Warme middag

()

Het is warm als ik door een stadje in West Vlaanderen rij. Raam open, zwoele lucht die naar binnenkomt, waarbij je zou kunnen inbeelden dat je op een strand ergens ver weg bent. Ik zie twee meisjesfietsen. Blonde haren wapperen in de wind, strakke hotpants en korte topjes. Geen idee hoe oud zij zijn, denk ergens tussen de achttien en twintig jaar, kan ouder zijn. Wat ziet dat er lekker uit zeg! Door het zwoele weer en deze aanblik voel ik me geil worden. Mijn pik drukt tegen mijn broek aan. Ik doe mijn gulp open en haal mijn pik eruit. Die maakt meteen gebruik van de vrijheid door rechtop te gaan staan. Ik rij voorbij de meisjes en zie in het voorbijgaan door hobbels in de weg hun borsten op en neergaan. Oh… wat lekker. Ik trek aan mijn pik. Ze zien het denk ik niet. Oei, rood stoplicht en wat voetgangers die klaarstaan om over te steken. Kunnen ze mijn pik zien? Die gedacht maakt mij nog geiler. En als ik geil ben, word ik onvoorzichtig. Ze steken over. Zo te zien heeft niemand wat door.

Opeens wordt er getoeterd. Het is een busje dat links van mij is komen te staan. Een vrouw van eind veertig, begin vijftig, zit op de bijrijdersstoel en steekt haar duim op. Een kerel hangt nu over haar heen om te kunnen zien wat zij ziet. Ook hij steekt zijn duim op. Hierdoor aangemoedigd doe ik mijn broek helemaal open en duw ik die wat naar beneden zodat mijn onderlijf naakt is. Weer getoeter, dit keer achter mij. Het is groen, dus ik rij snel verder. Het busje slaat linksaf en ik rij rechtdoor. Rustig rijdend en om mij heen kijkend, word ik geiler en geiler. Ik kom in een bosrijke omgeving met grote villa ‘s. Je zou hier maar wonen.

Een impuls doet mij afslaan, een bosweg in. Ik rij een stuk door en bij een open plek, waarschijnlijk een niet officiële parkeerplaats waar twee auto ‘s staan, stop ik. Ik doe mijn broek omhoog en knoop dicht, maar laat mijn gulp open en mijn harde pik eruit. Zal ik het doen? Ja natuurlijk! Ik kijk om mij heen, doe de deur open en stap uit. Daar sta ik dan op het parkeerterrein met mijn keiharde pik fier naar voren. Ik trek de huid ver naar achteren, maar laat het bij een keer want anders kom ik klaar en dat wil ik (nog) niet. Ik ben nu zo geil dat het mij niets meer kan schelen of ik word betrapt. Ik ben geil en voel me vrij. Door die meisjes, door de aanmoedigende duimen en door de vrije natuur. Ik doe mijn auto op slot en loop het bos in. Ergens hoor ik een hond blaffen maar zie niemand. Ik ga van het pad af en niet veel later kom ook op een kleine open plek tussen de bomen. Het is beschut maar als ik wil kan ik wel zien wie er op het pad loopt. Ik hoor iemand hoesten. Ik kijk door het bladerdek en zie een man lopen. Hij stopt. Heeft hij iets gehoord? Hij kijkt om zich heen maar het lijkt er niet op dat hij iets heeft gezien. Toch blijft hij staan. Waarom toch? Dan zie ik zijn linkerarm bewegen. Ik kijk lager en zie dan dat hij zijn pik uit de broek heeft en zich aftrekt. Nog een gek als ik! Ik wil niet dat hij mij ziet, toch vind ik het wel geil dat hij dit midden op het pad doet. Ik wil wel, maar dat durf ik toch niet, meer uit angst om anderen te laten schrikken dan om betrapt te worden.

In ieder geval sterkt mij dit om mijn kleren uit te doen. Hard gehijg doet mij weer naar de man kijken. Ondertussen is hij op zijn rechterhand overgegaan en trekt hij met grote halen. Opeens spuit er een flinke straal zaad uit zijn pik. En nog een. Hij kijkt over zijn schouder en stopt dan zijn nog half stijve pik weg en maakt zich uit de voeten. Na een halve minuut besluit ik het pad op te lopen. En daar sta ik dan, spiernaakt met een pik die op springen staat. Als er nu iemand aankomt kom ik klaar, dat weet ik zeker. Ik hoor geritsel en besluit toch maar naar mijn relatief veilige plek terug te gaan. Daar schrik ik mij rot want een grote hond springt op mij af. Het is een labrador, een trouwe lobbes die geen vlieg kwaad doet. Hij springt tegen mij op en ik zeg. “brave jongen.” Ik kan eigenlijk maar beter snel mijn kleren weer aandoen, maar ik ben door de hond afgeleid.

“Ah, hier ben je.” Hoor ik een vrouwenstem zeggen. “Ah, en jij ook.” Het is de vrouw van het busje. Ze draait zich om en roept, “Johan, kom eens gauw!” Ze trekt de hond bij mij vandaan, ondertussen mij helemaal van boven tot onder opnemend. “krijg nou wat, dat is die kerel.” Ze blijven op een afstandje naar mij kijken, beetje verwonderd glimlachend. Ik kan het niet helpen, maar mijn pik, die door de afleiding van die hond slapper was geworden, is nu weer snoeihard. “Ah, je bent een exhibitionist,” zegt zij, “net als mijn Johan.” En om dat te bewijzen doet Johan direct zijn kleren uit. Zijn pik is al snel hard. “Ben je van de mannen of vrouwen, of allebei?” Vraagt hij. “Ik ben van de blikken. En als het op neuken aankomt, ben ik van de vrouwen.” De vrouw zet een stap dichterbij. “Je hebt een grote, net zo groot als van Johan. Mag ik even voelen?” Zonder het antwoord af te wachten, pakt ze mijn pik en knijpt erin. Ze wenkt Johan en pakt dan ook zijn pik. “Allebei even hard.” “De mijne is harder,” zegt Johan. “Neen! Voel maar.” Ze kijkt mij aan en zegt. “je zei als het op neuken aankomt, dit is geen neuken.”

Ze heeft gelijk. En ik ben toch al zo ontzettend geil dat hij eigenlijk wel even mijn pik mag voelen. Als ik daarna haar mag neuken, want het is een moordwijf. Geblondeerd, kort haar, zo te zien grote tieten en een strak kontje. Johan pakt mijn pik en knijpt er op zijn beurt in. “Inderdaad, precies zoals jij het lekker vindt,” zegt hij tegen zijn vrouw. Tot mijn grote plezier trekt zij haar T-shirt over haar hoofd heen en twee grote borsten in een witte BH verschijnen. Ze doet haar korte broek uit en meteen verschijnt haar poesje met een klein streepje blond haar. Langzaam doet ze haar BH uit. Haar borsten zijn vol en door de zwaarte hangen ze een beetje. O! Wat ontzettend geil. Ze legt onze kleren op een stapeltje en knielt daar vervolgens op. Ze pakt onze beide pikken en begint ons een voor een als een ijsje af te likken. Ik pak met mijn linkerhand een borst en kneed er zachtjes, “mag harder hoor,” zegt ze slurpend. Ik knijp er hard in en hoor haar kreunen. De hand van Johan gaat naar mijn ballen en streelt ze zachtjes. Ben niet van pikken enz. maar wil niet vervelend doen en met mijn linkerhand (moet helaas de borst loslaten) bewerk ik zijn ballen. We moeten daarmee stoppen want ze pakt onze pikken bij elkaar en begint ons tegelijkertijd te pijpen. Ze heeft een brede mond, maar toch ben ik verbaasd dat het er allemaal in kan. Ik maak neukbewegingen waarop Johan mijn voorbeeld volgt. Op het pad hoor ik stemmen, maar let er verder niet op. Het moment van voorzichtigheid is allang gepasseerd.

De hond blaft als er geritsel klinkt. “Een rukker,” zegt Johan. “Misschien wel meer.”

“Ik ga dit niet heel lang meer volhouden,” zeg ik. De vrouw stopt abrupt met pijpen. “Ik wil jullie allebei in mijn kutje.”

“En ik dan? Ik wil een pik in mijn kont.” Het geritsel wordt luider en een man verschijnt. Hij heeft zijn pik al uit zijn broek en hij weet niet hoe snel hij zijn broek uit moet doen.

“Ga liggen,” zegt zij tegen de nieuwkomer. Hij doet wat hem gezegd wordt. Zijn pik glimt van het voorvocht. Johan buikt boven hem, pakt de pik en duwt hem een stukje bij hem naar binnen. Dan laat hij zich rustig zakken. Zijn eigen pik maakt schokkende bewegingen. Mm, mij niet gezien.

De vrouw gaat met haar gezicht naar mij toe op hem zitten. “Kom snel,” zegt ze. Maar voordat ik mijn pik in haar steek, lik ik haar kutje eerst. Met grote halen, om haar klitje heen. Even later stort ik mij op haar klitje. Ik ga net zolang door tot ik haar hoor zeggen. “Ik wil nog een pik. Neuk me. Nu.” Johan stopt even zodat ik mijn pik erbij kan stoppen. Ze is zo nat dat zij zonder problemen twee pikken kan hebben. Door de pik van Johan voelt het lekker strak. Ik begin rustig te stoten omdat ik nog even wil genieten. Haar borsten deinzen op en neer door de neukbewegingen van Johan, die andere kerel en mij. Wat is dit geil. Ik kijk op en zie dat er nog meer mensen om ons heen staan. Een jonge vrouw kijkt een beetje bozig en heeft niet door dat haar vent zich gewoon staat af te trekken. Ik kijk haar recht aan en zie dat opeens haar tepels zo hard worden dat ze door haar blouse zichtbaar worden. Onbewust (of niet?) Gaat een hand naar haar decolleté en verdwijnt heel even in haar blouse alsof zij haar BH goed wil doen. Ik hou het niet meer en terwijl ik haar aankijk voel ik het zaad naar boven komen. Ik hou het nog even tegen maar niet voor lang. Met een harde kreun spuit ik mijn zaad in het kutje van de vrouw. Ik stoot een paar keer hard, waarop ik ook Johan hoor klaarkomen. Pas als al het zaad uit mijn ballen is, haal ik mijn pik eruit.

De man van de vrouw met de blouse komt ook klaar. Nu pas heeft zij door dat hij zich aan het aftrekken was. Met een verwarde blik kijkt ze beurtelings naar mij en naar haar man. En ik denk: jouw bevrijding komt nog wel.

Zuda

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *