Neuken in de bus

()

Sofie loopt met gemengde gevoelens het gebouw uit waar ze net een sollicitatiegesprek heeft gehad. Het is het tweede bij dit bedrijf, er zijn nog vier kandidaten over waar zij er één van is. Ze is zo goed gemutst omdat de man waar ze het gesprek mee had een heerlijke man is. Diep in haar hart hoopt ze dat zij wordt aangenomen, zodra ze daar zit gaat ze wel eens op onderzoek uit om te zien of die man vrij is. Misschien heeft hij wel zin om eens een fantasie uit te laten komen.

Sofie is alweer een half jaar alleen, na het mislukken van de zoveelste relatie heeft ze zich voorgenomen om een tijdje alleen te genieten van de mannen en geen relatie meer aan te gaan. Als ze halverwege is naar de bushalte begint het zachtjes te regenen, haar humeur slaat gelijk om. Hier had ze niet op gerekend, kijkend op haar horloge ziet ze dat ze nog door moet lopen omdat ze de bus anders zal missen. Als ze nog ongeveer honderd meter moet ziet ze dat de bus net stopt bij de halte, er stappen twee mensen uit en gelijk trekt de bus weer op. Sofie zwaait wild met haar armen, maar de chauffeur ziet het niet en rijdt weg. Stampvoetend komt ze bij de halte en ziet de bus aan het einde van de straat verdwijnen. Ze weet dat het nu minimaal een half uur zal duren voor de volgende bus komt, graag had ze nog even de stad in gegaan na omdat ze nog wat nieuwe lingerie wil hebben. Boos en teleurgesteld probeert ze uit de regen vandaan te blijven, als er een auto langs komt, steekt ze haar duim omhoog. Vroeger ging ze heel vaak liften en soms werden dat heerlijke avonturen, waarom zou ze nu niet proberen een lift te krijgen?

De auto rijdt door net als de auto’s erna, aan het einde van de straat komt een busje aanrijden. Twijfelend steekt ze haar hand omhoog, het is een mooi Amerikaans busje. De motor klinkt heel zwaar waardoor er een rilling door haar lichaam trekt. De ramen zijn aan de zijkant geblindeerd zodat Sofie niet in het busje kan kijken. Het lijkt erop dat ook dit busje door zal rijden, ineens komt het naar de halte toe en stopt naast Sofie. De deur zwaait open en Sofie kijkt in de ogen van een wat oudere bouwvakker. “Waar moet de mooie dame naar toe?” Even kijk Sofie sprakeloos naar de ruige man, zijn haren zitten door elkaar en het is te zien dat hij net van het werk komt. Achter de man ziet Sofie nog een paar mannen bewegen, met ingehouden adem probeert ze te vertellen waar ze heen moet. De man begint te lachen en legt zijn hand op de schuifdeur knop. Hij kijkt Sofie strak aan en likt met zijn tong langs zijn lippen. “Er staat wel een prijs op om mee te mogen rijden dame, die prijs willen we graag in natura betaald hebben.”

Zonder zich te bedenken stapt Sofie achter in het busje, de regen komt met bakken naar beneden waardoor ze waarschijnlijk buiten nog natter zal worden dan in het busje. In het busje zitten zes mannen, vier wat oudere en twee vrij jonge mannen. Ze kijkt de mannen rustig aan en streelt met haar hand door haar natte haren. Glimlachend kijkt ze naar de man die haar vertelde dat er een prijs op stond. Ze laat haar ogen diep in die van hem zakken. “Waar moet die prijs betaald worden? Hier is niet zoveel ruimte heren.” Lachend staan twee mannen op die op de achterste bank zitten, met een handige beweging maken ze van de tweede en derde rij een groot comfortabel bed. “Is dit bed beter om de prijs te betalen?” Lachend knikt Sofie en maakt haar jas los, eronder heeft ze een rok aan die tot aan haar knieën komt. Ze weet nu al dat de mannen dadelijk hun adem zullen inhouden omdat ze de hele dag al zonder slipje rondloopt. Meestal draagt ze die niet, maar alleen haar goede vrienden en een vriendin weten hiervan.

Ze knoopt tergend langzaam haar blouse los, de mannen kijken met ingehouden adem naar de bewegingen van haar vingers. Als de bloes van haar schouders glijdt, hoort ze een zucht van spanning door de bus glijden. Haar grote borsten zitten gevangen in een mooie zwarte beha, met haar hand maakt ze de sluiting van haar rok los en laat die van haar benen glijden. De mannen weten niet waar ze moeten kijken als ze het kale poesje onbeschermd tevoorschijn zien komen. De man die Sofie uitnodigde, komt naar haar toe en heeft zijn broek al uitgedaan, een grote dikke harde pik wijst recht naar Sofie. Ze kan zich niet langer inhouden en pakt de dikke paal beet, met haar lippen streelt ze over de warme eikel en voelt dat de man licht begint te schokken. Ineens laat ze de paal voor de helft in haar mond verdwijnen.

Ze is op haar knieën op het bed gaan zitten en merkt dat een andere man zich onder haar duwt. De lippen van de man raken haar kutje en gelijk krijgt ze een lichte klap op haar billen. Met een wilde schok drukt ze haar lekkende kutje hard op de mond van de man onder haar. Ze heeft al heel wat mooie en opwindende dingen gedaan in haar leven, maar seks in een busje met zes, wel ja vijf mannen is nog nooit gebeurd. Er gaat een rilling door haar heen als ze een tong tussen haar billen voelt, de tong wordt in haar kontje gedrukt en verdwijnt dan weer en komt gelijk weer terug. Even gebeurt er niets, dan voelt ze dat een kloppende paal tegen haar kontgaatje gedrukt wordt. Sofie kan zich nu helemaal niet meer inhouden en drukt haar lichaam hard naar achteren waardoor de pik helemaal in haar kontje verdwijnt. De man onder haar krijgt haar eerste orgasme over zich heen, schokkend en kreunend laat ze het orgasme over zich heen komen. Met haar tanden bijt ze hard in de grote paal, de man pakt haar hoofd beet en neukt haar met harde stoten in haar mond. De paal in haar kontje verhoogd haar genot nog meer, de man onder haar kruipt onder haar door en als zijn pik haar lipjes raakt stoot hij zich met een rauwe kreet omhoog.

De man in haar mond kan zich niet langer inhouden en spuit zijn dikke warme zaad schokkend in haar keel. Als hij verdwijnt, komt er gelijk een andere pik tussen haar lippen, deze is minder dik en smaakt heel anders. Als Sofie haar natte tong over de blanke eikel laat glijden, hoort ze de man hard kreunen, de paal in haar kontje gaat steeds sneller en iedere keer geeft hij haar een harde klap op de blanke billen waardoor haar billen trillen en ze gelijk een stukje naar onder zakt en de man die in haar kutje zit haar helemaal doorboort. Met grote sprongen voelt Sofie haar volgende orgasme aan komen, net voor ze zover is spuit de man haar billen vol met zijn warme zaad. De man onder haar kan zich ook niet langer inhouden en drukt zijn bekken los van het bed en spuit haar kutje helemaal vol met zijn zaad. Als de laatste harde straal in haar kutje schiet, komt Sofie grommend tot een tweede orgasme.

De vijfde man gaat achter haar zitten en ramt zijn harde paal met veel geweld in haar natte kutje waar de paal van de vorige man net uit is. Het zaad van die man loopt langs de harde paal van de vijfde man en druipt op de verslapte pik van zijn collega. De jongeman kan dit niet lang volhouden en tegelijk met zijn collega waar de pik van in de mond van Sofie zit komt hij wild schokkend klaar. Voor de tweede maal wordt de mond van Sofie volgespoten met het lauwe zoutige zaad. Doordat de man haar blijft neuken moet ze alles inslikken, de enige die niets heeft gedaan is de chauffeur. Als één van de mannen aan hem vraagt of hij ook wil schudt hij zijn hoofd en blijft voor zich uit kijken. De oudere man pakt onder de stoel vandaan een doek waar hij Sofie liefdevol mee afdroogt.

Even later zitten ze allemaal weer gekleed op de stoelen, ieder heeft zijn eigen gedachten en Sofie heeft haar fantasie. Alleen had ze er meer van voorgesteld, verwend worden door vijf mannen en dan maar twee maal een orgasme krijgen is wel weinig. Glimlachend kijkt ze de mannen aan en merkt dat die haar niet echt meer durven aan te kijken. Waarschijnlijk hadden ze hier niet op gerekend. Het is te hopen dat ze vanavond thuis geen seks moeten hebben met hun vrouw of vriendin want dan zal het wel eens minder kunnen zijn.

Als Sofie een poosje later uitstapt vlakbij haar huis is het droog en komt achter de wolken de zon vandaan. Met een ervaring rijker loopt ze snel naar huis, ze voelt verschillende kleine stralen langs haar benen voelt lopen.

Stiekemerd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *