Barones van Wolfslinde

()


Meteen toen ik haar zag, wist ik dat ik haar moest hebben. Ze zat aan de Baccarattafel met de geconcentreerde blik van een gokverslaafde. Haar schouderloze japon was zwart, haar stijlvolle kapsel grijs. Ik schatte haar op een zestig à vijfenzestig jaar. Wat mij betreft de perfecte leeftijd: minstens een kwarteeuw ouder dan mezelf. Wat me in haar zo aantrok? Het diamanten halssnoer rond haar nek natuurlijk! Ik stapte naar de tafel en ging achter mijn prooi staan. De creoolse croupier schonk me een verblindende glimlach, maar ik was te professioneel om me daardoor van mijn doel af te laten brengen. Schijnbaar achteloos liet ik één van de chips die ik in mijn handen had vallen. De fiche viel netjes in haar decolleté en bleef steken in de geul tussen haar borsten. Ze keek achter zich en boven zich. Het contact was gemaakt.

“Als ik me niet vergis is dit uw eigendom” sprak ze me aan. Maar in plaats van me zelf de chip terug te geven, stak ze haar tieten naar voren en zei ze “Waar wacht u nog op”. Die uitdagende geste leverde haar gegrinnik, gefluit en zelfs een bedeesd applausje op van een aantal van haar medespelers. Ik nam de fiche voorzichtig tussen wijs- en middelvinger en trok ze terug, maar niet nadat ik mijn hand vluchtig langs de huid van haar borsten had laten strelen.

Nadien was haar concentratie geheel weg. Nadat ze op zowat een kwartier een gemiddeld maandsalaris had verloren, stond ze op, slechts één keer achter zich kijkend of ik haar achterna kwam. Dat deed ik. Ze loodste me van het casino op dek drie naar de Anchor’s Aweigh Lounge op dek vijf. Het live orkest zette net een tango in. Precies wat ik nodig had. Geen dans die zozeer op de paring lijkt als deze. Ik vroeg haar, nam haar in mijn armen en daar gleden we de vloer al op. Haar jurk had een split tot hoog boven haar knie zodat ik mijn ene been gemakkelijk tussen de haar kon schuiven en haar dij geheel intentioneel tegen mijn pik aanduwde. Ik bezorgde mezelf een stijve door aan dat lekkere halfbloedje te denken. Haar lippen weken lichtjes van elkaar en ze drukte haar been nog steviger tegen mijn kruis aan. Toen ik haar op het eind helemaal door de rug boog en haar daarbij recht in de ogen keek; zei ze hijgerig.

“Hoeveel vraag je?” Ik trok haar overeind, haar een verbaasde blik schenkend, als wist ik niet waarover ze het had. “Komaan. Ik weet heus wel dat een jonge kerel als jij me niet achterna zit omwille van mijn looks. Ik herhaal dus: hoeveel voor een nacht met je?” Ze bloosde tot in haar haarwortels bij die woorden. Was het de eerste keer dat ze een stud huurde? In alle geval was ze zo geil als boter. Ik had haar dus waar ik wou. “Ik bepaal de wijze van betaling zelf wel”, zei ik terwijl ik haar een grijns van oor tot oor schonk. Ze nam me mee naar haar ruime suite op het achtste dek, een wereld van verschil met mijn cabine op dek twee.

“Kleed je uit”, zei ze schor, nadat ze het licht had aangedaan. Ik deed er een eind langer over dan noodzakelijk was om te strippen, want ik wou haar nog verder opwinden. Eindelijk stond ik naakt voor haar. Onbeschaamd liet ze haar ogen over mijn lichaam dwalen. Ik liet mijn erectie opkomen en hield haar blik daar vast, pal op mijn harde paal. “Je bent echt wel een hengst”, floot ze met een air van zelfverzekerdheid. Maar ik wist wel beter. Ze kwam tegen me staan, zwaar ademend en streelde haar vingers over mijn gespierde schouders en gewelfde borstkas, haar dij opdringerig tegen mijn harde lul. “Mmm”, zuchtte ze. Ze trachtte de hunkering in haar stem niet langer te verbeteren. “Als je eens wist hoezeer ik hier naar verlang.” Dat wist ik maar al te goed. Toen ik mijn handen achter haar bracht en aanstalten maakte om haar kleed los te ritsen, deinsde ze echter achteruit.

“Neen. Eerst het licht uit” zei ze. Pas toen ik dat gedaan had, liet ze me verder gaan. Ze rilde als een espenblad terwijl ik haar kleed uitdeed, haar strapless beugelbeha loshaakte en haar slip afstroopte. Voor dat laatste was ik gaan knielen. Ik haakte mijn vingers achter de bovenrand in haar broekje, haar billen, haar bovenbenen en haar kuiten strelend terwijl ik het omlaag trok. Eén voor één tilde ik haar sierlijke voeten uit haar schoenen en uit het niemendalletje stof. Ik nam een voet vast, drukte vlinderzachte zoenen op de wreef en zoog haar dikke teen toen diep in mijn mond, er op zuigend. Dat had ze niet verwacht. Ze rilde. Ik zette de voet weer op de grond en richtte mijn hoofd omhoog. Ik keek haar in de ogen van tussen haar borsten, die zwaar ademden. Even hield ik haar blik vast en mijn hoofd zakte omlaag zodat ik recht tegen haar geschoren poesje aankeek. Tot mijn niet geringe verbazing had ze een piercing. Nou nou, mevrouw blijft bij de tijd, dacht ik met een streepje bewondering. Ondanks mezelf ging er een kleine stroomstoot door mijn eikel. Haar geslacht geurde bedwelmend naar hete vrouw. Haar bij de billen nemend, blies ik er zachtjes tegen aan. Ogenblikkelijk schokte haar bekken naar voren en gaf haar kut een natte zoen op mijn mond. Haar schaamlippen waren sponzig en gezwollen van wellust. Ik sabbelde er vluchtig op en duwde mijn spitse tong dan in haar kut terwijl ik de middelvinger van mijn rechterhand tegelijkertijd ondiep in haar anus masseerde. “Oo! Ja!” Kreunde ze vervoerd. “Lik me”.

Ze plaatste haar handen op mijn hoofd, liet haar vingers even door mijn haar woelen en duwde mijn gezicht dan diep tussen haar dijen. “Eat me”, herhaalde ze. Uit ervaring wist ik echter beter waar ze behoefte aan had dan zijzelf. Ik kwam dus overeind, haakte mijn arm in de vouw van haar knieën, legde haar arm om mijn schouders, tilde haar op en droeg haar naar het kingsize bed, en vleide haar daarop neer. Steunend op één elleboog keek ik op haar neer. In het spel van schemerlicht en schaduw leek ze een stuk jonger dan ze was. Ondanks het duidelijke verval, was nog goed te zien dat ze vroeger een schoonheid moest zijn geweest. Ze stelde mijn onderzoekende blikken allerminst op prijs.

“Kijk me zo niet aan” zei ze en strekte haar armen naar me uit. Met een paar stevige handbewegingen zwengelde ik mijn lul aan en ging dan onmiddellijk met gans mijn gewicht op haar liggen, haar lichaam bedekkend met het mijn terwijl ik haar dijen van elkaar deed met een knie. Zij spreidde haar benen, trok haar knieën in en kruiste haar enkels en kuiten hoog op mijn rug. Haar handen als klauwen op mijn billen trachtte ze nog dichter tegen zich aan te trekken. Alsof ik zelf niet al lang wist dat wat zij nu meest van al wilde, een hard en gespierd mannenlijf boven op haar en een harde pik binnen in haar was. Ik drukte door en penetreerde haar tijdloze kut, die zich gretig op mijn lul vastzoog. Heel lichtjes overhellend op mijn zij, tilde ik haar bovenliggend been op en legde dat over mijn heup. Zo kon ik makkelijker bij haar kont. Terwijl ik begon te stoten in haar, streelde ik mijn vingertoppen door haar bilnaad dat haar gek maakte van verlangen. Ze had het te druk met genieten om aan zoenen toe te komen.

Haar handen dwaalden rusteloos over mijn schouders, mijn rug en kwamen tenslotte opnieuw bij mijn billen terecht. Een spitse vinger zocht en vond mijn anus en masseerde zich voorbij de kringspier. Met die seinvinger gaf ze het tempo aan waarop ze geneukt wilde worden, hem helemaal naar binnen duwend wanneer ze me diep in haar wilde, enkel nog een kootje in mijn anus als ze mijn eikel voorin haar kut wou, zachtjes draaiend om me te laten schroef-wentelen of pokend wanneer ze het goed en hard wilde. Ze zette haar nagels stevig in mijn kontvlees als wou ze even diep in me doordringen als mijn pulserende pik in haar. Ik begon het voorwaar lekker te vinden en moest bijna niet langer veinzen dat ik met een jong grietje lag te wippen. Ik liet me gaan en begon te kermen bij elke stoot, wat haar nog geiler maakte. Om de illusie volledig te maken, draaide ik me met een heupzwaai op mijn rug zodat zij boven kwam te liggen.

“Neuk me”, kreunde ik. Ze plaatste haar beide handen plat op mijn borst en ging me berijden, geil uit haar keel lachend éénmaal ze zich goed in gang had gezet. Ik gunde haar dat kortstondige ogenblik van triomf graag, want ze deed het allesbehalve slecht, niet meteen weer opverend nadat ze was neergekomen, maar eerst mijn ballen een fractie van een seconde lang masserend met een draaiende beweging van haar billen. Een tweetal minuten gaf ik schijnbaar de leiding uit handen. Toen nam ik de teugels en haar heupen stevig beet, en liet haar als een jojo aan snelvaarttempo langs mijn schacht op en neer gaan. Haar tieten slingerden wild als twee beschonken matrozen. Ze begon aanhoudend te jammeren. Telkens ik haar tegen mijn ballen liet aanknallen, joeg de schok een trilling door haar stem en sloegen haar borsten een korte roffelslag tegen haar lichaam. Aan het zenuwachtige samentrekken van haar kutspieren, kon ik opmaken dat ze vlakbij haar climax was. En ineens was het zo ver. Ze slingerde haar armen van zich af, gooide haar hoofd in haar nek, en kwam klaar. Haar oncontroleerbaar pulserende kut kneedde mijn lul beter dan de strakste vuist en voor ik het goed besefte was het mijn beurt. Ik voelde het genot door de holle buis van mijn schacht bruisen, voelde hoe mijn eikel door de kracht van het orgasme doormidden spleet en hoe mijn zaad in twee drie krachtige stralen door de opening naar buiten gutste. 

In de climax sloot ik de ogen, een zalige seconde lang vergetend wie, wat en waar ik was en toen ik ze weer opendeed lag zij boven op me, haar hoofd in de holte van mijn schouder, haar vingers mijn verslappende lid strelend, die glibberig was van haar sappen en van lekkend sperma. “Je bent ook klaargekomen schatje”, fluisterde ze voldaan tegen mijn wang aan. Was het dan zo belangrijk voor haar te geloven dat ik ook had genoten? Natuurlijk was het dat. 

Ik gaf haar en ook mezelf de tijd op adem te komen en draaide haar toen weer op haar rug. Op mijn zij ging ik tegen haar aanliggen en keek haar aan. Haar blik was kwetsbaar alsof het gedeelde genot de beschermende eeltlaag van haar ziel had afgebrand. Zij hoopte dat mijn orgasme een band tussen ons had gecreëerd. Een ogenblik lang deed ze me twijfelen aan mezelf, een ogenblik lang had ik medelijden dat zij hiervoor moest betalen, had ik wroeging dat ik haar hiervoor liet betalen. Een ogenblik slechts. In haar ogen las ik dat ze snakte naar intimiteit, dat ze zich wou geven indien ik me wou geven, dat ze wilde strelen en zoenen. Ik verhardde mezelf en maakte mijn ogen tot ondoorzichtig glas. Dacht ze nou echt dat ze me had omdat ik wat zaad in haar had gemorst?  Ze nam me bij de hand en legde die op haar heupgebinte, ze nam me bij de kin en trok mijn gezicht naar haar toe terwijl haar met lippenglans bevochtigde mond zich al openden voor een kus. 

Toen ik mijn hoofd echter afboog en me vastzoog op haar borsten in plaats van haar te zoenen, slaakte ze een hartverscheurende snik. Ze was ongelukkig én geil, want toen ik mijn hand tijdens haar snikken wreed tussen haar benen duwde, voelde ik dat ze kletsnat was. Haar dijen klemden zich als een bankschroef rond mijn pols. Ik kauwde onzacht op haar tieten en op de harde pitten van haar tepels terwijl ik een duim in haar kut en een middelvinger in haar anus dreef. Ze kreunde luidruchtig en duwde mijn hoofd nu zelf ongeduldig naar omlaag tot voorbij haar navel. “Eat me”, klonk het diep van uit haar middenrif. Ik legde mijn vingers op haar dijen, met mijn duimen haar schaamlippen spreidend. Ik trok de geur van haar met een diepe ademhaling in mijn neusgaten en tot in mijn hersenen, tegelijkertijd de vage sporen van mijn eigen zaad proevend op mijn tong, die ik door de sleuf van haar kut sleepte, van onderaan haar bilnaad tot bovenaan haar klit. Ze hield één spitse vingernagel tegen het kapje, terwijl ze met haar vrije hand één van tieten omhoog kneedde en met spitse tong over haar eigen tepel likte. Wat een geile bitch!

Ik deed haar kaken ver van elkaar en zoog die hele malse kut dan in mijn mond, er een zachte beet in gevend zodat mijn mondholte zich vulde met haar sappen en haar aroma. Mijn pik werd er hard van tegen de satijnen lakens. Ik draaide mijn lichaam 180 graden zodat mijn lul vlak boven haar gezicht hing. Haar adem was heet en gejaagd tegen mijn eikel. Ze nam haar pols er tegen aan, zodat ze mijn kracht voelde kloppen in haar hartslag, nam me dan voorzichtig beet in een tengere hand en concentreerde haar adem dan in een fijne punt die ze regelrecht in mijn spuitgaatje blies. Ik rilde en meteen zoog ze me voorin tussen haar lippen, me binnensmonds likkend met haar tong. Ik bleef niet achter en ging onstuimig op haar schaamlippen sabbelen en uitrekkend met mijn lippen. Zij had haar vingers achter mijn ballen gehaakt en zoog me steeds dieper in haar mond en tot in haar keel.

Verrek, ze was bedreven. Straks kwam ik nog eerder dan zij! Daarom ging ik me nu op haar klit concentreren, met mijn tong plagerige tikjes gevend tegen het kleine bolletje, om er dan vurig op te gaan zuigen. Dat brak haar weerstand. Haar dijen weken van elkaar en sloten zich dan als een bankschroef rond mijn hals, me diep in zich drukkend, terwijl haar billen in de hevigheid van het orgasme van het bed opveerden en haar kut in mijn gezicht duwde. Ik liet een duimnagel over haar kontgaatjes krassen terwijl ze zo overdadig klaarkwam, dat ik wanhopige slikbewegingen maakte om haar sappen bij te houden. Ik gaf een ruk achterwaarts aan mijn kontje, zodat mijn lul uit haar floepte en begon meteen te ejaculeren. Ik leegde mezelf volkomen.

Ik gaf mezelf niet de tijd om bij te komen, maar sprong meteen uit bed en bekeek haar. Haar haren, gezicht en borsten waren besmeurd met mijn zaad, dat als een glinsterend snoer van druppels rond haar keel lag. “Blijf asjeblieft”. Ik antwoordde niet, maar begon methodisch mijn kleren aan te trekken. Zij draaide zich op haar buik en trachtte haar snikken te smoren in het kussen. Lichamelijk had ik haar totaal bevredigd, emotioneel liet ik haar echter volkomen ontredderd achter. Opzettelijk. Daardoor wist ik met de zekerheid van een slaapwandelaar dat ze terug zou komen om meer. Niet zozeer om seks, maar vooral omwille van de emotie waarnaar ze als een zestigjarige junkie hunkerde. Daarom nam ik het halssnoer, dat op het nachttafeltje lag te glinsteren als het sperma op haar huid, ook niet mee. Nu nog niet.

‘s Anderendaags stond ik een cocktail te drinken aan de bar aan het zwembad op dek negen steeds om te kijken naar andere potentiële prooien toen ik de zachte druk van een borst tegen mijn voorarm en haar adem in mijn oor voelde: “Waarom ben je niet bij me gebleven gisterennacht? Ik had zin om vanochtend in je armen wakker te worden en met je te vrijen.” Ik draaide me om en keek haar aan. Ze had een ééndelig badpak aan dat haar figuur flatteerde, maar het harde daglicht ontmaskerde haar ouderdom ongenadig. “Het tarief is net gestegen”, zei ik zonder enig mededogen. Ik zag iets breken in haar gezicht. Ze was diep gekwetst. Even dacht ik dat ik mijn kaarten had overspeeld en dat ze gekrenkt zou weglopen, maar ze was te kwaad om zomaar af te druipen als een geslagen hond. “Wie denk je wel dat je bent”, riep ze luid genoeg zodat het halve dek haar kon horen. “Ik heb veel knappere mannen gehad dan jij. Vroeger vochten ze ervoor om in mijn broekje te raken”. “Was dat voor, na of tijdens Wereldoorlog I”, vroeg ik flegmatiek.

Haar stemming veranderde plotsklaps. Ze barstte in bulderend gelach uit. “Ok! Jij wint”, hikte ze na “Let’s fuck.” Noem je prijs”. Om zich dan onvoorspelbaar tot de barman te wenden, een knappe neger van een jaar of achttien. “Tenzij jouw prijs lager ligt. Want to fuck me, jij lekkere boy?” zei ze, haar hand naar het kruis van haar badpak brengend. Ik houd wel van een vrouw die vulgair durft zijn. Vooral op haar leeftijd. De barman duidelijk niet. Hij liet zijn blikken langdurig over haar lijf glijden tot het haast gênant werd en zei dan beleefd “No thank you Ma’am. My grandfather already fucked you.” Ze werd rood tot in haar haarwortels. Ik voelde pijn in haar plaats. Auw. Ze draaide zich verachtelijk om en beende weg, hem over haar schouder toesnauwend. “Blijf dan maar arm. Net als je grootvader. Die ‘m trouwens niet overeind kreeg”.

Ik ging haar achterna. De boosheid had haar wel extra geil gemaakt. Al in de lift drong ze tegen me aan en ze slikte mijn tong haast door, zo vurig was ze. Eénmaal in haar cabine rukte ze meteen mijn zwembroek over mijn heupen en stroopte ze haar dure badpak af dat ze als een propje ergens in een hoek keilde. Ze ging op de rand van het bed knielen, het bovenlichaam doorgebogen, het gezicht van me afgewend. Met achterwaarts gestrekte armen trok ze haar billen van elkaar zodat ik recht in de trechter van haar kut en van haar aars keek. Ik kwam tot bij haar, nam mijn lul beet en duwde hem zonder verdere poespas tot aan de ballen in haar. Ik neukte haar loeihard, alsof ik nog een oude rekening met haar te vereffenen had en alsof ik me op haar moest wreken voor de vernedering me voor geld te prostitueren aan oude vrouwen als zij. Al was dat natuurlijk geheel en al mijn vrije keuze. Ik ranselde haar billen tot mijn handen gloeiden als sintels. Zij stak een arm onder haar lichaam door en graaide naar mijn ballen, tezelfdertijd de muis van haar hand tegen haar klit aanwrijvend. Kreunend en schokkend kwam ze klaar.

Ze draaide zich op haar rug en keek me aan. “Je gebruikt me”, zei ze bitter. “En jij mij”, antwoordde ik. Haar veranderend, spreidde ze haar schaamteloze benen. “Heb ik nog krediet?” vroeg ze schor. “Maak je geen zorgen”, antwoordde ik, vanuit mijn ooghoek een sluikse blik op het fonkelend halssnoer werpend. Ze trok me naast zich en kwam schrijlings over me heen zitten. Genietend streelde ze haar hand langs de hele lengte van mijn schacht, die ze de hoogte in duwde en er zich met trage wellust over liet zakken. Naarmate ik dieper in haar schoof opende haar mond zich verder in een geluidloze schreeuw. Toen ik helemaal in haar was, plaatste ze haar handen op mijn borst, wijs- en middelvinger lichtjes gespreid zodat ze mijn tepels kon melken. Ze neukte met de gretigheid waarmee de zandloper van haar leven leegliep, vastbesloten tot het genot, kost wat kost. Haar kut klampte zich vast aan mijn lul telkens ze omhoogkwam mijn pik uitrekkend en me levend villend bij het neerkomen op het stootkussen van mijn ballen. Ze stal mijn handen en legde die met de palm tegen haar borsten. Dan leunde ze zwaar voorover zodat het volle gewicht van haar bovenlichaam tegen mijn handen kwam te rusten en haar tieten helemaal geplet werden. Ze kreunde geil en ging me jachtiger neuken. Haar eigen vingers tikten tegen haar klit aan. “Ik ga komen. Ik ga zo meteen komen”, hijgde ze terwijl ze haar wangen geselde met haar losgeslagen haren. “Oo! Yes!”

Nat bezweet vleide ze zich tegen me aan, me van dankbaarheid zoenend. Ze schoof een eindje omhoog zodat ik uit haar gleed. Haar hand sloot zich om me en voelde dat ik nog steeds hard en stijf was. Ze richtte zich op en keek me aan. “Je bent niet gekomen schatje.” Zei ze sip. “Vond je het niet lekker?”. “Hé, ik ben een betaalde kracht. Weet je het nog?” antwoordde ik. “Maar ik wil dat je komt”. “Dat gaat je extra kosten”, zei ik, ongevoelig tot de laatste dollarcent. “Jij je wil”, gaf ze toe.

“Komaan dan. Op je rug”. Ik kwam pardoes op haar gezicht zitten en propte mijn ballen in haar mond. Ze kauwde er ruw op, precies zoals ik het graag had terwijl ze met haar nagels over de huid van mijn onderrug en mijn billen kraste. Ik kreunde, opeens merkend hoe bronstig ik zelf geworden was. Ze brak mijn kont doormidden en streelde haar vingertoppen langs mijn sterretje. Ik reed mijn bilspleet tegen haar gezicht aan, van haar kin tot haar neus en terug, over en weer. Zij hield me even tegen bij de heupen, de tijd die ze nodig had om een vinger te bevochtigen in haar mond en die voorbij mijn sluitspier te masseren. Nu maakte ik op en neergaande bewegingen, mijn reet vastspijkerend op die opgerichte vinger in mijn darmkanaal. Ik greep haar vrije hand, legde die om mijn lul heen, vlak boven mijn ballen, de mijne er om heen en begon stevig te vuisten. Mijn eikel stond op springen, als de kurk van een champagnefles.

“Ik ga spuiten,” gilde ik. Ik maakte me los en schoof naar achter tot ik net boven haar knieën zat. Zij richtte zich half op, steunend op de ellebogen, om beter te kunnen toekijken. Het was te gek voor woorden hoe ik me voor geld als een gek zat te rukken op het lijf van een zestigjarige vrouw. Maar ik vond het hemels. Verrukt kwam ik klaar. Mijn eikel ejaculeerde een lichtspoor sperma over haar tieten, haar buik, haar navel, haar dijen en haar open kut. Daar werd ze verschrikkelijk hitsig van. Haar bekken kronkelde en beefde onder de opspattende zaaddruppels, vooral toen ik haar klit ging masseren met mijn geil. Het bolletje glom als één van de diamanten van haar halssnoer. Ik leunde over haar middel en trok mijn tong door de sleuf van haar kut en tikte dan tegen haar kittelaar aan. Dat volstond want ogenblikkelijk brak haar orgasme door in een reutel die me door merg en been ging.

Door die laatste climax was ze finaal uitgeteld. Haar ogen waren weggedraaid in de kassen en ik zag haar benen onderhuids natrillen, zo hevig was ze klaargekomen. Spoedig sliep ze in, zonder nog bij bewustzijn te zijn gekomen. Ditmaal nam ik het halssnoer wel mee.

De ochtend daarop werd ik onzacht gewekt door twee stewards, die van naast mijn bed op me neerkeken. “Barones Langendries is sinds vannacht verdwenen. En U bent de laatste die in haar gezelschap bent gezien”, verklaarde één van hen hun aanwezigheid. “En bovendien is haar diamanten halssnoer spoorloos. Dit snoer”. En daarbij wees hij op het snoer dat op mijn tafeltje lag te glinsteren.

Ik kreeg kamerarrest en in de eerste haven waar het schip aanlegde, werd ik van boord gebracht en aangehouden, onder verdenking van haar verdwijning. Het was avond toen de deur van mijn cel open ging en de cipier in de opening verscheen. Uw advocaat om U te spreken. “Mag ik ongestoord met mijn cliënt praten”, hoorde ik een gedempte stem. Toen kwam niet mijn advocaat, maar zij mijn cel binnen. “Jij?” bracht ik uit. “Ja ik.”

“Ik weet niet of ik boos of opgelucht moet zijn. Maar jij kunt me wel uit deze problemen helpen”.

“Ja, dat kan ik. En dat zal ik. Nu sta jij bij mij in de schuld. Ik neem alvast een voorschot”. Bij die worden schortte ze haar rok omhoog tot voorbij haar kousenrand, tot voorbij haar navel. Ze droeg niets onderaan. “Neem me”.

“Ga je het nodige doen?” vroeg ik haar na afloop, toen ze op wankele benen overeind kwam.

“Morgenavond misschien. Je hebt me nog niet helemaal bevredigd”. En weg was ze. Ik was haar gevangene.

Gust

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *