Verleden tijd

()

In mijn verleden was ik behoorlijk wild en deed alles waar ik plezier aan kon beleven, seks was er een onderdeel van. Nu weet ik ook wel dat zoiets niet heel speciaal is, maar ik ga er een verhaaltje over vertellen, omdat het de enige keer is geweest dat ik aan groepsseks heb gedaan. Jazeker, een regelrechte orgie. Ik had een feest geregeld bij mij en ik had duidelijk laten weten dat er alle remmen los moesten gaan. Daarbij gaf ik ook meteen de melding dat als men niet wilde neuken, ze ook niet hoefde te komen. Dat deed ik gewoon om te kijken wie zo wild was als ik in mijn kennissen- en vriendenkring.

Ik wist niet wat ik zag toen het feest uiteindelijk daar was. Een ongelooflijk grote groep mannen en vrouwen kwamen naar mijn huis. Gelukkig woonde ik toen ook al groot. Ze brachten drank en hapjes mee en grote en kleine koffers, helemaal volgestouwd met condooms van allerlei soorten, maten en smaken. Het zou een geweldig feest worden, dat wist ik helemaal zeker toen er na een half uur drie vrouwen naar mij toe kwamen en mij mee naar de tuin namen. Ik heb een zwembad in de achtertuin en aangezien het zomer was, zwommen er al enkele mannen en vrouwen naakt rond. Toen ik wat langer en ook beter keek, zag ik dat er niet alleen gezwommen werd. Er waren al twee meiden die samen een harde lul aan het afzuigen waren en een stel vrouwtjes dat elkaar aan het likken en vingeren waren. Ik dook in het zwembad, terwijl ik de drie vrouwen met mij mee wist te trekken en deed mijn kleren pas in het water uit, wat moeilijker was dan ik eerst had gedacht. Maar, de dames hielpen mij een handje, ze wilden mij natuurlijk zo snel mogelijk uit de kleren hebben.

Daarna gingen de drie sexy sletjes zelf ook uit de kleren en ik moet zeggen, zij zagen er heerlijk uit. Het leek gewoon alsof ik in een pornofilm terecht was gekomen, maar mij hoorde je daar helemaal niet over klagen. Nu misschien wat eerder, maar in die tijd verre van. Ik liet de drie lekkere dames op de rand van het zwembad zitten en liet ze hun benen uit elkaar doen, zodat ik er bij een ieder met mijn handen en mond bij kon, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik likte de slet in het midden en vingerde de andere twee. Kreunen van genot is wat ze deden en op die manier zorgde ik ervoor dat ze alle drie tot hun eerste orgasme van die avond kwamen.

Daar was ik erg blij mee, want het is altijd een goed begin als de vrouw al een keer is klaargekomen, dan hoef je jezelf als man ook niet in te houden. Ik kreeg er een harde pik van en nu was het mijn beurt om op de rand van het zwembad te gaan zitten. Terwijl er drie meiden aan mijn lul aan het likken en zuigen waren, keek ik ook uit over alles wat er om mij heen gebeurde. En dat was veel en werd steeds meer, want uiteindelijk was iedereen wel in of om het zwembad met elkaar bezig. Ik zag een stelletje tegen een boom staan neuken. Zij had haar been opgetild en ik kon zo zien hoe zijn dikke lul in haar kaal geschoren kutje aan het pompen was.

Ik keek daarna weer tussen mijn benen en zag drie monden die om mijn pik vochten, maar dat kon ik voornamelijk wel voelen. Het was geweldig om te merken hoe die heerlijke wijven om mijn pik aan het strijden waren en het ging zelfs zo ver dat er eentje boos wegging om aan een andere lul te zuigen. Dat vond ik wel komisch. De twee tussen mijn benen hadden om de beurt nu mijn lul in hun mond en zogen mij zalig af. Lippen die mijn eikel nog natter dat het water van het zwembad maakten bewogen op en neer tot de dames geneukt wilden worden. Ze gingen met hun bovenlichamen op de rand van het zwembad hangen, zodat ik goed bij hun kutjes kon komen.

Ik ging achter ze staan en half boven, half onder het water was ik ze aan het palen. We hebben van alles gedaan, allerlei standjes zijn voorbij gekomen en iedereen heeft zich helemaal suf geneukt, want de koffer was de volgende dag helemaal leeg. Ik weet wel dat ik de meiden onder heb gespoten en dat ik dat een geil gezicht vond, dat weet ik nog heel goed. De dag erna, toen ik net onder de indruk was van de lege koffer en wat minder blij was met alle condooms die door de tuin en in het zwembad lagen, heb ik een heleboel koffie gezet. Iedereen was namelijk blijven slapen, dus dat was zeker nodig. Maar het opruimen, daarmee hebben ze mij niet geholpen.

En dat is eigenlijk de hoofdreden waarom ik bij mij thuis geen groepsseks feesten meer heb gegeven. Nu ben ik een stuk ouder en kalmer. En ik heb een gezin, waar ik erg gek op en mee ben en sindsdien komen dat soort zaken eigenlijk niet meer voor. Maar soms, als ik een paar jonge mensen bijvoorbeeld heel erg lekker zie feesten, dan denk ik er nog eventjes aan terug. Niet aan die ene orgie, maar wel aan de gehele periode. Dan mis ik het heel even, maar als ik dan mijn vrouw bekijk en haar geweldige lichaam in mijn hoofd aan het opnemen ben, weet ik dat ik die dingen ook allemaal niet meer nodig heb. Ze is trouwens heel erg avontuurlijk in de slaapkamer. Maar dat is een verhaal wat ik voor mijzelf wil houden, omdat ik weet dat mijn vrouw ook erotische verhalen leest en ze dan misschien weet wat ik geplaatst heb.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *