te zien dat hij op een idee kwam. “Wacht hier, ik ben zo terug.” Ik hoorde hem de trap afstormen en naar buiten gaan. Even overwoog ik om snel naar boven te gaan en mij in mijn kamer te verstoppen. Maar die kon niet op slot. Voordat ik daar uit was hoorde ik hem al terugkomen.

Hij werd vergezeld door een andere jongen. “Dit is Jan. Die heeft mij in zijn auto hierheen gebracht omdat ik dringend iets nodig had. En ik ben Wim, maar dat had je waarschijnlijk al begrepen.” Ik knikte. “Zoals ik al zei, denk ik niet dat mijn moeder blij is als ze dit hoort maar misschien hoeft ze dit niet te horen als jij lief voor ons bent.”

“Hoe bedoel je.” Voordat hij kon antwoorden had Jan al het woord genomen. “Hij bedoelt dat als jij onze piemels verwent, hij niets tegen zijn moeder gaat vertellen.” Ik kleurde. Ik had al het een en ander meegemaakt op de boerderij maar een mannenpiemel, anders dan het kleine garnaaltje van mijn broertje, had ik nog nooit gezien. Jan had inmiddels zijn broek al losgeknoopt en bracht zijn geslacht tevoorschijn. Hoewel nog half slap, had deze al het formaat van een flinke augurk. Die van Wim, welke even later tevoorschijn werd getoverd, deed er niet veel voor onder. “Als jij die handdoek loslaat heb je de handen vrij om ons eens lekker af te rukken.” Daar had ik niet veel zin in maar Wim deed een stap naar voren en rukte de handdoek uit mijn handen. Hun monden vielen open van verbazing. “Wow, wat een stuk,” kon Jan nog net uitbrengen. “Als ik geweten had wat voor schoonheid hier rondliep, dan was ik wel eerder naar huis gekomen,” riep Wim. Ze drukten zich tegen mij aan en begonnen mij aan alle kanten te bevoelen. Hun piemels voelde ik tegen mijn lijf bonken. Ze werden steeds groter en stijver.

Jan, die voor mij stond, greep mij opeens bij mijn haar en duwde mijn hoofd naar beneden. Voor mijn ogen stak zijn stijve de kop op. “Stop hem in je mond, schatje.” Hij duwde de kop tegen mijn lippen, die ik echter stijf dicht hield. Ik werd opgeschrikt door een stevige tik op mijn billen waardoor ik mijn mond opensperde om “au” te roepen maar de pik werd naar binnen geduwd voor ik iets kon roepen.

De stijve leuter verdween steeds verder in mijn mond. Hij werd daarna een stukje teruggetrokken en opnieuw naar binnen geduwd. Ik begreep nu de bedoeling en gleed nu op en neer met mijn lippen langs de stam terwijl mijn tong de eikel streelde.

Wim stond achter mij en had zijn handen op mijn billen gelegd. Een hand onderzocht mijn kont en de ander gleed over mijn geslacht. De lipjes werden open gereten en een vinger schoof in mijn grotje. Een rilling ging door mij heen. De vinger werd terug getrokken. Even was ik teleurgesteld maar toen voelde ik dat iets anders mijn genotstempel benaderde. De kop van de pik schoof langs de lipjes en vond de opening. Voorzichtig sloop hij naar binnen. De nauwe schede, glad van het kutvocht, werd langzaam opgerekt. De voortgang stokte. Een vernauwing versperde de weg. De indringer trok zich terug. Even dacht ik dat hij zijn poging ging staken. Een ruwe, onverhoedse aanval, doorbrak de barrière en deed mij naar adem snakken. Als mijn mond niet vol had gezeten had ik het uitgegild.

De indringer zat nu diep in mijn pot.

“Jezus, Jan, ze was nog maagd.” De speer werd teruggetrokken en werd met bloed en al aan Jan getoond. Daarna stak hij hem weer diep in mijn kut en begon te stoten. De pijn verdween en maakte plaats voor een opwindend gevoel. ‘Dit is dus neuken,’ dacht ik. De warmte in mijn schede werd intenser. Ik concentreerde mij op de staaf in mijn mond. Ik hoorde Jan steeds luider kreunen en ook achter mij werden de geluiden harder. Net als ik voelden zij een climax naderen. Een laatste stoot in mijn genotstempel zette mij in vuur en vlam. De stamper werd snel teruggetrokken en liet een straal geil los die op mijn rug en billen neerdaalde. Trillend van genot zakte ik door mijn knieën waardoor een laatste flodder over mijn schouder spoot en op mijn borst neerdaalde.

Jan hield mijn hoofd stevig vast waardoor zijn stang in mijn mond bleef zitten toen hij met een oerkreet klaarkwam in mijn mond. Zijn zaad druppelde uit mijn mondhoeken en mengde zich op mijn borsten met de kwak van Wim. Mijn hoofd werd losgelaten en ik liet mij op de grond glijden om na te kunnen hijgen en bij te komen van alle emoties die in mijn lijf waren opgewekt. De heren waren dan wel klaargekomen maar ze waren nog niet klaar met mij. Wim knielde over mijn hoofd en duwde zijn slappe janus in mijn half open mond die nog gedeeltelijk gevuld was met het zaad van Jan. “Zuigen, schatje. Ik wil je nog een beurt geven. Jan knielde naast mij neer en trok mijn hand naar zijn geval.

Het waren jonge kerels dus duurde het niet lang voor er volop leven zat in hun gevallen. Zelf begon ik ook weer lust te krijgen in een stevig potje rampetampen.

Met hun pikken weer op sterkte werd begonnen we aan de tweede ronde. Jan ging op de rand van het bad zitten. Ik ging op zijn knieën zitten en sloeg mijn benen over de rand van het bad. Ik richtte mij iets op en liet mij boven zijn speer zakken. Met een soppend geluid drong deze mijn vochtige flamoes binnen. Wim ’s aandacht werd getrokken door het sterretje tussen mijn billen. Hij haalde een vinger langs mijn natte kut en forceerde mijn kringspier. Met twee vingers herhaalde hij de procedure. Opeens drukte hij zijn lans tegen het sterretje. Deze hield niet lang stand. Mijn reet werd opengereten. Tot aan de ballen schoof de neukstang naar binnen. Omdat de anderen niet veel bewegingsruimte hadden begon ik op en neer te wippen. De twee pikken werden vakkundig bereden en veroorzaakten een weldadige gloed in mijn lenden. Aan het gehijg van de heren was te merken dat het hen ook niet onberoerd liet. Gezamenlijk werkten we naar een nieuwe climax. Toen ik kreunend klaar kwam hielden zij het ook niet meer. Beide gaten werden gevuld met hun geil. Toen ik weer bij mijn positieven was wipte ik in bad, en ik spoelde mijn schede schoon. Verder waste ik het andere geil van mijn lichaam. De heren droogden hun jongeheren, kleedden zich aan en vertrokken. Ik was net klaar met alles opruimen toen de familie thuiskwam en ik hen kon vertellen dat zij het bezoek van hun zoon gemist hadden. Over wat er was voorgevallen vertelde ik uiteraard niets.

Het leven ging verder zijn gewone gang. Af en toe belandde ik in het bed van Carla of Janet en ook mevrouw deed regelmatig een beroep op mij maar daar kon ik mij al niet meer over opwinden al was het af en toe best opwindend. Op een ochtend bezorgde de postbode een pakketje voor mevrouw. Hoewel er geen afzender op stond kreeg mevrouw een kleur van opwinding en trok zich snel terug in haar slaapkamer. Na een tijdje riep zij mij bij haar. Ze zag er opgewonden uit. Haar onderlichaam was naakt. In haar hand was iets dat ik niet herkende. Er hingen riemen aan.

“Kleed je uit en doe dit om.” Ze reikte mij het ding aan en toen zag ik dat het een flink formaat pik was met een tuigje. Ik kleedde mij uit en bekeek het geheel. Ongeduldig hielp mevrouw mij om in het tuigje te stappen en de riemen zo aan te spannen dat de pik stevig naar voren wees. Daarna ging ze op handen en voeten op haar bed zitten en vroeg mij het ding in haar kut te steken. Het was even wennen om met het ding om te gaan maar het duurde niet lang voor de schaamlippen waren doorboord en het ding de schede binnengleed. Een zucht ontsnapte aan haar lippen toen het ding tegen haar baarmoedermond aanbotste. Zelf hoefde ik niet veel te doen. Geroutineerd liet zij het ding op en neer bewegen in haar schede. Ik verhoogde de feestvreugde door mijn hand op haar bilspleet te leggen en mijn duim in haar anus te stoppen. Jodelend kwam ze klaar.

Ik verwachtte dat zij mij daarna weer aan het werk zou laten gaan maar ze kon er nog geen genoeg van krijgen. Het restant van haar kleding werd verwijderd. Ze liet mij op bed gaan liggen en kroop over mij heen zodat zij bij de pik kon en ik bij haar geslacht. Terwijl ik de kut likte gaf zij zich over aan het ding. Dat werd gestreeld, gelikt en bijna ingeslikt. Opnieuw opgewonden klom ze op de neukstaaf en ze wipte zich in de kortste keren klaar. Toen pas mocht ik mij aankleden en verder gaan met het werk.

Het mag duidelijk zijn dat van toen af ik bijna elke morgen met deze surrogaatpik aan het werk was. Het duurde echter niet lang voor dat deze behandeling niet meer voldoende was om haar op te winden. Eerst vroeg ze mij om met de hand op haar billen te slaan. Toen dat ook niet meer voldeed kwam er een zweepje waarmee ik haar billen striemde. Haar billen zagen er meestal bont en blauw uit.

Op een avond werd dat opgemerkt door mijnheer. Wat ze mijnheer vertelde over de oorzaak weet ik niet maar wel dat hij opeens op mijn kamertje kwam om mij de les te lezen. Ik wilde net in bed stappen en droeg alleen een nachtpon. Mijnheer was in pyjama. Omdat ik zijn vrouw pijn had gedaan had ik een afstraffing nodig. Hij ging op een stoel zitten en trok mij over zijn knie. De stijve, die ik al in zijn broek had zien zitten, klopte tegen mijn buik. Toen hij mijn pon oplichtte om mij een pats op mijn billen te geven werd hij verrast door mijn blote kont. Een paar maal liet hij zijn hand hard op mijn billen neerkomen. Toen bleef zijn hand erop liggen en zocht zich een weg tussen mijn dijen. Hij duwde mijn benen uit elkaar en verlekkerde zich aan het zicht op mijn geslacht. Ik voelde zijn pik groeien. Om verder slaag te voorkomen greep ik tussen zijn benen en greep zijn knots. Hiermee verloor hij zijn laatste beetje schroom.

De schaamlippen werden open gerukt en vingers werden in mijn gleuf geperst. Ik masseerde zijn neukstaaf. In een snelle beweging schoof hij zijn broek naar beneden en prikte mij op zijn speer. Tot aan de ballen verdween deze in mijn spleet. Een paar wippen waren voldoende om hem tot ontploffing te brengen. Liederlijke taal uitslaand spoot hij mijn grotje vol. Even bleef hij zitten. Toen tilde hij mij van zijn schoot, greep een vuile slip, veegde zijn peentje af en verdween naar beneden. Nadat hij zijn slaapkamer weer had opgezocht, kon ik mijn kut op het toilet schoonvegen.

Toen ik de volgende ochtend de ontbijtspullen wilde ophalen bij mevrouw vroeg ze. “Hij heeft je gisteren geneukt, hè.” Ik ontkende dat maar ze geloofde mij niet. “Ik weet dat hij je gepakt heeft. Normaal komt mijn man zo snel klaar dat ik er geen enkel plezier aan beleef. Daarom heb ik ook dat ding gekocht anders zou ik nooit klaar komen. Maar gisteravond hebben we heerlijk gevreeën nadat ik zijn pik weer omhoog gezogen had. Hij heeft mij zelfs twee keer bevredigd voordat hij zelf klaar kwam. Daarom wil ik nu jou een plezier doen.” Ik moest mij uitkleden en mij door haar laten nemen met de voorbinddildo. Ze pakte mij in al mijn gaatjes en hield niet op voor ik het twee keer uit gehijgd had van genot.

Natuurlijk had dit tot gevolg dat ik minimaal eenmaal per week werd bezocht door mijnheer die daarna heerlijk ging rampetampen met mevrouw die mij dan weer de volgende ochtend te pakken nam. Na een tijdje kreeg ik opeens een grandioos idee. Op een avond dat ik vermoedde dat ik een bezoek kon verwachten besloot ik, terwijl hij in de badkamer bezig was, naar hun slaapkamer te gaan. Mevrouw reageerde in eerste instantie verbaasd toen zij mij voor de deur zag staan maar werd meteen enthousiast toen ik haar mijn idee vertelde.

Niet veel later kwam mijnheer weer naar beneden omdat hij mij niet op mijn kamer vond. Ik had mij onder de dekens verstopt en mevrouw deed of ze al lag te slapen. Hij deed het licht uit en stapte geïrriteerd in bed. Het duurde even voor hij zich realiseerde dat ik naast hem lag. Toen ik zijn pik pakte snapte hij direct de bedoeling. De nachtkleding werd verwijderd en al vrij snel lag ik met mijn hoofd tussen de dijen van mevrouw en stak de dolk van mijnheer in mijn gleuf. Voordat ik mevrouw kon bevredigen had ik zijn kwak al in mijn schede. Terwijl mijnheer lag bij te komen ging ik nog even verder met mijn gelik. De aanblik van haar man die mij aan het neuken was had haar blijkbaar opgewonden want sneller dan gebruikelijk bereikte zij ook een climax.

Even later ontfermden wij ons gezamenlijk over het slap geworden lid van mijnheer. Deze had zich zo gepositioneerd dat hij mijn achterwerk kon bepotelen. Een met zijn eigen zaad bevochtigde vinger gleed mijn poepgaatje in. Mevrouw stak een hand tussen mijn dijen en streelde mijn klitje. Gezamenlijk pijpten wij het groeiende peentje tot een stevige komkommer. Het gebeuren aan mijn onderlijf had mij intussen behoorlijk hitsig gemaakt. Toen mevrouw ging liggen om zich door haar man te laten naaien, spreidde ik mijn dijen over haar gezicht om mij door haar naar de zevende hemel te laten likken. Het uit mijn spleet druipende zaad werd door haar als een delicatesse opgelikt.

Net voordat mijnheer haar snee vulde waardoor ze nog een keer klaarkwam. De taal die hij uitsloeg, toen hij klaar kwam, joeg mij ook over de kling. Iedereen ging hierna tevreden slapen.

Ondertussen was de proefmaand verstreken. Mijn vader was erg tevreden met het extra loon en ik was blij met het leven dat ik leidde. Slechts één minpuntje. Enkele weken nadat ik vast in dienst was moest ik elke ochtend braken en werd misselijk bij de geur van sommige gerechten. Maar mijnheer was dokter. Hij gaf mij een pilletje waardoor ik één keer hevig bloedde. En zo werd dat hinderlijk braken voortaan altijd opgelost. Tot op een keer dat pilletje ook niet werkte omdat ik ondertussen wist wat er met mij gebeurde. Toen is mijnheer Wim stilletjes met mij getrouwd in Leuven waar hij studeerde voor vrouwenarts. We bleven in Leuven wonen, waar iedereen dacht dat ik een rijke boerendochter was die ook studeerde maar de studies had gestopt om voor uw papa te zorgen. En zo leefde iedereen gelukkig en kreeg lange kindjes.

Xaviëra

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *