Skivakantie

()

SKIVAKANTIE

Hallo, het verhaal wat ik hier heb geplaatst is geen waargebeurd verhaal maar fictie. Ik hoop dat jullie er van genieten. Veel plezier.

Deel 1. Inleiding

Hallo, ik ben Liam. Een man van drieëndertig jaar. Toen dit verhaal zich afspeelde was ik dertig en single. Ik werkte bij een klein bedrijfje in de Vilvoorde. Na een zeer succesvol jaar trakteerde de directeur ons op een midweekse vakantie. We konden kiezen tussen een wintersport of een zonvakantie. Skifanaat als ik ben, koos ik voor de wintersport. Van de twintig mensen waren er maar vijf anderen die ook gingen skiën. Victor, een man van vijfenveertig. Zeer sportief maar een beetje stil. Zijn kamergenoot werd Erik. Erik was drieënveertig en had nog nooit op de ski’s gestaan maar was stiekem verliefd op Leen van eenendertig. Een doorsnee vrouw niet lelijk, maar ook niet uitzonderlijk knap. Erik hoopte dat hij tijdens deze vakantie wat dichter bij haar kon komen maar hij bleek niet de enig. Dan was er nog Mia, de directiesecretaresse van negenendertig. Een beeldschone vrouw met een prachtig lichaam, een heerlijk gevoel voor humor en immens populair. En tenslotte Liesje. Liesje, vijfentwintig lentes jong en een natuurlijk plaatje. Een prachtig jong, stevig lijf. Een heerlijk koppie en ongelofelijk verlegen.

Deel 2. Liam, Mia en Liesje

We sliepen in een klein pensionnetje. De 3 dames op 1 kamer, Victor en Erik op een kamer en ik sliep alleen. Al snel bleek dat Leen na een paar glaasjes glühwein alle remmen liet gaan en al de eerste nacht tussen Victor en Erik in bed kwam te liggen. Aangezien ik in de middelste van de 3 slaapkamers lag kon ik elk orgasme door de muur heen horen. En mijn god wat kwam die vrouw vaak klaar. Nu een uur het gekreun, gehijg en gegil te hebben aangehoord, wat mij natuurlijk niet onberoerd liet, stapte ik uit bed, trok een T-shirt en boxer aan en liep naar de kamer van de dames. Ik klopte op de deur maar er gebeurde niets. Ik klopte nog een keer, iets harder en de deur ging op een kiertje open. Mia stak haar hoofd om de hoek.

Een beetje verwildert, licht bezweet en met hoog rode konen keek ze me aan. Ik rook een licht opwindende vrouwen geur. Stamelend verontschuldigde ik me voor het storen en vroeg of ik misschien in Leen d’r bed mocht slapen aangezien ze me nogal wakker hield in de andere kamer.

“En waarom denk je dat je in deze kamer wel aan slaap toekomt?” Vroeg ze met een geil lachje, terwijl ze de deur openhield en mij binnen liet. Toen ik het tafereel op het bed zag kwam ik haast klaar in mijn boxer. Met haar armen wijd gespreid aan het hoofdeinde en haar voeten aan de andere kant van het bed lag Liesje in al haar glorie vastgebonden op het bed. Een zwarte panty over haar ogen gebonden en een slipje in haar mond. Haar jonge borsten stonden fier omhoog met enorme harde tepels die elk voorzien waren van een wasknijper. Tussen haar been zat een vibrator heftig op haar klit te trillen. Overal op haar lichaam parelden zweetdruppeltjes. Op elk van haar kale schaamlippen zaten twee wasknijpers die met een veter tegen haar dijbeen waren vastgebonden waardoor haar roze kutje wijd opengesperd was. Ik keek met open mond om naar Mia. Mijn mond zakte nog verder open. Haar lange golvende rode haar dat los over haar schouders viel, een prachtige zwarte BH die haar roomblanke huid accentueerde en een paar prachtige borsten verborg, een zwarte doorschijnende string die niet kon verhullen dat haar kale poes kledder nat was en een paar hoog gehakte rode lak schoenen. Alles bij elkaar een supergeil uitziende vrouw. Net toen ik wat wilde zeggen begon Liesje zwaar te hijgen en al snel ging dat over in kreunen toen een orgasme door haar vastgebonden lijf sidderde. Mia pakte mijn hand en bracht me naar het bed.

“Ook wij konden het gesekst van de anderen horen. We werden er allebei geil van en we begonnen elkaar te vingeren. Toen ik op haar tepels begon te zuigen merkte ik dat ze het ruw wilde en later bleek dat dat verlegen muurbloempje gewoon een onderdanige nymfomane is. En aangezien ik niet vies ben van zo’n heerlijk jong kippetje, ben ik haar graag ter wille.” Haar lippen likkend keek ze naar mijn opbollende boxer. “En daar weet ik ook wel raad me dus als je wilt, hoeft er van slapen weinig te komen vannacht. Ik denk dat wij met z’n drieën net zo veel plezier kunnen beleven als die anderen.”

Ik sloeg een arm om haar middel en trok haar tegen me aan. Door haar hakken was ze ineens net iets groter dan ik en mijn keiharde pik drukte van onderaf tegen haar hete kutje. Na een korte maar heftige tongzoen trok ze mijn shirt over mijn hoofd en zakte door haar knieën waarbij ze mijn boxer naar beneden trok. Zonder aarzelen nam ze mijn pik diep in haar mond en begon me heerlijk te pijpen. Met haar ene hand trok ze me zachtjes af en met haar andere masseerde ze m’n ballen terwijl één vinger licht over m’n anus kraste. Ik was ondertussen zo geil dat ik niet veel meer nodig had. Toen ik haar waarschuwde dat ik bijna kwam, trok ze haar mond terug tot alleen mijn eikel nog in haar mond zat. Haar tong flitste over de kop van mijn pik en ze duwde zacht haar vinger in mijn kont. Ik kwam kreunend als een kanon klaar. Terwijl ik in haar mond spoot melkte ze m’n lul leeg met haar hand. Dikke stralen spoot ik naar binnen. Maar ze slikte niks door.

Toen er niks meer uitkwam stond ze op en ging naast Liesje op het bed zitten. De vibrator deed nog steeds zijn werk op haar klitje waardoor ze kreunend en steunend op het bed lag te schokken. Mia drukte haar lippen op Liesje ’s mond en deelde mijn sperma met de jonge vrouw. Dat zorgde voor extra opwinding waardoor ze weer klaarkwam. Ik stapte naar het voeteneind en haalde de vibrator van het wijd opengesperde kutje. Ik zag een natte plek onder haar billen en bracht twee vingers diep naar binnen. De vaginawanden klemden om mijn vingers. Nog een vinger stak ik erbij en het geile gekreun spoorde mij aan om mijn hele hand naar binnen te schuiven. Ik zat tot mijn pols in haar hete kutje en begon snel heen en weer te schuiven. Het duurde niet lang of Liesje drukte haar onderlijf van het bed. Het leek of ze met haar kutspieren mijn hand probeerde te vermorzelen.

Mia trok de wasknijpers op de tepels hoog op en op het hoogste punt maakte ze deze los. Dit resulteerde in het heftigste orgasme golf die ik ooit had meegemaakt. Het geil spoot langs m’n arm naar buiten. Een woeste oerkreet van pijn en genot ontsnapte aan Liesje en heftig schokkend en krampend bereed ze de golven van haar extase. Heel langzaam ebde het geweld zich weg. Met een plop trok ik voorzichtig m’n hand uit haar drijfnatte doos. Zwaar ademend zakte ze slap op het bed. Een klein straaltje geil stroomde tussen de openstaande schaamlippen naar beneden. Mia rolde een tepel tussen haar vingers. Dat resulteerde in een korte schok maar verder niks. Liesje was “out for the count”.

Samen maakten we haar los en toen een voor een de wasknijpers van haar kutlippen gehaald werden klonk steeds een korte kreun. We legden haar in het bed van Leen en stopten haar toe. Ik streelde nog even haar prachtige tieten en tepels en keerde me toen naar Mia. Die had zich ondertussen uitgekleed en was op haar handen en knieën op het bed gaan zitten. Met haar kont naar mij toegedraaid.

“Kom hier, neuk me diep en hard. Ik ben geil en ik wil klaarkomen.” Aangezien mijn lul alweer helemaal paraat was draaide ik me om en staand naast het bed dreef ik hem in een stoot die in het smachtende lichaam van die prachtige vrouw. Met snelle, lange, harde stoten bereed ik het kronkelende lichaam. Het duurde niet lang of een lange geile kreet gaf aan dat haar orgasme op komst was. Ik pakte haar heupen en verhoogde het tempo waarop ik haar kut om mijn pik voelde samentrekken. Ze gooide haar hoofd in haar nek en kwam luid gillend klaar. Nog harder en sneller stootte ik in haar. Ze zakte door haar armen en schreeuwde in de matras.

Met een ruk trok ik mijn pik uit haar kut en zette hem tegen haar kontgaatje. Nog voor ik naar voren kon stoten duwde ze haar billen naar achter waardoor ik in een keer diep in haar darmen drong. Ik begon snel en hard te stoten waarbij mijn ballen tegen haar dikke natte schaamlippen kletsten. Met twee handen greep ik de enorme bungelende tieten en trok haar rechter op. Ruw masseerde ik de bollen en kneep stevig in de dikke tepels. Met haar rechter hand was ze stevig haar klit aan het vingeren terwijl ze een langdurig orgasme onderging met meerdere hoogtepunten. Het leek alsof ze mijn pik aan het melken was met haar darmspieren. Het werd me allemaal te veel en ik kwam wild brullen in haar kont klaar. Dikke klodders heet sperma spoot ik in haar darmen. Toen ik uitgespoten was kwam ook Mia langzaam tot rust.

Mijn slapper wordende piemel gleed naar buiten. Ze draaide zich om, sloeg haar armen om mijn nek en zoende me vol passie op mijn mond. Ik pakte haar billen en trok haar dicht tegen me aan. Haar dikke borsten drukten spannend tegen mijn borst. Ik keek op de klok. Het was al 3 uur. We gingen liggen en in elkaars armen vielen we in slaap.

De volgende ochtend werd ik wakker met in elke arm een beeldschone vrouw. Mia sliep nog maar Liesje lag zacht met m’n pik te spelen. Die had zich trouwens alweer tot maximale proporties uitgerekt en het gestreel over mijn ballen en schacht voelde heerlijk. Met mijn vingers gleed ik over haar blote rug om te laten merken dat ik wakker was. Ze draaide haar hoofd naar me toe en zoende me op m’n mond. Al snel lagen we te tongen en haar strelen was overgegaan in aftrekken. Geraffineerd ging haar hand op en neer en ik zat binnen no-time tegen een orgasme aan. Haar mond liet de mijne los en zachtjes gleed haar hoofd over mijn borst en buik naar mijn kruis. Haar lippen sloten zich rond mijn eikel precies op het moment dat ik met een ingehouden kreun mijn sperma naar buiten liet schieten.

Door mijn schokken was Mia ook wakker geworden en toen ze doorhad wat er gebeurde greep ze een hand haren van Liesje vast en trok haar ruw naar zich toe. Liesje kreunde van onderdanig verlangen toen ze Mia ’s tong wild in haar mond voelde zoeken naar mijn sperma. Nadat ze een geile cum-swapping zoen hadden gedeeld stond Mia op en gaf aan dat ze honger had. Vanaf het bed keek ik naar haar op en zag voor het eerst haar goddelijke tieten. Ze waren groot en hingen een beetje maar mijn god wat waren ze mooi. Ze pakte de hand van Liesje en samen liepen ze naar de badkamer.

Ik wilde opstaan om me op mijn eigen kamer ook even op te frissen toen de deur open ging en een volledige uitgewoonde en ondergespoten Leen strompelde de kamer in. Ze had een shirt en een slipje aan maar dat kon niet verhullen dat ze flink te pakken was genomen.

“Die twee zijn echt onvermoeibaar. Ik ben volledig kapot. Nog nooit ben ik zo vaak klaargekomen of volgespoten of ondergespoten. Maar hier is het volgens mij ook gezellig geweest.” Met een vette knipoog zocht ze haar bed op liet zich er op vallen en viel als een blok in slaap. Een half uur later zaten we met z’n vijven, een beetje uitgekakt, in de eetkamer. Er was verder niemand in het pension. We zaten een beetje te keuvelen toen Mia ineens op een geile toon vroeg wat de mannen allemaal met Leen uitgespookt hadden

Deel 3. Leen, Victor en Erik

In de bar was Leen al behoorlijk bezig om Victor en Erik op te geilen. Onderweg naar het pension liep ze tussen de twee mannen die haar continu aan het betasten waren. Ze voelde handen over haar billen strelen en knijpen. Ze werd er bloed geil van. Nog nooit had ze zoveel aandacht gekregen. Haar schoonheid was niet haar grootste troef en ze had niet vaak een vriendje. Nu waren er plotseling twee kerels in haar geïnteresseerd. En zelfs nog voordat er alcohol was gedronken. Toen de deur van de kamer dichtviel fungeerde de twee mannen als de twee helften van een sandwich waarbij Leen de Wiener worst was. Victor zoende haar ruw op haar mond en kneedde stevig haar billen terwijl Erik haar nek zoende en haar tieten en tepels bewerkte. Ze voelde de stijve lul van Victor tegen haar buik drukken en de dikke paal van Erik drukte tussen haar billen. Kreunend kreeg ze een kort en onverwacht orgasme. Ze wurmde zich tussen de mannen vandaan en trok snel haar trui en shirt over haar hoofd, stapte uit haar jeans en stond in haar BH en slipje voor de heren. Vier handen zorgen ervoor dat ook die binnen luttele tellen op de grond lagen. De mannen kleedden zich ook uit.

Victor zakte door zijn knieën en met zijn tong likte hij met lange halen over haar natte kutje. Erik greep haar weer van achterlangs bij haar borsten en gleed met zijn harde lul door haar bilspleet. Zijn voorvocht zorgde ervoor dat het lekker glad werd en even stopte hij toen zijn eikel tegen haar sterretje drukte. Een geile kreun liet hem weten dat hij door mocht gaan en langzaam drukte hij door.

“Oh ja, dieper, harder”, kreunde Leen toen Erik zijn lul steeds verder in haar kont drukte. Met lange halen begon Erik te stoten. Tegelijkertijd bracht Victor drie vingers diep in haar hete grot en stimuleerde de G-Spot. Leen gilde het uit van genot. Op het moment dat Victor hard op haar klit zoog kwam Leen voor de tweede keer klaar. Dit keer was haar orgasme een stuk heftiger. Victor stond op en dreef in één beweging zijn pik diep in de krampende kut. Haar orgasme nam weer in kracht toe evenals haar gegil. Ze sloeg haar benen om de Victor ’s heupen en voelde de 2 pikken nog dieper haar lichaam binnen dringen. Ze genoot met volle teugen van de dubbele penetratie en kwam meerdere keren gillend klaar.

Na een poosje trok Erik zich terug uit haar kont. Leen liet haar benen zakken en probeerde te gaan staan. Terwijl ze zich van Victor ’s lul liet af glijden, zwabberde ze naar het bed en ze liet zich er languit op vallen. Zwaar hijgend lag ze op haar rug met gesloten ogen na te genieten van het tintelende gevoel in haar onderlichaam dat af en toe nog naschokken door haar lijf joeg. Twee paar handen streelden haar lichaam. Twee tongen bewerkten haar stijve tepels. Ze liet de heerlijke gevoelens haar genot verhogen. Twee verschillende handen masseerden haar schaamlippen en drongen haar opening binnen. Eén tepel werd hard in een mond gezogen en de andere werd gevangen tussen tanden. Steeds sneller ging haar ademhaling. Ook haar kreten van opwinding werden harder. Een duim wreef over haar klit en haar lichaam spande zich in een orgastische spasme. Leen stootte een luide, langgerekte gil uit toen het orgasme zich vanuit haar klit en tepels verspreidde. Schokkend en krijsend gaf ze uiting aan de bliksemschichten die langs haar huid joegen. Vanaf de oppervlakte joegen ze hun explosieve lading diep haar lichaam in waar ze voor ontelbare prikkels van genot zorgden.

Vervolgens ging alles als een waas aan Leen voorbij. Ze voelde hoe een lul diep in haar kut gestoten werd. Vervolgens verdween de lul en werd vervangen door de ander pik. Toen werd ze wild op haar buik gedraaid en voelde ze hoe ze diep van achter werd gepenetreerd. Waarna de ander haar weer van achter nam. En al die tijd hoorde ze haar eigen geile geschreeuw en gekerm. Haar lichaam leek in een constante staat van orgasme te zijn. Langzaam aan werd haar waarneming wazig totdat een diepe zwarte leegte zich om haar heen sloot.

De mannen brachten haar weer bij haar positieven met een koud washandje. Verdwaasd kwam Leen weer bij. Ze omhelsde de mannen. Haar buik en borsten werden zacht gestreeld. Ze wurmde zich los en liet de mannen naast elkaar op het bed liggen. Een voor een nam ze de keiharde pikken in haar mond terwijl ze de ander met haar hand verwende. Leen ging op haar rug liggen en liet de mannen naast haar hoofd knielen zodat ze de eikels gelijktijdig in haar mond kon nemen. Terwijl ze haar hand zacht over de schachten op en neer liet gaan zoog en likte ze aan de roze koppen. Het duurde niet lang voordat Victor zijn zaad liet spuiten. Door zijn schokken kwamen de klodders in haar gezicht en haren terecht. Niet veel later liet kwam ook Erik klaar. Een enorme hoeveelheid sperma spoot over haar gezicht en in haar mond. Ze wilde opstaan om het zich een beetje schoon te maken maar werd tegengehouden. Ze moest het zaad laten zitten. Het gaf haar een heerlijk hoerig gevoel. Langzaam stroomde de dikke stroop van haar gezicht en druppelde op haar borsten.

Erik pakte wat te drinken. Met z’n drieën zaten ze op het bed uit te blazen. Tot haar verbazing zag Leen dat de pik van Erik alweer staalhard was. Hij ging achter haar zitten en tilde haar met z’n sterke armen een stukje op. Richtte zijn pik op haar kut en liet haar langzaam zakken. Hij pakte haar tieten en begon ze te kneden. Leen liet zich met haar rug tegen zijn borst aan zakken en genoot van zijn handen en pik. Erik voelde de klodders sperma op haar tieten en smeerde ze uit waardoor haar borsten en tepels gingen glimmen. Victor liet zich ook niet onbetuigd en dook tussen haar benen om haar te beffen. Het duurde niet lang voordat haar toch al geprikkelde lijf opnieuw explodeerde in een orgasme. Nog voordat ze uitgeraasd was zetten Victor zijn pik tegen haar kutje en schoof hem boven de lul van Erik naar binnen.

Het gevoel van de extreme oprekking van twee lullen in haar kut zorgde voor een volgende schreeuw van extase. De krampen van haar vaginawand vergrootte het gevoel van oprekking waardoor haar orgasme lang bleef aanhouden. Eindelijk werd het orgasme minder en hijgend van uitputting liet Leen zich achterover zakken. Met een plop trok Victor zich uit de overvolle kut terug en ook Erik liet zijn lul uit de doos glijden. Leen zoende de mannen om de beurt en langzaam groeide het verlangen om weer gevuld te worden. Ze ging op haar knieën en handen zitten en met een geile blik keek ze de mannen aan.

“Wie wil er in m’n mond en wie in m’n kont?” Erik ging op z’n knieën voor haar zitten en bood zijn lul aan. Gretig hapte ze toe. Hij pakt met twee handen haar achterhoofd vast en begon haar mond en keel met langzame halen te neuken. Victor kroop achter haar, pakte haar heupen vast en dreef met een snelle stoot zijn pik tot aan de wortel in haar aars. In een rustig tempo gingen de pikken in en uit. Het leek of het gevoel van de schuivende leuters in haar sluitspier en tussen haar lippen direct te voelen was in haar klitje. Het gekreun werd harder naarmate haar opwinding steeg. De twee staalharde piemels pompten steeds sneller. Opnieuw was daar het onbeschrijfelijke gevoel van een orgasme. Gesmoord door Erik ’s lid kreunde ze het uit. Ze maakte zich los en draaide zich om. Nog voordat ze Victor ’s pik in haar mond had zat Erik al diep in haar kutje. In moordend tempo werd ze afgebeuld. Erik trok haar billen uit elkaar, zette zijn duim op haar gaatje en drukte die diep naar binnen. Haar gegil om zijn lul werd Victor te veel en terwijl hij zijn zaad in haar mond spoot trok hij zich terug en ontlaadde zijn ballen over haar haar en gezicht. Krijsend hapte ze naar de rondvliegende klodders en probeerde zo veel mogelijk met haar mond op te vangen.

Uitgeput liet ze zich voorover op het bed vallen. Met een zuigend geluid plopte Erik ’s lul uit haar overgevoelige pruim. Loom draaide ze zich op haar rug en nog voordat ze het goed en wel door had lag Erik al weer boven op haar, zijn pik diep in haar lichaam verzonken en zijn tong in haar mond. Ze sloeg haar armen om zijn nek en haar benen om zijn heupen. Met hoge snelheid neukte hij haar tot in de diepste diepten van haar, van geil overstromende neukgrot. Vanaf de zijkant kneedde Victor haar tieten. Opnieuw raasde een orgasme door Leen heen en terwijl ze luid uiting gaf aan haar genot klemde ze zich om de hard stotende man heen.

Erik richtte zich op, Leen sloeg haar enkels om zijn nek, hij pakte haar dijen beet en ramde met al zijn kracht diep in de krampende kut. Met een enorme brul ontlaadde hij zich diep in de vrouw waar hij al zo lang verliefd op was. Vermoeid lagen de drie sekspartners op het bed uit te hijgen.

“WOW, dit was de geilste ervaring ooit.” Zei Leen en ze kuste de mannen hartstochtelijk. “Maar nu moet ik echt effe tot rust komen en wat mij betreft was dit zeker niet de laatste keer.” Met die woorden stond ze op, trok een slip en een shirt aan en wankelde naar de deur.

“Wat een heerlijk brok geilheid is die vrouw,” zei Victor tegen Erik.

“Ja, inderdaad. Ik ben alleen nog maar verliefder op haar geworden.”

“Jij ook al, ik ook. Maar wat mij betreft hoeft ze niet te kiezen hoor.”

“Wat mij betreft ook niet. Ik ben wel benieuwd of ze voor ons ook wat voelt of dat het alleen maar lust is.”

“Ik heb honger. Ik ga me douchen en aankleden.”

“Deel 4. Epiloog

Die hele vakantie is er weinig geskied. We hebben welgeteld één dag op de skiën gestaan en voor de buitenwereld een hoop leuke foto’s gemaakt. Ondertussen werkt geen van ons meer bij dat bedrijf. Victor, Erik en Leen kochten met z’n drieën een grote boerderij op het platteland waar ze achttien maanden hebben samengewoond totdat Victor een andere vrouw ontmoette. Daar woont hij nu mee samen in Limburg.

Erik en Leen zijn nog steeds samen en verwachten over vier maanden een baby.

Mia, Liesje en ik zijn ook met z’n drieën gaan samenwonen. Liesje d’r onderdanigheid is uitgegroeid tot ware SM. In het openbaar is ze van een mooi verlegen muurbloempje uitgegroeid tot een zelfverzekerde super sexy verschijning. In huis is ze een onderdanig lustobject dat haar grenzen nog niet heeft bereikt. Ik houd enorm veel van beide vrouwen. Voor zover ik weet zijn die gevoelens wederzijds en Mia en Liesje zijn ook verzot op elkaar. Een jaar geleden zijn Mia en ik getrouwd en is Liesje ons eigendom geworden. Liesje is nu onze slavin. We hebben ook vaak seks met anderen alleen is dat voor Liesje geen vrije keuze meer. Ze laat zich graag gebruiken als Mia of ik haar dat opdragen. Liefde is iets wat tussen ons drieën blijft en geloof maar dat we die regelmatig bedrijven.

Comtesse

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *